مشاهده نسخه کامل
: یه سوال در مورد باطری مادر بورد
ali_mohandes
17-07-2014, 13:01
سلام دوستان مادر بوردمن770de3lازراک هستش می خواستم تنظیمات بایوس رو دیفالت کنم می خوام بدونم اگه باطری مادربورد رو در بیارم وباید چقدر وقت دیگه جابزنم؟راستی تنظیم کردن دوباره بایوس لازمه؟لطفا جواب بدیدممنون
باتری را در بیار و طبق راهنمایی دفترچه اش clear cmos بکن
ali_mohandes
17-07-2014, 17:43
میشه خودتون بگید چطوریclear cmosکنم تودفترچه چیزی در این مورد ننوشته بود
TREASURES
17-07-2014, 20:40
میشه خودتون بگید چطوریclear cmosکنم تودفترچه چیزی در این مورد ننوشته بود
برای دیفالت کردن تنظیمات بایاس لازم به برداشتن باتری و CLEAR CMOS نیست اگه بردتون مشکل نداشته باشه
تو تنظیمات خود بایاس که معوملا تب آخر هست میشه به حالت دیفالت برگردوند
اگر هم مشکل داشته باشه و بخواید دیفالت کنید میشه با جدا کردن باتری به مدت 10 دقیقه یا تغییر دادن وضعیت جامپر CLEAR CMOS از حالت 1-2 به حالت 2-3 میشه بایاس رو دیفالت کرد
ali_mohandes
18-07-2014, 05:27
برای دیفالت کردن تنظیمات بایاس لازم به برداشتن باتری و CLEAR CMOS نیست اگه بردتون مشکل نداشته باشه
اگر هم مشکل داشته باشه و بخواید دیفالت کنید میشه با جدا کردن باتری به مدت 10 دقیقه یا تغییر دادن وضعیت جامپر CLEAR CMOS از حالت 1-2 به حالت 2-3 میشه بایاس رو دیفالت کرد
میشه یه کم توضیح بدید حلت1-2به حالت2-3چطوریه؟راستی همون یه باطریه دیگه؟
amir200812
18-07-2014, 06:56
این جامپر روی تمام بورد ها هست؟
چون روی بورد های حرفه ای دیدم که یک کلید جداگانه برای این کار هست ولی روی بورد های معمولی جامپر یا کلید کلیر سیموس ندیدم.
ali_mohandes
18-07-2014, 07:08
چون روی بورد های حرفه ای دیدم که یک کلید جداگانه برای این کار هست ولی روی بورد های معمولی جامپر یا کلید کلیر سیموس ندیدم.
مادر بورد من نیمه حرفه ای هستش(کنکتور8پینه برای تغذیه پردازنده)
roya.rashidi
18-07-2014, 07:18
مادر بورد من نیمه حرفه ای هستش(کنکتور8پینه برای تغذیه پردازنده)
10دقیقه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به محض اینکه در بیاری ریست میشه به شرطی که پاورت به برق وصل نباشه .
باطری رو دربیاری خیلی راحتری تا چامپر .
TREASURES
18-07-2014, 09:05
معمولا 90 درصد بردها این جامپر رو دارند
اگه رو برد سیستم ایشون نبود همون باتری جوابگو هست
TREASURES
18-07-2014, 09:09
10دقیقه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به محض اینکه در بیاری ریست میشه به شرطی که پاورت به برق وصل نباشه .
باطری رو دربیاری خیلی راحتری تا چامپر .
دوست عزیز برای این گفتم چند دقیقه صبر کنه تا برق ذخیره شده در خازن های برد به طور کامل تخلیه بشه و برق رسانی به مدارات برد به صفر برسه (البته باید زمانی که باتری جدا میشه دکمه ی پاور رو به مدت 20 تا 30 ثانیه فشار داد تا الکتریسیته تخلیه بشه)
ali_mohandes
19-07-2014, 20:28
دوست عزیز برای این گفتم چند دقیقه صبر کنه تا برق ذخیره شده در خازن های برد به طور کامل تخلیه بشه و برق رسانی به مدارات برد به صفر برسه (البته باید زمانی که باتری جدا میشه دکمه ی پاور رو به مدت 20 تا 30 ثانیه فشار داد تا الکتریسیته تخلیه بشه)
ببخشید که دوباره می پرسم زمانی که این کارو انجام دادم ووقتی باطری رو جازدم وسیستم رو روشن کردم راحت بالامیاد ویندوز؟یا باید روی بایوس تنظیمات خاصی انجام بدم؟
roya.rashidi
19-07-2014, 20:45
ببخشید که دوباره می پرسم زمانی که این کارو انجام دادم ووقتی باطری رو جازدم وسیستم رو روشن کردم راحت بالامیاد ویندوز؟یا باید روی بایوس تنظیمات خاصی انجام بدم؟
مشکل خاصی پیش نمیاد . اگرم پیش بیاد با یه تنظیم کوجولو درس میشه .
ali_mohandes
20-07-2014, 11:54
مشکل خاصی پیش نمیاد . اگرم پیش بیاد با یه تنظیم کوجولو درس میشه .
سلام منظورم این بود که تنظیم تخصصی می خوادیعنی خودم می تونم این کارو انجام بدم؟
roya.rashidi
20-07-2014, 20:34
سلام منظورم این بود که تنظیم تخصصی می خوادیعنی خودم می تونم این کارو انجام بدم؟
نمیدونم شما میدونید یانه . شاید بوتش بهم بخوره یا ahci/ata عوض شه .
ali_mohandes
20-07-2014, 20:39
نمیدونم شما میدونید یانه . شاید بوتش بهم بخوره یا ahci/ata عوض شه .
ahci/ataچیه؟
roya.rashidi
20-07-2014, 21:21
تنظیمات مربوط به نوع اتصال مادربرد به هارده. البته تا اونجا که من میدونم .
ali_mohandes
20-07-2014, 21:26
تنظیمات مربوط به نوع اتصال مادربرد به هارده. البته تا اونجا که من میدونم .
اگه فقط همین باشه خوبه
همینه؟
roya.rashidi
20-07-2014, 21:32
اگه فقط همین باشه خوبه
همینه؟
اره . مشکل خاصی نداره .
خود مادربرد پیش فرض ahci هستش . ولی اگه خودتون قبلا رو ata گذاشته باشین بعد عوض بشه دیگه ویندوز لود نمیشه .
ali_mohandes
21-07-2014, 11:42
اره . مشکل خاصی نداره .
خود مادربرد پیش فرض ahci هستش . ولی اگه خودتون قبلا رو ata گذاشته باشین بعد عوض بشه دیگه ویندوز لود نمیشه .
ینی باید از اول ویندوز عوض کنم؟یا روی ataقراربدم؟
roya.rashidi
21-07-2014, 20:11
ینی باید از اول ویندوز عوض کنم؟یا روی ataقراربدم؟
نه هیچ وقت بعد از نصب ویندوز اینو عوض نکنید. چون دیگه لود نمیشه .
ahci هم بهتره دلیلشو دقیق نمیدونم .
شایدم بایوستون نداشته باشه مهم نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.