ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید led در حدود 3 تا 3.5

morteza1221
18-07-2014, 17:55
یا سلام خدمت دوستان محترم

قصد خرید یه ال ای دی دارم که بیشتر کیفیت صفحه و صدا برام مهمه ، زیاد قابلیت سه بعدی داشتنش برام مهم نیست اما داشته باشه چه بهتر .
راستش اصلا بازار هم نرفتم و از قیمتها خبر ندارم ، این که تاپیک زدم هم چون اصلا این چند وقت ، فرصت نداشتم که بحث های دیگرو بخونم .
در مورد ال ای دی سایز صفحه هم برام مهمه که نسبتا بزرگ باشه ( 46-47 اینچ) و بودجه هم نهایتا 3.5 قدرت خرید دارم که هرچی کمتر بشه بهتره :n01:
ممنون میشم از راهنماییتون

morteza1221
20-07-2014, 15:59
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
اگه میشه چند مدل رو معرفی کنین چون اصلا سررشته ندارم

magiteq1
20-07-2014, 21:29
به شما F6850 پیشنهاد میشه که بهترین انتخاب هست

morteza1221
21-07-2014, 16:48
من یه کم توی این سایتها نگاه کردم دیدم خیلی از پلاسما تعریف شده ، نظرتون دربارش چیه ؟
میشه راهنمایی کنین ، اگه بخوام یه کم ارزونتر بخرم و اصلا سه بعدی نداشته باشه چی پیشنهاد میدین ؟
لطفا اگه پلاسما رو هم مناسب میدونین چند مدل معرفی کنین

temp759
26-07-2014, 11:23
سلام دوستان عزیز
می خوام تجربه خودم رو در اختیار دوستانی که قصد خرید تلویزیون دارند قرار بدم.

من تلويزيون ال جي مدل LG 47LA66100 دارم (که از نظر عملکرد مشابه مدل های LA66000 42LA6000 47LA66000 42LA66100 LA66100 هست). تلويزيون هاي ال جي داراي يک عيب بزرگ مي باشند و آن اينست که در تصاويري که دوربين حرکت مي کند کيفيت تصوير بسيار پايين است به گونه اي که احساس مي کنيد صفحه نمايش داراي لک و کثيفي فراوان است. اين لکه ها به صورت نوارهاي عمودي نامنظم در تمام صفحه پراکنده هستند و بسيار آزار دهنده مي باشند. اين اثر که به "پديده صفحه کثيف" Dirt Screen Effect يا DSE معروف است در برخي از تلويزيون ها وجود دارد. اما در تلويزيون هاي ال جي و به ويژه اين مدل بسيار شديد است به طوري که به عنوان مثال ديدن فوتبال در آن عذاب آور است. نمايندگي ها علیرغم پذیرش این مشکل، آنرا عیب به حساب نمی آورند (همینی که هست!)
کليپ هايي که در فروشگاه ها بر روي تلويزيون ها نمايش داده مي شوند طوري انتخاب مي شوند که اين پديده قابل مشاهده نباشد. چون همانطور که گفتم اين اثر در حالتي که دوريبن حرکت مي کند (panning) و عمدتا در رنگ هاي روشن ديده مي شود. نمونه بارز آن وقتي اتفاق مي افتد که در مسابقه فوتبال سانتر بلند انجام مي شود و دوربين بايد به سرعت آنرا دنبال کند. در این حالت لکه ها ی آزار دهنده به وضوح در زمین چمن دیده می شوند.
بنابراين در انتخاب خود دقت کنيد تا از خريدتان پشيمان نشويد.