ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا این تیپ تبلیغات، نشانه ویروسی شدن سیستم است ؟

بامدادی
18-07-2014, 18:45
سلام
مدت زیادی هست که سیستم من به شدت کند شده . و بالاخص وقتی وارد اینترنت میشم که دیگه افتضاح میشه و بدتر از اون اینه که حتی وقتی روی یک پیج در اینترنت که نه لینکی داره نه هیچی و یا حتی در نوار آدرس کلیک می کنم که آدرسی رو تایپ کنم ناگهان یه عالمه صفحه مرورگر باز میشه و در اونها تبلیغات خارجی هست
و یا اینکه کلمات موجود در متن صفحه ای مثل خبرگزاری یا هر صفحه دیگه ای به صورت لینک در میاد . یعنی یک متن عادی برخی لعاتش تبدیل به لینک میشه که با کلیک روی اونها به صفخات تبلیغاتی خارجی میره
و یا اینکه با وجود اینکه پاپ آپ بلاگر فعال هست باز پاپ آپ هایی (مشابه اونچه در ضمیمه عکسش رو گذاشتم) پس از لود صفحه وب به صورت خودکار باز میشن

:(( کلا کلافه ام کرده
بدتر اینکه از وقتی فلشم رو که به این سیستم می زدم به سیستم دیگه ای زدم اون سیستم هم همین مشکل رو پیدا کرده . رو اون سیستم دیگه adblock نصب کردم حالا دیگه فقط فریم اون پاپ آپ ها رو میاره و عملا تصاویر داخلشون رو نشون نمیده اما رو این سیستم اولم هرکار میکنم adblock هم نصب نمیشه

نمونه اش رو در آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم

ممنون میشم اگر کسی به من کمک کنه و من رو از شر این وضعیت نابسامان نجات بده
آنتی ویروسم هم نود32 هست و آپدیت (غیر تریال) هم هست

SETIZEN
18-07-2014, 18:58
Adware هست عزیز:n02:

اینا رو انجام بده انشا... حل میشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdibr10
18-07-2014, 19:05
از هرجایی دانلود انجام ندید! همون طور که دوست بالایی گفتند مشکل شما Adware هست.

بامدادی
18-07-2014, 20:12
ممنون دوستان. مرحله اول از دستورالعملی که دادید رو فعلا طی کردم.
در کمال تعجب فکر کنم حدود 10-15 تا نرم افزار ناشناخته و ناخواسته رو سیستمم نصب شده بود که lemurleap هم بینشون بود. همشون رو ریمو کردم
البته extenssion شون در گوگل کروم نبود اما فاز اول که طی شد فعلا سرعت مرورگرم خیلی بهتر شده و البته اون ادورتایزهای مزاحم هم دیگه خبری ازشون نیست.

ممنونم که سریع پاسخ دادید :)

ali-u
30-07-2014, 00:22
تازه گی ها سیستم ما هم به این درد مبتلا شده بود
البته نوع ویروس ما webspades ولی عین مشکل صفحات مروگر ... کاربر عزیزمون بود
دوستان مواظب باشن .. تازه گی ها شیوع ش زیاد شده
باز ممنون بابت راهنمای :n01:

imjava
30-07-2014, 00:30
راه حل مشکل شما اینجاست: