PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیغام خطای Bluetooth لپ تاپ Sony Vaio

mordabi
18-07-2014, 22:04
سلام
از دو هفته پیش که نرم افزار Super.Utilities.Pro.v9.9.8.8 نصب کردم قسمت بلوتوث لپتاپم کار نمیکنه نه میتونم بفرستم نه بگیرم نرم افزار پاک کردم ولی بازم مشکل وجود داشت .وقتی فایلی می فرستم این پیغام میده
Bluetooth Divice Not found
Please verify that Your Bluetooth device is properly connected and turned on .

قسمت Divice Manager سیستم Bluetooth Peripheral Device زرد شده و غیر فعاله .

لپ تاپم Sony Vaio مدل PCG-61111L ویندوزش اوریجیناله تو همین چند روزه هم آپدیتش کردم.

قسمت System Restore هم برا تاریخ قبل از نصب اون برنامه لعنتی چیزی نداره ! :n13:

از لینک زیر که تو همین قسمت سایت بود استفاده کردم ولی به نتیجه نرسیدم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید .

roya.rashidi
18-07-2014, 22:36
جای سوالتون اینجا نیست .
این ارور واسه عدم وجود بلوتوث رو لپتابته . یا خاموشه یا سوخته ( که سوختگی احتمالش خیلی کمه ) .
بلدی روشن کنید ؟

mordabi
19-07-2014, 00:01
جای سوالتون اینجا نیست .
این ارور واسه عدم وجود بلوتوث رو لپتابته . یا خاموشه یا سوخته ( که سوختگی احتمالش خیلی کمه ) .
بلدی روشن کنید ؟

1-متشکر از راهنماییتون ... بلدی روشن کنید ؟ :n04:
2- اگه ممکته بفرمایید کجا این سوالو مطرح کنم؟

roya.rashidi
19-07-2014, 00:21
فک کنم تو قسمت لبپتاب جستجو کنید بهتر به نتیجه برسید .

1-:n04:

اگه بلدین خب روشن کنید و دباره درایور رو نصب کنید . قبلش درایور رو حتما انینستال کنید.

mordabi
19-07-2014, 00:33
اگه بلدین خب روشن کنید و دباره درایور رو نصب کنید . قبلش درایور رو حتما انینستال کنید.[/QUOTE]

خانوم جان ب موت قسم روشنه :n06:
ولی آره مشکلم همون دراوره که در دسترسم نیست
این سایت وایو هم که کلا عوض شده سرچ کردم نتوستم پیداش کنم

roya.rashidi
19-07-2014, 01:12
از درایر پک سلوشن استقاده کن . واسه همه لپتابام هست ؟ مگه خود لپتاب سی دی نداشت ؟ اگه داره داخله همونا درایورش هست ؟

vissoto
19-07-2014, 08:01
سلام

در تایید پست های roya.rashidi عزیز :

ابتدا با نرم افزار زیر ببینید می توانید بلوتوث را فعال کنید یا خیر .

دانلود Driverpack Solution 14.4 R412 – شناسایی ، آپدیت و نصب جدیدترین درایورها کامپیوتر و لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه مشکل حل نشد ؛ این جا بپرسید :

مشکلات نرم افزاری / درایورهای لپ تاپ ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

mordabi
19-07-2014, 09:22
از توجهی که کردین متشکرم ولی این لینک که معرفی کردین حجم بسیار بالایی داره و با توجه به شرایطی که من دارم دانلودش مقدور نیست . اگه امکانش هست درایوری که مربوط به بلوتوث میشه معرفی بفرمایید.
سپاسگذارم

vissoto
19-07-2014, 11:23
نرم افزار زیر را دانلود کنید ببینید نام بلوتوث خود را در ان میبینید یا نه . بر علامت های + هم کلیک کنید.اگر نام بلوتوثتان را دیدید بر ان کلیک کنید و دانلود نمایید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

M Y T H
22-07-2014, 21:14
برو توی این لینک مدل لپ تاپ رو وارد کن... بعد درایور مربوط به بلوتوث رو دانلود و نصب کن.
منم عین همین مشکل رو داشتم ، حل شد...
این جا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])