مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن لپتاپ در حالت استفاده از باطری و کالیبره کردن
hosseinonline8000
17-07-2014, 08:21
سلامن وقتی باطری لپتاپم حدود 25% مونده یکدفعه لپتاپ خاموش میشه انگار باطریش تموم میشه .
برای این من اومدم باطری را کالیبره کردم و گذاشتم وقتی باطری کامل خالی شد و خود لپتاپ خاموش شد بعد از 5 ساعت به شارژ زدم تا فول شارژ بشه ولی این روشم جواب نداد و همونطوری هست .
چکازش کنم ؟
ata.royalfalcon
17-07-2014, 09:34
سلامن وقتی باطری لپتاپم حدود 25% مونده یکدفعه لپتاپ خاموش میشه انگار باطریش تموم میشه .
برای این من اومدم باطری را کالیبره کردم و گذاشتم وقتی باطری کامل خالی شد و خود لپتاپ خاموش شد بعد از 5 ساعت به شارژ زدم تا فول شارژ بشه ولی این روشم جواب نداد و همونطوری هست .
چکازش کنم ؟
سلام .
ازقسمت Control Panel روی Power Option کلیک کنید (یا اینکه در قسمت search box منوی استارت power option را تایپ کنيد) و سپس روی Change Plan Settings کلیک و سپس روی Change Advanced Power Settings کلیک کنید و طبق عکس زیر میتونید low battery action و همچنین Critical battery action را غیر فعال کنید . یا اینکه به جای غیر فعال کردن موارد گفته شده ، low battery level و Critical battery level را کاهش بدید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hosseinonline8000
17-07-2014, 12:03
سلام .
ازقسمت Control Panel روی Power Option کلیک کنید (یا اینکه در قسمت search box منوی استارت power option را تایپ کنيد) و سپس روی Change Plan Settings کلیک و سپس روی Change Advanced Power Settings کلیک کنید و طبق عکس زیر میتونید low battery action و همچنین Critical battery action را غیر فعال کنید . یا اینکه به جای غیر فعال کردن موارد گفته شده ، low battery level و Critical battery level را کاهش بدید .
این کار را هم کردم و این موارد در آخرین حد و روی 5% هستن چون برای من Critical battery action در حالت باطری گزینه ی DoNothing نداره .
سنسور باطری در تخمین میزان ظرفیت باطری اشکال داره و نمیتونه درست بگه چقدر از ظرفیت باطری مونده بخاطر همین ممکنه بگه 40% باقی مونده ولی یکدفعه سیستم خاموش بشه چون باطریش تموم شده .
این روش کالیبره باطری صحیحه و حتما جواب میده ؟
مدل لپتاپ ایسوس k53sv هست .
H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 13:07
سلام
مدل لب تاب من
HP Pavilion G6
هست
وقتی باطری به 85 درصد می رسه یک هو خاموش می کنه
:n30:
نه پیامی
نه هشداری نه هیچی
وقتی باطری 100 درصد هست می گه 3 ساعت و 45 دقیقه دیگه
ولی بیشتر از نیم ساعت نمی کشه
---
اومدم گذاشتم باطی خالی شه به پیشنهاد یکی از دوستان
بعد گذاشتمش تو پلاستیک فریز بعد تو فریزر
بعد 2 ساعت از فریزر در آوردم زدم به شارژ بعد همون اش و همون کاسه
:n30:
gamalboz
26-12-2015, 10:41
من باتری لپ تاپ ایسر e1-571G قبل کالیبره کردن ۳ساعت نیم شلرژ نگه میداشت.کالیبره ش کردم گذاشتم شارژش کامل خالی شد ولی ۱روز بعد زدمش شارژ بشه،الان ۱ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره.چیکار کنم که مث قبل شه؟
محمد7966
26-12-2015, 10:50
من باتری لپ تاپ ایسر e1-571G قبل کالیبره کردن ۳ساعت نیم شلرژ نگه میداشت.کالیبره ش کردم گذاشتم شارژش کامل خالی شد ولی ۱روز بعد زدمش شارژ بشه،الان ۱ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره.چیکار کنم که مث قبل شه؟
باطری رو چند سال دارید معمولا تا 2 یا 3 سال کشش ندارند و باید به فکر باطری نو باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.