ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب بازی روی گوشی های Huawei

federrer
17-07-2014, 22:38
سلام دوستان
میخوام بازی هایی که "فایل نصب apk + فایل دیتا " دارن رو روی گوشی huawei نصب کنم.
طبق دستور العمل نصب که توی اکثر سایتها هست عمل می کنم :

مرحله اول : فایل apk را دانلود و نصب کنید

مرحله دوم : پس از این کار فایل دیتا را دانلود و آن را از حالت فشرده خارج کنید و پوشه ی داخل آنرا در مسیر Android /obb کپی کنید.

مرحله سوم : بازی را به صورت آفلاین اجرا نمایید.

اول بازی رو نصب میکنم ،
بطور پیش فرض در SD cart پوشه Android دارم اما داخل اون پوشه obb ندارم.
خودم این پوشه obb رو ایجاد کردم و "پوشه ای که از فایل فشرده شده اکسترکت کردم " رو داخل اون کپی می کنم .

زمان اجرای بازی پیغام خطای lost file میده و میخواد فایل دیتا رو دانلود کنه !! چیکار باید بکنم ؟؟؟

Rossin
17-07-2014, 22:50
سلام دوستان
میخوام بازی هایی که "فایل نصب apk + فایل دیتا " دارن رو روی گوشی huawei نصب کنم.
طبق دستور العمل نصب که توی اکثر سایتها هست عمل می کنم :

مرحله اول : فایل apk را دانلود و نصب کنید

مرحله دوم : پس از این کار فایل دیتا را دانلود و آن را از حالت فشرده خارج کنید و پوشه ی داخل آنرا در مسیر Android /obb کپی کنید.

مرحله سوم : بازی را به صورت آفلاین اجرا نمایید.

اول بازی رو نصب میکنم ،
بطور پیش فرض در SD cart پوشه Android دارم اما داخل اون پوشه obb ندارم.
خودم این پوشه obb رو ایجاد کردم و "پوشه ای که از فایل فشرده شده اکسترکت کردم " رو داخل اون کپی می کنم .

زمان اجرای بازی پیغام خطای lost file میده و میخواد فایل دیتا رو دانلود کنه !! چیکار باید بکنم ؟؟؟

این فولدر توی حافظه داخلی گوشی هست نه کارت حافظه!
من هم هوآوی دارم و بازی هارو به این طریق نصب و اجرا میکنم.
تا اونجایی که دیدم obb توی حافظه اینترنال و فولدر اندریود هست و اگر دستی این پوشه رو بسازید جواب نمیده.
بنظرم برنامه root explorer رو بریزید و از اونجا برید obb رو پیدا کنید و فایل رو اونجا کپی کنید.

amirhelp
28-08-2014, 14:44
شما فولدری که ساختید Obb حرف O را بزرگ نوشتید ؟