ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیش بینی عجیب ترین اختراعات -قدرت تخیل شما

M o h a m m @ d
19-07-2014, 12:57
از آنجا که تخیل عمده ترین نقش را در پیشرفت جوامع به عهده دارد و متاسفانه جای آن در جامعه کنونی ما بسیار کمرنگ است ؛ .. دوستان با قوه تصور و تخیل خود برخی از عجیب ترین اختراعاتی را که ممکن است در سالهای آینده توسط بشر رخ دهد ، را پیش بینی کنند . اختراعاتی که می توانند ، تاثیراتی بسیار عمیق و خارق العاده در زندگی بشر ایجاد کنند . مانند اختراع تلویزیون یا رایانه که دنیای اطلاعات و فن اوری رسانه ای را دچار تحولی اساسی کرد . البته اختراع چاپ قبلا در سده های پیش هم در زمان خود انقلابی را پدید آورد . یا اختراع ماشین بخار .
ولی هم اکنون سرعت اختراعات و اکتشافات آنچنان زیاد شده که آستانه درک و تعجب انسانها را پشت سر گذاشته . بنابراین کمتر خبری است که می تواند شوک عظیمی به بشر در زمینه اختراعات یا اکتشافات جدید وارد کند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hFpNlHjy3nf4aPMMO1XWw
اما اگر چنین چیزی ممکن شود به نظر شما ، آن چه می تواند باشد ؟ و چرا ؟

kian98
19-07-2014, 13:22
اختراعی که من پیش بینی می کنم:

این اختراع رو خودم یک جورهایی توی ذهنم طراحی کردم. فکر کنید که وقتی دو تا قطب همنام یک آهنربا در کنار هم قرار می گیرند هم دیگر رو دور می کنند. حالا ما می تونیم نیروی جاذبه کره زمین رو مثل یک قطب آهنربا تصویر کنیم. پس می تونیم با بوجود آوردن یک میدان مغناطیسی در زیر ماشین ها یا هواپیما ها کاری کنیم که کف ماشین ها و جاذبه زمین برضد هم بشوند و ماشین یا هواپیما به هوا بره بدون هیچگونه ای سوختی تنها با نیروی اولیه ای برق که فکر می کنم این برق به اندازه 5 تا باطری ماشین باید باشه.

هر چقدر نیروی میدان مغناطیسی بیشتر باشه وسیله بالاتر میره و سریعتر هم میشه. حتی میتونیم از این میدان مغناطیسی جوری استفاده کنیم که مثل میدان مغناطیسی زمین که سیارک ها رو منحرف می کنه این میدان مغناطیسی ماشین ها رو منحرف کنه تا تصادف نکنند. حتی از این تکنولوژی می توان در جنگ ها هم برای کم شدن آمار تلفات انسانی استفاده کرد.

این چیزهایی که من پیش بینی کردم زیاد هم دور از واقعیت نیست.

باتشکر فراوان

Atghia
19-07-2014, 13:31
خیلی از اختراعات مدیون قوه تخیل داستان نویسان بزرگ بودند! در این رابطه یادمه یک تاپیکی در بخش گالری عکس گذاشته بودم که تخیلاتِ به واقعیت در امده بعضی از نویسنده ها و نقاش ها رو به تصویر کشیده بود:n01:
همین الان هم قتی اخبار دنیای تکنولوژی رو میشنویم در بعضی موارد اینقدر عجیب بنظر میرسه که انگار واقعی نیست!

بهرحال من فکر میکنم یکی از مواردی که شاید در آینده ((دور و نزدیکش رو نمیدونم)) شاید بشه اتفاق بیفته و الان بیشتر یک خیال هست!

توانایی جابه جایی جسم انسان در چندثانیه از یک نقطه کره زمین به نقطه دیگر هست :thumbsup:

یا مثلا رفت و امد از آسمان بجای راههای زمینی به دلیل ترافیک بیش از حد :دی بدون استفاده از وسایل خیلی خاص
مثلا طوری باشه که برای آمد و شد به محل کار هم بشه پرواز کرد...:1:

توانایی نامرئی شدن آسان برای همگان (البته این مورد الان هم فکر میکنم هست منتهی خیلی شرایط خاصیه براش لباس خاصی هست که محدودیت هایی هم داره...):n10:

قدرت خواندن افکار افراد با یک اپلیکیشن موبایل :دی موبایل رو از فاصله چند متری به سمت فرد بگیریم و کلیه افکارش در اون لحظه رو برای ما بصورت فایل متنی به نمایش دربیاره:n09:

و....
فعلا همینها به ذهنم رسید شاید بعدا پست رو تکمیل کردم:n17:

+

و دستگاهی که بطور انتخابی هربخشی از خاطرات رو که خواستیم برامون پاک کنه بدون اینکه به سایر خاطرات آسیبی برسه...

A.M.D.D.E.V.I.L
19-07-2014, 13:38
به نظر من مهم ترین و مورد نیاز ترین وسیله ای که باید بسازه یک وسیله ی جدید برای "تفکر" هست .
به نظر من زبان ها و ارقام و ... و به طور کلی ابزارالات تفکری که تا کنون کشف شده اند بسیار ناقص هستند
انسان ها خواهند توانست به طور مستقیم به ذهن های همدیگه وصل بشن و قادر خواهند بود در مورد مسائلی هم چون بی نهایت ، شروع مطلق ، فضای خالی مطلق و ... فکر کنن .
همچنین به نظرم عجیب ترین اختراع یا کشف این میتونه باشه که به طریقی انسان ها بتونن مشخصه های جهان خودمون رو تغییر بدن ، یعنی مثلا کاری کنن نور به جای اینکه با 3x10^8 m/s حرکت کنه با 10 متر بر ثانیه! یا .. حرکت کنه و این جور کارا

E.N.A.Y.A.T
19-07-2014, 13:39
درود

من چندوقت پیش به سرم زد وقتی بزرگـ شدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه جور وسیه ای چیزی بسازم بچسبونم به جورابم که وقتی از سرکار میام یه گوشه ای میندازمش ...
روز بعد که خواستم پیداش کنم کلِ اتاق حتی تو کانالِ کولرُ نگردم تا پیداش کنم ! مثلـا سوت بزنم خودش بیاد جام ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا یه صدایی از خودش بروز بده که بتونم راحت پیداش کنم ...

حدود 1 ماه بعد دقیقا همین ایده رو یه مخترع چینی مطرح کرد ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی در پوست خود نمیگنجیدم بس که تعجب کرده بودم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبال یه چیز میزی میگشتم که عقدم روش خالی کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد به تفکر عمیقی فرو رفتمُ به این نتیجه رسیدم اگه 1/100 جمعیت چین هرکدوم دوتا چیز اختراع کنن دیگه ما 70 میلیون نفر نیازی نیست رو مخمون فشار بیاریم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه از اون موقع بود که مخمُ تخته کردم آکبندِ آکبندِ ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[این داستان کاملـا واقعیه فقط خلـاصه و طنزگونه نوشتم ... سوءتفاهم نشه یه وقت !: دی]

و من الله توفیق /

New Ray
19-07-2014, 13:41
یه دارو درست کنن که باعث طول عمر بی نهایت بشه ( چه شود ! :n02: )

Reza Azimy_RW
19-07-2014, 16:58
من مطمئنم خیلی زود دارویی ساخته میشه که مثه مخدرها شادی آور و انرژی زا باشه ولی اعتیاد و ضرری نداشته باشه . ملت هر روز صبح یکیشو بزنن برن سر کار x10 فعالیت کنن :دئ
اگه ساخته بشه ( که میشه ) پایان بیماریهای روانی مثه افسردگی هم میشه .
باور کنین اگه دانشمندا میدونستن افسردگی شدید چقدر عذاب آوره بی خیال همه چی میشدن میچسبیدن به همین قضیه تا برطرفش کنن . به نظر من واقعا حتی از سرطان یا قطع نخا هم بدتره

msbp78
19-07-2014, 17:13
یه دارو یا روباتی که بره تو جریان خون رو پاکسازی کنه. هرچی میخوری مواد مضر رو ازش پاکسازی کنه.
مثلا کلسترول یا چربی و نمک و...
خیلی خوبه دیگه میری 10 بسته چیپس میخوری هیچیت نمیشه :D

یه سری سنسورم داشته باشه مثلا بگه ویتامین آ نداری برو دوتا هویج بخوره بفرسته به اسمارت فونت :D

Demon King
19-07-2014, 17:14
همیشه دوست داشتم وسیله ای اختراع بشه، که باهاش بشه سفر های زمانی کرد. یعنی بشه رفت عقب و خیلی چیزا رو تغییر داد ، سرنوشتو عوض کرد، کار های نکرده رو انجام داد. رویای دور از ذهنی است سفر در زمان، اما اطمینان دارم علم بهش دست پیدا خواهد کرد.

ممنون.:n16:

Abdolreza2012
19-07-2014, 17:18
پیش بینی میکنم تا چند سال دیگه خیابون و .... دیگه معنایی نداشته باشه و ماشین هایی ساخته میشن که رو آسمون راه میرن :n02:

Soroush HD
19-07-2014, 18:06
ای کاش مث بازی ها تو زندگی انسان ها هم بشه ترینر زد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون بی نهایت....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پول بینهایت....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشین مدل بالا....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid322
19-07-2014, 18:12
من همیشه فکر میکنم تو اینده لباسایی تولید میشه که وجود خارجی نداره حالا چجوری ؟

اینجوری که این لباسها یک هاله نور اطراف بدن ایجاد میکنن که کاملا شبیه لباسه یعنی تا دست نزنی متوجه نمیشی لباس نیست نوره .

نه اذیت میکنه ، نه عرق میکنه ، نه پاره میشه خیلیم ارزون در میاد یکی از این دستگاهها بخرید تا اخر عمرتون از خرید لباس راحتید و هیچ هزینه ای نمیدید تازه هر روز و هر ساعت میتونید مدل لباستونو عوض کنید .:دی

حالا شاید خیلیاتون بگید این لباسا تو شرایط اب و هوایی مثل بارندگی و افتاب و اینا کاربرد ندارن یا مثلا برا خانوما که حساس هستن خیلی جالب نیست :دی

ولی فکر اونجاش هم شده :دی با پیشرفت این تکنولوژی در مراحل تکامل پروژه این لباسا طوری طراحی میشن که پرتوهای مضر خورشید رو منعکس میکنن

و نمیزارن به بدن برسه و همینجا میتونیم اختراع جدیدی رو معرفی کنید که یه نوع ضد افتابه که این هاله نوری رو روی صورت قرار میدیم به صورت

نامرئی و از تهیه هر نوع ضد افتاب و .... بی نیاز میشیم :دی موارد دیگه مثل بارون و .... هم وقتی پروژه عملی شد و پیشرفت کرد کاملا حل میشه :دی

badboys_87
19-07-2014, 19:38
من خیلی به ایده لباس که انسان رو نامرئی میکنه امیدوارم .. و فکر میکنم در آینده همین چیزی ساخته میشه

ماشین های پرنده هم که همین الان ساخته شده ولی به صورت عمومی در نیومده

در آینده همه انسان ها متکی میشن به کامپیوتر و تراشه و پردازنده یعنی از جوراب بگیر تا زیر پیراهنی و لباس و کفش همشون دارای ریز پردازنده و تراشه هوشمندی میشن.و روشون سیستم عامل نصب میشه خونه ها همه هوشمند میشن مثلا" یخچالتون دارای سیستم عامل اندروید میشه کلا" همه چیزی اینترنتی میشه

New Ray
19-07-2014, 21:17
آخرش نمیخوان بال مصنوعی پرواز بسازن یا خودم بسازم ؟؟ :n24:

soroosh_cz
19-07-2014, 21:20
خیلی دوست داشتم وسیله ای باشه که باش بشه بازی ها یا فیلم ها رو بصورت رویا دید... :n01:

یعنی مثل بعضی بازی ها که سیمولاتورهایی رو نشون میدن... وارد یه دستگاه بشی و وارد یه زمان/مکان مجازی یا واقعی بشی.

mohsen_gh1991
19-07-2014, 21:38
من خیلی به ایده لباس که انسان رو نامرئی میکنه امیدوارم .. و فکر میکنم در آینده همین چیزی ساخته میشه

ماشین های پرنده هم که همین الان ساخته شده ولی به صورت عمومی در نیومده

در آینده همه انسان ها متکی میشن به کامپیوتر و تراشه و پردازنده یعنی از جوراب بگیر تا زیر پیراهنی و لباس و کفش همشون دارای ریز پردازنده و تراشه هوشمندی میشن.و روشون سیستم عامل نصب میشه خونه ها همه هوشمند میشن مثلا" یخچالتون دارای سیستم عامل اندروید میشه کلا" همه چیزی اینترنتی میشه

در مورد لباس نامریی کننده قبلا یه طرح مفهومی درست کرده بودن یه جور استوانه بود که ظریب شکستش طوری بود که نور رو از اطرافش منحرف میکرد

Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2

badboys_87
19-07-2014, 22:01
آخرش نمیخوان بال مصنوعی پرواز بسازن یا خودم بسازم ؟؟ :n24:

واسه پرواز یه وسیله ای هست که شبیه کوله پشتیه و یه چیزی شبیه موتور جت توشه ادم میتونه باهاش بالا بره jetpack کافی نیست ؟؟

ملا نصرالدین
20-07-2014, 10:03
شاید وسیله ای ساخته بشه که نذاره وقتی روح از بدن جدا میشه بره اون دنیا....روح رو توی همین دنیا نگه داره و ما بتونیم ببینیم و باهاش ارتباط برقرار کنیم

خوبه که یه لباس هایی هم ساخته بشه کلا ضد کثیفی...نه لک بشه نه بو بگیره ...اینجوری ادم میره مهمونی لازم نیست اب رو با چنگال بخوره

یه ربات هم بسازند که کل کارهای خونه رو انجام بده عالی میشه

B.Russell
20-07-2014, 10:20
برای من از همه چیز جالب تر بازگشت به گذشته تاریخ هست.
به نحوی که بشه با اختراع وسیله ای از هر گذشته ای که میخواهیم فیلم بگیریم و صداها رو ضبط کنیم.

مخصوصا فیلم گرفتن و ضبط کردن صداهای بنیان گذاران مکاتب باستان و ادیان و ...، فیلم گرفتن از لحظات ناب رفتن تو شکم نهنگ و گلستان شدن آتش و حرف زدن با مورچه ها و رفتن در غار و... !!!!!
شاید با این روش کمی آدمای امروزی به خودشون بیان و دنیایی آرام تر داشته باشیم با انسان هایی که آتش میل به جاودانگیشون با تفکرات تمامیت خواهانه فروکش کرده و بفهمن همه آدما عین هم بودن و هستن و خواهند بود.

Thor God
20-07-2014, 14:18
شاید بشه عینکی ساخت که وارد دنیای گیم می کنه ما رو.
یعنی به معنای واقعی وارد دنیای گیم میشیم. و با تکون خوردن ما یا چرخیدن، دوربین هم تکون بخوره. یک وسیله مثله تردمیل زیره پامون باشه تا موقع دویدن به مشکل نخوریم.

همچین عینکی دیدم که مثله ال سی دی عمل می کنه ولی باز هم نیاز به دسته داره تا بازی کنیم. مثله زندگی عادی عمل نمیکنه. عینک های موجود تو بازار فقط مثله ال سی دی عمل می کنند اما بازی رو 100% در 100% شبیه سازی نمی کنند.

نمیدونم تونستم منظورم رو خوب برسونم یا خیر.

SOЯOUSH
20-07-2014, 15:20
یکی از آرزو های منم همینه که یه روزی بشه واقعا تویه دنیای بازی بری و خودت بازی رو با دستای خودت انجام بدی.....فقط همیشه تو فکر این بود که اگه ما رفتیم تو بازی اگه برق بره چی میشه؟؟؟تو بازی گیر میکنیم؟؟؟چی میشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza Azimy_RW
20-07-2014, 17:29
شاید بشه عینکی ساخت که وارد دنیای گیم می کنه ما رو.
یعنی به معنای واقعی وارد دنیای گیم میشیم. و با تکون خوردن ما یا چرخیدن، دوربین هم تکون بخوره. یک وسیله مثله تردمیل زیره پامون باشه تا موقع دویدن به مشکل نخوریم.

همچین عینکی دیدم که مثله ال سی دی عمل می کنه ولی باز هم نیاز به دسته داره تا بازی کنیم. مثله زندگی عادی عمل نمیکنه. عینک های موجود تو بازار فقط مثله ال سی دی عمل می کنند اما بازی رو 100% در 100% شبیه سازی نمی کنند.

نمیدونم تونستم منظورم رو خوب برسونم یا خیر.
داداش E3 امسالو قشنگ دنبال نکردی دیگه ... یه چیزی دقیقا همینجوری اختراع شده تفنگ دستت میگیری و میدوی و به هر طرف خاستی میری و با عینکی هم که زدی سه بعدی توی دنیای بازی هستی . یعنی کاملا توی محیط قرار میگیری .دویدنتم ثابته یه چیز تو مایه های تردمیله که ثابت وایسادی ولی هر طرف خاستی میتونی بدوی

L͠øneWolf
20-07-2014, 20:13
به قول آلن تورینگ (پدر علم رایانه و از بانیان هوش مصنوعی): «اگر یک ماشین قادر باشد که به تمامی پرسش‌هایی که از آن می‌شود پاسخ دهد، و از جملاتی که یک انسان از آن استفاده می‌کند، بهره گیرد، آن موقع است که ما به آن ماشین، باهوش میگوییم.»

از نظر تورینگ ماشین هوشمند ماشینی هست که از نظر یک مخاطب قابل تشخیص از یک انسان بالغ نباشه. به این نوع هوش مصنوعی، هوش مصنوعی نرم گفته می شه.

ماشینی که علاوه بر خصیصه انسانی مثل صحبت کردن، ذهن، تفکر یا خودآگاهی داشته باشه چه طور؟ طبیعتا از نظر تورینگ که به هوش مصنوعی به عنوان روش حل مسئله نگاه می کنه این پرسش چندان مهمی نیست. اما اختراع چنین ماشینی از این جهت حائز اهمیته که بعد از پاسخ به تعدادی از مسائل فلسفه ذهن اتفاق می افته و باید روشی برای تشخیص ماشین خودآگاه و غیر خودآگاه (مسئله اذهان دیگر) هم پیدا بشه. بنابراین من این رو یه اختراع انقلابی می دونم.

New Ray
21-07-2014, 06:10
به قول آلن تورینگ (پدر علم رایانه و از بانیان هوش مصنوعی): «اگر یک ماشین قادر باشد که به تمامی پرسش‌هایی که از آن می‌شود پاسخ دهد، و از جملاتی که یک انسان از آن استفاده می‌کند، بهره گیرد، آن موقع است که ما به آن ماشین، باهوش میگوییم.»

از نظر تورینگ ماشین هوشمند ماشینی هست که از نظر یک مخاطب قابل تشخیص از یک انسان بالغ نباشه. به این نوع هوش مصنوعی، هوش مصنوعی نرم گفته می شه.

ماشینی که علاوه بر خصیصه انسانی مثل صحبت کردن، ذهن، تفکر یا خودآگاهی داشته باشه چه طور؟ طبیعتا از نظر تورینگ که به هوش مصنوعی به عنوان روش حل مسئله نگاه می کنه این پرسش چندان مهمی نیست. اما اختراع چنین ماشینی از این جهت حائز اهمیته که بعد از پاسخ به تعدادی از مسائل فلسفه ذهن اتفاق می افته و باید روشی برای تشخیص ماشین خودآگاه و غیر خودآگاه (مسئله اذهان دیگر) هم پیدا بشه. بنابراین من این رو یه اختراع انقلابی می دونم.

عالیه ! تقریبا مثل Dr.Know تو فیلم هوش مصنوعی اسپیلبرگ . این به نظرمن مهمترین اختراع میتونه باشه و با گسترشش میتونه حتی از انسان هم پیشی بگیره :n06:

مُعین
21-07-2014, 22:02
من دوست دارم همراه با این همه اختراع! فرهنگ استفادش هم همراهش اختراع بشه ... یعنی همراه با علوم طبیعی و ابزاری راه استفادش هم اختراع بشه! ...
علوم انسانی داره دنیا رو میگردونه ... ولی بی اهمیت ترین علوم هم پنداشته میشه ... به امید بارور شدن و اختراع تفکرات ناب انسانی .

kian98
22-07-2014, 11:40
ساختن روبات هایی مثل فیلم نابودگر 4 که خودشون هوش داشتند.

:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19:

mehrabooni
22-07-2014, 14:08
ساخت تلفنی که درک داشته باشه

Rossin
28-07-2014, 15:42
کمبود دستگاهی که بتونیم بریم گذشته و یه سری کار هارو انجام ندیدم یا وقوع چیزایی مثل جنگ های جهانی جلوگیری کنیم!
بریم تو تاریخ قدیم!

سیر در گذشته با زدن یک دکمه:n09:

بنظرم توی این دنیا همه چیز امکان داره و تا چیزی نباشه در موردش فیلم نمیسازن!
حالا نمیدونم میسازن دانشمندا یا خودم دست بکار شم:n10:

mehrabooni
29-07-2014, 16:49
موسی میسازن که هیچ کلیدی نداره یعنی فقط فکر میکنی اونم کارا رو انجام میده

BEHZAD2007
30-07-2014, 14:14
دارویی بسازن بزنی به خودت و 100 سال دگه بیدار شی بدون عوارض جانبی:n02:
اونموقع همه ارزوی شما به نتیجه رسیده :n05:

Iloveu-ALL
30-07-2014, 14:20
پیش بینی آینده تا چه حد می تواند دقیق باشد؛ بررسی نقاشی های ۱۰۰ سال قبل در مورد هم اکنون

در آینده خواهد افتاد پیش بینی کنند. اما این پیش بینی ها تا چه حد درست است؟ هیچ کس نمی داند. شاید امروزه با بررسی علمی و دقیق شواهد موجود بتوان پیش بینی های دقیقی از آینده داشت، تصویر بالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) متعلق به حوالی سال ۱۸۸۲ است که نقاش، زمان خروج مردم از اپرا را پیش بینی کرده.

اما مطمئنا ۱۰۰ سال پیش، علم آنچنان پیشرفتی نکرده بود که بتوانند روی پیش بینی های علمی حساب باز کنند. علاوه بر آن پیش بینی هایی در مورد ۲۰، یا ۵۰ سال بعد آسان تر و عملی تر است تا پیش بینی هایی در مورد ۱۰۰ سال بعد. شما در مورد ۱۰۰ سال بعد چه فکر می کنید؟ احتمالا از هرکسی بپرسید جوابهایی مثل این خواهد داد: ربات ها همه ی دنیا را فرا خواهند گرفت و کامپیوتر ها با ایجاد دنیای مجازی گسترده ای سعی در آرام نگاه داشتن زندگی ما خواهند داشت. یا احتمالا آن هایی که مادی تر فکر می کنند، پیش بینی هایی از این قبیل خواهند داشت: ماشین ها خیلی خیلی سریع تر خواهند بود با سوخت هایی کارآمد تر و به هیچ وجه شبیه ماشین های امروزی نخواهند بود.

بین سال های ۱۸۹۹ تا ۱۹۱۰، یک هنرمند فرانسوی به نام Jean-Marc Côté با چند هنرمند دیگر، سعی کردند اتفاقات آینده را پیش بینی کنند و با کمک تخیل شان، نقاشی هایی از سال ۲۰۰۰ را به تصویر بکشد. این کارت های نقاشی خارق العاده در سایت publicdomainreview ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نمایش گذارده شده اند. چیزی که خیلی جالب است، برخی از این نقاشی ها کاملا درست پیش بینی کرده اند.
اجازه بدهید در ادامه مطلب این نقاشی ها را با هم ببینیم و تکنولوژی های پیش بینی شده در ۱۰۰ سال پیش را با تکنولوژی امروز مقایسه کنیم. انسان ها همیشه دوست دارند در مورد اتفاقاتی که
اگر از مردم امروزی بپرسید سال ۲۱۱۴ چگونه خواهد بود، پیش بینی ماشین های پرنده جزء جدایی ناپذیری از تصوراتشان است. یکی از رویاهای بشریت است که سوار بر ماشین های شخصی خودشان در هوا حرکت کنند. البته کافیست نگاهی به آمار تصادفات جاده ای داشته باشید و خسارات ناشی از سقوط را هم به آن اضافه کنید، آن هم سقوط از هزاران متر بالاتر از سطح زمین، شاید ایده پرواز با ماشین های شخصی را فراموش کنید. مگر اینکه نرم افزار هایی وجود داشته باشند که خودشان راه را برای شما پیدا کنند. اما اگر هم قرار باشد همچین اتفاقی بیفتد، با این تصویر چه قدر تفاوت خواهد داشت؟

پلیس حمل و نقل هوایی به همراه کسانی که روی ماشین های شخصی پرنده شان در آسمان ها سواری می کنند.

علاوه بر پرواز در آسمان، به نظر می رسد ایده ی گذران ساعات طولانی از زندگی مان در زیر آب نیز یکی از آرزوهای بشر بوده است. برگزاری مسابقات اسب دریایی دوانی، شکار مرغ دریایی به شکل وارونه، و سوار شدن به اتوبوس های نهنگ دریایی. این حدس های نسبتا نادرست به گونه ای با دنیای امروز صحبت می کنند، درست است که اقیانوس ها هنوز به طور کامل کشف و بهره برداری نشده اند، (البته به غیر از ماهی هایی که به علت صید زیاد نسلشان رو به انقراض است)، ولی احتمالا در فکر هنرمند چیزی شبیه به اتمام منابع و زمین های روی خشکی بوده که باعث شده او چنین حدس هایی بزند. دریا منطقی ترین انتخاب بعد از خشکی برای زندگی است.
شکار مرغ های دریایی از داخل آب

اتوبوس نهنگی

بازی کروکت در زیر آب

اسب آبی سواری!

مسابقات اقیانوسی

مسابقات و سواری های دریایی یکی از جالب ترین پیش بینی های آنان است که نشان می دهد تصورات در مورد آینده تا چه حد می تواند عجیب و غریب باشد. تصویر بعدی نشان می دهد که چگونه ۱۰۰ سال قبل یک نفر به فکرش رسیده وسیله ای مثل این جاروبرقی های خودکار وجود خواهد داشت. البته مدلی که ما ساخته ایم، بسیار بهتر از چیزی است که تصور می شده.
کف ساب الکتریکی

جاروبرقی های اتوماتیک امروزی

آن ها می دانستند که کشت و کار و دامداری برای جمعیت زیاد ۱۰۰ سال آینده کار بسیار مشکل و فشرده ای می تواند باشد. چه قدر فوق العاده می شد اگر ماشین ها به کمک انسان ها بیایند.
پرورش مرغ به صورت ویژه

یک کشاورز خیلی مشغول

کلاس درسی هم هست که در آن دانش آموزان توسط نیروی برق به یکدیگر وصل شده اند و درس یاد می گیرند. کلاه فلزی البته خیلی شبیه به آیپد نیست، اما مفهوم ایده، شبیه به واقعیت است.

قابل دسترس ترین ایده ی آنها، ایده ی خانه های متحرک است. در آن زمان مردم بسیار انتظار می کشیدند تا کسی یک RV اختراع کند.
خانه ای به سمت حومه شهر در حرکت است. احتمالا برای تعطیلات یا پیک نیک؟

RV بسیار مجلل و مجهز

نمایی از داخل این RV – منبع تصویر sonnyradio

ما درباره ی ۱۰۰ سال بعد چگونه پیش بینی می کنیم؟ آیا پیش بینی های ما برای آیندگان به همین دقت و بامزگی خواهند بود؟ هیچ کس نمی تواند تکنولوژی های نوآورانه را پیش بینی کند، آن ها ناگهانی اتفاق می افتند و دنیا را تغییر می دهند. پیشگویان کمی توانسته اند حدس بزنند که ما ساعت های زیادی را صرف خیره شدن به یک صفحه روشن می کنیم. اما می توان حدس های غیر دقیقی با توجه به مسائلی که آزارمان می دهند یا کارآمد نیستند زد، (مثل استفاده بی رویه بنزین به عنوان سوخت ماشین ها) و فکر کرد که احتمالا بشر تا ۱۰۰ سال آینده راه حلی برای این موضوعات آزار دهنده پیدا خواهد کرد.
بقیه تصاویر را در ادامه مشاهده کنید:
پستچی روستایی

آتش نشان های هوایی

ایستگاه ماشین های هوایی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نبردها هوایی
آرایشگاه های جدید و مد روز

نگهبان پیشرفته هوایی

خیاط لباس های آخرین مدل

هواپیمای جنگی

ماشین های جنگی

ارکستر حرفه ای

دزدان کوچک آشیانه عقاب

منبع digiato

mehrabooni
30-07-2014, 15:10
لپتاپی که باتری نمیخواد

Public Enemy
15-08-2014, 22:51
چیزی که دوست دارم زودتر از بحث تخیل بیرون بیاد و به سمت واقعیت بره Web 3.0 هست . فرض کنین آمازون در Web 3.0 !!!! میری توش قدم می زنی فلان محصول رو از نماهای مختلف می بینی حسابی وراندازش می کنی سپس خرید می کنی .

و یا چت روم ها توی وب 3 شبیه میزگرد بشن همه بشینن دور هم چت کنن :D البته شخصیت مجازیشون نه خودشون مثلا طرف با لباس راحتی و موهای ژولیده و صورت خواب آلود بلند نشه بیاد تو چت روم :D

-------------------------------------------------

چیزی هم که به ذهنم می رسه البته پس از ساخته شدن وب 3.0 هست . ایده من همزاد مجازی هستش اینکه از خودت یه شخصیت دلخواه ۳ بعدی مجازی بسازی و به عنوان هویت توی سایر سایت ها بتونی استفاده کنی ( مثل Open ID ها مثل سرویس گوگل که برای ثبت نام توی خیلی از سرویس های دیگه کاربرد داره )

a.g g.a
18-09-2014, 18:45
من فکر می کنم در آینده نه چندان دور دنبال کردن حرکت چشم نقش پر رنگتری توی رابط های کاربری داشته باشه

مثلا توی گوشی هوشمند وقتی ساعت گوشیتو نگاه می کنی درشت تر بشه و... یک حسگر روی چشمی دوربین های حرفه ای کار بذارن که وقتی نقطه خاصی رو نگاه می کنی روی همون نقطه فوکوس کنه

به نظرم یک زمانی به جای مدارهای الکتریکی از مدارهای فتونی استفاده بشه(مثلا توی سی پی یو ها و...)فکر می کنم این طوری گوشی ها و کامپیوترها و... خیلی کم مصرف تر و با بازدهی و پرفورمنس بالاتری ساخته بشه و این دستگاه ها خیلی کمتر داغ بکنن و...

tremor
16-05-2015, 15:11
خیلی چیزا هست که ساخته خواهد شد و مفید خواهد بود و مهم ترینش اینه که انسان به انرژی تبدیل شه و به سرعت به هر جا بخواد بره
یا شایدم چیزی اختراع شه این گند کاری بشر رو از زمین پاک کنه ( پیشنهاد می کنم به مجله دانستنیها شماره 128 مراجعه کنید و مطلب آینده زمین پس از انسان را بخونید )
البته باید بگم راجب دوستانی که ماشین زمان یا سفر در زمان رو می گفتن
این ایده همیشه تو تخیلات انسان بوده و به نظرم برای مدت طولانی خواهد موند
مگه یه چیزی الگوی انسان قرار بگیره مثه پرنده برای پرواز ( که نمی دونم چی ، چیزی به دهنم نمی رسه )
میدونید که جهان های موازی وجود دارد ( برای اثباتش یه مقاله میزارم ) و فک کنم انسان باید برای سفر در زمان به این جهان ها راه بیابه که خودش یه پارادوکس رو ایجاد میکنه
یادمه یه کتاب خوندم ( خیلی کم حجم بود ) و درمورد سفر در زمان بود و ماله نویسنده معروفی هم بود که توش مفصل حرف زده بود
بازم اگر دوستان نظری دارن خوشحال میشم بشنوم و یاد بگیرم
با تشکر
قربانت امیررضا
:n16:

Dadashmohammad22
16-05-2015, 15:38
اگه اینطور به این قضیه نگاه کنیم که هر چیزی با عنوان علم که امروزه وجود داره در گذشته چیزی جز تخیل نبوده متوجه میشیم که تخیل از واقعیت به دور نیست
البته تو این زمونه نویسنده ها و فیلمسازای sci-fi به جای هممون فکر میکنن، چیزی نیست که من بگم و قبلا در موردش حرفی زده نشده باشه
ولی 2تا چیز که الان به ذهنم میاد، قابلیت انتشار یا تابش نور با انحنا هست. هنوز به این فکر نکردم که کلا به چه درد میتونه بخوره ولی باید جالب باشه به صورت کات دار نور بتابونی :n02:
یکی دیگه هم قدرت ضبط کردن رویا هست. این خیلی عالی و عجیب میشه

در مورد دنیاهای موازی هم و دیگر موارد آوانگارد هم JJ.Abrams به اندازه کافی تو Fringe صحبت کرده.. ببینید و لذتشو ببرید

omid472
18-08-2015, 10:13
سلام
اینکه یک روزی ماشینها بتونن پرواز کنن ودر هوا شناور باشن به نظر من زیاد دور نیست اما نه از طریق مغناطیس بلکه از طریق نیروی ضد جاذبه
اطلاعات بیشتری اگه میخوای کلمه ماشین ضد جاذبه جان سرل رو سرچ کن

omid472
18-08-2015, 10:35
دوست عزیز
اختراع زاییده نیاز است پس شما وقتی نیازی رو احساس کردی وبرای حل مشکل ایده ای به ذهنت اومد ومهمتر از اون ساختن وعملی کردن این قضیه است
وهر کسی زودتر از همه اون رو عملی کنه وبعد ثبت کنه صاحب اختراعه
ولی مهمتر از همه اینا توجیه اقتصادی وپیدا کردن بازار مصرفه
حالا شما فقط بصرف یک خیال بچگانه چه انتظاری داریدفقط سر خودتون رو کلاه میزارید
ازتون بخاطر رک بودنم عذر میخوام

asgharpalang
11-09-2015, 12:31
همیشه دوست داشتم وسیله ای اختراع بشه، که باهاش بشه سفر های زمانی کرد. یعنی بشه رفت عقب و خیلی چیزا رو تغییر داد ، سرنوشتو عوض کرد، کار های نکرده رو انجام داد. رویای دور از ذهنی است سفر در زمان، اما اطمینان دارم علم بهش دست پیدا خواهد کرد.

ممنون.:n16:

داداش من یک تعوری دارمـ که سفر در زمان هرگز هرگز اختراع نخواهد شد حالا میخای بهت بگمـ ؟
باش

فرض کن الان 10000 سال آیندس و ماشین زمان اختراع شده پس قطعا تا 9999999 سال آینده همه ماشین زمان خواهند داشت
بنابر این ما باید هر روز هر روز آدم هایی که از آینده میومدن رو میدیم تو فقط یک آمار بگیر این همه آدم بخان سفر در زمان کنن دیگه همه جا پر از آدم های آینده خواهد شد...

پس قطعا همچین چیزی امکان نخواهد داشت...

فرضیه ی 2 : پست زمانی :
شما روی یک ماده تجزیه نا پذیر یه پیغام برای آینده بنویس و آدرستو بده مثلا زمان فردا یا 2 3 روز دیگه رو بده با آدرس خونتون
مثال : برسد به آدرس تهران - خیابان فلان کوچه ففلان - پلاک فلان ----- منزل فلان در 14 سپتامبر 2015

و بزار یه جایی که اطمینان کنی تا آینده دور کسی بهش دست نخواهد زد که اینکار انجام شده و به نتیجه ای هم نرسیدن

hts1369
11-09-2015, 20:25
من مطمئنم خیلی زود دارویی ساخته میشه که مثه مخدرها شادی آور و انرژی زا باشه ولی اعتیاد و ضرری نداشته باشه . ملت هر روز صبح یکیشو بزنن برن سر کار x10 فعالیت کنن :دئ
اگه ساخته بشه ( که میشه ) پایان بیماریهای روانی مثه افسردگی هم میشه .
باور کنین اگه دانشمندا میدونستن افسردگی شدید چقدر عذاب آوره بی خیال همه چی میشدن میچسبیدن به همین قضیه تا برطرفش کنن . به نظر من واقعا حتی از سرطان یا قطع نخا هم بدتره

با کمال احترام منم مطمئنم هیچوقت همچین چیزی ساخته نمیشه
ادمیزاد هر چقدر بیشتر پیشرفت میکنه تنهاتر و افسرده تر میشه.
ما از صد سال قبل خیلی تنهاتریم نسلهای بعد ما هم از ما تنهاتر میشن.

navid_fo
20-10-2015, 14:04
داداش من یک تعوری دارمـ که سفر در زمان هرگز هرگز اختراع نخواهد شد حالا میخای بهت بگمـ ؟
باش

فرض کن الان 10000 سال آیندس و ماشین زمان اختراع شده پس قطعا تا 9999999 سال آینده همه ماشین زمان خواهند داشت
بنابر این ما باید هر روز هر روز آدم هایی که از آینده میومدن رو میدیم تو فقط یک آمار بگیر این همه آدم بخان سفر در زمان کنن دیگه همه جا پر از آدم های آینده خواهد شد...

پس قطعا همچین چیزی امکان نخواهد داشت...

فرضیه ی 2 : پست زمانی :
شما روی یک ماده تجزیه نا پذیر یه پیغام برای آینده بنویس و آدرستو بده مثلا زمان فردا یا 2 3 روز دیگه رو بده با آدرس خونتون
مثال : برسد به آدرس تهران - خیابان فلان کوچه ففلان - پلاک فلان ----- منزل فلان در 14 سپتامبر 2015

و بزار یه جایی که اطمینان کنی تا آینده دور کسی بهش دست نخواهد زد که اینکار انجام شده و به نتیجه ای هم نرسیدن
خوبه اما شما خیلی چیزا رو در نظر نگرفتی
برای مثال اون ها ( کسانی که از آینده میان) شاید میان و در بعد ما نیستن و از قصد این کارو می کنن
شاید جنگ هایی که تا حالا شده کار دست کاری در زمان باشه و براشون درس شده دیدن بهتره تو هیچی دستکاری نکنن حتی مگسیو نکشن وقتی اومدن به زمان و مکان ما
پس این طوری نمیشه که شما می فرمایید

laxer
06-02-2016, 01:53
دستگاه اسکنر نورونی: که با اسکن اعصاب ( مثلا مغز) تمام مسیر های عصبی را اسکن و به صورت خط هایی در قالب یک نقشه قابل فهم برای انسان تبدیل کند.

نرم افزا مکمل همین اسکنر: به دستگاه اسکنر متصل شده نقشه اسکن شده را تفسیر کند ، نقل و انتقالات عصبی را به صورت live نشان دهد. ( مانند یک map زنده و دو بعدی)
مثلا اگر از نرم افزار بخواهیم که مرکز اصلی گرسنگی را به صورت واضع نشان دهد با highlight کردن تمام مسیر ها دخیل به ترتیب اولویت نمایش داده شود. ( شبیه سازی حالات مختلف مانند گرسنگی ، خوشحالی)

همون طور که پروژه ژنوم انسان میسر شد مطمئنم همچین اسکنر و نرم افزاری بوجود خواهد آمد و در این بین همکاری بین علوم مختلف ( بیولوژی ، فیزیک و...) لازم است.

نرم افزار رابط الکترونی-یونی: اتصال دستگاه های الکترونیکی به نورون های عصبی به طوری که با زدن یک دکمه خاص نورون های حرکتی-حسی قسمتی خاص تحریک یا مهار شوند. (با تفکیک پذیری بسیار بالا)
از همین رابط میتوان برای افرادی که قطع نخاع شده اند استفاده کرد.
میتوان حتی از آن برای ایجاد توهم استفاده کرد ، مثلا یک بازی کامپیوتری را در مغز فرد با تحریک اعصاب مربوطه اجرا کرد طوری که فرد به جای دیدن واقعیت در یک دنیای دیگر سیر و صفا کند!

Reza Azimy_RW
08-07-2016, 00:16
همونطور که هرچه جسم سنگنتر باشه فضا زمان رو بیشتر خم میکنه و باعث به وجود اومدن جاذبه میشه و در نهایت سنگینترین اجسام یعنی سیاهچاله که همه چیز رو میبلعه
در جهان اجسام یا ... هستند به شدت سبک . در حدی که همه چیز را با شدت زیاد دفع میکنند . حتی نور . در حقیقت حامل موادی از جهانهای موازی هستن نقطه عکس سیاه چاله . "سفید چاله"

حال کنین قدرت تخیلو :دئ :n09:

Ali76s
19-10-2017, 23:19
چیزی که من فکر کنم به زودی ساخته میشه اینه:
*رابطی بین پیام ها و دستورات عصبی با اشیا*

چیزی فوق العاده که زندگی انسان ها بخصوص معلولین رو عوض میکنه
مثلا میتونه به نخاع یا پایان رشته های عصبی در عضوی که قطع شده وصل بشه و پیام های عصبی رو به چیزی که به عنوان دست یا پا بهمون وصله بفرسته و اینطوری تمام معلولین جهان میتونن به راحتی به زندگی عادیشون برسن.
در کل ی چیزی مثل گیرنده ها و فرستنده های رادیویی یا همین موبایل که دستمونه.شایدم خودم ساختمش D:

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ali76s
19-10-2017, 23:28
اگه اینطور به این قضیه نگاه کنیم که هر چیزی با عنوان علم که امروزه وجود داره در گذشته چیزی جز تخیل نبوده متوجه میشیم که تخیل از واقعیت به دور نیست
البته تو این زمونه نویسنده ها و فیلمسازای sci-fi به جای هممون فکر میکنن، چیزی نیست که من بگم و قبلا در موردش حرفی زده نشده باشه
ولی 2تا چیز که الان به ذهنم میاد، قابلیت انتشار یا تابش نور با انحنا هست. هنوز به این فکر نکردم که کلا به چه درد میتونه بخوره ولی باید جالب باشه به صورت کات دار نور بتابونی :n02:
یکی دیگه هم قدرت ضبط کردن رویا هست. این خیلی عالی و عجیب میشه

در مورد دنیاهای موازی هم و دیگر موارد آوانگارد هم JJ.Abrams به اندازه کافی تو Fringe صحبت کرده.. ببینید و لذتشو ببریدواقعا. ادم به هرچی میخواد فکر کنه و جدید باشه میبینه قبلا تو فیلمی یا داستانی خونده

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

rezanew1
28-02-2018, 21:56
چی میشد بشه از. اینترنت غذا دانلود کرد مثلاً با یه کابل یو اس بی گویشیمون رو وصل میکردیم به یخچال غذا دانلود میکردیم

FOURTH RETURN
01-02-2021, 10:39
اختراعی که از تصادف ماشین ها به هم جلوگیری کنه و طوری تنظیم بشه 1: که حوزه عملکردش در حدود 50 متر باشه مثلا یا بیشتر یا حوزه عملکرد بر اساس سرعت و فاصله اتومتیک انتخاب بشه چون زیادی هم حساس باشه خوب نیست سرعت ماشینهایی که از ما دور هستن رو بیخود کم کنه و بر اساس سرعت ماشین و فاصله ماشین تا ماشینهای در حال حرکت سرعت ماشین رو محدود کنه یعنی سیستم به اجبار باید روی همه ماشینها باشه یه مثال میزنم: یک ماشین با سرعت غیرمجاز 200 از پشت داره به شما نزدیک میشه و امکان داره از پشت به شما ضربه بزنه فاصلش تا شما هم یک کیلومتره طبیعیه که فعلا خطری محسوب نمیشه اما به صد متری که رسید دستگاه با سیگنالهایی که ارسال میکنه و ماشین پشتی اون رو دیافت میکنه سرعت ماشین پشتی رو محدود میکنه تا زمانی که از شما فاصله بگیره اما اگر بیه 30 سانتی پشت شما رسید متوقف بشه
البته اگر سرعت ماشین پشتی 300 تا بود باید حوزه عملکرد هم بزرگتر باشه و اینبار به جای فاصله 100 متر باید در 150 متری یا بیشتر

2:اجازه نده ماشینها از یه حد مجازی بیشتر به هم نزدیک بشن مثلا تنظیم بشه که اگر ماشینی به سی سانتی متری پشت ماشین رسید اتوماتیک خاموش بشه البته باید بتونه از برخورد ماشین با اشیا ایستا و جانوران و انسانها هم جلوگیری کنه

Yamani47
31-08-2021, 07:06
با رونمایی برادر عرزشی الون ماسک ازاین روبات جدیدی مجهز به هوش مصنوعی ترس من از آینده بیشتر و بیشتر می شه

اینده ایی که تو هر خونه ایی یه دونه از این ها باشهو آینده ایی که دیگه ماشین ها همه خود ران باشند خیلی قشنگ و زیباست و تصادفات کمتره قطعا و ادم ها وقت بیشتر دارند تو مسیر رفتو آمدشون می تونن کار های دیگه رو انجام بدن

ولی

ولی

وقتی ماشین هیچ کس دیگه از بدن فیزیکی اون شخص فرمان نگیرهفرمان ماشین دست دست های فیزیکی اون شخص نباشهو تحت کنترل و حاکمیت یک سیستم باشه

وقتی در هر خانه ای یه دونه از اون ربات های مجهز به AI باشه که به صورت ان لاین هم اپ دیت میشن همشون هم ربات ها و هم ماشین هاخب قطعا خیلی خوبه تو کار ها کمک می کنن به انسان هابه سالمندان و به معلولین و به افرادی که تنها زندگی می کنن

ولی نمی تونم کاریش کنم من تو ذهنم چیز دیگه ایی می بینم

حکومت هایی رو می بینم که تو هر خونه ایی یک ( مامور ) دارندکه همه چیز رو به ( سیستم ) گزارش می کنه

ماشین هایی رو می بینم که در صورت لزوم و در مواقع لزوم دیگه می تونه از شما اصلا فرمان نگیره و فرمان شما رو نپذیره و فقط تحت کنترل ( سیستم ) باشهو اگر گردانندگان اون سیستم تشخیص بدن که شما الان نباید فلان جا باشی یا بری

ماشین شما هرجایی که سیستم بخاد شما رو می بره نه هر جایی که شما بهش دستور بدی

در مورد اون ربات ها هم همینطوراگر سیستم تشخیص بده که شما نباید فلان کار رو بکنیدفکر می کنید اون مامور رباتیک تحت فرمان شما خواهد بود یا تحت فرمان سیستمی که بهش دستور می ده؟؟؟

فکر می کنید سازندگان این سیستم های AI هدف اصلیشون کمک به بشریته ؟؟؟ یا چیز دیگه ایی ؟؟؟

من که فکر می کنم هدف اصلیشون کمک به حکومت هاست برای این که پاشون رو محکمتر بتونن بزارند رو گلوی مردم جهان

در کنار توسعه شدید و بی وقفه AI که از نظر من بی ارتباط با عملیات استخراج Crypto ها هم نیست

شاید خنده دار و احمقانه و ابلهانه به نظر بیاد و بخندند به این نظر ولی به نظر شخصی من هر سخت افزاری که در جهان که در حال استخراج Crypto است در حقیقت در حال کمک به پردازش و توسعه AI است

و Crypto ای استخراج شده فقط یک پاداش و قاقالیلی است که برای انجام این پردازش ها برای اون سخت افزار در نظر گرفته شده که تشویقی باشه برا انجامش

من خودم یه مدت رفته بودم تو کار این که برم اتر استخراچ کنم ولی هر چی بیشتر راجع این چیزه ا تحقیق کردم و به این باوری که این بالا نوشتم رسیدم که باز هم می گم از نظر 9999 % ملت باور احمقانه و خنده داریهپشیمون شدم و احساس کردم اگر این کار رو بکنم من هم کمک کردم به ظلم هایی که در اینده تو دنیا اتفاق خواهد افتاد

در کنار AI هم کار دیگه ایی Space X تو 2013 به موفیقت انجام داد ولی خیلی سریع تمام اخبار و حواشی مربوط بهش رو سعی کردن ساکت نگه دارند و دیگه هم از توسعه اش و از پیشرفتش دیگه هیچ کجا صحبتی نشد ولی قطعا از 2013 تا الان کلی توسعش دادن

Quantum Teleportation بود که موفق شدن یک مولوکول پیچیده رو از روی پایگاه روی زمین به ISS که رو مدار در حال چرخش بود منتقل کنن

Quantum Teleportation دقیقا می دونی یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی دقیقا همون طی العرض

با توسعه این فناوری ها میشه اینده خیلی زیبا و جالبی رو متصور شد برا بشرولی من چیزی نمی بینم جز حکومت هایی که جوامع رو با استفاده از این تکنولوژی هاسخت ترو سفت تر تحت سلطه در میارند و هر احد البشری بخاد کوچکترین نا فرمانی کنهخشتکش رو به سرش پرچم می کنن

شاید تا 20 یا 30 یا شاید هم 40 سال دیگه این گونه فناوری ها قشنگ به بار بشینه و عملی بشه

و تا اون موقع بشر ها و انسان های اون زمان دیگه درکی از ( آزادی ) نخواهند داشت دیگه شاید اون موقع ادم های اون موقع اصلا نخواهند دونست که داشتند رای و نظر شخصی یعنی چی

تا همین الان هم ذهن وفکر تمام افراد در تمام جوامع تحت کنترل حکومت هاست با استفاده از رسانه های اجتماعی به زیباییبدون این که خود افراد متوجه باشند که ذهنشون تحت کنترله
دیگه وای به حال اون زمانی که AI بخاد توسعه پیدا کنه و همه گیر بشه

به نظر من که شرایط آخر الزمانی میشهو دوست دارم دیگه اون زمان اصلا نباشم تو این دنیا

این یارو الون ماسک در ظاهر خیلی مرد خوبو اهل فناوری های مدرن و توسعه جهان علم و فناوری

ولی متاسفانه یا خوشوتانه من بازیگری رو یم بینم که فقط دراه نقش بازی می کنه برای اربابانشاربابانی که نمی خان دیده بشن و نمی خان اهداف اصلیشون هویدا بشه

دقیقا مثل رئیس جمهور های کشور ها که دقیقا فقط بازیگر اند

و حکومت هایی مثل حکومت های کشور های ما و اطراف ما هم خوباز این تکنولوژی ها به نفع اهداف خودشون بهره لازم رو ته ته خواهند برد

Reza Azimy_RW
10-04-2024, 14:45
من تو اختراعام یه تفنگ الکتریکی هست گلوله نداره شارژیه که یه جورایی رعد برق رو پرتاب میکنه به جلو مثل فیلمای فضایی :دی هم میشه تضعیفش کرد و به عنوان شوکز از راه دور استفاده بشه یا قدرتمند تا طرف رو به خاکستر تبدیل کنه البته برد زیادی نداره حدود 3 متر ولی قابل ارتقا هست .
یه اختراع دیگه دارم تغریبا انرژی نامحدوده البته نه که قانون انرژی نیوتون رو رد کنه از عدم تعادل انرژی در دو طرف استفاده میکنه و باعث چرخش شافت میشه . فقط امکانات نیست ثبتش کنم اینقدر هم خفنه که میترسم واسه کسی کارکردشو توضیح بدم یا حتی اقدام به ثبت کنم / یعنی یه تحول بزرگ توی دنیا ایجاد میکنه با انرژی نامحدود (تغریبا" ) و ارزان قیمت به معنای واقعی کلمه :biggrin:.
یعنی همه میتونن این موتور(تغریبا بیصدا) رو بخرن شافتشو وصل کنن به دینام و برق خونه رو ازش بگیرن
یکی از اختراعاتی که آینده زمین رو تغیر میده و سوختای فسیلی رو به سال نکشیده از رده خارج میکنه . به بیت رهبری پیام دادم چنین چیزی دارم که میتونه ایران رو به قول صادر کننده انرژی پاک (برق)تبدیل کنه که اثن جواب ندادن :hmm:
واسه ثبت هم قبلا یکی از اختراعامو میخاستم ثبت کنم که اوضاع بیاد دستم بعد اونو ثبت کنم دیدم خیلی خر تو خره فقط میخان پول بگیرن و رد کردن بعد یه سال بعدش یه خارجکی ثبت کرد :thumbsdow
میخام اگه حوصله داشتم همه رو حدود 100 اختراع تو یه کتاب به اسم داوینچی 2 منتشر کنم شاید فرجی شد :دی
چون هر اختراعی تاریخ مصرف داره مثلا همینایی که گفتمو اگه ثبت نکنم پس فردا یکی دیگه این کارو میکنه اونوقت دیگه اسمش اختراع نیست همین الان از این 100 تا حده اعقل 20 تاشو خارجکیا ثبت کردن دیگه فایده نداره (هر چند من زودتر این کارو کردم ولی چه فایده جز حسرت )لاقل تو یه کتاب منتشر بشه ملت بدونن اول از کجا در اومده ولی باز به همون ناشر هم اعتماد ندارم(:دی) یهو یکیشو قبل از چاپ واسه خودشون ثبت میکنن خصوصا این انرژی تغریبا نامحدوده خیلی واسم ارزش داره میترسم به کسی اعتماد کنم .

pcworld.user
10-04-2024, 16:21
مثل اینکه فلاسفه معتقدن هر چیزی که قابل تخیل باشه قابل انجام و تحقق هست
مثلا انسان آرزوی پرواز داشت امروزه هواپیما و جت پک و فضاپیما داره و درآینده خیلی چیزای بهتر
آرزوی راه رفتن روی آب و رفتن به اعماق داشت امروزه قایق و زیردریایی داره و در آینده غیره
آرزوی گفتگو با اون سوی دنیا و آموزش حجم زیادی اطلاعات عجیب و پیچیده در مدتی اندک بدون معلم
امروزه بلطف ارتباطات و اینترنت و تماشای فیلم و مستند فراهم شده و حتما در آینده شگفت انگیزترم میشه
سفر در زمان و مکان هم قابل تخیل و تصوره،، هیچ بعید نیست در آینده ابزارهایی براش بوجود بیاد
راستی اون چیزیکه برق رو توی هوا پرتاب کنه توی مایه های کویل تسلا همین حالام وجود داره