مشاهده نسخه کامل
: ویندوز اورجینال
ciity_night
18-07-2014, 21:42
سلام دوستان
ببخشید اگه جای درستی مشکلم و مطرح نمیکنم.
من یه لب تاب سونی وایو دارم ک ویندوز اورجینال 8 روش نصب بود. یکی از دوستام نمی دونم چیکار کرد ک تمام اطلاعات هارد پرید ولی تو محیط ویندوز میرفت. دادمش ب متخصص ک واسم ریکاوری کنه. ریکاوری نکرد ک هیچ ویندوزمم الان بالا نمیاد و بعد از نشون دادن آرم وایو وارد منوی assist میشه و این پیغام رو میده
your vaio failed to start windows
system recovery faield to start from the internal hard disk drive/solid-state drive
the following option may resolve this error
از ویندوز سی دی پشتیبان نگرفتم. تورو خدا راهنمایی کنید باید چ کنم؟
ciity_night
18-07-2014, 22:14
ی فکری ب ذهنم رسید لطفا بگین اینکار شدنیه
من هارد لب تاب و وصل کنم ب سیستم دیگه و از ویندوزش ی نسخه پشتیبان تهیه کنم و با اون سی دی ویندوزو ریکاوری کنم. لطفا راهنمایی کنید
پارتیشن ریکاوری لپ تاپت سر جاشه؟
roya.rashidi
18-07-2014, 22:33
دیگه بیخیال اون ویندوز شو . بزنی با کامپیوترم دقیق نمیدونم بسوزونش یا نه . بدون اینکه فرمت کنی ویندوز بریز اطلاعاتتو بردار بعد دوباره با فرمت ویندوز عوض کن.
ciity_night
19-07-2014, 11:34
آره ب پارتیشن بندی دست نزدم.
اگه نمایندگی سونی ببرم میتونن درستش کنن؟ ینی میتونن ویندوز اورجینالش و دوباره بریزن؟
هزینشو کسی میدونه چقده؟
ciity_night
19-07-2014, 16:39
تونستم از طریق یه سی دی بوت فایل ریکاوری ویندوز که 26 گیگ بود بریزم توی هارد اکسترنالم ولی بازم نمیشه ریکاوری کرد. میشه لطفا راهنمایی کنید
roya.rashidi
20-07-2014, 03:41
دوست عزیز من نمیدونم چرا اینقد اوریجینال براتون مهمه مگه خارج از کشور زندگی میکنید. سال بعد هم ویندوز جدیدتر میاد بازم میخایی بخری ؟؟؟؟
اگه قیمت خود مایکروسافت بخایی فک کنم سیصد هزار تومن حداقل پولش باشه .
ciity_night
22-07-2014, 19:06
من یه لب تاب با ویندوز اورجینال خریدم. حتما مهم بوده که بخاطرش هزینه ی اضافه تر دادم. مطرح کردن سوال من توی این انجمن بخاطر پیدا کردن راهی برای درست شدن لب تابمه نه گوش دادن به نصیحت شما که ایا ویندوز اورجینال خوبه یا خوب نیست.
Mr.Pooya
22-07-2014, 19:54
سلام
دوست عزیز نمایندگی این کار رو براتون انجام میده ولی نمی دونم چقدر هزینه درخواست می کنند از شما ! شما می تونید از خود مایکروسافت هم دانلود کنید ویندوز اصل رو. می تونید با پشتیبانی مایکروسافت صحبت کنید و موضوع رو مطرح کنید و ازشون لینک دانلود بخواهید.
شماره سریال ویندوز هم باید زیر دستگاه نوشته شده باشه.
خیالتون راحت باشه که با شماره سریال اصل می تونید به سیستم عامل اصلی ویندوز هم دسترسی پیدا کنید.
موفق باشید
سلام منم سوالی در مورد ویندوز اوریجینال دارم :n01: وقتی لپ تاپ خریدم ویندوز اوریجینال سون روی لپ تاپ نصب بود به همراه انتی ویروس مک کافی (لپ تاپ رو از خارج ایران گرفتم و مطمئنم که ویندوزش اوریجیناله) اما انتی ویروس چند ماهی هست منقضی شده ، ایا اگر انتی ویروس رو remove کنم امکان اینکه که بتونم انتی ویروس دیگه ای روی ویندوز اوریجینال نصب کنم هست ؟ ؟؟ :n13:مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.