ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كي با swish jukebox كار كرده...(يه كمك كوچولو)

liliputboy
01-09-2006, 15:29
سلام.......
خسته نباشين..
من واسه آهنگ گذاشتن تو وبلاگم...به وسله نرم افزار سويش جوك باكس يه پلير ساختم...چند تا هم اهنگ قرار دادم...
مي خام بدنم حجم اهنگ زياد باشه...(2.5مگ)ايرادي نكنه؟
من اين فايل هارو كه مشتمل بر يه فايل اچ تي ام ال...و ايكس ام ال...و موزيكها...هست رو در پرشين گيگ آپ كردم....چطوري پلير رو تو وبلاگم بزارم؟؟؟؟
ممنون....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايلها اينجا آپن...

pedix
01-09-2006, 15:35
من جواب سوال شما را نمی دانم ولی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا 6mb و بيشتر را آپلود ميكند و هرنوع فرمتی
هم میشه آپلود کرد.

liliputboy
01-09-2006, 15:37
ممنون دوست عزيز ولي چه ربطي داشت من نفهميدم .....!!!!!!!!

liliputboy
01-09-2006, 16:23
اين سورس ايندكسه,,

<html>
<body>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="153" height="99">
<param name="MOVIE" value="Player009.swf">
<param name="QUALITY" value="HIGH">
<embed src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
quality="high"
type="application/x-shockwave-flash"
width="153" height="99"
>
</object>
</body>
</html>

و اينم پلی لیست.ایک ام ال

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<PLAYERSETTINGS autostart="yes" playall="yes" loop="yes" shuffle="no"/>
<PLAYLIST>
<FILE src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" desc="Asheghooneh" artist="ADEN Hamid Bari { Marlik Music }" album="Hey { Marlik Music }" minutes="4" seconds="37"/>
<FILE src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" desc="Eshghe Talkh(k)" artist="" album="" minutes="8" seconds="5"/>
<FILE src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jirani.com%5D.swf" desc="Alirezaandhamidrezasharmandehhavaye[www[1].djirani.com]" artist="" album="" minutes="4" seconds="6"/>
<FILE src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" desc="[Persianhamid.blogfa.com]" artist="Hamed Hakan [Persianhamid.blogfa.com]" album="Ghanarie Man [Persianhamid.blogfa.com]" minutes="3" seconds="54"/>
<FILE src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" desc="Zalim-yeganeh" artist="" album="" minutes="3" seconds="42"/>
<FILE src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" desc="Khodahafez ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" artist="" album="" minutes="1" seconds="51"/>
</PLAYLIST>

اینارو میزارم تو وبلاگم..ولی پلیر نمیاد...

liliputboy
01-09-2006, 22:06
هيچكس نميخاد جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟