مشاهده نسخه کامل
: کار نکردن موس پی اس2
mohammad reza_73
17-07-2014, 17:57
سلام به همه ی دوستان:n16:
من چند ماه پیش پورت های یو اس بیم از کار افتاد:n03: و برای موس یه تبدیل پی اس 2 خریدم و چند روز پیش تبدیل خراب شد و تا الان 4 -5 تا تبدیل خریدم هیچ کدوم کار نمیکنه:n13: پورت پی اس 2 (پورتی که داخل کیس هست و تبدیل رو بهش وصل میکنم)و موس سالم هستن فقط تبدیل هایی که می خرم تا حالا روی سیستم دیگه ای تست نکردم.راستی سیستم رو ریست هم می کنم ولی بازم کار نمیکنه فقط چراغ موس روشنه.قبلا وقتی موس رو با تبدیل وصل میکردم کیس یه بوق میزد و وقتی ریست میکردم موس کار میکرد ولی الان کیس بوق نمی زنه.
به نظر شما مشکل از چی هست؟
به نظر من درایورهای سیستم و بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد باید پاور و مین سیستم بررسی بشه بهتره با یک موس ps2 هم تست کنید اگه بازم مشکل بود مشکل یا از خود پورت است یا از طرف i/o است البته به شرطی که پاور و بایوس مشکلی نداشته باشه
mohammad reza_73
17-07-2014, 18:11
منظورت از درایور های سیستم و I/Oچیه؟
بایوس رو با BIOS@ اپ کردم نشد!
منظورت از درایور های سیستم و I/Oچیه؟
بایوس رو با BIOS@ اپ کردم نشد!
درایورهای چیپست و یو اس بی که بعد از نصب ویندوز نصب میکنید منظورم بود
یک چیپ است که وظیفه کنترل پورت ps2 رو به عهده دارد مربوط به مین است با یک کیبورد ps2 هم تست کنید
mohammad reza_73
18-07-2014, 12:47
اپدیت کردم اما نشد:n28:
من کیبوردم ps2 هست با هر دو تا پورت کار میکنه
یه چیز دیگه ای که هست وقتی سی دی که فایل صوتی داره رو با مدیا پلیر اجرا میکنم ارورthe request could not be performed because of i/o
device error
میده
این ارور با i/o یی که شما گفتین ربط نداره؟:n13:
اپدیت کردم اما نشد:n28:
من کیبوردم ps2 هست با هر دو تا پورت کار میکنه
یه چیز دیگه ای که هست وقتی سی دی که فایل صوتی داره رو با مدیا پلیر اجرا میکنم ارورthe request could not be performed because of i/o
device error
میده
این ارور با i/o یی که شما گفتین ربط نداره؟:n13:
نه اون نیست
الان یو اس بی های عقب کلا کار نمیکنه ؟ از بایوس یو اس بی ها فعال است ؟
mohammad reza_73
18-07-2014, 16:51
نه.دوتا پورت یو اس بی عقب و دو پورت جلو کار نمیکنه. وقتی موس رو به usb وصل میکنم فقط چراغش روشنه
بله از بایوس فعال هست سه گزینه ای که مربوط به یو اس بی هست فعاله(موس یو اس بی.کیبورد یو اس بی و یواس بی کنترلر هر سه فعاله)
مشکل از برق رسانی نیس؟من xpدارم ولی توی win7 فکر کنم یه گزینه توی پاور منیجمنت داره که میتونه برق یو اس بی رو قطع کنه توی xp همچین چیزی وجود نداره؟
نه.دوتا پورت یو اس بی عقب و دو پورت جلو کار نمیکنه. وقتی موس رو به usb وصل میکنم فقط چراغش روشنه
بله از بایوس فعال هست سه گزینه ای که مربوط به یو اس بی هست فعاله(موس یو اس بی.کیبورد یو اس بی و یواس بی کنترلر هر سه فعاله)
مشکل از برق رسانی نیس؟من xpدارم ولی توی win7 فکر کنم یه گزینه توی پاور منیجمنت داره که میتونه برق یو اس بی رو قطع کنه توی xp همچین چیزی وجود نداره؟
تنظیمات پاور آپشن هم میتونه باشه ولی بعد از نصب ویندوز نباید این مشکل ر و داشته باشید اگه بعد از نصب ویندوز و آپدیت درایور و در صورت نداشتن ویروس و آپدیت بودن بایوس و فعال بودن در بایوس بازم این مشکل است میتونه سخت افزاری هم باشه بهتره با یک پاور دیگه هم سیستم تست بشه
برای یو اس بی ها ی عقب یک دور درایور یو اس بی رو از دیوایس مینیجر آنیستال و دوباره نصب کنید برای یو اس بی های جلو سیمشو بکنید سیمشو تمیز کنید و روی یک پین دیگه تست کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.