مشاهده نسخه کامل
: lenovo z510 / acer v5-573G/ acer v3-571G راهنمایی
سلام. من میخواستم lenovo z510 بخرم، ولی هر جا رو میبینم، نوشته صفحه ی نمایش خوبی نداره. کیفیت خوب تو بازی ها و فیلم هم برام مهمه. hp 450 هم میگن صفحه ش زیاد فرقی نداره با z510 و زیادم از hp خوشم نمیاد. الان دو تا مدل هست از acer که قیمت یکسانی با z510 دارن و کانفیگ خیلی خوبی دارن و صفحه نمایش شون هم خوبه. یکیش Acer Aspire V5-573G-74508G1Taii که البته مدل پردازنده ش U هستش ولی طبق شنیده هام تاثیری تو کشیدن بازی ها نداره و به خوبی جواب میده و اون یکی Acer Aspire V3-571G-73638G1TMaii که صفحه نمایشش فول اچ دی هستش و حتی مدل پردازنده ش هم QM!
حالا نظر شما چیه؟ چی کار کنم؟ کدومو بخرم؟
(سایت notebookcheck.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم به اولی 79 و به دومی 80 داده. به z510 هم 75 داده.)
فقط بگم به رنکینگ notebookcheck اصلا توجه نکن چون کانفیگی که تو ایران میخری با اون سایت فرق داره ولی به نکات دیگش میتونی اعتماد کنی.
من از z510 راضی ام ولی acer ها با توجه به قیمت ارزون نمیدونم ...
فقط بگم به رنکینگ notebookcheck اصلا توجه نکن چون کانفیگی که تو ایران میخری با اون سایت فرق داره ولی به نکات دیگش میتونی اعتماد کنی.
من از z510 راضی ام ولی acer ها با توجه به قیمت ارزون نمیدونم ...
ممنونم بابت توضیح... بعدش شما هم قبل از خرید z510 همین حرفا رو در مورد صفحه نمایش شنیده بودین و رفتین خریدیدن؟ اگه آره، بعد از خریدن متوجه درست بودن حرفا شدین یا فهمیدیدن که زیادی بزرگش کردن و خیلی هم خوب میشه فیلم دید و بازی کرد؟
mg_mahyar
18-07-2014, 01:51
سلام
بودجه و کاربرد رو بفرمایید
ایسر خوبه ولی بدنه مناسبی نداره و اون دتای دیگه هم نمایشگر مناسبی ندارند. نهاستا کاربرد و بودجه رو بفرمایید
سلام
بودجه و کاربرد رو بفرمایید
ایسر خوبه ولی بدنه مناسبی نداره و اون دتای دیگه هم نمایشگر مناسبی ندارند. نهاستا کاربرد و بودجه رو بفرمایید
بودجه در حد همون z510، کاربری هم فیلم و بازی.
mg_mahyar
18-07-2014, 02:28
z510 کانفیگ های متفاوتی داره عدد بودجه لطفا
z510 کانفیگ های متفاوتی داره عدد بودجه لطفا
اوه حق با شماست. core i 7, 8 GB ram. حدود دو ملیون پونصد، یه کم کمتر، بیشتر
mg_mahyar
18-07-2014, 04:28
Name:Asus X550 ld
Processor: Intel Core i5 4200U
CPU Speed: 1.6~2.6GHz
RAM: 6
Hard Disk: 1TB
Screen Size: 15.6
Graphic: GeForce GT 720M 2GB
Weight: 2.3
مدلهای جدیدش با قیمت 1900 با گارانتی آواژنگ قیمت گرفتند ولی دیجی کالا زده 2400 . یعنی 500 اختلاف قیمت هست ولی در محدوده شماست. به هر صورت چند جا قیمت بگیر بعدا بخر
Intel® Core™ i7-4500U-1.8GHz
- 4GB DDR3 RAM, 500GB SATA HDD
- NVIDIA GeForce GT 820M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پایه خنککننده هم بخر براش
mg_mahyar
18-07-2014, 04:41
اگر هم بخوای ایسر بخری v3 571g با پردازنده Core i7 3620QM و نمایشگر FullHD هست البته بدنه کمی گرماش برای بازی زیاده و جنس بدنه حس خوبی نمیده ولی از همه گزینه ها به لحظا سخت افزاری بهتره.
بازم تصمیم با شماست به نظرم ایسر گزینه خوبیه ولی اگر نمیخواهید و بازی در حد نرمال میکنید ایسوز گزینه خوبیه.
در غیر این صورت یا کمی صبر کنید شاید محصولات جدید تر بیاد و یا اینکه
Fujitsu LifeBook AH544
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm SATA
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 720M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
خیلی ممنونم. با همه ی بررسی هام و بررسی این دو تا گزینه هم که گفتین دیدم دلم فقط به z510 راضی میشه. این asus جواب کارای منو نمیده، فوجیتسو هم نارضایتی های مختلف دیدم ازش. این مساله ی داغ کردن هم برام مهمه. یکی از آشنایان فقط واسه اینکه داغ میکنه لپتاپش، داره میفروشه که جاش z510 بگیره. میگفت یکی از آشنایان z510 داره کلی بازی کردیم نه داغی، نه هیچی. فقط ازش پرسیدم صفحه نمایشش چطوره به فکر فرو رفت. گفت دقت نکردم. طبق اطلاعاتم هم acer v3 خیلی داغ میکنه. فقط میمونه acer v5 که میترسم برم بخرمش و متوجه بشم صفحه نمایشش همچون فرقی هم با z510 نداره و کانفیگش هم که پایینتره خلاصه کلاه بره سرم.
mg_mahyar
18-07-2014, 18:56
خیلی ممنونم. با همه ی بررسی هام و بررسی این دو تا گزینه هم که گفتین دیدم دلم فقط به z510 راضی میشه. این asus جواب کارای منو نمیده، فوجیتسو هم نارضایتی های مختلف دیدم ازش. این مساله ی داغ کردن هم برام مهمه. یکی از آشنایان فقط واسه اینکه داغ میکنه لپتاپش، داره میفروشه که جاش z510 بگیره. میگفت یکی از آشنایان z510 داره کلی بازی کردیم نه داغی، نه هیچی. فقط ازش پرسیدم صفحه نمایشش چطوره به فکر فرو رفت. گفت دقت نکردم. طبق اطلاعاتم هم acer v3 خیلی داغ میکنه. فقط میمونه acer v5 که میترسم برم بخرمش و متوجه بشم صفحه نمایشش همچون فرقی هم با z510 نداره و کانفیگش هم که پایینتره خلاصه کلاه بره سرم.
هر طور مایلید.
در مورد گرافیک GT740 خیلی از 720 بالاتره ، صفحه نمایش در بازی و فیلم خیلی اهمیت داره ولی یه لپ تاپ مالتی مدیا رو با صفحه آشغال نمیزنن خیالت راحت. اگه قبلا با مانیتور IPS کار کردی شاید اولش یجوری باشه ولی خیلی تاثیر گذار نیست مگه اینکه برای کار گرافیکی بخوای که قیمت خیلی بالا میره.
در مورد cpu اگه برای بازی بخوای i5 سری U یکم ضعیفه ولی i7 سری U یا i5 سری M خوبه (مثل 4200M در z510 ). دلیلش اینه که سری U باتوجه به بازی گرم میشه و ممکنه در اورکلاکش تاثیر بذاره.
گرمای سیستم هم با توجه به قدرت سخت افزار و خنک کنندگی (مثل بدنه آلومینیومی) میتونه زیاد بشه ، اما من با تنطیمات نسبتا بالا Assassins Creed 4 و GHOSTS رو تست کردم نه cpu , نه گرافیک مشکل گرمای زیاد نداشتن.
acer همیشه روی کاغذ کانفیگ خوبی داره ولی از نظر کیفیت ساخت و دوام خیلی نمیشه مطمئن بود .
در مورد گرافیک GT740 خیلی از 720 بالاتره ، صفحه نمایش در بازی و فیلم خیلی اهمیت داره ولی یه لپ تاپ مالتی مدیا رو با صفحه آشغال نمیزنن خیالت راحت. اگه قبلا با مانیتور IPS کار کردی شاید اولش یجوری باشه ولی خیلی تاثیر گذار نیست مگه اینکه برای کار گرافیکی بخوای که قیمت خیلی بالا میره.
در مورد cpu اگه برای بازی بخوای i5 سری U یکم ضعیفه ولی i7 سری U یا i5 سری M خوبه (مثل 4200M در z510 ). دلیلش اینه که سری U باتوجه به بازی گرم میشه و ممکنه در اورکلاکش تاثیر بذاره.
گرمای سیستم هم با توجه به قدرت سخت افزار و خنک کنندگی (مثل بدنه آلومینیومی) میتونه زیاد بشه ، اما من با تنطیمات نسبتا بالا Assassins Creed 4 و GHOSTS رو تست کردم نه cpu , نه گرافیک مشکل گرمای زیاد نداشتن.
acer همیشه روی کاغذ کانفیگ خوبی داره ولی از نظر کیفیت ساخت و دوام خیلی نمیشه مطمئن بود .
ممنونم از راهنمایی تون. هر چند هنوز دو دلم. مونده م اصن. تنها راهی که منو به یقین برسونه الان، اینه که یه نفر که z510 داشته با یه نفر که Acer Aspire V3-571G-73638G1TMaii داشته با هم رفیق بودن، هر دو واسه همدیگه رو دیده بودن، چند ماه کار کرده بودن، الان میومدن یکیشون به من میگفت من اگه زمان برگرده عقب اون یکیو میخرم، که البته محاله. خلاصه باز باید بچرخم
parsicola
20-07-2014, 10:41
ممنونم از راهنمایی تون. هر چند هنوز دو دلم. مونده م اصن. تنها راهی که منو به یقین برسونه الان، اینه که یه نفر که z510 داشته با یه نفر که Acer Aspire V3-571G-73638G1TMaii داشته با هم رفیق بودن، هر دو واسه همدیگه رو دیده بودن، چند ماه کار کرده بودن، الان میومدن یکیشون به من میگفت من اگه زمان برگرده عقب اون یکیو میخرم، که البته محاله. خلاصه باز باید بچرخم
سلام
شما میتونی از لینک زیر تجربه کامل یه لب تاپ ایسر رو ببینی و بخونی که توسط یکی از کاربرهای خوب فروم نوشته شده که شاید در تصمیم گیری کمکتون کنه. لنوو لب تاپ بدی نیست . من با این لب تاپ لنوو چند ساعت کار کردم که نمیتونه تجربه کافی برای اظهار نظر باشه اما در همون چند ساعت تصویرش کاملا تو مخم بود مخصوصا نور کم پس زمینه. یعنی در نور اتاق هم تصاویر روشنائی بالا و شفافی نداشتند و همش میخواستم نور زمینه رو زیاد کنم! . شایدم من کمی سختگیر بودم و مدام با روشنائی تصویر لب تاپ خودم مقایسه میکردم. جالبه که روشنائی تصویر لب تاپ خودم هم راضیم نمیکنه. در بقیه موارد مشکلی نداشت.
انتخاب ، معرفی و نقد کامل ACER ASPIRE V5-573G
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز از من میشنوی ایسر بخر. ایسر کارش حرف نداره و از همه استاندارد تره...
خیلی ممنونم از همه تون. با این همه این شکلی اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم. باید خودم ببینمش. بازم تشکر ازتون
jamevela
08-08-2014, 23:21
سلام بچه هااااا
خواهشا کمکم کنید موندم بین این دو لپ تاپ کمکم کنید فردا میخوام بخرم میگن لنوو تو i7 بسار داغ میکنه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شنیدم ایسر هم داغ میکنه ،اینم درسته؟؟؟؟؟
کلا کدومو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککککک:n 28::n28::n28:
hobor971
16-08-2014, 15:33
خریدی یا نه ؟
همه لب تاپها داغ می کنند . مخصوصا تو بازی های سنگین . مگر اینکه یک لبتاپ مخصوص بازی بگیری .
ببین با این رنج قیمت بنظر من همین دو گزینه هست یعنی acer v5 و lenovo z510 هر دوتاش در یه رنجه . من ایسر خریدم . خوبه . همه کاری باهاش می کنم . تو بازی سنگینی مثل cod ghost بالای لبتاپ خیلی داغ شد . ولی مثلا فیفا 14 خوب بود . اگه خیلی واست مهمه صبر کن و پول جمع کن برو سمت N550 یا N56 از ایسوس
ایسر نقطه ضعفش یکی کیبوردش هست که بنظر من برای تایپ خوبه اما برای بازی با توجه به فشار مضاعفی که بهش میاد خیلی محکم نیست
صفحه نمایش هم برای V5 فول اچ دی نیست
کلا یه پیشنهاد بکنم . هرچی می گیری سعی کن حتما پنل IPS و فول اچ دی باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.