ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفتن به باشگاه بدن سازی و خوردن مکملات

HOJ-JAT
19-07-2014, 10:41
سلام من نسبتا لاغر هستم و از نظر بدنی و ورزشکاری هم ضعیف بزور میتونم 10 تا شنا برم
ایا رفتن به بدن سازی و خوردن مکلملات برای بدن ضرر نداره؟
وایا خوردن این جور چیزا باعث قوی تر شدن میشه یا نه فقط ادمو چاقتر میکنه؟>

raana
19-07-2014, 14:12
سلام دوست عزیز......

شما تغذیه صحیح داشته باش و ورزش و بدن سازی هم انجام بده...نتیجه میگیری......ولی خواهشن فکر استفاده از مکمل رو از سرت بیرون کن..

و اینکه یه چک آپ کامل انجام بده...از نظر تیروئید حتما بررسی انجام بشه....شاید لاغری به خاظر مشکلات تیروئیدی باشه...

و مراجعه به متخصص تغذیه خیلی موثره...

hamid_diablo
19-07-2014, 14:13
سلام دوست عزیز

شما اول به پزشک تغذیه مراجعه کنید و علت لاغری خودتون رو جویا باشید...

ورزش بدنسازی هم میتونه کمک شایانی به شما بکنه.میتونید بعد از مدتی از مکمل زیر نظر پزشک و مربی هم استفاده کنید....

HOJ-JAT
19-07-2014, 14:55
ازمایش دادم هیچیم نیس
پزشک هم رفتم گفت صبحادساعت 7 پاشووشبا زود بخوا این کارو رو بکن.و....
الان هر کی میره باشگاه عین جی کراتین میخوره و دو روزه میشه هرکول میخواسنم ببینم اینا مشکل ساز نیس در اینده؟

badboys_87
19-07-2014, 15:07
سلام

مکمل .. و هر گونه دارویی عارضه داره اصلا" به حرف مربی گوش نکن .. مکمل حتما" باید توسط یک پزشک مجرب و مطمئن تجویز بشه

تبلیغ هایی هم که تو ماهوار و اینترنت میشه موثق و علمی نیست و جنبه تبلیغی و غیر پزشکی داره

من سال ها تو این زمینه تجربه دارم.... مولتی ویتامین شما بگیری خیلی بهتره مثل فارماتون و ...

تمام پودرها که در بدنسازی مصرف میشه 100 درصد عارضه داره خیلی ها هم تو خود کشور ایران پر میشه و تقلبیه!

Lord-Voldemort
19-07-2014, 15:10
ازمایش دادم هیچیم نیس
الان هر کی میره باشگاه عین جی کراتین میخوره و دو روزه میشه هرکول میخواسنم ببینم اینا مشکل ساز نیس در اینده؟

مکمل یه خورده بحثش بازه
ولی کراتین نه ، کراتین و آمپول اصلا توصیه نمیشه چون قضیه یه شب و هزار شبه ، شما که لاغری 100 درصد مشکلات خطرناکی تا خدایی نکرده مرگ براتون پیش میاد ... عوارض جانبیشون به فایدشون نمی ارزه ، مثلا مرگ با هیکل هرکول :n09:
----
شما می ری باشگاه بهت برنامه میدن عموما اول کار باید یه هفته بری بعد شروع به خوردن غذا از جمله تخم مرغ و سیب زمنیی می کنی که بعد از مدتی زیاد میشه مثلا روزی 5 تا تخم مرغ بعد از چندماه خیلی خرجد می ره بالا و دیگه تخم مرغ جواب گو نیست ، بعد زیر نظر پزشک و بدنساز قابل اعتماد پروتویین درست و حسابی به اندازه یی که بهت توصیه شده مصرف میکنی . اینجوری میتونی پیشرفت کنی ولی من بدن بزرگ و ماهییچه ای دلیلی براش نمی بینیم ، یه جوری هر جا می ری تو چشی ، هر جا وارد میشی میگن هر کول وارد شد :n08:

شما بدن سازی رو برو + تغذیه مناسب همون تخم مرغ ، به نظرم کافیه دیگه به چیزای دیگه فکر نکن

badboys_87
19-07-2014, 15:11
آزمایش خون فقط دادی؟؟؟؟

شما اول باید پیش یه متخصص داخلی بری انواع آزمایش ها رو بنویسه آزمایش هورمون و تیروئیید و غیره کلا" اگه مطمئن شدی مشکل خاصی نداری باید بری پیش یه مشاور تغذیه تا برای افزایش وزن بهت کمک کنه

بدنسازی هم برای قدرت و عضله سازی و رو فرم اومدن بدن خیلی خوبه

بهت توصیه میکنم سراغ مکمل ها نری

HOJ-JAT
19-07-2014, 15:55
آزمایش خون فقط دادی؟؟؟؟

شما اول باید پیش یه متخصص داخلی بری انواع آزمایش ها رو بنویسه آزمایش هورمون و تیروئیید و غیره کلا" اگه مطمئن شدی مشکل خاصی نداری باید بری پیش یه مشاور تغذیه تا برای افزایش وزن بهت کمک کنه

بدنسازی هم برای قدرت و عضله سازی و رو فرم اومدن بدن خیلی خوبه

بهت توصیه میکنم سراغ مکمل ها نری
ازمایشم 6 برگه بود
چند سال پیش هم میزفتم باشگاه ولی اشتهام تاثیری نداشت

hamid_diablo
19-07-2014, 16:44

لازم دونستم درباره این قصمت یه تذکر بدم

شما باید باشگاه بدنسازی بری تا متوجه بشی ساختن 1 سانت عضله برای پشت بازو چقدر زمان میبره.چقدر تلاش میکنند ...

به همین راحتی کسی بدنش رو نمیاد...

badboys_87
19-07-2014, 17:41
ازمایش دادم هیچیم نیس

هر چیزی که راحت به دست بیاد راحتم از دست میره وقتی شما با دارو بدنتون رو حجیم کنید بدنتون به دارو عادت میکنه بعد باید همیشه دارو مصرف کنید و منتظر عواقب و عوارضش هم باشید..

هیچ دارویی در جهان بی عارضه نیست اینو یادت باشه پودرهای بدنسازی که در ایران وجود دارند هیچ سازمانی نیست که نظارت کنه روشون هرکی دوست داره خودش میتونه پودر بسازه با مارک خارجی وارد ایران کنه.. همشون خطرناکند ...

کراتین هم مضره ..همه مکمل های بدنسازی حتی مارک های معتبر در خارج کشور هم آزمایش روشون صورت نمیگیره اول وارد بازار میشن اگه بد در اومد از بازار جمع آوری میکنند میشه آزمون و خطا !!

شما همه مواد مورد نیاز بدنتون و مقدار خیلی زیاد ویتامین مواد معدنی و پروتیئین رو میتونید از غذاهای سالم و مقوی به دست بیارید به هیچ وجه نیازی به مکمل نیست

به جای پودر پروتئین میتونی از ماهی مرغ و سفیده تخم مرغ و سویا استفاده کنی بعد وزنه بزنی ببین چه حجمی به دست میاری ..

با تغذیه اصولی و تمرینات صحیح میتونی هیکل و فرم مطلوبتو بسازی .یه مربی بالا سرت باشه خیلی بهتره. در ضمینه مولتی ویتامین من میتونم راهنماییت کنم چون مولتی ویتامین ها مثل مینرال و فارماتون و ....
جوابشونو پس دادن و پزشک ها تجویز میکنند ..