ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرای کند بازیها

sina208
19-07-2014, 23:56
سلام دوستان
من تازگی بازی assasins creed black flag و enemy front رو نصب کردم ولی در اجرای بازیها دچار مشکل شدم و خیلی کند اجرا میشن
بازی sleeping dogs رو هم نصب کردم تقریبا تیک داشت
لطفا راهنماییم کنید
اینم مشخصات سیستمم
ram 3 gb ddr2
graphic nvidia gforce 210 1gb
cpu2.3 ghz
windows 7 64bit

ali-u
20-07-2014, 00:34
سلام دوستان
من تازگی بازی assasins creed black flag و enemy front رو نصب کردم ولی در اجرای بازیها دچار مشکل شدم و خیلی کند اجرا میشن
لطفا راهنماییم کنید
اینم مشخصات سیستمم
ram 3 gb ddr2
cpu2.3 ghz
windows 7 64bit

دوست عزیز سیستم تون برای بازی های بالا یه کم ضعیفه

بخصوص assassin که با بعضی سیستم ها مشکل داره
ما با سیستم بالاتر از این نتونستیم درست حسابی اونو و بازی کنیم

sina208
20-07-2014, 03:02
خیلی ممنون که جواب دادید
ولی خب کدوم قطعه ضعیفه ؟

Blue-Rose
20-07-2014, 03:14
سیستم به طور کلی ضعیفه ولی اگه میشه مشخصات رو کامل بگو، cpuت چند هسته ایه؟! و مدل دقیقش چیه؟
ramت خیلی مشکلی نداره، ولی گرافیکت فوق العاده ضعیفه، cpuت هم ضعیقه، به طور کلی اگه میخوای ارتقا بدی باید کلا همه چیو عوض کنی.
کمک خواستی تو ضمینه سیستم جدید با بودجه کم، بهم بگو...

sina208
20-07-2014, 03:22
سیستم به طور کلی ضعیفه ولی اگه میشه مشخصات رو کامل بگو، cpuت چند هسته ایه؟! و مدل دقیقش چیه؟
ramت خیلی مشکلی نداره، ولی گرافیکت فوق العاده ضعیفه، cpuت هم ضعیقه، به طور کلی اگه میخوای ارتقا بدی باید کلا همه چیو عوض کنی.
کمک خواستی تو ضمینه سیستم جدید با بودجه کم، بهم بگو...

amd athlon (tm)64 x2 duall core processor 4400+2.3ghz
گرافیکو ارتقا بدم یا cpu?

Blue-Rose
20-07-2014, 03:32
همه چیو باید عوض کنی، چیزی رو نمیتونی ارتفا بدی و بتونی اون بازیا رو بکنی، باید یه سیستم جدید بگیری، اگه خواستی من اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، یه سیستم پیشنهاد دادم به یکی دیگه، میتونی یه سر بزنی.
ولی فکر ارتفا رو از سرت بیرون کن، نه قطعاتش پیدا میشه و اگه پیدا بشه هم ارزش نداره واسشون پول بدی...

sina208
20-07-2014, 10:32
همه چیو باید عوض کنی، چیزی رو نمیتونی ارتفا بدی و بتونی اون بازیا رو بکنی، باید یه سیستم جدید بگیری، اگه خواستی من اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، یه سیستم پیشنهاد دادم به یکی دیگه، میتونی یه سر بزنی.
ولی فکر ارتفا رو از سرت بیرون کن، نه قطعاتش پیدا میشه و اگه پیدا بشه هم ارزش نداره واسشون پول بدی...
اخه من بودجم خیلی کمه فقط میتونم یکیشو ارتقا بدم
کدوم ضروری تره که ارتقا بدم؟

Blue-Rose
20-07-2014, 11:39
پس باید بیخیال اون بازیا بشی، گرافیگ بگیر اگه میخوای چیزی بگیری. مادربردت چیه؟

ali_mohandes
20-07-2014, 12:00
اخه من بودجم خیلی کمه فقط میتونم یکیشو ارتقا بدم
کدوم ضروری تره که ارتقا بدم؟

اول سی پی یو خرو اورکلاک کن اگه نیوورد بعدبه فکر ارتقای سی پی یو باش

Blue-Rose
20-07-2014, 12:07
اول سی پی یو خرو اورکلاک کن اگه نیوورد بعدبه فکر ارتقای سی پی یو باش

چجوری میگی سی پی یو رو OC کنه وقتی مادربرد و پاورش معلوم نیست؟! و درضمن گرافیکش پایینه!

sina208
20-07-2014, 12:12
چجوری میگی سی پی یو رو OC کنه وقتی مادربرد و پاورش معلوم نیست؟! و درضمن گرافیکش پایینه!
مشخصات اینایی که میگی رو از کجا پیدا کنم و بهت بگم؟

Blue-Rose
20-07-2014, 12:31
اینو دانلود کن: CPU-Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مادربرد رو بهت میگه ولی پاور رو باید از تو کیس نگاه کنی...!

sina208
20-07-2014, 12:35
اینو دانلود کن: CPU-Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مادربرد رو بهت میگه ولی پاور رو باید از تو کیس نگاه کنی...!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش لطفا راهنماییم کن

Blue-Rose
20-07-2014, 12:52
مطمئنی این چیزیه که من گفتم؟ چون باید یه tab مادربرد داشته باشه!
ولی همون اول بهت گفتم که گرافیکت ضفیفه و هرچقدر هم بقیه چیزا رو ارتقا بدی باز از گرافیک کم خواهی آورد...
فکر نکنم با مادربرد الانت بتونی گرافیک رو ارتقا بدی، و اگه مادربرد رو عوض کنی باید سی پی یو و رم رو هم عوض کنی!----> سیستم جدید.

sina208
20-07-2014, 13:30
اینم مشخصات مادر بورد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا راهنمایی کن

Blue-Rose
20-07-2014, 14:47
اون ور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ادامه میدیم...

ali_mohandes
20-07-2014, 20:30

خوب یه کانفینگ از سیستمش بگه من که نگفتم همینطوری این کارو انجام بده باید زیر نظر یه متخصص این کارو انجام داد.
سیستم خود من:

CPU:AMD Athlon x2(dual core) 260processor 64bit(اورکلاک شده از3.20روی3.84)
Graphic:AMD Radeon 2GB DDR3 HD6570Series
HARD:Green 1trabite
DVD ROM:24x samsung
RAM:4GBDDR3 ADATA
mother board:ASROCK 770DE3L
Power:green535W
--- technisat -sky star pci
case:TSCO4750
Windows:7 ultimate64bit

ali_mohandes
20-07-2014, 20:49
مطمئنی این چیزیه که من گفتم؟ چون باید یه tab مادربرد داشته باشه!
ولی همون اول بهت گفتم که گرافیکت ضفیفه و هرچقدر هم بقیه چیزا رو ارتقا بدی باز از گرافیک کم خواهی آورد...
فکر نکنم با مادربرد الانت بتونی گرافیک رو ارتقا بدی، و اگه مادربرد رو عوض کنی باید سی پی یو و رم رو هم عوض کنی!----> سیستم جدید.

دوست عزیز من این دوتابازی رو تو اینترنت سرچ کردم گرافیک زیادی نمی خوا گرافیکش512هستش هردوتاشون فقط اون اولیه cpu4هسته ای می خواد که من یه بازی باسی پی یو 4هسته ای رو باسستمم اوردم

Blue-Rose
20-07-2014, 21:14
دوست عزیز من این دوتابازی رو تو اینترنت سرچ کردم گرافیک زیادی نمی خوا گرافیکش512هستش هردوتاشون فقط اون اولیه cpu4هسته ای می خواد که من یه بازی باسی پی یو 4هسته ای رو باسستمم اوردم

گرافیک علاوه بر حافظه المان های دیگه ای هم داره، مثلا memory bus، pixel rate، texture mapping units، و ... نمیتونی فقط با حافظه بگی چی چیه!
cpu هم همینجوری کلی المان داره فقط به هسته نیست! :13:

ali_mohandes
20-07-2014, 21:23
گرافیک علاوه بر حافظه المان های دیگه ای هم داره، مثلا memory bus، pixel rate، texture mapping units، و ... نمیتونی فقط با حافظه بگی چی چیه!
cpu هم همینجوری کلی المان داره فقط به هسته نیست! :13:

خلاصه بگم اگه سی شی یو دو هسته ای بذاره می تونه این دوتا بازی روبیاره واسه بازی هم پلتفرم ای ام دی بهتره چون من که سی پی یوم اور کلاک شده هستش تمام فن های کیسم رو خاموش کرد به جز فن سی پی یو گرافیک وپاور دمای سی پی یو رو بانرم افزارhwmonitorاندازه گیری کردم روی 68 بودولی اینتل بدون اور کلاک روی بازی سنگین روی80 میره(بدون اورکلاک)

ali_mohandes
20-07-2014, 21:25
ببین دوست عزیز یه کانفینگ کامل از سیستمت بگو تو انجمن اورکلاک پردازنده ورم متخصصین بهت می گن میشه خوبه یانه اموزش هم میدن من هم اول می خواستم cpuخودمو ارتقابدم بهamd athlonx4بعد از اورکلاک دیدم خوبه دیگه لازم به ارتقا نیست

Blue-Rose
20-07-2014, 21:26
خلاصه بگم اگه سی شی یو دو هسته ای بذاره می تونه این دوتا بازی روبیاره واسه بازی هم پلتفرم ای ام دی بهتره چون من که سی پی یوم اور کلاک شده هستش تمام فن های کیسم رو خاموش کرد به جز فن سی پی یو گرافیک وپاور دمای سی پی یو رو بانرم افزارhwmonitorاندازه گیری کردم روی 68 بودولی اینتل بدون اور کلاک روی بازی سنگین روی80 میره(بدون اورکلاک)

ختم کلام من، گرافیک مهمترین المان تو بازی و کار های گرافیکیه، و این آقا گرافیکش خیلی ضعیفه!

sina208
21-07-2014, 10:04
ببین دوست عزیز یه کانفینگ کامل از سیستمت بگو تو انجمن اورکلاک پردازنده ورم متخصصین بهت می گن میشه خوبه یانه اموزش هم میدن من هم اول می خواستم cpuخودمو ارتقابدم بهamd athlonx4بعد از اورکلاک دیدم خوبه دیگه لازم به ارتقا نیست
خب این کار چه فایده ای داره و باعث چی میشه؟
لطفا راهنماییم کنید
در ضمن اون بازیها رو سیستمم بالا میاد ولی صحنه اهسته هست و تیک داره

sina208
21-07-2014, 10:05
ختم کلام من، گرافیک مهمترین المان تو بازی و کار های گرافیکیه، و این آقا گرافیکش خیلی ضعیفه!
خب با این روشی که دوستمون گفت شاید دیگه سی پی یو رو ارتقا ندم و فقط به فکر گرافیک باشم برای ارتقا

ali_mohandes
21-07-2014, 11:45
خب این کار چه فایده ای داره و باعث چی میشه؟
لطفا راهنماییم کنید
باعث میشه که سرعت سی پی یو بره بالاتر اول باید یه کنفینگ بزاری درانجمن اورکلاک بهت میگن میشه یانه
در ضمن اون بازیها رو سیستمم بالا میاد ولی صحنه اهسته هست و تیک داره

سی پی یورو اور کاک کن ویعد بااستفاده از نرم افزارRazer Game Bossterبازی رو تقویت کن خوب میشه
اگه خوب نبود بعد به فکر ارتقاباش
درضمن این بازی ها گرافیکشون 512هستش کارت شما به احتمال زیاد میتونه بیاره اول تست کنید اگه به نتیجه نرسیدید ارتقابدید

sina208
21-07-2014, 13:22
چجوری اینکارو کنم؟
روششو بگید لطفا

ali_mohandes
21-07-2014, 19:13
چجوری اینکارو کنم؟
روششو بگید لطفا

شما اول یه کانفینگ از سیستمتون ددر قسمت انجمن اوکلاک شردازنده ورم قرار بدید بهتون می گن او کلاک میشه یانه وقتی اور کلاک کردی نرم افزارو دانلودکن یه ثبت نام با ایمیل داره ثبت نام کن وبعد بازی رو باهاش تقویت کن (اول ببین اورمیشه یانه)

امید رض
21-07-2014, 19:42
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید
اینم مشخصات سیستمم
ram 3 gb ddr2
cpu2.3 ghz
windows 7 64bit
دوست عزیز سیستمت خیلی ضعیفه گرافیک شمامثل گرافیک انبورد میمونه فرقی باانبوردنمیکنه دایرکسش 10هستش
سیپیوتون هم 2هسته ای هست خیلی ضعیفه اونم بافرکانس 2.3
حداقل سیپیو برای بازی اساسینس
4هسته سیپیو بافرکانس 3هستش گرافیک بالایی هم میخواد
شمااورکلاک هم بکنید جزضرر چیزه دیگه نمیبینی چون بااورکلاک سیپیو دمامیره بالا وباید یه فن به قیمت کل کیس بخری تانسوزه پس بهتره بیخیال این بازی هابشی

ali_mohandes
21-07-2014, 20:47
دوست عزیز سیستمت خیلی ضعیفه گرافیک شمامثل گرافیک انبورد میمونه فرقی باانبوردنمیکنه دایرکسش 10هستش
سیپیوتون هم 2هسته ای هست خیلی ضعیفه اونم بافرکانس 2.3
حداقل سیپیو برای بازی اساسینس
4هسته سیپیو بافرکانس 3هستش گرافیک بالایی هم میخواد
شمااورکلاک هم بکنید جزضرر چیزه دیگه نمیبینی چون بااورکلاک سیپیو دمامیره بالا وباید یه فن به قیمت کل کیس بخری تانسوزه پس بهتره بیخیال این بازی هابشی

درسته دوست عزیز ولی اگه بخواد با این سیستم ضعیف این بازی هارو بیاره باید یکم خرج کنه دیگه نه؟مخصوصا گرافیک من خودم گرافیک2گیگddr3دارم همه اینارو میاره

ArashMiniStar
21-07-2014, 21:36
بابا این دوست عزیزمون @Blue-Rose خودشو کشت تا بگه گرافیک کمه! من میگم این سیستم کلا برای اجرای همچین بازی ضعیفه نه ارتقا میشه داد یعنی نه جا داره نه ارزش:n29: بخاطر سوکتش میگم:n29:
گرافیکم خیلی ابعاد داره اون حجم کارت گرافیک یک بعد کم ارزش برای بازی هست هیچ اهمیتی نداره در اصل! خلاصش اینه آخه این سیستم به این بازی با اورکلاک نیتروژنی هم نمیرسه :n27:

ArashMiniStar
21-07-2014, 21:37
راستی استارتر خواهشا مدل مادربوردتو پیدا کن بگو اینجوری هیچ نظری نمیشه داد سی پی یوت هم مدل دقیق نگفتی فقط فرکانس گفتی ! اگه تک هسته هست که ول معطلی با عرض شرمندگی

ali_mohandes
22-07-2014, 03:34
بابا این دوست عزیزمون @Blue-Rose خودشو کشت تا بگه گرافیک کمه! من میگم این سیستم کلا برای اجرای همچین بازی ضعیفه نه ارتقا میشه داد یعنی نه جا داره نه ارزش:n29: بخاطر سوکتش میگم:n29:
گرافیکم خیلی ابعاد داره اون حجم کارت گرافیک یک بعد کم ارزش برای بازی هست هیچ اهمیتی نداره در اصل! خلاصش اینه آخه این سیستم به این بازی با اورکلاک نیتروژنی هم نمیرسه :n27:

بله به خاطر سوکت وقدیمی بودن مین ارزش نداره