مشاهده نسخه کامل
: مشکل با ارتقا رم
Pooya Rezaie
19-07-2014, 02:50
سلام
یه سیستم ddr2 دارم که یه رم یک باس 800 روش بود و اوکی بود یه رم 2 باس 800 اضافه کردم و دیگه سیستم بالا نمیاد و رو بایوس هنگ میکنه و ارور bios checksum error میده
شاید از 10 بار که ریست میکنم و اسلات ها عوض میکنم یه بار بالا بیاد که اونم هنگ و ریست میشه
هر دو رم یو مکس و باس 800 هستند. ولی رو رم یک زده 64*8 و رو رم دو گیگ زده 128*8 . چی هستند این اعداد؟ و ایا مشکل از این هست؟
مادربورد M2N-E SLI هست که تو سایت گفته - Dual channel DDR2 800 ساپورت میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم 2 به تنهایی هم انداختم 1-2 بار بالا اومد اوکی بود ولی باز ارور BIOS CHECKSUM ERROR میده.
بایوس هم اپدیت کردم درست نشد . مشکل از کجاست به نظر شما؟
مین که این حجم رو ساپورت میکنه بایوس رو هم آپدیت کردید
رم ها رو تکی رو همه اسلات ها چک کنید همچنین در حالت دو رم چینش رم ها رو عوض کنید یعنی روی دوال دیگر بزارید یا رم ها رو به صورت سینگل روی دور رنگ غیرمشابه بزارید و تست کنید
برای ارور cheksum error این بیشتر میتونه از خالی شدن بایوس باشه سیستم رو خاموش کنید از برق بکشید باتری مین رو دربیارید اتصال جای باتری رو به هم اتصال بدید باتری رو بزارید سیستم رو روشن کنید وارد بایوس بشید و تاریح و ساعت سیستم رو درست کنید بوت سیستم رو روی هارد بزارید و تنظیمات رو ذخیره کنید اگه بازم اینطوری شد باید با یک باتری مین دیگه سیستم چک بشه به همراه پاور
Pooya Rezaie
19-07-2014, 13:23
مین که این حجم رو ساپورت میکنه بایوس رو هم آپدیت کردید
رم ها رو تکی رو همه اسلات ها چک کنید همچنین در حالت دو رم چینش رم ها رو عوض کنید یعنی روی دوال دیگر بزارید یا رم ها رو به صورت سینگل روی دور رنگ غیرمشابه بزارید و تست کنید
برای ارور cheksum error این بیشتر میتونه از خالی شدن بایوس باشه سیستم رو خاموش کنید از برق بکشید باتری مین رو دربیارید اتصال جای باتری رو به هم اتصال بدید باتری رو بزارید سیستم رو روشن کنید وارد بایوس بشید و تاریح و ساعت سیستم رو درست کنید بوت سیستم رو روی هارد بزارید و تنظیمات رو ذخیره کنید اگه بازم اینطوری شد باید با یک باتری مین دیگه سیستم چک بشه به همراه پاور
رم ها به همه صورتی تست کردم. تکی جفت رو تمام اسلات ها. باتری رو در اوردم دوباره گذاشتم. نشد
به محض اینکه رم 2 میزارم اروری که گفتم میاد وسط وگرنه با رم یک هیچ مشکلی نیست.
ممکنه مشکل از رم باشه؟ چطور مطمئن شم و رم رو تست کنم؟اگه مشکل داره تا زود هست ببرم عوض کنم
رم ها به همه صورتی تست کردم. تکی جفت رو تمام اسلات ها. باتری رو در اوردم دوباره گذاشتم. نشد
به محض اینکه رم 2 میزارم اروری که گفتم میاد وسط وگرنه با رم یک هیچ مشکلی نیست.
ممکنه مشکل از رم باشه؟ چطور مطمئن شم و رم رو تست کنم؟اگه مشکل داره تا زود هست ببرم عوض کنم
رم 2 رو تکی بزنید و با memtest از hiren boot cd یک تست یک ساعته انجام بدید اگه مشکلی نداشت دو حالت داره یا رم با برد سازگار نیست و مشکل ایجاد میکنه یا اینکه رم مشکل داره باید رم مورد نظر روی یک سیستم دیگه تست بشه
Pooya Rezaie
21-07-2014, 04:05
رم 2 رو تکی بزنید و با memtest از hiren boot cd یک تست یک ساعته انجام بدید اگه مشکلی نداشت دو حالت داره یا رم با برد سازگار نیست و مشکل ایجاد میکنه یا اینکه رم مشکل داره باید رم مورد نظر روی یک سیستم دیگه تست بشه
مشکل از رم بود. بردم قسمت تعمیرات گفت مشکل داره.
عوض کردن یه جدید دادن.
یه لطف میکنید سایت مین برد رو چک کنید و بگید بیشترین میزان رم که میتونم بندازم رو سیستم به نظرتون چقدر هست
همچنین بهترین سی پی یو هایی موجود که جواب بده با این مادربورد
roya.rashidi
21-07-2014, 04:23
فک کنم بهترین مد سی پی واستون 5200 باشه . البته قوی ترم جواب میده . ولی بخایین اینقد خرج کنید مادربردم عوض کنید ddr3 بندازید .
رم بیشتر 6 هم بندازید با این سیستم فک نمیکنم دیگه فایده داشته باشه
مشکل از رم بود. بردم قسمت تعمیرات گفت مشکل داره.
عوض کردن یه جدید دادن.
یه لطف میکنید سایت مین برد رو چک کنید و بگید بیشترین میزان رم که میتونم بندازم رو سیستم به نظرتون چقدر هست
همچنین بهترین سی پی یو هایی موجود که جواب بده با این مادربورد
مینتون 4 اسلات رم داره که میتونه 8 گیگ رو ساپورت کنه یعنی هر اسلات 2 گیگ رم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.