مشاهده نسخه کامل
: فارسی کردن قالب
سلام
من یک قالب دانلود کردم که کلا انگلیسی هست. با html,css,jquery,js کار شده
مثلا برای ستون ها در تگ ul اومدم dir=""rtl کردم اما به درد نخورد و فایده نداشت. اصول کار چیه و چه باید کرد؟
Web Design
20-07-2014, 09:57
ببینید کلا نمیشه یک اصول لی تعریف کذد برای فارسی سازی اما کلا کار شما با float, text-align, direction ها و مقدار کمی از پراپرتی های CSS هست اما اصول کلی نداره که م نیا دوستان برای شما بگیم . همه چیز بستگی به قالب شما دارد .
Thor God
20-07-2014, 13:46
حرف پدرام جان تایید میشه + شما باید استایل های جدید رو در یک فایل جدای rtl.css قرار بدید. دایرکشن ltr رو به rtl تبدیل کنید. float ها هم عوض بشه.
+ متن ها باید با نرم افزار POedit فارسی بشند که یک سری تابع هست به شکل e_ و __ که برای ترجمع استفاده میشه.
این کتاب رو بخونید کارتون رو راه میندازه : goo.gl/nvhKGq
Web Design
20-07-2014, 14:06
حرف پدرام جان تایید میشه + شما باید استایل های جدید رو در یک فایل جدای rtl.css قرار بدید. دایرکشن ltr رو به rtl تبدیل کنید. float ها هم عوض بشه.
+ متن ها باید با نرم افزار POedit فارسی بشند که یک سری تابع هست به شکل e_ و __ که برای ترجمع استفاده میشه.
این کتاب رو بخونید کارتون رو راه میندازه : goo.gl/nvhKGq
این کار مگه برای قالب های وردپرس نیست ؟:n13:
Thor God
20-07-2014, 14:18
بله به نظرم اومد شاید ایشون قالب وردپرس میخوان ترجمه کنند، فکر نمی کردم قالب استاتیک بخوان ترجمه کنند.:n26: ( واسه همین هم کتاب وردپرس رو معرفی کردم. )
به هر حال ترجمه قالب استاتیک که کاری نداره. از هیدر شروع می کنیم یواش یواش میایم تا فوتر :n16:
به صاحب تاپیک : لطفا نوع قالب رو ذکر کنید.
پ.ن:
الان که بررسی می کنم مثله اینکه ذکر کردند با html,css,jquery,js طراحی شده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده پوزش میخوام به خاطره عجله کردن در پست دادن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.