مشاهده نسخه کامل
: بستن درایوهای هارد
باسلام خدمت دوستان من اگربخواهم هنگام نصب برنامه یا بازی اطلاعات وارد درایو c نشود باید چکارکنم این سیستم برای یکی ازدوستان هست که همیشه با نصب برنامه ها پر میشود من میخواهم حجم کمتری به درایو c بدم و آن را ببندم که اطلاعات وارد آن نشود .
ata.royalfalcon
17-07-2014, 14:38
باسلام خدمت دوستان من اگربخواهم هنگام نصب برنامه یا بازی اطلاعات وارد درایو c نشود باید چکارکنم این سیستم برای یکی ازدوستان هست که همیشه با نصب برنامه ها پر میشود من میخواهم حجم کمتری به درایو c بدم و آن را ببندم که اطلاعات وارد آن نشود .
سلام .
معمولاً در هنگام نصب برنامه یا بازی ، مسیر نصب را از شما میپرسد که میتونید درایو دیگری را تعیین کنید . به هرحال اگر درایو C توسط OS و هر برنامه دیگری استفاده نمیشود و درایوی هم نباشد که OS روی آن نصب شده میتونید از Disk management حروف (Letter) آن درایو را بدون از بین رفتن اطلاعات ، حذف کنید .
این که فرمودید میدونم استفاده کننده پسربچه است مسیر دادن بلد نیست اکثربازیها را روی c نصب کرده .
این که فرمودید میدونم استفاده کننده پسربچه است مسیر دادن بلد نیست اکثربازیها را روی c نصب کرده .
ایشون اگه بلدن بازی نصب کنند عجیبه بلد نیستن مسیر بازی رو عوض کنند بهش یاد بدید و بگید که مسیر چطوری عوض میشه و بگید روی درایو c نریزه
بهترین راه تعویض محل نصب بازی است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.