ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Arsenal FC | توپچی ها |

صفحه ها : 1 [2]

SoroushStar
07-01-2015, 15:51
پيشنهاد نجومي آرسنال براي ايسکو

به گزارش خبرگزاري‌ها تيم آرسنال آماده است گرانترين انتقال بريتانيا را انجام دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش "ورزش سه"، توپچی‌ها که مدتی است ایسکو هافبک رئال را زیر نظر دارند، مایلند در فصل نقل و انتقال تابستانی این بازیکن را با قیمت 64 میلیون یورو به لندن بیاورند که در نوع خود رکورد محسوب می‌شود.
ایسکو 18 ماه پیش از تیم مالاگا به کهکشانی‌ها پیوست؛ در حالیکه آن زمان مانوئل پیگرینی مشتاق آن بود که او را به منچسترسیتی ببرد. اما این بازیکن 22 ساله راهی سانتیاگو برنابئو شد. با این حال فصل قبل تنها در ده بازی به میدان رفت و در فصل جاری هم بیش از هفت بار به میدان فرستاده نشده است.
این بار آرسن ونگر مصمم است او را آرسنالی کند و شنیده شده مقامات این باشگاه مذاکراتی هم با مدیر برنامه‌های این بازیکن داشته‌اند، اما بازهم رقبای جدی مثل منچسترسیتی برای خرید این بازیکن صف کشیده‌اند.

منبع: Varzesh3.com
کل بودجه نقل و انتقالات ما 20 میلیونه و تیمم تو عقب زمین مشکل داره بعدداینا هی کاوانی و ایسکو و نسخه ضعیف ترش دیبالا رو بهمون لینک می کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزش 3 رو بیخیال شید چون چرت و پرت زیاد می گه مسه دیلی میل

Sara
10-01-2015, 00:10
در مورد آخرین به روز رسانی...
اخبار تیم این است که رمزی (همسترینگ)، اوزیل (زانو) و فلامینی (کمر) همگی به تمرینات بازگشته اند. سه بازیکن را دوباره در ترکیب داریم. ولبک (ران پا) هنوز برای یکشنبه در دسترس نیست چون هنوز کمی با بازگشت فاصله دارد. شاید هفته ی آینده او در دسترس باشد. جیرود نیز از محرومیت بازگشته است، بنابراین نسبت به هفته ی قبل، ترکیب بزرگتری داریم.
در مورد اوزیل...
او روز جمعه با تیم تمرین خواهد کرد. او مطمئنا برای انتخاب ترکیب یکشنبه در دسترس خواهد بود. آیا او را از ابتدا به میدان می فرستم یا نه؟ هنوز تصمیم نگرفته ام.

GunnersTrust.com

Sara
10-01-2015, 00:15
در مورد لوئیک پرین...
نه، روی آن کار نمی کنیم.
در مورد گابریل پائولیستا...
روی آن کار نمی کنیم. تمامی این مسائل را تا جای ممکن مسکوت نگه می داریم.
در مورد کریستیان بیلیک...
بله، او پسر جوانی است که ما زیر نظر گرفتیم. دیدید، به شما اطلاعاتی دادم! در حال حاضر چندان به توافق نزدیک نیستیم.
در مورد شایعات پتر چک...
نه، پتر چک در چلسی است. سه دروازه بان داریم که به نظر من، کلاس بالا هستند و یک رقابت بزرگ در جریان است. هیچ شکی ندارم که از کیفیت لازم برخورداریم.
در مورد ایسکو...
نه، روی آن کار نمی کنیم. بازیکنان خلاق بسیاری داریم. بیشتر در قسمت دفاعی بازی خود کمبود داریم، نه تهاجمی. بازیکنان تهاجمی بسیاری داریم. همین الان در مورد پودولسکی صحبت کردیم که اخیرا از تیم رفت، در مورد رفتن سانوگو هم صحبت کردیم، زیرا آنقدر بازیکن تهاجمی داریم که فرصت بازی کردن پیدا نمی کنند.
بنابراین فرد دیگری را در حمله به خدمت نخواهیم گرفت.
در مورد سیگار کشیدن بازیکنان...
نیازی ندارم این موضوع را خیلی بزرگ کنم. هر باشگاهی، نظم و انضباط درونی خودش را دارد. لازم نیست آنها به طور عمومی مطرح شوند. ژسنی پسری جدی است که به سختی کار می کند و نیازی به این مسائل ندارد.
او مرتکب یک اشتباه شد. اولین نفری نیست که این کار را می کند و آخرین نفر هم نخواهد بود.

GunnersTrust.com

Sara
10-01-2015, 00:17
لوکاس پودولسکی در پنجره ی نقل و انتقالات جاری، با قراردادی قرضی از آرسنال راهی اینترمیلان شد.
بازیکن آلمانی می گوید وی هنگام خروج، حس کرد که ونگر احترام کمی برای او قائل است. وی گفت: "ونگر هیچ حرفی به من نزد. نه تماس تلفنی گرفت و نه خداحافظی کرد.
"من نیازی به گل و بوسه از سوی او ندارم. اما موضوع در مورد احترام است، در مورد خداحافظی کردن. برای من احترام مهم است. من هرآنچه را که می توانستم برای باشگاه انجام دادم. فکر نمی کنم که کار اشتباهی از من سر زده باشد. من در باشگاه مست نکردم.
"من برای آرسنال و همه ی هواداران فوق العاده اش، بهترین آرزوها را در این فصل دارم و خودم را یک توپچی می دانم.
"هیچ چیزی از سمت ونگر برای من وجود نداشت، ولی این منش اوست. او درست قبل از پنجره ی نقل و انتقالات، به من گفت که نمی خواهد من بروم، ولی دیگر چیزی بعد از آن نگفت.
"من مجبور بودم به جلو حرکت کنم. نمی توانستم منتظر مصدومیت 25 بازیکن بمانم تا به من فرصتی برسد. مشکلی نیست که روی نیمکت بنشینید، مطلقا هیچ مسئله ای نیست. اما وقتی سه بازی در یک هفته برگزار می شود و شما بازی نمی کنید، درباره ی آن به فکر فرو می روید.
"من در باشگاه خوشحال بودم. در 82 مسابقه بازی کردم و 31 گل زدم، به علاوه ی پاس گل ها. آمار بدی نیست. ونگر به من گفت که بهترین تمام کننده ی باشگاه هستم. خب پس بگذار بازی کنم.
"نقطه ی عطف پس از بازی لیگ قهرمانان بود. من در مقابل گالاتاسرای بسیار خوب بازی کردم و سپس دوباره به نیمکت برگشتم. آن لحظه بود که فهمیدم باید از تیم بروم."

GunnersTrust.com

Sara
10-01-2015, 19:16

آرسنال در 27 بازي آخر خود در استاديوم امارات تنها يکبار بازنده بازي بوده است و کازورلا اطمينان دارد يکشنبه نيز اين رکورد ادامه خواهد داشت.
اين هافبک در گفتگو با تلويزيون آرسنال گفت: "آنها تيمي فيزيکي با بازيکناني خوب هستند، ضربه هاي ايستگاهي و توپ دوم همواره براي ما خطرساز است. بايد بازي خودمان تمرکز کنيم.
"شکست عجيب و غريبي بود زيرا در 30 ثانيه اول 1-0 شديم و نمي توانيم دوباره اين کار را تکرار کنيم. بايد متمرکز باشيم زيرا آنها روي توپ هاي بلند بسيار خطرساز هستند و حل اين موضوع نقطه اساسي ما در اين بازي است.
"آنها سعي مي کنند بيشتر با توپ کار کنند اما همچنان در توپ هاي بلند و ضربه هاي ايستگاهي قوي هستند.
"امتياز گرفتن در خانه اهميت زيادي دارد. وقتي در خانه بازي مي کنيم لذت مي بريم و قدرتمند تر هستيم."

GunnersTrust.com
ترجمه: Rebecca

Sara
10-01-2015, 19:20

ملي پوش آلماني به دليل مصدوميت زانو در سه ماه گذشته به ميدان نرفته است اما آماده است تا در بازي آخر هفته مقابل استوک سيتي به ميدان برود.

رييس گفت: "فصلي نااميد کننده براي او بوده است و نتوانسته است در تيم مشارکت کند، اين يک شروع قانع کننده نيست. شش بازي به ميدان رفت، يک گل مقابل استدن ويلا به ثمر رساند.

"چيزي که الان بابت آن تاوان مي دهيم شروع کند ما در ابتداي فصل است زيرا در شش بازي نخست فصل دو بازي را برديم اما امتياز زيادي از دست داديم.

"اکنون يک فرصت براي بازگشت و کمک به تيم وجود دارد. وقتي يک بازيکن فوتبال هستيد مي خواهيد بازي کنيد.

"او آماده است. تشنه بازي کردن است. آنها از جام جهاني برگشتند و وقتي شما به عنوان قهرمان جام جهاني برمي گرديد، حتي اگر من به آنها مرخصي اي که نياز دارند بدهم، تشنه بودن يک واژه است.

"بايد از رقابت خسته باشيد و آرام آرام به اين برسيد که چقدر دلتان براي بازگشت به شرايط عادي تنگ شده است. قبلا اين شرايط را با بازيکنان قبلي داشته ام.

"امروز او تشنه بازي به نظر مي رسد، به سختي کار مي کند تا برگردد. واقعا بيش از آنچه تصور کنيد از نظر جسمي خود را تحت فشار قرار مي دهد."

GunnersTrust.com
ترجمه: Rebecca

Sara
10-01-2015, 23:22
رسانه های بریتانیا هفته گذشته گزارش دادند که ووچیچ ژسنی بعد از شکست مقابل ساوتهمپتون به دلیل استفاده از سیگار در رختکن، با واکنش آرسن ونگر روبرو شده است.

ونگر در کنفرانس مطبوعاتی دیدار مقابل استوک سیتی این موضوع را رد نکرد و توضیح داد که خودش نیز زمانی برای مقابله با استرس سیگار می کشید.

"در یک میخانه بزرگ شدم. از بس دود سیگار وجود داشت حتی نمی توانستید پنجره ها را ببینید و در حالی بزرگ شدم که سیگار می فروختم.

در دوره ای بررگ شدم که وقتی خدمت سربازی را سپری می کردم، در پایان ماه به جای دستمزد به ما سیگار می دادند. این مساله ما را تشویق می کرد تا سیگار بکشیم.

وقتی جوان بودم توسط افراد سیگاری احاطه شدم و وقتی مربیگری را شروع کردم، کشیدن سیگار را نیز آغاز کردم.

یک روز در تلویزیون فرانسه، آنها مرا در حال کشیدن سیگار نشان دادند. حتی فکر نمی کردم آن فرد من باشم. در آن زمان به یاد دارم مارچلو لیپی در یوونتوس بود و در جریان تمام بازی ها بطور مداوم سیگار می کشید."

GunnersTrust.com

SoroushStar
11-01-2015, 15:53
کسی نمی دونه امروز کی تو دروازست؟رییس بهتر می دونه ولی به نظرم ژسنی به یه تلنگر نیاز داره درضمن اوسپینا هم که تا حالا هروقت اومده نمایش قابل قبولی داشته

Sara
11-01-2015, 16:13
کسی نمی دونه امروز کی تو دروازست؟رییس بهتر می دونه ولی به نظرم ژسنی به یه تلنگر نیاز داره درضمن اوسپینا هم که تا حالا هروقت اومده نمایش قابل قبولی داشته

ترکیب:

David Ospina
Mathieu Debuchy
Per Mertesacker
Laurent Koscielny
Nacho Monreal
Francis Coquelin
Tomas Rosicky
Santi Cazorla
Alex Oxlade-Chamberlain
Alexis Sanchez
Olivier Giroud

Substitutes
Wojciech Szczesny
Hector Bellerin
Mathieu Flamini
Aaron Ramsey
Theo Walcott
Mesut Ozil
Joel Campbell

Sara
11-01-2015, 20:25

Reza31001
11-01-2015, 21:15
این بغلیش پیرس هست دیگه؟

هفته پیش مستند هانری رو دیدم فوق العاده بود:n12:
اصلا مستند، فقط بحث هانری نبود که! بحث آرسنال بود، بحث پت ویرا، ینس لمن، سول کمبل، فابرگاس و فن پرسی جوان، رابرت پیرس و دنیس برگکمپ
قهرمانی بدون باخت و اون رکورد فوق العاده، فینال پاریس مقابل بارسا، آخرین بازی در هایبری و صد البته ماشین گلزنی به نام هانری که رکوردها رو یکی یکی شکوند
این مستند نه فقط برای دوستداران هانری و آرسنال که برای دوستداران لیگ جزیره هم واقعا خاطره انگیز و زیباست

Sara
11-01-2015, 23:38
این بغلیش پیرس هست دیگه؟
اصلا مستند، فقط بحث هانری نبود که! بحث آرسنال بود، بحث پت ویرا، ینس لمن، سول کمبل، فابرگاس و فن پرسی جوان، رابرت پیرس و دنیس برگکمپ
قهرمانی بدون باخت و اون رکورد فوق العاده، فینال پاریس مقابل بارسا، آخرین بازی در هایبری و صد البته ماشین گلزنی به نام هانری که رکوردها رو یکی یکی شکوند
این مستند نه فقط برای دوستداران هانری و آرسنال که برای دوستداران لیگ جزیره هم واقعا خاطره انگیز و زیباست

آره
اون مستند عالیه، یه مستند هست لینکشو توی تاپیک برای دانلود گذاشتم، "کین و ویرا بهترین دشمنان هم" اینم فوق العاده ست.

vahidgame
12-01-2015, 01:12
این بغلیش پیرس هست دیگه؟

آره رابرت پیرسه
این مستند رو حیف من ندیدم یعنی حتما باید دانلود کنم
آنری رو فک کنم طرفدارای تیمای دیگه هم دوس داشته باشن و یه بازیکن فراموش نشدنی لیگ برتره
شاید تا ابد هم اسمش به عنوان بهترین بازیکن تاریخ آرسنال جاودانه بمونه

+

امیدوارم آرسنال این فصل سهمیه CL رو بگیره :دی
دیگه این فصل به شدت رقابت بالاست و تیم هایی که هیچ کی فکرشو نمی کرد هم مدعی برای کسب گرفتن سهمیه شدن
منچستر ، ساتهمپتون ، وستهام و حتی لیورپول و تاتنهام برای گرفتن سهمیه مدعین

Sara
12-01-2015, 01:34
امیدوارم آرسنال این فصل سهمیه CL رو بگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

می گیره :king: ما کلا تاریخچه ایی بس طولانی در گرفتن سهمیه داریم :|

Sara
13-01-2015, 13:25

مهاجم 21 ساله آرسنال در فصل جاری شش بار برای آرسنال به میدان رفته است و نخستین گل خود را در ماه نوامبر و در پیروزی 0-2 مقابل بورسیا دورتموند در لیگ قهرمانان به ثمر رسانده است.
سانوگو فصل گذشته 14 بازی برای توپچی ها انجام داد که شامل 4 پیروزی در بازی های جام حذفی می شود.
د ر بازی های ملی زیر 21 سال فرانسه، سه گل در چهار بازی در دور مقدمانی کسب سهمیه قهرمانی اروپا به ثمر رساند. وی همچنین بازیکن کلیدی پیروزی های تیم زیر 20 سال فرانسه در جام جهانی زیر 20 سال فیفا در سال 2013 بود، و در این تورنومنت بهترین گلزن تیم بود.
سانوگو برای کسب فرصت بازی بیشتر در تیم اصلی به کریستال پالاس می پیوندد.
اعضای باشگاه فوتبال آرسنال برای یایا آرزوی بهترین ها را در کریستال پالاس دارند.

Arsenal.com
ترجمه: Sara

Sara
13-01-2015, 23:53

ملي پوش شيليایي را براي توپچي ها مي توان يک موهبت دانست، در فصل جاري اون 18 گل به ثمر رسانده و نه پاس گل در تمام رقابت ها داده است.
اما اخلاق و انرژي فوق العاده او نظر اوکسليد چمبرلين را به خود جلب کرده است و معتقد است همين راز موفقيت اين بازيکن است.
او گفت: "طوري که الکسيس به سرعت جا افتاد بايد به او اعتبار زيادي بدهيد و من فکر مي کنم اين شيوه بازي او نيز هست، زيرا از تکل ها نمي ترسد، خود جلو مي اندازد و تلاش زيادي دارد.
"گاهي اوقات وقتي از يک ليگ ديگر مي آييد، ممکن است تفکر مردم اين باشد که جزئي از ليگ آنها نيست و بايد به آن عادت کنند. اما او به اينجا آمد و رويکرد و شيوه بازي او بسيار انگليسي تر از خيلي هاست.
"فکر مي کنم باقي چيزها خود به خود درست مي شود - کيفيت و تمام کنندگي. او چندين گل عالي زده است و گل هايي به ثمر رسانده که فقط بايد در مکان مناسب و در زمان مناسب باشيد. گل هايي معرکه.
"بازي خارج از خانه با ساندرلند را به ياد دارم که در دقيقه 90 چه حرکت سريعي داشت. او همه ويژگيهاي لازم را دارد و اميدوارم ادامه پيدا کند زيرا براي ما کمک کننده است."
اوکسليد چمبرلين مي گويد همواره در حال تجزيه و تحليل بازي الکسيس است تا بتواند گل هاي بيشتري در کارنامه خود داشته باشد.
او گفت: "به نظر من هر مهاجمي که مي خواهد موفق شود مهم است که شيوه گلزني الکسيس را الگو قرار دهد، در مورد شخص خودم دوست دارم گل هاي بيشتري بزنم و روي آن کار خواهم کرد.
"گاهي نمي توانيد دقيقا متوجه شويد چرا بخشي از بازي شما درست پيش نمي رود اما مي دانم که چيزهاي خيلي بيشتري براي عرضه در تيم دارم و تلاش مي کنم به پسرها در خط حمله کمک کنم و براي ديگر بازيکنان فرصت گلزني فراهم کنم.
"اگر الکسيس از فرصت استفاده کند و گل را بزند و سه امتياز به دست بياوريم، براي اين اتفاق خوشحال مي شوم."

GunnersTrust.com
ترجمه : Sara

Sara
13-01-2015, 23:56

صحبت های آلن پاردو...

او بازیکن جوانی است که آینده فوق العاده ای پیش روی خود دارد، بازیکنی که شخصا بازی او را دنبال کرده ام و باشگاه ما کاملا مناسب حضور اوست.

به او فرصتی می دهیم، او نیاز دارد بازی های بیشتری انجام دهد و فکر می کنم برای این کار اماده است و در آرسنال این مساله را اثبات کرده است. سخت است تا در باشگاه خود آن فرصت را بدست بیاورد اما نزدیک به حضور در ترکیب ثابت ماست.

صحبت های یایا سانوگو...

وقتی مربی آرسنال در مورد کریستال پالاس با من صحبت کرد، بسیار خوشحال بودم زیرا می خواهم بازی های بیشتری انجام دهم. معتقدم که پالاس تیم خوبی است، بازی آنها مقابل تاتنهام را تماشا کردم و عملکرد فوق العاده ای از سوی بچه ها بود. امیداورم بتوانم به باشگاه کمک کنم تا نیم فصل دوم موفقی داشته باشد.

GunnersTrust.com

Sara
14-01-2015, 19:17

آفوبه با امضای قراردادی سه سال و نیم ـه با مبلغی نامشخص به تیم ولورهمپتون پیوست

Sara
14-01-2015, 19:46
آرسنال "هکتور مورنو" دفاع وسط 26 ساله مکزیکی تیم اسپانیول رو زیر نظر گرفته. مک درموت (اسکاتِ آرسنال) سه شنبه در بازی اسپانیول و والنسیا تو استادیوم حضور داشته.
Daily Mail

آرسنال به چوبا آکپوم یک قراداد جدید 3 ساله پیشنهاد داده. آکپوم پیشنهاد هایی از فاینورد، توئنته و دورتموند هم داره.
INDEPENDENT

Sara
17-01-2015, 17:57
آرتتا سه ماه از میادین دور خواهد بود
عمل جراحی میکل آرتتا با موفقیت همراه بود. در این جراحی، یک خار استخوانی که در ماه های اخیر باعث ناراحتی و تورم کاپیتان شده بود، از مچ پای چپ او برداشته شد.
روند کار به خوبی پیش رفت و آرتتا اکنون دوران نقاهت خود را آغاز خواهد کرد که انتظار می رود حدود سه ماه به طول بیانجامد.
آرسن ونگر در این باره گفت: "میکل عمل جراحی داشت که به خوبی پشت سر گذاشته شد. همین الان او را دیدم، او به جمع ما در زمین تمرین بازگشته است.
"او در مچ خود با محدودیت حرکت مواجه بود و دچار تورم متداومی هم بود که روی ساق پایش تاثیر می گذاشت. این به این معنا بود که باید تصمیم به انجام جراحی می گرفتیم و این راه حلی مناسب است (چون) بهترین شانس را برای بازیابی به او می دهد."
تمامی افراد باشگاه، بازیابی خوبی را برای میکل آرزومند هستند.

GunnersTrust.com

Sara
17-01-2015, 19:37

پایگاه خبری GunnersTrust: ملی پوش شیلی 18 گل در کارنامه خود دارد و سرمربی منچستر سیتی مانوئل پلگرینی در باره او گفته است که در حال حاضر این بازیکن بهترین بازیکن در انگلیس است.

ونگر از تاثیر الکسیس خوشحال است و می گوید با بازگشت مسوت اوزیل و تئو والکات می تواند او را جلوتر بازی دهد.

سرمربی گفت: "امکان دارد، بازیکنی است که می تواند مهاجم وسط بازی کند اما نه همانند ژیرو بلکه به دلیل تحرکی که دارد."

"دو امتیاز او کیفیت حرکات و مهار توپ است. او جایگیری هایی دارد که می توانید او را پیدا کنید. وقتی که در زمانی کوتاه توپ را در اختیار می گیرد سریع می تواند به سمت بازیکنان حرکت کند. و همچنین به دلیل زمانی بندی حرکاتش می تواند در پست مهاجم جلوتر بازی کند.

"او یکی از بازیکنانی بود که به سرعت با لیگ برتر انطباق پیدا کرد. معتقدم دلیل این موضوع پذیرش از سوی دیگر بازیکنان بود که به او احساس یک بازیکن با اهمیت را می داد."

بهترین بازی های الکسیس در استادیوم امارات بوده است اما ونگر تاکید دارد او در خارج از خانه نیز به همین اندازه می تواند عالی باشد.

"بله، درست است که در بازی با چلسی و لیورپول در بهترین فرم خود نبود، اما بازی های خوب خارج از خانه نیز دارد.

"شاید به این دلیل باشد که تیم در خارج از خانه به اندازه بازیهای خانگی تهاجمی نبوده است زیرا وقتی مهاجم هستید عملکرد شما تا حدی به هجومی بودن تیم بستگی دارد.

"به عنوان یک تیم ما به اندازه ایی که می خواستیم خوب بازی نکردیم و برای مهاجمان مشکل بود که توپ های خوبی به دست بیاورند. با الکسیس، ژیرو و ولبک بازی می کردیم و آنها توپ های مورد نیاز را دریافت نمی کردند و شاید بهترین عملکرد خود را به نمایش نگذاشتند."

ترجمه : Sara

Alireza SM
18-01-2015, 21:29
آرسنال عالی بود.
خیلی خوب کار کرده در لیگ برتر. من فکرشم نمیکردم آرسنال با تیم سوم فقط 3 امتیاز فاصله داشته باشه.

Sara
19-01-2015, 01:00
امروز آرسنال فوق العاده بود. :»

Sara
19-01-2015, 13:47
در مورد تغییر جهت دادن فرم تیم...
تفاوت از این بابت است که بازیکنان مصدومی برگشته اند که برای مدتی طولانی بیرون بودند، و هم چنین اینکه ما آگاهیم در دوره ی مهمی به سر می بریم. اعتماد به نفس تیم بالاست و برخی از بازیکنان در فرم بسیار خوبی قرار دارند. امروز گل اول بازی را ما به ثمر رساندیم و کنترل بازی بسیار آسانتر شد. هرگاه صاحب توپ شدیم خطرآفرین بودیم اما سطح استحکام ما هم زیاد بود و فشردگی خوبی داشتیم. و حسرت امروز این است که از تمام موقعیت هایی که در یک سوم پایانی خلق کردیم، بهره نبردیم. جا داشت که شاید گل های بیشتری می زدیم.

در مورد اهمیتی که این پیروزی می تواند داشته باشد...
زمان به ما خواهد گفت. آنچه که مسلم است این نتیجه باور و اعتماد به نفس ما را بیشتر می کند. پنج ماه پیش روی خود داریم که برای حیات تیم بسیار مهم هستند و روشی که از آن بهره می برید سرنوشت فصل ما را رقم می زند. بازی های این چنینی به شما کمک می کنند که خیلی خوب کار کنید.

در مورد سانتی کازورلا...
او بازی های زیادی را در کناره ها به میدان رفته اما اکنون در حرفه اش به سطحی رسیده که می تواند در مرکز میدان تاثیرگذارتر باشد. کازورلا از وقتی در مرکز بازی کرده فوق العاده بوده است زیرا می تواند در فضاهای کوچک شما را از زیر فشار خارج کند. او راه هایی را پیدا می کند که بسی جالب هستند. او الگوی خوبی برای بازیکنان جوان است، به شما نشان می دهد چقدر مهم است که در مرکز زمین قادر به بازی با هردوپا باشید. امروزه این یک ویژگی حیاتی برای یک هافبک مرکزی است. او این کار را خیلی خوب انجام می دهد. او عاشق فوتبال است.

در مورد پنالتی...
واکنش اولیه ی من از نیمکت این بود که پنالتی است. کسی به من گفت که ما کمی خوش شانس بودیم که پنالتی را گرفتیم ولی از روی نیمکت به نظر پنالتی میامد. باید دوباره آن را تماشا نمایم.

در مورد همدردی با داوران...
همیشه مدافع آن بوده ام. برای هر دو تیم اتفاق میفتد. حق با شماست، داور باید یک تصمیم سریع و در لحظه بگیرد. من همیشه مدافع کمک های پشتیبان به داورها روی پنالتی و آفساید بوده ام.

در مورد عملکرد فرانسس کوکلن...
او را دز 16 سالگی از فرانسه به اینجا آوردم. امروز او 23 ساله است. او دوره های سخت و دشواری را پشت سرگذاشته است اما او از تجربیاتش یاد می گیرد. همیشه به او ایمان داشتم، زیرا سه ماه پیش به وی گفتم که نیاز دارم او در جایی بازی کند. او پذیرفت که به چارلتون برود و نمایش های متعاقدکننده ای داشت. اکنون او برگشته، او را بازی داده ام و خیلی خوب کار کرده است.

در مورد تاثیر این نتیجه در برنامه های نقل و انتقالات...
بله ما هنوز مشغول جستجو هستیم.

در مورد پیشرفت فعالیت ها در بازار...
متاسفانه خیر. اما اگر شما ایده ی خوبی دارید، می توانید از طریق جایی در باشگاه به من پیامک بزنید!

Sara
19-01-2015, 19:40

پایگاه خبری GunnersTrust: هافبک فرانسوی آرسنال را یاری کرد تا مقابل قهرمان فصل گذشته کلین شیت را در کارنامه خود ثبت کند و آرسن ونگر نیز عملکرد او مقابل داوید سیلوا را متقاعد کنند دانست و ستایش کرد.

ارون رمزی معتقد است کوکلن از زمان بازگشت از چارلتون اتلتیک نقشی کلیدی برای توپچی ها ایفا کرده است.

هافبک وولزی آرسنال گفت: "او خیلی خوب بوده است. اکنون در سنی قرار دارد که درک بسیار بیشتری از بازی ها دارد و عملکرد بسیار خوبی در چند هفته اخیر داشته است.

"جالب است که چقدر سریع همه چیز در فوتبال تغییر می کند. یک هفته در چارلتون قرضی بازی می کرد و سپس به اینجا بازگشت و هر هفته در ترکیب است. عملکرد دفاعی فوق العاده ای برای تیم داشته است.

"او جایگاه خود را به دست آورده، و گام به گام پیش می رود. امیدوارم بر پایه عملکردهای کنونی اش بتواند خود را نشان دهد زیرا شانس لازم برای بدل شدن به یک هافبک دفاعی تزار اول را دارد."

آرسنال با پیروزی ارزشمند مقابل منچستر سیتی به فاصله هشت امتیازی این تیم رسیده است و رمزی اطمینان دارد این می تواند انگیزه ای دو چندان در کورس رقابت چهار تیم برتر جدول باشد.

او اضافه کرد: "پیروزی مهم بود زیرا بقیه ها تیم ها بازی خود را برده بودند، فشار روی ما بود. جایگاه سیتی در طول سالها ثابت شده است، تیم های زیادی نیستند که با سه امتیاز از آنجا بیرون بیایند بنابراین از آن خوشحالیم."

Sara
19-01-2015, 20:02

پایگاه خبری GunnersTrust: کازورلا با به ثمر رساندن یک گل و یک پاس گل در خانه قهرمان لیگ برتر نمایش حیرت انگیزی از خود نشان داد و رمزی می گوید برای هم تیمی خود فوق العاده خوشحال است و از عملکرد کلی تیم بسیار راضیست.

رمزی در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "سانتی یک شعبده باز کوچک در زمین است. بارها شاهد بازی او در زمین بوده اید، چگونه یکباره در موقعیت های خاص حضور دارد و بازی بسیار خوبی از خود به نمایش می گذارد.

"برای او خوشحال هستیم و همچنین امیدواریم فرم خود را ادامه دهد.

"واضح است که بازی خوبی برای ما بود. به عنوان یک تیم خیلی خوب دفاع کردیم.

"نفوذ در ما بسیار سخت بود و همچنین زمانی که نیاز بود از شانس های خود استفاده کردیم، بنابراین امروز یک بازی کامل ارائه دادیم.

"قبلا تا حدی خیلی باز در خانه منچستر سیتی بازی می کردیم. چند سال اخیر کار ما خیلی سخت بود اما می خواستیم اوضاع را درست کنیم و با بازی خوب که سه امتیاز را برای ما به ارمغان آورد، این کار را انجام دادیم."

رمسی شش هفته را به خاطر مصدومیت از دست داد و از بازگشت خود به زمین بازی خوشحال است.

او اضافه کرد: "احساس خوبی بود، 20 دقیقه آخر کمی خسته شده بود و با کمی گرفتگی عضله از زمین بیرون آمدم اما از همه چیز راضی هستم.

"خوشبختانه اکنون می توانم در بازی ها شرکت کنم و یک پایان فصل قدرتمند را رقم بزنم."

Sara
19-01-2015, 20:20

Sara
19-01-2015, 22:34

jamalu
23-01-2015, 23:38
یه تیم از تمام بازیکنایی که تا یک قدمی آرسنال اومدن ولی قرارداد نبستن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از ESPN

Sara
24-01-2015, 18:57
اخبار تیم
تردیدهایی در مورد اوکسلید چمبرلین و بلرین وجود دارد اما آنها امروز تست خواهند داد و بلرین باید در دسترس باشد. در مورد اوکسلید چمبرلین مطمئن نیستم.
اوکسلید چمبرلین و بلرین
اوکسلید چمبرلین مشکل تورم کمر دارد و بلرین نیز از ناحیه ی مچ مشکل دارد.
سرژ گنابری
گنابری به تمرینات کامل بازگشته است ولی نیاز به چند بازی در رده ی زیر 21 سال چون برای مدت زیادی بیرون بوده است. او دوباره از نظر فیزیکی امیدوارکننده به نظر می رسد، و از نظر آمادگی شرایط مطلوبی دارد.
دنی ولبک
دنی هنوز بیرون است. فکر میکنم هنوز دو بازی دیگر احتیاج است تا او برگردد. هنوز به تمرینات کامل نرسیده است.
آیا برنامه ای برای کریستیان بیلیک در این بازی دارید؟
نه، به هیچ وجه. او تازه از لهستان آمده و صرفا به تازگی 17 سالش شده است. او آماده نیست زیرا آنها در لهستان یک وقفه ی زمستانی دارند که خیلی طولانی مدت است. او در ابتدای راه رسیدن به آمادگی کامل دوباره است. او پیش از سه هفته ی دیگر آماده نخواهد بود.
ابو دیابی
او هم چنان مصدوم است. در این لحظه او در موقعیتی نیست که بتواند به زودی بازی کند چون اصلا در زمین بازی نمی کند.

GunnersTrust.com

Sara
24-01-2015, 19:00
سرمربی آرسنال تایید کرد که مذاکرات برای جذدب گابریل پاولیستا، مدافع برزیلی باشگاه ویارئال در جریان است.

این بازیکن هنوز برای تیم ملی کشورش به میدان نرفته و با حداقل معیارهای مجوز کار در انگلستان هم خوانی ندارد اما آرسن ونگر می گوید آنها سعی می کنند این انتقال را در این ماه تکمیل کنند.

"در حال مذاکره هستیم. آیا می توانیم به توافق برسیم؟ نمی دانم. به آرامی در حال پیشرفت هستیم اما شانسی وجود دارد.

آماده ایم قیمت مناسب را برای بازیکنی که فکر می کنیم خوب است پرداخت کنیم، مهم نیست چه قیمتی باشد. اگر فکر کنیم قیمت مناسب است، آن را پرداخت می کنیم.

در حال حاضر وضعیت قرارداد 50 - 50 است. به قوانین انگلستان احترام می گذاریم، وقتی بازیکنی می خرید که با معیارها هماهنگ نیست و به مجوز کار نیاز دارد، مقابل هیات اجرایی می روید و آنها به شما می گویند بله یا نه. ما آن را می پذیریم."

قوانین دریافت مجوز کار در تابستان تغییر خواهد کرد و بازیکنانی که مبلغی بیش از 10 میلیون پوند داشته باشند نیازی به اخذ جواز کار ندارند و آرسن ونگر تاکید دارد این مساله نمی تواند انتقال پاولیستا را تحت اشعاع قرار دهد.

"اول از همه به هیچ وجه منطق این قانون را درک نمی کنم. این منطق را درک نمی کنم که دسترسی به مجوز کار ارتباط مستقیم با مبلغی دارد که برای او پرداخت می کنید. تنها باید به کیفیت بازیکن بستگی داشته باشد.

ثانیا ما بازیکن را می خواهیم. اگر بازیکنی که می خواهیم نیاز به مجوز کار داشته باشد اکنون این کار را انجام می دهیم زیرا لزوما آن را در تابستان نمی خواهیم. در حال حاضر کم تعداد هستیم بنابراین مهم نیست قوانین چه می گویند، اکنون باید این کار را انجام دهیم."

GunnersTrust.com

reza0034
05-02-2015, 17:10
به ادعاي ديلي ميرور
دلخوری الکسیس سانچس از هواداران آرسنال
الکسيس سانچس مهاجم شيليايي سابق بارسا که تابستان 2014 به آرسنال پيوست به يکي از مهره هاي بي جانشين آرسن ونگر بدل شده است.

به گزارش "ورزش سه"، در دو ماه اول حضور سانچس در آرسنال، او به عنوان بازیکن برگزیده ماه این تیم از سوی هواداران برگزیده شد اما با گذشت مدتی، به نظر می رسد که آن عشق و علاقه سابق به سانچس در میان هواداران کمتر شده است. این را می توان از نظرسنجی های اخیر حدس زد.

دیلی میرور امروز گزارش داد که سانچس از اینکه در سه ماه اخیر او پشت سر بازیکنانی نظیر کازورلا و کوکلین، در انتخاب بازیکن ماه قرار گرفته به شدت دلخور است. اختلاف آرا بین او و کازورلا بسیار زیاد بود.61 درصد برای کازرولا و تنها 13 درصد به نفع سانچس.

این منبع ادعا کرده است که در صورت تداوم چنین مساله ای، ممکن است سانچس تابستان آینده آرسنال را به مقصد باشگاه دیگری ترک کند. این مساله حتی در مطبوعات کشور شیلی نیز بازتاب گسترده ای داشته است. سانچس در 21 بازی خود برای آرسنال در لیگ برتر، 12 گل زده است. آرسنال هم اکنون پس از چلسی، سیتی، یونایتد و ساوتهمپتون، در رده پنجم جدول لیگ برتر انگلستان قرار دارد.

reza0034
05-02-2015, 20:00
با تاييد آرسن ونگر
سانچس دربی لندن مقابل تاتنهام را از دست داد
الکسيس سانچس، در ديدار آرسنال مقابل استون ويلا که به برتري 5-0 توپچي ها انجاميد، از ناحيه همسترينگ دچار مصدوميت شده بود.

سانچس از زمان پیوستنش به آرسنال، در 21 بازی 12 گل برای این تیم در لیگ برتر به ثمر رسانده و یک مهره بی جانشین در ترکیب این تیم محسوب می شود. بی شک نبود او در دربی حساس لندن مقابل تاتنهام، برای آرسن ونگر خبر بدی است.

ونگر که این شنبه چهل و پنجمین دربی خود مقابل تاتنهام را تجربه خواهد کرد، در نشستی خبری، با تایید غیبت سانچس مقابل تاتنهام گفت:" آخرین خبر این است که الکسیس به بازی با تاتنهام نمی رسد. او از ناحیه همسترینگ مشکل دارد و شاید به بازی با لستر برسد. البته سانچس دست از تلاش بر نمی دارد و همچنان در حال تمرین کردن است البته تمریناتی سبک. متاسفانه او را دردربی در اختیار نخواهیم داشت."

jamalu
28-02-2015, 00:54
بعد از بازی فجیع تیم جلوی موناکو، به نظرم بازی اورتون حکم فینالو داره.
به هر قیمتی شده باید برنده ی بازی باشیم وگرنه اگه رتبه سومی از دست بره دیگه روحیه ی تیمو نمیشه درست کرد.

شخصن توقعی بیشتر از صعود به یک هشتم نداشتم، حالا هم اگه سناریوی هر سال تکرار بشه طوری نیست.
ولی اگه یک درصد هم شانس قائل باشیم، تنها راه برد داشتن روحیه ی قویه و تنها راه کسب روحیه بردن بازیهای حساس جلوی اورتون و یونایتده.

روسیچکی داره رو نیمکت خاک میخوره و کازورلای بیچاره دیگه توان استارت زدن نداره....

Sara
04-03-2015, 03:08

+

جرمی ویلسون تلگراف:

آرسن ونگر تو تابستون 50 میلیون بودجه در اختیار خواهد داشت که اولویت اولش هم خرید یه هافبک دفاعی هستش.

Sara
05-03-2015, 01:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lllllll.jpg

+

تبریک برای برد:n40:

jamalu
11-03-2015, 02:42
پارسال یه طلسم 8 ساله شکست و دیشب هم یه 9 ساله.
به امید ادامه ی این روند...
:n20:

*IN*
15-03-2015, 01:24
من سیتی باخت الان یه امتیاز باهاش اختلاف داره تیم...
اگه ونگر بازی درنیارن این فصل راحت نایب قهرمان میشن...

Pessimist
20-03-2015, 21:56
بعد از ماه ها برگشتم به اینجا . یه اتفاقی افتاد که اگه واستون تعریف کنم شاخ در میارید
بازی جانانه آرسنال مقابل موناکو رو تبریک میگم ای کاش بازی رفت رو هم همینطور بازی میکردیم

Abdolreza2012
11-04-2015, 15:03
یه نکته جالب :

hossein blak
11-04-2015, 20:38
سردار آزمون در آرسنال

سردار آزمون مهاجم ایرانی تیم روبین گازان روسیه که به تازگی پدیده لیگ این کشور معرفی شده است روز گذشته عکسی را در فیسبوک خود قرار داد که نشان از پیوستن این بازیکن به آرسنال انگلستان دارد. پشت زمینه این عکس ورزشگاه امارات توپچیها می باشد ضمنان تیتر عکس هم خدافظ روبین گازان و سلام …. می باشد .

__________________________________________________ _________________________

رسمی: ترکیب آرسنال برای مصاف با برنلی

اوسپینا-بیرین- کوسیلنی- مرتساکر-مونریال-کوکلین-کاسورلا-رمزی-اوزیل-الکسیس-ژیرو

نیمکت: شزنی-گیبز-چمبرز-فلامینی-روسیچکی- وولکات-ولبک

رقابت انگلیسی‌ها و اینترمیلان برای خرید پدرو

پایگاه خبری تحلیلی هدانا (HODANA.IR): پدررودریگوئز، بازیکن نام‌آشنای تیم فوتبال بارسلونا این روزها پیشنهاد خوبی را از چند تیم انگلیسی دریافت کرده است و به همین دلیل این بازیکن برای ترک نیوکمپ مدتی است که برنامه هایی را در نظر دارد.

پدرو علاوه بر فتح جام های مختلفی که با پیراهن تیم بارسلونا کسب کرده، همراه با تیم ملی اسپانیا نیز عناوین قهرمانی در جام جهانی 2010 و جام ملت های 2012 را نیز در کارنامه دارد.

بارسلونا در شرایط فعلی در خط هجومی به لیونل مسی، سوارز و نیمار تکیه دارد و کم‌تر به پدرو در ترکیب ثابت به میدان می رود، شاید همین نیمکت نشینی عاملی شده تا این بازیکن وسوسه شود تا بارسا را ترک کند.

چند تیم لیگ برتری انگلیسی از جمله آرسنال، منچستر سیتی و تاتنهام و تیم اینترمیلان نیز از ایتالیا سخت خواهان جذب این بازیکن هستند و باید مدتی صبر کرد تا مشخص شود که آیا پدرو پس از سال ها بارسلونا را ترک خواهد کرد یا خیر.

انتقاد شدید ونگر از آغاز زودهنگام فصل آینده لیگ برتر

وبسایت رسمی برنامه نود - سرمربی آرسنال از این که باشگاه‌ها رای به آغاز زودتر از موعد فصل آینده داده‌اند، انتقاد کرد.

به گزارش وبسایت نود، تورهای تابستانی باشگاه‌های مختلف در سال‌های اخیر به کابوس برخی از مربیان بدل شده است. آرسن ونگر یکی از مربیانی است که در سال‌های اخیر همواره به برنامه‌ریزی‌هایی که در این زمینه وجود دارد، اعتراض کرده است.

فصل 16-2015 لیگ برتر انگلیس از هشتم اوت (17 مرداد) آغاز می‌شود تا تیم‌های لیگ برتری خودشان را برای حضور در رقابت‌های اروپایی آماده کنند. با توجه به این که فینال جام حذفی انگلیس هم 30 مه (9 خرداد) انجام می‌شود و آرسنال هم باید هفته آینده در چارچوب همین جام به مصاف ردینگ برود، تعداد بازی‌های این تیم بسیار بالاست. تا پایان فصل، بازی‌های بین المللی نیز باید انجام شوند و بلافاصله پس از پایان فصل و چند روز استراحت، تمرین‌های تور تابستانی آغاز می‌شوند.

توپچی‌ها قرار است در تابستان پیش‌رو به مالزی و استرالیا سفر کنند تا اردوی پیش فصل و دیدارهای تدارکاتی‌شان را در این دو کشور برگزار کنند. ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی نیز پیش‌تر اعلام کرده بود تیمش قرار است پس از کسب قهرمانی در لیگ برتر انگلیس می‌خواهد به اردویی خارج از انگلیس برود. از ژاپن به عنوان مقصد آبی‌ها یاد شده است.

از سوی دیگر آرسنال پس از پایان اردو در استرالیا و مالزی، راهی سنگاپور می‌شود. آنها در راه بازگشت از خاور دور، به امارات متحده عربی خواهند رفت تا در جامی که در این کشور برگزار می‌شود نیز شرکت کنند.

آرسن ونگر اگر چه معتقد است باشگاه‌های بزرگ اروپایی باید از فرصت‌های تبلیغاتی که برایشان ایجاد می‌شود نهایت استفاده را ببرند و هواداران زیادی را از در سراسر دنیا برای خود جمع کنند اما این مساله فاصله زیادی با دنیای پاک فوتبال دارد.

ونگر در این زمینه گفت: نه، به هیچ وجه تیمم را به اردوهای پس از پایان فصل نمی‌برم. این طور تورها یک کابوس هستند. در اردوهای پیش فصل، بازیکنان زیر فشار زیادی هستند تا خودشان را برای آغاز فصل آماده کنند اما در اردوهایی که پس از پایان فصل برگزار می‌شوند، درست است که هواداران زیادی برای تماشای مسابقه می‌آیند اما بیشتر بازیکنان در تعطیلات به سر می‌برند. البته فضای خوبی بر آن حاکم است و سختی مسابقه‌هایی که پیش از آغاز فصل برگزار می‌شوند را ندارد. ممکن است تور تعطیلات خوبی باشد و فضای بسیار خوبی هم بر آن حاکم باشد اما از نقطه نظر فوتبالی، برگزار آن معنای خاصی ندارد.

آرسنال هر سال یک اردو در کشور اتریش برگزار می‌کند. آنها قرار است یک تور پیش فصل کوتاه مدت را نیز در کشور هند برگزار کنند که از نظر مالی برایشان عالی خواهد بود. ونگر بر این باور است که چنین سفرهایی می‌تواند به شناخته شدن هرچه بیشتر برند باشگاه آرسنال منجر شود.

ونگر در این زمینه گفت: برگزاری و حضور در چنین تورهایی طی یک مدت کوتاه، بسیار سخت است اما در هر حال باید راهی برای آن یافت. هیچ‌کس نمی‌تواند شهرت جهانی باشگاه را انکار کند و فکر می‌کنم همه از این که باشگاه بتواند پول درآورد، استقبال می‌کنند. اگر نتوانید تیم‌تان را خوب آماده کنید، تورهای پیش فصل بدون شک برای یک تیم به کابوس بدل می‌شوند. همه باشگاه‌ها به این که فصل آینده زودتر از موعد آغاز شود رای داده‌اند. این هم یک کابوس بزرگ برای ماست. برخی از بازیکنان باشگاه ما تا 21 ژوئن (31 خرداد) در کوپاآمریکا بازی می‌کنند. مساله‌ای که نگران کننده است این که ما در طول فصل، تعطیلات زمستانی هم نداریم. نمی‌دانم ما می‌خواهیم چه زمانی به بازیکنان بدهیم تا استراحت کنند. این، شدنی نیست.

سرمربی توپچی‌ها در ادامه تاکید کرد: من مخالف آغاز زودهنگام فصل هستم و ترجیح می‌دهم به جای این که فصل، زودتر از موعد آغاز شود، یک بازی بیشتر در تعطیلات کریسمس داشته باشیم. فکر می‌کنم هر تیمی بازیکنانی در اختیار دارد که باید به آنها اجازه دهد در تعطیلات تابستانی، به اندازه کافی استراحت کند. ما هیچ تعطیلاتی در زمستان نداریم و تصمیم گرفته‌ایم از این پس به بازیکنان تعطیلات تابستانی هم ندهیم.

ونگر در پایان ابراز امیدواری کرد مراحل پایانی آماده‌سازی تیمش برای فصل آینده با مسابقه‌های لیگ قهرمانان اروپا تداخلی نداشته باشد.

آرسنال در این هفته از رقابت‌های لیگ برتر انگلیس باید به مصاف برنلی برود و به دنبال کسب هشتمین پیروزی پیاپی خود در لیگ برتر است. سرمربی فرانسوی آرسنال در این‌باره عنوان کرد: در سال‌های اخیر همواره می‌ترسیدم مجبور باشیم برای راهیابی به لیگ قهرمانان اروپا مجبور باشیم در مسابقه‌های مقدماتی شرکت کنیم. اجازه بدهید اول از این که رتبه خوبی در لیگ برتر کسب می‌کنیم تا بتوانیم در آن دیدارها شرکت نکنیم، خیالمان راحت شود. اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم، یک هفته پیش از آغاز اردوی سنگاپور می‌توانیم استراحت کنیم.

دو پیشنهاد انگلیسی برای هافبک جوان رئال

وبسایت رسمی برنامه نود - آسیر ایارامندی ، هافبک باسکی رئال به احتمال فراوان در سال آینده از رئال مادرید جدا می شود. این بازیکن گزینه های متفاوتی را برای آینده خود زیر نظر دارد.

به گزارش وبسایت نود ، آرسنال و لیورپول دو باشگاهی هستند که به صورت جدی شرایط این بازیکن را در نظر دارند. بازیکنی که در صورت ماندن آنچلوتی در رئال جداییش از باشگاه قطعی خواهد بود.

گفتنی است که ایارا امشب در ترکیب رئال مقابل ایبار قرار می گیرد و جایگزین کروس محروم می شود.

cescjoon
12-04-2015, 14:23
این تصویر رو دیدم گفتم خوبه شما هم ببینید تا مثل من کمی امیدوار باشید به آینده
اگر این نتایج یا نتایج مشابه در بازی های آینده دو تیم چلسی و آرسنال رقم بخوره آرسنال بر سر تفاضل گل می تونه قهرمان این فصل انگلستان بشه.

hossein blak
14-04-2015, 18:59
سرمربی موناکو: ما خواهان رقابت با یک تیم سطح بالا هستیم

ما خواهان رقابت با یک تیم سطح بالا هستیم تا بدین واسطه خود را در شرایط حساس بسنجیم.

به گزارش شفقنا ورزشی، لئوناردو یاردیم سرمربی موناکو در اظهار نظری درخور، گفت: من همواره اعتقاد داشته‌ام که یوونتوس تیم بهتری نسبت به آرسنال است. درک این امر، مساله پیچیده‌ای نیست؛ یوونتوس در صدر جدول است که اصلا رقیبی هم ندارد. ما شایسته‌ایم که این‌جا باشیم و ما مستحق احترام هستیم. این بسیار بهتر است تا این‌که آرسنال رقیب ما می‌بود. بازی ما دارای کیفیت است و به رقیبی در حد خودمان نیاز داریم.

یاردیم همچنین گفت: ما برای رشد کردن، به تیم‌های رده بالا نیاز داریم. ما خواهان آن نیستیم که تنها با تیم‌های ضعبف مواجه شویم؛ چه‌ آن که رقابت و رویارویی با آن‌ها موجب در چالش و اندیشه قرار گرفتن نمی‌شود. ما از سختی‌ها استقبال می‌کنیم.

خوزه لئوناردو یاردیم، 42 ساله و پرتغالی- ونزوئلایی است. او یک سالی است که به موناکو پیوسته است. وی قبلا سرمربی شش تیم ئدیگر نیز بود.

-----------------------------------------------------------------------------
پدیده آرسنال از یوسین بولت هم سریع‌تر دوید

به گزارش نامه نیوز، تاکنون چند بازیکن از تیم آرسنال توانسته‌اند رکورد سریع‌ترین فوتبالیست‌های جهان را به نام خود ثبت کنند. یکی از آنها تیری آنری بود و پس از او تئو والکات توانست عنوان سریع‌ترین بازیکن لیگ برتر را کسب کند. حال پس از این دو بازیکن، هکتور بلرین، پدیده جوان آرسنالی رو شده است که توانست رکورد یوسین بولت را بشکند و 40 متر را در 4.42 ثانیه طی کند.

بلرین با ثبت چنین سرعتی علاوه بر شکستن رکورد یوسین بولت در مسافت 40 متر، عنوان سریع‌ترین بازیکن لیگ برتر را نیز به خود اختصاص داد. این بازیکن در تیم بارسلونا B عضویت داشت ولی آرسن ونگر که تبحر زیادی در شناخت پدیده‌های فوتبال جهان دارد او را با قیمتی ارزان از تیم اسپانیایی خرید و اکنون می‌تواند با فروش آن سود کلانی را نصیب توپچی‌های لندنی کند.

-----------------------------------------------------------------------------
همه گل‌های نوانکو کانو برای آرسنال

نوانکو کانو (Nwankwo Kanu) فوتبالیست بازنشسته اهل کشور نیجریه می‌باشد که در طی سال های ۲۰۰۴-۱۹۹۹ عضو تیم آرسنال بود. وی با انجام ۱۹۷ بازی برای آرسنال (عمدتا به عنوان جانشین) و زدن ۴۴ گل برای این تیم از محبوبیت بالایی بین هواداران برخوردار است.
کانو که متولد ۱۹۷۶ میباشد، فوتبال حرفه ای خود را در سال ۱۹۹۲ از باشگاه Iwuanyanwu Nationale در کشور نیجریه آغاز کرد و تنها یک سال بعد به تیم آژاکس آمستردام منتقل شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])او در آژاکس ۶۵ بازی انجام داد و موق شد برای این تیم هلندی ۲۵ گل بثمر برساند و به همراه این تیم لیگ قهرمانان اروپا را در سال ۹۵-۱۹۹۴ کسب کند. بازی که آژاکس در مقابل میلان ایتالیا قرار گرفت و این تیم رویایی توانست با تک گل کلایورت از سد میلان بگذرد.
بازی های موثر کانو باعث شد تا او در سال ۱۹۹۶ به اینترمیلان ایتالیا بپیوندد و تا سال ۱۹۹۹ در این باشگاه توپ بزند. او دوران سختی را در تیم اینتر گذراند و تنها ۱۷ بازی برای این تیم به میدان رفت و فقط یک گل بثمر رساند تا بهانه ایی شود برای جدا شدن از این تیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در سال ۱۹۹۹، آرسن ونگر که تبحر خاصی در احیای بازیکنان ناکام دارد، کانو را به ارزش ۴٫۱۵ میلیون پوند خریداری و به لندن آورد.
نوانکو کانو در آرسنال به سرعت احیا شد و توانست مجددا به روزهای خوب خود برگردد و به یکی از مهاجمین مصمرثمر توپچی ها بدل شد. کانو گل های بسیار حساس و زیبایی برای آرسنال به ثمر رساند و خوشحالی های بعد از گل او که نشانه احترام به هواداران بود باعث شد در دل هواداران نفوذ کند.
از بازی‌های خاطره انگیز این بازیکن، هت-ریک او در مقابل چلسی آن هم در استمفوردبریج در ۲۳ اکتبر ۱۹۹۹ می‌باشد، که گل سوم او هنوز یکی از زیباترین گل های دنیای فوتبال است.

hossein blak
17-04-2015, 00:06
ونگر هم از عملکرد توپچی ها شگفت زده شد

به گزارش ورزش 11، آرسن ونگر اعتراف کرد از عملکرد دو ماه اخیر تیمش شگفت زده شده است. این برای اولین بار بعد از سال 2004 است که توپچی ها به عنوان یک مدعی در حال رقابت با حریفان خود هستند.

تک گل آرون رمزی برابر برنلی شانزدهمین برد آرسنال را در هجده دیدار رسمی اخیر لندنی ها رقم زد. تنها شکست برابر موناکو در دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا تک نقطه سیاه کارنامه آرسنال است.

ونگر در گفتگو با سایت رسمی آرسنال گفت: " من همیشه سعی می کنم بهترین بازدهی ممکن را از تیمم بگیرم، اما هیچ مربی در دنیا نمی تواند چنین نتایجی برای ما پیش بینی کند. پیش بینی کردن درلیگ برتر بسیار سخت است. همه چیز به نوع نگرش شما بستگی دارد. روح ما دوباره به جسم مان برگشته است. "

ونگر اضافه کرد: "ما به خوبی آماده شده ایم تا به موفقیت برسیم. من از این موضوع مطمئن هستم. چیزی که مردم فراموش کرده اند این است که ما بازیکنان اصلی خود را برای 4 ماه در اختیار نداشتیم. همچنین شش یا هفت بازیکن ما نمی توانستند در تمام مدت این فصل به ما کمک کنند. این مشکلات تغییرات زیادی را به وجود می آورد. باید توازن و تعادل را به ترکیب تیم باز می گردانیم. با اضافه شدن کوکلین و بیرین به ترکیب، این امر به خوبی پیاده سازی شد. غیبت سه ماهه و هم زمان اوزیل، کوشیلنی و ژیرو بسیار به ما صدمه زد. نیمکت خیلی خوبی در اختیار داریم، اما متاسفانه بازیکنانی مثل چمبرلین، آرتتا، ویلشر و دبوشی که نتوانستند به دلیل مصدومیت آن طور که باید و شاید ما را همراهی کنند هم داشتیم. باید دید این فصل را چطور به پایان می رسانیم و بعدا در مورد فصل بعدی تصمیم گیری می کنیم"

---------------------------------------------------------
ونگر حداقل دو سال دیگر می‌ماند؛ آرسنال کلوپ را نمی خواهد

به گزارش ورزش 11، خبر جدایی یورگن کلوپ از بوروسیادورتموند در پایان این فصل بسیاری از تیم‌ها را به تکاپو انداخته اما آرسنال حداقل تا پایان دو سال باقی‌مانده از قرارداد آرسن ونگر به کار با این مربی ادامه می دهد.

مربی آلمانی مدت‌ها گزینه توپچی‌ها برای جانشینی مربی فرانسوی بود اما به نظر می رسد مقامات باشگاه هیچ عجله‌ای برای کنارزدن ونگر از سمتش ندارند و می گویند او حداقل تا پایان قراردادش می ماند.

او تیم را به هشت پیروزی متوالی در لیگ برتر رسانده تا کورسوی امید برای نخستین قهرمانی بعد از 11 سال زنده بماند ضمن اینکه شنبه در نیمه نهایی جام حذفی به مصاف تیم دسته دومی ریدینگ می روند تا شاید بتوانند از عنوان قهرمانی‌شان در این رقابت‌ها دفاع کنند.

باشگاه می خواهد در تابستان پیش رو ابزار لازم را در اختیار ونگر قرار دهد تا تیمی بسازد که در رقابت‌های داخلی و اروپایی مدعی باشد. باشگاه از پیشرفت تیم در دو سال اخیر با هدایت ونگر رضایت دارد و بر این باور است که او متمرکز برای رسیدن به جام‌های بیشتر است.

منچسترسیتی شاید مقصد محتمل‌تری برای کلوپ باشد بعد از آنکه مانوئل پیگرینی به دلیل تداوم کسب نتایج ضعیف- که آخرین آنها باخت 2-4 برابر منچستریونایتد بود- بیش از پیش جایگاه خود را در خطر می بیند.

کلوپ فصل سختی را با دورتموند سپری می کند و غول آلمانی بخش قابل توجهی از رقابت‌ها را در منطقه سقوط سپری کرد اما او دورتموند را به دو قهرمانی لیگ هدایت کرده ضمن اینکه در سال 2013 در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر بایرن‌مونیخ با نتیجه یک-2 باختند.

فلامینی: دقیقا می دانیم انتظار چه چیزی را داشته باشیم
به گزارش ورزش 11، متیو فلامینی می گوید قهرمانی فصل گذشته به آرسنال آموخته است که در این رقابت انتظار چه چیزی را داشته باشند.
توپچی ها در فینال فصل گذشته شکست مقابل هال سیتی را به پیروزی تبدیل کرده و قهرمانی خاطره انگیزی را رقم زدند. البته پیش از آن پر مرتساکر تیم را مقابل ویگان در نیمه نهایی نجات داده بود.

حالا قبل از بازی نیمه نهایی جام حذفی با ردینگ فلامینی به هم تیمی های خود هشدار داده است که حریف خود را دست کم نگیرند.
او در گفت و گو با Arsenal Player خاطرنشان کرد: "ویگان به ما هشدار داد که انتظار چه چیزی را داشته باشیم. اف ای کاپ رقابتی بسیار دشوار است و باید برای بردن آن هر چه در توان دارید خرج کنید."

"می دانیم که بردن یک جام هیچ گاه آسان نیست و تمرکز خود را کاملا جمع کرده ایم. بردن جام دشوار است چون در مقابل یک تیم بسیار خوب بازی می کنیم. البته الان باید به نیمه نهایی فکر کنیم. باید وظیمه مان را به خوبی انجام دهیم تا بتوانیم امسال هم قهرمان شویم."
این دومین باری است که فلامینی این جام را با آرسنال بالای سر می برد و هافبک فرانسوی اعتقاد دارد که شباهت های زیادی بین قهرمانی های 2005 و 2014 وجود داشت.

این بازیکن 31 ساله اضافه کرد: "قهرمانی اول یک لحظه بزرگ بود. سه سال بود که در باشگاه بودم و بردن اف ای کاپ هم همواره مهم است. لحظه فوق العاده ای بود، یک خاطره بزرگ با هواداران، همواره آن را به یاد خواهم داشت."

"دومین قهرمانی شانسی - برای من - بود که بلافاصله پس از آمدنم قهرمان شوم. خوشحالی و احساسات زیادی پس از آن وجود داشت. باشگاه برای سال های متمادی قهرمانی ناکام بود، به همین خاطر خیلی خوشحال شدم که در اولین فصل پس از بازگشتم این اتفاق افتاد."

واکنش تند ونگر به شایعه ها در مورد آینده کلوپ در لیگ برتر

به گزارش ورزش 11، آرسن ونگر در کنفرانس خبری امروز خود از حرف زدن در مورد آینده یورگن کلوپ و احتمال حضور او در لیگ برتر خودداری کرده و شایعات و گمانه زنی های مطرح شده از سوی رسانه ها در مورد آینده او را مضحک و مسخره خواند. ونگر گفت او شخصی نیست که جای مربیان را در باشگاههای مختلف تعیین می کند :" به نظر من این جریان رسانه ای که در این مورد راه افتاده مسخره است، صادقانه می گویم. من تعیین نمی کنم که چه مربی در چه باشگاهی مربیگری می کند"

حتی بعد از خداحافظی مربی دورتوموند شایعه شده که یکی از مقاصد احتمالی کلوپ، نیمکت آرسنال به جای ونگر است ولی این طور که پیداست آرسنال قصد قطع همکاری با ونگر را ندارد و او تا پایان مهلت قرارداد فعلی اش در ورزشگاه امارات ماندنی خواهد بود.

ونگر هشت پیروزی پیاپی با آرسنال درلیگ برتر کسب کرده و امیدوار است که بتواند این تیم را بعد از 11 سال درلیگ برتر به قهرمانی برساند. این تیم همچنین در جام حذفی انگلیس هم حضور دارد و شنبه در ومبلی مقابل ردینگ قرار می گیرد."

Pessimist
19-04-2015, 17:17
دوستان تبریک به فینال جام حذفی صعود کردیم واقعا بازیکن های ردینگ از جون و دل مایه گذاشتن و بردنشون یه مقدار سخت شده بود . کلا جام حذفی ها جای شگفتی هاست و من از این میترسیدم که بازی رو نبریم . الان باید ببینیم لیورپول میاد بالا یا استون ویلا . امیدوارم امسال هم قهرمان بشیم چون واقعا تیم آماده ای داریم و حیفه جام نگیریم

Pessimist
19-04-2015, 21:10
دوستان لیورپول بازی رو باخت و استون ویلا حریف آرسنال تو فینال شد . رویای استیون جرارد برای فتح جام تو آخرین فصلش هم به کابوس تبدیل شد........

بی نهایت امیدوارم جام رو بگیریم ....

come on arsenal

nw_nk
23-04-2015, 13:38
ونگر: از فروش فابرگاس پشیمانم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Pessimist
23-04-2015, 15:24
شنبه با چلسی بازی داریم بدون شک یکی از حساس ترین بازی های فصلمون هست . آرسنال تو این بازی یه محک جدی میخوره با توجه به اینکه کلا مورینیو همیشه دفاعی بازی میکنه . برعکس فصل های قبل که همیشه اواخر افت میکردیم اینبار برعکس شده و آرسنال تو اواخر اوج گرفته ولی خب ای کاش همون اوایل فصل انقدر امتیاز از دست نمیدادیم / من به پیروزی تیم خیلی امیدوارم . با بردن چلسی تیم روحیه ی زیادی میگیره و ان شاء الله که این فصل حداقل با قهرمانی توی جام حذفی واسمون تموم بشه.

jamalu
24-04-2015, 00:36
ونگر: از فروش فابرگاس پشیمانم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توی متن صحبتهای ونگر همچین جمله ای نیست. تیتر رو از خودشون در آوردن!!!

جمله ی ونگر:
"My regret is him leaving here"
ترجمه:
"افسوس میخورم که اینجا رو ترک کرد..."

در حال حاضر توی پست فابرگاس کمبودی نداریم که بخوایم حسرت بخوریم!
گذشته ها هم گذشته...

jamalu
25-05-2015, 15:30
خب بلخره این فصل هم تموم شد. کم پیش نیومد که از دست ونگر و بازیکنا حرص بخورم ولی لحظات شیرین زیادی هم داشتیم و در کل خوش گذشت!

البته فینال جام حذفی هم به نظرم پنجاه پنجاهه و باید از جون مایه بذارن.

برخلاف خیلیا فکر میکنم مهمترین تقویتی که لازم داریم تو پست نوک حمله ست. اگه بازیکنا افت کیفیت نداشته باشن، توی خط دفاع و هافبک کمبودی نداریم. شاید بشه با اوسپینا هم فصل بعد رو سپری کرد + یه گلر ذخیره حداقل در حد اوسپینا. اگه والکات بتونه طبق پیش بینی ونگر نقش مهاجم نوک رو ایفا کنه و حداقل دو برابر ژیرو موثر باشه، شاید به خرید مهاجم هم نیازی نباشه. ولی داشتن یه مهاجم سوپراستار شیش دونگ واجبه. حالا میخواد از داخل باشگاه ظهور(!) کنه یا از PSG خریداری بشه یا از زیر سنگ در بیاد...

جالبه که امسال شایعات جابجایی مهاجمای تاپ خیلی زیاده. شاید تنها مهاجمی که جاش قرصه مسی باشه! ممکنه باشگاهای بزرگ قمار کنن و دومینو وار مهاجماشون رو رد و بدل کنن. در این صورت آرسنال هم شانس خوبی خواهد داشت که یکی از اون 7-8 تا گلزنا رو شکار کنه :33:

hossein blak
26-05-2015, 12:52
ونگر: ما در حال مذاکره با مدیر برنامه های والکات هستیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B1_%D8%AD%D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9 %D8%B1%D9%87_%D8%A8%D8%A7_%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1 _%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_%D9%87%D8%A7 %DB%8C_%D9%88%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%A7%D8%AA_%D9%87 %D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85/39869/14230925)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، تاکید کرد هت تریک تئو والکات در دیدار امروز مقابل وست بروم، هیچ ‏تغییری در نظر او در مورد این بازیکن نداده است و همچنان خواهان حفظ اوست.‏
__________________________________________________ _________________
ونگر: والکات در آرسنال می ماند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%A9%D8%A7%D8%AA_%D8%AF%D8%B1_%D8%A2%D8%B1%D8%B3% D9%86%D8%A7%D9%84_%D9%85%DB%8C_%D9%85%D8%A7%D9%86% D8%AF/39894/14230925)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی فرانسوی باشگاه آرسنال از باقی ماندن والکات در ترکیب آرسنال خبر داد.
__________________________________________________ _________________
آمار تیم فوتبال آرسنال در فصل 2015-2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A2%D8%B1%D8%B3% D9%86%D8%A7%D9%84_%D8%AF%D8%B1_%D9%81%D8%B5%D9%84_ 2015-2014/39917/14230925)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم فوتبال آرسنال در پایان این فصل لیگ برتر انگلیس به مقاوم سوم رسید و سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را بدست آورد. شما را به مشاهده آمار و ارقام کامل این تیم در فصل 2015-2014 جلب می نماییم.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
30-05-2015, 22:29
آرسنال ۴-۰ استون ویلا/ ونگر توپچی ها را پرافتخارترین تیم جام حذفی کرد

آرسنال با دفاع از عنوان قهرمانی، پرافتخارترین تیم جام حذفی انگلیس لقب گرفت.

به گزارش وبسایت نود، آرسنال در دیدار فینال جام حذفی انگلیس، اف ای کاپ، موفق شد استون ویلا را با حساب ۴-۰

شکست داده و از عنوان قهرمانیش در این جام معتبر دفاع کند.

در این بازی که در ورزشگاه ومبلی لندن برگزار شد، بیش از ۸۹ هزار نفر از نزدیک بازی فینال را به نظاره نشستند. قضاوت

دیدار فینال به عهده جاناتان ماس بود.

آرسنال نسبت به رقیب بازی کاملاً بهتری را به نمایش گذاشت و در شبی که به موقعیت های فراوانی رسید و البته چندین

و چند فرصت را هم از دست داد، توانست با غلبه ۴-۰ برابر ویلا، یک بار دیگر قهرمانی در قدیمی ترین جام جهان را از آن خود

کند.

در نیمه اول بازی، آرسنال مالک مطلق توپ و میدان بود، یاران ونگر تا پیش از رسیدن به گل اول، در چندین نوبت دروازه حریف

را تهدید کردند، که فرصت ها یکی پس از دیگری توسط کوشیلنی، رمزی، والکات از دست رفت و یا گیون واکنش های خوبی

نشان داد.

به هر شکل فشارهای آرسنال جواب داد و در دقیقه ۴۰، والکات روی پاس سانچز که با ضربه سر حاصل شده بود، با پای

چپ توانست بازی را به تساوی بکشاند و این گونه آرسنال پیش از پایان نیمه اول برنده به رختکن برود.

با شروع نیمه دوم، باز هم یاران ونگر جریان بازی را در دست گرفتند و در دقیقه ۵۰ شوت زیبا و کات دار سانچز باعث شد

آرسنال گل دوم را هم به ثمر برساند تا بخت های ویلا برای خلق یک شگفتی کمتر از قبل شود.

شرایط به همین شکل ادامه داشت و حتی تعویض های ویلا و هجومی تر شدن این تیم هم نتوانست باعث تغییرات زیادی

در جریان بازی شود، در مسابقه ای که آرسنال از نظر خلق موقعیت کاملاً نسبت به حریف کم آزار خود برتری داشت،

مرتساکر مدافع هم در نقش گلزن ظاهر شد.

در دقیقه ۶۲ روی کرنر ارسالی، کاپیتان مرتساکر بازی را ۳-۰ کرد.

آرسنال در ادامه برابر ویلا کم روحیه کار راحتی را در پیش داشت و تیم ونگر توانست گل چهارم و حسن ختام کار را در دقیقه

۹۲ توسط ژیرو به ثمر برساند.

به این ترتیب آرسنال با این برد یک بار دیگر قهرمان جام حذفی انگلیس لقب گرفت.

آرسنال اکنون با ۱۲ عنوان قهرمانی در جام حذفی، رکورددار کسب عنوان در قدیمی ترین جام جهان است.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه بازی: آرسنال ۴-۰ آستون ویلا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مراسم اهدای جام قهرمانی به تیم آرسنال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pessimist
31-05-2015, 09:56
تبریک میگم دوستان قهرمانی رو.....
شدیم رکورد دار قهرمانی تو جام حذفی و رکورد دار فینالیست شدن....

واقعا تک تک بازیکن ها عالی بودن و با یه بازی شناور و کاملا برتر قهرمانی رو به دست آوردیم من از این میترسیدم که خاطره فینال سال قبل که خیلی کارمون سخت شد تکرار بشه اما بچه ها انقدر پخته شده بودن و تجربه کافی به دست آورده بودن که اصلا فرصت نفس کشیدن رو به تیم استون ویلا ندادیم. فینال امسال خیلی لذت بخش تر از پارسال بود چون بازیکن ها دیگه اون استرس رو نداشتن و خیلی راحت بازی میکردن.جالب اینجاست که استون ویلا حتی یه شوت داخل پهار چوب هم نداشت. من اگه بخوام بهترین بازیکن رو انتخاب کنم به الکسیس سانچز رای میدم با اون گل فوق العاده ای که زد و اون پاس گل هوشمندانه اش به ولکات اما خب آخر بازی کازورلا رو انتخاب کردن.

به نظر من ونگر بهترین کار رو انجام داد که ژیرود رو تو ترکیب اصلی نذاشت و به جاش ولکات رو گذاشت. دیگه اجازه نداد اتفاق فینال سال قبل تکرار بشه تو اون فینال ژیرود تو ترکیب اصلی بود و چون یه بازیکن کند و کم سرعت به حساب میاد واسمون مشکل ایجاد کرده بود که سانوگو اومد تو بازی و به خط حمله سرعت داد در حقیقت اگه سانوگو نبود اون فینال رو باخته بودیم. تو بازی دیشب ونگر اومد از همون اول ولکات که یه بازیکن سرعتی هست رو گذاشت تو ترکیب اصلی که خیلی به کارمون اومد و تاثیر خودش رو هم نشون داد. کلا سبک بازی ژیرود با تیم آرسنال جور نیست به نظر من.

این فصل هم خیلی خوب تموم شد و واقعا خوشحالم از اینکه تونستیم این فصل رو با تکرار قهرمانی تو جام حذفی به پایان برسونیم.:n01:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-06-2015, 23:59
افتخارات آرسن ونگر با آرسنال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MƐΛИĪИƓĿƐSS
10-06-2015, 21:05
جدایی هافبک فرانسوی آرسنال بعد از ۹ سال

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpg

ابو دیابی آرسنال را ترک خواهد کرد.

به گزارش وبسایت نود، ابو دیابی هافبک فرانسوی که در سال ۲۰۰۶ به آرسنال پیوست، در پایان

این ماه قراردادش با توپچی ها تمدید می شود و آرسنال نیز قصدی برای تمدید قرارداد وی ندارد و به

این ترتیب این بازیکن امارات را ترک خواهد کرد.

دیابی در زمان حضورش در آرسنال، مدت ها با مصدومیت مواجه شد و هرگز نتوانست آن طور که

باید و شاید در ترکیب تیم ونگر خودی نشان دهد.

vahidgame
23-06-2015, 14:43
دیروز توی خبرا بودش که انتقال پیتر چک با مبلغ 11 میلیون پوند به آرسنال تموم شده ست ولی امروز این تکذیب شد
هنوز دو باشگاه با هم به توافق نرسیدن و این انتقال صورت نگرفته
امیدوارم صورت نگیره چون اینجوری آرسنال خیلی قوی میشه و به قول جان تری خود چک باعث میشه 15 امتیاز بیشتر بیارید :دی
دروازه بان که زیاده و آرسنال می تونه دروازه بان های دیگه ای رو بگیره :دی

البته از اون مهمتر اینه که سخته همچین بازیکنی رو توی یه تیم دیگه لیگ برتر دید...

Pessimist
26-06-2015, 21:02
دیروز توی خبرا بودش که انتقال پیتر چک با مبلغ 11 میلیون پوند به آرسنال تموم شده ست ولی امروز این تکذیب شد
هنوز دو باشگاه با هم به توافق نرسیدن و این انتقال صورت نگرفته
امیدوارم صورت نگیره چون اینجوری آرسنال خیلی قوی میشه و به قول جان تری خود چک باعث میشه 15 امتیاز بیشتر بیارید :دی
دروازه بان که زیاده و آرسنال می تونه دروازه بان های دیگه ای رو بگیره :دی

البته از اون مهمتر اینه که سخته همچین بازیکنی رو توی یه تیم دیگه لیگ برتر دید...

شما فابرگاس رو از ما گرفتید ما هم پیتر چک رو:n05:
تازه یه همچین دروازه بانی واقعا حیفه که نیمکت نشین بشه تجربه ثابت کرده که کلا تیم چلسی بعضی از بازیکن ها رو واقعا نابود میکنه البته با احترام به طرفداران چلسی یه نمونش استوریج بود که تا وقتی تو چلسی بود همش نیمکت نشین بود اما وقتی لیورپول رفت واقعا اوج گرفت و تو فصل قبل تنها استوریچ و سوارز نصف گل های تیم لیورپول رو زدن. بی نهایت امیدوارم پیتر چک بیاد آرسنال :n19:

vahidgame
27-06-2015, 00:46
شما فابرگاس رو از ما گرفتید ما هم پیتر چک رو:n05:
تازه یه همچین دروازه بانی واقعا حیفه که نیمکت نشین بشه تجربه ثابت کرده که کلا تیم چلسی بعضی از بازیکن ها رو واقعا نابود میکنه البته با احترام به طرفداران چلسی یه نمونش استوریج بود که تا وقتی تو چلسی بود همش نیمکت نشین بود اما وقتی لیورپول رفت واقعا اوج گرفت و تو فصل قبل تنها استوریچ و سوارز نصف گل های تیم لیورپول رو زدن. بی نهایت امیدوارم پیتر چک بیاد آرسنال :n19:
ما فابرگاس رو از بارسا خریدیم :دی
آره مسلما باید این فصل می رفت و برای هر دو دروازه بان های چلسی این بهتره ولی خب اگه به تیمی از لیگ دیگه می رفت بهتر بودش
در مورد نابود کردن من خیلی موافق نیستم و اگه اینجوری در نظر بگیریم در مورد همه تیم ها میشه اینو به کار برد
استوریج اون موقع که توی چلسی بود هنوز بازیکن تراز اولی نبودش و اون موقع هم فکر کنم بنیتز مربی چلسی بود و تصمیم اون بودش
خیلی بازیکنا از تیمای مختلف میرن و نمیشه گفت اون باشگاه های قبلی اون بازیکنا رو نابود کردن یا مقصر بودن

ظاهرا توی خبرها بودش که پیتر چک برای تست های پزشکی آرسنال رفته
قوی شدن آرسنال مشکلی نیست و امیدوارم بازیکن زیاد بگیرید و قدرتمندتر بشید
ولی واقعا سخته پیتر چک رو حداقل توی تیم دیگه ای از لیگ برتر دید
فکر می کنم پیتر چک خودش هم به لندن علاقه داره و به خاطر مسائل خانوادگی هم دوس نداره به شهر یا کشور دیگه ای بره

jamalu
29-06-2015, 13:12
انگار انتقال ویدال خیلی نزدیکه!!! تصور کنید الکسیس مخ ویدال رو زده، توماس هم مخ چک رو :n33:

در اینکه ویدال در حد آرسناله شکی ندارم ولی ممکنه این انتقال نشونه ی فروش یکی از هافبکهامون باشه، که در این صورت نمیدونم چقدر باید خوشحال باشم! شاید قراره جای ویلشر، چمبرلن یا رمزی رو پر کنه، چون بعیده به جای روسیسکی بشینه رو نیمکت! ویلشر و رمزی هر دو خوب بلدن گند بزنن به بازی و اعصاب ما، ولی وقتی رو فرم هستن بازیشون عالیه. چمبرلن هم نوسان کمتری داره ولی به خوبی اینها نیست.
شاید ویدال نتونه تو سال اول جایگزین خوبی برای هیچکدومشون باشه.

Pessimist
29-06-2015, 20:00
خب پیتر چک هم آرسنالی شد تبریک میگم.
در مورد فابرگاس هم یه بندی تو قراردادش بود که این اختیار رو به باشگاه آرسنال داده بود که اگه بتونن میتونن از بارسا بگیرنش البته اگه قرار باشه بارسا بفروشه فابرگاس ر و سال قبل ما به راحتی میتونستیم فابرگاس رو بگیریم اما خود ونگر دیگه تمایلی بهش نداشت چون سال های آخر واقعا حاشیه ساز شده بود و به خاطر همین با چراغ سبز ما رفت چلسی.

در مورد ویدال هم به نظر من خیلی زوده که هنوز اونو آرسنالی بدونیم. چون مشتری های کله گنده تری هم داره. به خاطر این همه هافبک شاید دیگه دلیلی نباشه که یه هافبک دیگه بخریم ما الان یه مهاجم تمام کننده خوب نیاز داریم با یه مدافع وسط قدرتمند.

jamalu
30-06-2015, 22:44
جریان ویدال منتفیه.
جالبه اون روز همه ی خبرگزاری ها نوشته بودن که خیلی نزدیکه.
به نظر من هم اولویت با مهاجم نوکه.

Reza31001
29-07-2015, 17:35
=>
Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2015-2016 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])