ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشتراک گذاری اینترنت بابلوتوث

ali_mohandes
18-07-2014, 07:11
سلام دوستان من می خوام اینترنت کامپیوترم رو با استفاده از بلوتوثش اشتراک کنم که توخونه با گوشی موبایل بهجای وای فای بابلوتوث وصل بشم به اینترنت .راهی هست میشه نرم افزاری .....چیزی ؟(درزمانی که کامپیوتر روشنه)

roya.rashidi
18-07-2014, 07:19
سلام دوستان من می خوام اینترنت کامپیوترم رو با استفاده از بلوتوثش اشتراک کنم که توخونه با گوشی موبایل بهجای وای فای بابلوتوث وصل بشم به اینترنت .راهی هست میشه نرم افزاری .....چیزی ؟(درزمانی که کامپیوتر روشنه)
تا جایی که من میدونم بستگی به قابلیت بلوتوث داره نه نرم افزار.

ali_mohandes
18-07-2014, 17:45
خوب میشه بگید چطوری؟

roya.rashidi
18-07-2014, 21:26
خوب میشه بگید چطوری؟
دقیقا جاشو نمیدونم .شما برو تو کنترل پنل ببین قسمت بلوتوث اضافه شده ؟ اگه اره خودتون یه خورده کار کنید میتونید بفهمید . واسه لپتابای من هیچکدوم این قابلیتو نداشت . ولی واسه دستکتاپ گرفته بود فک کنم میشد .

ali_mohandes
19-07-2014, 14:56
دقیقا جاشو نمیدونم .شما برو تو کنترل پنل ببین قسمت بلوتوث اضافه شده ؟ اگه اره خودتون یه خورده کار کنید میتونید بفهمید . واسه لپتابای من هیچکدوم این قابلیتو نداشت . ولی واسه دستکتاپ گرفته بود فک کنم میشد .

حتما باید توکنترل پنل ایکن بلو توث اضافه شده باشه من رفتم نبود سیستمم هم دسکتاپه

roya.rashidi
19-07-2014, 20:39
حتما باید توکنترل پنل ایکن بلو توث اضافه شده باشه من رفتم نبود سیستمم هم دسکتاپه
بنظرم اول سوالاتو یه جای مناسب مطرح کن . اینجا فک کنم واسه برنامه نویسی شبکه ایناس . شاید مدیرا ازم ایراد بگیرن .
واسه من اضافه میشد . ولی یادم نیس که گزینه یی برای شیر کردن اینترنت داشته یا نه