ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Manchester United FC | شیاطین سرخ |

صفحه ها : [1] 2 3 4

clau
18-07-2014, 23:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منچستر یونایتد،پرافتخار ترین باشگاه انگلستان

لقب: شیاطین سرخ(Red Devils)

ورزشگاه اختصاصی:اولدترافورد

سرمربی تیم : لوئیز فن خال

مربی تیم: رایان گیگز
افتخارات باشگاه:

افتخارات داخلی
20 قهرمانی در پریمیر لیگ (پر افتخارترین تیم در لیگ)
11 قهرمانی در اف ای کاپ (پر افتخارترین تیم در جام حذفی)
4 قهرمانی در لیگ کاپ
20 قهرمانی در کامیونیتی شیلد

افتخارات اروپایی
3 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و 2 نائب قهرمانی
1 قهرمانی در جام برندگان اروپا
1 قهرمانی در سوپر جام اروپا

افتخارات جهانی
1 قهرمانی در جام باشگاه های جهان
1 قهرمانی جام بین قاره ای

دابل و تریبل
5 دابل با جام های مختلف و 1 تریبل

سایت رسمی باشگاه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Alireza.M67
19-07-2014, 11:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

rz21
19-07-2014, 14:54
ممنون از زدن تاپیک..
ان شالله با این تاپیک جدید خاطرات تلخ فصل گذشته فراموش میشه و روز های خوبی برای تیم شاهد باشیم.:n16:

eman619rv
19-07-2014, 16:31
دفتر نو تیم مون تبریک، خدا کنه این فصل همه اش حرفای خوب و از شادی هامون بگیم تا مصیبت نامه های فصل پیش رو از یاد ببریم.

توی اکثر پست های فصل پیش به تعداد زیاد بازیکنای افت کرده و سطح پایین تیم گفتم، که باید یه برنامه ای از سه سال پیش میگذاشتیم و دونه دونه اون ها رو از چرخه تیم خارج میکردیم که نشد و تیم متاسفانه با یه لشکر بازیکن بنجل مواجه شد که زیاد هم به تیم کمکی نمیکنن.

هنوزم معتقدم باید از 7-8 بازیکن تیم خلاص شد و هم جا رو برای جوون ها باز کرد هم اینکه سطح کیفی تیم رو با خرید های خوب ارتقا بدیم. هررا خوبه ولی ایده آل نیست، چون فلایینی هم خوب بود و دیدم که امکان داره یه بازیکن چجوری در یه تیم جواب نده.

لوک شاو خرید خیلی خیلی خیلی خوبی بود و من بسیار بازیش رو می پسندم و شاید تنها دو پستیمون که تا سال ها بیمه باشه دروازه بان و مدافع چپ باشه.

توی تیم به نظرم نیاز به خرید خرید یه عدد ویدال، به شدت حس میشه، و یه بال خیلی خوب، منچستر هر زمانی که بال های کناری خوبی داشته موفق بوده. دی ماریا فعلا بهترین گزینه ست.

Yi Yi
19-07-2014, 23:54
بازی های دوستانه از این هفته شروع میشه:

7-0 به نفع رئال چندان دور از ذهن نیست!

rz21
20-07-2014, 00:04
چه شبکه هایی این تور رو پوشش میدن؟؟ پولی یا رایگان فرق نداره.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

City 17
20-07-2014, 14:16
فن خال واقعا گزینه مناسبی هست واسه یونایتد و اگه بخوایم 4-5 تا مربی صاحب سبک توی فوتبال دنیا اسم ببریم مطمئنا یکیش فن خال هست و بایرن، اگه یه سری تغییرات جزئی را فاکتور بگیریم، سبک فعلیش رو تا حد زیادی مدیون فن خال هست.

اون روز یه ویدئوی جالب دیدم از مقایسه اولین کنفرانس مطبوعاتی مویس و فن خال و نحوه جواب دادنشون به سوال های تقریبا مشترک که واقعا جالب بود، مویس کلا از برگزیده شدن و خوشحالیش می گفت در حالی که فن خال موقع جواب به اکثر سوال ها، مثل همیشه یه نگاه از بالا به پایین داشت.

اما آشنایی با فن خال یه مقدار زمان بر هست، حتی برای هوادارها (ما قبلا تجربش رو با بایرن داشتیم)، در همین راستا یه مطلب جالب دیدم که توی این "مودهای فن خالی" پیش زمینه خوبی داده، به شکل یک نامه سرگشاده به ژورنالیست های انگلیسی نوشته شده که چه بایدها و نبایدهایی رو باید موقع برخورد با فن خال رعایت کنن تا عاقبت به خیر بشن(:n02:) که اینجا فقط سر تیترهاش رو آوردم، توصیه می کنم متن کامل رو حتما بخونید: اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1. Be prepared for any possible mood
2. Start neutral
3. Don’t introduce yourself
4. Stay on topic
5. It’s his language now, not yours
6. Try to avoid the meta-interview
7. Don’t repeat the question
8. Keep on your toes
9. Distinguish fact from opinion
10. Stay under three minutes
+
فن خال چند روز پیش روی کاور Bild آلمان بود، یه عکس جالب دیدم از یکی از دکه های فروش بیلد، که صاحب دکه خلق و خوی دیکتاتوری فن خال رو به شکل هیتلر در آورده:n02:

چه شبکه هایی این تور رو پوشش میدن؟؟ پولی یا رایگان فرق نداره.

لیستی از شبکه ها. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Behroooz
20-07-2014, 18:24
با امدن ونگال سیل بازیکنان هلندی به تیم اغاز میشه
مثل زمانی که در بارسا بود .

vahidgame
20-07-2014, 20:47
طرفدارای منچستر اطلاع رسانیتون خوب نیست :دی
اولین خرید فن خال هم اعلام شده و اونم استفان ده فری هستش که به زودی با اون قرارداد می بنده

Premier League - Paper Round: Van Gaal’s first United signing revealed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ظاهرا همون طور که قبلا هم پیش بینی میشد کاپیتان آرسنال یعنی ورمائلن رو هم منچستر می خواد و این بازیکن هم به منچستر نزدیکه...

Yi Yi
20-07-2014, 21:18
طرفدارای منچستر اطلاع رسانیتون خوب نیست :دی
اولین خرید فن خال هم اعلام شده و اونم استفان ده فری هستش که به زودی با اون قرارداد می بنده

Premier League - Paper Round: Van Gaal’s first United signing revealed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ظاهرا همون طور که قبلا هم پیش بینی میشد کاپیتان آرسنال یعنی ورمائلن رو هم منچستر می خواد و این بازیکن هم به منچستر نزدیکه...

آخه sunday mirror هم شد منبع؟!!!

اگه قرار باشه هر بازیکنی که این روزنامه ها به یونایتد نسبت میدن رو اینجا اطلاع رسانی کنیم که الان تاپیک به صفحه ی هزارم رسیده بود.

REZAHOSEYNGANI
20-07-2014, 22:26
میلان نانی رو میخواد.
اورا هم رفتنش به یووه تقریبا قطعیه

h-blade
21-07-2014, 18:53
انتقال ویدال و دیماریا به کجا رسید؟

Mohammad
21-07-2014, 19:55

به نظر می رسه منچستر برای ویدال عظمش رو جزم کرده :

Manchester United are ready to launch a new €54 million bid for Juventus midfielder Arturo Vidal this week

Amir-Rainman
21-07-2014, 20:04

پاریسن و منچستر دیماریا رو میخوان
ولی پاریسن به خاطر قانون فر پلی مالی بوفا نمیتونه دیماریا رو بخره، درخواست انتقال قرضی رو داده ولی با توجه به اینکه رودریگز امروز با 88 میلیون یورو (!!) رفت رئال، مطمئنا رئال پول نقد رو میچسبه .

ویدال نمیدونم چرا به دلم نمیشینه:n15:فک کنم بشه بهتر از ویدال هم پیدا کرد، قیمتشم زیاده !

pcforlife
21-07-2014, 20:24
Evra رسماً رفت.

حداقل در زمینه ی مرخص کردن عتیقه جات باشگاه داره خوب عمل می کنه.

قصد بی احترامی ندارم.
ولی برای نظر شما در پست بالا، حقیقتا متاسفم.
واقعا متاسفم میبینم که یه طرفدار یونایتد، اسطوره های باشگاش که هر 4 نفر در دوره ای کاپیتان تیم بودن لقب عتیقه جات میده.
الان همین پاتریس که ما با دو میلیون از دست دادیم رو به قول یکی از کاربرای فیس بوک بخوایم بخریم، باید 10 میلیون پول میدادیم بابتش. ویدیچ و ریو که بابت بازیکن آزاد بودن، فیری رفتند بماند.
دیدگاه های عجیب شما و لحن باخبر از همه جا (انگار هیچ کس خبر نداره) نشات گرفته از چیه، نمیدونم. اما اینجا کاربرانی هستند که بازیکنان گذشته و عتقیه جات ها به قول شما رو دوست دارن و ازشون کلی خاطره دارن. بد نیست کمی احترام متقابل رو مد نظر قرار بدیم.
به قول یکی از دوستان تو انجمن جام جهانی، بدترین مساله برای طرفداران یک تیم، حمایت بده بعضی از هواداران از تیم است./
.
.
پ.ن: تبریک بابت تاپیک جدید و تشکر از clau ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز:n16:

Mohammad
21-07-2014, 21:34
اسطوره ها وقتی تاریخ مصرفشون می گذره و بهشون بازی میدی جلوی چلسی و سیتی و لیورپول و ده تا گل می خوری تبدیل میشن به عتیقه جات.

اورا سال هاست که نقطه ضعف دفاعه. ویدیچ و ریو دیگه سرعتی واسشون نمونده و گیگز هم که فردا جشن تولد نوه شه.

من پوزش میخوام اگه ناراحت ات کردم. اما اسطوره های باشگاه وقتی دارن به منچستر یونایتد ضربه می زنن، انتظار نداشته باش حرفای قشنگ از دهن من بیرون بیاد برای توصیف شون.

من با نظر شما مخالفم.
هر بازیکنی به "اسطوره" تبدیل نمیشه، اصلا اسطوره لقب کمی نیست. همین بازیکنان بارها و بارها تویه بازی های مختلف باعث نتیجه گیری تیم شدن، باعث اون بردها و مقام های خاطره انگیز و شادی طرفداران شدن. حالا اگه یه فصل خوب نبودن دلیل نمیشه همه اونا زیر سوال برن و کلا با فلسفه طرفداری مخالفه، چه برسه به اینکه اینگونه لقب بهشون بدیم.
حتی اگه اسطوره داره به باشگاه ضربه می زنه قراردادش تمدید نمیشه، یه جشن باشکوه براش می گیرن و اون بدرقه می کنن تا به یه تیم دیگه بره؛ کاری که این فصل انجام شد.
به شخصا شدیدا به تمامی بازیکنانی که رفتن علاقه دارم، اصلا باهاشون زندگی کردم (مثل فرگوسن، مثل منچستر) ؛ ولی با پوست اندازی تیم موافقم و چاره ای جز این وجود نداره. رفتن فرگوسن آغاز راه جدیدی برای منچستر بود و اومدن فن خال آغازگر این راه (فصل قبل رو کلا باید فاکتور گرفت!)

mohammad_87
21-07-2014, 22:20
سلام دوستان

چقدر اخبار نقل و انتقالات مربوط به منچستر زیاده اما تجربه سال گذشته نشون داده تا عقد قرارداد رسمی نباید دلخوش بود
اکثر شایعات هم مربوط به دفاع میانی و وینگر هست.
دی فری و ورمائلن برای دفاع،بلیند هم هست که هم دفاع بازی میکنه و هم هافبک

از طرفی دی ماریا،ویدال،کوادرادو و چند بازیکن دیگه هم برای وینگر در لیبست شایعات هستند که فعلا وعیت در مورد هیچکدوم قطعی نیست
دی مازیا که احتمال زیاد با خریدهای رئال،این تیم رو ترک میکنه
کوادرادو بازیکن فیورنتینا و ویدال،پیشنهادهایی از یونایتد و رئال داشتند اما با توجه به خریدهای رئال،حالا یونایتد میتونه رتحت تر پیشنهاد بده

ضمن اینکه گفته میشه فن خال میخواد در اردوی آمریکا سیستم 3-4-3 رو آزمایش کنه و اگه وین رونی نتونه با این ترکیب خودش رو وفق بده،شاید دوباره پیشنهادهایی برای جذب کاوانی مطرح بشه

فعلا دو خرید خوب رو داشتیم اما برای آغاز فصل خیلی کمه و هنوز مشکلات خط دفاعی و جایگزینی ویدیچ و فردیناند صورت نگرفته
البته نباید هم انتظار داشت که تمام خریدها،امسال صورت بگیره چراکه با گذشت زمان و شناخت بیشتر فن خال از تیم و همینطور کسب سهمیه لیگ قهرمانان،سال بعد به مراتب خریدهای بهتری انجام خواهد شد

به امید فصلی خوب در نقل و انتقالات و لیگ جزیره برای شیاطین سرخ :n16:

albertxx
21-07-2014, 22:21
مت هوملز اومد منچستر ؟؟؟:n13:

Mohammad
21-07-2014, 23:09

ظاهرا بله :

Man Utd agree £16m Hummels deal

اما تا خبر رسمی و امضاء قرارداد باید صبر کرد.

clau
22-07-2014, 00:33
وضعیت اسفناک منچستر یونایتد؟
بعد قهرمانی در چمیپونز لیگ سال 2008 که در موسکو به دست اومد منچستر یونایتد یکی از معدود تیمهایی بود که تونست سال بعدش دوباره به فینال چمپیونز لیگ برسه و تا آستانه دفاع از عنوان قهرمانیش پیش بره

سال 2011 هم که بعد از از رفتن بازیکنای تاپ تیم مثل رونالدو - توز به فینال چمپیونز لیگ رسیدیم

از سال 2008 تا 2011 3سال به فینال چمپیونز لیگ رسیدیم کاری که تاپ ترین سرمربی های باشگاهای معتبر اروپایی که مثل ریگ پول خرج میکنن درش اساسی موندن بعد شما اینا همرو ول کردی چسپدی به 1یا 2فصل نتیجه نگرفتن در چمپیونز لیگ:n29:

در لیگ برتر هم نیازی به گفتن نداره همیشه تا هفته های آخر در کورس قهرمانی بودیم و با اقتدار کامل به قهرمانی 20 خودمون در جزیره رسیدیم فقط فصل قبل مویس نتایجش در شان تیم نبود

شاید این نتایج از نظر شما اسف بار باشه همونطور که به مدافعایی مثل ویدیچ- فردیناند که یک زمانی بهترین زوج خط دفاعی اروپا بودن لقب عتیقه جات میدین:n23:

pcforlife
22-07-2014, 04:00
اختلاف نظر و اختلاف سلیقه دلیل موجه بر بی احترامی نیست به هیچ وجه.
.
این نوع دیدگاه که "بازیکنان تیم وارد درب خروجی باشگاه میشن، تماشاگران خوشحال و ذوق زده، میشن و حق بی احترامی به اون بازیکن رو دارن" به خدا تفکر یونایتدی نیست،
یونایتد برای همین یونایتد شده همیشه بهترین بازیکناش هم در اوج یا افت جدا شدن و به تیم دیگر حتی تیم رقیب رفتن، باز این بازیکنان مذکور جایگاهش رو برای تماشاگران دارن.
چون روزی قرمز بودن و جزء تاریخ باشگاه هستند.
اگر فوتبال باشگاهی به این مفهوم باشه که هر بازیکنی (در طول دوره بازیش در باشگاه) در حد توانش اعتبار و کلاسی رو به واسطه عملکردش به باشگاه میده، پس با این دید شاو و هررا هنوز از اورا و اسکولز سالها عقب ترن.
.
.
ارزش دادن به تاریخ باشگاه منافاتی با پیشرفت نداره. باشگاه هم تو این موضوع با اسطوره و کاپیتان و هیچ کسی رو دروایسی نداشته و نداره. سالهاست بازیکنان بالای 30 سال یونایتد قرارداد های تک فصل می بستن. زمان هایی هم بازیکنان جدا شدن از باشگاه، تا درصد بسیار زیادی با احترام هر دو طرف به هم و احترام طرفداران به بازیکن بوده. چون برای همه این موضوع قابل درکه که باشگاه نیاز به پیشرفت در بعد فنی داره./

pcforlife
22-07-2014, 04:07
نامه پاتریس اورا به هواداران منچستریونایتد

:" بعد از تفکر زیاد تصمیم گرفتم که زمان مناسب برای ترک کردن منچستریونایتد فرا رسیده است . این بزرگترین تصمیم دوران ورزشی من است . این باشگاه برای همیشه در قلب من باقی می ماند .

پیوستن و بازی کردن برای منچستریونایتد باعث افتخار بود . بازی برای این باشگاه باعث به حقیقت پیوستن رویایم شد و دوران حضورم در اینجا بسیار خاطره انگیز بود . در طی اوقات خوب و بد ما همه در کنار هم ایستادیم و وفادار ماندیم . من همیشه گفتم که شما فقط به منچستریونایتد نمی پیوندید، شما به یک خانواده بزرگ می پیوندید و امیدوارم که این سنت همچنان ادامه پیدا کند .

این باشگاه تاریخ غنی دارد و من احساس افتخار میکنم که بخشی از ان بودم . در طی نه سال گذشته من با افراد فوق العاده ای اشنا شدم و کار کردم که خیلی های ان ها در ادامه زندگیم به عنوان دوستم باقی خواهند ماند . دوست دارم که از تمام افراد باشگاه - همبازیانم، مربی ها و بخصوص کادر باشگاه که با کمک ان ها هر روز حضور در کارینگتون یا الدترافورد یک روز خاص بود تشکر کنم.

یک تشکر بزرگ از سر الکس فرگوسن که همه این ها را ممکن کرد . از اینکه به من افتخار بستن بازوبند کاپیتانی، اجازه تحت تاثیر قرار گرفتن از اسطوره منچستریونایتد و درک این نکته که هیچ کس بزرگتر از باشگاه نیست را داد متشکرم .

بزرگترین تشکر من متعلق به هوادارها است . ما اوقات فوق العاده ای در کنار هم داشتیم ، جام های زیادی در کنار هم بالای سر بردیم و ان شب در مسکو برای همیشه در یاد ما خواهد ماند . هر باری که با این پیراهن وارد زمین شدم میدانستم که ارم منچستریونایتد را بر سینه دارم و برای باشگاه خاصی بازی میکنم .

علاقه من به این باشگاه ادامه خواهد داشت و میدانم که شماها از موفقیت های بیشتری در فصل های اینده لذت خواهید برد ."

منبع: manutd.ir

Alireza.M67
22-07-2014, 20:27

نه ، فعلا که شایعات زیادن، طبق سنت یونایتدی ها شما تا کسی رو با عکس پیراهن تیم، روبروی دیوار آجری ندیدی توجهی به این حرف ها نکن .

فعلا چهار تا بازیکن در موردشون شایعه زیاده، آخرین اخبار هم اینه :

آرتورو ویدال :
آخرین خبر میگه که یونایتد 50 میلیون یورو برای این بازیکن پیشنهاد داده و حقوقش هم هفنه ای 200.000 پونده که بعد از رونی و فن پرسی، سومین نفره .

آنخل دیماریا :
یونایتد و پی اس جی به دنبالش هستن که پی اس جی ظاهرا به دلیل مسایل مالی از خریدش منصرف شده اما یونایتد هم به صورت رسمی پیشنهادی براش نفرستاده.

دی فری :
همون مدافع تیم ملی هلند در جام حهانیه که پیشنهاد لاتزیو رو برای پیوستن به یونایتد رد کرد و به احتمال زیاد با مبلغ 7 میلیون پوند بعد از تور به تیم ملحق میشه.

متس هوملز :
شایعات خیلی براش زیاده و میگن با پیشنهاد 16 میلیون یورویی یونایتد موافقت شده، اما من به شخصه بعد از 20 سال هواداری از منچستر یونایتد احتمال پیوستن چنین بازیکنی رو به تیم زیاد نمی بینم، خودم هم خیلی علاقه مند نیستم که هوملز رو بگیریم .

شاد باشید :n16: :n01:

Hamid Hamid
22-07-2014, 21:03
سلام ...

خداحافظ کاپیتان

خیلی می خواستم در مورد " عمو " ریو فردیناند صحبت کنم که متاسفانه هیچ وقت فرصتش پیشنیومد. این لفظ " عمو " هم که من استفاده کردم پیشوندیه برای بزرگان و اساطیری که هرگز مثل اون ها ظهور نخواهد کرد. ریو فردیناند در کنار " عمو " سل کمپل 2 تا از معدود انگلیسی هایی هستند که من واقعا اون ها رو خیلی دوست دارم. فردیناند یکی از اون 2-3 بازیکنیه که خوشبختانه می شه هنوز فوتبال بازی کردنش رو دید ... 2-3 بازیکنی که ما از سال های خیلی دور و مثلا 98-99 میلادی بازی های اون ها رو می دیدم و متاسفانه همه یکی یکی دارن از فوتبال خداحافظی می کنن که این خیلی غمنگیزه. فردیناند کسیه که همیشه رو اوج بوده و همیشه با غیرت خیلی بالا فوتبال بازی کرده و این بازیکن کسی نیست که اصلا بشه اون رو با امثال : تری / کرگر و ... مقایسه کرد. سال 2012 هم با وجود شایستگی بسیار بالا از تیم ملی خط خورد و اگه من بودم حتما ازش در جام جهانی استفاده می کردم و به حتم از اون عزیزان بازیکن بهتری هم هست.

به هر جهت حالا فردیناند دیگه تو منچستر نیست ... براش آرزوش موفقیت می کنم. فریاد هاش در خط داعی همیشه تو ذهن هامون باقی می مونه و حالا وقتیه که منچستر نیاز داره تا در خط دفاع پوست بندازه و امیدوارم همونجوری که فردیناند جانشین " عمو " یاپ استام بهترین مدافع اروپا و جهان در زمان خودش شد ... این بار استفان دی فرای بیاد و جانشین شایسته ای برای بزرگانی مثل استام و فردیناند بشه ، که به نظرم کاملا این پتانسیل رو داره.

+

در مورد خرید ویدال هم به نظرم بازیکن خوبیه ... اما می شه مثلا به جاش از بازیکنی مثل کوین استروتمن هم استفاده کردش و استروتمن رو خرید که به مراتب از اون بهتر و جوونتره ( نظر شخصی )

+

جردی کلاسی هم که ظاهرا پیشنهاد بهش داده شده اما فاینورد رتردام گفته کلاسی یه فصل دیگه هم در این تیم خواهد موند اما به نظرم الان بهترین فرصت برای رشد کلاسی تو منچستر هست و هم منچستر و هم کلاسی به هم خیلی نیاز دارن.

shakerifar
23-07-2014, 08:15
در مورد خرید ویدال هم به نظرم بازیکن خوبیه ... اما می شه مثلا به جاش از بازیکنی مثل کوین استروتمن هم استفاده کردش و استروتمن رو خرید که به مراتب از اون بهتر و جوونتره ( نظر شخصی )
اتفاقا فن خال هم خیلی استروتمن رو دوست داره ولی مشکل اینه که تا نزدیکای نوامبر نمی تونه تمرین کنه بعدش هم معمولا بازیکنایی که رباط صلیبی پاره کردن معلوم نیست بتونن کاملا برگردن یا نه نمونش همین بد اشتوبر بایرن که وقتی داشت دوران نقاهتو می گذروند دوباره رباط صلیبیش پاره شد و کلا خیلی ریسکه استروتمن فعلا وگرنه خیلی بازیکن خوبیه

Mohammad
24-07-2014, 11:46
اولین بازی دوستانه و برد 7-0 !
این نتیجه دیگه حرفی برای گفتن نمی ذاره :n02:
باید دید تیم در بازی با تیم های قویتر چطور بازی می کنه.

pcforlife
24-07-2014, 12:49
تبریک! :n12:
خودم هنوز دانلود نکردم ولی لینک خلاصه بازی ای که سایت باشگاه گذاشته رو مستقیم کردم:
حجم: 143 مگابایت
مدت اعتبار لینک: 1 هفته

Alireza.M67
25-07-2014, 00:01
بازی خوبی بود ...
ظاهرا ذخیره مورد نظر برای شاو رو پیدا کریدم. در نتیجه احتمال خرید بلیند کم شد.
ضمن اینکه فن خال از بازی جونز هم خوشش اومده . اومدن هوملز هم تحت تاثیر قرار گرفت.
البته خود من هم بیشتر موافق استفاده از جوانان تیم هستم تا خرید بازیکن با قیمت گزاف ...
امیدوارم با این شرایط امسال برای بار 21 قهرمان بشیم .

mohammad_87
26-07-2014, 01:09
تبریک برای پیروزی مقابل گلکسی که به نوعی تکرار تاریخ هم بود

در ادامه اردوی پیش فصل،منچستر در جام بین المللی قهرمانان یا همون جام گینس در آمریکا،حداقل سه بازی برگزار خواهد کرد.

در این جام منچستر در گروه اول با تیم های رئال،اینتر و رم همگروه شده است و به ترتیب زیر بازی های خودش رو انجام خواهد داد:

شنبه 4 مرداد ساعت 23:35 بوقت ایران
منچستر - رم

چهارشنبه 8 مرداد ساعت 2:30 بوقت ایران
منچستر - اینتر

شنبه 11 مرداد ساعت 23:35 بوقت ایران
منچستر - رئال مادرید

ویرایش:احتمالا باید به ساعت برگزاری بازی ها،یک ساعت اضافه کنید

در صورتیکه منچستر سرگروه شود،در بازی فینال با سرگروه گروه دو (لیورپول، من سیتی، المپیاکوس، میلان) در روز سه شنبه 14 مرداد بازی خواهد کرد.

فن خال در مصاحبه ای اعلام نارضایتی از اردوی آمریکا کرده و گفته که این اردو بجای اینکه باعث آمادگی تیم بشه،خستگی بازیکنان رو بیشتر خواهد کرد.

City 17
26-07-2014, 18:02
اومدن فن خال به لیگ برتر، به خصوص با توجه به حضور مورینیو، مطمئنا توی سال های آینده سوژه های زیادی درست می کنه.

اولین ضربه رو مورینیو دیروز زیرکانه وارد کرد، وقتی که راجع به خرید لوک شاو و دستمزد بسیار بالایی که با وجود این سن و سال پایین دریافت می کنه و مقایسه اون با خرید لوئیس از اتلتیکو که هم پست با شاو هست، گفت:

"اگه ما مبلغی که ازمون درخواست شده بود به عنوان دستمزد به یک پسر 19 ساله بدیم و لوک شاو رو جذب کنیم، مردیم! ما هم ثباتمون در رختکن و هم ثباتمون رو در فیرپلی مالی از دست می دادیم. چون وقتی این مقدار پول رو به یک بچه 19 ساله بدید، یک بازیکن خوب، یک بازیکن خیلی خوب، ولی وقتی همچین دستمزدی رو بهش بدید، روز بعد از طرف بازیکنان مورد بازخواست قرار می گیرید. بازیکنان بهتون میگن "چجوری امکان داره که من که 200 بازی برای این باشگاه بازی کردم و این جام و اون جام رو بردم، اونوقت یک بچه 19 ساله میاد و درآمد بیشتری نسبت به من می گیره؟"."

در ادامه مورینیو گفت هر باشگاهی می تونه هر تصمیمی بگیره ولی این دستمزد با ساختار دستمزد ما در چلسی جور در نمی اومد.

وقتی خبرنگارها نظر فن خال رو راجع به اظهار نظر مورینیو خواستن، فن خال با همون شیوه خاص خودش کار کرد، جواب سوال رو نداد (رجوع بشه به نکاتی که خبرنگارها باید موقع مصاحبه با فن خال رعایت کنن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، اینجا بند 4!) و خیلی مقتدرانه گفت:

"فکر نمی کنم الزامی باشه که راجع به همچین چیزی با رسانه ها صحبت کنم. بهتره که با ژوزه صحبت کنم."

فعلا پارت اول خیلی کنترل شده پیش رفت!:n02:

mohammad_87
27-07-2014, 01:41
رم رو 3-2 بردیم
تبریک دوستان :n12:
در نیمه اول تیم کامل تری به میدان اومد و با درخشش رونی در 10 دقیقه پایانی نیمه،نتیجه به یکباره عوض شد
ابتدا گل زیبای رونی از پشت محوطه،سپس پاس فوق العاده اش برای ماتا و گلزنی وی و در آخر پنالتی ای که ولبک گرفت و رونی گل زد.

در نیمه دوم فکر کنم فقط کلورلی تعویض نشد و در ابتدای نیمه،یک تیم جوان تر به میدان اومد.البته در اواسط نیمه دوم،کلورلی هم تعویض شد و چیچاریتو به زمین اومد.

رم هم در نیمه دوم تعویض های زیادی داشت و برخلاف یونایتد که جوان تر و کم تجربه تر شد،رم کامل تر شد و با ورود توتی،پیانیچ و بوریلو قدرت هجومی رم افزایش یافت.

پیانیچ گل رونی رو با یک گل زیباتر جواب داد که در این گل آموس کم مقصر نبود.
یک پنالتی هم برای رم گرفته شد که توتی مثل رونی پنالتی رو گل کرد اما گل ماتا بی جواب بود و درنهایت یونایتد پیروز از زمین خارج شد.

نکته اصلی در حملات یونایتد،انجام کارهای ترکیبی و دوندگی های بازیکنان کناری بود و در نیمه اول میشه گفت سیستم 2-5-3 هلند در زمین اجرا شد.

بازی سازی های هررا هم نشون میده که بعد از گیگز و نا امیدی از فلینی،حالا میتونیم روی پاس های هررا حساب کنیم،از تعویض مناطق بازی تا پاس های عمقی و حرکات نفوذی،البته گیگز کجا و باقی کجا ...

shakerifar
27-07-2014, 08:24
بازی خوبی بود تیم هم نمایش قابل قبولی داشت به خصوص تو نیمه اول وقتی خط هافبک کامل تر بود کارهای ترکیبی قشنگی دیده می شد که تو اکثرش هررا موثر بود
اما ستاره بازی کسی نبود جز رونی که انگار شدیدا می خواد ون خال رو تحت تاثیر قرار بده ...یه گل فوق العاده زیبا زد و یه پاس گل فوق العاده داد
نیمه دوم ترکیب تیم کلا عوض شد و مثلا کاگاوا و لینگارد داشتن هافبک مرکزی بازی می کردن یا اشلی یانگ وینگ راست بود و طبیعتا به خوبی نیمه اول نبودیم
درمورد گل پیانیچ از وسط زمین فن خالیه جورایی یه تیکه به اموس انداخته و گفته من تقریبا 63 سالمه ولی وقتی توپ 4-5 ثانیه رو هواست می تونم 40 متر بدوم و برم تو دروازه

Mohammad
27-07-2014, 19:50
اخبار بازار نقل و انتقالات چقدر داغه !
ویدال، ورمالین، دی ماریا، همینطور معاوضه هرناندز با گوارین از اینتر . ظاهرا هم منچستر اصلا پا پس نمی کشه و کاملا مصمم هست.
امیدوارم طی روزهای آتی خبرهای خوبی بشنویم :n05:

REZAHOSEYNGANI
27-07-2014, 21:01
فرمالن اشغال به تمام معناست
همش مصدومه.نیمکت نشین زوج مرته ساکر وکوشیلنی شده که از تیمای بالای جدولی 5-6 تا خوردن

BY TapaTalk

Mohammad
27-07-2014, 22:40
فرمالن اشغال به تمام معناست
همش مصدومه.نیمکت نشین زوج مرته ساکر وکوشیلنی شده که از تیمای بالای جدولی 5-6 تا خوردن

BY TapaTalk

نه خب به این بدی هم نیست ! از بین بازیکنانی که شایعه حضورشون در منچستر هست، ورمالین از همه به منچستر نزدیک تر هست و حتی بعضی منابع این انتقال رو قطعی دونستن. به جز منچستر، شایعاتی هم مبنی بر علاقه بارسلونا و لیورپول برای به خدمت گرفتنش وجود داره.

REZAHOSEYNGANI
28-07-2014, 00:13
نه خب به این بدی هم نیست ! از بین بازیکنانی که شایعه حضورشون در منچستر هست، ورمالین از همه به منچستر نزدیک تر هست و حتی بعضی منابع این انتقال رو قطعی دونستن. به جز منچستر، شایعاتی هم مبنی بر علاقه بارسلونا و لیورپول برای به خدمت گرفتنش وجود داره.

من کاری به کیفیتش ندارم.بیشتر وقتا مصدومه.برای یک دفاع وسط اصلا خوب نیست.

BY TapaTalk

Mohammad
28-07-2014, 20:19
آخرین اخبار نقل و انتقالات اینکه پیشنهاد جدید و وسوسه انگیزی برای ویدال ارایه شده که به نظر می رسه اینبار نمی تونن نه بگن !
De Vriji هم احتمالا میره لاتزیو، این یکی که از دست رفت.

mohammad_87
29-07-2014, 01:59
از فن خال پرسیده شده که در جنگ رسانه ای با مربیان لیگ برتر و بخصوص مورینیو چه خواهی کرد و در جواب گفته که من مشکلی با سایر مربیان ندارم و مورینیو هم دوست من هست.

نقل و انتقالات:
اخبار نقل و انتقالات که هم داغ هستند و هم پر از شایعات گوناگون
ابتدا یک خبر از خود فن خال که گفته :
"در خرید بازیکن عجله ای ندارم.فعلا دارم در آمریکا تیم رو ارزیابی میکنم تا نقاط قوت و ضعف تیم رو بشناسم و بعد با توجه به سیستمی که بازی خواهیم کرد،بازیکن خواهیم گرفت.
بازیکنی نمیگیرم که بخاطر نامش و خودش باشه"

انتقال vrij به لاتزیو قطعی شده

انتقال کوادرادو به بارسا تا حدودی قطعی بود که منچستر دقایقی پیش،پیشنهاد 38 میلیون یورویی به فیورنتینا داده و فعلا تکلیف مشخص نیست.

ویدال هم یکی از گزینه های مدنظر برای وینگر هست که با وجود رد پیشنهادات گذشته،منچستر هنوز پافشاری زیادی برای انتقال این بازیکن داره
آخرین خبر موجود برای ویدال:یووه گفته که ویدال رو نمیفروشیم و اون رو حفظ خواهیم کرد.

گزینه دیگه برای این پست،دی ماریا هستش که انتقالش به psg محتمل تر هست.اما psg مشکل قانون فیرپلی مالی رو داره و یا باید یکسال قرضی دی ماریا رو بیاره و بعد بخره و یا یکی از بازیکنان بزرگش رو بفروشه که در این بین فروش کاوانی و انتقالش به یونایتد شنیده میشه.

اما خروجی ها:
یونایتد اعلام کرده که کاگاوا و فلینی در لیست خروجی ها هستند و پیشنهادات مربوط به آنها رو بررسی خواهد کرد.
در اولین خبرها هم از پیشنهاد ناپولی برای خرید فلینی صحبت میشه.

"به به" هم از یونایتد جدا شد در حالیکه چند روز پیش اعلام کرده که دوست داره بازیکن منچستر باقی بمونه.

-----------
بعد از مصدومیت کریک،رافائل هم در تور آمریکا مصدوم شد و به جمع غایبان اضافه شد.

Mohammad
29-07-2014, 18:54
دوستان بازی امروز رو پخش مستقیم نداریم؟ شبکه ای؟ سایتی؟ دلمون لک زده واسه بازی های منچستر !

REZAHOSEYNGANI
29-07-2014, 21:32
دوستان بازی امروز رو پخش مستقیم نداریم؟ شبکه ای؟ سایتی؟ دلمون لک زده واسه بازی های منچستر !
ابوظبی اسپرت پخش میکنه
منتها بازی ساعت 3 صبحه

Mohammad
29-07-2014, 22:10
ابوظبی اسپرت پخش میکنه
منتها بازی ساعت 3 صبحه

ای بابا، فکر می کردم خیلی زودتر باشه !
این سایت رو هم پیدا کردم :

آخرین خبر هم از بازار نقل و انتقالات اینکه ظاهرا ویدال موندنیه. البته احساس می کنم بیشتر دارن بازار گرمی می کنن و من به این انتقال امیدوارم.
نکته قابل توجه این هست که منچستر نشون داده برای خرید بازیکن خسیس نیست، پس میشه به انتقال چند تا بازیکن خوب امیدوارم بود.

REZAHOSEYNGANI
29-07-2014, 22:33
ای بابا، فکر می کردم خیلی زودتر باشه !
این سایت رو هم پیدا کردم :

آخرین خبر هم از بازار نقل و انتقالات اینکه ظاهرا ویدال موندنیه. البته احساس می کنم بیشتر دارن بازار گرمی می کنن و من به این انتقال امیدوارم.
نکته قابل توجه این هست که منچستر نشون داده برای خرید بازیکن خسیس نیست، پس میشه به انتقال چند تا بازیکن خوب امیدوارم بود.
اینجا شبکه هایی که پخش میکنه رو زده

Mohammad
30-07-2014, 11:48
سه بازی تدارکاتی و سه برد آمار جالبیه !
با اینکه هر بازی تغییراتی داریم ولی باز هم تیم به مراتب خوب بازی می کنیم و موقعیت های گل زیادی رو هم ایجاد می کنیم؛ البته هنوز خیلی زود بخوایم در مورد تیم نظر بدیم. اضافه شدن فان پرسی و بازیکنان جدید احتمالی تیم رو کامل می کنه.

مارکو روئیس از دورتمند با رد پیشنهاد تمدید قرارداد در تیررس منچستر هم قرار گرفته. همچنین برای انتقال هوملس احتمال داره کاگاوا رو بدیم.
پیشنهاد نانی به آرسنال برای گرفتن ورمالین یه خبر دیگه بوده.
ویدال به صورت شفاهی برای انتقال به منچستر موافقت کرده، باید منتظر خبرهای تکمیلی بود.
میراندا از اتلتیکو رو هم به فهرست بازیکنان مورد علاقه منچستر اضافه کنید.

Milad4171
30-07-2014, 17:31
دوستان تایم بازی ها تغییر کرده؟
بازی ها به وقت ما معمولا بین 5 تا 7 عصر شروع میشد. الان مدتی هست من از بازی ها به دور بودم. میخوام ببینم زمان برگذاری بازی ها تغییر کرده؟؟؟

mohammad_87
31-07-2014, 09:45
دوستان تایم بازی ها تغییر کرده؟
بازی ها به وقت ما معمولا بین 5 تا 7 عصر شروع میشد. الان مدتی هست من از بازی ها به دور بودم. میخوام ببینم زمان برگذاری بازی ها تغییر کرده؟؟؟

بازی های رسمی مثل لیگ های داخلی هنوز شروع نشده و سه چهار هفته دیگه آغاز میشوند

الان تیم در تور آمریکا و یک جام کوچک، بازیهای پیش فصل رو داره انجام میده که معمولا ساعت بازی ها بوقت ایران 1 تا 4 بامداد میشه

یونایتد یک بازی با رئال داره و به احتمال زیاد،بازی فینال رو هم خواهد داشت:

یکشنبه 12 مرداد (شنبه شب)
00:35 بامداد
رئال - منچستر

سه شنبه 14 مرداد
4:30 بامداد
فینال (سرگروه گروه اول و دوم)

Milad4171
31-07-2014, 13:15
اخرین بازی منچستر با رم بود؟
این بازی واسه مقدماتی جام ملت های اروپا بوده؟؟؟ ( در جریان نیستم:n02: )

mohammad_87
31-07-2014, 19:07
اخرین بازی منچستر با رم بود؟
این بازی واسه مقدماتی جام ملت های اروپا بوده؟؟؟ ( در جریان نیستم:n02: )

منچستر تا اینجا فقط سه بازی پیش فصل داشته که هر سه بازی رو برده

ابتدا تک بازی دوستانه با گلکسی داشت که 7-0 برد
بعد در جام گینس شرکت کرد که اول رم رو 3-2 برد و در مقابل اینتر 0-0 شد اما چون این جام مساوی نداره(بخاطر اینکه در پایان مرحله گروهی تیمها هم امتیاز نشوند) در ضربات پنالتی 5-3 منچستر اینتر رو شکست داد
در ادامه با رئال مادرید هم بازی خواهد کرد.اگر در گروه اول بشه،یک بازی فینال با صدرنشین گروه دوم هم خواهد داشت.

توضیح کوتاه درمورد جام گینس:
جام قهرمانان جهانی که با نام تبلیغاتی جام گینس معروف هست در آمریکا با حضور 8 تیم بزرگ اروپایی در قالب دو گروه 4 تیمی برگزار میشود.
در پایان یک بازی فینال بین صدرنشین دو گروه برگزار خواهد شد.

اطلاعات بیشتر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohammad
01-08-2014, 11:02
چند تا خبر خوب !

Manchester United reserve No.7 shirt for Vidal

Vidal passes Man Utd medical tests

Hummels to Man Utd depends on Ilori

امیدوارم انتقال هوملس میسر بشه، به چنین مدافعی نیاز داریم.
اتلتیکو مادرید کاگاوا رو می خواد، همچنین ورمالین هم به منچستر نزدیک به نظر می رسه.

h-blade
01-08-2014, 14:03
به نظر باشگاه نباید خط مشی خودشو تغییر بده و بره به سمت خریدهای گرون قیمت و شبیه ریال بشه حتی نباید بیشتر از 30 بده برای ویدال....

به نظرم اگه حتی یه فصل دیگه هم تو اوج نباشه ولی 4 تا بازیکن جوون معرفی کنه بهتر از خرج زیادی باشه ......

pcforlife
01-08-2014, 14:43
به نظر باشگاه نباید خط مشی خودشو تغییر بده و بره به سمت خریدهای گرون قیمت و شبیه ریال بشه حتی نباید بیشتر از 30 بده برای ویدال....

به نظرم اگه حتی یه فصل دیگه هم تو اوج نباشه ولی 4 تا بازیکن جوون معرفی کنه بهتر از خرج زیادی باشه ......
روال تغییر نکرده... تم بازیکنان همیشه در سال های یونایتد ترکیبی از خرید ها و بازیکنان ساخته شده خود باشگاه بوده.
به واسطه تغییر سر مربی از فرگی به مویز و الان ها فن خال، باشگاه با دید بر از دست دادن مربی بزرگی مثل سر الکس و تجربه ناخوشایند مویز و از دست دادن تمام جام ها + CL این فصل به این نتیجه رسیده که چندین خرید خوب داشته باشه. از میانه فصل قبل که ماتا اومد یونایتد و این فصل هررا و شاو و حالا ویدال اضافه شدند، تیم داره خودش رو حداقل برای دو یا سه فصل بعد تجهیز میکنه که لیگ برتر، حذفی ها و اروپا رو از آن خودش کنه. به خاطر بیاریم افت یونایتد زمان فرگی از سال های 2003 و 2004 تا نزدیک 2007. اما بعدش رکورد لیورپول رو زدیم، سه بار فینال اروپا رفتیم که یه بارش قهرمان شدیم. جام باشگاه های جهان و انواع جام های حذفی هم برگشتند خونشون! پس این خرید ها به نفعمونه و اگر هم میبینید ویدال 48 میلیونه یا شاو و هررا رو هم 60 میلیون میشن به خاطر اینه که قیمت های روز همینه. سوای اینکه این دست و دلبازی باشگاه هم زیادش خوب نیست. اما با توجه به شرایط فعلی واقعا نیاز هست. با ماکسیمم 30 میلیون دادن برای ستاره ها مطمئن باشید این فصل به خاطر 7 ام شدن و اروپا نرفتنمون، فلینی رو هم نمیتونستیم بگیریم. و گرنه منم قبول دارم بازارگرمی رو ویدال، ماتا، شاو و هررا و حتی فلینی زیاد بود. شاید این بازیکنا رو با ایجنت بهتر میشد تا 30 درصد هم ارزون تر گرفت.
+
در کنار این موضوع، در بازی های پیش فصل به بازیکنان جوون هم به شدت بها داده شد و made of manchester هامون هم جدی گرفته میشن. این موضوع رو توی تور پیش فصل دیدیم. پس اینطوری هم نیست که باشگاه صرفا دنبال خرید ستاره یا استعداد های جوون به شدت گرون باشه.
.
.
تبریکات بابت ویدال، خوندم تست پزشکی باشگاه رفته...:n16: البته شماره 7 رو دوست ندارم بدیم به ویدال.
ببینیم تو فرصت باقیمونده دی ماریا رو هم میشه گرفت یا نه... ولی هوملس واجبتره... ورمایلن هم گزینه خوبیه.

rz21
01-08-2014, 16:17
به نظر من اومدن ویدال به یونایتد کمک زیادی نمی کنه...نه این که اصلا کمک نکنه ولی خب به مدافع خیلی خیلی بیشتر از هافبک نیاز داریم.. شاید بشه روی کریک و هررا برای این فصل حساب باز کرد.
البته من از سایت های معتبر جایی رو ندیدم که خبر از اومدن ویدال باشه. چند تا سایت گفتند به تست پزشکی اومده ولی خب دیروز بود که آلگری خودش گفت که ویدال جایی نمیره. شماره 7 دادن به هافبک دفاعی کار درستیه؟ به نظر من میتونن به یک وینگر ( شاید دیماریا شایدم یانوزای) این شماره رو بدن. آخه همیشه این شماره رو با وینگر من به یاد دارم!:n12:

mohammad_87
01-08-2014, 22:21
به نظر من اومدن ویدال به یونایتد کمک زیادی نمی کنه...نه این که اصلا کمک نکنه ولی خب به مدافع خیلی خیلی بیشتر از هافبک نیاز داریم.. شاید بشه روی کریک و هررا برای این فصل حساب باز کرد.
البته من از سایت های معتبر جایی رو ندیدم که خبر از اومدن ویدال باشه. چند تا سایت گفتند به تست پزشکی اومده ولی خب دیروز بود که آلگری خودش گفت که ویدال جایی نمیره. شماره 7 دادن به هافبک دفاعی کار درستیه؟ به نظر من میتونن به یک وینگر ( شاید دیماریا شایدم یانوزای) این شماره رو بدن. آخه همیشه این شماره رو با وینگر من به یاد دارم!:n12:
البته ویدال تدافعی تر از هررا هست
هررا با اینکه توانایی بای به عنوان هافبک سط رو داره اما خصوصیات هجومی و بازی سازی بهتری داره و از لحاظ قدرت جنگندگی و تدافعی نمیشه روش حساب باز کرد.به قول اسکولز،هررا در واقع یک شماره 10 هست
ویدال اما این خصوصیات رو داره و با خروج احتمالی فلینی،یک گزینه بسیار عالی در وسط زمین هست.

درسته که کریک و فلچر هم هستند اما تیم نیاز داره که قدرت میانی وسط زمین رو بالا ببره و جایگزینان مناسبی برای گیگز و اسکولز پیدا کنه.بعد از رفتن اونها دیدیم که نمیشه بخوبی روی فلچر،کریک و کلورلی خیالمون راحت باشه.
ضمن اینکه کریک الان مصدومه و این مسایل رو هم باید در نظر بگیریم که اگه در میانه فصل،کریک و هررا رو از دست بدهیم آیا در مقاطع مهم فصل جایگزینی مناسبی خواهیم داشت؟
اما خود کریک یا کلورلی میتونن گزینه های خوبی برای این جور ماقع باشند.

گزینه اول فن خال برای فاهبک وسط،استروتمن بود که با مصدومیتی که براش پیش اومد،خریدش ریسک زیادی داره.حالا یکی از بهترین گزینه های ممکن یعنی ویدال به تیم نزدیک شده،هر چند که هیچ چیز هنوز قطعی نیت و من خبری رسمی درمورد ویدال ندیدم.

اگر انتقال ویدال قطعی بشه،دیگه نیازی به دی ماریا هم نیست و برای وینگر جدای گزینه های موجود در تیم مثل یانگ،والنسیا و یانوزای،میشه از ماتا هم استفاده کرد.

بعد از بازی با اینتر،فن خال از عملکرد تیم خیلی خوشحال بود از بازیکنان تمجید کرد و گفت:
"ما موقعیت زیادی تونستیم خلق کنیم و 7-8 موقعیت مسلم گلزنی داشتیم اما تیم حریف فقط یک ضربه به سمت دروازه زد که اون رو هم داور به اونها داد(ضربه آزاد)
من از خط دفاعی تیم راضی هستم.ما اسمالینگ،جونز و ایوانز رو داریم ضمن اینکه کین و دیگر جوانان رو هم در تیم داریم و عملکرد خوب اونها مقابل رم و اینتر رو دیدیم.اما شرایط در لیگ برتر فرق داره و من تاکید میکنم که به دنبال یک مدافع سطح اول هستیم"

این مصاحبه رو در سایت اسکای اسپورت خوندم.از گزینه هایی که درباره اونها صحبت میشه ورملئلن به تیم نزدیکتره هرچند که هوملز خرید بسیار بهتری خواهد بود.

--------------------

در ادامه تور آمریکا،فردا شب بازی منچستر و رئال در ann arbor واقع در ایالت میشیگان برگزار خواهد شد.
گنجایش ورزشگاه،109000 نفر هست که گفته شده تمام بلیط های این بازی به فروش رفته.

Mohammad
02-08-2014, 00:14
دو خبر اینکه مبلغ پیشنهادی منچستر برای هوملس احتمالا افزایش پیدا می کنه. این تصمیم بسیار خوبی می تونه باشه.
دوم اینکه مارکو روئیس هم همچنان مورد نظر منچستر هست.

تویه این بازار رقابت شدید برای جذب بهترین ها، در نظر داشتن چندین گزینه کار منطقی هست.

pcforlife
02-08-2014, 21:23
"شاید روزی به یونایتد برگشتم .. کسی از آینده خبر ندارد"
مصاحبه کریستیانو رونالدو با شبکه MUTV

.

"ما امروز راجع به بازی کردنم صحبت کردیم ولی باید ببینیم . من میخواهم یک مقدار بازی کنم چون باشگاه قبلیم هست ولی باید ببینیم"

پدی کرراند : کی برگردی؟

" البته که یونایتد یکی از باشگاه های مورد علاقه من است. من اونجارو دوست دارم. از ۱۸ سالگی اونجا بودم، همه چی بردم و مردم مثل خدا با من رفتار می کردند پس من قدردان محبت ها هستم و درباره اینده هم کسی نمیداند"

پدی : هوادارها هنوز تو استادیوم راجع به تو اواز می خوانند.

"اره دیوانه کننده است. بازی مقابل یونایتد در الدترافورد هوادارها با شعارهایشان منرا کشتند . تو قلبم خیلی خوشحال بودم یونایتد برای من یکی از بهترین باشگاه های دنیاست و من بهش اهمیت میدهم "

قطعا فصل بهتری در انتظار یونایتد است. فن خال مربی فوق العاده ای است و این را با هلند هم نشان داد.امیدوارم که یونایتد برگردد و همانطوری که همه میدانند قدرتمند باشد . فوتبال خوبی بازی کند، گل های زیادی بزند و من مشتاق این فصل هستم . من یونایتد بهتری را در این فصل میبینم.

من روز فینال لیگ قهرمانان سر الکس را دیدم . در اتاق تست دوپینگ بودم که او انجا امد و با هم صحبت کردیم . یونایتد به او احتیاج دارد چون بیشتر از ۲۰ سال مربی بوده و همه چیز را برده است . اما فکر میکنم که فن خال کار فوق العاده ای انجام دهد. مربی با تجربه ای است و فکر میکنم که موفق می شود.

با بعضی از بازیکن ها هنوز در تماسم چون وقتی انجا بودم با همه رابطه خوبی داشتم . نه تنها بازیکن ها بلکه با کادر باشگاه هم رابطه خوبی داشتم . انجا مثل خانواده دومم بود بنابراین من ادم هایی که انقدر خوب باهام رفتار کردند را فراموش نمی کنم . دوست دارم که به منچستر برگردم ولی هیچ کدوم نمیدانیم چه می شود . البته که در رئال خوشحالم چون انجا خانه ام است ولی منچستر با من به طرز باورنکردنی رفتار کرد پس نمیدانیم چه می شود."
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88.%D8%A8%D8%A7.MUTV.ht ml)
.
.
رونی : امیدوارم بازی را ببریم و به فینال صعود کنیم

وین رونی از علاقش به حضور در فینال و کار با سیستم جدید فنخال می گوید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg

وین رونی پیش از دیدار با رئال مادرید، در مورد تمایلش برای حضور در فینال گینس کاپ و کار با فنخال گفته است. یونایتد در صورت کسب نتیجه برابر رئال مادرید این شانس را دارد تا به فینال جام گینس کاپ راه یابد و برای قهرمانی در این جام تلاش کند.

رونی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با رئال مادرید در آخرین بازی مرحله گروهی گروه دوم جام اینترنشنال از تمایلش برای شکست رئال و بازی برابر یکی از دو رقیب سنتی ( لیورپول یا سیتی) در فینال صحبت کرد :

" بازی مقابل یکی از رقبای سنتی در فینال فوق العاده خواهد بود، اما ابتدا باید با رئال روبرو شویم. برای ما مهمه که بتونیم این بازی رو ببریم"

" میخواهیم رئال را ببریم و به عنوان تیم اول صعود کنیم، بازی مقابل 110 هزار تماشاگر تجربه فوق العاده ای خواهد بود، آن هم در یک بازی دوستانه . امیدوارم نمایش خوبی داشته باشیم و البته نتیجه بازی را هم کسب کنیم. اینطوری بهترین اتفاق برای تور پیش فصل رخ می دهد"

رونی در مورد سیستم 3-5-2 فنخال نیز صحبت کرده است، او از این سیستم راضی است و از اینکه به دروازه نزدیک تر است، خوشحال است:

" خیلی عالی بوده، مربی اینجا آمده و سیستم جدیدی را با خودش آورده است. داریم کم کم به این سیستم عادت می کنیم و چیزهای جدیدی را یاد میگیریم. در طی چند هفته آینده بیشتر با این سیستم آشنا خواهیم شد و نتایج هم امیدوارم حتی بهتر شود. در این سن هم دارم در مورد این سیستم جدید یادگیری میکنم و سعی در بهتر شدن همراه با تیم دارم"

" بازی کردن در این پست که نزدیک تر به دروازه حریف است فرصت بیشتری برای گل زدن می دهد، من هم از آن لذت می برم، میخواهم گل های بیشتری بزنم و به تیمم در پیروزی کمک کنم"
.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85.%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C .%D8%B1%D8%A7.%D8%A8%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%85.%D9%8 8.%D8%A8%D9%87.%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84.%D8% B5%D8%B9%D9%88%D8%AF.%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85.html )
.
.
.
پ.ن: آقا ما گفتیم این ویدال رفته تست پزشکی دیگه جذب کردیمش! ولی گویا فیک بوده قضیه تست یا شاید هم نبوده... :n09: خلاصه موقتا تبریکات تا قطعی شدن پس گرفته میشه!:n02:
.
تو فیس خوندم برای هوملس 25 میلیون پوند پیشنهاد دادن و خیلی نزدیک شدن بهش. تو این بین از کوادرادو هم مثل ایمکه غافل نیستیم و البته ورمایلن هم خیلی نزدیک شده به گفته گاردین. درباره ویدال هم اخبار صفر و یکه. یه سری خبرگذاری ها میگن اصلا پیشنهاد ارائه نکردیم. یه سری میگن به توافق قطعی رسیدن.!!:n13:
+
نمیدونم صحت داره یا نه، ولی میگن بازی امشب زنده از شبکه سه پخش میشه! راسته؟:n19:

REZAHOSEYNGANI
02-08-2014, 21:38
بازی امشب از شبکه 3 پخش میشه.

clau
03-08-2014, 08:55
منچستریونایتد 3-1 رئال؛ فینال تمام انگلیسی گینس کاپ

منچستریونایتد و رئال مادرید بامداد امروز در حضور بیش از 100 هزار تماشاگر در ورزشگاه بزرگ شهر میشیگان به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری سه بر یک شاگردان لوئیس فان خال به پایان رسید تا روند نتیجه‌گیری منچستریونایتد در بازی‌های پیش فصل ادامه داشته باشد.

منچستری‌ها بازی را بهتر شروع کردند و موفق شدند در دقیقه‌ 21 به گل برسند. حرکت خوب تیمی بازیکنان منچستریونایتد با پاس دنی ولبک به اشلی یانگ ختم شد که این بازیکن انگلیسی نیز موفق شد گل نخست را به ثمر برساند.

شش دقیقه‌ بعد گرت بیل موفق شد از روی نقطه پنالتی بازی را به تساوی بکشاند تا رئالی ها به بازی امیدوار شوند.

منچستریونایتد در دقیقه‌ 37 باز هم به گل رسید. این بار سانتر زیبای اشلی یانگ بدون برخورد با بازیکنی وارد دروازه‌ ایکر کاسیاس شد تا منچستر بار دیگر از حریف خود پیش بیفتد و نیمه نخست با برتری دو بر یک شیاطین سرخ به پایان برسد.

منچستر در نیمه دوم نیز توانست بازی بهتری را به نمایش بگذارد و در دقیقه‌ 80 توسط خاویر هرناندز گل سوم خود را نیز به ثمر برساند تا این دیدار با برتری سه بر یک منچستریونایتد به پایان برسد.

لیورپول در دیگر دیدار این رقابت‌ها موفق شد با دو گل میلان را شکست دهد و حریف منچستریونایتد در دیدار نهایی شود. برای لیورپول در این دیدار جو آلن و سوسو گلزنی کردند تا لیورپول و منچستریونایتد برای تعیین قهرمان این رقابت‌ها به مصاف هم بروند.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-31-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D9%86%D8%B3-%DA%A9%D8%A7%D9%BE)

Mohammad
03-08-2014, 09:34
دیشب بعد از مدت ها تا پاسی از شب داشتیم از بازی منچستر لذت می بردیم :n02:
چیزی که تویه تیم مشهود هست ارتقاء روحی و روانی تیم هست. این رو راحت میشه حس کرد.
به نظرم قطعا به جذب هوملس و ویدال نیاز داریم و این تیم باید تقویت بشه.
از شاو و زاها هیچی ندیدم. فلچر هم مثل قبل کاملا قابل اعتماد نیست و اشتباهات زیادی داره. کاگاوا تویه مدت کمی که بازی کرد خیلی خوب بود.

چند تا خبر بد هم اینکه فان پرسی بازی های اول لیگ رو بازی نمی کنه. طبق تصمیم فان خال برای عدم آمادگی فان پرسی بدلیل تعطیلات طولانیش بعد از جام جهانی :n27:
ورمالین احتمالا بره بارسلونا بجای منچستر !
همچنین روئیس هم احتمالا با آرسنال قرارداد ببنده.

mohammad_87
03-08-2014, 18:20
تبریک بابت پیروزی :n12:
دیشب هم روند خوب تیم رو دیدیم و نکته مهم گلزنی خوب تیم و دفاع عالی تیم هست.هنوز گلزن اول رو در تیم ندیدیم اما بقیه بازیکنان خوب دارن گلزنی میکنند.در بازی های اخیر بدون شک موثرترین بازیکن وین رونی بوده و از طرفی میشه به انگیزه بالای بازیکنان جوان اشاره کرد هر چند که هنوز خیلی تجربه نیاز دارند تا اشتباهاتی که در این بازی ها مرتکب شدند رو در بازی های دیگه انجام ندهند.

خوشبختانه تیم داره در ترکیب جدید جا میفته،ماتا و رونی در پست تخصصی خودشون بازی میکنن و نهایت بازدهی رو دارند.رونی بعد از بازی با رئال،کاملا ابراز رضایت کرده که در این پست بازی میکنه و گفته من به دروازه نزدیکتر شدم و این چیزیست که دوست دارم.
اما در این سیستم وینگرها باید بخوبی در دفاع هم کمک کنند و اگه دوندگی خوبی نداشته باشند،تیم حریف براحتی میتونه روی ضد حملات و استفاده از فضاهای کناری خطرناک باشه.

فن خال مجددا از بازیکنان جوان تیم مثل کین تمجید کرده و گفته اونها نمایش بسیار خوبی داشتند و باید از اشتباهاتشون درس بگیرند.نمایش امروز اونها خوب بود اما باید دید آیا اونها میتونن چنین روندی در بازی های پیاپی فصل داشته باشند یا نه؟

فن خال در مورد نقل و انتقالات هم گفته یکماه تا پایان نقل و انتقالات زمان هست و شاید ما هیچ بازیکی نخریم.من از تیم راضی هستم و ابتدا باید تمام بازیکنان رو در سیستم جدید محک بزنم.

شایعات نقل و انتقالاتی هم هنوز زیاده و تا خبری قطعی نشده فعلا نه خوشحال میشویم و نه ناراحت :n02:

+ali
03-08-2014, 20:15
سلام به فصل تازه

کم کم دارم از خماری جام جهانی میام بیرون:-(

هر چی جام جهانی تلخ بود و هر چی حالم از فوتبال داخلی ایران بهم میخوره
منچستر داره جبران میکنه و روز به روز دلمونو امیدوار تر میکنه

من از فصل نقل و انتقالات و استرسش خیلی بدم میاد

اما امسال داریم یه تابستون خوبو سپری میکنیم که امیدوارم به یه بهار رویایی ختم بشه

Mohammad
04-08-2014, 11:56
امشب بازی با لیورپول رو پخش مستقیم نداریم؟ :n02: (تریپ بچه پررو ها )

mohammad_87
04-08-2014, 17:12
امشب بازی با لیورپول رو پخش مستقیم نداریم؟ :n02: (تریپ بچه پررو ها )
در کنداکتور شبکه 3 برای روز سه شنبه که چیزی نوشته نشده:

شبکه ورزش هم همینطور

در شبکه های خارجی،شبکه های رایگان هم پیدا میشه:

قرمزها رایگان هستند،سایر شبکه ها هم با سیسی کم باز میشوند

mehrdadb3
04-08-2014, 19:08
دوستان بازی به وقت ما چند هست
بازی قبلی رو کانال 3 داد بسی لذت بردم کاش این بازی رو هم نشون بده

runner
04-08-2014, 19:20
دوستان بازی به وقت ما چند هست
بازی قبلی رو کانال 3 داد بسی لذت بردم کاش این بازی رو هم نشون بده

بازی 4:30 بامداد هست و از شبکه های ایران پخش نمیشه!!

eman619rv
05-08-2014, 06:04

خب تبریک بابت برد لیورپول و گرفتن بی اهمیت ترین جام فصل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب یادمون نره که رقبا چه تیم های بزرگی بودن

Man Utd 7-0 LA Galaxy
Man Utd 3-2 Roma
Man Utd0-0Inter Milan (5-3 pens
Man Utd 3-1 R.Madrid
Man Utd 3-1 Liverpool

5 بازی 16 گل زده .

با اینکه بازی های دوستانه و غیر جدی بود اما به شدت میشد تغییر رو درون بازیکنان تیم حس کرد.

بازی هم خوب بود و یه صحنه جالب هم داشت که تو ی که سانتر شد بود به میله نگهدارنده تور برخورد کرد و برگشت به داخل زمین و توپ رو رونی گل کرد که داور اول گل رو قبول کرد اما بعد از چند لحظه و مشورت با داوران دیگه ضربه دروازه اعلام کرد.
نکته دیگه صمیمیت بیش از حد ماتا و رونی هست که این روی ریتم بازی و شناختشون توی زمین هم تاثیر گذاشته.

Mohammad
05-08-2014, 09:32
یه نیمه از بازی رو زنده دیدم ولی فکر کنم نیمه اصلی رو از دست دادم ! :n02:
بیشتر از همه تویه این بازی ها محک نفرات بود و فکر کنم فن خال کاملا به هدفش رسید. با سبک بازی جدید منچستر هم آشنا شدیم و دیدیم که فن خال چطوری می خواد افکارش رو پیاده کنه.
تا اینجا که میشه گفت عملکرد تیم عالی بوده ! هم خوب بازی کردیم و هم نتیجه گرفتیم.

نکته پر رنگ این بازی ها به نظر من "رونی" بود. خیلی خوب بازی کرد، تویه سیستم نشون داد که کاملا کارایی داره، فشارها رو از روی خودش برداشت و دوباره اعتماد به نفسش رو بدست آورد. این یعنی یه رونی آماده و سرحال برای فصل پیش رو.

از امروز باید منتظر اخبار نقل و انتقالات باشیم و امیدوارم به خصوص در خط دفاع بتونیم مهره های مد نظر رو جذب کنیم.

rz21
05-08-2014, 11:01
همه ی نکته ها رو دوستان گفتن دیگه...من که بازی رو ندیدم ولی تبریک.
یک نکته: اولین کامبک موفق فن خال!
امیدوارم این نتایج خوب باعث نشه که فن خال دیگه به فکر خرید یک مدافع و هافبک نباشه.:n16:

rz21
05-08-2014, 18:07
خب، بعد از مدتی بالاخره یک بازیکنی رو خریدیم.. البته خوشحال نشید بازیکن 17 سالشه و پستش هم دروازه بان هست:
Vanja Milinkovic هم اسمشه :دی
بعد از رفتن یک صرب از تیممون نوبت یک صرب دیگه شد تا در آینده بدرخشه!

Mohammad
05-08-2014, 18:52
فکر می کنم الان در آرامش قبل طوفان باشیم. پس از اون فن خال بازیکنان خروجی رو مشخص می کنه و نوبت جذب بازیکنان جدید به صورت جدی تر می رسه.
فعلا خبر جدیدی در بازار نقل و انتقالات نیست، البته من برخلاف بعضی دوستان معتقدم باید در بازار نقل و انتقالات قوی ظاهر بشیم و بازیکن جذب کنیم. فراموش نکنیم این تیم پایه و اساس موفقیت های آتی خواهد بود، پس باید قوی بسته بشه.

mohammad_87
05-08-2014, 23:51
تبریک برای قهرمانی و تبریک برای شروعی دوباره برای منچستر
این آمریکا به بازیکنان منچستر چقدر خوب ساخته،کاش میشد لیگ جزیره رو هم تو آمریکا برگزار کنند.راحت قهرمان میشدیم :n02: البته این قهرمانی ها فقط پارسال خراب شد که هزار و یک علت داشت اما امسال تیم کاملا مدعی خواهد بود
حالا دیگه وقت نقل و انتقالاته و مطمئنا تیم فعالیتهایی در خرید و فروش بازیکن خواهد داشت.

فن خال هنوز بطور رسمی لیست خروجی ها رو اعلام نکرده اما احتمالا این بازیکنان منچستر رو ترک خواهند کرد:
فلینی، زاها، کاگاوا، اندرسون، نانی

ناپولی از مشتری های فلینی هست که فعلا رقم دستمزد فلینی،این تیم رو به دردسر انداخته و شاید فعلا یه انتقال قرضی انجام بشه
نانی مشتریانی از ایتالیا داره و شاید اون هم به ایتالیا بره.

کاگاوا از اتلتیکو مادرید پیشنهاداتی داره و احتمال پیوستنش به این تیم هست.
هرناندز هم پیشنهادات زیادی داشته و ممکنه این بازیکن هم به اتلتیکو منتقل بشه.

اما در مورد خریدها:
ورمائلن خیلی به ینایتد نزدیک شده.چون قراردادش رو با آرسنال تمدید نکرده و آرسنال اگه امسال این بازیکن رو نفروشه سال بعد بطور رایگان از دست خواهد داد هرچند که الان هم جزو خروجی های آرسنال محسوب میشه.
منچستر مهمترین مشتری ورمائلن هست و بارسا هم تمایل زیادی برای این بازیکن داره و پیشنهاد 10 میلیونی هم به آرسنال ارائه کرده.

قضیه ویدال که هنوز مجهول باقی مونده،خود ویدال یه روز میگه موندم در یووه بالاجببار خواهد بود و یه روز دیگه در اینتاگرامش میزنه من در یووه خوشحالم!زیادی داره بازارگرمیی میکنه اما به لحاظ فنی انتقال بسیار مهمی خواهد بود.
از سوی دیگه با رفتن احتمالی کاگاوا به اتلتیکو،ممکنه آردا توران به یونایتد بیاد که مطمئنا بسیار ارزانتر از ویدال خواهد بود.

فعلا بازی با اسامی ادامه داره و منچستر هم علی رغم نمایش خوبش در تور آمریکا،نیاز به خرید حداقل دو مدافع و یک هافبک داره.البته ممکنه بازیکن بزرگی و با نامهایی که داریم در اخبار نقل و انتقالات میشنویم،خریده نشه اما در این صورت هم بازیکنانی با یک درجه پایینتر از سوپراستارها مورد نیاز یونایتد هست.

h-blade
06-08-2014, 13:58
فلینی و اندرسون که شکی در نیست که باید برن....

ولی به نظر من فرگی کبیر علاوه بر فوتبال از سیاست و احساسات مردم هم ای=ستفاده میکرد برای تیم به طور مثال در چند سال اخیرمنچستر یه بازیکن آسیایی داشته وو به دنبالش طرفداری مردم این قسمت از دنیا....

اگه الان کاگاوا رو بفروشیم دیگه این مزیت رو نداریم و البته جدا از این بحثا به نظر همچنان کاگاوا کیفیت خوبی داره....

Mohammad
06-08-2014, 16:44
منم بازی کاگاوا رو قبول دارم ولی چیزی که مهمه سیستم مد نظر مربی و ابزارهای لازم (بازیکنان) برای بازی کردن تویه اون سیستم هست. این یکی از مهم ترین ملاک ها برای فروختن بازیکنان هست، به خصوص اینکه فن خال تازه اومده و می خواد سیستم خودش رو پیاده کنه.
فعلا ما در بازار شایعات نقل و انتقالات بسیار فعال هستیم ولی در خود بازار نقل و انتقالات نه ! :n02:
جدیدترین سکانس در مورد انتقال ویدال :

Vidal tells friends he wants Manchester United move
Arturo Vidal has told friends he wants to leave Juventus for Manchester United. The Chile international has told close friends he wants a move away although United are yet to make an official offer.

manchester fan
06-08-2014, 17:29
هر کی فروختین فروختین فقط چیچا نفروشین :n03:

کلا ترافیک بازیکنای متوسط تو تیم زیاده ... بازیکنایی که تو این چند سال درجا زدن و هیچ پیشرفتی نداشتن

وین رونی
06-08-2014, 18:26
مربی شیلی گفته من می دونم چرا منچستر تو خرید ویدال دست دست می کنه و اون هم مصدومیت پای ویدال هست
خوب به سلامتی تو تاپیک تیم مورد علاقم 2000 تایی شدم :n05:

nw_nk
06-08-2014, 18:56
ژاوی در کنفرانس خداحافظی از تیم ملی: تنها پشیمانی من بازی نکردن با اسکولز است

mohammad_87
06-08-2014, 21:16
خب بالاخره اسم هلندی ها به نقل و انتقالات اضافه شد،اینبار بصورت جدی
دی پای،بلیند،villar و استروتمن
استروتمن که قضیه مصدومیتش و زمان بازگشتش فن خال رو مردد کرده وگرنه علاقه بسیاری بهش داره و اگه مصدوم نبود همون ابتدا جذبش میکرد
بلیند هم در سمت چپ خیلی نیازی نیست چون شاو رو داریم.
دی پای و ویار محتمل تر هستند

رقابت منچستر و بارسا برای جذب کوادرادو هم ادامه داره و در مصاحبه ای هم از فن خال درمورد پیشنهاد یونایتد به کوادرادو پرسیده شده که گفته صحبتی نمیکنم چون ممکنه باعث افزایش قیمت از شوی فیورنتینا بشه

رقابت با بارا در مورد ورمائلن هم ادامه داره.یونایتد نباید فرصت رو از دست بده.

eman619rv
06-08-2014, 21:55
بهترین مدافع هلند که خب دی فریی بود که به تیم دیگه ای رفت و مدافعان دیگه شون زیاد چنگی به دل نمیزنن ما الان توی دفاع به یه کسی نیاز داریم که بتونه خط دفاع رو رهبری کنه ، نظم دفاعی رو مواقعی که بهم میریزه باز در تیم ایجاد کنه ، کاری که مدافعانی مثه ریو و ویدیچ انجام میدادن.

جونز عالیه تو دفاع کردن انفردای ، بلاک ها و پوشش منطقه اما تو دفاع تیمی مشکل داره، برعکس ایونز که زیاد تو دفاع انفرادی خوب نیس ولی توی دفاع تیمی بهتره.

هنوز کار اصلیمون توی بازار مونده وگرنه که اگه همین الان بسته شه که واقعا یه بازنده بودیم و مطمئنم که فن خال چندتا کار اساسی انجام خواهد داد.
بدون اغراق ویدال در حال حاضر بهترین در پستشه و ما یونایتدیم و باید بهترین باشیم. اما باید یکم این انتقال رو سریعتر انجام بدیم تا یووه هم بتونه با پولش جایگزین خوب پیدا کنه امیدوارم کارمون به deadline نکشه

eman619rv
06-08-2014, 22:02
بهترین مدافع هلند که خب دی فریی بود که به تیم دیگه ای رفت و مدافعان دیگه شون زیاد چنگی به دل نمیزنن ما الان توی دفاع به یه کسی نیاز داریم که بتونه خط دفاع رو رهبری کنه ، نظم دفاعی رو مواقعی که بهم میریزه باز در تیم ایجاد کنه ، کاری که مدافعانی مثه ریو و ویدیچ انجام میدادن.

جونز عالیه تو دفاع کردن انفردای ، بلاک ها و پوشش منطقه اما تو دفاع تیمی مشکل داره، برعکس ایونز که زیاد تو دفاع انفرادی خوب نیس ولی توی دفاع تیمی بهتره.

هنوز کار اصلیمون توی بازار مونده وگرنه که اگه همین الان بسته شه که واقعا یه بازنده بودیم و مطمئنم که فن خال چندتا کار اساسی انجام خواهد داد.
بدون اغراق ویدال در حال حاضر بهترین در پستشه و ما یونایتدیم و باید بهترین باشیم. اما باید یکم این انتقال رو سریعتر انجام بدیم تا یووه هم بتونه با پولش جایگزین خوب پیدا کنه امیدوارم کارمون به deadline نکشه

pcforlife
07-08-2014, 08:54
میزان استفاده فن خان از بازیکنان در تور آمریکا:

Mohammad
07-08-2014, 10:21
به لیست بازیکنان هلندی باید دی یانگ رو هم اضافه کرد.

همچنین رقم پیشنهادی منچستر برای خرید ورمالین افزایش خواهد یافت تا پیشنهاد بارسلونا رو هم پشت سر بذاره.
مذاکرات با کوادرادو هم در حالی جدی تر شدن هست، ولی بیشتر تمایل به پیوستن به بارسلونا داره.

shakerifar
07-08-2014, 14:55
در مورد ورودی ها که بازم هیچی معلوم نیست الان نزدیکترین گزینه ورمایلن هستش که می گن در مورد دستمزدشم توافق انجام شده
فقط می مونه ارسنال که اونم گفته می شه 15 میلیون پوند راضیشون می کنه به ما بفروشن نه به بارسا
--------------------
اما در مورد خروجی ها احتمالا تو دو سه روز اینده مشخص می شن
فردا تو اولین جلسه تمرینی بعد از پایان تور فن خال به بازیکنا می گه به کیا نیازی نداره

Mohammad
07-08-2014, 20:28
رنگ شایعات در مورد ویدال داره به سمت توافق پیش میره :

Vidal signs five-year Man Utd deal

Reports in Italy claim Arturo Vidal has agreed a five-year deal with Manchester United ahead of a €60 million move to Old Trafford. The deal for the Chilean will see him paid €230,000 per week in Manchester.

به نظر می رسه کار انتقال ویدال رو به اتمام باشه. همون آرامش قبل طوفان ! این اولیشه :n02:

Hamid Hamid
07-08-2014, 20:38
مذاکرات با کوادرادو هم در حالی جدی تر شدن هست، ولی بیشتر تمایل به پیوستن به بارسلونا داره.

این کوادرادو اصلا به استیلش بازی تو لیگ برتر نمی خوره ، اول ایتالیا ، بعد اسپانیا و دیگه نهایت فرانسه. از اوناس که حال دویدن و استقامت نداره ، اشلی یانگ و والنسیا و 3-4 تا بازیکن این چنینی با اون قدرت بدنی به درد این لیگ و فشردگی بازی ها می خوردن ، کوادرادو خیلی ظریفه به نظرم.

Mohammad
07-08-2014, 22:52
این کوادرادو اصلا به استیلش بازی تو لیگ برتر نمی خوره ، اول ایتالیا ، بعد اسپانیا و دیگه نهایت فرانسه. از اوناس که حال دویدن و استقامت نداره ، اشلی یانگ و والنسیا و 3-4 تا بازیکن این چنینی با اون قدرت بدنی به درد این لیگ و فشردگی بازی ها می خوردن ، کوادرادو خیلی ظریفه به نظرم.
البته به نظر من از نظر قدرت بدنی چیزی کم نداره.

آخرین خبر :

United in €50m Vermaelen & Benatia double bid

Manchester United want Thomas Vermaelen and Mehdi Benatia as they look to shore up their defence. The combined deal for the Arsenal and Roma pair would be in the region of €50 million.

بنتایا هم مدافع خوبیه.

mohammad_87
07-08-2014, 23:46
کواردرادو بازیکن کاملا موثری هست و در اکثر بازی های باشگاهی و ملی،یا گل زده یا پاس گل داده.

به لحاظ تکنیکی و بازیسازی یکی از بهترین وینگرهاست و میشه گفت بهترین وینگر سمت راست.در نقاط ضعفش میشه به دفاع ضعیف و شاید به قول شما قدرت بدنی ضعیفش اشاره کرد
البته از یانوزای که نحیف تر نیست :n02: یانوزای پارسال خیلی خوب کار میکرد.امسال هم در لیگ اروپایی نیستیم و وینگرهای دیگه هم برای استراحت دادن به بازیکن داریم.

در کل خرید بسیار خوبی میتونه باشه هرچند در اولویت خرید نیست و فعلا اخبارش رسمی نیست.

مثل اینکه psg از قیمت دی ماریا راضی نیست و ممکنه دوباره در تیررس یونایتد قرار بگیره.

در یکی از معدود خبرهای رسمی در نقل و انتقالات،ونگر پیشنهاد منچستر برای خرید ورمائلن رو تایید کرده و گفته شده که فروش این بازیکن قطعی خواهد بود.یا بارسا یا منچستر

یک خبر داخلی : رونی کاپیتان اصلی یونایتد در فصل پیش رو خواهد بود که کاملا هم حقش هست.
بعد از رفتن ویدیچ و اورا،مدتی بحث کاپیتانی و انتخاب کاپیتان اول از طرف فن خال بود.فن خال پیشتر گفته بود که در آمریکا من به بازیکنان زیادی شانس کاپیتانی دادم مثل فلچر،رونی و حتی کلورلی و بزودی تصمیم نهایی رو برای کاپیتان اول خواهم گرفت.

اورا هم بعد از رفتنش گفته بود که فن خال و یونایتد مایل به حفط من بودند و حتی فن خال به من گفته بود که کاپیتان خواهم بود اما به دلایل شخصی از این تیم جدا شدم.

Mohammad
08-08-2014, 10:10
ونگر اعلام کرده ترجیح میده ورمالین رو به تیمی غیر از لیگ جزیره بده؛ منطقی هم هست که نخواد یکی از رقباش رو با دست خودش قوی کنه. این موضوع ورمالین رو از منچستر دور می کنه و شانس بارسا رو افزایش میده.
البته به نظر نمی رسه ورمالین هدف اول و آخر منچستر باشه، واسه همین هست که شایعات پیشنهاد به مدافع رم هم به گوش می رسه.
از طرف دیگه فن خال خواسته ویدال قبل از توافق بر سر قیمت انتقال تست پزشکی بده ! :n02: چیزی که معمول نیست. باید دید چی میشه.

در مورد دی ماریا هم اگه پاریسن ژرمن نتونسته از عهده خریدش بر بیاد و گفته خیلی گرون، بعید می دونم منچستر هم بتونه به توافق برسه. در هر صورت بازیکن ارزشمندی هست.
پیشنهاد به کوادرادو هم جدی تر شده، گرچه به این انتقال خوش بین نیستم.

mohammad_87
08-08-2014, 23:07
خبر رسمی:پیشنهاد منچستر برای ورمالن از سوی آرسنال رد شد و احتمال بسیار زیاد به بارسا خواهد رفت.
بعد از de vrij دومین بازیکن هدف هم از دست رفت.ببینیم گزینه های بعدی برای خرید مدافع چه خواهند بود.

اسکای اسپورت که فقط خبر رسمی مینویسه اعلام کرده رییس باشگاه فیورنتینا گفته که اگه پیشناد مهمی برای کوادرادو به دستمون برسه بررسی خواهیم کرد و اجازه خروج ی را خواهیم داد.
بطور رسمی هنوز وضعیت پیشنهادات یونایتد و بارسا مشخص نیست.

Mohammad
09-08-2014, 18:59
Man Utd in £125m splurge

Manchester United are set to fork out a mammoth £125 million on Angel Di Maria, Arturo Vidal and Mehdi Benatia, while Javier Hernandez will join Juventus as part of the deal for the Chilean midfielder.

فکر نمی کردم منچستر به دنبال انتقال دی ماریا بره اما خوشبختانه به طور جدی دنبال این انتقال هست. از طرفی ورمالین برای تست پزشکی داره میره بارسلونا، ولی بناتیا به منچستر نزدیک به نظر می رسه. آرتور ویدال هم که یه پای ثابت شایعات نقل و انتقالات منچستر هست و بعید به نظر می رسه که این انتقال قطعی نشه.
بنابراین طی روزهای آینده باید منتظر خبرهای خوشی بود ! این همه شایعه و یه دفعه خبرهای رسمی ! چه حالی میده ! :n02:

Hamid Hamid
11-08-2014, 09:44
سلام ...

این ورمائلن همون بهتر که رفت بارسا ، این که یکی 2 سال اخیر بازی نکرده ! چطور منچستر و بارسا دنبالش بودن؟ :n02: آرسنال هم خوب فروختش ... من که هرچی فکر می کنم یادم نمی آد واسه آرسنال اخیرا بازی کرده باشه. البته مدافع خوبیه اما خیلی مصدوم بوده.

واسه دفاع هم 3 تا گزینه رو در موردشون صحبت می شه ، اول مت هوملز و بعد مهدی بناتیا و بعد هم دلی بلیند. که به نظرم با قیمت هایی که این 3 تا دارن از دست دادن De Vrij واقعا حیف شد.

mohammad_87
12-08-2014, 21:28
هوملز که بعیده،بناتیا در سطح هوملز هست اما طبق اخبار رسمی،بلیند و روخو(مدافع آرژانتین) به تیم نزدیکتر هستند.
نیم ساعت دیگه در یک بازی دوستانه با والنسیا بازی خواهیم کرد.

----------------------------

کمتر از یک هفته به آغاز لییگ برتر و کمتر از سه هفته به پایان نقل و انتقالات تابستانی باقی مونده اما هنوز خیلی نیازهای تیم برطرف نشده.
باز هم مثل پارسال بازی با اسامی و فقط خبر و شایعه اما دریغ از یک خرید واقعی

هررا رو که امسال گرفتیم گل سرسبد شایعات پارسال بود که نهایتا به شاهکار خرید فلینی تبدیل شد
امسال میشه خود فن خال رو بهترین خرید یونایتد بدونیم که لااقل با تغییراتی که در سیستم و آمادگی رو حی و روانی و تاکتیکی تیم داشته،هواداران رو امیدوار به این فصل کرده.

اما سوال اینجاست که فقط تغییر از مویس به فن خال برای موفقیت تیم کافیست؟
فردیناند و ویدیچ و اورا رفتند و فقط شاو اضافه شد.هررا هم که یکی دو سال پیش باید اضافه میشد و عدم وجود چنین بازیکنی کاملا حس میشد اما حالا کریک هم مصدومه و دو سه ماه از میادین دور خواهد بود.پس فعالیتها برای ورودی به تیم باید خیلی بیشتر از خروجی ها باشه.
ترکیب احتمالی یونایتد در بازی های امسال اینگونه خواهد بود:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سه مدافع میانی که نه تنها ذخیره کاملا قابل اعتمادی برای اونها نداریم بلکه همین سه مدافع هم به اندازه کافی در سطحی نیستند که بشه در تمام فصل بهشون اتکا کرد و نوسانات اونها رو باید درنظر داشته باشیم.
باز هم در این بین،ایوانز نسبت به جونز و اسمالینگ یک پله پایینتر قرار داره.برای این پست لااقل به دو خرید خوب نیاز داریم.

با مصدومیت کریک،تنها زوج هررا میتونه فلچر باشه و بعد از اون فقط کلورلی رو برای این پست داریم.حداقل یک خرید برای این پست شدیدا نیازمندیم و اگه بخواهیم تعادل خوبی با هررا انجام بشه،باید هافبکی با خصوصیات تدافعی عالی جذب بشه.

در کناره ها شاو و والنسیا انتخاب اول میتونند باشند در حالیکه اشلی یانگ رو هم داریم.اما خود فن خال گفته که تیم نیاز داره که یک وینگر در سطح اول فوتبال دنیا مثل رونالدو یا دی ماریا داشته باشه.
البته بعید نیست خرید در این پست به سال بعد برسه.

برای خط حمله خوشبختانه کمبود بازیکن نداریم.ماتا،فن پرسی و رونی،انتخاب های اول هستند و کاگاوا،ولبک و هرناندز لیست رو کامل میکنه.اما یه نگاه به آمار تهاجمی تیم در فصل قبل نسبت به سایر رقبا نشون میده که خیلی باید آمار گلزنی رو افزایش بدیم.

در این سیستم شاید پست ایده آلی برای استعدادی مثل یانوزای نداشته باشیم.یانوزی نمیتونه به عنوان یک وینگر full back بازی کنه و در دفاع تیم دچار مشکل میشه.پست ماتا یا خط حمله هم دقیقا پست تخصصی اون نیست اما فکر نمیکنم فن خال مربی باشه که باعث بشه این استعداد هدر بره.

گری نویل در مصابحه ای که با اسکای اسپورت داشته گفته "توقعی نباید داشته باشیم که فن خال در اولین فصلش جامی کسب کنه.تیم میتونه جزو چهار تیم اول بشه چون من لیورپول رو اصلا در سطح چهار تیم اول نمیدونم.من سیتی و چلسی کاملا مجهز هستند و فکر میکنم در پایان فصل،چلسی،من سیتی،من یونایتد و آرسنال چهار تیم برتر بشوند."

با این اوصاف این تیم،تیمی نیست که برای قهرمانی بشه روش حساب کرد.درسته که پیش فصل عالی بودیم اما لیگ فشرده تره و فرسایشی.همه بازیکنان نمیتونن در طول لیگ در اوج باشند.

جدای همه شایعات و حرف و حدیث های نقل و انتقالاتی،تا پایان نقل و انتقالات نیاز خیلی خیلی جدی به خرید مدافع و هافبک داریم.امیدوارم مثل پارسال بازنده نقل و انتقالات نشیم.

Mohammad
13-08-2014, 12:06
درسته که تا اینجا سهم ما از بازار نقل و انتقالات بیشتر شایعه بوده، ولی بعید می دونم دست خالی برگردیم؛ یعنی مطمئن هستم نقاط ضعف تیم تا پایان مهلت برطرف میشه. هر چی به پایان نقل و انتقالات نزدیک میشیم بازار گرمی ها کمتر میشه دیگه بازیکنان می دونن چه پیشنهادهایی دارن و وقت تصمیم گیری هست.
منچستر به ویدال تا جمعه فرصت داده که تصمیم بگیره، ددلاین !
بحث انتقال دی ماریا، بنتایا و بلند همچنان وجود داره، همینطور هوملس و روخو. دقیقا این بازیکنان همونایی هستند که ما می خوایم. منتظر خبرهای خوب (و البته رسمی) باشید ...

Sepehr SS
13-08-2014, 13:33
الان این مارکوس روخو به چه درد منچستر میخوره؟!!! کلی پول بابت لوک شاو دادن، الان خرید روخو چه ضرورتی داره وقتی دفاع وسط درست حسابی ندارن؟!!!

shakerifar
13-08-2014, 15:28
الان این مارکوس روخو به چه درد منچستر میخوره؟!!! کلی پول بابت لوک شاو دادن، الان خرید روخو چه ضرورتی داره وقتی دفاع وسط درست حسابی ندارن؟!!!
پست اصلیش دفاع وسط هستش چپ پا هم که هست فن خال هم دقیقا دنبال یه دفاع وسط چپ پاست

soheilnouri
13-08-2014, 23:12
پست اصلیش دفاع وسط هستش چپ پا هم که هست فن خال هم دقیقا دنبال یه دفاع وسط چپ پاست

دقيقا.كلا با سه مدافع مياني مدافع مياني سمت خپ(كه يونايتد چب با نداره سرعتي ميشه)مثل كاري كه پپ كرده تو بايرن و با سه دفاع مياني سمت چپ دفاع مركزيشو داده به البا

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Sepehr SS
14-08-2014, 00:07
نمیدونستم دفاع وسط هم میتونه بازی کنه، فکر میکردم دفاع چپ هستش صرفا.

mohammad_87
14-08-2014, 22:19
رسمی:
"لوک شاو یک ماه از میادین دور خواهد بود."
"باشگاه اسپورتینگ اعلام کرده که فقط %25 از حق مالکیت روخو رو دراختیار دارد"

با مصدومیت شاو حالا خرید روخو میتونه بیش از پیش به تیم کمک کنه.اما جزییات قرارداد این بازیکن با باشگاه لیسبون هم جالبه.

با شگاه لیسبون گفته که شرکت Doyen Sports %75 از مالکیت روخو رو به عهده داره و درواقع لیسبون با %25 مالکیت،مالک اصلی به حساب نمیره!

جالب تر اینکه اگه پیشنهادی برای این بازیکن مطرح باشه و شرکت Doyen راضی به انتقال باشه اما اسپورتینگ با فروش روخو مخالف باشه،طبق قرارداد،اسپورتینگ باید %75 مبلغ پیشنهادی رو به این شرکت بده!!
مثلا اگه پیشنهاد یونایتد 20 میلیون یورو باشه و فقط اسپورتینگ مخالف باشه،باید 15 میلیون یورو به شرکت Doyen پرداخت کنه :n02:

همچنین این باشگاه باید %20 از فروش روخو با پیشنهادهای بالای 4 میلیون رو به باشگاه اسپارتاک مسکو(باشگاه سابق روخو) پرداخت کنه.

کلا مثل اینکه اسپورتینگ با اعمال شاقه این بازیکن رو دراختیار گرفته.

قانون مالکیت در ایتالیا،اسپانیا و پرتغال قانونی هست هرچند در ایتالیا هم این قانون داره برداشته میشه اما در انگلیس هیچ باشگاهی حق جذب یا فروش بازیکن با مالکیت مشترک رو نداره.

حالا این مشکل اسپورتینگ لیسبون با شرکت ذینفع،میتونه به نفع یونایتد هم ختم بشه چراکه ممکنه شرکت Doyen با پیشنهاد یونایتد موافقت کنه و یجورایی اسپورتینگ مجبور به این انتقال بشه.
اما نمیدونم اگه چنین انتقالی صورت بگیره آیا منچستر از سوی اتحادیه جریمه خواهد شد یا نه؟مثل اتفاقی که برای انتقال توز به وستهام افتاد و وستهام 4 میلیون پوند جریمه شد.

غیررسمی:
یووه برای انتقال ویدال پیشنهاد "35 میلیون پوند+ هرناندز + نانی" رو کرده. :n13:

Mohammad
16-08-2014, 08:09
شنبه 25/05/1393 ساعت : 16:15
هفته 1 ليگ برترانگليس : منچستريونايتد - سوانسي
زنده از شبکه سه

بالاخره انتظار تموم شد و امروز رونمایی رسمی از منچستر فن خال.
همچنان خبر مهمی هم در بازار نقل و انتقالات نیست و همه چیز در حد شایعه هست.

shakerifar
16-08-2014, 13:18
فن خال بار دیگه تو کنفرانس قبل بازی تاکید کرد اول می خواد به همه بازیکنا(از قبیل اونایی که تو تور امریکا نبودن) فرصت بده
بعد خرید کنه و گفت اگه بازیکنی رو بخوایم تو 24 ساعت می تونیم جذبش کنیم و مشکلی نیست
این خودش شرایطو شفاف کرد...فن خال ادمی نیست که دروغ بگه یا مثلا از مقامات باشگاه بترسه و اینجور چیزا...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد بازی امروز احتمالا بلکت اولین بازی رسمی خودش برای یونایتد رو انجام می ده چون مصدوم زیاد داریم
البته رافائل مصدومیتش برطرف شده فن پرسی هم مصدوم نیست ولی هنوزشرایط مسابقه رو نداره

SA3EDLORD
16-08-2014, 13:54
همچنان خبر مهمی هم در بازار نقل و انتقالات نیست و همه چیز در حد شایعه هست.
ددلاین کی هست به شمسی؟

manchester fan
16-08-2014, 17:15
فصل با یک عملکرد درخشان شروع کردیم
قطعا به چند تا بازیکن نیاز داریم تو ادامه نقل و انتقالات
وضعیت خط دفاع و هافبک هامون نشون داد در چه سطحی هستیم

تعویض های ونگال زیاد جالب نبود ... هررا که کشید بیرون بازی از جریان افتاد برای ما
یه سری بازیکن داریم که فطعا باید بفروشیمشون برن درسته که دوسشون داریم ولی هیچ منفعتی برای تیم ندارن
هیچ پیشرفتی هم تو بازیشون دیده نمیشه ... امثال نانی و اشلی یانگ و فلچری که دیگه اون بازیکن سابق نیست

Mohammad
16-08-2014, 17:39
ددلاین کی هست به شمسی؟

16 روز دیگه هست.

فن خال بار دیگه تو کنفرانس قبل بازی تاکید کرد اول می خواد به همه بازیکنا(از قبیل اونایی که تو تور امریکا نبودن) فرصت بده
بعد خرید کنه و گفت اگه بازیکنی رو بخوایم تو 24 ساعت می تونیم جذبش کنیم و مشکلی نیست
این خودش شرایطو شفاف کرد...فن خال ادمی نیست که دروغ بگه یا مثلا از مقامات باشگاه بترسه و اینجور چیزا...

تویه بازی امروز این مورد نمود داشت واقعا. شاید به نوعی یه بازی تمرینی بود ! و به نوعی آخرین فرصت به بازیکنانی که به احتمال زیاد باید از تیم جدا بشن.
چیزی که مشهود هست تیم قطعا به خریدهای بزرگی نیاز داره، به خصوص در خط دفاع.

clau
16-08-2014, 18:28
تیم باید تقویت بشه خط دفاع و هافبکمون رو هواست

کلن 2تا خرید داشتیم لوک شاو و هررا که لوک شاو به خاطر مصدومیت یک ماهی در اختیار نداریم

این وودواردز برای چی از تیم اخراج نمیکنن یعنی خرید دنی بلیند و یا مارکوس روخو اینقد کار شاقیه باید با مویس اینم پرت میکردن بیرون:n24:

نانی هم از زمانی که به بازی اومد انگار تیم ده نفره شده بود - فلچر - اشلی یانگ هم که بحثی دربارشون نیست

روی گل دوم هم دخیا عملکرد جالبی نداشت راحت میتونست توپ بگیره

امیدوارم تا پایان مهلت نقل و انتقالات چند تا خرید داشته باشیم وگرنه امسال هم با این شرایط کار سختی در لیگ برتر خواهیم داشت

king of the kings
16-08-2014, 19:35
من نیمه اول رو فقط دیدم . گل اولی که سوانسی زد خطا بود . ویلفرد بونی با دست مانع مدافع یونایتد شد تا بازیکنشون راحت شوت رو بزنه وگرنه احتمال بلوک شدن توپ بود

ولی در کل تو فاز دفاعی تیم احتیاج به ترمیم داره

Mohammad
16-08-2014, 19:40
روی گل دوم عملکرد یانگ به مراتب بدتر از دخیا بود. تویه یه صحنه هم که جونز به داد تیم رسید وگرنه اختلاف بازم بیشتر میشد.
در مجموع به نظر من تا اینجا فن خال صبوری کرده و حتی تویه این بازی هم بیشتر در حال محک زدن تیم و بازیکنان بود. اینطوری بگم که اگه در مورد بعضی بازیکنان و مسایل شک داشت، داره شکش رو یقین می کنه تا تصمیم های نهایی خودش رو بگیره. حالا وقت جذب بازیکن هست، نه در بازار شایعات بلکه بطور رسمی ! و این 16 روز پایانی باید برای منچستر طوفانی باشه !

mosi_alfa
16-08-2014, 19:45
دوستان این باخت خیلی آثار + خواهد داشت به نظر من، همین الان نقاط ضعف رو بشه که تا پنجره بازه درستش کنیم، نه که وسط فصل خاطرات مویس زنده بشه:n15:
بجای خرید دیماریا هم من پیشنهاد میکنم یکم کادر پزشکی رو تقویت کنیم همین مهاجمای الانمون عالی هستن اگه مصدوم نشن:n02:

SoroushStar
16-08-2014, 22:05

لوک شاو مصدوم شده

Hamid Hamid
16-08-2014, 22:14
سلام ...

خداییش تیم اصلا بالانس نیست ، ما از طرفی کلی مهاجم داریم که همشون خوبن و عالی و فرقی نمی کنه کدوم بازی کنن. از طرف دیگه منچستر اصلا و ابدا حتی 1 هافبک درست و حسابی هم نداره ، وسط زمین رو راحت می بازن و اصلا تو حمله خلاقیت ندارن. تو دفاع هم که راحت 2 تا بازیکن نیاز داریم. گلر منچستر هم من از همون سال اولی که اومده بود حس مثبتی بهش نداشتم ، کاش ردش می کردن می رفت ، این گلر دوم تاتنهام یعنی Michel Vorm و یا Tim Krul خیلی مهره های خوبی هستن.

در کل وضعیت بازیکن ها به جایی رسیده که تو ترکیب منچستر نیاز به انقلاب هستش و فکر کنم حداقل 7-8 بازیکن باید فروخته بشه که اصلا به کار نمیان و اگر به همون تعداد بازیکن نگیریم حداقل 5-6 تا بازیکن مخصوصا تو دفاع و هافبک لازم داریم.

shakerifar
16-08-2014, 22:52
سلام ...

خداییش تیم اصلا بالانس نیست ، ما از طرفی کلی مهاجم داریم که همشون خوبن و عالی و فرقی نمی کنه کدوم بازی کنن. از طرف دیگه منچستر اصلا و ابدا حتی 1 هافبک درست و حسابی هم نداره ، وسط زمین رو راحت می بازن و اصلا تو حمله خلاقیت ندارن. تو دفاع هم که راحت 2 تا بازیکن نیاز داریم. گلر منچستر هم من از همون سال اولی که اومده بود حس مثبتی بهش نداشتم ، کاش ردش می کردن می رفت ، این گلر دوم تاتنهام یعنی Michel Vorm و یا Tim Krul خیلی مهره های خوبی هستن.

در کل وضعیت بازیکن ها به جایی رسیده که تو ترکیب منچستر نیاز به انقلاب هستش و فکر کنم حداقل 7-8 بازیکن باید فروخته بشه که اصلا به کار نمیان و اگر به همون تعداد بازیکن نگیریم حداقل 5-6 تا بازیکن مخصوصا تو دفاع و هافبک لازم داریم.

با همه حرفاتون موافقم به جز اون قسمت دروازه بانش... دخیا خیلی دروازه بان خوبیه فصل پیش هم طرفدارا هم بازیکنا به عنوان بازیکن سال انتخابش کردن و خیلی از تحلیلگرا دخیا و یانوزای رو دوتا نقطه مثبت یونایتد میدونستن
درسته که هنوز جوونه و اون ثبات رو نداره یعنی یه بازی های فوق العادست ولی یه بازی هایی هم معمولیه ولی رد کردن دخیا اشتباه ترین کار ممکنه

mohammad_87
16-08-2014, 23:30
سلام ...

شما اگه جای وودوارد بودی،منچستر الان تیم ملی هلند شده بود :n02:

بنظر من هم دخیا قابل اتکا هست.اما اون انقلاب حتما صورت میگیره البته نه اتوبوسی بازیکن بره و اتوبوسی بازیکن جدید بیاد.به مرور نقاط ضعف برطرف خواهند شد.

بازیکنان اگه در فرم ایده آلی باشند تیم خیلی عالی بازی میکنه اما مصدومیتها و عدم هماهنگی برخی بازیکنان با تیم و سیستم جدید باعث اختلال در روند تیم میشه.مثلا هرچند امروز جونز عالی بود اما بلکت نتونست خوب بازی کنه.خب خیلی جوان و کم تجربه هست.توقعی هم نیست.

Mohammad
17-08-2014, 09:59
خب نمیشه با یه باخت همه رو زیر سوال برد :n02:
احساس می کنم سبک انتقادمون هم مثل تفکر بازی های لیگ ایران هست، تا یه بازی رو می بریم قول قهرمانی میدیم، تا یه بازی رو می بازیم همه چیز رو به باد انتقاد می گیریم.
همه (حتی خود فن خال !) در مورد این موضوع که تیم باید تقویت بشه هم نظر هستیم. فن خال هم در مصاحبه بعد بازی گفته که حتی قبل از این بازی هم می دونستم کجاها ضعف داریم و این شکست چیزی رو عوض نکرده. حتی همه می دونیم نقطه ضعف کجاست (دفاع و هافبک)، پس فقط باید امیدوار بود که با خریدهای مناسب این نقاط ضعف برطرف بشه. تمامی شایعاتی هم که وجود داشت در مورد بازیکنانی بود که بنا به همین نقاط ضعف در نظر گرفته شده بودن.

از این به بعد همت باشگاه رو می طلبه که با صرف هزینه، بازیکنان مد نظر فن خال رو جذب کنن.

جدا از این موضوع هم در نظر بگیرید برای جدا شدن تیم از "منچستر مویس" و تبدیل شدن به "منچستر فن خال" (با این سیستم جدید) تیم زمان لازم داره و این دوره گذر باید طی بشه.

h-blade
17-08-2014, 23:25
بدترین و بی عرضه ترین شخص در باشگاه منچستر کسی نیست جز وودوارد...

این شخص هیچ کاری ازش بر نمیاد.... اون از پارسال با آوردن فلینی اینم از امسال که هیچ بازیکنی رو نمیتونه بخره و همه دارن براش ناز میکنن......

soheilnouri
17-08-2014, 23:39
يادتون نره اين تيم مستر كوچي به اسم فان خال داره.تازه در فصل دوم اين تيم قدرت واقعيشو نشون ميده.

manxxx
18-08-2014, 14:44
تو دنیای تجارت هر سرمایه داری برای نتیجه گرفتن باید سرمایه گذاری کنه، نمی دونم چی تو سر این گلیزرهای ابله هست.

میخوان با حداقل هزینه، حداکثر سود ممکن رو بکنن، غافل از اینکه دیگه رئیسی وجود نداره تا این ماموریت غیرممکن رو براشون انجام بده.

وودی هم عروسک همین ابله ها هست، سر کیسه رو شل کنن فردا 4 تا بازیکن تاپ قرارداد میبندن.

دوست ندارم نفوس بد بزنم ولی تا همین الان هم خیلی دیر شده، فن خال باید خیلی بزرگ باشه تا بتونه این فصل رو بین چهارتا تموم کنه.

این پیشبینی هم به خاطر یه باخت نیست، به قول اسکولز کیفیت پایین در تمام نقاط زمین مشاهده میشه. این چیزی که الان میبینیم، نتیجه ی خساست این خانواده ی منفور در درازمدت بوده.

Mohammad
18-08-2014, 22:24
متاسفانه همچنان باید براساس شایعات اظهار نظر کنیم و هنوز هیچی قطعی نشده.
نزدیک ترین بازیکن به منچستر در حال حاضر روخو هست که قرار به ازای مبلغ + نانی انتقالش قطعی بشه.
همچنین ظاهرا رم راضی به فروش بن عطیه شده، امیدوارم منچستر این فرصت رو از دست نده !! جذب این دو بازیکن تا حدی خیالمون رو در خط دفاع راحت می کنه، البته شایعاتی هم در مورد مکسس بود. معمای خط هافبک همچنان باقیست !

clau
18-08-2014, 23:21
بن عطیه تو خبرا بود که بایرن مونیخ هم خواستار جذبش شده مدیر عامل رم هم مصاحبه کرده انتقالش به تیم های دیگه تکذیب کرده

از شانس ما هر بازیکنی هم که دست روش میزاریم هزار تا باشگاه خواستار جذبش میشن:n15:

Mohammad
18-08-2014, 23:51
در مورد بن عطیه بیشتر از بایرن، منچستر و بعد چلسی خواستارش هستن. از طرفی طبق آخرین خبر رم به منچستر و چلسی اعلام کرده که تا جمعه فرصت دارن برای انتقالش اقدام کنن، به نوعی ددلاین داده. به نظر می رسه انتقال بن عطیه بی ارتباط با تمایل رم برای جذب Jovetic از منچستر سیتی نیست تا مبلغ مورد نظرش رو بدست بیاره.

Mohammad
19-08-2014, 08:51
Manchester United fans plan protests over lack of signings

Manchester United fans are set to stage protests if the club do not sign any top players in the remainder of the transfer window. The fans are unhappy at what they perceive is a lack of investment in the squad

ما هم هستیم ! :n02:

با تایید خبر توسط خود روخو به نظر کار انتقالش نهایی شدست + فلایینی هم به طور قرضی به ناپولی خواهد رفت و این انتقال هم قطعی به نظر می رسه.

===

من موندم این سایت ورزش 3 که کلی به خودش افتخار می کنه خبرهاش رو از کجا میاره ؟!

پاري سن ژرمن زلاتان را از دست داد

باشگاه پاري سن ژرمن لحظاتي پيش اعلام کرد، مصدوميت زلاتان ابراهيموويچ شکستگي دنده تشخيص داده شده است.

به "گزارش ورزش سه"، این بازیکن سوئدی که در اولین بازی لوشامپیونه روز شنبه مقابل تیم باستیا به میدان رفته بود، بعد از گذشت ده دقیقه از بازی روی زمین افتاد و پزشکان برای مداوای وی دست بکار شدند.
پاری سن ژرمن توانست این دیدار را بدون زلاتان با نتیجه دو بر صفر به سود خود به پایان ببرد.

شکستگی دنده ؟!

"Zlatan Ibrahimovic suffered a partial avulsion of the left oblique muscle under the 12th rib and will not play again for some time. His absence is estimated at approximately six weeks," read an official PSG statement.

حالا هم خبر زده :

جواب منفي بن عطيه به منچستر و چلسي

طبق گزارشهاي رسيده اين بازيکن مذاکرات با منچستريونايتد و چلسي را براي انتقال به تيم گوارديولا متوقف کرده است.

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن 27 ساله از اوایل تابستان امسال گزینه ای اصلی این سه تیم برای فرصت نقل و انتقالات بوده است. و شایعات پیوستن این مدافع به هر یک از این سه تیم در طول چند ماه اخیر یکی از خبرهای داغ بازار نقل و انتقالات بوده است و حالا به نظر میرسد بازیکن پیشین اودینزه و فعلی آث رم، تیم قهرمان بوندس لیگا را برای بازی در فص آتی برگزیده است. به گزارش روزنامه سان ظاهرا این بازیکن مراکشی پیش از این ترجیح خود را برای پیوستن به بایرن در بین این سه باشگاه بزرگ ابراز نموده و فقط منتظر تصمیم سران باشگاه رم و در راس آنها مدیر ورزشی رم والتر ساباتینی میباشد. البته قرارداد این بازیکن در صورت منعقد شدن برای بایرن مونیخ هزینه ی بسیار سنگینی خواهد داشت.
بن عطیه فصل پیش برای تیمش در 33 بازی 5 گل به ثمررساند.

فکر کنم به صورت مستقیم با بن عطیه در ارتباط هستن که هیچ سایتی چنین خبری رو درج نکرده ! من که هر چی سرچ کردم چنین خبری رو جایی ندیدم.
واسه همینه که دیگه اصلا این سایت رو چک نمی کنم ! فقط به درد اعلام برنامه پخش زنده و اخبار والیبال می خوره.

kian98
19-08-2014, 13:37
بن عطیه تو خبرا بود که بایرن مونیخ هم خواستار جذبش شده مدیر عامل رم هم مصاحبه کرده انتقالش به تیم های دیگه تکذیب کرده

از شانس ما هر بازیکنی هم که دست روش میزاریم هزار تا باشگاه خواستار جذبش میشن:n15:
بدبختی اینه که مدیرعامل های تیم های ما همه بی بخارن و زود نمی حنبن. :n05:
یه ذره هم خسیس بازی درمیارن.:n23:
خوب معلومه وقتی اون باشگاه اروپایی پول بیشتری میده برن توی اون تیم.
ماها همین کارلوس کیروش رو هم تاحالا به زور نگه داشتیم! :n14:

pcforlife
19-08-2014, 18:12
تو فیس بوک هم دیدم دیماریا بدجور نزدیک شده به یونایتد.:n01:

pcforlife
19-08-2014, 23:56
تبریک، مارکوس روخو رو جذب کردیم و البته نانی رو هم گویا به صورت قرضی از دست دادیم. (تو پرانتز درسته هنوز عکس با دیوار آجریش رو ندیدیم!:n02: ولی سایت باشگاه تائید کرده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).)
دیماریا هم در آستانه پیوستن به یونایتده.
طبیعتا روخو میتونه کمک کنه به حل مشکلات و فقدان بازیکن در خط دفاع. سن 24 هم سن مناسبی هست برای یک مدافع و شروعش با تیم جدیدش.

Mohammad
20-08-2014, 10:26
پاریسن ژرمن به رقابت خرید دی ماریا برگشته ظاهرا. خیلی دست دست می کنه منچستر ! تا الان خیلی راحت می تونست دی ماریا و بن عطیه رو جذب کنه ! همون حکایتی هست که دوستان اشاره کردن.
مشخصات و عکس به نقل از سایت منچستر: (جالبه که عکس تقابلش با آندو رو گذاشته :n02: )

MARCOS ROJO: AT A GLANCE

Born: La Plata, Argentina
Position: Centre-back/Left-back
Clubs: Sporting Lisbon, Spartak Moscow, Estudiantes
International: Argentina (28 caps, 1 goal)
International debut: vs Portugal, 9 February 2011

mohammad_87
20-08-2014, 19:06
با رفتن نانی و فلینی به اسپورتینگ و ناپولی حالا هم بار مالی اضافه کم میش و هم جای بیشتری برای در اختیار گرفتن بازیکنان جدید هست.
بعد از رویس،مولر هم پیشنهاد رسمی منچستر رو رد کرده که خود مولر در گفت و گو با بیلد گفته بود که پیشنهاد نجومی بوده

فعلا وضعیت کوادرادو و دی ماریا مشخص نیست اما با توجه به فروش نانی،احتمال خرید یکی از این گزینه ها زیاد شده:کوادرادو،دی ماریا،بلیند

بن عطیه هم مذاکرات رسمی با مسئولان بایرن داشته و خیلی به این تیم نزدیک شده.

این رو هم بدون توضیح ببینید: :n02:

pcforlife
20-08-2014, 20:56
با رفتن نانی و فلینی به اسپورتینگ و ناپولی حالا هم بار مالی اضافه کم میش و هم جای بیشتری برای در اختیار گرفتن بازیکنان جدید هست.
بعد از رویس،مولر هم پیشنهاد رسمی منچستر رو رد کرده که خود مولر در گفت و گو با بیلد گفته بود که پیشنهاد نجومی بوده

فعلا وضعیت کوادرادو و دی ماریا مشخص نیست اما با توجه به فروش نانی،احتمال خرید یکی از این گزینه ها زیاد شده:کوادرادو،دی ماریا،بلیند

بن عطیه هم مذاکرات رسمی با مسئولان بایرن داشته و خیلی به این تیم نزدیک شده.

این رو هم بدون توضیح ببینید: :n02:

حاجی این قرارد داد های اخیر باشگاه ما هم شکل ترکمنچای گرفته،:n02: مثلا برای روخو بند های عجیبی شنیده میشه هست که در صورت فروشش بیست و خورده ای درصد میرسه به اسپورتینگ. و عجیبتر اینکه رفتن نانی هم جزء بند های خرید هستش و حقوق بالای نانی هم پای یونایتده.:n04:
باز به هر حالی کاچی به از هیچی!
فک کنم قد فرگی، دلم برای دیوید گیل تنگ شده!:n12:
.
من دیگه بعید میدونم مدافع بگیریم، خرید ها توی همون سه گزینه ای که گفتی احتمالا به پایان برسه. مجموعا باید به یونایتد فن خال فرصت داد و پاش وایساد. فصل قبل ما در شروع 4-1 سوانسی رو درخونش بردیم و این فصل در خونمون بهش باختیم... اما بعد از اون برد استرس بیشتری نسبت به الان داشتم درباره تیم... :n01:
.
راستی فلینی قطعی شد؟:n01:

pcforlife
20-08-2014, 23:32
شماره 5 (ریوی عزیز:n12:)، شماره پیراهن مارکوس روخو خواهد بود.
+
اوکی شدن (اگه نگیم قطعی شدن) انتقال دیماریا به یونایتد مدام از سوی خبرگزاری های مختلف اعلام میشه.

clau
21-08-2014, 00:02
معارفه ی روخو در اولدترافورد

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران

باشگاه منچستریونایتد مفتخر است تا اعلام کند مارکوس روخو با قراردادی 5 ساله به ارزش 20 میلیون یورو راهی اولدترافورد شده است و نانی به تیم سابق خود و مارکوس روخو یعنی اسپورتینگ لیسبون به مدت یک سال قرضی واگذار شده است.
روخو ی 24 ساله از اسپارتاک مسکو به اسپورتینگ پیوست و کار خود را با استدیانتس آرزانتین شروع کرد و توانست قهرمانی لیبرتادورس را نیز به دست بیاورد.او 28 بازی برای تیم ملی آرزانتین از سه سال اخیر انجام داد و یکی از اصلی ترین مهره های نایب قهرمان جهان بود.
مارکوس روخو در معارفه ی خود گفت:
“این باعث افتخار است که من هم اکنون بگویم بازیکن منچستریونایتد می باشم و در هیجان انگیز ترین لیگ جهان بازی می کنم.
پیدا کردن فرصت بازی کردن در بهترین تیم جهان برای من یک رویایی است که به حقیقت تبدیل شده است.من جوان هستم و مشتاق یادگیری بیشتر و همه چیز برای من فراهم است و مربی با تجربه به عنوان لوئیس ون خال یک فرصت عالی می باشد.
پیوستن به یونایتد کار سختی است و من با جاه طلبی که در این تیم و هم تیمی ها می بینم به دنبال کسب جوایز و قهرمانی ها می باشیم.”
لوئیس ون خال نیز در این باره گفت:
“مارکوس یک مدافع با استعداد است و در بالاترین سطح دنیا بازی کرده است و در اروپا از بهترین ها می باشد و توانایی بازی در سمت چپ و میانه ی دفاع دارد و چپ پا بودن توانایی اش را افزایش داده است.

قدرت بدنی و علاقه به یادگیری یک آینده ی بسیار روشن را برایش رقم خواهد زد و او می تواند در سطح بالاتری که در جام جهانی داشت ظاهر شود و می تواند برای تیم بسیار مفید باشد.”

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D8%B1%D8%AF/)

mohammad_87
21-08-2014, 01:35
حاجی این قرارد داد های اخیر باشگاه ما هم شکل ترکمنچای گرفته،:n02: مثلا برای روخو بند های عجیبی شنیده میشه هست که در صورت فروشش بیست و خورده ای درصد میرسه به اسپورتینگ. و عجیبتر اینکه رفتن نانی هم جزء بند های خرید هستش و حقوق بالای نانی هم پای یونایتده.:n04:
باز به هر حالی کاچی به از هیچی!
فک کنم قد فرگی، دلم برای دیوید گیل تنگ شده!:n12:
.
من دیگه بعید میدونم مدافع بگیریم، خرید ها توی همون سه گزینه ای که گفتی احتمالا به پایان برسه. مجموعا باید به یونایتد فن خال فرصت داد و پاش وایساد. فصل قبل ما در شروع 4-1 سوانسی رو درخونش بردیم و این فصل در خونمون بهش باختیم... اما بعد از اون برد استرس بیشتری نسبت به الان داشتم درباره تیم... :n01:
.
راستی فلینی قطعی شد؟:n01:
در این شکی نیست که نباید توقع داشت فن خال یکباره تیم رو متحول کنه و همچنین با این وضعیت مبهم یونایتد و عدم حضور در اروپا نباید توقع داشت بازیکنان براحتی جذب یونایتد بشوند
اما:
فن خال نشون داده با همین یونایتد میتونه موفق تر از مویس باشه.این موفقیت فقط در این نیست که در پایان رتبه 7 نگیریم منظورم اینه که کاملا میتونه از پانسیل تیم خیلی بهتر از مویس استفاده کنه.این حداقل تفاوتی هست که تا الان نسبت به مویس دیدیم.حالا مویس اومده مصاحبه کرده که در یونایتد به من کم وقت داده شده.من انتخاب خوبی بودم!!بنده خدا الان بدون تیمه ها
از طرفی این تیم خیلی کم و کاستی داره و اگه در این یک هفته نواقص برطرف نشه نباید انتظار معجزه از فن خال داشت.

جدای هر اتفاقی که در این فصل بیفته،فصل بعد بازیکنان تیم فن خال رو دیدند و به احتمال زیاد با کسب سهمیه اروپا،تمایل بازیکنان برای پیوستن به یونایتد بیشتر هم میشه.بنابراین من امیدوارم بزرگترین خریدهامون تابستان آینده صورت خواهد گرفت.

این فصل هم این بهونه رو میاریم که شاید فن خال نمیخواد عجولانه بازیکن بگیره اما در کل یونایتد ضعف بسیار بزرگی در جذب بازیکن داره.بازاریابی و روابط بسیار ضعیف وودوارد رو نمیشه کتمان کرد.
اصلا یونایتد در این چند سال چند خرید بزرگ انجام داده؟تا حالا که همش کارخانه بازیکن سازی سر الکس بوده و فروش ستاره هایی مثل بکهام و رونالدو

یونایتد نه مشکل مالی داره نه فنی.شخصا قبل از اومدن فن خال نسبت به موفقیتش در یونایتد مردد بودم اما با دیدن جام جهانی و پیش فصل خیلی امیدوارم و شاید بشه گفت بهترین انتخاب بود.البته مطمئنا سال دوم از امسال بهتر خواهد بود.اما مشکل نقل و انتقالات دیگه صدای همه رو درآوره.مثل آب خوردن بازیکن میدیم با اعمال شاقه جذب میکنیم اون هم بعد از کلی کش و قوس.

فقط امیدوارم در این یده روز پایانی نقل و انتقالات،حداقل خریدهای اجباری صورت بگیره وگرنه مطمئن باشید در طدل فصل خیلی ضربه خواهیم خورد.

-----------
در رابطه با روخو فکر نمیکنم قرارداد اینجوری باشه یعنی درصدی به اسپورتینگ برسه.چون مالکیت مشترک برخلاف قوانین انگلیس هست.
ویرایش:
روخو بطور کامل و با قرارداد 5 ساله به منچستر متقل شده و نانی بصورت قرضی رفته اسپورتینگ.اون پرداخت %20 هم صحیح هست.
جزئیات قرارداد:

Sporting will receive £8m immediately, with further instalments of £4m being paid on 1 December this year and 1 July, 2015.

In addition they will get 20% of any sell-on fee for Rojo over £18.4m.

shakerifar
21-08-2014, 12:55
به نظر من این قضیه خیلی فراتر از وودوارد و گیل و ... هستش
بهترین بازیکنای انگلیس رو همیشه راحت جذب می کنیم
اما همیشه تو خریدن بهترین بازیکنای خارجی مشکل داشتیم مورد های زیادی داشتیم که بازیکن رو خریدیم و سوپراستارش کردیم ولی خرید فوق ستاره خیلی کم داشتیم
همین 3 سال پیش هازارد رو سر ندادن مبلغ بالا به ایجنتش از دست دادیم قبل ترش رونالدینیو رو از دست دادیم و ...
کلا یه مشکلی که داریم اینه که منچستر شهر جذابی برای زندگی نیست خیلی در مقایسه با مادرید و پاریس و غیره
وقتی تو این شرایط جغرافیایی هستیم باید مبلغو بیشتر کنیم کاری که سیتی می کنه وگرنه مسلما هیچ اتفاقی نمیوفته

Mohammad
21-08-2014, 12:58
این عکس رو یه جا دیدم، حیفم اومد اینجا نذارمش :

SA3EDLORD
21-08-2014, 13:21
اوکی شدن (اگه نگیم قطعی شدن) انتقال دیماریا به یونایتد مدام از سوی خبرگزاری های مختلف اعلام میشه.
والا از صحتش خبر ندارم اما:
خوندم که مارکا نوشته رونالدو و راموس با یک نامه ی شفاف و صریح از پرز خواستن که دیماریا باید بمونه.
+ اینکه مارکا امروز انگار جلدش بزرگ نوشته بود( با عکس بزرگ دیماریا ): دیماریا میماند
کلا اقا به انخل ما کاری نداشته باشید مگه خودتون ناموس ندارید :دی

Mohammad
21-08-2014, 13:42
والا از صحتش خبر ندارم اما:
خوندم که مارکا نوشته رونالدو و راموس با یک نامه ی شفاف و صریح از پرز خواستن که دیماریا باید بمونه.
+ اینکه مارکا امروز انگار جلدش بزرگ نوشته بود( با عکس بزرگ دیماریا ): دیماریا میماند

شما قدرش رو نمی دونید ما می خوایم قدرش رو بدونیم :n02:

در کل احتمال موندن دی ماریا بیشتر از انتقالش هست.
ظاهرا ناپولی هم از گرفتن فلینی منصرف شد !
11 روز تا پایان نقل و انتقالات ... :n27:

Sh-Meteor
21-08-2014, 14:07
سلام
اول از همه به خاطر جذب روخو به همه طرفداران منچستر تبریک میگم.:n01:

صفحه فیسبوک رسمی باشگاه، با این طرح به مارکوس روخو تبریک گفته.

Mohammad
21-08-2014, 16:03
طبق آخرین مصاحبه آنجلوتی، دی ماریا خودش تقاضای رفتن از رئال رو داره و به نظر می رسه رفتنش از رئال به مقصد منچستر یا پاریسن ژرمن قطعی باشه.
مثل قبل باید دست رویه دست بذاریم ببینیم دی ماریا رو هم از دست میدیم یا نه !

Alireza.M67
21-08-2014, 22:51

نمی دونم چرا یهو یاد کریستیانو رونالدو افتادم .
وبعدش نیستلروی و بکهام و هاینزه ... :n02:

Mohammad
22-08-2014, 09:04
دوباره خبر رسیده که پاریسن ژرمن از رقابت جذب دی ماریا کنار کشیده. البته کلا فکر کنم بخاطر قانون فیر پلی مالی پاریسن ژرمن واسه جذبش مشکل داشته باشه. حالا منچستر مونده و دی ماریا ! اگه اینا جذب بازیکن بلد نیستم تا چند تا از این دلال های ایرانی رو صادر کنیم اونجا ! دی ماریا که سهله، مسی و رونالدو رو هم جذب می کنن !! :n02: بابا خب یه تکونی به خودتون بدین ! دو تا بازیکن درست و حسابی جذب کنید ! خسته شدیم به خدا !
خدیرا هم گزینه مهم دیگه در دسترس هست که به یه پیشنهاد خوب می تونن راحت جذبش کنن ! همچنین پرونده بن عطیه هم همچنان بازه.

از اونطرف احتمالا بالوتلی میره لیورپول ! (یاد بگیرید !!) و میلان هرناندز ما رو به عنوان جانشینش می خواد جذب کنه . به نظر من که هرناندز رو کلا نباید بفروشن !
اندرسون هم احتمالا به یکی از باشگاه های پرتغال منتقل میشه.

Mohammad
22-08-2014, 22:15
در حالی که اخبار نقل و انتقالات برای سایر تیم ها حضور بازیکن در تست پزشکی و امضاء قرار رسمی و ... هست، برای ما :

Madrid & Di Maria waiting for Man Utd
Real Madrid are waiting for Manchester United to launch a formal bid for Angel Di Maria. The Argentine wants a deal worth more than the €5 million-a-year salary Madrid have offered him, while all the Madrid players are keen for the winger to stay.

Mohammad
23-08-2014, 10:53
جریان چیه؟ چرا می خوان ولبک رو بفروشن ؟!

mohammad_87
23-08-2014, 18:13
جریان چیه؟ چرا می خوان ولبک رو بفروشن ؟!
خودش درخواست خروج کرده
در یک کنفرانس مطبوعاتی هم از فن خال درمورد ولبک پرسیده بودند که خیلی حرفه ایی پیچونده و اطلاعات قطعی نداده :n02:

-----------

برای بای با ساندرلند همچنان مشکلات مصدومیت رو داریم

فن خال گفته: "هفته قبل 9 مصدوم داشتیم و حالا هم 7 تا!من در طول دوران مربی گری ام تا به حال چنین مشکلی نداشتم! "
بعد از کریک،حالا هررا، فلینی و لینگارد هم مصدوم هستند و مشکل بزرگی در میانه میدان داریم.یه خبرهایی هست که شاید هررا به بازی برسه

روخو هم به بازی با ساندرلند نمیرسه

اما خبر خوب بازگشت فن پرسی و والنسیا به تیم هست.

rz21
23-08-2014, 18:20
خودش درخواست خروج کرده
در یک کنفرانس مطبوعاتی هم از فن خال درمورد ولبک پرسیده بودند که خیلی حرفه ایی پیچونده و اطلاعات قطعی نداده :n02:
جالبه، توی اون کنفرانس سخنان خیلی باحالی زد..گفته بود که من و گیگز با دنی نشستیم و صحبت کردیم و اصلا قرار شده یک کلمه هم به بیرون درز نکنه! چه قدر این مربی حرفه ای هست!

shakerifar
23-08-2014, 20:12
فقط یه نکته ای رو بگم ولبک از 9 سالگی تو باشگاه بوده وخیلی خیلی بعیده درخواست خروج بده این صحبتایی هم که هست مطبوعات میگن
باشگاه نمی خوادش نه این که خودش بخواد بره
دوما به نظرم خیلی بعیده این اتفاق فن خال تو همون مصاحبه هم گفت چون هیچی به بیرون درز نمی کنه برای همینه شما(خبرنگارا) دارید حدس می زنید
کلا اگه ولبک بره و چیچا بمونه من به شخصه با این قضیه نمی تونم کنار بیام
ولبک خیلی خوب گل نمیزنه ولی خیلی به تیم کمک می کنه

h-blade
23-08-2014, 20:57
لیورپول اراده کرد تو سه شماره بالوتلی گرفت اونوقت جناب وودوارد یه ماه طول میکشه تا روخو جذب کنه......با وجود این شخص خدا به دادمون برسه....:n03:

shakerifar
23-08-2014, 22:41
خب قضیه دی ماریا داره خیلی خوب پیش میره و دیگه اکثر منابع معتبر خبر از قطعی شدن انتقال تو 2-3 روز اینده دادن
ESPN گفته دی ماریا اولین نفر قطعی می شه از بین سه تایی که یونایتد میخواد بخره تو این هفت روز
اسکای هم گفته انتقال 48 میلیون پوندی به زودی قطعی می شه و این که رونالدو بهش گفته اگه می خوای رئال رو ترک کنی یونایتد باشگاهی هست که باید بره
به نظر میاد شماره هفت جدیدمون رو به دست اوردیم
Di Maria has chosen Manchester Utd and the clubs are close to agreeing a fee. Angel Di Maria is new #7 for MUFC

Mohammad
24-08-2014, 12:18
8 روز تا پایان نقل و انتقالات مونده و حداقل اخبار کمی امیدوارکننده هست.
برای جذب دی ماریا (که قطعا خرید خیلی خوبی هست) رقیبی نداریم و اگه اتفاق خاصی نیافته این انتقال قطعیه.
از اون طرف پیشنهاد جدیدی برای ویدال داده شده که میشه بهش امیدوار بود.
بن عطیه رو هم از دست دادیم، گرچه هنوز به طور قطعی به بایرن نرفته ولی از منچستر دور به نظر می رسه. در خط دفاع این فصل کاملا آسیب پذیر خواهیم بود !
خبرهایی هم در مورد جذب دی یانگ و بلاند وجود داره.

به حق همین پست 7000 ایشالا چند تا بازیکن خوب بگیریم که حین فصل کمتر حرص بخوریم :n02:

eman619rv
24-08-2014, 14:37
امیدوارم خبر قطعی انتقال دی ماریا بعد بازی امروز اعلام شه.
من خودم چون یه رئالی/منچستری ام این انتقال رو بعد اتخاذ تصمیم های پر خطر رئال در بازار رو یه انتقال برد برد برای دو تیم میدونم. مطمئنآ اگه دی ماریا بخواد رئال بمونه با این حجم رقابت هافبک ها تیم دچار تنش میشه، هر چند در بطن ماجرا از دست دادن همچین بازیکنی ضرره ولی این ضرر تبعات تصمیمات پر ریسک رئاله. دی ماریا همون وینگریه که بعد رونالدو ، منچستر کم داشته. فصل قبل هم یادمه بهش اشاره کردم که جز بهترین هاییه که میتونه به سبک منچستر بازی کنه.

همچنان تعداد بالا بازیکنای بی کیفیت تیم معضل اصلیه ، زخمی چند ساله که حالا دهن باز کرده و همه وخامت عفونتش رو دارن میبینن.

دوستان از شبکه های رایگانی که بازی رو امروز پخش میکنن خبر دارین؟

clau
24-08-2014, 20:54
بازی با ساندرلند هم 1-1 مساوی شد :n29:

بازی خوبی هم از تیم شاهد نبودیم

از 3خرید جدیدی که امسال انجام دادیم هررا و لوک شاو مصدوم بودن به روخو هم فن خال بازی نداد

اینم ترکیب تیم در بازی امشب:

منچستر یونایتد : دخه آ - اسمالینگ - جونز - بلاکت - فلچر - یانگ - کلورلی - والنسیا - رونی - فن پرسی - ماتا

از 11 بازیکن بالا به جرئت میشه گفت فقط 6نفر ( دخه آ- رونی- فان پرسی -ماتا - جونز - کلورلی) درحد ترکیب اصلی تیم هستن بقیه فقط بار اضافه هستن - اگه وودوارد سال قبل عرضه داشت لیتون بینز از اورتون میخرید الان کار به جایی نمیرسید که بلاکت بشه فیکس دفاع منچستریونایتد:n15:
امیدوارم از بازی با میلتون در جام اتحادیه روند رو به رشد تیم شروع بشه

Mohammad
24-08-2014, 21:04
خوب نیستیم ! خوب بازی نمی کنیم ! نمرات سایت گل هم نشون دهنده این موضوع هست.
البته چون بازی رو آنلاین می دیدم نتونستم تمام بازی رو ببینیم.
ضعف خط دفاع رویه تک گلی که خوردیم مشهود بود. همه چیز مثل روز روشن هست ولی سران تیم مثل کبک سرشون زیر برفه.

اگه یه کم دست دست کنیم دی ماریا رو هم مثل خیلی های دیگه از دست خواهیم داد !!!! :n29:

Man City enter Di Maria race
Manchester City have asked Angel Di Maria to delay the decision over his future as they consider a move for the winger. Real Madrid have offered the Argentina international to the Premier League champions for £60m plus £8m in add-ons.

mohammad_87
24-08-2014, 22:30
خب باز هم تیم نصفه و نیمه مون نتیجه نگرفت.از تیم انتقاد نمیکنم و نمیخوام که انتقاد کنم فقط تکرار مکررات رو انجام میدهم.

وقتی هافبک بازی ساز در ترکیب نیست مهاجمان هم خوب تغذیه نمیشوند و نمیتونیم گل بزنیم.
از طرفی با محدودیتهایی که در خط دفاع داریم و استفاده از مدافعان کم تجربه مثل بلکت باعث تزلزل خط دفاع میشه.البته این نکته رو هم یادمون نره که منچستری که دهه ها با 4 مدافع بازی میکرده نباید یکباره به دفاع سه نفره عادت داشته باشه.

با بازگشت مصدومان لااقل تیم بهتری داریم.روخو،هررا،کریک + دی ماریا مطمئنا تیم رو کاملا قدرتمند تر میکنه اما باز هم به خریدهای بیشتر نیازمندیم که امیدوارم در روزهای پایانی صورت بگیره.

اگه یه کم دست دست کنیم دی ماریا رو هم مثل خیلی های دیگه از دست خواهیم داد !!!! :n29:

این مورد کاملا شایعه بود که تو کمتر سایتی میشد دید.انتقال دی ماریا %99 قطعی هست و احتمال بسیار فردا بطور کاملا رسمی از سوی باشگاه اعلام میشه.
مبلغ قرار داد اینطور گفته شده که منچستر پیشنهاد 60 میلیون یورویی داده که رئال مبلغ رو 90 میلیون یورو اعلام کرده و نهایتا دو تیم در 80 میلیون یورو (63.9 میلیون پوند ) به توافق رسیدند.

با این انتقال رکورد گرانترین نقل و انتقال فوتبال جزیره که پیش از این 50 میلیون پوند برای انتقال تورس به چلسی بود شکسته میشه.

کارلو آنچلوتی هم در مصاحبه ای که داشته تایید کرده که دی ماریا در تمرینات این تیم نبوده و فقط برای خداحافظی با بازیکنان و باشگاه به تیم خواهد آمد.همچنین بخاطر زحماتش از دیماریا تشکر کرده.
گفته میشه مارسلو هم در توئیتر با دی ماریا خداحافظی کرده.

بعد از تساوی امروز،خبرهای مربوط به دی ماریا باعث شده که به بازی امروز دیگه فکر نکنیم.هرچند باز هم یک انتقال فرسایشی صورت گرفته و شاید با کمی قیمت پایین تر هم میشد این انتقال رو انجام داد اما مطمئنا دی ماریا خریدی بزرگ محسوب میشه و میتونه به یکی از ستاره های تیم تبدیل بشه.

REZAHOSEYNGANI
24-08-2014, 22:46
بازی با ساندرلند هم 1-1 مساوی شد :n29:

بازی خوبی هم از تیم شاهد نبودیم

از 3خرید جدیدی که امسال انجام دادیم هررا و لوک شاو مصدوم بودن به روخو هم فن خال بازی نداد

اینم ترکیب تیم در بازی امشب:

منچستر یونایتد : دخه آ - اسمالینگ - جونز - بلاکت - فلچر - یانگ - کلورلی - والنسیا - رونی - فن پرسی - ماتا

از 11 بازیکن بالا به جرئت میشه گفت فقط 6نفر ( دخه آ- رونی- فان پرسی -ماتا - جونز - کلورلی) درحد ترکیب اصلی تیم هستن بقیه فقط بار اضافه هستن - اگه وودوارد سال قبل عرضه داشت لیتون بینز از اورتون میخرید الان کار به جایی نمیرسید که بلاکت بشه فیکس دفاع منچستریونایتد:n15:
امیدوارم از بازی با میلتون در جام اتحادیه روند رو به رشد تیم شروع بشه

اتفاقا بلکت خوبه.
کلورلی رو باید با جفت پا پرتش کنن بیرون.

BY TapaTalk

وین رونی
25-08-2014, 11:18
من یک کمی از تیم دور بودم.دلایلی که نانی و فردیناند و ویدیچ از تیم رفتن چی بود؟

Mohammad
25-08-2014, 21:12
نمی دونم، شاید آخر داستان ما خوش باشه !
انتقال دی ماریا که تقریبا قطعی هست، یواش یواش باید منتظر خبر رسمی بود. همچنین احتمال انتقال ویدال هم همچنان وجود داره، خبرهای خوبی هم پیرامون این انتقال هست که بازم تا چیزی نهایی نشه نمیشه نظری داد. انتقال هرناندز به ازای مبلغی می تونه ترکیبی موفق برای انتقال ویدال باشه.

pcforlife
25-08-2014, 23:45
من یک کمی از تیم دور بودم.دلایلی که نانی و فردیناند و ویدیچ از تیم رفتن چی بود؟
نانی که به صورت قرضی رفته کمی تاثیر گرفته شده از قرارداد روخو بود.
سن بالا شاید مهمترین دلیل باشه خصوصا برای سه دفاعمون که از دست دادیم.
در کنارش چون انتقال ویدیچ به اینتر اواخر فصل پیش قطعی شد، به گفته منابع غیر رسمی ویدیچ تمایلی برای بازی زیر نظر مویز رو نداشت و وقتی فن خال معرفی شد، ویدیج با وجود تمایل برای کار کردن زیر نظر مربی جدید، دیگه نمیتونست بمونه تو یونایتد.
قضیه اورا هم بیشتر به خاطر همسرش بود و البته تو سیستم فعلی فن خال هم خیلی به فول بک ها بها داده نمیشه و اینم باید در نظر گرفت که اورا عملا با سن و سال بالاش باید ذخیره شاو میشد.

mohammad_87
26-08-2014, 02:23
خب همین اول رسیدیم به بازیهای فشرده و جام های اضافی انگلیسی و به قول معروف میکی موس کاپ

سه شنبه شب،ساعت 23:30 بوقت ایران در مرحله دوم capital one cup منچستر به مصاف Milton Keynes Dons خواهد رفت.این تیم در مرحله قبل 3-1 ویمبلدون رو شکست داده بود.

البته فکر کنم برای اولین بار هست که در این مرحله بازی هامون رو شروع میکنیم و این بخاطر مکان هفتم فصل قبل هست.
MK Dons در حال حاضر در مکان هفتم League 1 قرار داره.این دو تیم دوبار در سال های 99 و 2000 و در لیگ برتر با هم بازی کردند که به ترتیب 1-1 و 2-2 مساوی به پایان رسیده اند.

-------------------
عکسی از حضور دیماریا در منچستر هم هست که اتومبیل های اسپانسر منچستر تاییدی دیگر برای امضای قرارداد با این بازیکن هست.البته در عکسه فقط یک چشم دیماریا مشخصه :n02:

این هم عکس هایی از حضور دیماریا در بین بازیکنان منچستر،بخدا اگه فتوشاپ بشه :n02:

Alireza.M67
26-08-2014, 10:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d.jpg

N E X T
26-08-2014, 21:52
اینم از عکس رسمی ... تموم شد بالاخره ...
دیماریا : یونایتد تنها باشگاهی بود که من رئال رو به خاطرش ترک میکردم !

Mohammad
27-08-2014, 01:08
ميلتون کينز دونز 4 - 0 منچستريونايتد

وقتی "کاپیتان" اونز اونطوری اشتباه و بازی می کنه دیگه از بقیه چه انتظاری بود؟ بدون شرح ! :n29:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-08-2014, 10:22
آنخل دی‌ماریا بازیکن تیم ملی آرژانتین سرانجام شب گذشته با منچستر یونایتد قرارداد 5 ساله امضا کرد و با عقد قراردادی 75 میلیون یورویی به تیم انگلیسی پیوست.

وی که در فصل‌های گذشته یکی از مهره‌های کلیدی رئال مادرید بود درباره علت جدایی‌اش از تیم اسپانیایی نامه‌ای را خطاب به هواداران رئال نوشت و در آن خاطرنشان کرد: دوران حضورم در رئال مادرید به پایان رسیده بود، البته می‌دانم که با نوشتن چند خط نامه بعید است که بتوانم تجاربی را که در مادرید کسب کردم را به شما بیان کنم. اگرچه امیدوارم که با همین نامه توانسته باشم احساسم را خطاب به هواداران بیان کرده باشم.

وی افزود: افتخار بزرگی برایم بود که به مدت چهار سال پیراهن رئال را بر تن کردم و در این باره احساس غرور دارم و برایم افتخاری بود که در کنار ستاره‌های بزرگ این تیم بازی کردم.

دی‌ماریا تأکید کرد: متأسفانه من باید رئال را ترک می‌کردم. من باید از رئال می‌رفتم در حالی که این آرزوی من نبود چون همیشه می‌خواستم در مادرید پیشرفت کنم.

بازیکن ملی‌پوش آرژانتین افزود: بعد از آنکه لیگ قهرمانان را با رئال مادرید فتح کردم و همراه با تیم ملی آرژانتین به جام جهانی 2014 رفتم، امیدوار بودم که رفتار بهتری با من شود، اتفاقی که هرگز رخ نداد. خیلی دروغ‌ها گفته شد، شاید کسی مرا دوست نداشته باشد اما این انتظار را داشتم که با من برخورد عادلانه‌ای شود.

دی‌ماریا گفت: خیلی از چیزها در زندگی‌ام هستند که برایم ارزش فراوانی دارد، چیزهایی که هیچ ربطی به رقم قرارداد یا درآمدم ندارد. امیدوارم این چیزها را در منچستر یونایتد، یکی از بزرگترین باشگاه‌های جهان پیدا کنم.

وی در پایان عنوان کرد: من خیلی خوش‌شانس بودم که با ستاره‌های بزرگی در رئال مادرید هم‌بازی شدم و اکنون با نوشتن این نامه می‌خواهم از اشتباهاتی که انجام داده‌ام عذرخواهی کنم. هر زمانی که پیراهن رئال را بر تن می‌کردم هدفم این بود که بهترین بازی‌ام را انجام دهم. با پیراهن رئال در هر مسابقه عرق ریختم و در هر مسابقه احساس می‌کردم که آن دیدار آخرین بازی‌ام برای این تیم است و با نهایت توان تلاش کردم.

EngineeR EhsaN
27-08-2014, 20:48
شوخی :n02:

SA3EDLORD
27-08-2014, 21:11
امیدوارم هوادارای منچستر و مدیریت منچستر به فنخال اعتماد کنند و بذارن کارشو بکنه. به قول خود فنخال یه ساله نمیشه این تیم منچستر رو ساخت. اگه تحمل نکنن و هی بخوان مربی عوض بکنند وضعتون میشه مثه اون دوره ی بد رئال که هی مربی عوض میکرد و نتیجه نمیگرفت تا یکی مثه مورینیو پیدا شد.
انخل دیماریا و بازیکن خیلی تاثیر گذاری هست مطمئن باشید خط حمله تون ازین به بعد خیلی بهتر میشه. و امیدوار باشید ویدال رو بخرن چون منچستر یه رهبر میخواد اون وسط.

امیدوارم منچستر به اون فرم قبلیش برگرده چون دلمون واسه اون بازیهای جذاب و شاداب رئال و منچستر تنگ میشه.:n16:

mohammad_87
27-08-2014, 21:35
امیدوارم هوادارای منچستر و مدیریت منچستر به فنخال اعتماد کنند و بذارن کارشو بکنه. به قول خود فنخال یه ساله نمیشه این تیم منچستر رو ساخت. اگه تحمل نکنن و هی بخوان مربی عوض بکنند وضعتون میشه مثه اون دوره ی بد رئال که هی مربی عوض میکرد و نتیجه نمیگرفت تا یکی مثه مورینیو پیدا شد.
انخل دیماریا و بازیکن خیلی تاثیر گذاری هست مطمئن باشید خط حمله تون ازین به بعد خیلی بهتر میشه. و امیدوار باشید ویدال رو بخرن چون منچستر یه رهبر میخواد اون وسط.

امیدوارم منچستر به اون فرم قبلیش برگرده چون دلمون واسه اون بازیهای جذاب و شاداب رئال و منچستر کم میشه.:n16:
مگه لیگ برتر ایرانه که باز مربی عوض کنیم؟ :n02:
دغدغه ما الان کمبود بازیکن هست

بعیده در این دو سه روز باز هم مدافع بخریم.نهایتا اگر خریدی باشه هافبک وسط خواهد بود.
مصدومیت ویدال باعث تردید منچستر شده و میخواد زمان بگذره تا آمادگی ویدال مشخص بشه،شاید فصل بعد خریداری بشه (اگه در این چند روز اتفاق خاصی نیفته)

مصدومامون برسند تیمی خواهیم داشت که در نهایت بتونه جزو 4 تیم بشه

eman619rv
28-08-2014, 03:38
این مقاله خوبی در رابطه با سیستم مد نظر فن خال هست هر چند در بعضی از قسمت هاش موافق نویسنده نیستم.

سیر تکامل تاکتیکی فن خال در یونایتد

یونایتد یک ترکیب عالی برای سیستم 2-1-3-4 دارد
لوئیز فن خال کار خودش در یونایتد را با سیستم 2-1-4-3 اغاز کرده است . سیستمی که با ان توانست در جام جهانی به موفقیت برسد .
البته موفقیت معیارهای گوناگونی دارد چون هلند نتوانست قهرمان شود و به سومی رسید ولی نمایش ها بسیار بهتر از ان چیزی بود که قبل از جام تصور می شد و اکثرا ان ها را در گروه خودشان بعد از اسپانیا و شیلی قرار می دادند . در نهایت تنها شکست به ارژانتین در ضربات پنالتی مانع از این شد که برای دومین دوره پیاپی به فینال برسند .
البته لازم بذکر است که 2-1-4-3 سیستم پایه هلند فن خال بود و او از 3-4-4 ، 2-1-3-4 ، 3-4-3 و 1-3-2-4 در جریان بازیها استفاده کرد . او بنا به سیستم حریف و شرایط بازی سیستم هلند را عوض می کرد . در کنار این فن خال هیچ وقت یک مربی الگو پذیر نبوده است، کسیکه یک سیستم مشخص را در تیم های مختلف پیاده می کند . او اغلب از 3-3-4 و 1-3-2-4 به عنوان سیستم های پایه اش استفاده کرده است .
سوال ساده است، چرا فن خال انقدر روی استفاده از 2-1-4-3 در یونایتد پافشاری می کند ؟
دو خط انتهایی سیستم معنی می دهد . در رونی، فن پرسی و ماتا، فن خال سه بازیکن تهاجمی با کیفیت که ترجیح می دهند در میانه بازی کنند را دارا می باشد . هیچ کدام از این سه نفر در یکسال اخیر در بهترین شرایط شان نبودند ولی هر سه فوتبالیست های بسیار تاثیر گذاری هستند .
رونی با تمام نقص هایش فقط یک گل از تیری هانری در جدول برترین گلزنان تاریخ لیگ برتر عقب است . فن پرسی در سه فصل اخیر دو بار اقای گل لیگ شده است و ماتا در فصل 2012/13 با 12 گل و مقدار زیادی پاس گل جزو یکی از بهترین بازیکنان لیگ اگر نگیم بهترین بود .
استفاده از این سه نفر در پست های میانی کاملا معنی می دهد که بدین معنا است که استفاده از سیستمی که " 2-1..." را در دو خط اخرش دارد طبیعی است . در روی کاغذ سیستم 2-1-4-3 به یونایتد این اجازه را می دهد که یک نفر بیشتر در میانه خط دفاعی داشته باشد و همچنین بتواند از کناره ها فشار زیادی به حریف وارد کند .
لوئیز فن خال که یک تاکتیسین مشهور است شاید بعد از خرید انخل دی ماریا به فکر استفاده از سیستم دیگری بیفتد .
سوال بزرگ این است که که هفت نفر دیگر حاضر در ترکیب مناسب این سیستم هستند یا نه . در دو بازی اول لیگ فن خال فاقد یک دفاع کنار تخصصی بود برای همین بازی با خط دفاعی 4 نفره بسیار سخت بود و برای همین هم بود که استفاده از یانگ و والنسیا به عنوان وینگ بک منطقی بود. ولی وقتی که شاو و رافائل به ترکیب برگردند و دی ماریا اماده بازی شود تغییر سیستم از 2-1-4-3 به 2-1-3-4 معنی می دهد .
در جلو فن پرسی، رونی و ماتا به بازی در یک منطقه بسته و مرکزی ادامه میدهند و با اینکه در این سیستم حضور در کناره ها کمرنگ تر می شود( چون وینگ بک ها به فول بک تبدیل می شوند ) ولی شاتلر ها ( بازیکنان کناری در سیستم لوزی شکل در میانه زمین ) با دانستن اینکه یک هافبک نگه دارنده مستحکم پشت سر ان ها قرار دارد می توانند به جلو فرار کنند.
بازیکن نقش شاتلر باید انرژی زیادی مصرف کند . در اصل این بازیکن در هافبک میانی بازی می کند ولی با فرارهای ناگهانی به کناره ها وینگ را به سیستم تیم می اورد .در این پست بخصوص، دی ماریا مسلما بهترین بازیکن دنیا شناخته می شود و در رئال موقعی که رونالدو مثل همیشه حرکت معکوس انجام میداد و از وینگ به میانه میزد نقش کاملا مفیدی داشت .
درباره نقش این بازیکن ارژانیتنی برداشت اشتباه وجود دارد . اغلب او را وینگر می دانند که اینرا تلقین می کند که در سبک بازیکنانی مثل روبن و بیل است . در واقعیت، دی ماریا در هفت سال حضورش در سطح اول فوتبال اروپا در یک خط سه نفره در نوک تیم بازی نکرده است . او اغلب ازش خواسته شده که در یک پست مرکزی تر و عقب تری بازی کند . در بنفیکا به عنوان مثال او و رامیرس به عنوان گوش های سیستم لوزی شکل عالی کار می کردند .
برای رئال مورینیو او در کناره در یک نقش مشخص و محدود در سیستم 1-3-2-4 بازی میکرد تا نقش های هجومی رونالدو و اوزیل را جبران کند . تقریبا در اکثر مواقع به عقب و میانه می امد تا با الونسو و خدیرا یک خط هافبک میانی سه نفره را شکل دهد . دی ماریا دفاع را به حمله تبدیل می کند به جای اینکه در یک پست هجومی مستقر باشد .
در ارژانتین زیر نظر سابلا و مارادونا در سمت چپ یک خط هافبک میانی سه نفره بازی کرد اگر چه که در جام جهانی اخیر بیشتر به کناره رفت تا سیستم به 1-1-4-4 تبدیل شود .
دی ماریا انعطاف پذیری را به تیم یونایتدی که نمایش اش در دو بازی ابتدایی در لیگ تحت تاثیر قرار دهنده نبوده می اورد .
جا دادن دی ماریا در 2-1-4-3 شرایط را پیچیده می کند چون او به خط سه نفره نوک تعلق ندارد و استفاده از او و هررا در خط هافبک میانی دو نفره ریسکی است و گذاشتنش در وینگ بک هم حرام کردن استعداد است .
سیستم 2-1-3-4 به شکل عالی مطابق سبک هررا هم است . او یک هافبک همه کاره خوب می باشد که می تواند نقش باکس تو باکس را ایفا کند که تحت نظر مارچلو بیلسا به دوندگی و پوشش همه نقاط میانه زمین خو گرفته است .
این سیستم به هررا اجازه می دهد که در پست اصلیش بازی کند، از میانه به خط حمله اضافه شود و در بعضی مواقع پشت ماتا و رونی بدود چیزی که در دو بازی اول غیبتش کاملا مشهود بود.
در عقب هم یونایتد به راحتی می تواند به خط دفاعی 4 نفره روی بیاورد . شاو و رافائل می توانند در وینگ بک بازی کنند ولی هر دوی ان ها تمرین داده شدند تا در پست فول بک بازی کنند و در این پست احساس راحتی بیشتری می کنند . کمبود مدافع وسط در صورت استفاده از این سیستم که تنها به دو مدافع میانی نیاز دارد کمتر باعث نگرانی فن خال می شود .
شاید جالبترین پست این سیستم هافبک نگه دارنده باشد . اینجا فن خال می تواند از کریک و یا شاید جونز که در دو بازی اول جزو خوب های یونایتد بوده استفاده کند .
قدرت پاسوری کریک به جونز برتری دارد ولی جونز می تواند به عقب برود و تبدیل به سومین مدافع میانی شود که بدین معنی است 2-1-4-3 می تواند به یکی از گزینه های فن خال در حین جریان بازی به جای سیستم ثابت تبدیل شود. این سیستم سه دفاعه مقابل تیم هایی که با دو مهاجم بازی میکنند مفید است ولی مشکل ان همانطوری که در بازی با سوانسی و ساندرلند دیده شد این است که سه در مقابل یک در عقب زمین لزومی نداشت و این منجر به کم اوردن یونایتد از نظر نفری در پست های دیگر زمین شد .
هر سیستمی مشکلاتی دارد و با توجه به اینکه فن خال چند هفته اخیر را به اموزش سیستم 2-1-4-3 به بازیکن ها گذرانده بنظر می رسد که می خواسته مواردی که در زمین تمرین رویشان کار شده بوده را در بازی امتحان کند .
در کل سیستم 2-1-4-3 به بازیکنان متخصص در پست های مخصوص احتیاج دارد و این پنجره نقل و انتقالات هنوز نتوانسته ان چیزهایی که فن خال در سبک بازی تیم می خواسته را به ارمغان بیاورد.
شناسایی بازیکن کلیدی که با تغییر سیستم از 2-1-4-3 به 2-1-3-4 از ترکیب خارج می شود سخت است . والنسیا و یانگ در این سیستم جایی ندارند ولی این بیشتر نشان دهنده سطح نمایش هایشان در دو سال اخیر است .
فن خال به داشتن شخصیت سرسخت و سمج مشهور است و تمایل زیادی به تغییر سیستمش به این زودی ندارد ولی ورود دی ماریا به این معنی است که منچستریونایتد یک ترکیب عالی برای سیستم 2-1-3-4 را دارد .
.
نویسنده: امید عامری | manutd.ir

Mohammad
28-08-2014, 10:28
قطعا سیستم تغییر پی در پی مربی در منچستر شکل نمی گیره. تازه در مورد مویس هم اینقدر بد کار کرد که چاره ای نداشتن وگرنه یادمه تا یه جایی هم اصلا قصد عوض کردنش رو نداشتن ! مویس اصلا در حد منچستر نبود، از همون روز اول انتخابش در مورد این موضوع تردید داشتم. اما فن خال شرایطش کاملا فرق می کنه. البته نمیشه منکر این موضوع شد که هر مربی در هر تیمی موفق نیست و باید تفکراتش با فلسفه تیم سازگار باشه، تا یه جایی هم میشه تغییر ایجاد کرد. باید کمی بیشتر صبر کنیم، همونطور که با تمامی بردهای پیش از فصل نمیشد خوشحال بود، با این نتایج اخیر هم نباید ناراحت بود.
آخرین خبر این بود که فن خال تاکید کرده که ویدال و بلایند جذب بشن، حتی بدون در نظر گرفتن مصدومیت زانوی ویدال.

این فصل شدیدا در خط دفاع مشکل خواهیم داشت، جایی که باید اونز و اسمالینگ رو احتمالا تحمل کنیم ! کاش و کاش از اون همه اسمی که مطرح شد، 1 مدافع خوب دیگه رو هم جذب کرده بودیم. یه کم خیالمون راحت میشد.

در نهایت می تونیم با جذب ویدال و بلایند نقل و انتقالات تابستانی رو خوب به پایان برسونیم. البته امیدوارم این وسط ولبک رو از دست ندیم !!

MƐΛИĪИƓĿƐSS
28-08-2014, 11:14

Sh-Meteor
28-08-2014, 18:38
عکس // دیماریا با پیراهن شماره هفت منچستر یونایتد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg

pcforlife
28-08-2014, 21:07
گویا زاها به صورت قرضی رفت کریستال پالاس.
کلورلی هم مثل اینکه در ازای 8 میلیون پوند رفت استون ویلا.
آرزوی موفقیت برای هر دو بازیکن.:n12:

Mohammad
29-08-2014, 11:15
گویا زاها به صورت قرضی رفت کریستال پالاس.
کلورلی هم مثل اینکه در ازای 8 میلیون پوند رفت استون ویلا.
آرزوی موفقیت برای هر دو بازیکن.:n12:

رفتن زاها اون هم به صورت قرضی منطقی بود، ولی کلورلی چرا؟ یعنی تویه فصل نمی تونست بهمون کمک کنه؟
باید منتظر موند و دید سرانجام داستان ویدال به کجا می رسه. من به انتقالش (بعد از این همه کش و قوش) خوشبینم.

eman619rv
29-08-2014, 11:31
خرید دی ماریا رو تبریک میگم.بلاخره یه بازیکن درجه یک و تراز اول به تیممون پیوست.هر چند با قیمتی فراتر از ارزش. میشد با نهایت50-60 میلیون به توافق رسید.
وودوارد 2فصل به روند بازسازی تیم ضربه وارد کرد.هزینه بالا ولی بازده کم

روزای اول درخشش تام کلورلی رو یادمه، یکی از بازیکنایی بود که امید زیادی بهش داشتم و به بازیش علاقه داشتم، اما حیف که روند رو به رشدش ادامه پیدا نکرد.
براش آرزوی موفقیت میکنم و مطمئنم که اگه بهش تو استون ویلا میدون داده بشه ، نشون خواهد داد که خیلی ارزون از دستش دادیم.

اما زاها مورد متفاوتی بود یه بازیکن با استعداد جوون که هنوز درخششی توی سطح اول فوتبال اروپا نداشت، و خب یه سرمایه گذاری بود که جواب نداد.
به گمونم دوتا تصمیم اخر سر الکس هر دو با شکست مواجه شد. چه خرید زاها و چه مویس.

shakerifar
29-08-2014, 13:32
کلورلی هنوز نرفته... پیشنهاد هست ولی هنوز قطعی نیست
کاگاوا هم احتمالا رفتنیه و با حدود 8 میلیون پوند بر می گرده دورتموند
قضیه ویدال به نظر نمیاد سرانجام خوبی واسه ما داشته باشه ودیگه تو این سه روز خیلی بعیده...
الان به کاروالیو لینک شدیم
اگه کلورلی بره قطعا یه هافبک به تیم اضافه می شه

clau
29-08-2014, 16:27
این همه وقتی که واسه خرید ویدال گذاشتیم صرف خرید کاروالیو هافبک پورتو کرده بودیم الان کار انتقالش تمام شده بود:n15:

اشنایدر تو تیم ملی هلند شاگرد فن خال بود چرا نرفتن سراغش تو این 3سالی که فن خال تیم دستشه کارمون راه مینداخت که:n13:

یک خبرایی بود که اندرسون فک کنم اسپورتینگ لیسبون یا یک تیم در لیگ برتر پرتغال میخوادش امیدوارم اندرسون هم تو این چند روز باقی مونده به اتمام نقل و انتقالات از تیم جدا بشه :n02:

pcforlife
29-08-2014, 19:53
ویدال که 99 درصد کنسل شده، امروز هم تو پیجش گفته 100 درصد برای یووه آمادس. (منبع: فیسبوک)
+
جا داره تبریک بگیم به وین که به عنوان کاپیتان اول تیم ملی انگلستان انتخاب شد.
.
کلورلی هم باز خبر اومد که قطعی نشده! نمیدونم چرا اخبار قطعی میاد بعد به سرعت منتفی میشه. در کل من هم از کلورلی هم از اندرسون خاطره های خیلی خوبی در یونایتد دارم. ولی باید منطقی باشیم وقتی باشگاه تصمیم داره در کورس رقابت باشه، باید بهترین ها رو به تیم بیاره. اگر کلورلی 2 فصل کامل فیکس می بود، میشد روش حساب کرد. اما این بنده خدا یا اندرسون همیشه زیر سایه بودن. درسته که ساخت سونایتده، اما ظلم به خود بازیکن هست که مدت ها در تیمی باشه ولی فیکس نشه.
این تغییرات رو باید به فال نیک گرفت، یعنی باشگاه میخواد که دوباره به اوج برگرده. به هر قیمتی که شده. مطمئن باشید بعد یکی دو فصل دیگه اینجور خرید کردن های یهویی و با قیمت های گزاف رو نخواهیم داشت و تیم برمیگرده به همون روال سابقش. فقط ای کــــاش فصل پیش باشگاه برای مویز هم یه خورده دست و دلبازی میکرد که سر آخری هفتم نمیشدیم.
.
امیدوارم فن خال از فکر 3 دفاعه بیاد بیرون. به نظرم تو لیگ برتر جواب نمیده. ضمن اینکه باید منتظر باشیم مصدومامون برسن و بازیکنا برسن به اوج آمادگی. حذف از جام اتحادیه با نمایش افضاح مون، شاید در شروع فصل اوقاتمون رو تلخ کرده باشه، اما واقعیت اینه ما دیگه درگیریمون فقط با دو جام لیگ برتر و حذفیه. این فرصت خوبیه که با تیم های بالانشین با محدودیت کمتری روبه رو بشیم.
+
فکر کنم بتونیم با خرید یه هافبک میانی یا دفاعی نقل و انتقالات رو تموم کنیم.

Mohammad
29-08-2014, 21:42
بعید می دونم مویس با خریدهای هنگفت هم به جایی می رسید. مشکل برای تیم اون فراتر از این چیزا بود.

الان باشگاه ظاهرا به هر قیمتی شده می خواد کاگاوا، اندرسون، هرناندز، ولبک و کلورلی رو رد کنه. شاید به نوعی برای تعدیل حقوق ها

به نظر اصلا تویه بازار نقل و انتقالات سیاست های خوبی نداریم ! از اونطرف مذاکره کردن و شاید چونه زدن بلد نیستیم و بازیکنان رو با قیمت های بالا می خریم و از این طرف شاید بی برنامه بازیکن می فروشیم !
در شرایطی که تیم نتونسته بازیکنان مد نظرش رو تمام و کمال جذب کنه چرا اینطوری بازیکن از دست می دیم؟ البته نکته ای که این وسط وجود داره تفکرات فن خال هست، شاید به این بازیکنان اعتقادی نداره ولی باید این موضوع رو هم در نظر گرفت که در مقاطعی که تعداد مصدومان ما زیاد بشن خیلی از این بازیکنان (از 5 تا بازیکن فوق حداقل 3 تاشون !) می تونن به تیم کمک کنن.

متاسفانه قضیه ویدال که منتفیه و با این وضع بعید می دونم طی این چند روز بتونیم حرکت مثبت دیگه ای داشته باشیم ! اینقدر دست دست و تعلل کردن نتیجش میشه یه قرارداد ترکمنچای دیگه در دقایق آخر نقل و انتقالات.

mohammad_87
30-08-2014, 00:31
برای بازی فردا مقابل برنلی،دی ماریا میتونه بازی کنه و فن خال هم گفته چون برای مادرید بازی کرده شرایط بازی رو داره و بخوبی هم تونسته خودش رو با تیم هماهنگ کنه.
اما روخو هنوز شرایط بازی کردن رو نداره و باز ممکنه در دفاع مشکلاتی داشته باشیم.

با توجه به اینکه فعلا نه روخو رو داریم و نه رافائل رو،تیم باز هم با 3 مدافع بازی خواهد کرد.چیزی که فن خال خیلی سعی داره در منچستر پیاده کنه
مسلما با اضافه شدن سایر بازیکنان انعطاف پذیری تاکتیکی بیشتری خواهیم داشت.

به امید پیروزی در بازی فردا البته با ارائه یک بازی خوب :n16:

Mohammad
30-08-2014, 09:34
شنبه 08/06/1393 ساعت : 16:15
هفته 3 ليگ برتر انگيس : برنلي - منچستريونايتد
زنده از شبکه ورزش

تویه مقاله تفصیلی از سیستم بازی فن خال که صفحه قبل گذاشته شده بود به این نکته اشاره شده بود دی ماریا در سیستم 3 دفاعه الان نمی تونه کارایی لازم رو داشته باشه. باید ببینیم امروز فن خال چه تدابیری واسه بازی می اندیشه. خوشبختانه بازی هم پخش زنده میشه و می تونیم از یه بازی دیگه منچستر لذت کافی رو ببریم، البته این بار امیدوارم با برد همراه باشه.

REDUNITED
30-08-2014, 13:02
ون گال متاسفانه انتخاب بدی از اب دراومده.
آدم بسیار ایده آل گرا و غیر واقع بینیه که تاکتیک هاش در عمل تیم رو نه تنها بهتر نکرده بلکه چند رده هم پایین اورده.

3-5-2 ای که منسوخ شده و در لیگ برتر هم جواب نمیده رو کرده راهبرد و اساس تیم. همه ی بازیکنا در این سیستم گیج می زنن.

تیم رو اونقدر ضعیف ساخته که حتی نمی تونه یه تیم ساده بچینه برای بردن تیم های ساده.

امروز هم مطمئنم امتیاز از دست خواهیم داد.

clau
30-08-2014, 13:39
United agree deal for Blind

بنا به گفته سایت رسمی باشگاه کار بلیند برای پیوستن به یونایتد تمام شده:n01: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
30-08-2014, 14:06
مبلغ قرارداد بلیند هم 14 میلیون پوند هست که فقط مونده تست پزشکیش
بازیکن خوبیه و میتونه خیلی کمک کنه

eman619rv
30-08-2014, 15:33
15 دقیقه از بازی گذشته یه حمله جدی هم نداشتیم و دفاع هم متزلزل نشون داده و روی یه ضربه آزاد یه تیرک هم خوردیم.
نکته جالب از اول در ترکیب قرار گرفتن دی ماریاست که به نظرم تصمیم درستی نیس، به هر حال روی روحیه سایر بازیکنان هم این تصمیم تاثیر داره، که حالا یه بازیکنی هر چقدر خوب هم بعد چند روز و بدون تمرینات تاکتیکی تیم و مرورشون سریع تو همون بازی اول قاطعانه جاشونو بگیره.

به هر حال میشد تو همین بازی توی نیمه دوم به بازی بیاد. معنی قرار گرفتن تو ترکیب اصلی یکمی واسه بازیکنا خاصه!

REDUNITED
30-08-2014, 17:05
ون گال باید چند ماه زودتر از مویز اخراج بشه. چون حداقل وقت وجود داشته باشه واسه رسیدن به لیگ اروپا.

متاسفانه حتی هیچ راه حل و ایده ای نداره برای بردن ضعیف ترین تیم ها.

یک فصل گند دیگه رو باید تحمل کرد تا یه آدم کاربلد بتونن پیدا کنن.

فصل شروع شد و اندرسون و فلچر و والنسیا و یانگ و اوانز هنوز جزو انتخاب های اول اند.

وین رونی
30-08-2014, 17:06
این blackett رو از کجا گیر آوردن؟؟!!نه یه پاس درست نه دفاع درست.چقدر هم بد بازی کرد والنسیا
تیم به نظر من نیاز به یک دفاع وسط و هافبک جنگنده درگیر نیاز داره
بهترین بازیکن از منچستر هم به نظر من دی ماریا بود

Mohammad
30-08-2014, 17:23
برای مایی که یه عمر به منچستر فرگی و بازی های فوق العادش عادت کردیم دیدن این روزهای منچستر سخته. تیم فرگوسن از اول تا آخر بازی می جنگید و هیچوقت (و هیچوقت) ناامید نمی شد؛ چه لذتی داشت بردهای دقایق آخرش بعد از ایجاد 20 موقعیت گل !

به هر حال؛ بازی امروز ... صحبت از خط دفاع یه بحث کاملا تکراریه. دخیا و جونز کاملا جور اونز، بلکت و فلچر رو می کشیدن. عجیب یانگ و والنسیا هم رویه فرم نیستن ! این دوتا خیلی باید بهتر از این باشن و از نظر پتانسیلی الان زیر خط فقر خودشون هستن !
دی ماریا عالی بود. برای بازیکنی که به تازگی به تیم ملحق شده و در اولین بازی به میدون میره واقعا خوب بازی کرد. نوید آینده ای خوب رو در منچستر میده.
ماتا، فن پرسی و رونی هم خوب بودن.

باید به این نکته اشاره کرد سطح کیفی کل تیم افت کرده. به نظرم بازی بازیکنانی مثل بلکت، اونز و فلچر کل تیم رو تحت تاثیر قرار داده، طبیعی هم هست، یه تیم برای موفقیت در سطح فوتبال امروز باید یکدست باشه، غیر این باشه نمی تونه بازی خودش رو ارایه کنه. امروز دقت کردین چند تا ضربه رو دخیا به اوت زد؟ کل تیم اصلا نمی تونست از خط دفاع بازی سازی رو شروع کنه. هیچوقت ندیده بودم بازیکنان اینقدر از دست هم شاکی باشن.

البته شاید ایراد رو هم بشه به سیستم فن خال گرفت. یه موضوعی که هست به گفته فن خال این سیستم برای این انتخاب شده که بتونه از ماتا، فن پرسی و رونی به نحو احسنت استفاده کنه. خب حالا که دی ماریا اضافه بشه باید همین شرایط رو هم واسه اون در نظر گرفت، یعنی باید سیستم رو طوری انتخاب کرد که بشه بیشترین استفاده رو از اون برد. 4 3 1 2 به نظر می رسه اون سیستمی باشه که حداقل باید آزمایش بشه.

با اضافه شدن روخو، بلایند، شاو و حتی کریک قطعا شرایط تیم بهتر میشه.

mohammad_87
30-08-2014, 19:34
بهترین موقعیتمون ضربه فن پرسی بود که از دست رفت.در کل بازی متوسطی از تیم دیدیم.امروز جونز مطمئنا بهترین بازیکن بود.ماتا ضعیف بود و کار خاصی نکرد یک موقعیت شوت زنی هم از دست داد.سایر بازیکنان متوسط بودند.
نمیدونم چرا در تور آمریکا تیم اینقدر متفاوت بازی میکرد.کاملا با انگیزه و هماهنگی زیبا،کارهای ترکیبی و خیلی موارد دیگه اما در این سه بازی هیچ نشانی از تیم پیش فصل ندیدیم.مهمترین تفاوت غیبت هررا و شاو میتونه باشه.
به هر حال امیدوارم تیم رفته رفته هماهنگ تر بشه و به جایگاه اصلی خودش برگرده.

خوشبختانه یک خرید خوب دیگه هم داشتیم.بلیند که مدتها به تیم لینک شده بود خریدش قطعی شد و میتونه کمک زیادی به تیم کنه.
با اینکه بلیند یک بازیکن چند پسته هست و میتونه به عنوان هافبک مرکزی،کناری،دفاع کناری سمت چپ و دفاع مرکزی بازی کنه انما پست تخصصی اش،هافبک مرکزی هست درست جایی که با نبود کریک خیلی بهمون ضربه وارد شده.

بلیند میتونه در کنار هررا مکمل خوبی اشه و خصوصیات تدافعی خوبی که داره میتونه در مرکز زمین یک هافبک تدافعی قابل اعتماد باشه.

روخو هم که فعلا بخاطر یه سری مسایل اداری هنوز مجوز بازی نگرفته و با اضافه شدنش میتونه جای بلکت رو در ترکیب بگیره.

البته در این دو-سه روز ممکنه باز هم خبرهای از خروجی ها و حتی خرید جدید در نقل و انتقالات داشته باشیم.گفته شده برای رقابت در درون دروازه شاید رومرو دروازه بان آرژانتینی به تیم اضافه بشه.

vahidgame
30-08-2014, 19:57
امسال تیمتون توی نقل و انتقالات بد نبوده و حداقل بازیکنای خیلی خوبی رو گرفتین
ولی توی دفاع وسط و هافبک دفاعی فقر مهره دارین و از این لحاظ می تونید ضربه بخورید
جالبه الان ترکیب بازی امروز منچستر و بارنلی رو دیدم باز هم ظاهرا سیستم 2-5-3 بوده و دی ماریا هم هافبک وسط بوده!
درسته دی ماریا توی رئال هم هافبک وسط مایل به گوشه بازی می کرد ولی توی همچین سیستمی نه و اون جا سیستم 3-3-4 بود که خیلی فرق داره
این 2-5-3 شاید توی لیگ های دیگه جواب بده و خیلی هم خوب باشه ولی توی لیگ انگلیس بعید می دونم بشه اونو جواب داد و اصلا خود بازیکنا هم خیلی عادت ندارن
به نظر من شاید نیمکتتون خیلی قوی نباشه ولی در صورتی که همه بازیکنا برسن ترکیب اصلی خیلی خوبی دارین و اگه یه مربی مثل فن خال در نهایت همون نتایج پارسال رو بگیره اصلا قابل توجیه نیست که بازیکن نداشتیم! :دی
اگه در آینده همه بازیکناتون برسن مثلا میشه همچین ترکیبی رو استفاده کرد:

بلیند - روخو - جونز - والنسیا
هررا - کریک
رونی ------- ماتا ------ دی ماریا
ون پرسی

4-3-3 هم میشه استفاده کرد ولی کلا تیمی که دفاع زیاد نداره بخود با سه دفاع بازی کنه یکمی عجیبه
در ضمن این بلیند می تونه هافبک دفاعی هم بازی کنه و شاو هم دفاع چپ باشه

REDUNITED
30-08-2014, 20:26
آرامش ون گال من رو یاد سفرهای مویز به دور اروپا میندازه زمانی که یونایتد خیلی بد نتیجه می گرفت . آقا فکر می کرد فصل بعدی هم هست.
به مویز اطمینان داده بودن. ون گال هم در همین توهمه و فکر میکنه واقعا بهش وقت داده میشه.

اون دوستانی که از بازی تیم در تابستون تعریف تمجید می کنند یه مسئله رو نادیده گرفتن. پرسینگ و فشار روی بازیکنا در اون بازیها خیلی کمه و فضای خیلی زیادی به حریف داده میشه.
چون کسی واسش مهم نیست گل خوردن و باختن. بازیکنا در لیگ اما باید خیلی سریع فکر کنن و واکنش نشون بدن.

ون گال فکر می کنه چون تیم هفتم شده پس اشکال نداره این فصل هم تو همون رتبه ها یونایتد رو ببینیم و در نتیجه واسش مهم نیست که مشکلات تیم رو سریع حل کنه.
البته مطمئن نیستم که اصلا راه حلی داشته باشه.

pcforlife
30-08-2014, 22:20
من از ابتدای نیمه دوم بازی رو دیدم.
من فکر میکنم اصل مشکل ما سر سه دفاعه بودن تیمه.
الیته خیلی موافق این موضوع نیستم که فلان سیستم منسوخ شده باید بزاری کنار. من فکر میکنم اگر تیمی ابزار لازم برای هر فرمیشنی رو داشته باشه و به هماهنگی لازم رسیده باشه، میتونه حتی از سیستم های سه دفاع هم استفاده کنه.
در سیستم سه دفاعه مثل 343 یا 352 وظایف مدافعین به مراتب بیشتر میشه در عین از تعداد مدافعین کمتر شده و مدافعین کناری باید تا حدی وظایف فول بک رو عمل کنن و مدافع میانی باید در حد یک پاسور بتون توپ رو به گردش دربیاره.
متاسفانه الان مدافعین کناری مون یعنی رافائل و روخو که فعلا شرایط مناسب رو ندارن. در کنارش مدافعین ما هر لحظه آماده سوتی دادن هستند و بازی سازیشون در حد یه هافبک معمولی هم نیست و کلا بازی سازی و خلاقیت مدافعیمون یه چیزی تو مایه های بازی با پا بارتز یا والدزه! ضمن اینکه جاگیری مدافعین و کمک هافبک ها به خط دفاعی هم هنوز مشکل داره.
این ضعف در دقایق رو به پایان بازی با باز بودن فاصله و فضای باز بین مدافعینمون و اشتباه های فردی به خاطر پرس بازیکنان برنلی به شدت دیده شد که من دقایق آخر دیدم فلچر کمی عقبتر از فضای بازیه یه هافبک دفاعی بازی میکنه و به نوعی شده بود چهارمین مدافع ما.
حالا ابن سه دفاعه بودن و دفاعی بودن برنلی و چشم به ضد حمله داشته اونا باعث بشه که هافبک ها و فاز هجومی تیم نگران باشن که با از دست دادن یک توپ ساده در زمین برنلی تیم گل بخوره. این توجیه جالبی برای نمایش ضعیفمون نیست ولی متاسفانه دقت کرده باشید نه ماتا، نه دیماریا، نه رونی زیاد ریسک نمی کردند که حرکات ترکیبی سرعتی انجام بدن، چون با از دادن یک توپ، ضد حمله حریف مقابل یه دفاع سه نفره ناهماهنگ رو شاهد میشدند. پس به جای وارد کردن فشار از میانه زمین فشار، ترجیح میدادند بازی رو مدام با پاس های اغلب بلندببرند به گوشه ها یعنی بیشتر وینگر هامون رو راه مینداختن که امروز یکی از بدترین نمایش های والنسیا رو دیدیم. حالا باز اشلی یانگ به مراتب بهتر بود... ولی والنسیا عجیب بود که حتی یه نفوذ به داخل محوطه نمیکرد.
توی این بازی ضعیف من بازی جونز، بلکت، دیماریا و فلچر بگی نگی راضیم کرد.
.
حیف که امتیاز های ساده ای رو داریم از دست میدیم و گرنه با توجه به نرسیدن بازیکنان مصدوم و آماده نبودن بازیکنان جدیدمون و البته تفکرات جدید مربی برای تیم، خیلی نتایجمون افتضاح نیست.
+
باز هم گزارش افتضاح میرزایی:n21: چقدر غر میزنه این آقا! بابا تو افسانه ای! خوبه ایشون مارتین تایلر نیستند!
فکر کنم یه تیکه گفت بازی بعدی تفاوت دو تیم شهر منچستر روخواهیم دید (یعنی سیتی میزنه استوک رو میتروکونه) خوب خوشبختانه ایشون احتمالا حداقل از نتیجه اون بازی باخبرن الان.

eman619rv
31-08-2014, 10:49
واقعا دیروز با روان من بازی کرد این مزدک، به طور عجیبی همه بازیکنان رو مسخره میکرد و تمام و تمام جملاتش بار منفی داشت، یه گزارشگر وظیفه اصلیش رسوندن اتفاقات بازیه که بیننده ها از 90 دقیقه فوتبال لذت ببرن، نه اینکه با حرف های بسیار تمسخر امیز اقای گزارشگر ناراحت بشن.! و البته خیلی ها باز شکایتشون رو به صدا و سیما دیروز منتقل کردن! ولی ما که چشممون اب نمیخوره.

دیروز من یادم نمیاد که حتی یه بار هم به بازیکن سال اروپا شدن بازیکن سابق تیم اشاره کنه در عوض تا دلتون بخواد از هر جایی حرف ها به بارسلونا ختم میشد!!

در مورد سیستم هم من با دوستان موافقم که ما واقعا ابزار استفاده از سیستم 3 دفاع که فن خال مد نظرش هست رو نداریم.

اما به نظر میاد که معمای اصلی امسال تیم در یک سوم دفاعی مون باشه و چینش اون ها. به نظرم بهتره یه تحلیل پست به پست داشته باشیم تا ببینیم واقعا باید چیکار کرد.
3 خرید داشتیم که میتونن در دفاع بازی کنن :

لوک شاو: دفاع چپ ، وینگ بک چپ
روخو: دفاع وسط ، دفاع چپ
بلیند: هافبک دفاعی ، دفاع چپ ، دفاع وسط

به اینها اضافه کنیم تنها مدافع به درد بخور فصل قبلمون فیل جونز که حالا بهترین بازیکنمون هست. فیل جونز هم قابلیت بازی در دفاع وسط و دفاع راست و هافبک دفاعی رو داره.
در مورد رافائل هم با توجه به اینکه دفاع سه نفره ویژگی هایی میخواد که هیچکدومش رو رافائل نداره اونو کنار باید بذاریم از گزینه ها.

میبینیم که تنها گزینه با کیفیتمون واسه دفاع راست فیل جونز هست در حالی که واسه دفاع چپ گزینه های زیادی داریم که به نظرم لوک شاو قرار میگیره و در نهایت روخو هم در وسط با توجه به فیزیک و فد خوبش. 3 مدافع جوان که هیچ کدوم توانایی رهبری و لیدری خط دفاع رو ندارن و اینجا خلا مدافعان لیدری مثه ویدیچ به شدت احساس میشه، من مطئنم اگه ویدیج با اون کلاس بالای لیدری این فصل میموند واقعا این مشکلات رو نداشتیم.
فیل جونز بسیار مدافع خوبیه اما در همون طور که پست های قبلی گفتم دفاع انفرادیش بسیار بهتر از دفاع تیمی ش هست. و خب اون ویژگی هایی که همه عنصر های دفاعی رو با هم هماهنگ کنه رو نداره.

اما پست های دردسر ساز امسالمون وینگ بک هامون هستن، به بهترین وینگ بک هایی که در حال حاضر دنیای فوتبال هستن میشه به دنی الوس و مارسلو اشاره کرد و البته کنترائو که در بنفیکا و سال های اول حضورش در تیم ملی پرتغال این تجربه رو داشت که پارسال خیلی به تیم نزدیک شد و میشد که شاید بهتر بود امسال اون رو به خدمت میگرفتیم!
بگذریم، واسه وینگ بک راستمون بهترین گزینه موجود والنسیاست و خب میدونیم که اصلا در روز های خوبش نیس.
وینگ بک چپ هم اشلی یانگ واقعا گزینه بدیه ، تو چند بازی دونده بوده اما هیچ ثمری واسه تیم نداشته، تو کارای دفاعی ضعیفه و قدرت فشاری که یه وینگ بک باید داشته باشه رو نداره.
لوک شاو هم برای این پست هست که خب هر چند قدرت هجومی خوبی داره ولی خب هنوز واسه همچین پستی کمه.

اما در مورد هافبک دفاعی به نظرم بهترین گزینه بلیند هست و بعدش فیل جونز و کریک . استفاده همزمان بلیند و جونز در ترکیب به نظرم خیلی میتونه بهتر باشه چرا که همون طور که حسین جان اشاره کرد بازی با پای خوب و قدرت بدنی و سرعت توی سیستم دفاعی ترکیب های 3 دفاعه بسیار مهم هست، و فکر کنم اگه این دو همزمان با هم قرار بگیرن میتونن جا به جایی ها و تغییر پست های خوبی رو با توجه به سیستم بازی حریف و موقعیت بازی داشته باشند.
اگه یادتون باشه تاپیک سال گذشته یه بحث خوبی در رابطه با انعطاف پذیری تیم و بازیکنان داشتیم که خب این سیستم هم خیلی اینو میطلبه

در مورد فلچر که واقعا اصلا هیچ جوره نمیتونم بازی فیکسش رو قبول کنم، قدرت بدنی کم ، کاورینگ ضعیف ، بلاک که خیلی کم و سرعت هم که هیچ، انتقال فاز دفاع به حمله رو هم که خوب انجام نمیده.
کریک هم متاسفانه یکم سرعتش کمه و واسه هافبک دفاعی که باید بیاد و به عنوان مدافع چهارم در وسط قرار بگیره شاید به مشکل بر بخوره.

نهایت صحبت های من اینه که واقعا امیدوارم شاهد این سیستم سه دفاعه نباشیم و با رسیدن همه بازیکنانمون سیستم به 2-1-3-4 تغییر حالت بده. چون تو این سیستم بهتر میشه از دی ماریا هم بهره برد

rz21
31-08-2014, 11:07
واقعا این تاپیک که میام و نظرات دوستان که میخونم واقعا لذت میبرم.
به نظر من هم همونطور که دوستان هم گفتن با اماده شدن بازیکنان خط دفاعی و هماهنگ شدن بازیکنان جدید مطمعنم که بعد از مدتی یک تیم قوی رو میبینیم و این تیم فقط به زمان نیاز داره. یک مشکل دیگه تیم هم روحی روانی هست. بازیمنان اعتماد به نفس خودشون رو از دست دادند که باید بهشون بگرده.
خدا رو شکر تا دو هفته بازی نیست و توی این دو هفته تیم میتونه هماهنگ تر بشه. فقط خداکنه توی بازی های ملی مصدوم ندیم.
پ.ن من دیروز گزارشگر لهستانی رو که هیچی ازش نمیفهمیدم با کیفیت بالا به مزدک ترجیح دادم. ایشون از اون فینال معروف جام باشگاه ها رو اعصاب من هست.

Masoud King
31-08-2014, 13:47
کلا گزارشگرا تو ایران تنها کاری که خیلی بهش نمی پردازن گزارش بازیه.
همش در حال نقد بازیکنا مربی ها و داور و مرور سرگذشت بازیکنا و مدیرای باشگاه و کلا نظرات کارشناسی در همه زمینه ها هستن..
+
فن خال بهش فرصت داده بشه می تونه تیم رو موفق کنه، تو بایرن که خیلی عالی جواب داد.
مربی تغییر کرده و سیستم تیم هم کلا عوض شده، به نظرم منچستر فن خال رو حداقل از هفته دهم به بعد میشه دید. مویس یه کاری کرده که به این راحتی نمیشه شرایط رو عوض کرد..

REDUNITED
31-08-2014, 17:05
کلا گزارشگرا تو ایران تنها کاری که خیلی بهش نمی پردازن گزارش بازیه.
همش در حال نقد بازیکنا مربی ها و داور و مرور سرگذشت بازیکنا و مدیرای باشگاه و کلا نظرات کارشناسی در همه زمینه ها هستن..
+
فن خال بهش فرصت داده بشه می تونه تیم رو موفق کنه، تو بایرن که خیلی عالی جواب داد.
مربی تغییر کرده و سیستم تیم هم کلا عوض شده، به نظرم منچستر فن خال رو حداقل از هفته دهم به بعد میشه دید. مویس یه کاری کرده که به این راحتی نمیشه شرایط رو عوض کرد..

اونقدر ون گال عالی جواب داد که آقا رو اخراج کردن از سمتش!

مویس تیمی رو هفتم کرد که با هر مربی معمولی دیگه ای هفتم می شد. مشکل از تعداد بالای بازیکنان بی کیفیت در تیم و سهل انگاری مویس در دور انداختنشون بود.
شاید گیگز باید به مویس هشدار میداد بابت این مسئله. ولی رفاقتش با اغلب بازیکنا باعث شد که تیم با یه عالمه بازیکن به دردنخور فصل رو شروع کنه.

ون گال حداقل ضعف بازیکنان رو تشخیص داده که این همه پول خرج کرده. ( یا شایدم هدر داده. )

ون گال صبح تا شب میگه My Philosophy, My Philosophy ,My Philosophy ... . یکی نیست ازش سوال کنه آخه بردن MK Dons و و برنلی و امثالهم مگه فلسفه لازم داره؟!!

.................................................. .....

باشگاه بد داره اداره میشه.
با نانی پارسال تمدید قرار داد شد. الان کجاست؟!
با والنسیا تمدید قرارداد شد. تصویر زیر عملکرد والسیا ست برابر برنلی ( بدترین تیم لیگ برتر ).

با کسی تمدید قرار داد شده که بلد نیست سانتر انجام بده برابر بدترین بازیکنان لیگ برتر.

shakerifar
31-08-2014, 17:57
یه مقاله در مورد تاکتیک تیم تو یه سایت دیدم عکسای خوبی داشت
این اولی وظایف بازیکنا و نحوه حرکتشون هستش تو سیستم3-5-2

این دومی کاری هستش که بازیکنای ما واقعا انجام می دن سردرگمی ماتا و دیماریا جالبه و زیر توپ زدنای خط دفاع

[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بعدی دیگه کاملا واضحه هیچکس تو فضا نیست دیماریا توپو بده بهش

من کلا خوش بینم به قضیه.. فن خال چندین بار گفته زمان میخواد تا فلسفشو جا بندازه
به هر حال دیگه از اون سیستم کلاسیک یونایتد خبری نیست و تغییرات زمان می خواد
به اضافه این که بلیند هم اضافه بشه خط هافبک تا حدودی بهتر می شه فلچرو خیلی دوست دارم ولی واقعا نمی شه با فلچر تا اخر فصل ادامه داد

Masoud King
31-08-2014, 20:21
اونقدر ون گال عالی جواب داد که آقا رو اخراج کردن از سمتش!
مربی مهم اینه که برای بعد خودش چیزی برا باشگاه به جا بزاره. کاری که فن خال تو بایرن کرد باعث تغییر خیلی چیز ها شد و نوع فوتبال بایرن رو تا حدودی عوض کرد و متاسفانه فن خال زیاد به دفاع اعتقادی نداشت یعنی اونقدری که رو کارهای هجومی کار کرد رو دفاع تمرکز نداشت واسه همین باعث شد نتونه نتیجه های سال اولش رو تکرار کنه اما میراث بزرگی برای بایرن به جا گذاشت که شاید اون موقع ملموس نبود ولی وقتی سه گانه رو گرفت رده پای فن خال تو اون قهرمانی ها قابل دیدن بود.
عملکردش تو تیم ملی هلند هم قابل قبول بود.
مشخصا نباید تو همین هفته های اول ازش انتظار معجزه داشت ...
البته من دوس ندارم منچستر اوضاعش درست بشه :دی :دی ولی فن خال می تونه شرایط این تیم رو برگردونه به روز های خوبش

rz21
31-08-2014, 21:06
شینجی دوست داشتنی بهش ظلم شد و بازی زیادی بهش نرسید. امیدوارم در دورتموند موفق باشه. خبر تایید رسمی شده.
شایعه شده زانوی فن پرسی مشکل داره و ممکنه تحت عمل جراحی قرار بگیره که اگر این شایعه حقیقت باشه سطح فوتبالش به مراتب پایین تر میاد اگر چه همین الان هم یک مقدار افت کرده.

Mohammad
31-08-2014, 21:36
یه مقاله در مورد تاکتیک تیم تو یه سایت دیدم عکسای خوبی داشت
این اولی وظایف بازیکنا و نحوه حرکتشون هستش تو سیستم3-5-2

البته به نظر من اینقدر هم که این تصاویر نشون دادن تیم سردرگم نبود، حتی ماتا به خوبی به جلو اضافه میشد و چندبار هم در موقعیت گلزنی قرار گرفت. همچنین دی ماریا چندین بار از جناح چپ به خوبی حرکت و خلق موقعیت کرد. چیزی که به نظر من بیشتر از این تیم رو تحت تاثیر قرار داده ناآمادگی و هم سطح نبودن بعضی بازیکنا هست که نیازی نیست اسم ببرم.
قبل از بازی با برنلی هم گفتم که باید دید فن خال برای استفاده از دی ماریا در ترکیب چه تدابیری اندیشیده که عملا دیدیم تغییری در سیستم نداده و از پتانسیل بالای دی ماریا در این سیستم نمی تونیم حداکثر استفاده رو ببریم.

mohammad_87
01-09-2014, 05:50
البته به نظر من اینقدر هم که این تصاویر نشون دادن تیم سردرگم نبود، حتی ماتا به خوبی به جلو اضافه میشد و چندبار هم در موقعیت گلزنی قرار گرفت........
البته اون عکس به حالت طنز اغراق آمیز ساخته شده.احتمال زیاد توسط کاربران معمولی
یک سایت بزرگ برای تحلیل نمیاد با دست خطوط رو بکشه :n02:اما بی نظمی تیم کاملا درسته و فن خال هم گفته که تیم با استرس بازی کرده و هنوز نتونستیم استرس رو از بازیکنان دور کنیم.

-----------
چیچاریتو با انتقال قرضی یکساله به رئال رفت! :n29:
rvp که هنوز درست آماده نیست.با این اوضاع برای یک فصل جایگزینی رونی و فن پرسی فقط ولبک رو داریم.مگر اینکه امروز یه اتفاقاتی بیفته.
در روز آخر نقل و انتقالات هستیم.هنوز چندین اسم در رابطه با منچستر شنیده میشه.24 ساعت صبر میکنیم تا همه چیز رسمی و تمام شده اتفاق بیفته و بعد درموردش بحث میکنیم.

-----------------------

یکشنبه،31 آگست حضور وین رونی در منچستر 10 ساله شد!

10 سال پیش در 31 اگست 2004 و در آخرین روز نقل و انتقالات وینی جوان از اورتون به منچستر یونایتد پیوست و تحت تحت نظر سرالکس فرگوسن به پیشرفت و درخشش خود در این تیم ادامه داد.

به همین ماسبت،سایت رسمی باشگاه،10 گل از شماره 10 در طول این 10 فصل انتخاب کرده که در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید مشاهده کنید.

Mohammad
01-09-2014, 06:47
خبر چیچاریتو رسمی شده؟
جالب اینکه در بازار نقل و انتقالات به دنبال تنها پستی که نیستیم مهاجم هست، زاها رو که قرضی دادیم (گل هم زد!)، چیچاریتو که ظاهرا رفتنش قطعیه، و جالب تر اینکه ولبک رو هم دارن میدن !! نمی دونم با چه تفکری این انتقالات صورت می گیره.
در این روز آخر احتمال انتقال Vlaar و De Jong وجود داره. باید صبر کرد و دید.

rz21
01-09-2014, 08:01
خبر چیچاریتو رسمی شده؟
جالب اینکه در بازار نقل و انتقالات به دنبال تنها پستی که نیستیم مهاجم هست، زاها رو که قرضی دادیم (گل هم زد!)، چیچاریتو که ظاهرا رفتنش قطعیه، و جالب تر اینکه ولبک رو هم دارن میدن !! نمی دونم با چه تفکری این انتقالات صورت می گیره.
در این روز آخر احتمال انتقال Vlaar و De Jong وجود داره. باید صبر کرد و دید.

چیچا توؤیتر باشگاه اعلام کرد ولی هنوز رسمی نشده.
فالکاؤو بدجوری لینک داده شده به یونایتد.
از طرفی هم مدافع استون ویلا هم شایعش هست.
امروز اول سپتامبره,,مگه هنوز نقل و انتقالات هست؟؟ ددلاینه؟

Mohammad
01-09-2014, 08:33
امروز روز آخره.
خبری در مورد فالکائو ندیدم، خیلی باشگاه ها دنبالشن ولی من هیچ خبری در مورد یونایتد ندیدم. Vlaar (فلار) همون مدافع استون ویلا هست. ولبک هم احتمالا رفتنیه ! :n27: واقعا سر از سیاست های باشگاه در نمیارم !

SA3EDLORD
01-09-2014, 08:46
واقعا سر از سیاست های باشگاه در نمیارم !
احتمالا یونایتد میخوان تیم رو تدریجی تر بتکونن برای فصل بعد.... شاید نیم فصل و شاید هم برای فصل دیگه یونایتد مهاجم بگیره. منطقیم هست فکر میکنم تا الان خیلی پول خرج کرده یونایتد....دقیقا چقدر خرج داشته این فصل؟ با همه ی خرید ها و فروش؟
شایدم سورپرایز بشن همه این روز اخری.....یهو دیدی کاوانی تو یونایتده!

Mohammad
01-09-2014, 10:50
فکر کنم چیزی حدود 150 میلیون پوند هزینه کرده، مطمئن نیستم. این خونه تکونی که قطعا داره اتفاق میافته اما همه چیز بحث مالی نیست و البته نمیشه یه دفعه کل تیم رو عوض کرد. در شرایطی که می دونیم فن پرسی رو تمام فصل نداریم و زاها رو هم قرضی دادیم، چرا هر دو هرناندز و ولبک رو باید رد کنیم بره؟ این موضوع تنها در شرایطی منطقی هست که یه مهاجم جدید به تیم اضافه بشه.اینم باید در نظر گرفت که عدم راهیابی به لیگ قهرمانان فصل بعد ضرر مالی بسیار بیشتری رو به تیم تحمیل می کنه تا حق و حقوق بازیکنان که این مستلزم داشتن یه تیم خوب برای این فصل هست.
بعد از اتمام فرصت نقل و انتقالات بهتر میشه عملکرد تیم رو بررسی کرد. فعلا که خبر جدیدی نیست و تا ساعاتی دیگه خبرها اوج می گیره.

SA3EDLORD
01-09-2014, 11:00
مگه ولبک رفت؟

Mohammad
01-09-2014, 11:00
اینم جدول نقل و انتقالات منچستر تا این لحظه:

آخرین اخبار هم پیرامون بازیکنانی مثل فالکائو (خوشبختانه!) ، ویدال (بعیده !)، فلار و دی یانگ و انتقال هرناندز و ولبک هست. ضمن اینکه پاول 20 ساله هم قرضی انتقال داده شد.

Mohammad
01-09-2014, 11:01
مگه ولبک رفت؟

نه ولی احتمال رفتنش زیاده. آخرین خبر انتقال قرضی به تاتنهام بوده.

rz21
01-09-2014, 12:51
هرچی به ساعات پایانی نزدیک میشیم خبر فالکائو هم بیشتر میشه و الان هم اسکای اسپورت اون رو تایید کرده.
به نظر من ما خریدن یک مهاجم نباید اولویت اصلیمون باشه.. حتی با نبودن فن پرسی و چیچاریتیو و با بودن ماتا و دی ماریا میشه از رونی در نوک حمله استفاده کرد. اولیت اصلی ما باید هافبک و یک مدافع درجه یک باشه.

بردیا
01-09-2014, 12:53
فالکائو به صورت رسمی با قرارداد 12 میلیون پوندی و حقوق 200هزار یورویی در هفته به صورت قرضی به منچستر اومد

Mohammad
01-09-2014, 13:06
Manchester United agree Falcao deal
Manchester United have agreed a €65m (£51m) deal for Monaco striker Radamel Falcao. The Colombia international will a four-year deal with Louis van Gaal's side.

نمی دونم قرضی اومده یا قطعی !
2 تا خبر هست در این مورد.
امیدوارم ولبک موندگار باشه چون بهش نیاز داریم حتی اگه فالکائو هم بیاد.

albertxx
01-09-2014, 13:12
این هرناندز چطور بازیکنه ؟؟؟ !! :n13:

پست دقیقش چیه ؟؟؟
هافبک تهاجمی یا مهاجم نوک ؟؟؟

rz21
01-09-2014, 13:14
این هرناندز چطور بازیکنه ؟؟؟ !! :n13:

پست دقیقش چیه ؟؟؟
هافبک تهاجمی یا مهاجم نوک ؟؟؟
مهاجم نوک هست و با اومدن فاکائو احتمالا به صورت قرضی به رئال مادرید بره.

albertxx
01-09-2014, 13:45
مهاجم نوک هست و با اومدن فاکائو احتمالا به صورت قرضی به رئال مادرید بره.

به رئال که اومده !!!
رسمی شد !!

خواستم ببینم چطور بازیکنیه ؟؟
خوبه ؟؟ بده ؟؟؟

مورد اطمینان هست ؟؟:n13:

REDUNITED
01-09-2014, 13:52
فالکائو خیلی افت کرده نسبت به قبل. ولی ون پرسی هم همین طور.
شاید جایگزینشه و ون پرسی می تونه با خیال راحت مفت بخوره و بخوابه رو نیمکت و پولاشو بشماره.

حالا کی قراره سانتر کنه برای فالکائو؟ والنسیا؟ یانگ؟!

مشکل در خلق موقعیت و کنترل بازی داره تیم. رفتن مهاجم نوک خریدن نمیدونم چرا.

به رئال که اومده !!!
رسمی شد !!

خواستم ببینم چطور بازیکنیه ؟؟
خوبه ؟؟ بده ؟؟؟

مورد اطمینان هست ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچ کاری بلد نیست جز گل کردن موقعیت های صددرصد.

نگران نباش. زیاد نخواهی دیدش.
تو یونایتد که پر از بازیکن سطح پایینه، بهش بازی نمی رسید.

147milad
01-09-2014, 14:06
Manchester United agree Falcao deal
Manchester United have agreed a €65m (£51m) deal for Monaco striker Radamel Falcao. The Colombia international will a four-year deal with Louis van Gaal's side.

نمی دونم قرضی اومده یا قطعی !
2 تا خبر هست در این مورد.
امیدوارم ولبک موندگار باشه چون بهش نیاز داریم حتی اگه فالکائو هم بیاد.
]چیزی که تو خبرگزاری های فارسی اومده گفته شده به صورت قرضی و یک ساله هستش که منطقی تر از قرارداد های طولانی مدت هستش.باز هم باید چند ساعت منتظر موند تا دید چه اتفاقی می افته.

وین رونی
01-09-2014, 16:21
با اومدن فالکایو(کیبردم همزه نداره)کار من تو بازی فیفا راحت شد.!آخه رو علاقه ای که به falcao داشتم همیشه بازی رو ادیت می کردم‌ و میاوردمش تو manu
خیلی خوشحالم از این انتقال ای کاش یه پاسور خوب پشتش بود

+ali
01-09-2014, 17:14
تمام تابستون کاری نکردیم
حالا که گند زدیم داریم تند تند بازیکن میخریم

دقیقا مشخص بود که سران تیم منتظر بودن که در صورت خوب نتیجه گرفتن در بازیهای اول دیگه بازیکن نخرن

امیدوارم خیلی زود فالکائو بیاد
در کنار دیماریا میتونه به روزهای اوجش برگرده

SoroushStar
01-09-2014, 18:15
چرا فالکائو رسمی نمی شه؟یه جا شندیم تست پزشکیش به مشگل برخورده درست آیا؟:n13:

clau
01-09-2014, 18:37
ای کاش از بین کواردادو - ویدال - کاروالیو یکی جذب میکردن

خیلی حیف شد :n03:

h-blade
01-09-2014, 19:20
اینجور که بوش میاد تا شب 3 4 تا بازیکن دیگه میخره.....

Amir-Rainman
01-09-2014, 19:27
موتینیو هم این شب آخری به منچستر لینک شد :n02:

امیدوارم فالکائو دوباره مث همون دوران اوجش بشه، هر چند الآن که فن پرسی چند ماه نیست، فالکائو از هیچی بهتره ! امید زیادی بهش دارم

mohammad_87
01-09-2014, 19:31
ماشا... سرعت تاپیک چقدر بالا رفت
یه روزه 3تا صفحه رفته جلو :n02:

دیشب که پست گذاشتم میخواستم خبر پیوستن فالکائو رو بنویسم اما در سایتهای معتبر که فقط خبر رسمی مینویسند خبری نبود.اما الان دیگه قطعی شده.

مثل اینکه جمعه پیشنهاد آخر به یوونتوس برای ویدال داده شده که یووه رد کرده.

در کل در نقل و انتقالات بازیکنان خوبی جذب کردیم و باقی خریدها هم که میمونه برای سال بعد.فعلا باید این تیم رو هماهنگ کرد.

در رابطه با فاکائو هم خرید خوبیست.میتونه موثرتر از چیچاریتو و ولبک باشه.نکته نگران کننده مصدومیتی هست که داشته که امیدوارم بتونه به روزهای خوبش برگرده.
برخلاف نظر برخی دوستان که میگفتند چرا مهاجم خریدیم،ما به مهاجم طراز اول نیاز داشتیم.فن پرسی هنوز تا اوج فاصله داره و رقیب خاصی هم در نیمکت نداشت.

البته شاید میشد خریدهای بهتری مثل کاوانی داشت اما همین فاکائو رو هم من سیتی،آرسنال و رئال بدنبالش بودند.

نقل و انتقالات تا ساعت 12 امشب ادامه داره.هنوز ممکنه اتفاقاتی بیفته.

Mohammad
01-09-2014, 19:37
درسته که ما بیشتر در فاز دفاعی بازیکن می خوایم اما خرید فالکائو خرید خیلی خوبی به حساب میاد. مصدومیت فن پرسی نگران کنندست و مثل فصل قبل اگه بک آپ مطمئنی واسش نداشته باشیم تیم دچار مشکل میشه. هرناندز که رفت رئال ولی باز هم میگم امیدوارم ولبک بمونه.
کاشکی بتونیم در فاز دفاعی هم تا پایان فرصت بازیکن بگیریم. بعد میشه در مورد عملکردمون در نقل و انتقالات صحبت کرد.

SA3EDLORD
01-09-2014, 19:44
دوستان چرا فالکائو رو انقدر دست کم میگیرین؟ بیچاره بعد مصدومت اومده تو 4 بازی 3 تا گل زده. از کاوانی که کمتر نیست.

Hamid Hamid
01-09-2014, 20:30
سلام ...

چه بخر ، بخریه تو باشگاه :n02:

+

در مورد بلیند هم بگم که بازیکن خیلی خوب و خلاقیه ... یه کم کنده ولی خوبه. هرچند به نظرم ما از بین 5 دفاع عالی هلند در جام جهانی ضعیف ترین رو خریدیم :n02: رن فلار ، دی ورای ، ایندی و یانمات رو من بیشتر دوست داشتم. فلار هم اگه بیاد خیلی خوبه ، تو جام جهانی مثل کوه و سد بود تو خط دفاعی هلند.

+

کاش یه هافبک و یه دفاع وسط هم می خریدیم

Mohammad
01-09-2014, 21:21
و سرانجام داریم ولبک رو هم از دست میدیم ! به نظر می رسه انتقالش به آرسنال قطعی شده باشه و خبر از تست پزشکیش اومده. :n27:

pcforlife
01-09-2014, 22:18
فراموش نکنیم ما کلا تو دو جام حاضریم و همه بازیکنا میدونن به خاطر فشردگی رقابت و سخت تر شدن تصمیم گیری مربی، قطعا حضورشون 50 50 میشه و ممکنه یه فصل کابوس وار رو طی کنن. حتی اخبار نقل و انتقالات دیروز پیرامون یانوزای بود و البته شینجی. برای چیچا خوشحالم، لیاقت بهترین ها رو داره و حقش بازی در تیم بزرگی مثل مادریده. چون قطعا تو یونایتد میموند، شاید اسمش رو تا آخر فصل نمیشنیدیم.
با جراحی پای رابین، حضور مهاجم مبرم بود در تیم... چه کسی بهتر از فالکائو.
ولی جدا خریت محضه ولبک رو از دست بدیم،:n27: خصوصا اگه به صورت قرضی نباشه! البته احتمال زیاد خود دنی میدونه این فصل در یونایتد بازی زیاد بهش نمیرسه و این موضوع حتی حضورش در تیم ملی و رقابتش با استورج رو تحت تاثیر قرار میده.
آقا نقل و انتقالات تموم شد، سیستم بدید ببینیم وضعیت بازیکنان جدید و پیشکسوتا چجوریاس!:n02:

Mohammad
01-09-2014, 22:23
نه حسین جان، هنوز 3 ساعت مونده :n02: دقیقم بخوای بدونی 3 ساعت و 9 دقیقه :n02:
فعلا خبر جدیدی پیرامون منچستر نیست. امیدوار بودیم حداقل 1 2 تا عنصر دفاعی دیگه به تیم اضافه بشه که تا این لحظه خبری نیست.

ولبک هم قطعا قرضی انتقال پیدا می کنه که احتمال به آرسنال.

اینم از فالکائو :

albertxx
01-09-2014, 22:36
بازی یونایتد و چلسی فصل بعد :n02::n02:

mohammad_87
01-09-2014, 22:58
ولبک هم رفت.
چقدر تیم دچار تغییر و تحول شد.هم زیاد بازیکن دادیم و هم چندین خرید همزمان داشتیم.به هر حال این تغییرات رو تیم نیاز داشت.فقط حیف که ویدیچ رو نداریم و حیف که ویدیچ و فردیناند رو رایگان تحویل دادیم.

اگه سیستم مورد علاقه فن خال رو درنظر نگیریم،این ترکیب میتونه بهترین ترکیب باشه:

با مصدومیت فن پرسی،رونی میره جلوتر و ماتا میاد پشت مهاجمین.

با خرید فالکائو و بدون احتساب قرارداد بلیند،مقدار کل خرج های فن خال حدود 71 میلیون پوند تا کل خرج های دوران سرالکس فاصله داره.

لیست پرخرج ترین مربیان لیگ برتر(در کل نسبت به حریفان تازه داریم مساوی میشم) :

Mark Hughes - £224.6m (Manchester City only)

Sir Alex Ferguson - £222.7m

(Manchester United, Premier League only)

Roberto Mancini - £183.8m (Manchester City)

Jose Mourinho - £174m (Chelsea)

Claudio Ranieri - £167.13m (Chelsea)

Louis van Gaal - £141.7m (Manchester United)

Manuel Pellegrini - £120.71m (Manchester City)

Brendan Rodgers - £120m.13m

(Liverpool)

Carlo Ancelotti - £113.63m (Chelsea)

Rafa Benitez - £105.94m (Liverpool)

vahidgame
01-09-2014, 23:08
بازی یونایتد و چلسی فصل بعد :n02::n02:

الان هر کی لیگ برتر انگلیس رو دنبال نکنه فک می کنه چلسی الان تیم بیستم جدوله :دی

به نظرم توی نقل و انتقالات خوب بودید ولی خیلی به فالکائو نیاز نداشتین و بیشتر مشکلتون توی زمینه دفاع و هافبک دفاعیه
الان فالکائو نبود مثلا چی میشد؟ اکثر تیمای دنیا دیگه با یه مهاجم نوک بازی می کنن یعنی الان فرضا ون پرسی مصدومه رونی می تونه جاش بازی کنه رونی هم مصدوم شد باز گزینه برای مهاجم نوک هست
خلاصه اگه توی پستای دفاع یا هافبک دفاعی بازیکن می گرفتین به مراتب بیشتر به کارتون میومد به اضافه ایتکه فالکائو بعد از اینکه به موناکو رفت و با این مصدومیت طولانی مدتش شاید نتونه مثل سابق باشه...

+

فک کنم رکورد یه بازیکن به صورت قرضی رو هم شکوندین و تا حالا ندیده بودم برای یه بازیکن به طور قرضی همچین مبلغی داده بشه! :دی

لیست پرخرج ترین مربیان لیگ برتر(در کل نسبت به حریفان تازه داریم مساوی میشم):

Mark Hughes - £224.6m (Manchester City only)
Sir Alex Ferguson - £222.7m
)9f20style="text-align: left;">(Manchester United, Premier League only)
Roberto Mancini - £183.8m (Manchester City)
Jose Mourinho - £174m (Chelsea)
Claudio Ranieri - £167.13m (Chelsea) Louis van Gaal - £141.7m (Manchester United)
Manuel Pellegrini - £120.71m (Manchester City)
Brendan Rodgers - £120m.13m
(Liverpool)
Carlo Ancelotti - £113.63m (Chelsea)
Rafa Benitez - £105.94m (Liverpool)
البته این آمارها احتمالا فقط در زمینه خرید بازیکن رو در نظر می گیرن و اینکه این مربی ها چه قدر در زمینه فروش بازیکن بدست اوردن رو نشون نمیدن
مثلا چلسی این فصل تقریبا مقدار پرداختی و دریافتی اون توی نقل و انتقالات برابر بوده و تقریبا انگار مورینیو هیچ خرجی نکرده

Mohammad
01-09-2014, 23:17
الان هر کی لیگ برتر انگلیس رو دنبال نکنه فک می کنه چلسی الان تیم بیستم جدوله
نه خوب این عکس به نظرم بیشتر به ماهیت بازیکنا اشاره داره تا ضعیف و قوی بودن تیمی.

به نظرم توی نقل و انتقالات خوب بودید ولی خیلی به فالکائو نیاز نداشتین و بیشتر مشکلتون توی زمینه دفاع و هافبک دفاعیه
این موضوع رو همه می دونن، تا دلت بخواد تحلیل و تفسیر و نظرسنجی واسش گذاشتن :n02: ولی در نهایت خریدها بالانس نشد.
اتفاقا به فالکائو با رفتن هرناندز و ولبک نیاز داشتیم و فقط میشه گفت اومدن فالکائو یه کم در خط حمله تیم رو تقویت کرد وگرنه باز هم مشکل خواهیم داشت.

اگه سیستم مورد علاقه فن خال رو درنظر نگیریم،این ترکیب میتونه بهترین ترکیب باشه
دقیقا مشکل همینجاست یعنی سیستم مورد علاقه فن خال ! درسته که رویه عقیده خودش خیلی سرسخته ولی همه می دونیم که بسیار تاکتیک پذیر هست و ممکن تویه یه بازی چند بار تغییر سیستم بده، البته همچنان منتظر این تغییر سیستم و بازی هستیم تا بالاخره ببینیم تفکراتش چگونه تویه تیم جواب میده. حالا که نقل و انتقالات هم رو به اتمام باید ببینیم با نهایی شدن بازیکنا، تیم چطوری ارنج میشه.

در 2 ساعت پایانی به نظر می رسه آخرین انتقال ما هم بلایند باشه.

albertxx
01-09-2014, 23:25
الان هر کی لیگ برتر انگلیس رو دنبال نکنه فک می کنه چلسی الان تیم بیستم جدوله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا حالت تدافعی به خودت میگیری ؟؟ (( گارد:n02: ))

عکس رو یه جا دیدم واسه همین گذاشتم
منظور هم اتوبوس چلسی بود:n02:
جنبه فان داره !! همین !:n02:

وگرنه چلسی این فصل یکی از مدعیان اصلی چمپیونز هست و میشه گفت بهترین تیم تو فصل نقل و انتقالات بوده

rz21
01-09-2014, 23:29
[حذف شد]

البته این آمارها احتمالا فقط در زمینه خرید بازیکن رو در نظر می گیرن و اینکه این مربی ها چه قدر در زمینه فروش بازیکن بدست اوردن رو نشون نمیدن

طبیعتا سر الگس هم توی دوران خودش فروش های بسیار خوبی داشت..رونالدو رو در نظر بگیریم خودش کلی مبلغ ازش کم میشه.
خبرها خیلی عجبیه و با این که دو ساعت بیشتر نمونده باز هم بازیکنان مختلفی مثل هوملز به باشگاه لینک میشن.

pcforlife
02-09-2014, 07:47
با دنی ولبک خیلی خاطرات خوبی داشتم. یکی از بهترین های یونایتد بود.
خیلی خیلی حیف شد که از دست دادیمش. :n27: خصوصا که انتقالش دائمیه.
ولی بدون شک یه همچین بازیکنی که ساخته آکادمی مونه، کنار آرسن ونگری کار میکنه که به جوانان اهمیت زیادی میده.
امیدوارم موفق باشه.
:n12:
.
.
ما هم چند سیستم بچینیم:

لیست پست ها و بازیکنان:
.
دربازه بان: داوید دخه آ /// ذخیره مناسب: آندرس لیندگارد
دفاع راست: رافائل /// ذخیره های مناسب: گیلرمو وارلا - کریس اسمالینگ
مدافعین میانی: فیل جونز، مارکوس روخو، کریس اسمالینگ /// ذخیره های مناسب: جانی اوانز - تیلر بلکت - ریس جیمز
دفاع چپ: لوک شاو /// ذخیره های مناسب: دالی بلیند - مارکوس روخو
هافبک دفاعی: دالی بلیند /// ذخیره های مناسب: مروان فلینی - درن فلچر
هافبک های میانی: آندره هررا، مایکل کریک، درن فلچر /// ذخیره های مناسب: مروان فلینی - تام کلورلی - اندرسون
وینگر چپ: آنخل دی ماریا /// ذخیره های مناسب: عدنان یانوزای - اشلی یانگ
وینگر راست: آنتونیو والنسیا /// ذخیره مناسب: اشلی یانگ
هافبک هجومی: خوان ماتا /// ذخیره های مناسب: آنخل دی ماریا - جس لینگارد
مهاجمین: وین رونی، رابین فن پرسی، رادامل فالکائو /// ذخیره های مناسب: جیمز ویلسون - ویل کین

حالا سوای مصدومیت روی سیستم های 4-4-2، 4-3-1-2، 4-3-3 - 3-5-2 و 4-2-3-1 با دید بر پست بازیکنا، میشه ارنچ های پایین رو پیشنهاد کرد:
.
برای 442:
.

دخه آ
شاو - روخو - جونز - رافائل
دی ماریا - کریک - هررا - والنسیا
رونی - فن پرسی
.
.

برای 4312:
.
دخه آ
دی ماریا - هررا - والنسیا
ماتا
رونی - فن پرسی
.
.
برای 433:
.
دخه آ
دی ماریا - هررا - والنسیا
فالکائو -رونی - فن پرسی
.
.
برای 352:
.
دخه آ
روخو - جونز - اسمالینگ
بلیند - کریک
دی ماریا --------------- والنسیا
ماتا
رونی - فن پرسی
.
.
برای 4231:
.
دخه آ
هررا - کریک
دیماریا - رونی - ماتا
فن پرسی / فالکائو

Mohammad
02-09-2014, 08:19
خیلی حیف شد که ولبک رو دائمی دادیم و امیدوارم از این کار در آینده پشیمون نشیم !
تیم ما در حالت عادی در خط دفاع مشکل داره و در حالت غیر عادی (محرومیت + مصدومیت) در خط دفاع و حمله مشکل داره ! ولی چون این فصل به قول حسین فقط تویه 2 تا جام هستیم (لیگ + جام حذفی) و فشار رویه بازیکنان کم هست احتمالا مشکل خاصی نخواهیم داشت.
از بین سیستم ها هم من 4 3 1 2 رو ترجیح می دم.

وین رونی
02-09-2014, 13:52
فن پرسی که مصدومه درسته؟تو سیستم فنخال 2 مهاجم نیاز هست.فرض می کنیم رونی یا فالکائو محرومیتی یکی دو جلسه ای بگیرن اونوقت چه کسی جاشون رو پر می کنه؟ولبک نباید می رفت

flatrish
02-09-2014, 14:56
به نظرم در هیچ سیستمی نباید والنسیا بازی کنه مگه اینکه برگرده به فرم دو سه سال پیش خودش وگرنه کلا اون سمت راستو باید تعطیل شده دونست.

pcforlife
02-09-2014, 16:49
نکته جالب در خرید هامون اینه که به جز شاو، ما بقی خرید ها از تیم هایی گرفته شدن که این فصل در لیگ قهرمانان حاضر هستند. اینکه باشگاه مدت ها بودجش رو حفظ کرد و تو زمان لازم که، بازیکنای جاه طلب فقط با شرایط مالی مناسب حاضر میشن ریسک تغییر باشگاه رو بپذیرن، پولش رو راحت خرج کرد قابل ستایشه. تو فیس بوک دیدم ۱۵۰ میلیون پوند خرج ورودی ها و ۳۰ میلون پوند سود حاصل از خروجی ها بوده. یعنی خالص خرج هامون ۱۲۰ میلون پوند بوده که این بازیکنا در صورت عمکرد مثبتشون تا مدت ها کمک میکنن که تیم خیلی به خرید بازیکن ‌بزرگ و گران قیمت فک نکنه.

Mohammad
02-09-2014, 17:36
وگرنه کلا اون سمت راستو باید تعطیل شده دونست
کلا یه فکری برای سمت راست باید کرد. هرچقدر گزینه خوب برای سمت چپ داریم همونقدر برای سمت راست هیچی نداریم !

یعنی خالص خرج هامون ۱۲۰ میلون پوند بوده که این بازیکنا در صورت عمکرد مثبتشون تا مدت ها کمک میکنن که تیم خیلی به خرید بازیکن ‌بزرگ و گران قیمت فک نکنه
البته به نظرم به جز در خط دفاع که ما قطعا یه مدافع "رهبر" می خوایم.

eman619rv
02-09-2014, 19:22
عجب روزی بود دیروز، من خبرا رو که در مورد تیم ها مختلف میشنیدم چشمام زده بود بیرون.

سر سام اور خرج کردیم، لازم هم بود که اینقدر خرج کنیم ولی میشد بهتر این پول رو استفاده کرد.
تبریک میگم پیوستن فالکائو رو به منچستر فوقالعاده دوسش دارم ، ال تایگر رو اگه نگیم بهترین مهاجم نوک جهان شاید بشه اونو بعد سوارز بهترین قرار داد.
حالا به هر کس بخوایم بگیم اسم 10 تا مهاجم برتر جهان رو نام ببر قطعا 3 تاش یعنی فالکائو ، رونی و فن پرسی از بازیکنای منچستر خواهد بود.
ولی یه بحثی اینجا هست اینکه چرا؟ معمولا تیمهایی بازیکن قرضی میگیرن که یه فصل سنگین رو پیش رو دارن و در چندین جام مختلف برای "قهرمانی" میجنگن. یه بازیکن در این سطح و با همچین خرجی زمانی انتقالش منطقی و خوب هست که تنها و تنها قهرمانی در چمپیونز لیگ میتونه دلیل توجیه پذیری براش باشه.
که این با شرایط منچستر در تناقضه، ما نه ممکنه برامون و نه هدفمون چنین چیزیه و نه اماده اش هستیم.

باشگاه ما میخواد مرحله گذاری که با شکست مواجه شد رو پشت سر بگذاره. دوره گذار واسه زمانی بود که میخواستیم تیم مون همونی بمونه که بود. اما حال که شکست خورد دیگه نمیشه اون منچستر شد! واقعا نمیشه این چینی شکسته شده رو ترمیم کرد، اینها همه اش مال قبل بود. حالا باید یه منچستر جدید ساخت ، منچستری نو برای افتخار های سال های اینده.
و به نظرم یک انتقال یه ساله پرخرج بدون هیچ ثمری، یعنی یه داروی موقت بی حاصل بدون هیچ دستاوردی. برای همین میگم که در تناقضه با هدف باشگاه که ساختن یه تیم جدید هست.
البته صحبت هایی هست که فن پرسی یه عملی داره که سر فرصت باید انجام بشه و 6 ماه نقاهتش طول میکشه و خب خیلیا میگن واسه این بوده.
به شخصه حاضر بودم نه فالکائو بیاد و نه دی ماریا و نه هررا ولی ویدیچ و هوملز به تیم بیان. دو تا بهترینی که تو پستای خودشون دقیقا همین ها رو کم داشتیم. یه رهبر در دفاع و یه همه کاره در وسط زمین.

البته که خوشحالم که داریم در مسیری قدم برمیداریم که خیلی زودتر از این حرفا باید بهش پا میذاشتیم، یعنی خرید بازیکنای ستاره و باکیفیت و خالی شدن از بازیکنای متوسط غیر لازم ولی خب انتقاد هایی به روش و اتفاق هایی که داره می افته وارده.

pcforlife
02-09-2014, 19:56
خوب اخبار رسیده تام کلورلی هم به استون ویلا رفته به صورت قرضی... این میتونه خیلی برای کلورلی هم خوب باشه... واقعا با توجه به فشردگی خط میانی بازی بهش نمیرسید. این اواخر هم با توجه به فرصتی که از اواخر مربی گری فرگی قبل از بازنشستگی داده شده بود تا الان، خیلی خوب استفاده نکرد. ولی در کل یکی از ساخته های باشگاهمون و برای تمام زحماتی که کشیده به شخصه قدردانشم. امیدوارم در استون ویلا فصل خوبی رو سپری کنه و بیاد رو فرمش. نمیدونم اسم کلورلی میاد یاد اون بازی جام خیریه با سیتی میفتم که بازی 2-0 باخته رو 3-2 بردیم. خیلی اون بازی آماده بود.:n12:

وین رونی
02-09-2014, 19:57
من هنوزم تو شک هستم که چطور شد فالکائو اومد؟!!بازیکنی که رئال هم می خواستش فکر کنم چلسی یا من سیتی هم می خواستش چطور این تیمها رو ول کرد اومد منچستر؟!شاید به خاطر این بوده که بعد اون مصدومیت نمی خواسته جایی باشه که تو چندتا جام بازی کنه...

flatrish
02-09-2014, 20:10
حالا باید یه منچستر جدید ساخت ، منچستری نو برای افتخار های سال های اینده.
و به نظرم یک انتقال یه ساله پرخرج بدون هیچ ثمری، یعنی یه داروی موقت بی حاصل بدون هیچ دستاوردی. برای همین میگم که در تناقضه با هدف باشگاه که ساختن یه تیم جدید هست.

درسته باید تیم جدیدی ساخت ولی به وضوح مشخصه اولویت باشگاه برگشت به Top 4 هست و درستشم دقیقا همینه.البته بازیکنایی مثل بلیند و هررا واسه آینده هم هستند. شاو هم که دیگه 19 سالشه.
در مورد ویدال هم اگه اشتباه نکنم منظورت باشه خب اون آرزوی همه بود ولی اتفاق نیفتاد ولی مخالفم که میگی حاضر بودی خریدای دیگه نباشه ولی اون بیاد، خصوصا دی ماریا.
تیم مون خیلی راکدتر از ازین حرف هاست که فقط با ویدال درست شه. من پارسال با اومدن ماتا هم فکر میکردم خلاقیت که اضافه شد وضعیتمون بهتر میشه ولی اتفاق خاصی نیفتاد.
در کل من به عنوان یک هوادار راضیم فقط اگه یه مدافع وسط خوب می گرفتیم دیگه عالی میشد:n02:

mohammad_87
02-09-2014, 20:58
....................................

فک کنم رکورد یه بازیکن به صورت قرضی رو هم شکوندین و تا حالا ندیده بودم برای یه بازیکن به طور قرضی همچین مبلغی داده بشه! :دی

مثلا چلسی این فصل تقریبا مقدار پرداختی و دریافتی اون توی نقل و انتقالات برابر بوده و تقریبا انگار مورینیو هیچ خرجی نکرده
البته وحید جان فکر کنم مبلغ داوید لوئیز رو به یورو حساب کردی،چون اگه همه چیز رو به پوند حساب کنی،چلسی 16 میلیون پوند خرج کرده:

واسه فالکائو تیکه میندازی؟ :n02: حالا رکورد زدیم که زدیم،مگه فاصله با دومین انتقال قرضی چقدره؟ضمنا این انتقال قرضی + خرید در پایان فصل هست.

حالا حدس بزن چلسی چه رکوردی در اختیار داره! چلسی تنها تیم لیگ برتریه که خریدهاش در تاریخ لیگ برتر،10 رقمی شده! :n09: دو تا جدول پایین رو ببین:

نقل و انتقالات لیگ برتر از فصل 92/03 تا دیروز: (خرید،فروش،پرداخت خالص)

نقل و انتقالات لیگ برتر از فصل 2003/04 تا دیروز:

:n02::n02::n02:

حالا بحث رو درون خوانوادگی ادامه بدیم.

در برخی سایتها خیلی دارند روی خرج های منچستر مانور میدن که اصلا درست نیست.اینجا میخواهیم یکم نقل و انتقالات منچستر رو بررسی کنیم:

ابتدا لیست کامل نقل و انتقالات تابستان برای یونایتد: (انتقالات قرضی نوشته نشده)

امسال بیشترین مبلغ رو در تاریخ نقل و انتقالات منچستر خرج کردیم که با توجه به وضعیت تیم و نیاز به بازسازی،کاملا توجیه میشه این مخارج.
اما در تاریخ لیگ برتر:من سیتی در فصل 2010/11 نزدیک به 155 میلیون پوند خرید،رکورددار هست.دو فصل قبلش در هر فصل 125 میلیون پوند بازیکن خریده.چلسی هم در فصل 2003/04 بیش از 153 میلیون پوند خرج کرده و چندین فصل خرید در حدود 100 میلیون پوند داشته.

من اصلا با مخارج بالا اگه درست هزینه بشه مخالف نیستم.
مثلا در اسپانیا رئال و بارسا هر ساله دارن کلی خرج خرید بازیکن میکنند اما در عوض برای قهرمانی دارند میجنگند.
در لیگ برتر هم تیم هایی مثل من سیتی و چلسی با همین مخارج تونستند رفته رفته خودشون رو به عنوان مدعیان لیگ نشون بدهند.
psg هم یک نمونه دیگر.پس مخارج زیاد میتونه باعث پیشرفت تیم باشه اگه با دقت انجام بشه.من فکر میکنم سال بعد هم حدود 70-80 میلیون پوند خرید داشته باشیم.

حالا همه این موارد در یک طرف،سود باشگاه با فروش پیراهن بازیکنان جدید،موارد تبلیغاتی،فروش بلیط بیشتر،درآمد ناشی از کسب سهمیه های اروپایی و کسب عناوین قهرمانی در طرف دیگر!
کلا بحث اقتصادی باشگاه ها رو نمیشه با چهار تا جمع و تفریق حساب کرد.جدای این،هواداران دوست دارند تیمی مدعی داشته باشند که از بازی هاش لذت ببرند.

در جداول بالا دیدید که منچستر با احتساب خریدهای امسال،در رده سوم پر خرج ترین تیم های لیگ برتر بوده.حالا اگه دهه 90 رو هم بخاطر مبالغ کمتر نقل و انتقالات فاکتور بگیریم،در جدول دوم باز هم در همین رده قرار میگیریم اما حالا مقام های قهرمانی تیم ها رو در این بازه حساب کنید!منچستر پرافتخارترین...

در تاریخ نقل و انتقالات منچستر،هر ساله تعداد زیادی بازیکن به تیم های دیگه فروخته شده که هم از بین بازیکنان جوان بودند و هم از بین بازیکنان رو به اتمام!
تقریبا میشه گفت تابحل هیچ سالی نبوده که تعداد بازیکنان فروخته شده از بازیکنان خریداری شده کمتر باشد و همین باعث شده تا خالض پرداختی در نقل و انتقالات برای یونایتد نسبت به سایر تیمها پایین تر باشد.

بهترین فصل در فروش بازیکن،مطمئنا به پنجره نقل و انتقالات فصل 2009/10 برمیگرده که با فروش 80 میلیون پوندی رونالدو،تراز مثبت 64 میلیون پوندی در نقل و انتقالات داشتیم:

و فصل جالب 2000/01 که اصلا خریدی نداشتیم:

Mohammad
02-09-2014, 21:05
ایشالا اون مدافع رو هم ژانویه می گیریم. فعلا با همین بازیکنا باید تا اون موقع سر کرد و فکر می کنم اون موقع دیگه فن خال هم به تیم مسلط شده و دقیقا می دونه چی کم و کسر داره. البته الان هم تقریبا واقف بود ولی شاید امکانش فراهم نشد. در عوض سایر نقاط رو پر کرد و ژانویه وقت پر کردن این خلا هست.

در مورد فالکائو هم به نظر می رسید باشگاه یه برنامه هایی داشت که هم هرناندز و هم ولبک رو رد کرد. جدا از دلیلی که دوستان گفتن ترافیک بازیکن رو هم میشه یه دلیل دیگه در نظر گرفت.

بازگشت به 4 تیم اول هم هدفی کاملا منطقی هست. ما با فرگی در اوج پختگی و من میگم بلوغ بودیم. حالا باید این دوران طی بشه تا تیم دوباره به دوران اوج خودش اینبار با فن خال برگرده. قطعا فن خال مربی ایده آلی هست و باید بازگشت به این دوران کمی صبر کرد؛ چیزی که در مورد مویس اصلا صادق نبود.

manxxx
03-09-2014, 02:38
منم با نظر دوستان موافقم.
حتی اگر 10 درصد هم احتمال دچار شدن به سرنوشت لیورپول وجود داشت باید این خریدها عملی میشد.
هوادارا حتی یک سال هم وقفه در کسب افتخار رو تحمل نمی کنن چه برسه بخوایم سه چار سال رو برای بازسازی تیم از پایه تلف کنیم.

به خاطر دیرکرد تو خرید بازیکنا بعید میدونم نتیجه های خیلی درخشانی تو نیم فصل اول بگیریم ولی یقینا تو نیم فصل دوم با تفنگ پر به جون تیم ها میفتیم و انتقام فصل پیش رو از بالای جدول تا پایین، از همشون می گیریم.

eman619rv
03-09-2014, 13:00
لیست خروجی های امسال که در تیم اصلی بازی کردن:
Vidic
Ferdinand
Evra
Nani
Giggs
Chicharito
Kagawa
Zaha
Bebe
Henriquez
Macheda
Buttner
Lawrence
Powell
M.Keane
Welbeck
cleverley

نکته مثبت که خب همون حلاص شدنمون از بعضی ها بود و انتقال قرضی چند بازیکن جوان تیم بود.
اما به نظرم یه جاهایی رو اشتباه کردیم، ویدیج قطعا یه سال دیگه نیازش داشتیم، ولبک و لاورنس بهتر بود که قرضی میرفتن، لاورنس که واقعا فصل پیش چندتا بازی درخشان داشت و خب خیلی هم ارزون فروختیمش!
اما نکته منفی این بود که چند تا پلن مون شکست خورد، از جمله فروش فلائینی و اندرسون و خب خریدهامون که قبلا بحثش شده بود. ماجرا زمانی جالب میشه که ما بازیکن های بدمون فروش نرفت ولی بازیکن های متوسط مون چرا .

در کل عملکردمون خوب بود در بازار اما نه در حد اون حدی که بهش ایراد وارد نباشه

درسته باید تیم جدیدی ساخت ولی به وضوح مشخصه اولویت باشگاه برگشت به Top 4 هست و درستشم دقیقا همینه.البته بازیکنایی مثل بلیند و هررا واسه آینده هم هستند. شاو هم که دیگه 19 سالشه.
در مورد ویدال هم اگه اشتباه نکنم منظورت باشه خب اون آرزوی همه بود ولی اتفاق نیفتاد ولی مخالفم که میگی حاضر بودی خریدای دیگه نباشه ولی اون بیاد، خصوصا دی ماریا.
تیم مون خیلی راکدتر از ازین حرف هاست که فقط با ویدال درست شه. من پارسال با اومدن ماتا هم فکر میکردم خلاقیت که اضافه شد وضعیتمون بهتر میشه ولی اتفاق خاصی نیفتاد.
در کل من به عنوان یک هوادار راضیم فقط اگه یه مدافع وسط خوب می گرفتیم دیگه عالی میشد:n02:

صحبت هام تنها معطوف به مورد خرید فالکائو بود وگرنه در مورد سایر خرید ها قبلا بحث شده، در مورد ویدال اینکه گفتم ویدال و هوملز هم منظورم این بود که خرید های بزرگ در پست های نقطه ضعف مون در اولویت بالاتری قرار داشت، شاید اگه دی ماریا نمی اومد از پست که بازی میکرد زیاد ضعف شدیدی که کمر تیم رو بشکونه نمیدیدیم ولی اون دو پست حساسی که من گفتم شاید واسه تیم مشکل درست کنه. تیم هم خب که مسلمه که باید چندین و پند بازیکن ستاره بهش اضافه بشن بهش اصلا بحثی در این مورد نیست.

clau
03-09-2014, 18:36
اشلی یانگ - فلچر - والنسیا- اندرسون هم از تیم جدا بشن جاشون بازیکن جدید بگیرن دیگه همه چی ردیف میشه

مثل اینکه تو نیم فصل هم فن خال قصد خرید استروتمن از رم داره

Mohammad
03-09-2014, 19:53
اشلی یانگ و والنسیا الان افت کردن وگرنه هر دو بازیکن خیلی خوبین و در سطح اون بازیکنایی نیستن که بخوایم از دستشون خلاص بشیم. همین الان یوونتوس واسه ژانویه والنسیا رو هدف قرار داده.
به هر حال بازیکنا طبق طرز تفکر مربی انتخاب میشن و شاید یه بازیکن هرچقدر هم خوب باشه در تفکرات یه مربی جایی نداشته باشه و مجبور باشه تیم رو ترک کنه.

mohammad_87
04-09-2014, 00:56
لیست خروجی های امسال که در تیم اصلی بازی کردن:
.................
نکته مثبت که خب همون حلاص شدنمون از بعضی ها بود و انتقال قرضی چند بازیکن جوان تیم بود.
اما به نظرم یه جاهایی رو اشتباه کردیم، ویدیج قطعا یه سال دیگه نیازش داشتیم، ولبک و لاورنس بهتر بود که قرضی میرفتن، لاورنس که واقعا فصل پیش چندتا بازی درخشان داشت و خب خیلی هم ارزون فروختیمش!
اما نکته منفی این بود که چند تا پلن مون شکست خورد، از جمله فروش فلائینی و اندرسون و خب خریدهامون که قبلا بحثش شده بود. ماجرا زمانی جالب میشه که ما بازیکن های بدمون فروش نرفت ولی بازیکن های متوسط مون چرا .

در کل عملکردمون خوب بود در بازار اما نه در حد اون حدی که بهش ایراد وارد نباشه
..............

منم موافقم.بعضی حرکات میتونست بهتر انجام بشه مثل همون ولبک و لاورنس.البته یکی از مشکلات این بود که فعالیت تیم در خرید و فروش در روزهای پایانی به اوجش رسید و به اندازه کافی وقت برای تغییر پیشنهادات نبود.
البته چیچاریتو قرضی رفته و اگه عملکردش خوب باشه و رئال قطعیش نکنه میتونه به تیم برگرده.من دوست دارم در همه پست ها بازیکن به اندازه کافی داشته باشیم.

فلینی رو داشتیم ردش میکردیم اما همون موقع مصدوم شد و ناپولی هم کنار کشید.اندرسون هم بیخودی در تیم موند.فعلا در پستش ترافیک زیاده.

اشلی یانگ - فلچر - والنسیا- اندرسون هم از تیم جدا بشن جاشون بازیکن جدید بگیرن دیگه همه چی ردیف میشه

مثل اینکه تو نیم فصل هم فن خال قصد خرید استروتمن از رم داره
والنسیا به یانگ برتری داره اما در کل همین دو تا وینگر تخصصصی رو داریم.اینها هم برند دیگه کسی رو نداریم.هر سیستمی که بازی کنیم به وینگر نیاز هست برای یونایتد
با وجود هررا،بلیند و کریک،اگه فصل بعد یک خرید دیگه برای میانه زمین داشته باشیم،فلچر و اندرسون میتونن تیم رو ترک کنند.

قدم اول برای بازسازی تیم در کل خوب برداشته شد.شخصا فکر نمیکنم در زمستان انتقال مهمی صورت بگیره و باقی ماجرا به تابستان آینده موکول میشه.حالا فقط و فقط هماهنگی و بازدهی تیم مهمه که امیدوارم هرچه زودتر بهش برسیم.فقط باید بدونیم که چندین هفته طول خواهد کشید و باید صبور باشیم،همونور که قبلا بودیم.

danielo
04-09-2014, 12:09
این بلیند هافبک دفاعی هست یا دفاع؟؟

rz21
04-09-2014, 12:35
این بلیند هافبک دفاعی هست یا دفاع؟؟
در کل بازیکن چند پسته ای هست..مثل فیل جونز البته نه به استقامت اون.. پست اصلیش هافبک دفاعی هست ولی خوب دفاع وسط هم می تونه بازی کنه.

Mohammad
04-09-2014, 14:23
بلیند بازیکنی در خدمت تیم هست. از اون بازیکنایی که شاید اصلا بازیش به چشم نیاد و ازش به عنوان یه ستاره اسم نبرن، ولی بسیار موثر بازی می کنه و تویه بهبود عملکرد تیم بسیار موثر هست. بسیار هم باهوش هست. این چند پسته بودنش هم نکته مثبتی هست که می تونه تویه این شرایط خیلی به ما کمک کنه.

shakerifar
04-09-2014, 15:44
بحث بلیند شد بلیند دو شب پیش به عنوان بازیکن سال فوتبال هلند انتخاب شد

eman619rv
04-09-2014, 16:58
به بهانه خرید بلیند یادی کنیم از یکی از بهترین های تاریخ هلند و منچستر که در سالیان گذشته هم مربی بلیند بوده در آژاکس.یاپ استام دوست داشتنی

mohammad_87
04-09-2014, 22:44
بالاخره ویزاای کار روخو صادر شد و برای بازی با qpr میتونیم ازش استفاده کنیم.
یک مقاله جالب هم درباره فن خال دیدم:

مقاله ی زیر در مور فلسفه فوتبالی لوییس فن خال سرمربی هلندی شیاطین سرخ می باشد.

چیز های زیادی از زمانی که او به عنوان سرمربی منچستر یونایتد انتصاب شده است ، در موردش نوشته اند.
از سخنان استکباری و تحقیر کننده اش تا لج بازی های دیوانه وارش و پایین کشیدن شلوارش در برابر بازیکن های خودی! اما مسئله ای که کمتر به آن توجه شده است، سبک و فلسفه فوتبالی این پیر هلندیست.

وقتی به رزومه کاری او نگاه میکنیم، ۱ فاکتور مشترک در بین تمامی تیم هایش میبینیم، “بازی زیبا”. فاکتوری که به شکل بی رحمانه و استکباری در همه تیم هایش القا شده است که کمال این فاکتور را میتوان در آژاکس ون خال دید.
زمانی که خورخه والدانو پس از شکست رئال در برابر این تیم(آژاکس) لب به ستایش این تیم گشود و گفت :” آژاکس تنها بهترین تیم دهه ۹۰ نیست، بلکه پیام آور فوتبال نوین آینده است”

هواداران منچستر یونایتد باید چه انتظاری از سرمربی کنونی خود داشته باشند؟
فلسفه فوتبالی خاص LVG چیست؟

فلسفه حمله، فلسفه تکنیک، فلسفه تاکتیک

لوییز ون خال:” در رزومه کاری من، بازیکنای زیادی وجود داشته اند که شیفته فلسفه فوتبالی من شده اند و این خیلی خوبست که بخشی از این تئوری باشید چرا که این تئوری متشکل از یک فلسفه حمله، فلسفه تکنیک و یک فلسفه تاکتیک می باشد، طبق این تئوری شما میتواند کیفیتی بیش از همیشهارائه بدهید”
در مصاحبه با پدرو سوزا در سال ۲۰۰۹ ، ون خال چگونگی نگرشش به فوتبال و ساختار اصلی سبک خودش این چنین بیان می کند:” من در تلاش برای ساختن و شکل دادن به سیستمی هستم که اصول اصلی آن نشات گرفته از ساختار مدارس هلندیست”
این نشان میدهد که چگونه دوران کودکی و ساختار پرورشی، پس زمینه ای از تفکرات آینده یک فرد را بوجود خواهند آورد.

او اعتقاد دارد که تیمش باید به صورت یک واحد و یک مجموعه به هم پیوسته در حملات و دفاع شرکت کند و اینکه همیشه حواسشان به دفاع کردن باشد، حتی در لحظه ای که توپ را در اختیار دارند.
وقتی چنین تفکری در ذهن بازیکن به درستی -- میشود، آن وقت خطر نرسیدن به هدف به علت جایگیری نا مناسب که موجب از دست دادن مالکیت توپ میشود، کاهش میابد. به زبان ساده در صورتی که شما در زمین جایگیری مناسبی داشته باشید، حتی درصورت یک اشتباه، باز هم میتوانید به سرعت توپ را در تصاحب خود در بیاورید و هدفتان را ادامه دهید.

همانند سر الکس فرگوسن و بسیاری از سرمربیان، ونخال هم دوست دارد که تیمش از تمامی فضای زمین بهره ببرد. تغییر منطقه بازی و گسترده کردن ابعاد ناحیه حمل توپ باعث میشود که فضای خالی برای اشغال شدن توسط مهاجمان و هافبک ها فراهم شود تا بدین ترتیب موقعیت گل بوجود بیاید.
لوییز ون خال : “دویدن خاص حیوانات است اما برای فوتبال، شما علاوه بر دویدن نیاز به قدرت تفکر و توپ دارید”

فضا سازی یکی از هسته های اصلی دیدگاه و نگرش ون خال به فوتبال است که تاکید بسیاری بر روی جایگیری و موقعیت بازیکنان در زمین دارد.

او (ون خال) از تیمش انتظار دارد و میخواهد که تا جایی که امکان دارد مثلث هایی را برای پاسکاری در زمین بسازند، متود خاص ون خال متشکل از ایجاد خطوطی افقی در سراسر زمین توسط بازیکنان است تا میزان پاسکاری تیم افزایش پیدا کند، به بیانی بهتر؛ هر نفر گزینه های زیادی را برای پاس دادن داشته باشد. چنین سبکی میتواند خیلی آشنا باشد برای کسی که شیوه بازی بارسلونای گواردیولا را دیده باشند.

در این سبک، توپ همانند یه گردش خونی، بین تمامی بازیکنان رد و بدل میشود و زمانی که حریف سرگشته و خسته می شود، بازیکنان باید با جایگیری مناسب از فضای بوجود آمده استفاده و ضربه نهایی را بر پیکره حریف وارد کنند.

سیستم ، سیستم ، سیستم

دنیس برگکمپ: ” لوییزدستور العمل های هر بازیکن را به او میدهد. دستورالعمل هایی که آنها نیاز دارند با انجام آن موجب کارا بودن سیستم شوند، واین سیستم یک سیستم مقدس است. در برابر ونخال تمامی بازیکنان یکسانند و هیچ نام بزرگی برای او وجود ندارد و هرکس باید تابع اوو سیستمش باشد، این سیستم ونخال است.”

تمامی این مفاهیم در یک سیستم فراگیر، هضم میشوند، بدین ترتیب بازی را میتوان در ۴ سناریو خلاصه کرد:
۱- زمانی که شما توپ را در اختیار دارید (بخش حمله)

۲- زمانی که شما از دفاع به حمله میروید (بخش حمله)

۳- زمانی که حریف شما توپ را در اختیار دارد (بخش دفاع)

۴- زمانی که شما از حمله به دفاع میروید (بخش دفاع)

سیستم انتقال به حمله در ۴ مرحله خلاصه میشود که اینکار بواسطه انتقال توپ از دفاع به حمله میسر میشود.
مرحله اول متشکل از بازی کردن و پاسکاری از همان ابتداست که اینکار توسط دروازه بان صورت میگرد، پس دخیا در این فصل نباید از شوت های بلند و بی هدف استفاده کند. خب اینکار ۲ نتیجه را بوجود میاورد، یا اینکه خطر از دست دادن توپ با پرسینگ بیشتر حریف بوجود میاید و یا اینکه به تیم فن خال اجازه میدهد که خیلی راحت تر و سریعتر کنترل سرعت بازی را در اختیار بگیرد، هر دو این حالات بستگی به نحوه انجام این مرحله و جایگیری بازیکنان در زمین دارد.

مرحله دوم متشکل از گردش توپ در خط میانیست که در بالا توضیح داده شد، استفاده از تمامی فضای زمین با پاس های بلند و ایجاد مثلث هایی برای پاس های کوتاه که موجب سردرگمی حریف و ایجاد گزینه هایی بیشتر و بهتر برای تصمیم گیری می شود.
مرحله سوم جلوگیری از ضد حمله زدن حریف است که قبلا اشاره شد تیم حتی در لحظه حمله هم باید به فکر دفاع کردن باشد و با جایگیری صحیح و موثر بازیکنان در زمین از ضد حمله زدن حریف جلوگیری کند.
و مرحله چهارم تمام کردن با حداکثر دقت و قدرت شوت زنی.

ون خال متعقد است که وظیفه اخلاقی او است که یک فوتبال جذاب ارائه دهد.
” من بیشتر از فوتبل تهاجمی خوشم می آید…. شما باید محصولی را ارائه دهید که عامه پسند باشد”

این اعتقاد به خوبی در کارنامه کاری او منعکس شده است، به طوری که ما میبینیم که مهم ترین بخش بازی در تیم های او “حمله کردن” است. زمانی که شما مالکیت توپ را از حریف میگیرید تنها یک بازه زمانی کوتاه وجود دارد که حریف شما سازماندهی شده نیست و شما باید در همان زمان کوتاه با پاسهای سریع و البته دقیق خودتان را به هدف نزدیک کنید(اهمیت ضد حمله که مورد دوم از چهار سناریو ی حاکم بر زمین است.

نبوغ اکتسابی

رونالد دی بوئر:” او(ون خال) به خوبی آنچه را که باید در تمرینات انجام میدادید را برای شما آماده میکرد. او به خوبی به شما توضیح میداد که حریف شما به کدام منطقه میرود و چه عملی را انجام خواهد داد، شما به درک فوق العاده ای از حریف خود میرسیدید. یادمه که به مارک اورمارس(بازیکن اسبق آژاکس) در تمرینات گفت :
‘کسی که تو وظیفه یارگیری اش را در زمین داری در هنگام حمله حریفبه اندازه همین مدافع وسط به تو نزدیک خواهد بود و کافیه که تو در همینجایی که الان هستی بایستی تا در پشت او جایگیری کرده باشی’
و دقیقا همانطور شد!”
هنگامی که شما طبق دستور العمل ون خال بازی میکنید، همه بازیکن ها باید تمامی وظایفشان را انجام دهند همینطور باید به یک درک متقابل از مسئولیت های دیگر بازیکنان هم رسیده باشید تا در آن صورت بتوانید به عنوان یک “تیم” به هدفتان برسید.

هواداران منچستر یونایتد باید انتظار استکبار، جنون ، لجبازی و درام را داشته باشندکلماتی که با آوردن نام فنخال، مترادف با اسم او میشوند اما باید این حقیقت رو هم در نظر بگیرند که آنها یکی از هوشمند ترین، تاکتیکی ترین، سخت کوش ترین و موفق ترین سرمربیان فوتبال مدرن را در کادر فنی تیم محبوبشان دارند.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Masoud King
05-09-2014, 10:27
شانس آوردین ویدال رو نتونستین بخرین چون انگار تو تمرینات شیلی مصدوم شده و ممکنه جراحی بشه ( Daily Express)
میگن در هر چیزی یه حکمتی هست همینه :دی

manchester fan
05-09-2014, 20:05
چند هفته ای به نت دسترسی نداشتم
اومدم نقل و انتقالات دیدم اینجوری شدم :n04:

فالکایو و دیماریا اضافه کنی به ماتا و رونی و رابین چه شود ... خط دفاعمون هم تا حدودی تقویت شد ولی بازم مشکل داریم تو خط میانی
یه سری از بازیکنای به درد نخور هم رد کردیم رفت که خیلی خوبه فقط این وسط ولبک و چیچا حیف شدن که خب به جفتشون هم بازی نمیرسید
این اندرسون هم میدادن میرفت دیگه همه چیز تکمیل بود