ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Juventus | بیانکونری

arash-king
18-07-2014, 18:11
باشگاه یوونتوس ایتالیا
سومین باشگاه قدیمی سرزمین چکمه ای

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاسیس
1 نوامبر سال 1897 بر روی نیمکتی در خیابان "ره اومبرتو" توسط جوانان دبیرستان "داتزیلو" و به رهبری برادران "کنفاری"
نامگذاری باشگاه : به علت جوانی باشگاه و همچنین حضور پرشور جوانان ، سرانجام نام "یوونتوس" برای باشگاه برگزیده شد.
Juventus ریشه در لاتین دارد و به معنی "جوانی" است

القاب
بانوی پیر ایتالیا
گورخرها
دوست دختر ایتالیا
بیانکونری (سیاه و سفیدها)

باشگاه یوونتوس از سال 1923 توسط خاندان "آنیلی" اداره میشود.

تاریخچه مختصر باشگاه یوونتوس
از روی یک نیمکت رویایی بزرگ اغاز شد (۱۸۹۷)
اولین اسکودتوی یوونتوس (۱۹۰۵–۱۸۹۸)
همراه با شروع جنگ جهانی اول (۱۹۲۳–۱۹۰۶)

دومین اسکودتوی یوونتوس (۱۹۲۹–۱۹۲۳)
دوران طلایی و رویایی یوونتوس (۱۹۳۵–۱۹۳۰)
در حاشیه جنگ جهانی دوم (۱۹۴۹–۱۹۳۵)

اولین اسکودتوی بونیپرتی (۱۹۵۷–۱۹۴۹)
دوران شکوه سیوری و چارلز (۱۹۶۱–۱۹۵۷)
همراه هررا اسکودتوی دیگری از ان یووه شد (۱۹۶۹–۱۹۶۱)
سه اسکودتوی دیگر به افتخارات باشگاه افزوده شد (۱۹۷۶–۱۹۶۹)
اولین اسکودتوی جیووانی تراپاتونی (۱۹۸۲–۱۹۷۶)

دوران شکوه میشل پلاتینی (۱۹۸۶–۱۹۸۲)

دوران شکوه دینو زوف (۱۹۹۰–۱۹۸۶)

اغاز نه سال باشکوه (۱۹۹۴–۱۹۹۱)
جام‌هایی که با مارچلو لیپی به دست امد (۱۹۹۸–۱۹۹۵)

آغاز حرکتی نو با مربیگری کارلو آنچلوتی (۲۰۰۱–۱۹۹۹)

مارچلو لیپی بار دیگر در کنار بانوی پیر بود (۲۰۰۳–۲۰۰۲)

همراه مربی سابق آ اس رم، کاپلو بازیکنانی نظیر امرسون و زلاتان ابراهیموویچ راهی یووه شدند (۲۰۰۶–۲۰۰۴)

تبعید به سری ب و قهرمانی در رقابت‌های سری ب همراه با دیدیه دشان (۲۰۰۶–۲۰۰۷)

ایستادن در جایگاه سوم و عنوان آقای گلی رقابت‌ها توسط الساندرو دل پیرو (۲۰۰۸–۲۰۰۷)

ایستادن در رده دوم سری آ و رقابت نزدیک تا آخرین هفته با رقیب دیرینه اینتر میلان، در کنار خداحافظی پاول ندود (۲۰۰۸–۲۰۰۷)

فصلی سیاه همراه با ناکامی‌های متعدد در کنار برکناری چیرو فرارا و بازگشت یک آنیلی در سمت مدیریت یووه (۲۰۱۰–۲۰۰۹)
حضور لوئیجی دل نری و تغییرات متعدد در ترکیب اصلی یووه و خداحافظی بازیکنان بزرگی نظیر دیوید ترزگه و مائورو کامورانزی (۲۰۱۱–۲۰۱۰)

حضور آنتونیو کونته و تغییرات متعدد در ترکیب اصلی یووه و خداحافظی بازیکن بزرگی نظیر الکس دل‌پیرو (۲۰۱۱–۲۰۱۲)

قهرمانی یوونتوس برای سی‌امین بار در سری‌آ ایتالیا با پشت سرگذاشن یک فصل بدون شکست (۲۰۱۱-۲۰۱۲)
قهرمانی متوالی و بلامنازع یوونتوس برای سی و یکمین بار در سری‌آ ایتالیا و قرارگرفتن در جمع هشت تیم برتر لیگ قهرمانان اروپا (۲۰۱۲-۲۰۱۳)

افتخارات یوونتوس
اسکودتو ( 30 بار )
جام حذفی ایتالیا ( 9 بار )
سوپرجام ایتالیا ( 5 بار )
سری ب ایتالیا ( 1 بار )
جام باشگاه های اروپا ( 2 بار )
جام یوفا ( 3 بار )
جام در جام اروپا ( 1 بار )
سوپرکاپ اروپا ( 2 بار )
جام بین قاره ای ( 2 بار )

استادیوم
ورزشگاه یوونتوس آرِنا
ظرفیت 41,254

مـنـبـع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%86%D 8%AA%D9%88%D8%B3)

m2stech
19-07-2014, 09:25

shifter
19-07-2014, 11:39
نمیخوام از الان ناامید باشم...اما الگری ؟:n15:
کسی که میلان رو بیچاره کرد حالا اومده شده سرمربی ما...
پیرلو هم که گفته به خاطر اون از میلان رفته..
واقعا تصمیم مسخره ای گرفتن اینو گذاشتن سرمربی..

arash-king
19-07-2014, 18:33
خب دوستان یه سری اطلاعات هم راجع به نقل و انتقالات یووه بدم (البته تا به این لحظه)

آلوارو موراتا از رئال به یووه پیوست ! ارزش این قرارداد 18 میلیونه ولی رئال اگه بخواد سال بعد این بازیکن رو برگردونه باید 30 میلیون و 2 سال بعد 36 میلیون پرداخت کنه .
کارلوس بلانکو مورنو بازیکن 18 ساله بارسا در خط دفاعی که مدنظر باشگاه رئال هم بود با قراردادی آزاد به یووه پیوست !
کینگزلی کومان بازیکن 18 ساله PSG هم با قراردادی آزاد اومده ! میگن بسیار تکنیکی و سرعتیه و قابلیت بازی در کناره ها رو داره .
لوکا مارونه که فصل پیش قرضی در ساسولو بازی میکرد دوباره به یووه بازگشت !
بنا به گزارش های رسیده ، یوونتوس روز دوشنبه با روبرتو پریرا بازیکن سرعتی اودینزه قرارداد امضا خواهد کرد .
شاید پاتریس اورا هم در این هفته کار انتقال خود به یوه رو تموم کنه .

فابیو کوالیارلا به تورینو رفت ! پلوسو به ساسولو پیوست ! ووچینیچ به الجزیره رفت ! اسوالدو قرارداد قرضی که داشت تموم شد و به لیگ جزیره بازگشت

powerslave
19-07-2014, 22:05
پیراهن دوم یووه خیلی خوبه. یاد اون پیراهنشون تو سال های 96-97 افتادم.
وای وای از یه میلانی قدیمی میشنوین، اصلاً به این آلگری دل نبندین. شاید یووه بازم قهرمان بشه ولی اگه بشه فقط به خاطر بازیکن هاش خواهد بود. یکی از عجیب ترین خبر هایی بود که خوندم.

m2stech
20-07-2014, 08:09
این موراتا بازیش چجوریاست؟ هیچ آشنایی با سبکش ندارم.

A/|\IR
20-07-2014, 10:28
این موراتا بازیش چجوریاست؟ هیچ آشنایی با سبکش ندارم.

بازیکن خوب و گلزنیه اگه بهش بازی داده بشه تو رئال بیشتر نوک بازی میکرد - تو بازیسازی هم کمک میکنه به تیم
اگه بهش بازی برسه خیلی پیشرفت میکنه (تو رئال بازی نمیکرد زیاد)

arash-king
22-07-2014, 00:09
پاتریس اورا رسما یوونتوسی شد ! نمیدونم از این خبر خوشحال بشم یا ناراحت :n27:

موراتا هم مصدوم شده و احتمالا 1 ماهی دور باشه ! خدا به خیر بگذرونه . شنیده بودم آلگری با تمرینایی که به

بازیکنای میلان میداده اونا رو مصدوم میکرده ، که با این مصدومیت موراتا بهم ثابت شد :n23:

بازیکنای یووه هم که همه فانتزی ، یکم بهشون فشار بیاد سریع مصدوم میشن

B3HZ@D
22-07-2014, 09:03
البته اون طوری که توی خبرها نوشته موارتا در برخوردش با روبینیو {دروازه بان سوم یووه} دچار این مصدومیت شده .
احتمالن این مورد ارتباطی با آلگری نداشته :n02:

Stream
22-07-2014, 10:45
پاتریس اورا رسما یوونتوسی شد ! نمیدونم از این خبر خوشحال بشم یا ناراحت :n27:

موراتا هم مصدوم شده و احتمالا 1 ماهی دور باشه ! خدا به خیر بگذرونه . شنیده بودم آلگری با تمرینایی که به

بازیکنای میلان میداده اونا رو مصدوم میکرده ، که با این مصدومیت موراتا بهم ثابت شد :n23:

بازیکنای یووه هم که همه فانتزی ، یکم بهشون فشار بیاد سریع مصدوم میشن

این موضوع مهمیه چون کونته خیلی خوب بازیکن ها رو سالم نگه می داشت... تو این چند سال پیرلو با این سن و سالش و سوابق مصدومیت زیادش، اصلا مصدومیت جدی پیدا نکرد و هیچ بازیکن اصلی تیم هم مصدومیت جدی نداشت. البته نکته مثبت اینه که سوابق مصدومیت میلانی ها به قبل از دوران الگری هم برمی گرده و جای امید هست :n02:

m2stech
26-07-2014, 01:33
اولین شکست یوونتوس همراه آلگری در دیدار دوستانه

اف سی یوونتوس دات آی آر – تیم فوتبال یوونتوس امروز در دیداری دوستانه به مصاف تیم آماتور لوسنتو رفت که در نهایت این دیدار با نتیجه ۳بر ۲ به نفع این تیم پایان یافت.

سرمربی جدید یوونتوس در این دیدار با تغییر ارنج سال پیش , با سیستم مورد علاقه خود یعنی ۴-۳-۲-۱ وارد زمین شد, که کارلوس توز و جووینکو به عنوان مهاجمین کناری و یورنته نیز به عنوان فوروارد مرکزی در میدان حضور داشت.

ترکیب یوونتوس در این دیدار:

استوراری-موتا-سورنسن-اوگبونا-بارلوکو(تعویض با لیویرو در دقیقه۵۲)-پادوین-مارونه(تعویض با پریرا در دقیقه۵۲)-پپه-توز(تعویض با کومان در دقیقه۵۲)-جووینکو-یورنته

در این دیدار ابتدا بازیکنان لوسنتو با ضربه سر به گل رسیدند.پریرا که قبل بازی در کنفرانس مطبوعاتی قرار داشت در نیمه دوم اولین بار با پیراهن یوونتوس وارد زمین شد.یورنته ۲ گل یوونتوس را به ثمر رساند.در ۱۵ دقیقه نیمه دوم نیز تیم لوسنتو موفق به زدن ۲ گل شد.

یازیکنان یووه البته با بدشانسی هم رو به رو بودند و ۴ بار توسط جووینکو(۲بار) پپه و پریرا توپ را به دیرک دروازه زدند.

گفتنی است یوونتوس پیش از این نیز در سال ۲۰۱۱ در بازی دوستانه این تیم را با نتیجه۶بر۱ شکست داده بود.

arash-king
29-07-2014, 18:52
رومالو ، هافبک-مدافع تیم هلاس ورونا در تست های پزشکی یووه
برزیلی الاصله ولی برای جام جهانی 2014 برای ایتالیا دعوت شده بود ولی چون مصدوم شده بود اسمش خط خورد
میگن توی هلاس ورونا آچار فرانسه ای بوده برای خودش :n02:
دفاع چپ و راست وایمیستاده ، هافبک چپ و راست ، هافبک وسط ! کلا همه جای زمین میتونه وایسه :n02:

از اینجور بازیکنا خیلی خوشم میاد ! بازیکنایی که توی پست های مختلفی وایمیسن و کارشونو انجام میدن (مث کینگ آرتور خودمون)

m2stech
31-07-2014, 16:41
دومین بازی دوستانه هم با یه نتیجه ضعیف تموم شد...هنوز هم برای آوردن سرمربی دیگه ای وقت هست...کاری که امسال آلگری میخواد با یووه بکنه را حتی ماسیمو موراتی در سال 2006 با یووه نکرده.
ویدال هم مثل اینکه با منچستر تموم کرده :n03:

arash-king
31-07-2014, 23:31
دومین بازی دوستانه هم با یه نتیجه ضعیف تموم شد...هنوز هم برای آوردن سرمربی دیگه ای وقت هست...کاری که امسال آلگری میخواد با یووه بکنه را حتی ماسیمو موراتی در سال 2006 با یووه نکرده.
ویدال هم مثل اینکه با منچستر تموم کرده :n03:

نشریه های انگلیس شایعه درست کردن که فن خال شماره 7 را برای ویدال کنار گذاشته :|
البته ماروتا اعلام کرده ویدال با وی ملاقات داشته و گفه در یووه میمونم . ولی کسی ویدال رو در اطراف باشگاه یووه ندیده
حالا معلوم نیس کچل چی زده بوده که داشته تو عالم هپروت با ویدال میحرفیده :n02:

به نظرم ویدال رو هرچه سریعتر بفروشن بهتره . چند هفته است که داره مسخره بازی درمیاره و جواب قاطعانه ای نمیده
واقعا اگه میخواد بمونه پس بیاد و تمرینات رو پشت سر بزاره
اگه واقعا میخواد بره پس هرچه سریعتر بره تا با پول فروشش بشه جایگزین خرید

arash-king
07-08-2014, 15:32
یووه در دیداری دوستانه تیم منتخب لیگ اندونزی را 8-1 شکست داد !
بعد از 1 باخت و 1 تساوی در دیدارهای دوستانه ، بالاخره یه پیروزی بدست آوردیم
البته این نتیجه ها اصلا ملاک نیست ، هدف "رسیدن به ترکیب ایده آله" !
توی این بازی تنها نکته ای که منو خوشحال میکنه بازگشت سیمونه په په بود ! سمت راست یووه رو تضمین میکنه (اگه مصدوم نشه)
توی این بازی هم زیبا کار کرده بود ، حرکات سرعتی خوبی به نمایش میزاشت !

لینک دانلود گلها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arash-king
28-08-2014, 20:33
خب قرعه کشی جام باشگاه ها هم انجام شد
گروه 1 : آتلتیکومادرید ، یوونتوس ، المپیاکوس ، مالمو

گروه خوبیه ، یجورایی میشه گفت فقط 2تا تیم قدرتمند توی گروه هستن (برخلاف فصل پیش)
امیدوارم توی همین گروه صعود کنیم و اتفاقات فصل پیش تکرار نشه

m2stech
30-08-2014, 02:42
ویدال هم بلاخره افتخار داد و در توییتر اعلام کرد که تو یووه میمونه!

arash-king
30-08-2014, 04:46
ویدال هم بلاخره افتخار داد و در توییتر اعلام کرد که تو یووه میمونه!

کاش همون موقع که منچستر پیشنهاد 60 میلیونی ارائه داده بود ، ویدال رو میفروختن :n27:
با این مصدومیت سنگینی که ویدال داشته ، بعید میدونم به شرایط آرمانی برگرده !
گفته میشد چند روز پیش منچستر آخرین پیشنهاد خودش رو ارائه کرده بود (پول حدود 40 میلیون + چیچاریتو)
من موافق فروش ویدال با این پیشنهاد بودم ، ولی بشرطی که حداقل یه بازیکن تاپ و درجه یک برای جایگزینی ویدال میخریدن !

mohammad_87
02-09-2014, 03:14
اومدم ببینم تو نقل و انتقالات چه کردید،ولی سوت و کوره که

ضمنا از سران یووه ممنونم که با آوردن آلگری امید قهرمانی سایر تیمهارو بیشتر کردند :n02:
کونته با اینکه در یووه (یکی از تیم های رقیب میلان) بود ولی دوست داشتنی بود.امیدوارم توی تیم ملی بتونه مثل یووه به موفقیت برسه.

دوباره واسه آلگری تسلیت میگم! :n02:

arash-king
02-09-2014, 15:38
اومدم ببینم تو نقل و انتقالات چه کردید،ولی سوت و کوره که

ضمنا از سران یووه ممنونم که با آوردن آلگری امید قهرمانی سایر تیمهارو بیشتر کردند :n02:
کونته با اینکه در یووه (یکی از تیم های رقیب میلان) بود ولی دوست داشتنی بود.امیدوارم توی تیم ملی بتونه مثل یووه به موفقیت برسه.

دوباره واسه آلگری تسلیت میگم! :n02:

ما بازیکن آنچنان بزرگی نخریدیم ولی بازیکنایی خریدیم که به کارِمون بیان
رومولو بهترین بازیکن فصل پیش هِلاس ورونا بود که اومد یووه ، روبرتو پریرا هم بازیهاشو ندیدم ولی میگن هافبک خوبیه و توی بازیهای پیش فصل عالی کار کرده بود
بازگشت سیمونه په په خودش یه خرید فوق العاده حساب میشه . توی بازیهای پیش فصل به شدت عالی بود و سمت چپ حریف رو آزار میداد
اما میخوام به یه بازیکن اشاره کنم که همانند پوگبا با 0 میلیون اومده یووه و مطمئن باشید (شک نکنید) این فصل یکی از بهترینهای سری آ میشه : کینگزلی کومان
اگه بازی هفته اول یووه - کیه وو را دیده باشین (یا حداقل خلاصه بازی رو دیده باشین) میبینین چه استعداد نابی رو خریدیم
من بابت خط حمله یووه نگرانی هایی داشتم ولی با این بازی که از کومان دیدم ، مطمئنم این فصل میترکونه :n02:
و اما راجع به آلگری ، من ایمان دارم که امسال خیلی بهتر از کونته میتونیم توی سری آ و CL کار کنیم
آلگری با میلانِ درب و داغون جلوی بارسا توی نیوکمپ 2-2 کرد ، با همون میلان برای بارسا دردسر ایجاد میکرد

m2stech
03-09-2014, 05:26
ما بازیکن آنچنان بزرگی نخریدیم ولی بازیکنایی خریدیم که به کارِمون بیان
رومولو بهترین بازیکن فصل پیش هِلاس ورونا بود که اومد یووه ، روبرتو پریرا هم بازیهاشو ندیدم ولی میگن هافبک خوبیه و توی بازیهای پیش فصل عالی کار کرده بود
بازگشت سیمونه په په خودش یه خرید فوق العاده حساب میشه . توی بازیهای پیش فصل به شدت عالی بود و سمت چپ حریف رو آزار میداد
اما میخوام به یه بازیکن اشاره کنم که همانند پوگبا با 0 میلیون اومده یووه و مطمئن باشید (شک نکنید) این فصل یکی از بهترینهای سری آ میشه : کینگزلی کومان
اگه بازی هفته اول یووه - کیه وو را دیده باشین (یا حداقل خلاصه بازی رو دیده باشین) میبینین چه استعداد نابی رو خریدیم
من بابت خط حمله یووه نگرانی هایی داشتم ولی با این بازی که از کومان دیدم ، مطمئنم این فصل میترکونه :n02:
و اما راجع به آلگری ، من ایمان دارم که امسال خیلی بهتر از کونته میتونیم توی سری آ و CL کار کنیم
آلگری با میلانِ درب و داغون جلوی بارسا توی نیوکمپ 2-2 کرد ، با همون میلان برای بارسا دردسر ایجاد میکرد

آره متاسفانه هر چی بازیکن این اخیرا یووه میخواست بخره را بقیه ی تیم ها با قیمت بالاتر رو هوا زدن :n15:
ولی کومان! kingsley coman !!! این اسم را بخاطر داشته باشین! پدیده ی امسال میشه :n02: سبک بازی و دریپلش مثل نیمار میمونه...شاید همزاد بودن :n10:

EDIT: الان داشتم فکر میکردم که اورا، پوگبا و کومان من را یجورایی یاد دوران تورام، وییرا و ترزگه میندازن !

arash-king
03-09-2014, 17:18
آره متاسفانه هر چی بازیکن این اخیرا یووه میخواست بخره را بقیه ی تیم ها با قیمت بالاتر رو هوا زدن :n15:
ولی کومان! kingsley coman !!! این اسم را بخاطر داشته باشین! پدیده ی امسال میشه :n02: سبک بازی و دریپلش مثل نیمار میمونه...شاید همزاد بودن :n10:

EDIT: الان داشتم فکر میکردم که اورا، پوگبا و کومان من را یجورایی یاد دوران تورام، وییرا و ترزگه میندازن !

البته نباید فراموش کنیم که حفظ ویدال و پوگبا و حتی یورنته و بازگشت سیمونه په په خودشون خریدهای عالی به حساب میان
درضمن سمت چپ یووه با وجود آساموا برای تیمهای حریف آزاردهنده بود ، الان که اِورا هم اضافه شده دیگه چه شود :n02:

من توی روز دِدلاین نقل و انتقالات نگران خط حمله بودم و منتظر بودم ماروتا حداقل یه مهاجم بخره که نشد
درعوض آلگری مصاحبه کرده بود و گفته بود که از کومان در نوک خط حمله استفاده میکنم !
توی بازی با کیه وو که فوق العاده بود و هرچی زد با بدشانسی به بیرون میرفت. مطمئنم این فصل ازش زیاد میشنویم.
کومان تا موقعی نوک حمله وایمیسه تا موراتا به روزهای آمادگی برسه.پست اصلی کومان وینگر + پشت مهاجمه !

arash-king
17-09-2014, 01:37
تاپیک بدجور داره خاک میخوره هاااااا :n15::n27:

خب اولین گام توی لیگ قهرمانان رو عالی برداشتیم ! البته توقع شکست دادن مالمو رو 100% داشتم ولی گمون نمیکردم انقد خوب بتونیم بازی کنیم !
بچه ها عالی بودن ، همشون
توز بعد از 5 فصل توی لیگ قهرمانان گل زد !!!!!!! :n04:
گل اولش روی یک دوی فوق العاده زیبا و تماشایی با آساموا به ثمر رسید
گل دومش هم دقایق انتهایی بازی روی یک ضربه کاشته !

یورنته و لیختشتاینر موقعیت هایی داشتن که ازشون خیلی بد استفاده میکردن
البته من بازی رو نصفه دیدم ولی بچه هایی که کامل دیدن میگفتن موراتا خیــــــــلی انگیزه داره
میخواد خودشو بدجووور نشون بده !

اینم لینک دانلود خلاصه بازی

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

m2stech
17-09-2014, 14:03
آره تاپیک خیلی خاک میخوره، فقط من و خودت اینجا با هم حرف میزنیم :n07: انجمن اینجا حداقل 30 40 تا یوونتوسی داره ولی فکر کنم دیگه نیستن
و تبریک بابت برد، تیم با الگری تا اینجا خوب نتیجه گرفته امیدوارم که ادامه پیدا کنه و طلسم ناکامی های لیگ قهرمانان را بشکنه.

mkh-n71
17-09-2014, 15:00
منم هستمممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مم!
سلام دوستان
من هم از این به بعد سعی میکنم اینجا فعالیتم بیشتر کنم با جازتون!
دیشب نیمه اول خیلی گیج بودیم ولی نیمه دوم تیم خوب بود! دو گل آپاچی هم عالی بود!
میگم هر کی میادیووه تو ضربه ایستگاهی استاد میشه!:n02:

امیدوارم امسال تو اروپا نتیجه خوبی بگیریم!
بابت برد هم تبریک ایشالا این برد ها مداوم باشه!
کم کم هم باید بریم سر وقت میلان!

SAEED 120
17-09-2014, 15:02
2-0 آث میلان میبره به دلیل اینکه مهره ها یخیلی قوی تره داره

mkh-n71
17-09-2014, 23:46

تحلیلتون تو حلقم!:n04:

arash-king
17-09-2014, 23:55

میلان این فصل تقویت شده و شکّی در این قضیه نیست
ولی فقط میخوام ازت بپرسم دقیقا میلان توی کدوم خطوط از یوونتوس قوی تره !؟!!! :n04:

دروازه بان که دیگه همه میشناسنش ، خط دفاع هم که بازم یووه قوی تره
خط هافبک که اصن حرفشو نزن ، قابل قیاس با ما نیستید
فقط در مورد خط حمله میشه گفت در یه سطحن ، البته اونم یووه خطرناکتره !!
باید منتظر موند تا شنبه ، ببینیم بازی چطور پیش میره
ولی نمیشه تیم برنده رو از پیش تعیین کرد

italy2006
19-09-2014, 18:01
الگری با سه برد پیاپی تا حد زیادی جو منفی طرفداران یووه رو علیه خودش پایین اورده

اگر الگری را بخواهیم جدی تر بشناسیم و اینکه مربی در عیار یووه است یا نه همین بازی با میلان است. اگر بتواند بازی را ببرد برای او اعتباری است ولو اینکه یووه مهره هایش بهتر از میلان است.

اما از دست دادن نتیجه با این بازیکنان خوب مثل کومان و موراتای سرعتی غیر قابل قبول است.

arash-king
21-09-2014, 02:26
خــب ایــنم از 3 امتیــاز شیـریــن از بـازی بـا میـلان
از دقیـقه 11 که بـازی رو نگـاه کـردم ، میتونـم بگـم میـلان به غیـر از هـد هـوندا دیگـه موقعیـت نداشـت
یـووه خیــلی عالــی توپ و میـدان رو در اختیـار خودش داشـت و مـزدِ ایـن برتـری رو هـم گرفت
چـقـد پاس گـل پوگـبا عالــی بـود !
کلـا پوگبـا و مارکیزیـو تو ایـن بازی فوق العاده بـودن
تـوز هـم که همیـنطوری داره به گـلزنیــهاش ادامـه میـده

حالا اون دوستی که میگفت میلان میبره چون مهره های بهتری داره کجاس !؟؟
بگید بیاد ببینیم چیزی برای گفتن داره عایــا !؟؟

mkh-n71
21-09-2014, 23:32
خب منم تبریک میگم دوستان
خدایی کاملا از میلان سر بودیم و حقمون هم برد بود
البته میلان هم فک کنم خودش رو کم کم داره جمع و جور میکنه که خب خبر خوبی هست!
واقعا این پوگبا محشره! مارکیزیو هم عالی بود توز هم که . . . !(با اون بچه بازیاش!!)
فقط دکتر یکم سوتی میداد دیشب که چون تازه برگشته مشکلی نیس!
:n12::n12::n12:

italy2006
22-09-2014, 17:17
گود نیوز

good news

اخبار شیرین

arash-king
24-09-2014, 13:55
خبری که این چندوقته تو سایت ها و شبکه های اجتماعی پخش شده :
لوچیانو موجی مصاحبه کرده و گفته به احتمال فراوان آندره آ آنیلی میشه مدیرعامل گروه خودروسازی فــراری
و از اونطرف ، پاول نـدود میشـه مدیرعامل یووه !!

البتــه خیـلی خیـلی خیـلی بعیـده که این اتفاق بیفــته !
از طرفـی آنیلی هرچقد بد باشه بازم خیلی بهتر از ندود میتونه تیمداری کنه (هرچند تیمداریش تعریفی هم نداره:n15:)
از طرف دیگه ، نام یوونتوس همیشه با نام خاندان آنیلی گره خورده و بعید میدونم بخوان به این راحتی ها دست از یووه بردارن

درهرصورت باید منتظر موند و ببینیم این دفعه برای یوونتوس چه خوابی دیدن
فقط امیدوارم شرایط یووه (البته کادر مدیریتی و مدیرعاملیِ یووه) از این بدتر نشه

arash-king
25-09-2014, 03:31
اینم یه 3 امتیاز دیگه و البته یه کلین شیت دیگه برای سوپرمــن :n12:
بوفون موفق شده 891 دقیقه گل نخوره و این فصل هم فعلا گلی دریافت نکرده
خدا رو شکر تیم داره عالی کار میکنه و آلگری نه تنها جای خالی کنته رو پر کرده بلکه به نظرم از کنته داره بهترم کار میکنه
بازگشت ویدال با 2تا گل همراه بود و این نشون میده مصدومیتش به کل رفع شده و آمادست تا بترکونه
لیخت هم که با فرارهاش از سمت راست ، سمت چپ حریف رو کلاً بسته و یه گل هم روی همین فرار به ثمر رسوند
تا حالا تیمی نبوده که بتونه پشت محوطه یووه توپ رو به گردش دربیاره و امیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشه
اینم از آمار بازی که نشون میده تیم چقد فوق العاده داره کار میکنه

البته نباید فراموش کنیم تو این بازی ، به پوگبا و توز استراحت داده شده بود و پیرلو و بارزالی هم نبودن
فک کنین اگه اونا هم باشن دیگه چــه شـــود :n02::n12:

m2stech
28-09-2014, 14:44
آتالانتا را هم 3-0 سرنگون کردیم تبریک!
توز هم که هر چی تعریف کنم کمه...
ولی دو بازی خیلی سخت داریم! اتلتیکو توی لیگ قهرمانان و بعدش بازی با رم!
امیدوارم که اون چندتا مصدوم هم که داریم خوب بشن تا اون موقع.

m2stech
23-10-2014, 03:23
افتضاحه سطح فوتبال ایتالیا انقدر پایین اومده که عادت کردیم و دیگه هیچ حرفی برای گفتن حتی جلوی تیم های متوسط غیر ایتالیایی هم نداریم.....سال به سال هم داریم بدتر میشیم تو لیگ قهرمانان....رم هم که سنگ تمام گذاشت....

kasra_khan2003
23-10-2014, 13:22
یوونتوس دیشب خوب بازی کرد، موقعیت های خیلی زیادی داشت اما متاسفانه بدشانس بود! موراتا هرچی زد گل نشد.

البته این المپیاکـوس داره تحت ژوزه گونزالز هم خوب داره کار میکنه، هم یوونتوس و هم اتلتیکو رو تو زمین خودش برد و سرگروه هست.

arash-king
23-10-2014, 18:17
خداوکیلی دیشب چقــد حرص خوردم مــن !
هــرچی زدیم نشــد ، باور کنید اگه 90 دقیقه دیگه هم بازی ادامه داشت ، دروازه بان المپیاکو گل نمیخورد
نیمه اول از همون دقایق اولیه بازی معلوم بود که بازیکنا دارن گیج میزنن
بدترین بازیکن زمین به نظرم پیرلو بود ، بعد ویدال !
پیرلو فقط سرعت بازی یووه رو میگرفت و با پاس های اشتباه ، موقعیت درست میکرد برای اونا
ولی نیمه دوم عالی بودیم ، از همون شروع نیمه دوم معلوم بود تیم داره بهتر بازی میکنه و میتونستیم به گل امیدوار باشیم
ولی از شانس بد ما ، دیشب بهترین شب روبرتو بود !!
اگه بازی برگشت جلوی المپیاکو امتیاز بدیم بهشون ، حذفیم !

m2stech
10-11-2014, 01:27
هفت صفر!!!
فکر نمیکردم تغییر سیستم اینجوری جواب بده، عجب گلایی زدن چه پاسکاریی میکردن.
بعد از گل توز نگاه میکردم ببینم خودش بود یا مسی !
چه روزی هم اتفاق افتاد امروز تولد 40 سالگی کاپیتان همیشگی دل پیرو هست :n01:

Masoud-2014
07-01-2015, 19:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فوری؛ اسنایدر با یوونتوس به توافق رسید
طرفداری- تازه ترین گزارشات رسانه های ایتالیایی، نشان می دهد که وسلی اسنایدر هافبک هلندی تیم گالاتاسارای با مسئولان یوونتوس به توافق نهایی رسیده است.
در هفته های اخیر، شایعات پیوستن این ستاره هلندی به تیم یوونتوس قوت گرفته و لحظاتی قبل رسانه های ایتالیایی خبر از توافق نهایی این باشگاه با وسلی اسنایدر دادند.
مدیربرنامه های اسنایدر نیز عصر امروز تأیید کرد که باشگاه یوونتوس به دنبال موکلش است و در صورت توافق دو باشگاه، موکلش آماده بازگشت به ایتالیاست.
اکنون اسپورت میدیاست ایتالیا، لحظاتی قبل عنوان کرد که این بازیکن هلندی با باشگاه یوونتوس به توافق نهایی رسیده و وی به زودی برای پیوستن به این تیم راهی ایتالیا خواهد شد.
اگرچه گفته می شود باشگاه یوونتوس و گالاتاسارای ترکیه هنوز بر سر انتقال این بازیکن به توافق کامل نرسیده اند، ظاهراً باشگاه گالاتاسارای برای انجام این انتقال خواهان 10 میلیون یوروست و باشگاه یوونتوس نیز پیشنهاد 7.5 میلیون یورویی برای اسنایدر ارائه کرده است.
وسلی اسنایدر سابقه فتح سری‌آ ایتالیا و لیگ قهرمانان را با اینتر دیگر باشگاه ایتالیایی در کارنامه خود دارد.

nw_nk
21-01-2015, 08:53
تیم رویایی پیرلو بدون حضور کریس رونالدو

آندره آ پيرلو، هافبک باتجربه يوونتوس و تيم ملي ايتاليا، تيم رويايي خود را اعلام کرد که در آن نام کريس رونالدو، مرد سال فوتبال ‏دنيا ديده نمي شود.‏

به گزارش "ورزش سه"، پیرلو که یکی از بهترین هافبک های دو دهه اخیر فوتبال دنیاست، در این فهرست حتی یک بازیکن از تیم ‏فعلی رئال مادرید را نیز انتخاب نکرد؛ در حالی که دو بازیکن از بارسا، لیونل مسی و ژاوی، در تیم منتخب او دیده می شوند. ‏

او در تیم رویایی اش بیش از همه از بازیکنان ایتالیایی استفاده کرد؛ بازیکنانی مانند بوفون، پائولو مالدینی، گتوزو، اینزاگی و کاناوارو. ‏

در این تیم منتخب که در سیستم 2-4-4 انتخاب شده، نام ستاره هایی مانند فیلیپ لام، کافو، اسکولز و کاکا نیز دیده می شود. ‏

Messi, Xavi and Scholes in Pirlo's Champions League dream team

Stream
23-01-2015, 01:18
بازیهای این فصل پوگبا فوق العاده است. بدون شک امسال تا اینجا بهترین بازیکن سری آ بوده و حتی اگه بگیم بهترین هافبک اروپاست خیلی اغراق نکردیم. دو سال پیش وقتی درباره پوگبا صحبت می شد خیلی از منتقدین، به خصوص طرفداران منچستر یونایتد، می گفتند "پوگبا یه بازیکن متوسط و معمولی است و نباید طوری حرف بزنیم که مثلا پوگبا بازیکنی در حد ویرا میشه"، همین الان در 21 سالگی پوگبا از بهترین دوران پاتریک ویرا هم بازیکن بهتری است.

یووه در نگه داشتن پوگبا باید شخصیت خودش رو به عنوان یه قدرت فوتبال اروپا نشون بده. از دست دادن ندادن ویدال در این فصل نشونه خوبی بود ولی پوگبا مهمتر است. اگه یووه پوگبا رو نتونه حفظ کنه عملا نشون دهنده این هست که یووه یه تیم درجه یک اروپا نیست (و اینکه یووه با اختلاف زیاد بهترین تیم ایتالیاست نشون میده سطح فوتبال باشگاهی ایتالیا دیگه سطح اول اروپا نیست).

kasra_khan2003
23-01-2015, 11:02
البته یووه قبلاً ازین کارا کرده، با فروش زیدان تونست ندود و بوفون رو بیاره. هرچند این سیاست، ریسکی هست و قرار نیست همیشه جواب بده. همانطور که لیورپول از فروش سوارز و تاتنهام از فروش مودریچ و بیل نتونستن امثال ندود و بوفون بخرن.

arash-king
03-02-2015, 02:04
رسمی: الساندرو ماتری به یووه بازگشت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نمیدونم فازِ ماروتا چیه که رفته دوباره این بنجل رو برگردونده:n23: البته امسال توی جنوا خیلی فراتر از انتظار ظاهر شده
ولی کلا امیدی بهش ندارم... وقتی حرف از موفقیت توی لیگ قهرمانان میشه ، مطمئن باشین با امثال ماتری به جایی نخواهیم رسید:n29:

یووه روز آخر نقل و انتقالات فعالیت زیادی داشته
البته فکر کنم فوتبال واقعی رو با مسترلیگ بازیِ PES اشتباه گرفته :n02:
چون رفته هرچی جوونه خریده واسه یووه و قطعاً قرض داده میشن به تیمهای میانه جدولی

دنیله روگانی (مدافع امپولی) آخر فصل میاد یووه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آلبرتو برینولی (دروازه بان ترنانا) به یووه پیوست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلودیو زاپا (هافبک ساسولو) قرضی راهی یووه شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلیپه تلو (هافبک کلمبیایی 18 ساله) اومده یووه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
استورارو (هافبک جنوا) هم به یووه پیوسته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%8C-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF-%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B3-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF)
پائولو دی چلیه (که قرضی توی پارما بازی میکرد) ادامه فصل یووه را همراهی خواهد کرد

2تا هم خروجی داشتیم
جووینکو به تورنتو کانادا پیوست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :n27:
فدریکو ماتیلو راهی کیه وو شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع : طرفداری و شخصِ آقای جانلوکا دی مارتزیو :n02:

m2stech
04-02-2015, 13:36
خرید ماتری خیلی خنده دار بود بعد به این راحتی جیوینکو را از دست دادیم، احتمالا کلا دو تا بازی بهش برسه مثل آنلکا با توجه به اینکه استایل بازیش هم شبیه موراتا و لیورنته هست

arash-king
12-02-2015, 21:11
پیراهن‌های احتمالی :n12:یووه:n12: برای فصل بعــد

پیراهن دوم

پیراهن سوم

نمیدونم چه اصراری دارن که پیراهن صورتی رو برای یووه انتخاب کنن !!:n15:
ابهـت تیم رو میاره پایین :n02:

ولی از لباس سوم شدیــــد راضی‌ام... رنگش خیـــلی خــوبه

Captain_America
12-02-2015, 21:50
نمیدونم چه اصراری دارن که پیراهن صورتی رو برای یووه انتخاب کنن !!

رنگ لباس اولیه یوونتوس هست در بدو تشکیلش.

arash-king
13-02-2015, 01:01
رنگ لباس اولیه یوونتوس هست در بدو تشکیلش.

بعله ، بنده هم اطلاع دارم که اولین رنگ باشگاه ، صورتی بود
ولی خب ، الان زیاد رایج نیست که تیمهای مختلف از صورتی استفاده کنن
اکثر هوادارای داخلی یووه هم از این رنگ خوششون نمیاد...
من لباس دوم همین فصل رو بیشتر میپسندم

hossein blak
17-04-2015, 00:25
آلگری: از نتیجه به دست آمده و عملکرد شاگردانم راضی هستم
به گزارش ورزش 11، یوونتوس در دور رفت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه خانگی خود پیروزی ارزشمندی را به دست آورد و توانست برابر موناکو با یک گل به پیروزی برسد تا شانس صعود به دور بعد داشته باشد.

ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی یوونتوس از عملکرد شاگردانش در این دیدار راضی است. او در نشست خبری بعد از بازی گفت: از نتیجه به دست آمده و عملکرد شاگردانم راضی هستم. بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم. درباره یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا سخن می‌گویم. رقابت در این مرحله اصلا آسان نیست و نمی‌توان هیچ حریف را راحت توصیف کرد. موناکو بازیکنان بسیار خوبی را در اختیار داشت؛ به ویژه در خط دفاعی. بازی کردن برابر این تیم آسان نبود و من از نتیجه به دست آمده راضی هستم.

آلگری درباره دیدار برگشت نیز گفت: من امیدوار هستم. الان دیگر باید در دیدار برگشت نیز گلزنی کنیم. در ابتدای این دیدار نتوانستیم بازی خوبی را به نمایش بگذاریم و کمی آشفته بودیم اما رفته رفته بهتر شدیم و توانستیم بازی خوبی را به نمایش بگذاریم. از نتیجه به دست آمده راضی هستم و امیدوارم که در دیدار برگشت نیز به پیروزی برسیم و به دور بعد راه یابیم.

آلگری درباره حضور 70 دقیقه‌ای پیرلو در این دیدار گفت: پیرلو بازیکنی کلیدی برای یوونتوس به شمار می‌آید. او تازه از آسیب‌دیدگی رهایی یافته بود و نمی‌توانست 90 دقیقه بازی کند. وقتی موناکو برباتف را به میدان فرستاد پی بردم که این ستاره بلغارستانی مشکلات زیادی برای ما در خط دفاعی ایجاد می‌کند. به همین خاطر تصمیم گرفتم پیرلو را تعویض کنم و بازیکن آماده‌تری را به میدان بفرستم. ما در این دیدار می‌توانستیم به گل‌های بیشتری هم برسیم. در کل از نتیجه به دست آمده راضی هستم. به آن چیزی که می‌خواستیم رسیدیم و الان باید به دنبال پیروزی در بازی برگشت باشیم.

سرمربی یوونتوس درباره عملکرد کارلوس توز در این دیدار گفت: توز بازیکن تاثیرگذاری برای ماست. امیدوارم که در دیدار برگشت در بهترین حالت خود باشد.

-----------------------------------------------------
ویدال: از توز خواستم پنالتی را من بزنم

به گزارش ورزش 11، آرتورو ویدال که در پیروزی یک بر صفر شب گذشته (سه‌شنبه) یوونتوس برابر موناکو در دور رفت از مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا تنها گل بانوی پیر را در دقیقه 57 از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند، در خصوص گلزنی‌اش به شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورت» ایتالیا گفت: وقتی ضربه پنالتی به سود ما اعلام شد اعتماد به نفس لازم برای زدن ضربه را داشتم برای همین از کارلوس توس خواستم تا من این ضربه را بزنم. در یوونتوس ما پنالتی‌زن اول نداریم و هر کسی که احساس کند در شرایط بهتری برای زدن ضربه پنالتی است، پشت توپ می‌ایستد.

وی افزود: وقتی پشت توپ ایستادم رویم فشار بود ولی سرم را بالا گرفتم و تصویر همسرم جلوی چشمانم آمد. او به من اعتماد به نفس بالایی برای زدن ضربه پنالتی و گل کردنش داد. به هر حال ضربه را گل کردم و امیدوارم اعتماد به نفسم با این گل بالا برود. طبیعی بود که در تقابل با تیمی که در دیدار رفت از مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل آرسنال عالی بازی کرده بود، کمی احساس ترس کنیم. نگران این بودیم که موناکو از فضاهای خالی پشت‌سرمان استفاده کند که در پایان آنها نتوانستند از این حیث به ما ضربه بزنند.

-----------------------------------------------------
مارکیزیو با یوونتوس تمدید می کند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش ورزش 11، رسانه‌های ایتالیایی امروز (چهارشنبه) ادعا کردند که کلودیو مارکیزیو، هافبک ملی‌پوش تیم فوتبال یوونتوس برای تمدید قرارداد خود با مسئولان بیانکونری به توافق رسیده است و طی چند روز آینده پای برگه قرارداد جدیدش را امضا می‌کند.

قرارداد فعلی مارکیزیوی 29 ساله تابستان سال 2016 به پایان می‌رسد اما اکنون نشریه گاتزتادلواسپورت مدعی شده است که او با باشگاه یوونتوس برای تمدید قراردادش تا سال 2019 به توافق رسیده است.

این نشریه با اعلام اینکه ماندن مارکیزیو در تورین قطعی است، مدعی شده انتشار بیانیه رسمی باشگاه یوونتوس در این خصوص تا 26 آوریل (6 اردیبهشت) یعنی پیش از دربی شهر تورین به تعویق افتاده است.

مارکیزیو در فصل جاری یکی از مهره‌های کلیدی یوونتوسی بوده است که پیشتاز بلامنازع کورس قهرمانی سری A محسوب می‌شود و تا مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا نیز پیشروی کرده است.

او که محصول آکادمی باشگاه یوونتوس است، در 41 بازی که در فصل جاری برای بانوی پیر به میدان رفته، دو گل زده و 9 پاس گل داده است.

nw_nk
30-04-2015, 15:50
به ادعای گل یووه پیشنهاد 80 میلیون یورویی پاریس برای پوگبا رو قبول کرده ولی پوگبا تا تابستان منتظر پیشنهادای بهتر میمونه

Stream
30-04-2015, 15:55
به ادعای گل یووه پیشنهاد 80 میلیون یورویی پاریس برای پوگبا رو قبول کرده ولی پوگبا تا تابستان منتظر پیشنهادای بهتر میمونه

فوق العاده بعید می دونم پوگبا از یووه به پاریس بره، یووه همین الان باشگاه قوی تر است و لیگ ایتالیا هم لیگ قوی تر. تنها توجیهی که هست دستمزد فضایی است که فکر نمی کنم حداقل در این سن و سال مطرح باشه، و اینکه قطعا تیم هایی مثل رئال یا بارسا همون دستمزد رو به پوگبا می تونن بدن.

arash-king
01-05-2015, 14:32
همه‌ی بحث‌هایی که مطرح میشه راجع به پوگبا، شایعه‌ای بیش نیست.
اگه 80 میلیون پیشنهاد داده باشن و یووه موافقت کنه، یعنی 80 میلیون سود :n02: (با توجه به اینکه یووه پوگبا رو مجانی خریده بود)
ولی خیـــلی بعیده که پوگبا به این زودی از یووه جدا بشه !!
راجع به لیگ هم بگم که از الان قهرمانی رو تبریک میگم . بازم یه فصلی که چندان جذابیت واسه ما نداشت (از نظر رقیب واسه قهرمانی) تموم شد :n02:

3شنبه هم که با رئال بازی داریم و فوق‌العاده بازی سختیه...البته من شانسی واسه یووه قائل نیستم ولی امیدوارم به فینال برسیم

nw_nk
01-05-2015, 23:20
فابیو کاپلو: بستگی به یوونتوس در لیگ قهرمانان دارد. ولی توز مطمئنا یکی از معدود بازیکنانی است که میتواند در زمین تفاوت ایجاد کند و نامزد های ضعیفتری از او برای توپ طلای فصل قبل وجود داشتند.

مسی، اما مسی است. او یک نبوغ بی نظیر دارد. او مثل مارادونا و پله است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 37&w=620&h=430

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Stream
03-05-2015, 00:48
خب یوونتوس قهرمان ایتالیا شد :n02: قبل از شروع نیمه نهایی لیگ قهرمانان.

arash-king
03-05-2015, 18:10
چهارمین قهرمانی متوالی رو تبریک میگم به تیفوسی‌های گل
ایشالا با بردن رئال بریم واسه فینال

amir deja vu
06-05-2015, 00:25
تبریک میگم رفقا

بازی خوبی بود ، خیلی حال کردم با این برد (هرچند خودم ته دلم فکر کردم نتونه ببره)

به امید صعود به فینال بعد از مدت ها
:n05:

Dark Soul
06-05-2015, 00:31
خوشحالم یووه برد ملت خیلی دیگه دست کمشون گرفته بودن .
امیدوارم به فینال هم برسن تا ایتالیایی ها بعد چند سال مقداری از اعتبار گذشته را بدست بیارن .

نادر1368
06-05-2015, 01:29
معلوم بود می بره! حتی اگه دقت می کردن بیشترم می زدن ولی به هر حال برلین منتظر ماست بیا تا برویم!!

Amir M.ohAma.D
06-05-2015, 15:38
تبریک میگم برد بسیار خوبی بود
یوونتوس خیلی با برنامه بازی کرد...رئال خیلی مواظب بود و براش خیلی مهم بود اوایل بازی گل نخوره ولی یونتوس خوشبختانه تونست اوایل بازی یه گل بزنه اگه اون گل اوایل بازی زده نمیشد فکر نمیکنم یوونتوس میتونست بازیو ببره

از نظر مهره که اصلا این دو تیم قابل قیاس نیستند خدایی ادم حال میکنه بازیکنای رئالو میبینه همشون بوی گل میدن بیل رونالدو رودریگز و ... خلاصه کار خیلی سختیه رئالو با ستاره هاش در برنابئو حذف کرد

دیشب یوونتوس خیلی عالی دفاع میکرد ادم از دیدن همچین نظم دفاعی لذت میبرد دفاع در فوتبال یعنی این...هر بازیکنو یه نفر دیگه پوشش میداد یکی که دریبل میخورد سریع یکی از پشت پوشش میداد
نباید اون گلو میخورد از بوفون کبیر:دی بعید بود جاگیریه درستی نداشت روی اون ارسال یه جاگیری بد دیگه هم داشت...ای کاش اون گل زده نمیشد و بازی 1-0 تموم میشد

رئال در برنابئو هیچوقت انقدر اشتباه نمیکنه...نقطه ضعفی که دیشب داشتند و به خوبی یوونتوسیها ازش استفاده کردند بازی بد و پر اشتباه مارسلو بود که بدون شک بازی برگشت خبری از این چیزها نخواهد بود...از نظر من مارسلو الان بهترین دفاع چپ جهانه و شانس خوبی بود که اصلا اماده نیست الان

در برنابئو باید هرجور شده 1 گل بزنیم در 30 دقیقه ابتدایی...این یوونتوسی که من دیدم استاد ضد حملست....ضد حمله هایی که میزدن فراتر از انتظارات من بود بدون شک رئال 10 نفره حمله میکنه همینطوری تمرکز روی ضدحملات خیلی راحت میشه یه گل به رئال در زمین خودش زد

چه حالی میده بوفون یه کلین شیت در برنابئو داشته باشه :دی
خیلی دوست دارم از اخرینهای اون نسل طلایی ایتالیا یعنی بوفونو پیرلو قهرمان این دوره بشن واقعا حقشونه....

هرچند من یوونتوسی نیستم:دی و یه شخص پرستی بیش نیستم :دی به خاطر بوفون امیدوارم قهرمان بشه :دی

نادر1368
06-05-2015, 18:58
پیرلو تا دقیقه 80 بالا 10 کیلومتر دویده بود و دقیقه 90 هنوز داشت تکل می زد!! همون اوایل که سوتی هاشون شروع شده بود اگه زیاد دست پر نمی گرفتنشون کار رو میشد تموم کرد! با این دفاع فوق العاده ای
که داریم و با سوتی هایی که مارسلو و راموس خواهند داد:n09: برای برگشت هم خیلی امید داریم اصلا نگران نباشید از اون طرف هم بارسا بیاد فینال با ضد حمله های برق آسای توز کارشون تمومه!

arash-king
14-05-2015, 02:50
خب اینم از پر استرس ترین بازی فصل یووه ♥
نمیگم از رئال بهتر بودیم ولی میتونستیم تو سانتیاگو هم برنده بیرون بیایم، اگه توپ های مارکیزیو و پوگبا گل میشد
بهترین بازیکن زمین که بدون شک سوپرمن بود ♥ با واکنس های فوق استثنایی که داشت تیمو نجات داد
بعد از سوپرمن ، من بازی ویدال رو فوق العاده دیدم ! بازیکنی که 90 دقیقه میدوه و خستگی تو کارش نیست !
16 خرداد روز سرنوشت سازی میشه واسمون...
از طرف دیگه خط دفاع بارسا منو امیدوار میکنه که بتونیم برنده بشیم از طرف دیگه خط حملشون باعث میشه نگران بازی بشم
ولی مطمئنم یووه جلوی بارسا نسبت به رئال بهتر بازی کنه. رئال تیم سرعتی بود و اذیت میکرد ولی از پسش براومدیم
بارسا نسبت به رئال از سرعت کمتری برخورداره، مخصوصاً تو خط دفاع
اگه قهرمان بشیم، یه فصل استثنایی رو با مکس آلگری پشت سر گذاشتیم ♥

nw_nk
14-05-2015, 08:02
کارلوس توس: مسی از سیاره دیگری است ولی یوونتوس برای بارسلونا آماده است

مسی بهترین بازیکن چهان است، حتی در نیمه نهایی ها هم او کارهای عجیب کرد. او بازیکنی از سیاره دیگر است. هیچوقت با او مشکلی نداشتم.

ما لیاقت این فینال را داریم. حالا برای یک چالش بزرگ مقابل بارسلونا به برلین میرویم. واقعا یک تیم هستیم، هیچ کس روی ما شرط نمیبست ولی کار بزرگی کردیم.

amir deja vu
14-05-2015, 10:40
تبریک
بالاخره بعد از چند سال دوباره در فینال...
خیلی بازی سخت و نفس گیری بود ولی خیلی حال کردم شاخ مادریدی هارو شکوند...
بوفون هم که مثله همیشه عالی بود .پیر شدنی نیست این بازیکن
فینال خیلی سختی با بارسا داریم ولی تا فینال اومدنم خوب و ارزشمنده به امید پیروزی تو فینال

Dark Soul
14-05-2015, 14:49
تبریک به یوونتوسی ها :12:
من که از بازی لذت بردم و با توجه به بودجه خرید و بازیکنای دوتیم ، من رئال رو برتر یا شایسته صعود ندیدم .
بهر حال اگه قرار نیست آلمانیها قهرمان نشن مطمئنا دلم می خواد ایتالیایی ها قهرمان بشن .(حسم میگه می شن :n06:)

m2stech
14-05-2015, 15:13
چه خبره اینجا!
تبریکات!
دل پیرو هم پیغام داده!
باز هم رئال را حذف کردیم البته بدون خرید بازیکنای آنچنانی بیشتر بازیکنا پیش خودمون بزرگ شدن :n02: و از این حیث حتی فینالم ببازیم من راضیم
این بارسا دوباره خیلی خوب شده سختترین بازی فصلمون را داریم فرار از آفساید مهاجم های بارسا نابود کنندست
ولی اگر توز و موراتا و پوگبا روز خوبشون باشه خیلی راحت دفاع بارسا را به بازی میگیرن
تقابل سوارز و اورا و کیلینی هم میتونه جالب باشه چون سوارز به اورا توهین کرده و کیلینی را هم گاز گرفته :n09:

Stream
14-05-2015, 16:48

ارزش این پیروزی برای Buffon مشخصه، بازیکنی که در 37 سالگی اینطور هیجان زده میشه بعد از یک برد. تنها افتخاری که بوفون نداره همین قهرمانی لیگ قهرمانان است.

Reza31001
14-05-2015, 17:09
باز هم رئال را حذف کردیم البته بدون خرید بازیکنای آنچنانی بیشتر بازیکنا پیش خودمون بزرگ شدن :n02:
و از این حیث حتی فینالم ببازیم من راضیم
نه آقا چرا ببازین؟
من با اینکه طرفدار هیچ کدوم از تیم های نیمه نهایی نبودم و فینال تمام اسپانیایی رو پیش بینی می کردم ولی الان واقعا برای کاری که یوونتوس تا اینجا انجام داده ارزش زیادی قائلم و به نظرم دلیلی نداره که این تیم بخواد به خاطر رویارویی با حریف قدری مثل بارسا به همین رسیدن به فینال بسنده کنه
به خصوص اینکه فینال یه تک بازی هست و اتفاقات پیش بینی نشده زیادی ممکنه بیفته

البته نباید فراموش کنیم برخلاف بازی نیمه نهایی که رئال، بهترین رئال این فصل نبود، در فینال با بهترین بارسای فصل بازی دارین که این شاید خودش ارزش بیش از پیشی به قهرمانی احتمالی یووه بده

m2stech
21-05-2015, 02:24
باز هم تبریک! بعد از 20 سال قهرمان جام حذفی! و دومین جام تو این ماه بریم برای سومیش.
فصل بعد لباس ورزشی یووه کلا ارتشی میشه :n02: پرجم ایتالیا، نشانه ی سه رنگ، 3 ستاره ی طلایی و یک ستاره ی نقره ای!

K!ng of th3 K!ngs
01-06-2015, 21:34
بچه ها بازی بارسا و یوونتوس کسی میدونه ترکیب تیم یوونتوس چطوریه؟ (ممکنه سوالام احمقانه باشه)

Stream
01-06-2015, 22:28
بچه ها بازی بارسا و یوونتوس کسی میدونه ترکیب تیم یوونتوس چطوریه؟ (ممکنه سوالام احمقانه باشه)

ترکیب تا 30-45 دقیقه قبل از بازی منتشر نمیشه. البته همون ترکیب 2-1-3-4 یووه احتمالا بازی خواهد کرد:

بوفون
اورا - کیلینی - بونوچی - لیختشتاینر
پوگبا - پیرلو - مارکیزیو
ویدال
موراتا - توز

البته شاید به جای موراتا، یورنته بازی کنه (بنا به تاکتیکی که یووه پیش می گیره).

nw_nk
01-06-2015, 23:51
کلودیو مارکیزیو: به تیم بزرگ بارسلونا احترام میگذاریم ولی از آنها نمیترسیم

MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-06-2015, 01:13

آندره آ پیرلو

بنابه نوشته یک روزنامه اسپانیایی پیکار فینال لیگ قهرمانان اروپا آخرین حضور آندرا پیرلو نزد بانوی پیر خواهد بود و وی تابستان راهی لیگ حرفه‌ای آمریکا خواهد شد.

به گزارش ورزش 11، روزنامه آس در شماره چهارشنبه (امروز) خود عنوان کرد هنوز یک سال دیگر از قرارداد آندره آ پیرلو 36 ساله با یوونتوس تورین معروف به بانوی پیر باقی مانده است. اما براساس یکسری اخبار کسب شده، این بازیکن قصد ندارد مدت باقیمانده قراردادش را انجام دهد.

براساس اعلام این نشریه ستاره قدیمی تورینی‌ها با بازی مقابل بارسلونا، در حقیقت آخرین پیکار خود را در پیراهن یووه انجام خواهد داد و تابستان به تیمی از لیگ حرفه‌ای آمریکا ملحق خواهد شد.

دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا میان یاران پیرلو و بارسلونا شنبه شب در ورزشگاه المپیک برلین انجام می‌شود.

K!ng of th3 K!ngs
07-06-2015, 16:12
بعد از اینکه سوپراستار یوونتوس نتوانست بر 2 تا کاپ هایی که از AC Milan داره اضافه کنه، اشک از چشماش سرازیر شد
Pirlo تا حالا دوبار این جام رو بالای سرش برده، هر دو بار با AC Milan در سال های 2003 و 2007 . ولی بعد از بازی دیشباین اسطوره ی 36 ساله نتونست به تیمش کمک کنه تا دوباره جام رو بالای سرش ببره

Paul Pogba در حال دلداری Andre Pirlo

اشک های Andrea Pirlo بعد از اینکه نتوانست به Old Lady کمک کند تا جام را ببرد.

Andrea Pirlo و GianLuigi Buffon احساساتی شدند

شماره ی 21 از لبسا سفید و سیاهش برای پاک کردن اشک هایش استفاده کرد

Buffon تا حالا این جام را بالای سر نبرده است، با اینکه تا حالا 2 بار حضور داشته

arash-king
07-06-2015, 22:56
خب ، اینم از پایان فصل 2015-2014
یه فصل رویایی برای یووه و یکی از بهترین یووه‌هایی که تو چند سال اخیر شاهدش بودیم.
توی لیگ که قدرت بلامنازع بودیم و 4 هفته زودتر قهرمان شدیم. هرچند از نظر مجموع امتیازات نسبت به فصل پیش بدتر بودیم (فصل پیش 102 امتیاز)
ولی در کل یوونتوسِ آلگری رو از یوونتوس کونته بهتر میدونم. بعد از 20 سال جام حذفی رو هم فتح کردیم و این یکی از موفقیت‌های یوه به شمار میره.
توی CL خیـــــــــلی بد شروع کردیم و همه معتقد بودن که یووه حتی از گروهش هم بالا نمیاد ولی اومدیم.
2تا بازی جلوی رئال یکی از بهترین نمایش های یووه بود که با موفقیت پشت سر گذاشتیم و رفتیم فینال.
قبل از بازی با بارسا، همونطور که سوپرمن هم گفته بود، کمتر از 30 درصد شانس پیروزی داشتیم ولی بازم خوب بودیم و نشد که جام رو ببریم.

در آخر باید بگم، کسایی که اول فصل از اومدن آلگری ناراحت بودن و میگفتن هیچ جامی نمیگیره، الان قیافشون دیدن داره.
یکی از تاکتیکی‌ترین مربی‌هاییه که تو یووه دیدم.
امیدوارم با خریدهایی که این فصل داریم انجام میدیم، فصل بعد بازم تو CL موفق باشیم

♥Forza Juve♥

K!ng of th3 K!ngs
07-06-2015, 23:10
خیلی دوست دارم Pogba و Pirlo فصل بعد هم حضور داشته باشن. اصن کاشکی میشد هیچ کدوم از افرادمون نرن :(

arash-king
08-06-2015, 01:31
خیلی دوست دارم Pogba و Pirlo فصل بعد هم حضور داشته باشن. اصن کاشکی میشد هیچ کدوم از افرادمون نرن :(

پیرلو گفته بود "اگه با یوونتوس قهرمان CL بشم جدا میشم."
حالا باید ببینیم برای سال بعد هم میمونه یا نه ....
ولی با موندن پوگبا مخالفم ! مینو رایولا مدیر برنامه‌های پوگبا همش حرف از جدایی پوگبا میزنه و تا الان
خودِ پوگبا صراحتاً اعلام نکرده که میخواد تو یووه بمونه ! انگار میل زیادی به موندن نداره !
تیم‌های متمول زیادی هم خواهانشن.... فراموش نکنیم که هیچ پولی بابت پوگبا پرداخت نکردیم و اگه بفروشیم، همش سوده
بالای 80 میلیون میشه ردش کرد...

امروز یه خبر خوشحال کننده هم بوفون داد بهمون : "تا سه سال دیگر با یووه هستم" :n12:
بهترین بازیکن یووه جلوی رئال و بارسا بود ، مخصوصاً جلوی بارسا و سیوهای فوق‌العادش

K!ng of th3 K!ngs
08-06-2015, 15:35
Buffon و Pirlo عشقننننننن مخصوصا Buffon با اون غیرتی که روی یووه داره، اصلا واقعا نمیتشه گفت از یکیشون بدم میاد

حالا اینا به کنار، به نظر شما اگر Chiellini توی بازی بود نتیجه چطور میشد؟

arash-king
08-06-2015, 17:34
Buffon و Pirlo عشقننننننن مخصوصا Buffon با اون غیرتی که روی یووه داره، اصلا واقعا نمیتشه گفت از یکیشون بدم میاد

حالا اینا به کنار، به نظر شما اگر Chiellini توی بازی بود نتیجه چطور میشد؟

اگه جورجو هم تو بازی بود، بازم میباختیم (شکی در این نیست که بارسا بهتر از ما بود)
ولی دفاع تیم با حضور جورجو بهتر میشد، مخصوصاً اینکه هماهنگی خوبی با پاتریس اورا داشت.

K!ng of th3 K!ngs
08-06-2015, 18:14
Pirlo: آیا گریه کردنم به خاطر خداحافظی با یوونتوس بود؟ نه، به خاطر باخت بودند.

arash-king
09-06-2015, 17:56
سامی خدیرا هم با قراردادی آزاد راهی یووه شد
همینجوری هافبکامون عالی بودن، خدیرا هم اومد دیگه هیچی دیگه :n02:

تا الان دیبالا (40 میلیون) + خدیرا (مجانی) به تیم اضافه شدن
مرسی ماروتا کچل :n02:

vahidgame
23-06-2015, 14:15
یوونتوس رسما ماریو مانژوکیچ رو ما مبلغ 19 میلیون یورو از اتلتیکو خرید

فکر کنم یوونتوس امسال هم خوب تقویت بشه
ولی از اونور خط از دست دادن بعضی هافبک هاشو داره
پوگبا به شدت تیم های مختلف دنبالشن و احتمالش هست این فصل بره
پیرلو هم احتمالش زیاده به زودی به نیویورک سیتی بره

arash-king
23-06-2015, 14:48
جوزپه ماروتا هرگونه پیشنهاد برای پوگبا رو رد کرده.
خودِ پیرلو هم شخصاً اعلام کرده که این فصل قصد جدایی نداره و تا فصل بعد صبر میکنه.
مانژوکیچ هم که به خط حمله پیوست و از طرفی الساندرو ماتری به میلان برگشت.
سیمونه زازا هم این فصل را در یووه بازی خواهد کرد.
تنها بازیکنی که الان زمزمه‌های جدایی‌اش به گوش میرسه، کارلوس توزـه
جای خالیش هم نمیشه پر کرد. بهترین بازیکن یووه بود فصل پیش

Stream
23-06-2015, 15:27
در صورتی که مثلث MVP در خط میانی در تیم بمونن، جدایی احتمالی پیرلو و توز قابل جبران است در نهایت. جدایی پوگبا دور از احتمال نیست به خصوص اگه پیشنهادی در حدود 80 تا 100 میلیون یورو از طرف رئال یا بارسا بیاد، ولی حداقل باشگاه خیلی واضح مشخص کرده پوگبا رو به سادگی از دست نمیده و هر باشگاهی که به دنبالش هست باید قیمت بسیار بالایی بپردازه.

m2stech
02-07-2015, 02:16
لباس ورزشی فصل بعد رسما معرفی شد

arash-king
03-07-2015, 23:44
رسمی : نتو، دروازه‌بان فیرونتینا به یوونتوس پیوست.

یه انتقال هوشمندانه برای یوونتوس... استوراری هم به کالیاری پیوست و نتو ذخیره‌ی بوفون شد که دیگه آخرای فوتبالش رو سپری میکنه.
بعد از خداحافظی جی‌جی، میشه روی این دروازه‌بان جوان حساب باز کرد.

پیرلو هم که تا روزهای آینده انتقالش به نیویورک سیتی رو قطعی میکنه ولی فکر کنم تا نیم فصل تو یووه میمونه.
توز هم که جدا شد و رفت آرژانتین.
کچل خان باید دست بجنبونه و یه فکری به حال هافبکامون بکنه.
اگه احتمال بدیم که پوگبا هم جدا شه، خط هافبکمون خیلی ضعیف میشه.

vahidgame
07-07-2015, 15:58
جوزپه ماروتا هرگونه پیشنهاد برای پوگبا رو رد کرده.
خودِ پیرلو هم شخصاً اعلام کرده که این فصل قصد جدایی نداره و تا فصل بعد صبر میکنه.
مانژوکیچ هم که به خط حمله پیوست و از طرفی الساندرو ماتری به میلان برگشت.
سیمونه زازا هم این فصل را در یووه بازی خواهد کرد.
تنها بازیکنی که الان زمزمه‌های جدایی‌اش به گوش میرسه، کارلوس توزـه
جای خالیش هم نمیشه پر کرد. بهترین بازیکن یووه بود فصل پیش

همون چیزی که گفتم تقریبا اتفاق افتاد :دی
پیرلو و توز که رفتن ، از بین پوگبا و ویدال هم ممکنه یه دونشون برن

به هر حال حتی رفتن پیرلو و توز هم خودش تاثیرگذاره

arash-king
07-07-2015, 17:51
همون چیزی که گفتم تقریبا اتفاق افتاد :دی
پیرلو و توز که رفتن ، از بین پوگبا و ویدال هم ممکنه یه دونشون برن

به هر حال حتی رفتن پیرلو و توز هم خودش تاثیرگذاره

آره متاسفانه، میشه گفت پیرلو یجورایی زد زیر حرفش :n02:
ولی جوزپه ماروتا گفته نقل و انتقالات یووه بسته شده و بازیکنی اضافه یا کم نمیشه
بارسا جدّی‌ترین مشتری پوگبا بود که اونم انصراف دادن و گفتن امسال پوگبا رو نمیخریم.
الان 2تا مسئله مونده که هنوز حل نشده : یکی هافبک هجومی و یکی دیگه تکلیف شماره 10
یووه باید از بین ایسکو و اسکار و یووتیچ یکی رو بگیره

arash-king
08-07-2015, 10:23

با 18 میلیون یورو، سیمونه زازا به یوونتوس پیوست.
نمیدونم چرا اصلا از این زازا خوشم نمیاد. به نظرم اصلا نتونه توی یووه بدرخشه و کاری کنه.
تو بازی‌های ملی که کونته ازش استفاده میکرد، چندان بازی موثری ازش نمیدیدم.
فصل پیش تو 34 بازی، 10 گل زده و زوج خوبی رو با براردی تشکیل داده بودن.
امیدوارم تو یووه جواب بده و از خریدش ناامید نشیم :n27:

Stream
08-07-2015, 12:40
در خط حمله دیبالا، مانژوکیچ و زازا اومدن تا به نوعی جانشین توز بشن... به نظرم خوب هست ولی فکر می کنم اون Killer instinct توز در فصل جدید رو هیچ کس نخواهد داشت. در خط میانی مهم اینه که مثلث MVP حفظ بشه در این فصل. من فکر می کنم در خط دفاع به یه دفاع چپ هم نیاز است، اورا الان 34 سالش هست و نمیشه روش برای کل فصل حساب باز کرد.

m2stech
08-07-2015, 13:06
مطمئنا نبود توز حس میشه امسال بهترین بازیکنمون بود و با آمار 50 گل در 95 بازی یووه را ترک کرد که تو سری آ خیلی خوبه به نظرم

Amir Moradi
25-07-2015, 09:54
تیم فوتبال یوونتوس فردا شب (شنبه) در دیداری تدارکاتی درسن‌گلان سوئیس به مصاف دورتموند خواهد رفت تا اولین قدم را برای آمادگی پیش فصل بر دارد .

ماسیمیلیانو آلگری که چندین جلسه تمرین را تا امروز در کمپ اختصاصی یووه برپا کرده در حالی 26 بازیکن را برای این دیدار دعوت کرده است که نامی از ویدال دیده نمی شود، همچنین آزاموا که فصل پیش را بدلیل مصدومیت و عمل زانو از دست داده بود برای ادامه مراحل ریکاوری و آماده سازی در تورین می ماند اما از سوی دیگر بازیکنان جدید یووه برای بازی فردا آماده خواهند بود .

لیست یوونتوس :

بوفون - کیلینی - کاسرس - پوگبا - زازا - مارکیزیو - موراتا - یورنته - بارتزالی - مانژوکیچ - بونوچی - پادوین - دیبالا - روگانی - نتو - لختشتاینر - استورارو - خدیرا - اورا - روبینهو - آئودرو - کلمنزا - پارودی - تلو - چری - وادالا

گفتنی است که طبق اعلام قبلی دیدار فردا شب یوونتوس - دورتموند ساعت 21:30 بطور مستقیم از شبکه ورزش سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد .

arash-king
12-08-2015, 06:42
این تاپیک بدجور داره خاک میخوره‌هااا !!! دیر به دیر فعالیتی توی این تاپیک به چشم میخوره !!

مهمترین اتفاقات چندوقته اخیر یووه :
اول از همه، یه تبریک بگم به هوادارا بابت قهرمانی تو سوپرکاپ ایتالیا و کسب سه‌گانه‌ی داخلی ♥
بازی رو نصفه نیمه دیدم ولی همین که قهرمان شدیم عالیه !

مطمئنم این فصل با وجود این خط هافبکی که داریم، به مشکلات زیادی برمیخوریم. خط هافبکمون افتضاح ضعیفه !
با رفتن ویدال و پیرلو، دوتا از مهمترین هافبکامون، مشخصه که تیم به مشکل میخوره، مخصوصاً ویدال که مردِ همه‌کاره‌ی هافبکمون بود
اومدن خدیرا هم چنگی به دل نزد و نیومده مصدوم شد. الان بازیکن مهمی توی خط میانی نداریم که بتونه موثر باشه

یووه بدجور دنبال هافبکه. دراکسلر و گوندوغان و گوتزه مهمترین هدف‌های یووه هستن
ولی به خریدشون امیدی ندارم. دراکسلر رو که کلــا بهش اعتقادی ندارم و امیدوارم نیاد
گوندوغان برای خط میانی عالیه. هم تدافعی بازی میکنه، هم بازیسازی میکنه.
گوتزه هم که برای پست پشت مهاجما عالیه ولی فکر نکنم بیاد.

تا الان که خریدهای یووه چنگی به دل نزده و من به نقل و انتقالات یووه نمره مردودی میدم.
البته باید ببینیم توی فرصت باقیمونده چیکار میکنن. با این وضع، امسال نباید به اسکودتو هم امیدی داشته باشیم، چه برسه به لیگ قهرمانان !!!!

hossein blak
16-09-2015, 12:55
آلگری: جلوی من سیتی خوب بازی کردیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%DB%8C_%D9%85%D9%86_%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C_ %D8%AE%D9%88%D8%A8_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%DA%A9 %D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%85/49209/14230964)

ماسیمیلیانو آلگری خوشحال از پیروزی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا بعد از آن نتایج بد در لیگ سری آ ایتالیا.
-------------------------------------______________________________________------------------------------------
پیگرینی: یووه از موقعیت هایش نهایت استفاده را کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D9%88%D9%88%D9%87_%D8%A7%D8%B2_%D9%85%D9%88% D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA_%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%B4_% D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D 9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D8%B1%D8%A7_%DA%A9%D8%B1%D 8%AF/49215/14230964)

سرمربی منچستر سیتی اعتقاد دارد بازیکنان تیمش برابر یوونتوس موقعیت های متعددی داشتند و استفاده نکردند.
-------------------------------------______________________________________------------------------------------
موراتا: یوونتوس هنوز یکی از بهترین تیم های اروپاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B3_%D9%87%D9%86%D 9%88%D8%B2_%DB%8C%DA%A9%DB%8C_%D8%A7%D8%B2_%D8%A8% D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D8%AA%DB%8C%D9%85_% D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%D 8%B3%D8%AA/49225/14230964)

آلوارو موراتا تأکید کرد پیروزی این تیم بر منچسترسیتی نشان می‌ دهد بیانکونری هنوز هم یکی از بهترین تیم‌ های اروپاست.

hossein blak
18-09-2015, 17:18
غیبت پوگبا در تمرینات یوونتوس

پائول پوگبا بدلیل ابتلا به آنفولانزا در تمرینات یوونتوس شرکت نکرد.
پائول پوگبا، که در بازی سه شنبه شب برابر منچستر سیتی از بهترین های یووه بود و توانست پاس گل اول این تیم را به ماندژوکیچ بدهد، بعلت ابتلا به بیماری آنفولانزا در تمرینات یوونتوس شرکت نکرد. این خبر را سایت رسمی باشگاه یوونتوس تأیید کرد.
هنوز مشخص نیست که او با سایر هم بازیانش راهی جنووا می شود یا خیر.

------------------------------------------------------------------------------------------------
رئال در فکر بازگرداندن موراتا

به نظر می رسد رئیس جاه طلب رئال مادرید، با جدیت بدنبال بازگرداندن موراتا به سانتیاگو برنابئوست.
گزارش ها حاکی از آن است، باشگاه رئال مادرید برای برگرداندن مهاجم سابقش حاضر است 30 ملیون یورو به یوونتوس بپردازد.
آلوارو موراتا دو فصل پیش، مادرید را به مقصد تورین ترک کرد و بازی های خیلی خوبی در ترکیب بیانکونری انجام داد.
موراتا، در نیمه نهایی لیگ قهرمانان فصل پیش، هم در تورین و هم در مادرید دروازه رئال را گشود و باعث حذف تیم سابقش از جام شد.
موراتا همچنین در بازی سه شنبه شب یوونتوس با منچستر سیتی گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند.
آلوارو موراتا با بانوی پیر تا سال 2019 قرارداد دارد، ولی به نظر می رسد فلورنتینو پرز برای برگرداندن این مهاجم دست به جیب خواهد شد.

hossein blak
04-10-2015, 21:35
یوونتوس 3-1 بولونیا؛ لبخند بانوی پیر در تورین
در ادامه دیدار های هفته ی هفتم سری آ ایتالیا، تیم های یوونتوس و بولونیا در ورزشگاه یوونتوس آرنا شهر تورین به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان شاگردان آلگری موفق شدند میهمان خود را مغلوب نمایند.

Stream
05-10-2015, 15:41
به نظر می رسه یووه تقریبا ریتم خودش رو بدست آورده و حضور خدیرا در این برگشتن به فرم تاثیر بسیار مثبتی داشته... در ابتدای فصل خط هافبک یووه واقعا ضعیف بود بعد از خروج ویدال و پیرلو و مصدومیت مارکیزیو، و حالا با حضور خدیرا کمی ثبات و کیفیت به خط هافبک برگشته. وقتی مارکیزیو برگرده قطعا وضعیت بهتر هم خواهد شد. یووه در این فصل مشکلات خط دفاع زیادی داشته که غیرمنتظره است ولی و این باید بهبود پیدا کنه.

m2stech
07-10-2015, 01:44
جای خالی توز شدید حس میشه، به نظر من بازیکنای جدید از لحاظ سرعت و تجربه و استقامت اصلا در حد و اندازه های اون نیستن
+
نفهمیدم چرا الکی کومان را دادن به بایرن حیف!

nw_nk
29-10-2015, 11:20
بوفون: یووه باید دست از مقصر دانستن داور ها بردارد

مینو رایولا: یوونتوس تابستان قبل سه پیشنهاد 85 میلیون یورویی از انگلیس، اسپانیا و آلمان برای پوگبا داشت که هر سه را رد کرد

فکر میکنم یوونتوس ارزش او را 100 میلیون یورو میداند.

arash-king
29-10-2015, 12:27
تیم هنوز به ثبات نرسیده و من همینو دلیلِ نتیجه نگرفتن میدونم!!!
آلگری داره از سیستم چرخشی استفاده میکنه تا بتونه به ترکیبِ ایده‌آل برسه که متاسفانه
این امر یکم زمان میطلبه!
اما مطمئن باشین اگه به ثبات برسیم، هیچ حریفی جلودارمون نخواهد بود!
هنوز اول فصله ولی خیلی از هوادارای ناامیدمون دارن با اسکودتو خدافظی میکنن!
من هنوز امیدوارم، چیزی از بازی‌ها نگذشته و مطمئن باشین برمیگردیم به سری آ !!!
فصل‌های از این بدتر هم داشتیم!!!

hossein blak
08-11-2015, 21:04
امپولی 1-3 یوونتوس؛ بانوی پیر سیر صعودی را می پیماید

یوونتوس موفق شد با نتیجه ی 3-1 امپولی را از پیش رو بردارد.
پس از آنکه شاگردان آلگری به افتی محسوس و بد در سری آ ایتالیا رسیده بودند آنها در 2 هفته گذشته موفق شدند شرایطی بهتر را برای خود رقم بزنند تا عملکردیبهتر را از خود به نمایش بگذارند.
یوونتوس در حالی به مصاف امپولی رفت که با 15 امتیاز در رده دهم جدول سری آ ایتالیا قرار داشت، آنها برای بهتر کردن شرایط خود باید از سد امپولی 14 امتیازی عبور می کردند.
در دقیقه ی 19 ماسیمو ماکارونه خیلی زود امپولی را 1-0 از یووه پیش انداخت تا یووه به دنبال جبران نتیجه باشد، در واکنش به این گل خورده در دقیقه ی 32 ماریو ماندژوکیچ موشد گل تساوی بخش را برای یووه به ثمر برساند، در دقیقه ی 38 پاتریس اورا گل برتری را برای یوونتوس به ثمر رساند تا بازی به جذابیت لازم برسد و در نهایت در دقیقه ی 84 پائولو دایبالا موفق شد گل سوم را برای یوونتوس به ثمر برساند تا آنها پس از مدت ها به پیروز ی پر گل خارج از خانه دست بیابند.
یوونتوس با کسب این 3 امتیاز ، 18 امتیازی شد و با 3 پله صعود در رده هفتم جدول جای گرفت تا به جایگاه بهتری دست یافته باشد، امپولی نیز در رده چهاردهم جدول جای گرفت.

hossein blak
04-12-2015, 20:04
آلگری: با کسب 80 امتیاز می توانیم قهرمان شویم / مشکلی با موراتا ندارم

تیم فوتبال یوونتوس در چهار بازی اخیر خود در سری آ، موفق شده 4 پیروزی پیاپی کسب کند. آنها برای تکمیل کردن هفته های خوب خود باید در المپیکو، لاتزیو را نیز قربانی کنند.

ماسیمیلیانو آلگری از آمادگی تیمش برای گرفتن رده چهارم جدول از آ اس رم گفت، تا برای اولین بار در این فصل، تیم محبوب تورین به جمع 4 تیم بالانشین راه پیدا کند.

وی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی امشب تیمش گفت:

((7 امتیاز تا صدر جدول فاصلع داریم. این همان هفت انتیازی است که ابتدای فصل از دست دادیم، در بازی هایی که خوب بازی می کردیم و بد نتیجه گرفتیم و از سه بازی اول خود تنها 2 امتیاز گرفتیم.
در دوره مثبتی قرار داریم که خوشبختانه داریم مزد زحماتمان را می گیریم. اما هم ما و هم هواداران می دانیم که جایگاه ما اینجا نیست و تلاش می کنیم خود را در زتبه ای ببینیم که لیاقتش را داریم. بالا نشینان در بردن استمرار ندارند، تیم هایی که در حال حاضر قدرت های ایتالیا لقب گرفته اند یا می بازند و یا مساوی می کنند و این برای قهرمانی بدرد نمی خورند.
در حال حاضر نیاز داریم تا به رتبه چهارم برسیم و به تنها چیزی که فکر می کنیم رویارویی با لاتزیوست. بعد از لاتزیو یک بازی سخت با فیورنتینا داریم و از هر لحاظ برای این دو بازی آماده ایم.
در سری آ، معمولا تیمی که به 80 امتیاز برسد قهرمان می شود و تیم دوم مجموع امتیازاتش بین 72 تا 79 است. این کاری است که ما سابقا انجام داده ایم و امسال هم از پس آن بر می آییم.))
در روزهای اخیر شایعاتی مبنی بر اختلافات آلگری و موراتا منتشر شده است، آلگری در این باره می گوید:
((هیچ مشکلی با موراتا ندارم و بین ما رابطه خوبی وجود دارد. موراتا بازیکنی است که همیشه در بهترین شرایط فیزیکی و روانی است. او سخت تمرین می کند و برای بازی کردن بی تاب است؛ من چند مهاجم خوب در اختیار دارم که نمی توانم هم زمان به همه آنها بازی بدهم. برای بازی با لاتزیو نیز تا کنون تصمیم خود را نگرفته ام که کدا مهاجمان را در زمین قرار دهم.))
آلگری در ادامه در مورد شایعه معاوضه دایبالا و ایگواین افزورد:
((ایگواین بازیکن بزرگی است و خصوصا در این فصل در بهترین فرم خودش است. با احترام به این بازیکن، باید بگویم هیچ کدام از بازیکنانم را با بازیکنان تیم های دیگر عوض نمی کنم!))

hossein blak
08-12-2015, 15:32
آلگری: برای کسب صدرنشینی به میدان خواهیم رفت

یوونتوس که پیش از این صعود خود به مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان اروپا را قطعی کرده است، امشب باید برابر سویا حذف شده به میدان برود، دیداری که برای سویا از جهت گرفتن جواز صعود به لیگ اروپا اهمیت دارد.

ماسیملیانو آلگری سرمربی یوونتوس با شرکت در کنفرانس خبری پیش از بازی اظهار داشت:
((نظری برای بازی برابر فیورنتینا ندارم، هدف اول من و تیم پیروزی برابر سویا است، ما می خواهیم به عنوان تیم اول گروه به مرحله ی بعدی لیگ قهرمانان اروپا صعود کنیم.
در مرحله ی بعدی بازی ها بازی ها بایرن مونیخ، رئال مادرید، بارسلونا، و دیگر تیم های قدرتمند حضور دارند که برای ما مهم است که در این مرحله به آنها برخورد نکنیم، بنابراین ما برای صدرنشینی به میدان می رویم تا حضوری راحت را در مرحله ی بعدی بازی ها داشته باشیم، بازی امروز ما ربطی به دیدار با فیورنتینا ندارد و نمی خواهم به بازی برابر فیورنتینا فکر کنم!))

او در مورد حضور ماریو ماندژوکیچ در ادامه گفت:
((در مورد حضور ماندژوکیچ ابهاماتی وجود دارد، به احتمال زیاد او در دیدار برابر سویا ما را همراهی نخواهد کرد، او با ما تمرین نکرده است و شرایط بازی را ندارد، اما در دیدار برابر فیورنتینا قطعا حضور خواهد یافت.))

hossein blak
25-12-2015, 16:07
آلگری: یوونتوس فصل موفقی را پشت سر خواهد گذاشت

یوونتوس در سری آ، هفت پیروزی متوالی کسب کرده است و در فصلی که اوایل آن کسی فکرش را نمی کرد نتایج ضعیف خود را جبران کند، برای پنجمین بار پیاپی مدعی عنوان قهرمانی اسکودتو است.

ماسیمیلیانو آلگر در این زمینه به Corriere della Sera گفت:
((در دور برگشت با رم، ناپولی و اینتر در خانه بازی می کنیم و این برای ما یک مزیت بزرگ است. زمانی که در میلان بودم، علاوه بر فتح سری آ، توانستیم دو دربی رفت و برگشت و دوبازی با ناپولی را به سود خود به پایان برسانیم؛

معتقدم بازی های بزرگ می تواند گره گشای سرنوشت پیچیده قهرمانی باشد و ما این شانس را داریم که با تیم های قوی سری آ در تورین بازی کنیم.

اینتر با مربی بزرگی که در اختیار دارد، کماکان شانس اول قهرمانی است، با اینکه بازی برابر لاتزیو را واگذار کردند، اما هنوز پتانسیل بالایی برای ادامه مسیر دارند.

من شک ندارم ما فصلی طلایی را خواهیم گذراند، وقتی در ابتدای فصل 10 بازیکن جدید به تیم اضافه کردیم، خیلی ها ناامیدانه در مورد ما حرف می زدند، اما با هماهنگی بیشتر بازیکنان جدیدمان، دوباره به بالانشینان جدول اضافه شدیم.

بعد از اینکه سوپرکاپ ایتالیا را در شانگهای بدست آوردیم، فصل فاجعه بارمان آغاز شد. باید این رویه را حفظ کنیم، در حالی که به شرایط خوب خود برگشته ایم نباید تنها به فکر حفظ آن باشیم، بلکه برای بهبود این وضعیت تمام تلاش خودر ا به کار بگیریم.))

وی در مورد عصبانیتش پس از بازی با کارپی که در آن یوونتوس داشت پیروزی را در دقایق پایانی با تساوی عوض می کرد، در حالی که می خندید گفت:
((مادرم قبل از هر بازی به من می گوید، هر وقت عصبانی می شوی چندتا سرفه کن و به هیچ عنوان داد نزن چون صدایت می گیرد! فکر می کنم از این به بعد باید همین کار را انجام دهم!))

hossein blak
06-01-2016, 19:52
یوونتوس 3-0 هلاس ورونا
الان به صورت موقت یوونتوس به صدر رسید و چشم به بازی مدعیان دیگه داره .در حالی که یوونتوس اولین بازی خودشو توی سال 2016 برده تیم های دیگه از سری آ (آس رم و میلان)بازی های خودشون رو مساوی یا باختن.

hossein blak
26-01-2016, 14:00
یوونتوس بزرگ ترین باشگاه ایتالیا است و با 33 قهرمانی اسکودتو پرافتخاترین تیم این کشور نیز محسوب می شود و ما شما را به دیدن تصاویری زیبا از موزه این باشگاه بزرگ دعوت می کنم.
ویدئو:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein blak
28-01-2016, 19:11
جان لوئیجی بوفون در بیست و هشتم ژانویه 1978 در توسکانی ایتالیا بدنیا آمد. این دروازه بان اسطوره ای که همچنان در سن 38 سالگی برای باشگاه یوونتوس و تیم ملی ایتالیا می درخشد فوتبال خود را با عضویت در باشگاه پارما آغاز کرد.

بوفون تنها 13 سال سن داشت که به یکی از هفت خواهران فوتبال ایتالیا پیوست. پارما که امروز به یک باشگاه ورشکسته تبدیل شده که در دسته چهارم ایتالیا فعالیت می کند، در آن روزها یکی از بازیکن ساز ترین باشگاه های کشور چکمه به شمار می رفت.

جی جی جوان پس از 4 سال عضویت در رده های پایه این تیم، در حالی که تنها 17 سال سن داشت، برای اولین بار در سری آ به میدان رفت؛ او در دسامبر 1995 برابر میلان اولین بازی خود را در بالاترین سطح فوتبال باشگاهی ایتالیا انجام داد. در حالی که سالگرد 20 سالگی حضورش در کالچو را هم برابر همین میلان جشن گرفت.
در 20 سالگی توسط چزاره مالدینی به تیم ملی دعوت شد و همراه آتزوری به جام جهانی 1998 فرانسه رفت. در جامی که جان لوکا پالیوکا وظیفه حراست از دروازه را بر عهده داشت و به جز او فرانچسکو تولدو نیز آماده بود تا در ترکیب آتزوری قرار بگیرد.

به بوفون جوان بازی نرسید و او منتظر ماند تا یورو 2000 از راه برسد؛ اما در این فاصله او می بایست مأموریتش را با پارما کامل می کرد. قهرمانی در جام یوفا و کوپا ایتالیا در فصل 1998/99 و قهرمانی در سوپرکاپ ایتالیا در همان سال سوپرمن را به اولین عناوین زندگی خود رساند.

حالا نوبت یورو بود تا بتواند توانایی هایش را در رده ملی نیز نشان دهد، اما شکستگی انگشت دست او درست چند روز قبل از شروع جام، باعث تا جای خود را به فرانچسکو تولدو بدهد. تولدویی که یکی از بهترین دوره های فوتبالی خود را در آن تورنمنت گذراند.
بوفون قصد بلندپروازی داشت و دوست نداشت تا در ایستگاه پارما متوقف شود، بنابراین این شهر را ترک کرد و به تورین آمد تا برای پرافتخارترین باشگاه ایتالیایی بازی کند.

یوونتوس در سال 2001 با پرداخت نجومی 52 میلیون یورو توانست این دروازه بان را بدست بیاورد. بانوی پیر بابت این انتقال مجبور شد، ادوین فان در سار، گلر هلندی خود را بفروشد تا جا برای تازه وارد کم ادعا اما پرتوان باز شود.

بوفون در همان اولین فصل حضورش در سری آ موفق شد در این لیگ به مقام قهرمانی برسد. عنوانی که در ادامه 5 بار دیگر آن را بدست آورد.
با این قهرمانی، گران قیمت ترین دروازه بان جهان می رفت تا برای حضور در جام جهانی 2002 آماده شود؛ تراپاتونی یکی از پر ستاره ترین آتزوری های تاریخ را گرد هم آورده بود. حضور بازیکنان آماده در هر پست که همگی در اوج فوتبال خود به سر می بردند، نوید یک عملکرد بی نظیر را به احساساتی ترین مردم جهان می داد.

اما یک صعود نا مطمئن از گروهی نسبتا آسان و برخورد با کره جنوبی (یکی از میزبانان جام جهانی) و سوت های داور اکوادوری، همه و همه باعث شد تا یکی از تلخ ترین تورنمنت ها برای ایتالیایی ها رقم بخورد. یک گل از یو سانگ چول و یک گل از آن یونگ هوان تک گل ویری را خنثی کرد و شاگردان تراپاتونی در همان یک هشتم نهایی جام ناکام ماندند و به خانه برگشتند.
اما هرچه سال 2002 برای بوفون در رده ملی تلخ بود، در رده باشگاهی عالی پیش رفت. در فصل 2002/03، او با یووه موفق شد به دومین عنوان سری آی پیاپی خود دست پیدا کند.

بوفون با یوونتوس به موفقیت بزرگ تری هم رسید؛ این تیم با شکست بارسلونا در یک چهارم نهایی و رئال مادرید در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا حریف میلان در فینال این مسابقات شد.

جدال دو تیم ایتالیایی که فوتبالی به شدت تاکتیکی و کسل کننده را به نمایش گذاشتند، در نهایت به ضربات پنالتی کشیده شد و این میلان بود که توانست با ضربه نهایی شوچنکو به ششمین قهرمانی خود در این رقابت ها برسد. شاگردان آنچلوتی 4 سال بعد با شکست دادن لیورپول هفتمین عنوان خود را نیز دشت کردند.

یورو 2004 هم برای بوفون و ایتالیا خوب پیش نرفت؛ پرتاب آب دهان توتی به صورت پولسن در بازی با دانمارک، او را از ادامه حضور در تورنمنت محروم کرد و وقتی ضرباهنگ ایتالیا از کار افتاد، پرونده این تیم هم در همان مرحله گروهی بسته شد و مردان تراپاتونی بار دیگر از کسب جام بی نصیب ماندند.

این سال ها همچنان برای بوفون در یووه فوق العاده می گذشت. دو قهرمانی پیاپی در دو فصل 2004/05 و 2005/06 رکورد این گلر را دست نیافتنی کرد، اما اتفاقاتی موسوم به کالچوپولی آن هم در آستانه شروع جام جهانی 2006 آلمان، باعث شد تا دو عنوان قهرمانی سری آ از یوونتوس از این تیم گرفته شود و به سری ب سقوط کند.

این سقوط سرآغازی برای فصل جدید زندگی بوفون است، چرا که او با ارائه یک نمایش فوق العاده در جام جهانی و خوردن تنها دو گل (که یکی گل به خودی زاکاردو بود و دیگری پنالتی زیدان در فینال) به یکی از بهترین بازیکنان جام بدل شد و نقش مؤثری در کسب چهارمین قهرمانی ایتالیا در جام های جهانی داشت.
جام جهانی تمام شد، ایتالیایی ها به خانه برگشتند اما، سنگربان یووه باید انتخاب می کرد که به عنوان برترین بازیکن در پست خودش می خواست از یوونتوس جدا شود، یا اینکه برای این تیم در سری ب بازی کند.

سوپرمن انتخاب خود را از پیش انجام داده بود و به همراه چند تا از ستاره های بیانکونری ماند و به قول خودش یکی از شیرین ترین قهرمانی های عمر خود را بدست آورد، مقام اول سری ب!

وقتی همراه با بانوی پیر با سطح اول فوتبال ایتالیا بازگشت، سری آ تحت سلطه اینتر و آث میلان بود. یووه برای تکرار عنوان قهرمانی باید صبر پیشه می کرد؛ فصل 2011/12 از راه رسید و مردان راه راه پوش تورین توانستند تحت هدایت آنتونیو کونته به قهرمانی سری آ دست پیدا کنند. آنها این عنوان را برای سه سال متوالی دیگر تکرار کردند و در همین فصل هم یکی از مدعیان جدی فتح قله فوتبال ایتالیا هستند.

در این بین دو تورنمنت یورو 2008 و جام جهانی 2010 هم به شکلی اسف بار برای آتزوری به پایان رسید. در اولی تیم دونادونی حریف اسپانیای آراگونز نشد و در یک چهارم نهایی جام حذف شد و در دومی، مارچلو لیپی نتواست در آسان ترین گروه جام جهانی مانع حذف تیمش شود.

یورو 2012 برای بوفون و ایتالیا باز هم جایی برای شکوفایی بود. آنها این بار چزاره پراندلی را روی نیمکت می دیدند؛ انجام بازی های خوب در طول جام و یک دیدار فراموش نشدنی در نیمه نهایی مقابل آلمان مدعی، ایتالیا را به فینال رساند. اما همانند 4 سال پیش که جدال کاسیاس و بوفون به سود دروازه بان اسپانیایی تمام شده بود، در این تورنمنت هم گلادیاتوها نتیجه را به ماتادورها واگذار کردند، تا کاپیتان بوفون به یک مقام نایب قهرمانی دیگر برسد.
جام جهانی 2014 هم مانند دوره قبلی این مسابقات، با حذف ایتالیا در مرحله گروهی همراه شد، اما از آنجایی که کاپیتان بوفون عادت دارد بعد از تورنمنت های ملی افتضاح، فصول باشگاهی بی نظیری را سپری کند، این بار هم دست به کار شد و یکی از عوامل صعود تیمش به فینال لیگ قهرمانان اروپا در فصل قبل لقب گرفت.

اما طلسم لیگ قهرمانان دست از سر مرد خوش اخلاق تورین بر نمی دارد؛ شکست 3 بر 1 برابر بارسلونا بار دیگر رشته های سوپرمن را پنبه کرد، اما او همچنان امیدوار است، امیدوار به اینکه تا زمانی خداحافظی اش به هرآنچه تا کنون دست نیافته برسد. یورو 2016 و جام جهانی 2018 آخرین مسابقاتی هستند که بوفون در آنها شرکت می کند و بعد از آن دستکش های خود را آویزان می کند.

بوفون به عنوان یکی از ارکان موفقیت های یوونتوس و تیم ملی ایتالیا، تا کنون به عناوین زیر دست یافته است:
یک قهرمانی جام یوفا، شش عنوان قهرمانی سوپرکاپ ایتالیا، دو جام حذفی ایتالیا، 6 قهرمانی در سری آ، دو نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و یک عنوان قهرمانی در سری ب، افتخارات باشگاهی او محسوب می شوند.

او در رده ملی نیز، با قهرمانی در جام جهانی 2006، نایب قهرمانی در یورو 2012 و عنوان اولی مسابقات زیر 21 سال جهان در سال 1996 افتخارات قابل توجهی نیز دارد.

بهترین دروازه بان و بهترین بازیکن باشگاه های اروپا در فصل 2002/03، برنده جایزه یاشین در سال 2006، 10 عنوان دروازه بان برتر سری آ، عضویت در تیم منتخب سال اروپا در سال های 2003، 2004 و 2006، دو بار عضویت در تیم منتخب فیفا در سال های 2006 و 2007، دارنده عنوان بهترین دروازه بان دهه اول هزاره سوم (2000 تا 2010)، دارنده عنوان بهترین دروازه بان قرن بیست و یکم (تا سال 2010)، عضویت در تیم منتخب لیگ قهرمانان اروپا در فصل 2014/15 و ده ها عنوان فردی دیگر تنها بخشی از کارنامه پربار جانلوئیجی بوفون در این سال هاست.
سوپرمنی که با واکنش های خود بارها برای تیم ملی و باشگاهش افتخار آفرینی کرده است وارد 38 سالگی شده ولی همچنان با امید و پشتکار فراوان چشم به موفقیت دارد.
تولدت مبارک.:n12:

Stream
12-03-2016, 18:29
بوفون، در 38 سالگی رکورد دینو زوف در دقایق بسته نگه داشتن دروازه رو شکوند. الان بوفون در 926 دقیقه است گل نخورده (رکورد دینو زوف اسطوره ایتالیایی 903 دقیقه بود).

رکورد تاریخ سری آ (که به احتمال بسیار زیاد شکسته میشه) هم در 929 دقیقه است که در اختیار سباستیانو روسی دروازبان میلان در سال 1994 بود. بوفون کافیه در 3 دقیقه ابتدایی بازی مقابل تورینو گلی رو دریافت نکنه تا این رکورد شکسته بشه.

بوفون گفته تلاشش رو می کنه تا خودش رو تا جام جهانی 2018 آماده نگه داره و بعد از اون از فوتبال خداحافظی می کنه.

nw_nk
21-03-2016, 14:42
بوفون: امیدوارم دو سال آینده بتوانم لیگ قهرمانان اروپا را فتح کنم

سنگربان افسانه ای تیم یوونتوس، می گوید امیدواراست طی دو سال آینده بتواند لیگ قهرمانان اروپا را فتح کند.

طرفداری- جیانلوئیجی بوفون با بسته نگه داشتن دروازه اش به مدت چهار دقیقه در دیدار مقابل تورینو، رکورد 929 دقیقه بسته نگه داشتن دروازه توسط سباستیانو روسی را جابجا کرد و در مجموع توانست این رکورد را به 973 دقیقه ارتقا بخشد.

جیانلوئیجی بوفون پس از بازی در جمع خبرنگاران گفت:

تنش بالایی بود، هم نمی توانستم منتظر شکستن رکورد باشم، هم حواسم به گل نخوردن باشد. فکر نمی کردم بتوانم رکورد روسی را بشکنم، امّا بعد از بازی در برگامو سعی کردم این را هدف خود قرار دهم، نیروی ذهنی زیادی برای این کار لازم بود و خوشحالم توانستم از پس آن برآیم. خیلی راضی کننده است، به خصوص با سن و سالی که من دارم دیگر نمی توانم مانند جوانان مورد تقدیر قرار بگیرم. از شکستن این رکورد خوشحالم، این رکورد نشانه از خودگذشتگی تیمی است، چراکه ما مانند یک گروه دفاع کرده ایم، تاریخ می گوید بوفون رکورد را شکست، امّا در واقع این یووه بود که رکورد را جابجا کرد.

بوفون درباره لیگ قهرمانان اروپا، عنوانی که هنوز نتوانسته آن را بالای سر ببرد، گفت:

در دو سال گذشته به وضوح در سطح اروپا پیشرفت قابل توجهی داشته ایم و فکر می کنم در دو سال آینده فینالیست لیگ قهرمانان اروپا باشیم و امیدوارم بتوانم یک بار فاتح آن شوم چراکه دیگر فرصتی باقی نمانده است.

Stream
27-04-2016, 19:45
یووه امسال هم قهرمان لیگ ایتالیا شد، و این بسیار مهم بود چون در این فصل پیرلو، ویدال و توز رو از دست داده بود. این پنجمین قهرمانی پیاپی یووه در ایتالیا بود که مساوی شد با 5 قهرمانی پیاپی اینتر در 2006 تا 2011 ، تورینو در 1943 تا 1949 و خود یووه در 1931 تا 1935. با این قهرمانی رقابت کلاسیک شهرهای تورین و میلان هم شرایط جالبی پیدا کرد. الان تیم های تورینی تابحال 39 قهرمانی دارن (یووه 32 و تورینو 7) و تیم های میلانی 36 (میلان و اینتر هر کدوم 18).

در هفته دهم یووه در رتبه 12 جدول بود با 3 برد، 3 مساوی و 4 باخت و 9 گل خورده در 10 بازی و 11 گل زده در 10 بازی که برای یووه آمار بسیار بدی است. یووه در اون زمان 11 امتیاز تا صدر جدول فاصله دشا و فقط 7 امتیاز تا رتبه 20 جدول. اکثر هواداران در اون زمان فقط به یک سهمیه اروپایی راضی بودند. اما بعد از این یووه در 25 بازی بعدی، 24 تا رو برد و یکی رو مساوی کرد تا در هفته 35 ام با 12 امتیاز اختلاف در صدر جدول قهرمان بشه.

در این 25 بازی یووه، 9 گل خورد و 56 گل زد که نشون میده چقدر نسبت به ابتدای فصل بهتر شد، و در نهایت یووه تونست فصل رو کاملا برگردونه. یووه در سال آینده در صورتی که بازیکن های اصلیشو از دست نده (تقریبا فقط پوگبا) قطعا یک قدرت اصلی در فوتبال اروپا خواهد بود.

nw_nk
22-05-2016, 10:37
خلاصه کامل بازی آث میلان 0-1 یوونتوس (قهرمانی یوونتوس)

مراسم اهدای جام قهرمانی به یوونتوس

nw_nk
23-07-2016, 16:12
یوونتوس حاضر شده 94 میلیون یورو (بند جدایی) برای گونزالو هیگواین بده و این بازیکن تست پزشکی داده :n04:

arash-king
23-07-2016, 18:57
به هیــــــــــــــچ عنوان راضی به این انتقال نبودم، ولی متاسفانه انجام شد :|
در خوب بودن هیگواین شکی نیست. کسی که رکورد گلزنی سری آ رو جابجا کرده حتما عالی بوده که
تونسته اینکارو کنه. ولی آخه 94 میلیون !!!!! اونم برای بازیکن 29 ساله !!!!!! :|
یووه قبلاً هم از این پول‌ها خرج کرده (بوفون جوون 53 میلیون یورو) و جواب هم گرفته
امیدوارم حداقل ارزش اینهمه پول رو داشته باشه و بتونه توی CL کمک کنه!

m2stech
25-07-2016, 04:44
بیشتر شبیه دروغ آپریل بود تا واقعیت
با این پول میشد بازیکنای خیلی بهتر هم خرید
یعنی سابقه بازی و تعداد گل تو سری آ اینقدر مهم بود؟ فکر کنم یه مهاجمی که تو چمپونزلیگ بیشتر بازی کرده میتونست ترانسفر معقولانه تری باشه

kasra_khan2003
25-07-2016, 09:37
هیگواین مهاجم خیلی خوبی هست، گاهی اوقات گل هایی میزنه که آدم باورش نمیشه، گاهی هم فرصت هایی رو از دست میده که مساوی با از دادن یک جام هست. اما ۹۴ میلیون یکم زیاد هست.

هرچند باید قبول کرد به مرور قیمت بازیکن ها داره بالا میره، یه حالت تورمی. یه زمانی زیدان گران ترین بازیکن بود اما الان فکر کنم نفر ششم یا هفتم باشه.

Stream
27-07-2016, 05:34
در اینکه هیگواین خیلی خوبه شکی نیست، ولی قیمتش اون هم در 28 سالگی 90 میلیون یورو نیست. به اضافه اینکه من خیلی استقبال نمی کنم یووه ستاره های سری آ رو جذب کنه. ترجیح میدم از خارج از ایتالیا بیان تا بطور کلی سری آ قوی بشه. قهرمان شدن در سری آ وقتی یک تیم گلچین همه تیم هاست اونقدرها کار سختی نیست، تقریبا همون کاری که بایرن در بوندسلیگا انجام میده.

Stream
07-08-2016, 19:57
خب پوگبا رسما خارج شد (که مشخص هم بود).

از یک نظر به نوعی میشه بهش خرده گرفت، چون پوگبا فصل پیش شماره 10 رو گرفت که انتظار می رفت با وفاداری همراه باشه. البته از طرف دیگه هم ترنسفر پوگبا رکورد جهان رو زد و در کل به نفع باشگاه بود. رفتنش به منچستر یونایتد هم جالب بود چون به نوعی آپگرید خاصی به حساب نمیاد و در بهترین حالت حرکت افقی است و نه رو به جلو، و البته عدم حضور یونایتد در لیگ قهرمانان به نوعی این رو تبدیل به یک حرکت به عقب هم می کنه. البته لیگ برتر جذاب تر از ایتالیاست و پوگبا هم احتمالا به دنبال شهرت، پول بیشتر و همینطور رقابت در انگلیس هست.

شماره 10 داده شد به دیبالا که فکر می کنم کار کاملا صحیحی بود. امیدوارم جانشین لایقی برای دل پیرو، روبرتو باجو، میشل پلاتینی و عمر سیووری باشه، چه در بازی و چه در وفاداری به باشگاه. دیبالا الان بهترین بازیکن زیر 23 سال جهان است و من نسبت به آینده اش خیلی امیدوارم.

Captain_America
09-08-2016, 11:34
خب پوگبا رسما خارج شد (که مشخص هم بود).

از یک نظر به نوعی میشه بهش خرده گرفت، چون پوگبا فصل پیش شماره 10 رو گرفت که انتظار می رفت با وفاداری همراه باشه. البته از طرف دیگه هم ترنسفر پوگبا رکورد جهان رو زد و در کل به نفع باشگاه بود. رفتنش به منچستر یونایتد هم جالب بود چون به نوعی آپگرید خاصی به حساب نمیاد و در بهترین حالت حرکت افقی است و نه رو به جلو، و البته عدم حضور یونایتد در لیگ قهرمانان به نوعی این رو تبدیل به یک حرکت به عقب هم می کنه. البته لیگ برتر جذاب تر از ایتالیاست و پوگبا هم احتمالا به دنبال شهرت، پول بیشتر و همینطور رقابت در انگلیس هست.

شماره 10 داده شد به دیبالا که فکر می کنم کار کاملا صحیحی بود. امیدوارم جانشین لایقی برای دل پیرو، روبرتو باجو، میشل پلاتینی و عمر سیووری باشه، چه در بازی و چه در وفاداری به باشگاه. دیبالا الان بهترین بازیکن زیر 23 سال جهان است و من نسبت به آینده اش خیلی امیدوارم.

شماره 10 بارسلونا هم باشه کسی وقتی بزرگترین تیم تاریخ فوتبال بازیکنی رو بخواد وفاداری و اینا دیگه معنی نمیده. مطمعنا یک پیشرفت چشمگیر برای پوگباست و آرزوی هر بازیکنی ،مضاف بر اینکه مساله ای نیست منچستر تو لیگ قهرمانان نیست حتی اگه تو لیگ اروپا هم نبود مساله ای نبود! این منچستر هست که معنی میده به اون لیگ ها حالا یه سال رفتیم مرخصی!
شما ببین یه تیمی که تو لیگ قهرمانان نیست داره ستاره های تیمه ایی که هستند رو جذب میکنه! شما وقتی موضوع منچستر هست باید با دید دیگه ای نگاه کنی به موضوع قضیه فرا قوتبالی هست .

Stream
09-08-2016, 13:20
شماره 10 بارسلونا هم باشه کسی وقتی بزرگترین تیم تاریخ فوتبال بازیکنی رو بخواد وفاداری و اینا دیگه معنی نمیده. مطمعنا یک پیشرفت چشمگیر برای پوگباست و آرزوی هر بازیکنی ،مضاف بر اینکه مساله ای نیست منچستر تو لیگ قهرمانان نیست حتی اگه تو لیگ اروپا هم نبود مساله ای نبود! این منچستر هست که معنی میده به اون لیگ ها حالا یه سال رفتیم مرخصی!
شما ببین یه تیمی که تو لیگ قهرمانان نیست داره ستاره های تیمه ایی که هستند رو جذب میکنه! شما وقتی موضوع منچستر هست باید با دید دیگه ای نگاه کنی به موضوع قضیه فرا قوتبالی هست .

هر کس معتقده تیم "فوتبالی" که هوادارش هست، "فرافوتبالی" است که بنا به تعریف اصلا غیرممکن است. شما هم هوادار یونایتد هستید خیلی هم خوب. :n16:

Captain_America
09-08-2016, 14:05
هر کس معتقده تیم "فوتبالی" که هوادارش هست، "فرافوتبالی" است که بنا به تعریف اصلا غیرممکن است. شما هم هوادار یونایتد هستید خیلی هم خوب. :n16:
اعتقاد فردی نیست واقعیت fact هست ، منچستر یونایتد متفاوت از هر تیم دیگری ست که شرح و تفصیل آن از حوصله و تحمل تاپیک یووه خارجه. پس میکشیم بیرون با صلح .

Stream
09-08-2016, 14:11
اعتقاد فردی نیست واقعیت fact هست ، منچستر یونایتد متفاوت از هر تیم دیگری ست که شرح و تفصیل آن از حوصله و تحمل تاپیک یووه خارجه. پس میکشیم بیرون با صلح .

من این رو از هواداران بارسا، رئال، یووه، لیورپول، یونایتد، بایرن، میلان و ... شنیدم. در نهایت هم همون چیزی است که گفتم. هر کس فکر می کنه تیم مورد علاقه خودش متفاوت است از هر تیم دیگه و حق هم داره، برای خودش متفاوت است، برای همینه که هوادارشه. :n26:

Peace out

arash-king
09-08-2016, 15:35
خب پوگبا هم از یووه رفت. بالاخره انتقال نهایی شد و یه پول هنگفت دست ماروتا افتاد. با رفتنش یووه اصلا ضرر نمیکنه، چون میرالم رو بجاش خریده.
فقط من موندم پوگبا با چه رویی دوباره برگشت منچستر! گفته بود "اون زمان منچستر بودم، تیمی منو نمیخواست بجز یووه، حالا حاضر نیستم دوباره به باشگاهی برگردم که حتی یک دقیقه هم به من بازی نداد"!!!!!!! پول چه کارهایی با آدم نمیکنه واقعا :n09: فقط حیف شماره 10 مقدس یووه که یه فصل به تن این پسر بود!
اگه میرالم جذب نمیشد، با رفتنش به شدت مخالف می‌بودم! ولی میرالم هست، پس نیازی به پوگبا نیست!
بازی در "بزرگترین تیم تاریخ فوتبال" (:n09:) رو بهش تبریک میگیم...!!!

m2stech
09-08-2016, 15:36
بهترین بازیکن 18 ساله ای بود که در زمان مربیگری در منچستر دیدم. ولی ارزش شخصیت از استعداد بیشتر است، به گونه ای متکبرانه اطراف باشگاه قدم می زد که انگار صاحبش باشگاه است. با گرمکن و عینک گوچی برای بازی تیم ذخیره ها با آلترینگام ظاهر شد، در سامبر، جریمه اش کردم و گرمکن را هم تحویل کاغذبُر دادم. بهتر بود باشگاه از شرش او خلاص شود. مردم می گویند اینکه اجازه دادم او برود، بزرگترین اشتباهم در باشگاه بود، اشتباه است، بزرگترین اشتباه من خرید او بود.

صحبت های بالا بخشی از حرف های فرگوسن سرمربی اسبق منچستر بود که در مورد خرید و فروش پوگبا زده بود.

در ادامه صحبت های پوگبا بعد از پیوستن به یوونتوس و برگشت دوباره به منچستر را بررسی خواهیم کرد.

پوگبا در منچستر ( دیروز ):

انگار به خانه برگشته ام. همیشه یونایتد را در قلبم داشته ام. حس میکنم قبل از آن در تعطیلات بوده ام، خوشحالم...

صحبت های پوگبا بعد از پیوستن به یوونتوس:

مردم باید بدانند که هیچی در یووه آسان نیست. فرهنگ کار در اینجا با بقیه ی نقاط فرق می کند. من در منچستر بودم ― مثل بودن در تعطیلات بود.

مصاحبۀ بوگبا با رپوبلیکا در 2013:

هیچوقت برنمی گردم آنجا، وقتی تابستان پارسال رفتم، باشگاه با بی احترامی با من رفتار کرد. یادم می آید سر الکس فرگوسن 3 هفته بعد از رفتن من به ایتالیا به من زنگ می زد و فقط 25 دقیقه پشت تلفن می خندید. بدتر از آن پاول اسکولز، یکی از بُت های من را هم وادار به همین کار کرد. به من القاب مختلف خطاب می کردند و در مورد اینکه به اندازۀ کافی برای بازی در باشگاه خوب نبودم می خندید. این همان موقعی بود که تصمیم گرفتم هیچوقت به منچستر یونایتد برنگردم، هیچ مقدار پولی در دنیا هیچ وقت نمی تواند من را وادار به بازگشت کند.

juventus. ir

m2stech
13-08-2016, 16:45
الان 200 ملیون دلار تو این عکس جا داده شده |:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

مضرات چاقی!

هیگواین بعد از انتقالی جنجالی و همراه با رکورد شکنی، هفته ی گذشته برای اولین بار در مقابل وستهم پا به میدان گذاشت، و بیش از آنکه با بازی خوبش نظر رسانه ها را جلب کند، با اضافه وزنش، به سوژه ی محافل خبری بدل شد. بعد از بازی با وستهم، یووه برنامه ی ویژه ای برای او در نظر گرفته است!

چربی سوزی، تمرین و عرق ریختن، رژیم غذایی، و جایگزینی با مانژوکیچ!

این ها برنامه ی یوونتوس هستند برای آنکه گونزالو، رکورد دار نقل و انتقالات باشگاه را به فرم ایده آلش برسانند. البته یووه نگران حدودا 5 کیلو اضافه وزن او نیست، زیرا بازگشت او به عنوان یک مهاجم مرگبار، مانند آنچه در ناپولی شاهدش بودیم، تنها به زمان نیاز دارد.

رژیم غذایی

به منظور آماده سازی هیگواین، طبق گزارش گازتا دلا اسپورت

رژیم غذایی سختی برای این بازیکن 28 ساله درنظر گرفته شده است. از جمله اینکه حق شراب خوردن ندارد، و در شروع تغذیه باید مقدار زیادی سبزیجات خام بخورد و غذایش نیز به جای گوشت قرمز، از غذاهای دریایی و گوشت سفید باشد.

تیم ملی، فعلا نه

بر خلاف برخی اخبار منتشر شده، هیگواین خود به مربی تیم ملی آرژانتین اعلام کرده است که برای بازی های ملی که در سپتامبر امسال برگزار می شود، برای کشورش به میدان نمی رود.

+

یک انسان نیکوکار بیاد تاپیک جدید یووه را یزنه لطفا! من بلد نیستم :n02:

Stream
14-08-2016, 21:30
یک انسان نیکوکار بیاد تاپیک جدید یووه را یزنه لطفا! من بلد نیستم :n02:

در اینچند فصل همین تاپیک یووه رو ادامه دادیم. چون هواداران یووه در انجمن کم هستند مشکل خاصی پیش نمیاد. :n16:

nw_nk
12-10-2016, 00:53
بوفون برنده جایزه پای طلایی شد

جان لوییجی بوفون، سنگربان افسانه ای ایتالیا در رقابتی که با حضور ستارگانی مثل کریس رونالدو، مسی و رونی برگزار شد، برنده جایزه پای طلایی شد.

جایزه پای طلایی به ورزشکاران بالای 28 سال سن اهدا می شود و فاکتورهایی مانند جوایز شخصی، تیمی و همچنین شخصیت حرفه ای بازیکنان، عوامل اصلی آن قلمداد می شود و از پای برنده این جایزه قالبی ساخته شده و در نمایشگاهی در شهر موناکو نگهداری می شود.

از دیگر نامزدهای دریافت این جایزه می توان به ادینسون کاوانی، فرانک لمپارد، کاکا، کاسیاس، تیاگو سیلوا و پیرلو اشاره کرد که در نهایت این جایزه نصیب جان لوییجی بوفون، سنگربان 38 ساله و آماده این روزهای یوونتوس و تیم ملی ایتالیا شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

nw_nk
14-10-2016, 12:24
گابریل باتیستوتا: مطبوعات می گویند ایگواین وارث من است اما من از این موضوع مطمئن نیستم. من از عملکردی که دوران بازیگری خود ارائه دادم بسیار راضی هستم و کسی نمی داند که ایگواین می تواند بهتر از من باشد یا خیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AB-%D9%85%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA

Captain_America
17-01-2017, 15:51
لگو جدید باشگاه !!

nw_nk
09-03-2017, 18:41
الگری: بازگشت بارسلونا در تاریخ ماندگار خواهد شد؛ میلان تیمی تسلیم ناپذیر است

سرمربی یوونتوس می گوید که جورجو کیه لینی برابر میلان غایب خواهد بود.

طرفداری- ماسیمیلیانو الگری، سرمربی 49 ساله یوونتوس پیش از بازی حساس برابر میلان در هفته بیست و هشتم سری آ در کنفرانس خبری این بازی حاضر شد و ابتدا درباره پیروزی استثنایی بارسلونا برابر پاری سن ژرمن صحبت کرد:

بارسلونا؟ آن یک شب فوتبالی عالی بود و من فکر می کنم که این شب در تاریخ فوتبال ماندگار خواهد شد زیرا فکر نمی کنم که هیچ تیمی بتواند چنین بازگشت خوبی داشته باشد. این کار برای بارسلونا آسان نبود. این یک بازی بسیار شدید و خوب بود اما در مقایسه با عملکردی که بارسلونا همیشه در دنیا به نمایش گذاشته است، از نظر فنی عالی نبود. این زیبایی فوتبال است و این ورزشی عجیب است. شرایطی رقم خورد که کسی نمی توانست آن را پیش بینی کند.

در درجه اول، باید این چنین مسئله ای را درک کرده و آن را منعکس کنیم. سه شنبه برابر پورتو بازی خواهیم کرد که دو گل نسبت به حریف برتری داریم. ما در لیگ نیز هشت امتیاز با تیم دوم اختلاف داریم اما این کافی نیست. بدون توجه به اتفاقات در ماه های آینده فردا باید به مصاف میلان برویم. میلان در دو ماه اخیر به نتایج مثبتی دست یافته است و آن ها تیمی هستند که هرگز تسلیم نمی شوند و زیرک هستند. بازی برابر میلان همواره مهم است.

با تمام احترام به پاری سن ژرمن، حالا بارسلونا به مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان رسیده است و ما نیز باید به این مرحله برسیم اما رسیدن بارسلونا به این مرحله، خوشحال کننده نیست. شکست بارسلونا با نتیجه 4-0 در پاریس چیزی نیست که هرسال یا هر پنج سال یک بار رخ دهد. طبیعی است که بارسلونا در کنار رئال مادرید و بایرن مونیخ از مدعیان اصلی لیگ قهرمانان اروپا باشد.

الگری در ادامه در خصوص شرایط بازیکنانش صحبت کرد:

کیه لینی قطعا بازی نخواهد کرد. برابر پورتو باید ببنیم که چه می شود اما رسیدن او سخت است. بونوچی بازی خواهد کرد و از میان بارتزالی، روگانی و بن عطیه یک نفر بازی خواهد کرد که بن عطیه شانس بیشتری دارد. پیاتسا جانشین کوادرادو خواهد شد؟ صادقانه بگویم، هنوز تصمیمی نگرفته ام. اگر او روی نیمکت قرار گیرد، با یک هافبک بیشتر بازی خواهیم کرد.

وی در خصوص نحوه بازی میلان گفت:

آیا میلان سورپرایزی تاکتیکی خواهد داشت؟نمی دانم که مونتلا چگونه بازی خواهد کرد اما سبک بازی تیم او کاملا خوب است. آن ها بازیکنی چون بوناونتورا را در اختیار ندارند اما از حضور بازیکنی چون دلوفئو بهره می برند که از جدال های تک به تک به خوبی استفاده می کند. بازی سختی خواهیم داشت زیرا میلان از هافبک های فیزیکی بهره می برد.
سرمربی یوونتوس همچنین افزود:

تساوی برابر اودینزه خوب نبود زیرا بد بازی کردیم. ما یک امتیاز دیگر نیز از رم پیش افتادیم اما می دانیم که لیگ طولانی است و هنوز 11 بازی تا پایان باقی مانده است. پیروزی در برابر میلان به این معنا خواهد بود که یک برد کم تر برای فتح اسکودتو نیاز داریم و بازی های رو در رو برابر تیم های قدرتمند در فتح اسکودتو تعیین کننده هستند. ما برابر تیم هایی چون آتالانتا، میلان و ناپولی در کوپا ایتالیا، اینتر، ساسولو، لاتزیو و فیورنتینا در سری آ و برابر پورتو در اروپا بازی کردیم و دوره مهم فصل را با نشان دادن واکنشی مناسب پشت سر گذاشتیم. شما نمی توانید در 38 بازی فصل در یک سطح و با بالاترین کیفیت بازی کنید و بازی هایی وجود دارند که حتی با نمایشی ضعیف باید پیروز شوید. به همین دلیل بازی در اودینه سخت بود.

nw_nk
11-03-2017, 07:56
یوونتوس 2-1 میلان؛ رستگاری بیانکونری در 90+6

یوونتوس در دیداری جذاب و تماشایی موفق شد با گل ثانیه های پایانی پائولو دیبالا 2-1 میلان را شکست بدهد و جایگاهش در صدر جدول را تثبیت کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%AF%D8%B1-90-6

خلاصه بازی یوونتوس 2-1 آث میلان

nw_nk
17-03-2017, 18:09
توییت ماسیمیلیانو الگری: زیباترین استادیوم‌ها، قهرمانان، 180 دقیقه نفسی که در سینه حبس می شود، این لیگ قهرمانان اروپاست. هیجان همه ترس ها را کنار می زند. ما آماده ایم.

یوونتوس و بارسلونا

Mohammad Hosseyn
18-03-2017, 18:34
توییت ماسیمیلیانو الگری: زیباترین استادیوم‌ها، قهرمانان، 180 دقیقه نفسی که در سینه حبس می شود، این لیگ قهرمانان اروپاست. هیجان همه ترس ها را کنار می زند. ما آماده ایم.

یوونتوس و بارسلونا

یه حسی بهم میگه بارسا رو میبریم!
شما حس نمیکنید؟[emoji16]

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

nw_nk
29-03-2017, 11:03
هرنان کرسپو: یوونتوس حریف بارسلونای آماده نخواهد شد

هرنان کرسپو، مهاجم سابق و آرژانتینی اینتر و میلان معتقد است که یوونتوس کار سختی برابر بارسا پیش رو دارد.​​​​​​​

در اواخر ماه جاری، یوونتوس در مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان به مصاف بارسلونا خواهد رفت و کرسپو معتقد است اگر بارسا آماده باشد یوونتوس شانسی برای صعود ندارد.

کرسپو گفت: "اگر بارسا در بهترین شرایط خود قرار داشته باشد قطعا رای من به صعود این تیم خواهد بود. اما به نظر من هیچ تیمی در دنیای فوتبال همیشه در بهترین شرایط خود قرار ندارد و اگر بارسلونا 80 یا 90 درصد هم آماده باشد، یوونتوس می تواند به صعود امیدوار باشد و جدال جالبی در راه خواهد بود.

آلگری همه چیز را در مورد بارسلونا می داند زیرا بارها به عنوان مربی برابر این تیم قرار گرفته و نیازی به توصیه های من ندارد. بازیکنانی مانند مسی، نیمار و سوارز در ترکیب بارسلونا حضور دارند که کار را برای هر تیمی دشوار می سازند.

اگرچه یوونتوس هم ستارگانی مانند دیبالا و ایگواین را در اختیار دارد، اما آنها در سطح مسی، نیمار و سوارز نیستند."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%B4%D8%AF

nw_nk
06-04-2017, 17:26
الکان، رئیس یوونتوس: بازی برابر بارسلونا سخت و جذاب خواهد بود؛ می خواهیم انتقام فینال برلین را بگیریم

رئیس کمپانی اکسور و هیئت مدیره یوونتوس در مصاحبه با پرمیوم اسپورت درباره شرایط این تیم در لیگ قهرمانان اروپا صحبت کرد:

بازی یوونتوس و بارسلونا همانند دیدار رئال مادرید و بایرن مونیخ مسابقه ای همانند فینال لیگ قهرمانان اروپاست. بازی برابر بارسلونا بسیار سخت اما زیبا و چالش برانگیز خواهد بود. ما می خواهیم انتقام فینال برلین را از بارسلونا بگیریم. مردم زیادی هستند که به تورین می آیند تا این مسابقه را در استادیوم یوونتوس ببینند. کوپا ایتالیا؟ از رسیدن به فینال و دو گل از هیگواین بسیار خوشحال هستم.

nw_nk
07-04-2017, 10:00
توییتر یوونتوس: در سال 1997 در چنین روزی ما 6-1 میلان را شکست دادیم.

nw_nk
07-04-2017, 10:04
کیه لینی مدرک فوق لیسانسش را دریافت کرد.

nw_nk
10-04-2017, 21:42
دیبالا: کلمات گویای احساس من برای بازی مقابل بارسا نیستند. روزی آرزو داشتم برای دیدن الکلاسیکو به استادیوم نوکمپ بروم اما حالا قرار است 19 آوریل در این ورزشگاه بازی کنم.

پائولو دیبالا، ستاره جوان یوونتوس در آستانه دیدار برابر بارسلونا در رابطه با این مسابقه صحبت کرد.​​​​​​​

nw_nk
11-04-2017, 14:55
یادداشت آریگو ساکی: یوونتوس برای شکست بارسلونا فرصتی منحصر به فرد دارد

سرمربی بازنشسته ایتالیایی معتقد است یوونتوس همه چیز برای موفقیت برابر بارسلونایی که بسیار از تیم رویایی پپ گواردیولا دور است را در اختیار دارد.

یووه برای شکست بارسایی که در حال حاضر متزلزل است و همینطور برای تثبیت جایگاه و قدرت در صحنه بین المللی خود فرصتی منحصر به فرد دارد. پیروزی برابر لیونل مسی، لوییس سوارز، نیمار، آندرس اینیستا و ... اعتماد به نفس و پرستیژ آنها را بالا خواهد برد و شانس هایشان برای قهرمانی در اروپا را افزایش می دهد.

بارسلونا در حال حاضر نمی تواند از نظر هیجان، روح تیمی، قدرت، عزم، انگیزه و حتی بازی گروهی با یوونتوس برابری کند. امروز بارسلونا تاریخ و کیفیت فردی دارد اما مالکیت توپ، پرس تیمی و استراتژی بازی آنها محو شده است؛ گروه آنها خسته است و انگیزه و میل کمی برای نشان دادن خود دارند.

رویکرد شکست گرا و محتاط پاری سن ژرمن کامبک بارسا برابر آنها را رقم زد و منجر به پیروزی 6-1 بلوگرانا شد. منفعل بودن برابر اسپانیایی ها به طور کلی خطرناک است و برابر قهرمانانی همچون مسی حتی بیشتر؛ مخصوصاً اگر به آنها فضا و زمان بدهید.

بارسلونای امروز نه تنها با تیم گواردیولا که با له کردن رقبا به پیروزی می رسید فاصله زیادی دارد، که از بارسلونای دو سال پیش که یوونتوس را در فینال برلین 2015 مغلوب کرد نیز دور است. MSN دیگر آن انگیزه فوق العاده را ندارند و با این سبک بازی شکست دادن رقبای کوچکی مثل دپورتیوو لاکرونیا و مالاگا هم برای آنها دشوار شده است.

کار برای یووه آسان نخواهد بود چون بارسلونا در شب های اروپایی احساس خاصی پیدا می کند و تاریخی دارد که شخصیت و تجربه شان را برجسته می کند. مطمئناً بازیکنان انریکه تلاش می کنند هر آنچه دارند را رو کنند. بازیکنان کمی در یوونتوس قهرمانی اروپا را تجربه کرده اند و این انگیزه بیشتری برای تیمی است که حالا هم انگیزه ای بالا، شخصیتی قوی و اراده ای آهنین دارد.

ماسیمیلیانو الگری یووه را خوب مدیریت می کند و نباید اجازه دهد بازیکنانش ترسو و منفعل باشند. یووه می تواند از سد بارسا عبور کند؛ آنها همه چیز برای موفقیت دارند، تیمی بزرگ هستند و احتمالاً هنوز متوجه نشده اند که در سطح بین المللی چقدر قوی اند.

000000000
12-04-2017, 00:18
چقد خوبه تیمتون :n02: افرین :n12:

jack82
12-04-2017, 00:53
چقد خوبه تیمتون :n02: افرین :n12:
خیلی مطمعن نباش منتظر یک معجزه از سمت یوفا باش:n02::n02::n34:

Mohammad Hosseyn
14-04-2017, 19:16
تمدید قرارداد دیبالا با یوونتوس

باشگاه یوونتوس به صورت رسمی تایید کرد که پائولو دیبالا قرارداد خود را تا سال 2022 تمدید کرده و به شایعات جدایی اش پایان داده است.

خیلی منتظر این تصمیم بودم. واقعا چنین بازیکنی حیفه بره رئال و بارسا!!

nw_nk
14-04-2017, 20:24
خیلی منتظر این تصمیم بودم. واقعا چنین بازیکنی حیفه بره رئال و بارسا!!

فرقی نمیکنه فقط مبلغ انتقالش رفت بالاتر

بارسا فعلا جایی براش نیست. مگه یکی از MSN فروخته بشه که منطقی نیست. میمونه رئال که با بند جدایی بدون بند جدایی اگه بخواد میگیرتش

Mohammad Hosseyn
14-04-2017, 20:47
فرقی نمیکنه فقط مبلغ انتقالش رفت بالاتر

بارسا فعلا جایی براش نیست. مگه یکی از MSN فروخته بشه که منطقی نیست. میمونه رئال که با بند جدایی بدون بند جدایی اگه بخواد میگیرتش
نمیشه قطعی گفت ولی فکر میکنم ارزش این بازیکن بیشتر از سوارز و نیماره!
به هر حال تصمیم به نگه داریش برای چند سال دیگه خیلی بهتر از اینه که تو این سن فروخته بشه و دوران اوجش تو یوونتوس نباشه.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

arash-king
16-04-2017, 23:27
فروختن دیبالا قطعا کار اشتباهیه و واسه همینم آنیلی و مدیران یووه
کار عاقلانه‌ای کردن و بند فسخ قرارداد رو در تمدید قراردادش اعمال نکردن:n10:

کادر مدیریتی یووه ثابت کرده تا وقتیکه دل بازیکن با یووه باشه، حاضر به فروختنش نیست
به عنوان مثال، پوگبا و ویدال! جفتشون خواستار جدایی بودن و یووه هم مخالفتی نکرد.

دیبالا اگر خواستار جدایی بشه، مدیران یووه مبلغ بسیار بالایی رو واسش درنظر خواهند گرفت، حتی بیشتر از پوگبا

nw_nk
19-04-2017, 21:43
ترکیب یوونتوس

Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

نیمکت

Neto, Lichtsteiner, Benatia, Barzagli, Asamoah, Lemina, Rincon

hosseinf722
20-04-2017, 00:12
تبریک به طرفداران یوونتوس
با اینکه بارسا تمام تلاششو کرد، ولی حق یووه بود که صعود کنه
بازی خیلی قشنگ بود

ایشالله یووه بره برای قهرمانی

Mohammad Hosseyn
20-04-2017, 00:35
بازی راحتی بود ... اگر یووه مثل نیمه اول حمله رو ادامه میداد میتونست اینجا هم ببره...

nw_nk
29-04-2017, 06:55
دنی آلوز پس از گلزنی برای یوونتوس مقابل آتالانتا

nw_nk
04-05-2017, 09:39
موناکو 0-2 یوونتوس

دبل ایگواین
دبل پاس گل آلوز

nw_nk
05-05-2017, 22:39
بوفون: چرا پیراهنم را با امباپه تعویض کردم؟

دروازه‌بان یوونتوس دلیل تعویض پیراهنش با مهاجم جوان موناکو را توضیح داد.

یوونتوس چهارشنبه شب در دیدار رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف موناکو رفت و با دو گل پیروز شد. در این دیدار اتفاق عجیبی رخ داد. معمولا ستاره‌های دو تیم مقابل پیراهن‌های‌شان را با هم عوض می‌کنند اما بوفون از کیلیان امباپه جوان خواست تا پیراهنش را با او تعویض کند.

دروازه‌بان یوونتوس در این باره گفت:« پیراهنم را با امباپه عوض کردم چون زمانی که جوان بودم و می‌خواستم پیراهنم را با بازیکنان عوض کنم هیچ کس این کار را انجام نمی‌داد و به همین خاطر از این موضوع تنفر داشتم.»

Mohammad Hosseyn
06-05-2017, 19:40
موناکو 0-2 یوونتوس

دبل ایگواین
دبل پاس گل آلوز

و این هم یه نگاه جالب ...

یوونتوس رئال تو فینال میتونه یه جنگ تمام عیار باشه... یکی از بهترین مسابقات فوتبال که آدم میتونه ببینه....

Mohammad Hosseyn
07-05-2017, 01:33
جدال یووه رئال تو فینال اگر اتفاق بیافته تقابل بین دو ابرقدرت هست برای حفظ رکوردهای بی نظیرشون تو جام قهرمانان.

رئال به نظرم کار کمی سختتری داره و به نظرم باعث نمیشه تو فینال پر انرژی نباشن. شاید بازی باشه که کمتر کسی جرات پیش بی‌نیشو داره!

nw_nk
14-05-2017, 07:14
سالروز آخرین بازی دل پیرو برای یوونتوس. وی در صفحه اش نوشت: 5 سال پیش... دوباره، همیشه و تا ابد...

nw_nk
31-05-2017, 17:55
داویدز: دیبالا در رئال و بارسا نیمکت نشین خواهد شد

ادگار داویدز، ستاره هلندی سابق یوونتوس و بارسا به دیبالا توصیه کرد که در یووه به فوتبال خود ادامه دهد.

در آستانه فینال لیگ قهرمانان بین یوونتوس و رئال مادرید، داویدز در مصاحبه اختصاصی با مارکا شرکت کرد و به سوالات پاسخ گفت.

ستاره هلندی در مورد فینال گفت:« معتقدم هم یوونتوس و هم رئال، فصلی فوق العاده را سپری کرده اند و به شایستگی در فینال حضور دارند. شاید رئال شانس بیشتری داشته باشد ولی از نظر من وقتی داور سوت را می زند، تمام پیش داوری ها از بین خواهند رفت.»

تاثیر قهرمانی در چمپیونزلیگ روی توپ طلا:« معتقدم معیار انتخاب برنده توپ طلا چندان درست نیست. هستند بازیکنانی که در طول فصل خوش درخشیده اند ولی چون در فینال لیگ قهرمانان حضور ندارند، شانس شان به صفر می رسد.

سال گذشته واضح بود که رونالدو توپ طلا را می برد چون در یورو و چمپیونز لیگ، قهرمان شده بود؛ با وجود اینکه در فینال یورو خیلی زود از زمین خارج شد و در قهرمانی رئال در چمپیونز لیگ هم تاثیرگذاری امسال را نداشت.

او در فصل جاری نقش بسیار زیادی در فینالیست شدن رئال داشته و اگر این تیم قهرمان شود، شانس رونالدو بیشتر نیز خواهد شد؛ ضمن اینکه نباید بوفون و همچنین مسی را فراموش کنیم که به لحاظ آمار انفرادی، فصل بسیار خوبی را سپری کرد ولی چون بارسا نتوانست به اهداف خود برسد، کمی شانسش کاهش پیدا کرده است.»

دیبالا در رئال یا بارسا:« به او توصیه می کنم در یوونتوس بماند چون شک ندارم در رئال و بارسا نیمکت نشین خواهد شد. او هنوز جوان است و در یوونتوس باید بر تجربیات خود بفزاید.»

nw_nk
03-06-2017, 16:31
عملکرد گونسالو ایگواین در فینال ها: 6 فینال 0 گل

k1ozil
03-06-2017, 16:51
بارسایی ها میخوان هر چی فینال ملی بوده رو بندازن گردن هیگواین و بقیه بازیکنا ارژانتین :-))

nw_nk
03-06-2017, 17:45
بارسایی ها میخوان هر چی فینال ملی بوده رو بندازن گردن هیگواین و بقیه بازیکنا ارژانتین :-))

رئالی ها هم اصرار که رونالدو که تو زمین نبوده پرتغال رو قهرمان کرده! انصافا شانسی که پرتغال آورد بیرون رفتن رونالدو بود :n01:

ایگواین یکی از اون تک به تک ها و دروازه خالی ها رو گل می کرد آرژانتین شانس خوبی برای جام جهانی و کوپا داشت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 84

k1ozil
03-06-2017, 18:45
رئالی ها هم اصرار که رونالدو که تو زمین نبوده پرتغال رو قهرمان کرده! انصافا شانسی که پرتغال آورد بیرون رفتن رونالدو بود :n01:

ایگواین یکی از اون تک به تک ها و دروازه خالی ها رو گل می کرد آرژانتین شانس خوبی برای جام جهانی و کوپا داشت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 84

اوکی داداش مسی بازی با المان و شیلی ترکوند
عزیز رونالدو بازی با فرانسه مصدوم شد ولی بازی گروهی و مراحل حذفی این رونالدو بود ک پرتغال رو اورد بالا

nw_nk
03-06-2017, 21:57
داور فینال 98: آفساید میاتوویچ مشخص نبود

کریستین شرائر، داور دیدار رئال مادرید یوونتوس مدعی شد که در هنگام بازی هیچکس متوجه آفساید بودن گل میاتوویچ نشده است.

دو تیم در سال 1998 در آمستردام به مصاف هم رفتند که رئال موفق شد با تک گل میاتوویچ قهرمان چمپیونز لیگ شود. کریستین شرائر، در آن بازی کمک داور اصلی، هلموت کروگ بود و این تیم داوری، بازی های مهمی مثل فینال 2003، فینال یورو 2004 و ... را سوت زده بودند.

حال شرائر مدعی شد که در هنگام بازی هیچکس شک نکرد که ممکن بوده ضربه میاتوویچ در شرایط آفساید به ثمر رسیده باشد.

او گفت:" اولین فینال من به عنوان کمک داور، همین بازی بود. در نیمه اول من باید حملات رئال را پوشش می‌دادم و در نیمه دوم یوونتوس. در هنگام به ثمر رسیدن گل، باستین ، دیگر کمک داور بازی بود که باید پوشش می‌داد و در هنگام بازی، هیچکس شک نکرد که گل در شرایط آفساید به ثمر رسیده است. وقتی با تلویزیون بازی را تماشا کردیم، متوجه شدیم که صحنه خیلی مشکوک بود."

شرائر درباره استفاده از ویدیو چک گفت:" خیلی خوب است و باعث می‌شود تصمیمات مشکوک کم شود. مثل گلی که رونالدو مقابل بایرن زد."

™...
04-06-2017, 03:36
اوکی داداش مسی بازی با المان و شیلی ترکوند
عزیز رونالدو بازی با فرانسه مصدوم شد ولی بازی گروهی و مراحل حذفی این رونالدو بود ک پرتغال رو اورد بالا

اگه منظورت ملت های اروپا هستش اونطور که من یادمه با بازی عالی رونالدو پرتقال تو گروهش سوم شد !

joey jordison
04-06-2017, 09:56
عجیب مسی آرژانتین یک تنه میاره فینال بعد چطور تو فینال نمیتونه یک تنه قهرمان کنه و کارش میره گیر امثال هیگواین بدبخت پنالتی هم حتما هیگواین زد کره مریخ مقابل شیلی

k1ozil
04-06-2017, 10:13
اگه منظورت ملت های اروپا هستش اونطور که من یادمه با بازی عالی رونالدو پرتقال تو گروهش سوم شد !

من حرفی ندارم :-))
پنجمی تو راهه فقط :n06:

nw_nk
04-06-2017, 10:53
الگری: از نظر روحی روانی به رئال مادرید باختیم؛ می‌مانم و یوونتوس را قهرمان اروپا خواهم کرد

یوونتوس برای هفتمین بار در فینال لیگ قهرمانان بازنده از زمین خارج شد. رئال مادرید موفق شد در شب دفاع از عنوان قهرمانی اش یوونتوس را 4-1 درهم بکوبد و قهرمان اروپا شود.

ماسیمیلیانو الگری، سرمربی یوونتوس در گفتگو با میدیاست گفت:

بابت آن‌چه که شاگردانم در طول فصل به آن رسیدند، افتخار می کنم. به اینجا آمدیم تا با جام به تورین برگردیم، امّا موفق به این کار نشدیم. نیمه نخست فوق العاده بودیم، امّا از موقعیت هایمان نتوانستیم استفاده کنیم. پیانیچ مشکل زانو داشت، رئال مادرید نیمه دوم با شور و اشتیاق بیشتری بازی کرد و 15 دقیقه سخت را برای ما رقم زد. آن گلی که کمانه کرد، ما را از نظر روحی و روانی بازنده بازی کرد. باید با چنگ و دندان دفاع می‌کردیم، امّا این هم بخشی از کسب تجربه ما برای آینده است.

الگری افزود:

حتی اگر رئال مادرید هم نیمه دوم را خوب شروع کرده بود، ما باید می توانستیم در هر لحظه به بازی برگردیم، امّا گل دوم باعث شد باد به سود ما نوزد، باید واکشن بهتری نشان می دادیم، امّا در فوتبال اما و اگر و باید را باید کنار بگذاریم. زندگی هنوز به ما فرصت می دهد که فصل آینده هم دوباره به این مرحله بیاییم. باید با آرامش این وضعیت را آنالیز کنیم و بتوانیم به مانند یک تیم رشد پیدا کنیم، چه از نظر فوتبالی و چه از نظر ذهنی. در نیمه نخست انرژی زیادتر از حدی که نیاز بود را استفاده کردیم. در مالکیت توپ خیلی عجول بودیم و باید کمی صبورانه تر بازی می کردیم. امّا به هر حال باید از همه این ها چیزهایی برای آینده یاد بگیریم.

سرمربی یوونتوس افزود:

نیمه اول می توانستیم پیروزی بازی باشیم، امّا نیمه دوم جایی برای دفاع ندارد، رئال مادرید فوق العاده بود. فصل آینده را با ذهنیت یک لیگ قهرمانان فوق العاده دیگر آغاز خواهیم کرد، اسکودتو و کوپا ایتالیا هم اهداف فصل آینده مان خواهد بود.

الگری درباره ادامه حضورش در یوونتوس گفت:

دوباره به فینال می‌آییم و امیدوارانه به دنبال قهرمانی خواهیم بود، قوی تر از قبل بازمی گردیم. این تیم تمام توانایی لازم برای رسیدن به قهرمانی را دارد، باشگاه می داند که تیم نیاز به تقویت و کمی انسجام دارد. ما فصل را با یک سیستم آغاز کردیم و در میانه راه مجبور شدیم آن را عوض کنیم، به ندرت این فرصت پیش می امد بتوانیم از بازیکنان ذخیره استفاده کنیم، با همین بازیکنان مسیری طولانی را طی کردیم.

nw_nk
04-06-2017, 10:57
آخه ایگواین 90 میلیون؟!

7 فینال 0 گل

nw_nk
11-06-2017, 21:25
پله: دیبالا به آن خوبی که مردم می گویند نیست؛ تنها شباهت او با مارادونا چپ پا بودن است!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kv

nw_nk
30-09-2017, 15:52
الگری: هیگواین نباید آسوده خاطر باشد؛ آنچلوتی خوش اقبال بوده که طی 30 سال تنها یک بار اخراج شده است

یوونتوس باید در هفته هفتم به مصاف آتالانتا برود. ماسیمیلیانو الگری، در کنفرانس خبری پیش از بازی حاضر شد و در مورد هیگواین گفت:

با وجود آنکه در دو بازی اخیر هیگواین روی نیمکت کار را آغاز کرده اما بازیکن مهمی برای ماست. هر فصل، با فصل بعدی متفاوت است. فصل پیش تمام شده و باید دوباره تلاش را آغاز کرد. بازیکنانی هستند که خودشان را ثابت کرده اند مانند بازیکنانی که از اولین اسکودتو با تیم بوده اند. گونزالو نباید آسوده خاطر باشد. او باید با روحیه مبارزه طلبی و انگیزه، با بهترین های جهان رقابت کند و توانایی آن را دارد. با توجه به اینکه او بازیکن مهمی است، همه چیز بستگی به خودش دارد تا تلاش کند و آسوده نباشد.

کارلو آنچلوتی از هدایت بایرن مونیخ برکنار شده است. الگری در این مورد گفت:

کارلتو خوش اقبال بوده زیرا در طی 30 سال، تنها یک بار اخراج شده است. او یکی از بهترین مربیان جهان است و در بایرن مونیخ موفق شد قهرمان بوندس لیگا، جام حذفی و سوپر جام شود. تیم او فصل پیش در مقابل رئال مادرید در لیگ قهرمانان شایسته حذف نبود.

البته آنچلوتی نه قهرمان جام حذفی شده و نه بار اولشه اخراج میشه.

nw_nk
02-11-2017, 16:40
یوونتوس 120 ساله شد

vahidreza2007
08-11-2017, 14:32
واکنش کاکا، مالدینی، رونالدو و بالاک به بازنشستگی آندره آ پیرلو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خداحافظی آندره آ پیرلو با واکنش گسترده ای از سوی فوتبالیست ها همراه بوده است.

طرفداری - همانطور که در طرفداری خواندید، آندره آ پیرلو اسطوره فوتبال ایتالیا سرانجام تصمیم گرفت از دنیای فوتبال خداحافظی کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). این خبر با واکنش های بسیاری توسط ستارگان سابق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%87-%D8%A2-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%D9%87) کنونی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%87-%D8%A2-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B3%D 8%AA)دنیای فوتبال همراه شد.
پائولو مالدینی، ریکاردو کاکا و رونالدو سه بازیکن سابق روسونری و میشاییل بالاک کاپیتان سابق آلمان نیز در صفحاتشان در شبکه های اجتماعی به این موضوع واکنش نشان دادند.
پائولو مالدینی اسطوره میلان نوشت:

آندره آ بابت آنچه که بودی، به عنوان یک قهرمان بزرگ و یک همراه وفادار از تو تشکر می کنم. جهان فوتبال از کلاس بازی ات بی نصیب خواهد ماند. جشن های پیروزی و ناکامی هایی که در کنار تو تجربه کردم، لذت زیادی داشت و یک افتخار بود. با احترام پائولو
ریکاردو کاکا ستاره سابق و برزیلی میلان نیز نوشت:

غم، فوتبال را فرا خواهد گرفت. بابت همه چیز از تو ممنونم دوست من
رونالدو ستاره سابق فوتبال برزیل گفت:

تو برای جهان فوتبال کارهای زیادی انجام داده ای. دلتنگت خواهیم شد! بازی در کنار تو در اینتر و میلان افتخاری برایم بود. ممنونم استاد.
میشائیل بالاک کاپیتان سابق تیم ملی آلمان گفت:

پیرلو بابت یک دوران حرفه ای بزرگ به تو تبریک می گویم. دید بزرگی در زمین بازی داشتی، نقش فوق العاده ای داشتی و همیشه از بازی در مقابلت لذت می بردم.
عثمان دابو که در اینتر با آندره آ پیرلو هم بازی بود نیز نوشت:

به عنوان یک هم تیمی یا حریف، خوش شانس بودم که بازی این نابغه را به دقت مشاهده کردم. با احترام به تو استاد.

vahidreza2007
08-11-2017, 14:34
زاتزا تنها یک اشتباه کرد و قربانی همان اشتباه شد

بوفون: امیدوارم نتیجه پلی آف برابر سوئد مثل بیست سال پیش باشد؛ در یورو 2004 باید بهتر عمل می کردیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دروازه بان تیم ملی ایتالیا به مرور خاطرات خود درباره پلی آف جام جهانی 1998 و هم گروهی با سوئد در یورو 2004 پرداخت.

طرفداری- از روسیه به روسیه. در سال 1997 ایتالیا با دوم شدن در مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی، در پلی آف به مصاف روسیه رفت و جانلوییجی بوفون، دروازه بان 39 ساله آتزوری در آن زمان با مصدومیت جانلوکا پالیوکا، اولین بار درون دروازه ایتالیا قرار گرفت. در نهایت، ایتالیا راهی جام جهانی 1998 فرانسه شد. حالا پس از 20 سال، ایتالیا برای راهیابی به جام جهانی روسیه، بازهم باید در پلی آف شرکت کند و در دو بازی برابر سوئد، بوفون رهبر ایتالیا در راه رسیدن به جام جهانی خواهد بود.
بوفون در مصاحبه با رای اسپورت در خصوص این موضوعات گفت:

تجدید این خاطرات بسیار خوب است اما دیدارهای پلی آف همیشه خطرناک هستند. مسئله مهم این است که نتیجه نهایی دو دیدار برابر سوئد، همانند بیست سال پیش باشد و به جام جهانی برسیم. نسبت به آن موقع، دیگر بی خیال و راحت نیستم. مردِ نترس آن روزها، حالا استرس زیادی دارد.
وی ادامه داد:

اکنون ملاحظات و تفکرات بیشتری دارم. اگر بیست سال پیش از من می پرسیدید که به جام جهانی می رسیم یا نه؛ می گفتم که ما در جام جهانی هستیم اما اکنون در پاسخ به این سوال می گویم که باید برای راهیابی به جام جهانی روسیه کار و تلاش کنیم. باید مراقب روش کار سوئد باشیم. آن ها همیشه یک کار را انجام می دهند اما همان کار را به بهترین نحو به اجرا می رسانند. باید برای شکست چنین تیم هایی، عملکردی بهتر از سطح آن ها و خود ارائه دهیم. در غیر این صورت شکست خواهیم خورد.
بوفون در خصوص یورو 2004 و حذف در گروه سوئد گفت:

زمان زود می گذرد. حذف ما از آن تورنمنت واقعا تلخ بود اما اگر بهتر عمل می کردیم، دیگر مشکلی برای ما پیش نمی آمد. اگر شما عملکردی عالی ارائه دهید، سرنوشت شما در اختیار خودتان است. تساوی برابر مقدونیه؟ ما به ونتورا اعتماد داریم. چنین نتایج و اتفاقاتی برای من در تیم ملی و یوونتوس رخ داده است که شاید شما ندانید.
در پایان کاپیتان محبوب تیم ملی ایتالیا در خصوص سیمونه زاتزا گفت:

زاتزا تنها یک اشتباه کرد و اشتباه او آن ضربه پنالتی بود. چندین بازیکن دیگر در آن بازی اشتباه کردند و پنالتی شان را از دست دادند. چندین بازیکن دیگر نیز قبلا اشتباه کرده بودند و پنالتی خراب کرده بودند. پیدا کردن یک قربانی پس از شکست، احمقانه و بیهوده به نظر می رسد.

nw_nk
10-11-2017, 10:53
یوونتوس: فقط یک الکس دل پیرو وجود دارد. تولدت مبارک اسطوره

nw_nk
23-11-2017, 15:00
دیبالا: بارسلونا حالا بسیار بهتر از گذشته دفاع می کند

دیبالا دیشب تلاش زیادی برای باز کردن دروازه بارسلونا داشت؛ اما بی دقتی او و همچنین عکس العمل های تراشتگن در نهایت باعث به تساوی کشیده شده بازی شد.

بازی برابر بارسا:" بازی آسانی برابر بارسای سرسخت نداشتیم به ویژه به این دلیل که بارسلونا اکنون بسیار بهتر از گذشته دفاع می کند. حالا ما باید بازی بعدی را پیروز شده و منتظر بمانیم و ببینیم بارسلونا چه نتیجه ای می گیرد."

دیدار پایانی در یونان: "قطعا ماه بسیار دشواری پیش روی ما خواهد بود، زیرا ما به مصاف المپیاکو در استادیوم پرشور آنها برویم، اما ما نیز یوونتوس هستیم و باید در هر ورزشگاهی پیروز شویم.

ما باید تلاش کنیم که فوتبال تیمی خود را بهبود ببخشیم. ما در دفاع از شرایط خوبی برخوردار هستیم، اما باید سعی کنیم توپ را کمی بیشتر در اختیار داشته و آن را به حرکت درآوریم."

nw_nk
19-01-2018, 22:45
دیبالا بااستعداد است اما مسی نیست

مایکل لادروپ، ستاره سابق بارسلونا و یوونتوس، اعتقاد دارد مقایسه پائولو دیبالا، ستاره یوونتوس با لیونل مسی، ستاره بارسلونا، منصفانه نیست.

دیبالا که در سال 2015 از پالرمو به یوونتوس پیوست، در 84 دیداری که تاکنون در سری آ برای بیانکونری به میدان رفت، 44 گل به ثمر رساند. 17 گلی که او در این فصل برای یوونتوس به ثمر رساند، او را به یکی از بهترین ستاره های فوتبال اروپا تبدیل کرد و بسیاری او را جانشین لیونل مسی می دانند اما لادروپ معتقد است که بازیکنی مانند مسی، در هر نسل تنها یک بار ظهور می کند.

او به خبرنگاران گفت:" دیبالا یک استعداد ناب است. فکر می کنم مشکل این است که او آرژانتینی است و یکی دیگر از بازیکنانی است که مردم دوست دارند بگویند می تواند مسی بعدی باشد.

اما در حال حاضر، مسی بعدی ای وجود ندارد. برای دیدن مسی بعدی باید صبر کنیم. فکر نمی کنم که در زندگی ام، مسی دیگری ببینم. شما بازیکنی مانند او را هر 10 یا 15 سال نمی بینید. شاید باید 25، 30 یا 50 سال دیگر صبر کنیم تا بازیکن دیگری مانند او را ببینیم.

دیبالا آرژانتینی است، چپ پاست، قد بلند نیست و شیوه حرکت کردنش هم شبیه مسی است. اما فکر نمی کنم به نفع او باشد که با مسی مقایسه شود زیرا او مسی نیست. او بازیکن بسیار بااستعدادی است اما مسی نیست."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%A7-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA

nw_nk
30-01-2018, 07:27
اینستاگرام یوونتوس: کار عالی بانوان، 11 بازی و 11 پیروزی

nw_nk
08-02-2018, 14:38
کیه لینی: گواردیولا بزرگترین آسیب را به فوتبال ایتالیا زده است

جورجو کیه لینی مدافع با تجربه یوونتوس با صداقتی جالب توجه از پپ گواردیولای فوق العاده به عنوان دلیل اصلی افت مدافعان ایتالیایی یاد کرد. او در صحبت با دیلی میل، گفت:

پپ گواردیولا دفاع ایتالیایی ها را خراب کرده است. مربی شگفت انگیزی است و ذهنی فوق العاده دارد اما مربیان ایتالیایی سعی می کنند از او کپی کنند بدون اینکه دانش او را داشته باشند و اینطور طی ده سال هویت خود را از دست دادیم. ما هویتی که بازیکنانی نظیر مالدینی، بارزی، کاناوارو، نستا، برگومی، جنتیله و شیره آ بین 1984 تا 1995 داشتند را از دست دادیم. حالا تنها بونوچی را داریم. ده سال است که مدافع خوبی پرورش نداده ایم. امیدوارم حالا همه چیز به حالت سابق بازگردد. نرسیدن به جام جهانی نشان داد که مشکل داریم.

nw_nk
09-02-2018, 12:41
بوفون انگار میدونه که همسرش داره خونه تماشا میکنه

:n02::n02::n02:

nw_nk
14-02-2018, 19:12
انتقاد تند ایگواین از هواداران یوونتوس

گونسالو ایگواین، مهاجم یوونتوس، پس از تساوی 2-2 تیمش مقابل تاتنهام در لیگ قهرمانان اروپا، هواداران تیمش را مورد انتقاد قرار داد. در این دیدار ابتدا یوونتوسی ها با دو گل ایگواین پیش افتادند اما در ادامه تاتنهام با گل های هری کین و کریستین اریکسن کار را به تساوی کشید. در دقایق پایانی نیمه اول، ایگواین یک ضربه پنالتی را از دست داد تا تیمش نتواند در این دیدار به پیروزی برسد.

ایگواین بعد از این دیدار در صفحه اینستاگرامش نوشت:" صبح بخیر به همه... بعد از بازی، چقدر راحت از روی کاناپه یا ویلچرتان حرف می زنید. وقتی بازی 2-0 بود، همه چیز بی نقص به نظر می رسید اما وقتی 2-2 شد، قضاوت ها ناگهان تغییر کرد. ما به چنین صحبت هایی علاقه ای نداریم. ما برای صعود به مرحله بعد به لندن می رویم. بهترین آرزوها برای آنهایی که واقعا بهترین ها را برای یوونتوس می خواهند."

nw_nk
01-04-2018, 10:23
بنر هواداران افراطی یوونتوس برای بونوچی: تنها لئوناردویی که نبودش احساس می شود، داوینچی است!

بازگشت بونوچی به تورین با حاشیه هایی همراه بود.

در شبی که بونوچی تک گل میلان را به ثمر رساند، یوونتوس موفق شد با نتیجه 3-1 پیروز میدان شود. دروگی های یوونتوس با این بنر در استادیوم حاضر شده بودند:

تنها لئوناردویی که نبودش احساس می شود، داوینچی است (اشاره به نقاش بزرگ ایتالیایی، لئوناردو داوینچی).

nw_nk
03-04-2018, 21:22
ترکیب رئال مادرید و یوونتوس

رئال مادرید: ناواس - واران - مارسلو - کارواخال - راموس - کروس - کاسمیرو - مودریچ - بنزما - رونالدو - ایسکو

یوونتوس: بوفون - بارزالی - کیه لینی - آساموا - دی شیلیو - خدیرا - بنتاکور - ساندرو - کاستا - دیبالا - ایگواین

nw_nk
12-04-2018, 11:39
کیه لینی: هنوز یادمان است سال قبل چه اتفاقی برای بایرن مونیخ در برنابئو افتاد؛ این اتفاقات شرم آور هستند

اعتراض شدید کیلینی به داور بازی رئال مادرید-یوونتوس!

کیلینی معتقد است اتفاقات داوری هر سال به نفع رئال مادرید رقم می خورد.

به گزارش رای اسپورت، ساعتی پیش (چهارشنبه) تیم های یوونتوس و رئال مادرید از سری بازی های دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم رفتند. دیداری که با پنالتی رونالدو و اخراج بوفون حسابی جنجالی شد در نهایت با نتیجه 3-1 به پایان رسید. جورجو کیلینی، بازیکن یوونتوس در پایان بازی به شدت از داوری این بازی انتقاد کرد.

او گفت:

شرم آور است که داوران در لیگ قهرمانان همیشه پشت رئال مادرید هستند و هیچ وقت این اتفاق برعکس رخ نمی دهد. هنوز یادمان است که سال قبل چه بلایی سر بایرن مونیخ (در برنابئو) آمد.

nw_nk
21-05-2018, 18:27
اسکای اسپورتس ادعا کرده "جانلوئیجی بوفون" که دو روز پیش از یوونتوس خداحافظی کرد بزودی با "پاری سن ژرمن" قرارداد میبنده!

albertxx
21-06-2018, 16:54
جالبه
در سکوت خبری و زمانی که همه حواس به جام جهانی هست احتمالا یه انتقال جالب شکل بگیره !
انتقال بوفون به پاریس !!!!

اگرچه هنوز رسمی نشده ولی خیلی محتمل به نظر میرسه ! :n13:

یعنی واقعا مدیران یووه برای گرفتن دوناروما باعث خداحافظی زودهنگام بوفون شدن ؟

albertxx
05-07-2018, 22:20
اگه بوفون میدونست که رونالدو میاد یووه
آیا بازم میرفت ؟:n13:

kasra_khan2003
06-07-2018, 12:45
تغییر ارزش سهام باشگاه یوونتوس از زمانی که پیوستن رونالدو تقریبا تایید شد

nw_nk
10-07-2018, 23:15
Cristiano Ronaldo Fans Right Now

nw_nk
15-07-2018, 11:59

nw_nk
21-08-2018, 23:23
پست جدید کریستیانو رونالدو در اینستاگرام: خانواده بیانکونری!

nw_nk
30-08-2018, 21:11
Modric wins UEFA Player of the Year

قدرت تبلیغات رئال خیلی بالاست

رونالدو شانس اول همه جوایز امسال 2 ماه نیست از مادرید رفته و تو این مدت مودریچ فقط یک جام از دست داده و نیمکت نشین شده

با این حال به سرعت زوم از بازیکن سابق به بازیکن فعلی منتقل شد

kasra_khan2003
31-08-2018, 09:35
Modric wins UEFA Player of the Year

قدرت تبلیغات رئال خیلی بالاست

رونالدو شانس اول همه جوایز امسال 2 ماه نیست از مادرید رفته و تو این مدت مودریچ فقط یک جام از دست داده و نیمکت نشین شده

با این حال به سرعت زوم از بازیکن سابق به بازیکن فعلی منتقل شد

قدرت توهمت خیلی بالاست سینا : دی

فکر نکنم رای گیری رو همون شب قبل اهدای جام انجام بدن که نیمکت نشینی مدریچ توش بخواد تاثیری بذاره.

nw_nk
31-08-2018, 14:59
کسری خبر باب خودت، کارشناسی داوری زن تیاگو سیلوا در تاریخ میمونه :n02:

اعتراض خواهر رونالدو به برنده شدن مودریچ

این برای اولین بار در سال های اخیر بود که رونالدو عنوان بهترین بازیکن سال یوفا را از دست می داد و دقیقا زمانی که او دیگر بازیکن رئال نیست. عنوانی که البته بار دیگر به یک رئالی رسید.

مودریچ با 90 رای اختلاف نسبت به رونالدو برنده جایزه شد و اعتراض اطرافیان رونالدو از جمله کاتیا اویرا، خواهر او را در پی داشت. کاتیا با انتشار عکس زیر در استوری اینستاگرام خود به مقایسه مودریچ و برادرش پرداخت و در انتها نوشت که حالا خودتان نتیجه گیری کنید.

او به تعداد بازی ها، تعداد گل ها، تعداد پاس های گل و نیز دفعات انتخاب این دو به عنوان بهترین بازیکن زمین اشاره کرده است و مشخصا رونالدو در همه آنها برتر از مودریچ بود اما در نهایت قافیه را به ستاره کروات، آن هم با اختلافی قابل توجه باخت.

kasra_khan2003
31-08-2018, 15:39
کسری خبر باب خودت، کارشناسی داوری زن تیاگو سیلوا در تاریخ میمونه :n02:
آمار و ارقام نشون داده این خبرهای زرد بیشتر مورد علاقه‌ی خودت هست :دی

kasra_khan2003
31-08-2018, 15:44
چه شباهتی بین پست خواهر رونالدو و پست خودت هست :دی

عملکرد خارق العاده مودریچ در 11 بازی چمپیونز لیگ 2017-2018

1 گل
1 پاس گل
0 بهترین بازیکن میدان

در جام جهانی هم نفر 30م به لحاظ امتیاز فردی بود و کرواسی رو تا پای حذف برد اما توپ طلای رقابت ها بهش رسید :n39:

nw_nk
02-09-2018, 17:42
One Thing Both Juventus And Barca Fans Can Agree On

63320

nw_nk
18-09-2018, 20:30
داگلاس کاستا 4 جلسه بخاطر پرتاب آب دهان به سمت بازیکن حریف در بازی این هفته برابر ساسولو محروم شد

nw_nk
20-09-2018, 10:13
واکنش تند خواهر رونالدو به اخراج برادرش

رونالدو امشب برای یازدهمین بار در دوران فوتبالش اخراج شد. این البته اولین کارت قرمز او در چمپیونز لیگ بود. اخراجی که بسیار بحث بر انگیز بود و او را به گریه انداخت. فوق ستاره پرتغالی سابق رئال، گریه کنان و با استیصال از زمین خارج شد؛ با این حال یوونتوس توانست 0-2 در زمین والنسیا پیروز شود.

کاتیا اویرو در واکنش به اخراج برادرش در اینستاگرام نوشت:« شرم بر این فوتبال. می خواهند برادرم را نابود کنند. باید عدالت اجرا شود. خدا هرگز نمی خوابد. شرم کنید.»

او سپس با انتشار چند استوری خطاب به برادش نوشت:« آنها می خواهند تو را به زیر بکشند ولی موفق نخواهند شد. شرم بر این فوتبال. تو بزرگی برادرم. آنها تاوان سختی برای اشک هایت خواهند داد.»

nw_nk
20-09-2018, 18:17
پنج شنبه هفته آینده حکم محرومیت رونالدو بخاطر گیس کشی اعلام خواهد شد :n02:

یوونتوس سه روز فرصت داره که به یوفا در صورت اینکه سه جلسه باشه اعتراض کنه

nw_nk
22-09-2018, 18:08
آلگری: رونالدو در کنار مسی بهترین بازیکن جهان است

رونالدو در تابستان راهی یوونتوس شد و در این فصل برای این تیم به میدان رفته است. رونالدو تا به حال 5 توپ طلا کسب کرده و در کنار مسی، در این زمینه رکورد دار است. او همچنین مدافع کسب این عنوان به حساب می‌آید. با این حال، سرمربی ایتالیایی از به کار بردن نام او به تنهایی به عنوان بهترین بازیکن جهان اجتناب کرد.

مکس آلگری، سرمربی یوونتوس معتقد است که رونالدو در کنار مسی، بهترین بازیکنان جهان هستند.

او گفت:" یوونتوس خیلی به کریستیانو رونالدو وابسته نیست، البته که او در کنار مسی بهترین بازیکن جهان است. او ارزش تیم ما را بالاتر برده است. موقعیت گل‌های بسیاری برای ما ساخته است. او نقش مهمی در تیم ما ایفا می‌کند. فردا مثل بازی با والنسیا به میدان خواهد رفت. چیزی برای اثبات کردن ندارد، فقط باید بازی کند، از آن لذت ببرد و گلزنی کند."

nw_nk
29-09-2018, 07:45
خانم آمریکایی که کریستیانو رونالدو بهش تجاوز کرده بود به دادگاه نوادا شکایت کرده و داستان کامل رو منتشر کرده. وکیل جدید کاترین مایورگا ادعا کرده توافقی که سال 2010 به مبلغ 375 هزار دلار توسط وکلای رونالدو امضا شده قانونی نیست و رونالدو به موارد خواسته شده عمل نکرده!

خبر کامل در Der Spiegel

به انگلیسی

nw_nk
05-10-2018, 18:32
کمپانی EA SPORTS تصویر کریستیانو رونالدو را از وبسایت رسمی خود پاک کرد

albertxx
05-10-2018, 22:08
ملت دارن یه جوری اخبار تجاوز رونالدو رو تو فضای مجازی ( اینیستاگرام و ... ) انتشار میدن انگار به خودشون تجاوز شده ! :n09:

با این حجم از سوختگی و انتشار اخبار مشخصه جاش میسوزه هنوز ! حالا ببینیم پروندش به کجاها مبرسه ! تجاوز کرده یا نه ؟:n10:

Stream
06-10-2018, 02:30
ملت دارن یه جوری اخبار تجاوز رونالدو رو تو فضای مجازی ( اینیستاگرام و ... ) انتشار میدن انگار به خودشون تجاوز شده ! :n09:

با این حجم از سوختگی و انتشار اخبار مشخصه جاش میسوزه هنوز ! حالا ببینیم پروندش به کجاها مبرسه ! تجاوز کرده یا نه ؟:n10:

این چیزها شوخی بردار نیست و مسئله بسیار جدی است. در همه مطبوعات دنیا موضوع در خبرهاست و ربطی به جوسازی فضاهای مجازی و هواداران سایر تیم ها و ... نداره. قرار هم نیست کسی به خودش تجاوز بشه تا تجاوز رو یه مسئله خیلی جدی بدونه. واقعا نمی دونم یه نفر چطور می تونه از این قضیه همچین برداشتی داشته باشه. :n27:

شاید برای بعضی هواداران (منظورم شما نیستید) مهم نباشه بازیکنی که طرفدارش هستن متجاوز هم باشه چون فقط براشون گلزنی و موفقیت در زمین مهم هست ولی در دنیا چنین ذهنیتی نیست و همین که سهام یونتوس بعد از این خبر 10 درصد افت کرد و Nike هم از این قضیه نگرانی خودش رو اعلام کرد و سایر اسپانسرها هم دارن فاصله می گیرن نشون میده موضوع برای بقیه دنیا به اندازه ای که شما ظاهرا اون رو بی اهمیت نشون دادید، بی اهمیت نیست.

albertxx
06-10-2018, 15:05
این چیزها شوخی بردار نیست و مسئله بسیار جدی است. در همه مطبوعات دنیا موضوع در خبرهاست و ربطی به جوسازی فضاهای مجازی و هواداران سایر تیم ها و ... نداره. قرار هم نیست کسی به خودش تجاوز بشه تا تجاوز رو یه مسئله خیلی جدی بدونه. واقعا نمی دونم یه نفر چطور می تونه از این قضیه همچین برداشتی داشته باشه. :n27:

شاید برای بعضی هواداران (منظورم شما نیستید) مهم نباشه بازیکنی که طرفدارش هستن متجاوز هم باشه چون فقط براشون گلزنی و موفقیت در زمین مهم هست ولی در دنیا چنین ذهنیتی نیست و همین که سهام یونتوس بعد از این خبر 10 درصد افت کرد و Nike هم از این قضیه نگرانی خودش رو اعلام کرد و سایر اسپانسرها هم دارن فاصله می گیرن نشون میده موضوع برای بقیه دنیا به اندازه ای که شما ظاهرا اون رو بی اهمیت نشون دادید، بی اهمیت نیست.

جایی از حرفای من برداشت کردید که من گفتم مهم نیست واسم ؟؟
مهم هست
وقتی یه بازیکن بی اخلاقیش رو ثابت میکنه دیگه چیزی واسه دفاع نداره
من میگم این حجم از انتشار اخبار یه جای کارش میلنگه

یکی یه جای دنیا حرفی زده و هنوز دادگاهی و قطعی نشده
فقط یکی یه ادعایی کرده که هنوز وقت نکردن اثبات کنن

همون ادعا رو بعضی دوستان تو 10 تا تاپیک به صورت 100 تا پست انتشار میدن انگار خودشون مورد تجاوز قرار گرفتن ! :n02: ( البته Calm Down رونالدو کمتر از تجاوز نداشت :n09: )

nw_nk
06-10-2018, 18:09
رونالدو و استخدام وکیل آمریکایی برای فرار از مخمصه

کریستیانو رونالدو این روزها با یک معضل بزرگ و غیر منتظره دست به گریبان شده است.

پس از پشت سر گذاشتن داستان های فرار مالیاتی اسپانیا و سپس جدایی پر حرف و حدیث از رئال، فوق ستاره پرتغالی تلاش داشت تا در تیم جدیدش یوونتوس، ذهن خود را کاملا به فوتبال معطوف کند و هرگز تصور نمی کرد که با اتهام آزار و اذیت جنسی مواجه شود.

او اکنون متهم به آزار جنسی یک زن در سال 2009 است و پرونده ای علیه وی در لاس وگاس تشکیل شده است.

رونالدو طبق ادعای مارکا، دیوید چسنوف، وکیل مشهور آمریکایی را استخدام کرده است تا از این پرونده با پیروزی خارج شود. چسنوف سابقه وکالت پرونده افراد مشهوری چون مایک تایسون، پاریس هیلتون، برونو مارس، شکیل اونیل و آندره آغاسی را در کارنامه دارد.

احتمال پایان همکاری 15 ساله رونالدو با نایکی

پرونده اتهام آزار جنسی رونالدو که اخیرا در آمریکا گشوده شده، نگرانی شدید کمپانی نایکی را به دنبال داشته است.

به نقل از دیلی میل، کمپانی نایکی روز گذشته با انتشار یک بیانیه، نگرانی عمیق خود را از وضعیت پیش آمده برای رونالدو ابراز کرد. فوق ستاره پرتغالی متهم به آزار جنسی یک زن در سال 2009 شده و پرونده ای برای وی در لاس وگاس تشکیل شده است. رونالدو ضمن رد تمام اتهامات، یک وکیل خبره آمریکایی را استخدام کرده تا از این پرونده به سلامت و پیروز خارج شود.

با این حال شرایط او ممکن است ماه ها نامعلوم باقی بماند و روند پرونده طولانی تر از حد تصور شود. به همین دلیل کمپانی نایکی برنامه قطع همکاری 15 ساله خود با رونالدو را در دستور کار قرار داده است. رونالدو و نایکی از سال 2003 با یکدیگر قرارداد دارند و این بازیکن تاکنون برای 35 مدل مختلف از کفش ها و البسه ورزشی نایکی تبلیغ کرده است.

رونالدو همراه با لبرون جیمز و مایکل جوردن، قراردادی حیاتی و گران قیمت یک میلیارد دلاری با نایکی دارد و با توجه به تخریب چهره او، ممکن است نایکی را با ضرر فراوانی همراه کند.

پیش از این در موردی مشابه، نایکی با لانس آرمسترانگ، دوچرخه سوار مشهور آمریکایی که به دوپینگ اعتراف کرد، قطع همکاری کرده بود.

kasra_khan2003
06-10-2018, 18:59
جایی از حرفای من برداشت کردید که من گفتم مهم نیست واسم ؟؟
مهم هست
وقتی یه بازیکن بی اخلاقیش رو ثابت میکنه دیگه چیزی واسه دفاع نداره
من میگم این حجم از انتشار اخبار یه جای کارش میلنگه

یکی یه جای دنیا حرفی زده و هنوز دادگاهی و قطعی نشده
فقط یکی یه ادعایی کرده که هنوز وقت نکردن اثبات کنن

همون ادعا رو بعضی دوستان تو 10 تا تاپیک به صورت 100 تا پست انتشار میدن انگار خودشون مورد تجاوز قرار گرفتن ! :n02: ( البته Calm Down رونالدو کمتر از تجاوز نداشت :n09: )

رونالدو دومین نفر از نظر تعداد Follower تو اینستاگرام هست (نفر اول سِلینا گومز هست)، یه چیز طبیعی هست که وقتی همچین پرونده‌ی قضائی‌ای دربارش باز میشه، همه‌ی رسانه‌ها توجه بیشتری بهش خواهند کرد تا مثلا اون قاری قرآن...

nw_nk
09-10-2018, 00:06
طرف اینکاره است. یه خانم دیگه هم اومده جلو ادعا کرده بهش تجاوز شده

تازه به اینها اضافه کنید پرونده تجاوز سال 2005 که به دلیل نبود مدارک کافی بسته شده

اینا باید از رئال یاد بگیرن. سال هاست مسی... مادرید صداش در نمیاد :)

nw_nk
10-10-2018, 18:39
واکنش پلیس لاس وگاس به پرونده رونالدو

سخنگوی پلیس لاس وگاس خبر داد به زودی از کریستیانو رونالدو در مورد پرونده اتهام به تجاوز بازجویی خواهد شد.

در روزهای اخیر اخباری در مورد ناپدید شدن مدارک علیه کریستیانو رونالدو در بایگانی اداره پلیس لاس وگاس منتشر شده بود اما سخنگوی پلیس این شهر ضمن تکذیب این خبر اذعان داشت به زودی رونالدو باید مورد بازجویی قرار بگیرد اما وی از مشخص کردن زمان در این رابطه اجتناب کرد.

جاکینتو ریورا سخنگوی پلیس لاس وگاس گفت: "آزمایشات در مورد کریستیانو رونالدو ناپدید نشده اند و هنوز هم مدارکی که در سال 2009 جمع آوری شده نزد ما قرار دارد.

نمی دانم چه زمانی فرصت صحبت کردن با رونالدو وجود خواهد داشت زیرا او خارج از ایالات متحده زندگی می کند اما به هر حال ما باید به صحبت های او گوش بدهیم. مورد پرونده ارتکاب به یک جرم است و طبیعتا ما باید شخصی را که در این رابطه متهم است مورد سوال قرار دهیم."

nw_nk
29-10-2018, 23:07
سوتی دیبالا: ترتیب کاشته زن های یووه لو رفت

پائولو دیبالا، کاپیتان یووه در جریان پیروزی مقابل امپولی، به صورت تصادفی، ترتیب ضربه کاشته زن های باشگاه را لو داد.

بارزالی که کاپیتان دوم تیم است، نیمکت نشین بود و سامی خدیرا نیز به علت مصدومیت نتوانست تیمش را همراهی کند تا دیبالا بازوبند را به بازو ببندد. در نهایت، بازی با نتیجه 2-1 به نفع یووه به پایان رسید و رونالدو هر دو گل تیمش را به ثمر رساند. دیبالا نیز عکس زیر را به همراه ستاره پرتغالی منتشر کرد و نوشت:" هیچگاه اولین تجربه کاپیتانی را فراموش نمی‌کنی."

اما در کنار تصویر، ترتیب زنندگان ضربات کاشته نوشته شده که به صورت تصادفی با این عکس لو رفت. طبق این عکس، ضربات کاشته به سه دسته تقسیم شده که ضربات کناری برعهده به ترتیب برناردسکی و دی شیلیو است. ضربات با فاصله دور را دیبالا می‌زند و ضربات با فاصله کم را به ترتیب پیانیچ، رونالدو، بنتانکور و .... خواهند زد.

nw_nk
09-11-2018, 01:31
رونالدو: منچستر یونایتد هیچ کاری نکرد و پیروز شد!

کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی یوونتوس معتقد است آنها لایق پیروزی مقابل یونایتد بودند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D9%87%DB%8C%DA%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B4%D8%AF

مورینیو: نود دقیقه به خانواده‌ام توهین کردند

ژوزه مورینیو بعد از پیروزی 2-1 تیمش منچستر یونایتد مقابل یوونتوس از واکنشی که بعد از پایان مسابقه به هواداران تیم ایتالیایی نشان داده بود دفاع کرد.

nw_nk
17-12-2018, 23:05
رونالدو ماه دیگر به دادگاه خواهد رفت

کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی یوونتوس، احتمالا باید به زودی برای پذیرش حکم تخلف مالیاتی خود راهی دادگاه شود.

کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی و 33 ساله فعلی یوونتوس، تخلف مالیاتی در دوران بازی کردن در رئال مادرید را پذیرفته است و طبق ادعای آ.اس رونالدو باید در تاریخ 14 ژانویه در دادگاه حاضر شده و به شکل رسمی به چهار فقره تخلف مالیاتی خود اعتراف کند.

در این جلسه رونالدو به چهار مورد تقلب مالیاتی و البته دو سال محکوم خواهد شد اما طبق قوانین به دلیل کمتر از دو سال و یک روز بودن حکم زندان، رونالدو لازم نیست این دوره مجازات را طی کند.

رونالدو مدتی قبل به پرداخت رقم 14.7 میلیون یورو بابت مالیات حق تصویر در بین سال‌های 2011 تا 2014 محکوم شده بود که او تا به حال 13.4 میلیون یورو از این مبلغ را پرداخت کرده است اما طبق قوانین، رونالدو برای پذیرش حکم رسمی باید شخصا در دادگاه حاضر شود.

البته ممکن است رونالدو بتواند از طریق ویدئو کنفرانس قادر به شنیده حکم باشد و تصمیم گیری در مورد روش پذیرش حکم به عهده قاضی پرونده خواهد بود.

nw_nk
09-01-2019, 18:47
نامزد سابق رونالدو: او روانی و دروغگو است!

جازمین لنارد، مدل و هنرپیشه بریتانیایی در یک رشته توئیت بر علیه رونالدو تاخت و او را به یک فرد روانی تشبیه کرد.

کریستیانو رونالدو چند ماه پیش متهم به تجاوز و خشونت جنسی علیه کاترین مایورگا شد. اتهامی که بازتاب بسیار گسترده ای در دنیا داشت و رونالدو به همین دلیل باید در لاس وگاس دادگاهی شود. فوق ستاره پرتغالی اما تمام اتهامات وارده را رد کرد و عنوان داشت که قصد خدشه به شخصیت اجتماعی مثبت او با هدف رسیدن به منافع مالی را دارند.

امروز جازمین لنارد، نامزد سابق رونالدو نیز در یک رشته توئیت اعلام کرد که مایورگا هر کمکی بخواهد می تواند روی او حساب کند.

لنارد رونالدو را فردی روانی و دروغگو خطاب کرد و نوشت:« مدت ها با خودم فکر کردم و در نهایت به این نتیجه رسیدم تا به مایورگا و تیم وکالتی او کمک کنم. هر اطلاعاتی علیه رونالدو بخواهند که بتواند به پرونده کمک کند، خواهم داد.

در زندگی هیچ چیز جز افرادی مثل رونالدو که با سواستفاده از قدرت خود به دیگران آسیب و اتهام می زنند، مرا آزار نمی دهد. به خصوص خشونت علیه زنانی که قدرت دفاع از خود را ندارند.»

چجوری رئال تونست این فرد رو به همه چی برسونه و 10 سال جرمشو مخفی کنه جای سواله :44:

nw_nk
21-01-2019, 22:28
درخواست رونالدو برای ورود مخفیانه به دادگاه

کریستیانو رونالدو فردا به مادرید می آید تا در جلسه نهایی دادگاهش حاضر شود.

به نقل از ال موندو، رونالدو فردا در دادگاه به چهار تخلف مالیاتی خود اعتراف خواهد کرد و طبق توافق قبلی، حکم نهایی او دو سال زندان بعلاوه 18.8 میلیون یورو جریمه مالی خواهد بود. او البته به زندان نخواهد رفت و معادل آن را جریمه پرداخت می کند.

فوق ستاره پرتغالی طی درخواستی ویژه از دادگاه که مورد موافقت نیز قرار گرفته، بدون مواجه شدن با خبرنگاران و از پارکینگ ساختمان راهی جلسه دادگاه خواهد شد.

او سال گذشته نیز چنین درخواستی ارائه داده بود و بدون اینکه با خبرنگاران روبرو شود، به دادگاه رفت؛ درست بر خلاف لیونل مسی که سال 2016 همراه با پدر و برادرش از مقابل عکاسان و خبرنگاران گذر کرد و در جلسه نهایی دادگاهش حضور یافت.

با این جلسه، پرونده مالیاتی رونالدو در اسپانیا برای همیشه بسته خواهد شد.

nw_nk
31-01-2019, 12:13
آتالانتا 3-0 یووه: حذف غیرمنتظره بیانکونری از کوپا ایتالیا

یوونتوس در دیداری از سری رقابت های کوپا ایتالیا با نتیجه 3-0 مغلوب آتالانتا شد و از این رقابت ها کنار رفت.

شاگردان مکس آلگری که در رقابت های این فصل سری آ هنوز شکستی نداشته اند، در دیدار امشب مقابل آتالانتا نمایش ضعیفی ارائه دادند و با سه گل شکست خوردند.

شرح بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86%DA%A9%D9%88%D9%86%D8%B1%D B%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7

خلاصه بازی

nw_nk
31-01-2019, 12:17
شبی که شانس فتح سه گانه از دست رفت!

یوونتوس امسال نیز قادر به رسیدن به رویای خود مبنی بر فتح سه گانه نخواهد بود.

تیم آماده گاسپرینی نمایشی فوق العاده ای در برگامو برابر یوونتوس داشت و در نهایت موفق شد با ارائه یک بازی برتر با 3 گل رقیب دیرینه خود را مغلوب کرده و یووه را از رقابت های کوپا ایتالیا حذف کند.

بازی شماره 250 روی نیمکت یوونتوس برای ماکسی آلگری خوشایند نبود و وی با پذیرش این شکست سنگین و اخراج از سوی داور، امسال نیز شانس فتح سه گانه را از دست داد تا این موفقیت در تاریخ فوتبال ایتالیا تنها مختص به اینتر باشد.

nw_nk
14-02-2019, 13:59
ابراهیموویچ: انتقال رونالدو به یوونتوس یک چالش نیست؛ امیدوارم امسال یکی از تیم های سابقم قهرمان اروپا شود

زلاتان معتقد است پیوستن به یکی از بهترین تیم های جهان، به معنای چالش نیست.

زلاتان ابراهیموویچ، اسطوره فوتبال سوئد با نظر کریستیانو رونالدو مبنی بر این که انتقالش به یوونتوس یک چالش بوده است، موافق نیست. ابراهیموویچ 37 ساله که سابقه حضور در یوونتوس، اینتر، میلان، بارسلونا، منچستر یونایتد و پاری سن ژرمن را در کارنامه دارد، در مصاحبه با DAZN در خصوص انتقال رونالدو به بیانکونری گفت:

من نگفتم که انتقال کریستیانو رونالدو به یوونتوس، انتقال بزرگی نبود بلکه من گفتم پیوستن به یوونتوس نمی تواند یک چالش باشد. رفتن به یکی از بهترین تیم های جهان یک چالش نیست. بستگی دارد که چالش از نظر شما چه معنایی داشته باشد. برای من، یک چالش یعنی پیوستن به یک تیم و فراتر بردن آن ها از سطح فعلی. به هرحال انتقال رونالدو به یوونتوس یک خرید بزرگ در فوتبال ایتالیا بود و به لطف او، سری آ پیشرفت کرده است.

زلاتان در رابطه با مدعیان قهرمانی در لیگ قهرمانان افزود:

امسال رقابت برای قهرمانی بین تیم های زیادی در جریان است. تیمی که بهتر از همه تیم های حاضر باشد، وجود ندارد و شاید یکی از تیم های سابق من از جمله یوونتوس، بارسلونا، منچستر یونایتد یا پاری سن ژرمن قهرمان شود. متاسفانه اینتر حذف شده است و میلان هم در رقابت ها نیست. امیدوارم یکی از آن چهار تیمی که اول ذکر کردم، قهرمان اروپا شود.

nw_nk
16-02-2019, 18:55
کنایه دل پیه رو به ضربات کاشته ناموفق رونالدو

الساندرو دل پیه رو، اسطوره باشگاه یوونتوس، با کنایه به موضوع ضربات کاشته رونالدو پرداخت.

در حالی که در یوونتوس، چندین بازیکن توانایی بسیار خوبی در زدن ضربات کاشته دارند، این رونالدوست که پشت این ضربات می‌ایستد و آمار خوبی نیز در زدن آنها ندارد. در رئال مادرید نیز همین موضوع همواره ادامه داشت و به نظر در یوونتوس نیز با حضور بازیکنانی مثل دیبالا، پیانیچ و ... باز هم رونالدو ضربات را خواهد زد.

در حالی که یوونتوس در سال های اخیر با آندره آ پیرلو، پائولو دیبالا و میرالم پیانیچ، سلاح های مرگباری را برای زدن ضربات آزاد داشت و گل های بسیاری را از این راه به ثمر می رساند، امسال نتوانسته از طریق ضربات آزاد هیچ گلی به ثمر برساند. کریستیانو رونالدو که زننده اصلی ضربات آزاد یوونتوس است، تاکنون نتوانسته از این راه گلی بزند. این موضوع، باعث واکنش الساندرو دل پیرو، اسطوره یوونتوس که خود تبحر خاصی در زدن ضربات آزاد داشت، شده است. دل پیرو در مصاحبه با اسکای ایتالیا گفت:

کریستیانو رونالدو همیشه ضربات آزاد یوونتوس را می زند. نمی دانم، شاید بندی در قرارداد او وجود دارد که تمام ضربات آزاد را بزند (خنده)! یوونتوس برای زدن ضربات آزاد، میرالم پیانیچ و پائولو دیبالا را نیز در اختیار دارد و باید گاهی اوقات آن ها نیز به صورت چرخشی ضربات آزاد را بزنند.

پی نوشت: اشتباه نکنم 13 ضربه زده بدون هیچ گلی :n01:

nw_nk
09-03-2019, 07:45
الگری: انتظارات از یوونتوس در اروپا بیش از حد بالا است؛ قبلا هواداران از ترس بازی با مالمو، رنگ گچ دیوار می شدند!

سرمربی یوونتوس می گوید بایرن مونیخ برای قهرمانی در اروپا ده سال تلاش کرد اما تنها قهرمانی چلسی در حالی به دست آمد که آن ها در فینال، تیم ضعیف تر بودند.

آیا با حذف احتمالی از لیگ قهرمانان، رابطه شما با مدیریت باشگاه و هواداران تغییر می کند؟

در طول دوران حضور من یوونتوس، تیم همیشه برای قهرمانی در لیگ قهرمانان در تلاش بوده است. وقتی من به یوونتوس آمدم، میزان زیادی از تردید پیرامون من و البته باشگاه در زمینه موفقیت در اروپا وجود داشت. طی این سال ها، حداقل به یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان رسیده ایم. وقتی به یوونتوس آمدم، افرادی بودند که از ترس رویارویی با مالمو، مثل گچ دیوار سفید می شدند! حذف از لیگ قهرمانان برابر اتلتیکو مادرید یک ناکامی نخواهد بود. اگر صعود کنیم که خوب است اما اگر نتوانیم، فوتبال همین است و سال بعد تلاش می کنیم. قهرمانی در اروپا ساده نیست. بایرن مونیخ ده سال طول کشید تا قهرمان اروپا شود اما تنها قهرمانی چلسی در لیگ قهرمانان در حالی به دست آمد که آن ها شایستگی اش را نداشتند چون آن ها در کل بازی، در خط دفاعی شان محبوس شده بودند.

ادامه مصاحبه

nw_nk
09-03-2019, 17:09
پپ گواردیولا و یک مقصد عجیب برای فصل بعد!

روزنامه انگلیسی میرر به نقل از روزنامه‌نگاری که اولین بار خبر انتقال رونالدو به یووه را اعلام کرده بود، مدعی شد پپ گواردیولا با باشگاه یوونتوس برای جایگزینی مکس الگری به توافق رسیده است.

روزنامه انگلیسی میرر به نقل از لوئیجی گوئلپا، روزنامه‌نگار ایتالیایی نشریه ایل جورناله، کسی که اولین بار خبر انتقال کریستیانو رونالدو به تورین را اعلام کرده بود، مدعی شد که پپ گواریولا، سرمربی منچستر سیتی با پیشنهادی چهارساله برای هدایت یوونتوس روبرو شده و با این پیشنهاد به صورت لفظی موافقت کرده است.

میرر به نقل از این روزنامه‌نگار نوشت:" من متوجه شدم که پپ گواردیولا با باشگاه یوونتوس به توافق لفظی رسیده تا برای چهار سال آینده سکان هدایت این باشگاه را به دست بگیرد. همان منبعی که خبر انتقال رونالدو به یووه را فاش کرده بود این خبر را به من داده است".

بدون تردید هواداران منچستر سیتی از انتشار این خبر بسیار ناراحت خواهند شد. گواردیولا از زمان بدست گرفتن هدایت سیتی در این تیم بسیار موفق بوده. شاگردان او در حال حاضر با اختلاف یک امتیاز نسبت به لیورپول صدرنشین لیگ برتر هستند و فصل پیش هم جام قهرمانی لیگ برتر را بالای سر برده‌اند. منچستر سیتی ماه گذشته میلادی توانست جام اتحادیه را هم فتح کند تا جام دیگری به افتخارات گواردیولا در تیم آبی شهر منچستر اضافه شود.

مالکین منچستر سیتی گواردیولا را با هدف تبدیل شدن به یکی از قدرت‌های برتر اروپا به تیم‌شان منتقل کردند و درخشش سیتی در دوران گواردیولا نشان می‌دهد که چرا مالکین یوونتوس از هم‌اکنون برای پر کردن جای خالی آلگری در انتهای فصل، دست به دامان پپ شده‌اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B3

nw_nk
22-03-2019, 11:02
ادعای نیویورک تایمز؛

به آمریکا نروید؛ کریستیانو رونالدو بازداشت می‌شود!

یوونتوس در تابستان پیش رو در ایالت متحده اردوی تدارکاتی نخواهد داشت.

در سال های اخیر عادت کرده ایم که تیم های بزرگ اروپایی در فصل تابستان و پیش از شروع فصل به ایالت متحده سفر کرده و دیدارهایی تدارکاتی را در این کشور برگزار می کنند، اما نیویورک تایمز مدعی شد امسال و بر خلاف سال های قبل، باشگاه یوونتوس چنین برنامه ای ندارد.

پرونده اتهام تجاوز کریستیانو رونالدو به کاترین مایورگا در تابستان سال 2009 و در شهر لاس وگاس هنوز باز است و مدیران بیانکونری احتمال می دهند با ورود این باشگاه و کریستیانو رونالدو به ایالت متحده، این ستاره پرتغالی توسط پلیس این کشور بازداشت شده و در اردوی پیش فصل حواشی بزرگی برای رونالدو و یوونتوس ایجاد شود.

کاترین مایورگا ادعا کرد که ستاره پرتغالی به او در اتاق هتلی در لاس وگاس در سال 2009 تجاوز کرده و بعد از آن 375 هزار دلار به عنوان حق السکوت به وی پرداخت کرده است که البته رونالدو و وکلای وی ادعای تجاوز را رد کرده اند.

یوونتوس قصد دارد برنامه های پیش فصل خود را در هفته های آینده اعلام کند و احتمالا این تیم در سنگاپور و چین بازی خواهد کرد و به ایالت متحده سفر نمی کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF

nw_nk
17-04-2019, 16:17
ارزش سهام یوونتوس بیش از 20 درصد سقوط کرد

nw_nk
20-04-2019, 22:11
یوونتوس 2-1 فیورنتینا

گل ها

نیکولا میلنکوویچ دقیقه 5 برای فیورنتینا

الکس ساندرو دقیقه 37 برای یوونتوس

جرمن پتزلا (گل به خودی) دقیقه 53 برای یوونتوس

یووه برای هشتمین فصل پیاپی قهرمان سری آ شد

nw_nk
11-05-2019, 06:53
یوونتوس وضعیت پوچتینو را زیر نظر دارد؛‌ یووه با گواردیولا در تماس بوده اما پپ در انگلیس می ماند

همانطور که طی روزهای اخیر در طرفداری خواندید، احتمال جدایی ماسیمیلیانو الگری از یوونتوس بالا رفته است. پس از احتیاط رسانه‌ها و خبرنگاران نزدیک به باشگاه، در ارائه گزارش از وضعیت الگری، حالا رومئو آگرستی، یکی از خبرنگاران نزدیک به باشگاه یوونتوس، تأیید می‌کند که احتمال جدایی الگری از این تیم، حالا 50 درصد است.

در شرایطی که در همان ابتدا، از آنتونیو کونته به عنوان گزینه اصلی جانشینی الگری یاد می‌شد، دی مارتزیو و سایر خبرنگاران معتبر ایتالیایی، اعلام کردند که کونته به اینتر نزدیک تر است و صحبت‌هایی با جوزپه ماروتا، مدیر این باشگاه نیز داشته است.

رومئو آگرستی هم تأیید می‌کند که احتمال بازگشت آنتونیو کونته به یوونتوس تقریباً صفر است، تنها در باشگاه یک نفر با بازگشت آنتونیو کونته مخالف است و او هم آندرا آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس است. همانطور که پیش از این هم خواندید، آنیلی از نحوه جدایی کونته از یوونتوس و به نوعی ناسپاسی او از فرصتی که در یوونتوس داشت، راضی نبوده و همچنان علاقه ای به بازگشت کونته ندارد، موضوعی که سرمربی سابق یوونتوس را حالا در یک قدمی نیمکت اینتر قرار داده است.

یوونتوس همچنان در خصوص وضعیت سرمربی کنونی اش اظهارنظری نداشته است، اما احتمال ماندن الگری در این تیم 50 درصد است و در میان نام های بزرگ، مائوریسیو پوچتینو، سرمربی فعلی تاتنهام، احتمالاً یکی از گزینه های مدنظر یوونتوس برای جانشینی مکس الگری باشد، اگرچه آگرستی می‌گوید، منابعش در یوونتوس، این موضوع را تکذیب کرده اند. پپ گواردیولا تمایلی به ترک منچسترسیتی ندارد و می‌خواهد برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا با این تیم، دوباره شانس خود را امتحان کند، اما پاراتیچی با پپ گواردیولا و مدیربرنامه‌هایش تماس‌هایی داشته است.

آگرستی می‌گوید برخلاف گفته برخی رسانه ها، سیمونه اینزاگی، شانسی برای حضور بر روی نیمکت یوونتوس ندارد. با این وجود، گفته می شود، دوشنبه احتمالا روز سرنوشت ساز یوونتوس باشد و الگری پس از دیدار مقابل رم و یا شاید در کنفرانس مطبوعاتی فردا، پیش از دیدار مقابل رم، وضعیت آینده اش را تشریح کند.

nw_nk
17-05-2019, 16:22
باشگاه یوونتوس اعلام کرد ماسیمیلیانو آلگری فصل آینده سرمربی این تیم نخواهد بود

الگری در 5 سال 11 جام برده بود اما این فصل موفق به کسب دوگانه نشد

nw_nk
23-05-2019, 21:08
عضو هیئت مدیره باشگاه منچستر سیتی: رفتن پپ به یوونتوس شایعه ای بی اساس است

باشگاه منچستر سیتی، قویاً هرگونه توافق یوونتوس با پپ گواردیولا را تکذیب کرد.

آلبرتو گالاسی، یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه منچستر سیتی در گفتگو با اسکای اسپورت، خبری که صبح امروز مبنی بر توافق پپ گواردیولا با یوونتوس منتشر شده بود را تکذیب کرد.

به عنوان عضو هیئت مدیره باشگاه منچسترسیتی، از شنیدن این خبر به شدت شگفت زده هستم، این خبرگزاری حتی زمان مراسم معارفه را هم مشخص کرده است، این موضوع کاملاً شایعه ای بی اساس است. پپ می‌خواهد اینجا بماند، قبلا هم این موضوع را تأیید کرده است. متوجه نمی‌شویم واقعا این شایعات چرا شنیده می‌شود. واقعاً متوجه نمی‌شویم چرا باید باشگاه وارد عمل شود و چیزی که کاملا قطعیت دارد را باز هم تأیید کند "گواردیولا قطعاً فصل آینده سرمربی منچسترسیتی خواهد بود". من با ندود هم صحبت کردم، او به این موضوع خندید و اظهار بی اطلاعی کرد. باید اجازه دهیم پپ از تعطیلاتش لذت ببرد.

nw_nk
16-06-2019, 17:37
مائوریتسیو ساری سرمربی یوونتوس شد

قرارداد 3 ساله

حقوق 7.5 میلیون یورو

nw_nk
20-06-2019, 13:20
ساری: در انگلیس باید با کودکان کار می‌کردم و نیاز به تغییر داشتم

سرمربی جدید یوونتوس پاسخگوی خبرنگاران بود.

مائوریتسیو ساری، سرمربی جدید یوونتوس که روز گذشته وارد تورین شد، امروز در نخستین کنفرانس مطبوعاتی خود به عنوان سرمربی این تیم در جمع خبرنگاران حاضر شد و پاسخگوی سوالات آن‌ها بود.

امروز بسیار خوشحالم که این‌جا هستم. در ماه‌های آخر حضورم در ناپولی تصمیم گرفتم که مستقیماً به یک تیم ایتالیایی دیگر نروم، اما حالا این اتفاق به نظرم مشکلی ندارد. یوونتوس مهم ترین باشگاه ایتالیا است. فکر می‌کنم به همه احترام گذاشته ام. من باید به حرفه ام و حرفه ای گری ایم احترام بگذارم. یوونتوس فرصت مهمی به من داد و این لحظه ای برای تاج‌گذاری در دوران حرفه ای ام هست. در سی سال اخیر، هیچ باشگاهی را ندیدم که با این ذهنیت، به دنبال به خدمت گرفتن یک مربی باشد، ذهنیت آن‌ها کاملا متقاعدم کرد. از بازگشت به سری آ خوشحالم، کونته در اینتر است، جامپائولو در میلان و فونسکا در رم، روبرتو دی زربی هم که در ساسولو است بسیار او را تحسین می‌کنم، فکر می‌کنم شروع تازه ای برای سری آ باشد.

ساری درباره چلسی گفت:

نیاز به یک تغییر فرهنگ داشتم، در لیگ برتر انگلیس یک مشت کودک اطراف شما بودند و باید با آن‌ها کار می‌کردید. فکر می‌کنم از نظر سازماندهی و تاکتیکی، دست بالا را در مقایسه با انگلیس داریم، آن‌ها ساختار باشگاهی مناسبی ندارند.

ادامه

nw_nk
04-07-2019, 23:19
جانلوییجی بوفون 41 ساله دوباره یه یوونتوس برگشت و پیراهن شماره 77 رو گرفت

nw_nk
22-07-2019, 14:53
بازیکن سابق تیم زنان یوونتوس: یوونتوس گفت درباره اتهام تجاوز رونالدو حرف نزنید

پترونلا اکروث، بازیکن سوئدی سابق تیم زنان یوونتوس می‌گوید بازیکنان زن یووه بعد از مطرح شدن ادعای تجاوز کریستیانو رونالدو با دستور سکوت باشگاه روبرو شده‌اند.

سعی می‌کردم با دیدی وسیع‌تر به مسائل نگاه کنم و به عنوان یک فوتبالیست و یک عنوان بتوانم پیشرفت کنم. دیدگاه من در رابطه با رفتار با دیگران، متفاوت با افراد حاضر در یوونتوس بود. به نظر من در آن‌جا با زنان خارجی همانند زنان ایتالیایی رفتار نمی‌شد. وجود راه‌های مختلف برای مدیریت کارها را درک می‌کنم اما برخی از این راه‌ها مناسب نبودند. در خصوص پرونده تجاوز کریستیانو رونالدو، حق صحبت نداشتیم. باید درباره این مسئله ساکت می‌ماندیم و اشاره‌ای به این موضوع نمی‌کردیم. باید عقایدم را مخفی می‌کردم چون حس کردم که در آن‌جا عقایدم برای کسی مهم نیست. در یوونتوس، انگار که در زندان بودم و نمی‌توانستم هر کاری را که بخواهم، انجام دهم. حس کردم که بخشی از وجودم را از دست داده‌ام و برهه خیلی سختی را سپری کردم.

اشاره پترونلا اکروث به ادعاهایی است که در جریان فصل گذشته علیه کریستیانو رونالدو، ستاره یوونتوس مطرح شد. بر اساس این ادعاها رونالدو متهم شده بود که در سال 2009 در هتلی در شهر لاس‌وگاس مرتکب تجاوز شده است.