ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : AS Roma | جالوروسی ها

MCSE MAN
17-07-2014, 02:38
سال تأسیس : 1927

ورزشگاه : المپیکو رم { ظرفیت 72,698 }

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مالک باشگاه : جیمز پالوتا

مربی : رودی گارسیا

افتخارات:

3 قهرمانی در سری آ ایتالیا
9 قهرمانی در کوپا ایتالیا
2 قهرمانی در سوپر کاپ ایتالیا

سایت رسمی باشگاه:

romantic
17-07-2014, 09:17
بازیکنای مهمی که این فصل به رم اومدن سیدو کیتا، اشلی کول، ایمانوئلسون و خوان ایتربه هستن.
از این 4 نفر بهترین خرید اشلی کول هست که بازیکن آزاد اومد. سمت چپ رم فصل قبل ضعیف بود ولی الان کاملا تضمین شده است.
اگر هافبک های تیم جدا نشن، رم با توجه به تغییرات یووه، میتونه این فصل قهرمانی سری آ رو تصاحب کنه.

B3HZ@D
17-07-2014, 10:42
درود

به نظر من ایتوربه بهترین خرید رم بوده . فصل پیش عملکرد خیلی خوبی برای ورونا داشت و یکی از عوامل موفقیت و نتیجه گیری های مناسب این تیم بود .
هم توی دفاع و هم توی حمله کمک زیادی به تیم میکرد و سرعت خیلی زیادی داره که با همین سرعتش توی ضد حملات ورونا تاثیر زیادی داشت و خیلی از گل های تونی روی پاس گل های این بازیکن و فرارهاش به ثمر رسید .

شوت زن خوبی هم هست و ضربات آزادش هم بد نیست . در کل یک خرید کامل برای آینده محسوب میشه و میتونه سال ها تضمین کننده نیاز رم باشه و اگر هم رم زمانی تصمیم به فروشش بگیره با توجه به سنش میتونه پول خوبی از اون کسب کنه .
در کل خرید خیلی خوبیه و بنده شخصن تائیدش میکنم :n02:

با توجه به عملکرد خیلی خوبی که رم در فصل قبل داشت و خریدهای مناسبی که امسال داشته یکی از مدعیان جدی قهرمانی برای فصل پیش روست .

راستی ممنون بابت تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MCSE MAN
19-07-2014, 09:51
پیراهن های فصل 2014-2015

MCSE MAN
22-07-2014, 23:05
رونمایی از پیراهن رم برای بازیهای خارج خانه فصل ۱۵-۲۰۱۴

رم به طور رسمی از پیراهنش برای بازیهای خارج خانه در فصل ۱۵-۲۰۱۴ رونمایی کرد.
همان طور که گزارش ها و تصاویر منتشر شده در رسانه ها نشان می دادند این پیراهن سفید است و یک خط قرمز و زرد روی آن دیده می شود.
طرح این پیراهن هم از پیراهن دهه ۶۰ جالوروسی الهام گرفته شده است.
در داخل یقه پیراهن هم این شعار نوشته شده: «به رم بدون چون و چرا عشق می ورزی.»
نایک پیراهن های جدید رم را تولید می کند و این شرکت مشهور با باشگاه ایتالیایی قراردادی ۱۰ ساله دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

رم تا الآن تو فصل نقل و انتقالات اسکلت تیمش رو حفظ کرده که کار خیلی مهمی بوده. فقط دودو بازیکنی بود که نسبتا زیاد بازی کرد (به خاطر مصدومیت بالزارتی) و از تیم جدا شد این فصل. تادی هم خیلی تک و توک بازی میکرد
البته ممکنه بین بناتیا، لیاییچ و دسترو یکیشون برن
ورودی های تیم هم با توجه به بودجه کم 30 میلیونی که در نظر گرفته بودن برای امسال، میشه گفت خوب بوده
احتمالا یه مدافع هم برای نیمکت جذب میشه که در حال حاضر تولوی که فصل پیش هم از نیم فصل به صورت قرضی تو رم بازی میکرد،شانسش بیشتره
با توجه به اینکه امسال رم باید تو 3 جبهه بجنگه، نیمکت رو قوی تر کردن و تقریبا برای هر پست 2 بازیکن داریم.

تا اینجای کار ترکیبمون برای فصل بعد اینجوری به نظر میرسه:

تیم اول:

دی سانتیس

کول ..................کاستان ................. بناتیا ................... مایکون

دروسی
استروتمن ............................پیانیچ

ژروینیو .................توتی ................. ایتوربه

تیم دوم:

اسکورپسکی

امانوئلسون ............... رومانیولی ............... تولوی .............. توروسیدیس

کیتا
ناینگولان ........................ اوچان

لیاییچ .................... دسترو .................... فلورنزی

MCSE MAN
25-07-2014, 10:47
ساباتینی با یه حرکت انتحاری آستوری رو از چنگ لاتزیو درآورد و باهاش قرارداد بست! قرارداد قرضی با حق خرید در پایان فصل
این چند سال هر دفعه تو فصل نقل و انتقالات، اسم آستوری تو گزینه های رم بود که هیچوقت عملی نمیشد
واقعا عجیبه اگه با این همه خریدی که کردیم فروش خاصی نداشته باشیم! بناتیا؟! لیاییچ؟! دسترو؟! استروثمن؟!

تو اولین بازی دوستانه تیم زیر 21 ساله های اندونزی رو 3-1 . با گل های فلورنزی، اوچان و بوریلو بردیم که گارسیا هر 30 دقیقه کل تیم رو عوض میکرده!

رم تو دومین بازی دوستانه اش هم 1-0 لیورپول رو با گل بوریلو ( یا گل به خودی اگر!) برد. هر دو تیم به چندتا از بازیکنای اصلیشون استراحت دادم و بیشتر از بازیکنای ذخیره و جوونشون استفاده کردن

البته نتایج این بازی های دوستانه زیاد مهم نیست و مهم هماهنگی تیم و شناخت بیشتر مربی و بازیکنا از همدیگه و از سبک بازی ای هست که قراره در طول فصل ارائه بدن

از فردا هم بازی های رم تو جام International Champions Cup شروع میشه که تو بازی اولمون باید به مصاف منچستر بریم

MCSE MAN
27-07-2014, 03:36
رم 2 - 3 منچستر

نیمه اول منچستر اکثر بازیکنای اصلیش تو زمین بود و رم تیم دوم رو گذاشته و نیمه دوم برعکس شد
تو نیمه اول فقط بناتیا از تیم اصلی تو زمین بود و دسترو ایتوربه هم که بودن، معلوم نیست تو ترکیب اصلی فصل قرار بگیرن
ولی از نیمه دوم کم کم بازیکن های اصلی اومدن تو و از دقیقه 65 تقریبا تیم اصلی بازی کرد (البته بازم مایکون، استروتمن و ژروینیو نبودن)

عملکرد تیم واقعا قابل قبول و امیدوار کننده بود. جلوی تیمی بازی کردیم که یکی از بهترین های اروپاست و امسال خیلی با سال پیش فرق میکنه و مطمئنا میترکونه
با جوونامون نیمه اول رو هم خوب شروع کردیم و چند تا موقعیت داشتیم که استفاده نکردن و تو 15 دقیقه پایانی رونی و ماتا نتیجه رو 3-0 کردن
نیمه دوم هم با سوپر گل پیانیچ از فاصله 60 متری و پنالتی توتی 2 گل زدیم و بازی 3-2 شد

جو ورزشگاه هم وحشتناک به نفع منچستر بود! همه هم لباس های منچستر رو پوشیده بود!
اگه کسی بازی رو میدید و به زمین دقت نمیکرد و از قبل نمیدونست کجا برگزار میشه، فکر میکرد تو الترفورده بازی!

این اوچان خیلی خوبه. با توجه به هافبک ای خوبی که داریم اگه بازی بهش برسه پدیده امسال رم خواهد بود

اینم خلاصه بازی:

MCSE MAN
28-07-2014, 23:16
قرعه کشی فصل ۲۰۱۴/۱۵ سری آ

هفته اول: رم-فیورنتینا(۹ شهریور، ۵ بهمن)
هفته دوم: امپولی-رم(۲۳ شهریور، ۱۲ بهمن)
هفته سوم: رم-کالیاری(۳۰ شهریور، ۱۹ بهمن)
هفته چهارم: پارما-رم(۲ مهر، ۲۶ بهمن)
هفته پنجم: رم-ورونا(۶ مهر، ۳ اسفند)
هفته ششم: یوونتوس-رم(۱۳ مهر، ۱۰ اسفند)
هفته هفتم: رم-کیه وو(۲۷ مهر، ۱۷ اسفند)
هفته هشتم: سمپدوریا-رم(۴ آبان، ۲۴ اسفند)
هفته نهم: رم-چزنا(۷ آبان، ۲ فروردین)
هفته دهم: ناپلی-رم(۱۱ آبان، ۱۵ فروردین)
هفته یازدهم: رم-تورینو(۱۸ آبان، ۲۳ فروردین)
هفته دوازدهم: آتالانتا-رم(۲ آذر، ۳۰ فروردین)
هفته سیزدهم: رم-اینتر(۹ آذر، ۶ اردیبهشت)
هفته چهاردهم: رم-ساسولو(۱۶ آذر، ۹ اردیبهشت)
هفته پانزدهم: جنوا-رم(۲۳ آذر، ۱۳ اردیبهشت)
هفته شانزدهم: رم-میلان(۳۰ آذر، ۲۰ اردیبهشت)
هفته هفدهم: اودینزه-رم(۱۶ دی، ۲۷ اردیبهشت)
هفته هجدهم: رم-لاتزیو(۲۱ دی، ۳ خرداد)
هفته نوزدهم: پالرمو-رم(۲۸ دی، ۱۰ خرداد)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این دفعه بازی های سختمون پخش تر شده نسبت به سال های قبل ولی بازم مثل همیشه بیشتر بازی های حساسمون افتاده برای آخر فصل!
آخر نیم فصل اول خیلی مهمه. هم بازی های سختمون تو لیگ و هم بازی های مرگ و زندگیمون تو دوره گروهی لیگ قهرمانان

clau
28-07-2014, 23:22
رم با خریدهای خوبی که انجام داده مثل خرید آستوری- ایتوریه و ....

امسال شانس زیادی برای قهرمانی در سری آ داره

:n16:

MCSE MAN
27-08-2014, 21:20
بالاخره بن عطیه به 26+4 میلیون فروخته شد و یکی از ارکان تیم تو فصل پیش رو از دست دادیم. البته خودش یه جورایی میخواست که بره
بلافاصله مانولاس جوون رو با 13 میلیون خریدیم
حالا باید دید گارسیا از بین کاستان، آستوری و مانولاس کدوما رو برای زوج خط دفاعی انتخاب میکنه. البته احتمال داره یه دفاع دیگه هم خریداری بشه

رم تو سیدبندی لیگ قهرمانان هم سید 4 هست و به احتمال زیاد تو گروه مرگ میوفته

MCSE MAN
28-08-2014, 20:50
گروه E:
بایرن - منچستر سیتی - زسکا - رم

یعنی تقریبا افتادیم تو بدترین گروه ممکن!
البته از قبل هم با توجه به سید 4 بودن تیم معلوم بود که به احتمال زیاد اینجوری میشه ولی باز میشد بهتر از اینا باشه
بایرن قهرمان آلمان
منچستر سیتی قهرمان انگلیس
زسکا (قهرمان روسیه؟)
رم نایب قهرمان ایتالیا

البته همچین گروه هایی یه خوبی که داره اینه که اگه تیم بتونه بازی های زیبایی رو به نمایش بذاره، حسابی دیده میشه

MCSE MAN
05-09-2014, 00:49
ویدیو؛ نخستین گل توتی در سری‌آ (به مناسبت بیستمین سالگرد)

امروز فرانچسکو توتی، اسطوره باشگاه آاس رم، بیستمین سالگرد نخستین گلش در رقابت های سری‌آ را با پیراهن رم جشن می‌گیرد.
توتی در مجموع تا کنون 235 گل با پیراهن تیم آاس رم به ثمر رسانده است.

لینک:

Sara
05-09-2014, 09:25
زسکا (قهرمان روسیه؟)

بله، قهرمان لیگ 2013-14 روسیه

dogh
17-09-2014, 22:49
روم داره چیکار میکنه دقیقه 30 چهار تا زده دمش گرم :n04:

romantic
18-09-2014, 10:45
رم با کمی حرفه ای گری و هوشمندی میتونه منچستر سیتی رو حذف کنه. فقط کافیه تو بازیای متقابل خیلی حساب شده بازی کنه.
برد دیشب بعد از این همه سال غیبت در لیگ قهرمانان، از بی نظیر هم فراتر بود.

Sara
18-09-2014, 15:54
ویدیو؛ نخستین گل توتی در سری‌آ (به مناسبت بیستمین سالگرد)

امروز فرانچسکو توتی، اسطوره باشگاه آاس رم، بیستمین سالگرد نخستین گلش در رقابت های سری‌آ را با پیراهن رم جشن می‌گیرد.
توتی در مجموع تا کنون 235 گل با پیراهن تیم آاس رم به ثمر رسانده است.

لینک:

اولین کسی که هنوز تصویر ضربه آزادی که گل کرد ( مسلماً تعدادش زیاد بوده، نپرسید کدوم بازی و چه سالی که اصلا یادم نیست :D اتفاقی داشتم بازی رو می دیدم) تو ذهنم مونده و اتفاقاً چند روز پیش داشتم فکر می کردم که شاید علاقه ام به فوتبال از همون ضربه آزاد شروع شد، فرانچسکو توتی بود. تسلط... هوشمندی و خونسردی ای که در زدن اون ضربه داشت. بعدها بازی هاش رو بیشتر می دیدم و واقعاً یک اسطوره است.

MCSE MAN
18-09-2014, 22:57
چه بازگشت محشری به لیگ قهرمانان اروپا داشتیم
زسکا قهرمان روسیه به خاک و خون کشیده شد
پیروزی تو این بازی خیلی مهم بود چون هم باعث اعتماد به نفس بیشتر تیم میشه و هم اینکه این آسون ترین بازیمون بین 6 تا بازی گروهی بود

فقط این مصدومیت ها نگران کننده است تا حدودی
تو این بازی هم ایتوربه و آستوری به جمع مصدومین پیوستن!

MCSE MAN
28-09-2014, 19:42
تیم خوب ورونا رو هم با گل فلورنزی و س با 2 گل شکست دادیم
چه سوپر گلی زد این دسترو!! ضربه دروازه ای که دی سانتیس زده بود رو یه استپ سینه کرد و سر ضرب از فاصله 35 - 40 متری زد تو گل!!
جالب اینه 2 تا موقعیت عالی گلزنی رو نزد ولی اینو زد!

فعلا داریم با یه تیم مصدوم پیش میریم و هرجوری شده بازی ها رو میبریم
مصدومین:
آستوری، کاستان،دروسی،استروتمن، اوچان، ایتوربه

دو بازی شدیدا سخت و حساس پیش رو هست و باید اول با منچستر سیتی بازی کنیم و بعدش هم یوونتوس
نمیشه توقع زیادی از تیم داشت مخصوصا در مقابل سیتی
در کل بازی با یووه به نظر حساس تر میاد چون هدف اصلی رم تو این فصل موندن تو کورس قهرمانیه

--------------------------------------

چند روز پیش تولد کاپیتان ابدی رم بود
اینم کلیپ دیدنی برنامه فوتبال 120 به این مناسبت:

و در آخر:

No Totti No Party

romantic
01-10-2014, 02:03
خوش برگشتی :n12:گلادیاتور:n12:

romantic
19-10-2014, 00:38
تیم امسال رم از فصل قبل خیلی قوی تره. خیلی پخته تر بازی میکنن. خط هافبک هم که یکی از بهترین های اروپاست بنظرم. ده روسی، ناینگولان، پیانیچ با کمک توتی و لیاییچ. واقعا حرف ندارن این بازیکنا
یووه هم 2 امتیاز از دست داد و با این برد رم اختلاف یکی شد. فکر میکنم قهرمان نیم فصل رم باشه.

Iloveu-ALL
30-10-2014, 13:57
تبریک میگم صدر نشینی (مشترک با یوونتوس) رو!
چه جالب شده هم تعداد برد و مساوی و باخت برابره و هم تفاضل و تعداد گل زده! :n02:

Sh-Meteor
08-12-2014, 20:08
عکس/ بازوبند کاپیتانی رم بر بازوی فرزند توتی!

کریستین توتی، فرزند فرانچسکو توتی کاپیتان تیم نونهالان آ.اس رم است.

او در مسابقه برابر لاتزیو برای تیمش گلزنی هم کرد!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

Sara
27-01-2015, 22:02
Roma complete signing of Newcastle defender Mapou Yanga-Mbiwa

مدافع فرانسوی نیوکاسل، امبیوا به باشگاه رم ایتالیا پیوست.

sky SPORTS

MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-06-2015, 12:24
گارسیا سرمربی رم باقی خواهد ماند

رودی گارسیا همچنان در رم فعالیت خواهد کرد.

به گزارش وبسایت نود، پالوتا مدیر باشگاه رم تایید کرد که سرمربی این تیم برای فصل بعد هم روی نیمکت جالوروسی ها حضور خواهد داشت :

" می خواهیم که با سرمربی مان کار را ادامه دهیم. رم دو فصل پیاپی با گارسیا به نایب قهرمانی لیگ رسیده است. البته که اعتراف می کنم از

صحبت های او در کنفرانس اخیر خیلی خوشحال نشدم، فکر نمیکنم تفاوت ما و یوونتوس این قدرها هم زیاد باشد. در این مورد در داخل باشگاه

صحبت خواهیم کرد و سعی می کنیم مسائل را واکاوی کنیم."

nw_nk
13-05-2019, 06:54
درگیری لفظی رونالدو با فلورنتزی در جریان دیدار آ اس رم-یوونتوس

اس رم در هفته سی و ششم سری آ با نتیجه 2-0 یوونتوس را شکست داد. در اواسط نیمه دوم کریستیانو رونالدو با الساندرو فلورنتزی درگیری لفظی پیدا کرد. فوق ستاره پرتغالی که شب خوبی را سپری نکرد، با اشاره به قد فلورنتزی قصد تمسخر او را داشت که این حرکت باعث عصبانیت فلورنتزی شد.

nw_nk
14-05-2019, 18:06
ده روسی دیروز از تصمیم باشگاه مطلع شده است

بازیکنی که 18 سال به باشگاه محبوبش وفادار ماند اما مسئولان باشگاه یک سال برای او صبر نکردند.

فصل کابوس وار هواداران رم تکمیل شد؛ پس از سپری کردن یک فصل ناامیدکننده، از ناامیدی اصلی در پایان فصل رونمایی شد. دنیله ده روسی، آخرین گلادیاتور فوتبال در پایان فصل به کارش در رم خاتمه می دهد تا دو سال پس از خداحافظی توتی، این بار نوبت دیگر اسطوره رم برسد که پیراهن جالوروسی را از تن خارج کند.

در کنفرانس مطبوعاتی دنیله ده روسی مشخص شد این بازیکن برخلاف میل باطنی اش و با تصمیم یک طرفه باشگاه مجبور به ترک رم شده است. از صحبت های ده روسی و گویدو فیئنگا، مشخص شد که کاپیتان جالوروسی تا دیروز منتظر پیشنهاد تمدید قرارداد بوده است.

ادامه

nw_nk
14-05-2019, 19:33
ده روسی: اگر در رم مدیر بودم، قرارداد بازیکنی چون ده روسی را تمدید می‌کردم

"سعی می کنم اینطور به قضیه نگاه کنم این من بودم که تسلیم شدم و این باشگاه بود که اصرار داشت ادامه بدهم!"

دنیله ده روسی پاسخ شایسته ای از سوی باشگاه رم پس از 18 سال وفادار ماندن دریافت نکرد. در اولین فصلی که مصدومیت مانع حضور دائمی این بازیکن در زمین شد، مسئولان جالوروسی و در راس آنها جیمز پالوتا عذر او را خواستند. ده روسی تایید کرد برخلاف میلش از پایتخت ایتالیا می رود چون حس می کند دو سال دیگر می تواند بازی کند.

دنیله ده روسی در کنفرانس مطبوعاتی اش گفت:

هواداران رم می گویند شاید کم قهرمان می شویم اما داشتن ده روسی برای ما همچون یک پیروزی بزرگ است. من هم باید بگویم آنها را با هیچ قهرمانی احتمالی در تیمی دیگر عوض نکردم. وقتی از تیمی جدا می شوید قهرمانی شما در تیم جدید تضمین شده نیست ولی برای چند سال این شانس را داشتم به تیم هایی بروم که با آنها افتخارات زیادی کسب کنم. رابطه من و هواداران رم دو طرفه است و تا ابد همینطور خواهد ماند.

از بین رفتنِ شانس تک باشگاهی ماندن؟ من 36 سال دارم و احمق نیستم؛ یک عمر اینجا زندگی کردم و می دانم اوضاع از چه قرار است. اگر برای 10 ماه از طرف باشگاه با شما تماسی گرفته نشود و صحبتی از تمدید قرارداد پیش نیاید، آینده مشخص است.

من از ریکی ماسارا تشکر می کنم؛ احساس علاقه و احترام دو طرفه ای بین ما بود که می توانست یک یا دو سال دیگر به عنوان فوتبالیست-مدیر ادامه داشته باشد ولی تصمیم هایی هستند که به صورت جمعی گرفته می شوند. باشگاه شامل چند گروه مجزا شده است ولی همه باید به رم احترام بگذاریم و من هم یکی از این افراد هستم.

ادامه