مشاهده نسخه کامل
: شناخته نشدن کارت گرافیک
amirmahmod
19-07-2014, 12:39
سلام کارت گرافیک من 9400 GT هستش که برای Device Manager ناشناخته هستش واسمشو نمیزنه و زمانی که برای خود کامپیوتر ناشناخته باشه هیچ درایوری برروش نصب نمیشه ومن از خیلی ازبرنامه مثل Driver easy,Driver solution وغیره وبرای پاک کردن درایو قدیمی هم از Driver sweeper استفاده کردم لطفا راهنمایی کنید راهی هست که کارت گرافیکم برای کامپیوتر شناخته بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کارت گرافیک من 9400 GT هستش که برای Device Manager ناشناخته هستش واسمشو نمیزنه و زمانی که برای خود کامپیوتر ناشناخته باشه هیچ درایوری برروش نصب نمیشه ومن از خیلی ازبرنامه مثل Driver easy,Driver solution وغیره وبرای پاک کردن درایو قدیمی هم از Driver sweeper استفاده کردم لطفا راهنمایی کنید راهی هست که کارت گرافیکم برای کامپیوتر شناخته بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور میگه که با سخت افزار سازگار نیست درایور رو درست متناسب با ویندوز و گرافیک دانلود کردید ؟ اگه درایور درست است با ورژن های قدیمی تر هم تست کنید قبلش درایور رو از سیف مود پاک کنید
amirmahmod
20-07-2014, 15:17
ارور میگه که با سخت افزار سازگار نیست درایور رو درست متناسب با ویندوز و گرافیک دانلود کردید ؟ اگه درایور درست است با ورژن های قدیمی تر هم تست کنید قبلش درایور رو از سیف مود پاک کنید
بله همه درایور ها رو متناست با ویندوز 7 64 بیت دانلود کردم(چون سایت انویدیا قابل دسترس نبود از سایت های دیگه دانلود کردم) ولی متاسفانه همشون همین ارور رو میدهند یه مشکل دیگه هم داره این گرافیک
اونم اینه که موقع روشن شدن کامپیوتر صدا میده و وقتی به فنش دست میزنم سریع صداش قطع میشه.
amirmahmod
20-07-2014, 15:23
البته وقتی کارت گرافیک 8400 GS رو روی کامپیوترم نصب میکنم سریع خود Device manager کارت گرافیکم رو شناسایی میکنه ولی نمیدونم چرا این گرافیک در Device manager به اسم standard vga graphic adapter شناخته میشه!:n04:
اون حالت standard vga graphic درواقع بازم دراین حالت هم گرافیک درست شناخته نشده و درایورش باید نصب بشه تا مدل گرافیک بیاد به نظر من درایورتون رو از سایت انویدیا دانلود کنید همچنین حتما با ورژن های قدیمی تر هم تست کنید و نتیجرو بگید نشد باید کارت روی یک سیستم دیگه تست بشه
اینم لینک دانلود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirmahmod
20-07-2014, 19:07
اینم لینک دانلود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا لینک خراب نگزارید.
من درایور ورژن 301.24 و307.88 رو دانلود کردم ولی همون اروری که اول گفتم رو نمایش میده.
سایت انویدیا هم قابلم دسترس نیست نمیدونم از کجا دانلود کنم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1gt9400&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
لطفا لینک خراب نگزارید.
من درایور ورژن 301.24 و307.88 رو دانلود کردم ولی همون اروری که اول گفتم رو نمایش میده.
سایت انویدیا هم قابلم دسترس نیست نمیدونم از کجا دانلود کنم .
دوست عزیز لینک این سایت برپایه سایت جیفورس هست اگه دقت کنی وقتی رمزومیزنی لینکش به جیفورس وصل میشه وچیزی جزارورنمیده چون سایت جیفورس خراب شده بهتره بدی وببری تعمیرکارشماواردنیستید
amirmahmod
21-07-2014, 14:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1gt9400&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
این لینکی که شما گزاشتید یه سرچ گوگل که همه بلدن من یه لینک خارجی میخوام .
amirmahmod
21-07-2014, 14:21
دوست عزیز لینک این سایت برپایه سایت جیفورس هست اگه دقت کنی وقتی رمزومیزنی لینکش به جیفورس وصل میشه وچیزی جزارورنمیده چون سایت جیفورس خراب شده بهتره بدی وببری تعمیرکارشماواردنیستید
ناظر انجمن لطف داشتند ومارو راهنمایی کردند پس ما نیازی به نظرات اشتباه شما
نداریم.
آقای امید رض لطفا علکی پست نزنید واین تاپیک روخراب نکنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.