ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدوم یکی رو توصیه میکنین؟

inceptro
19-07-2014, 12:23
سلام دوستان.
حقیقتا من سر رشته ای از گوشی همراه ندارم و با وجود اینکه در سایت های تخصصی گوشی این چهار برند رو مورد بررسی قرار دادم ولی در اخر میخواستم نظر شما رو هم بدونم که خیلی مهمه برام.

-LG G3
-HTC ONE M8
-Nokia Lumia1520
-Sony Z2

ملاک خود من برای انتخاب:
1)راحتی کار در دست
2)عمر باتری
3)کیفیت دوربین
4)زیبایی ظاهری

در ضمن قصد انجام هیچ کار سنگین محاسباتی رو که به سخت افزار قدرتمندی نیاز داشته باشه رو هم ندارم.(از سامسونگ هم خوشم نمیاد:n02:)

amin_947
19-07-2014, 13:04
من باشم G3 رو انتخاب می کنم

amir-viper
31-07-2014, 14:40
سلام دوست عزیز. note 3 تو مورد هاتون نیست ولی فک کنم بهتره.

ahmad gh
13-08-2014, 22:44
ONLY G3
زیبایی
طراحی خواص و کاربردی
نواوری های جدید نرم افزاری و سخت افزاری
خوش دست
دوربین عالی
البته تو دوربین z2 , 1520 عالین ولی طراحی این یه چیز دیگست البته اگر ویندوز فون بخوای همون نوکیا چون همه چی تمومه

runner
14-08-2014, 00:08
سلام دوستان.
حقیقتا من سر رشته ای از گوشی همراه ندارم و با وجود اینکه در سایت های تخصصی گوشی این چهار برند رو مورد بررسی قرار دادم ولی در اخر میخواستم نظر شما رو هم بدونم که خیلی مهمه برام.

-LG G3
-HTC ONE M8
-Nokia Lumia1520
-Sony Z2

ملاک خود من برای انتخاب:
1)راحتی کار در دست
2)عمر باتری
3)کیفیت دوربین
4)زیبایی ظاهری

در ضمن قصد انجام هیچ کار سنگین محاسباتی رو که به سخت افزار قدرتمندی نیاز داشته باشه رو هم ندارم.(از سامسونگ هم خوشم نمیاد:n02:)

والا اینایی که شما انتخاب کردین نشون میده خیلی کارای سنگین میخواین انجام بدین :n06::n02:
اینایی که شما مد نظرتونه :
1- راحتی کار: رو نظر دیگران زیاد برای این مورد حساب نکنین بلاخره هرکسی نظر خودشو داره و شاید برای من یه مدل دیگه ای راحت باشه به نظر من قبل خرید حتما با هر گوشی ای که نظرتون هست برا خرید کار کنین الان تو بازار موبایل تمام مدلارو برای نمایش عموم گذاشتن پس خودتون این موردو چک کنین.
2- عمر باطری: بین این 4مدل نوکیا باطری قوی تری نسبت به بقیه داره (Li-Ion 3400)
3-کیفیت دوربین: نوکیا به نظر من اول هست
4- زیبایی هم به نظر من HTC One M8
از بین این 4مدل HTC به خاطر دوربین و باطری شاید ضعیف باشه نوکیا هم سیستم عامل ویندویز فون هست و از نظر پشتیبانی نرم افزاری ضعیفتر از اندروید هست.
من یه جدولی تهیه کردم از این 4مدل براتون میذارم ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Z2 و G3 میتونن گزینه های ایده آل باشن براتون