PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مودم tp-link td-8811 کمممممک :(

sansa
19-07-2014, 09:35
مشکل مودم tp-link td-8811 کمک :(

سلام

من مودمtp-link td-8811 دارم . چراغ ADSL روشن نمیشه . در صورتی که با مودم دیگه تست میکنم چراغش روشن میشه .

مودم رو ریست کردم .

دوباره کانفیگش کردم .

حتی اخرین فریمور شو نصب کردم .

هر کاری میکنم چراق ADSL اون روشن نمیشه . اما مودم دیگر دارم که اون چراغ ADSL روشن میشه .

حالا مشکل از کجاست ؟ کمک کنید دوستان :n03:

saeed_136915
19-07-2014, 09:54
سلام
بعضی از ISP ها روی MAC آدرس مودم قفل میزارن... به ISP تون زنگ بزنین بگین قفل مک رو آزاد کنن
البته از چیزهای دیگه هم میتونه باشه

EXTREME
19-07-2014, 10:11
مشکل مودم tp-link td-8811 کمک :(

سلام

من مودمtp-link td-8811 دارم . چراغ ADSL روشن نمیشه . در صورتی که با مودم دیگه تست میکنم چراغش روشن میشه .

مودم رو ریست کردم .

دوباره کانفیگش کردم .

حتی اخرین فریمور شو نصب کردم .

هر کاری میکنم چراق ADSL اون روشن نمیشه . اما مودم دیگر دارم که اون چراغ ADSL روشن میشه .

حالا مشکل از کجاست ؟ کمک کنید دوستان :n03:

در زمانی که مک قفل بشه بازم باید چراغ adsl روشن بشه ولی به اینترنت بعد از کانفیک نمیتونه وصل بشه اول از همه در قسمت تنظیمات adsl مودم با مود های مختلف dsl تست کنید اگه درست نشد کابل تلفن وصل شده به مودم رو تست کرده و به یک پریز تلفن دیگه هم بزنید و تست کنید هر چقدر اسپلیتر دارید از خط خارج کنید درست نشد با یک اسپیلیتر دیگه تست کنید

درست نشد باید مودم سرخط تست بشه اگه سرخط اینطوری نبود مشکل داخلی از سیم کشی خونه است اگه سرخط هم همینطوری بود مشکل از طرف مخابرات یا isp شماست بهتره با یک مودم دیگه هم تست بشه

sansa
19-07-2014, 10:18
همین یک مودم دیگه هم دارم . اون به راحتی وصل میشه به اینترنت .

اما این مودم td 8811 اصلا چراغ ADSL روشن نمیشه .

EXTREME
19-07-2014, 10:38
همین یک مودم دیگه هم دارم . اون به راحتی وصل میشه به اینترنت .

اما این مودم td 8811 اصلا چراغ ADSL روشن نمیشه .

با تعویض مودهای dsl مشکل حل نشد ؟

والا مک آدرس هم اگه قفل باشه چراغ dsl باید روشن بشه من ندیدم مک قفل باشه چراغ dsl روشن نشه باید به اینترنت وصل نشید یعنی برای خودم که اینطوریه ولی شما مشکل روشن نشدن چراغ dsl رو دارید این مورد رو هم چک کنید نشید بگید

sansa
19-07-2014, 10:49
تست شد با مد های دیگر . درست شد:n16: .

با تشکر از لطف شما .

ukabedbam
25-12-2014, 21:16
با سلام خدمت دوستان
من يه مودم TD-8811 دارم اشتباهي اون را آپديت كردم الان هر چه كانفينگ ميكنم درست نميشه چراغهاي Act و Alarm روشن نميشه.لطفا راهنمايي كنيد يا آپديت جديد بذارين تا مشكل بنده حل شه.خيلي ممنون