مشاهده نسخه کامل
: FC Bayern München | اف سی هالیوود
romantic
28-07-2015, 00:14
رفتن تقریبا قطعی پپ در پایان این فصل و استراحت یک ساله آنچلوتی میتونه خیلی معنی داشته باشه.
هدف اصلی بایرن هم که همیشه قهرمانی CL بوده.
Masoud King
30-07-2015, 00:45
دیروز قرارداد ویدال رسمی شد و طبق گفته بیلد تا 2019 سالیانه 10 میلیون یورو حقوق میگیره و رقم قراردادش 35 میلیون یورو هست. باید چندین سال پیش میومد به بایرن ولی یکی مثه فولر کار رو خراب کرد اما بازم با توجه به رفتن شواینی بهترین گزینه برای جانشینیش هست و خرید خیلی خوبی محسوب میشه.
فکر نکنم دیگه خرید خاصی تو راه باشه ولی واقعا جا داشت که یک مدافع راست قابل اعتماد جذب می کردیم. با رافینیا نمیشه امید زیادی داشت. کلا سمت چپ هم اگه آلابا مصدوم شه دیگه دو سمت تدافعی بایرن عملا خنثی میشه. برنات هم بازیکن کاملا متوسطی نشون داده تا اینجای کار.
فک کنم بازم پپ تو این فصل هم از دفاع سه نفره استفاده کنه. با آماده شدن مارتینز و حضور بواتنگ و بن عطیه دیگه جایی برای دانته نیست. تازه بداشتور هم انگار مصدومیتش تموم شده. این فصل فقط هوس داشتن چندین هزار دانته نکنه :دی
دو روز پیش هم روبن به تمرینات برگشته و امیدوارم فصل آتی تو مقاطع حساس کنار تیم باشه ولی ریبری فک نکنم اوضاعی بهتر از فصل قبل داشته باشه.
این فصل خیلی به درخشش کیمیچ و هویبرگ امیدوارم و مطمئنم در کنار تیاگو و ویدال خط هافبک قدرتمندی تشکیل میدن.
تو این گیر و دار شایعه شده که لیورپول هم خواهان مولر شده! من موندم اینا دیگه چی میگن این وسط؟! :دی
Masoud King
31-07-2015, 19:35
بعد اینکه افنبرگ گفته که پپ 2016 بایرن رو ترک میکنه، پپ هم در واکنش به این حرف گفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که هنوز تصمیم خودش رو برای آینده نگرفته و هیچ پیشنهادی از هیچ باشگاهی در جهان بهش نرسیده. کنایه هم به افنبرگ زده که شاید اون بهتر از من در مورد این قضیه می دونه و باید باهاش یه تماس بگیرم :دی
در آخر گفته تصمیمی می گیرم که به نفع باشگاه باشه، نمی خوام یک سربار و هزینه اضافی برای باشگاه باشم.
فردا ساعت 11 شب به وقت ایران، بازی سوپر کاپ هست با ولفسبورگ. ببینیم بعد سه سال میشه این جام رو بدست آورد یا نه.
بایرن مونیخ ۱-۰ رئال مادرید (فینال آئودی کاپ)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراسم جشن قهرمانی بایرن مونیخ در آئودی کاپ
داگلاس کاستا: نیمار از طریق واتزاپ به من تبریک گفت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پپ گواردیولا: بازی با مادرید برای من هیچ چیز خاصی نیست
لام: گواردیولا 100 درصد روی بایرن تمرکز دارد
همه کسانی که از گواردیولا انتقاد می کنند، افراد خارج باشگاه هستند. آنها باید به اینجا بیایند و ببینند که او چطور با دقت کارش را انجام می دهد. او خوب کار می کند. تنها باید در زمان بازی او را روی نیمکت دید؛ می فهمید که او با جان و دل کارش را انجام می دهد.
من هر روز با او کار می کنم و می توانید بفهمید که او 100 درصد تمرکزش روی بایرن است. آینده او هیچ تاثیری روی تیم ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-100-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
Guardiola is 100 per cent with Bayern - Lahm
مانوئل پلگرینی: هر باشگاهی گواردیولا را می خواهد، نه فقط منچستر سیتی
اینم از دشت اول امسال ولی امیدوارم تیم همینطور بمونه و مثل فصل قبل هم بازی یک بازیکن مصدوم نشه. دیشب یک لحظه لوا مصدوم شد یک ترس عجیبی وجودم رو گرفت و گفتم اینم از اولیش :n02:
دیشب تیم یک دست بود ولی الونسو خوب نبود مثل فصل قبل بودش . ویدال هم زمان میبره تو ترکیب تیم جا بیفتده و نه خوب بود ونه ب اما کاستا عالی بود و از همه نظر خوب بود من جمله وقتی اومد سمت چپ
کلا مثل همیشه امید اول قهرمانی هستیم
Mr G.T.S
22-08-2015, 21:51
دوستان من خودم مخالف صد درصد پپ تو بایرن هستم ولی چه میشهه کرد الان هم پپ گواردیولا رسما سرمربی تیم ماست و ما هم رسما طرفدار تیم بایرن مونیخ هستیم پس حالا که طرفدار بایرن مونیخ هستیم باید از پپ حمایت کنیم به پپ حق بدید با این همه مصدوم انتظار داشتید چطور بتونه بارسلونا و رئال که توی بهترین فرم شون بودن رو ببره ؟؟!!! پپ دوران بدی تو بایرن اومد دورانی که الابا و روبن و ریبری مصدوم بودند و فصل نقل و انتقالات هم بسته شده بود چکار میتونست بکنه خودتون که دیدید پزشک تیم رو هم اخراج کرد ... فعلا هم با کاستا و ویدال هم که داره خوب نتیجه میگیره و هوفنهایم رو هم 2-1 بردیم :n25::n16: .....
hossein blak
17-09-2015, 01:55
المپیاکوس 0-3 بایرن مونیخ؛ پیروزی پرگل باوارایی های با درخشش مولر
شب دوم از دور اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا شب گذشته از ساعت 23:15 با پیگری 8 دیدار به صورت همزمان آغاز شد و دو تیم بایرن مونیخ و المپیاکوس از گروه F این رقابت های به مصاف یکدیگر رفتند.
این دیدار که در ورزشگاه کارایسکاکیس پیرایوس یونان برگزار می شود به برتری 3 بر صفر شاگردان پپ به پایان رسید. توماس مولر در دقیقه 52 روی یک ضربه فوق العاده به گل دست یافت. ماریو گوتزه هم گل دوم تیمش را در دقیقه 89 به ثمر رساند. توماس مولر که در این فصل بسیار آماده نشان می دهد موفق شد گل دوم خودش و سوم تیمش را در دقیقه 90 از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
در نهایت شاگردان پپ گواردیولا توانستند با پیروزی 3 بر صفر گام نخست را مقتدرانه بردارند.
آرسنال و دینامو زاگرب دیگر دیدار این گروه را برگزار کردند که با شکست 2 بر یک توپچی ها همراه شد.
آمار بازی:
ترکیب دو تیم:
فارغ از نتیجه،بازی خوبی نبود
هرکسی بازیو ندیده باشه فک میکنه بایرن خیلی راحت برد ولی بر عکس یونانیا چند بار میتونستن گل بزنن که نویر اماده بود یا خودشون بی دقتی کردن.
در کل استارت ناموزون بایرن تو این فصل همچنان ادامه داره
Masoud King
17-09-2015, 22:50
یونانی ها انگار هنوز دلشون از اتحادیه اروپا و وام ها پره
دیشب هوادارای بایرن رو تو استادیوم شل و کور کرده بودن :n35:
+
نماینده های آلمان با سه برد و یک شکست بهترین شروع رو نسبت به سایر لیگ ها داشتند.
بواتنگ: همه میخواهیم که گواردیولا در بایرن بماند
گواردیولا دوست دارد شرایط هر بازیکن را بهتر کرده و تیم بهتری از بایرن بسازد. این اولویت اصلی او در حال حاضر است. او، خانواده اش و مدیران بایرن، کسانی هستند که در مورد تمدید قرارداد تصمیم نهایی را می گیرند. ما بازیکنان همه دوست داریم که گواردیولا در بایرن بماند.
گواردیولا یک مربی بسیار جاه طلب است که با فوتبال زندگی می کند. تمام شایعات در مورد او دروغ هستند. خیلی ها که بیرون باشگاه هستند، در مورد او درک درستی ندارند. واکنش تند گواردیولا نسبت به این اخبار به نظر من طبیعی است؛ چون واقعا کسی نمی داند که او تا چه اندازه سخت و جدی ما را تمرین می دهد و چه عزمی در کارش دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%A8%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF
Boateng: Everyone at Bayern wants Guardiola to stay
Bayern buy smart in face of Premier League riches
نماینده های آلمان با سه برد و یک شکست بهترین شروع رو نسبت به سایر لیگ ها داشتند.
اسپانیا سه برد یک مساوی یک شکست داشت :n39:
hossein blak
18-09-2015, 00:05
گواردیولا: گام اول را محکم برداشتیم
بایرن مونیخ در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان اروپا، المپیاکوس یونان را با سه گل در هم کوبید. در این بازی مولر دو بار و گوتزه یک بار برای مونیخی ها گلزنی کردند.
پپ گواردیولا از بازی تیمش راضی است و از اینکه تیمش گام اول را در اروپا محکم برداشته است احساس خشنودی می کند. او در این زمینه به خبرنگاران گفت:
"بازی اول در لیگ قهرمانان همیشه سخت است. موفق ترین تیم ها در این تورنمنت، آنهایی هستند که به سرعت با این مسابقات خود را وفق دهند و بتوانند بین این لیگ و مسابقات داخلی کشورشان تعادل ایجاد کنند.
ما توانستیم بازی اول را به سود خود به پایان ببریم. در این بازی تیم خوب یونانی را کنترل کردیم و نگذاشتیم آنها کارهای تاکتیکی خود را انجام دهند.
بعد از گل ماریو گوتزه خیالمان تا حدودی از بابت پیروزی راحت شد و تنها به کنترل بازی پرداختیم.
در حال حاضر بازیکنان مصدوم زیادی داریم و امیدواریم در ادامه از همه آنها در بهترین شرایطشان استفاده کنیم"
------------------------------------------------------------------
نگاهی به آمار گلزنی توماس مولر
بایرن مونیخ در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان اروپا، دیشب میهمان المپیاکوس بود. بایرنی ها در این بازی موفق شدند حریف سخت کوش یونانی خود را با حساب 3 بر صفر شکست دهد.
2 گل از 3 گل بایرن مونیخ را در این بازی، توماس مولر وارد دروازه المپیاکوس کرد. این بازیکن با شروع فصل جدید همچون گذشته بسیار مثمر ثمر واقع شده و چه در بوندسلگا و چه در لیگ قهرمانان از پایه های بایرن مونیخ به شمار می رود. مولر در تیم ملی آلمان هم آمار خیلی خوبی از خود به جا گذاشته است.
توماس مولر با پیراهن بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا تا کنون 69 بار به میدان رفته که در این تعداد بازی 30 بار موفق شده توپ را با تور دروازه حریفان آشنا کند. همچنین او در این بازی ها 15 بار پاس گل داده است. او در بین تمام گلزنان لیگ قهرمانان نفر هفدهم و پشت سر ساموئل اتوئو قرار دارد. وی که از سال 2008 در معتبرترین رقابت های باشگاهی جهان به میدان رفته است، به طور میانگین در هر بازی در این رقابت ها 0/43 گل به ثمر رسانده است.
مولر در بوندسلیگا نیز آمار جالب توجهی دارد. بازیکن جوان بایرن در لیگ حرفه ای آلمان، 201 بار به میدان رفته است و موفق به زدن 77 گل شده است. او در بوندسلیگا 76 پاس گل نیز به نام خود ثبت کرده است.
اهمیت گلزنی توماس مولر زمانی مشخص می شود که بدانیم این بازیکن دربایرن در پست مهاجم هدف به میدان نمی رود و وظیفه توپ گیری و بازی سازی را نیز بر عهده دارد.
مولر در بازی های ملی نیز عملکرد خوبی دارد. این بازیکن 63 بار با پیراهن منشاف به میدان رفته است و تا کنون موفق به زدن 27 گل شده است.
مولر از ابتدی فصل جدید در بوندسلیگا 4 بازی انجام داده است که موفق شده 6 بار گلزنی کند. او در لیگ قهرمانان اروپا نیز در یک بازی (مقابل المپیاکوس) 2 گل به ثمر رساند تا باواریایی ها امید زیادی به ساف های او داشته باشند.
بکن باوئر خطاب به ویدال: بیشتر بدو!
در جریان بازی المپیاکوس و بایرن مونیخ آرتورو ویدال، بازیکن جدید بایرن 9/5 کیلومتر دوندگی داشت که به زعم فرانتس بکن باوئر، این مقدار دوندگی برای تیمی مثل بایرن کم است.
قیصر فوتبال آلمان خطاب به ویدال گفته است:
"ما به اندازه کافی بازیکن ایستا داریم، قرار نیست تو هم ایستا بازی کنی، من مطمئنم که توانایی های تو بیشتر این است، پس باید برای رقابت در بایرن بجنگی! دوندگی ات را بیشتر کن، ما روی تو بیشتر از اینها حساب باز کرده ایم."
فرانتس بکن باوئر، رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ است و آلمانی ها برای او احترام زیادی قائلند.
گواردیولا: گوتزه را درک می کنم، اینجایم تا به او کمک کنم
در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، دیشب بایرن مونیخ در خانه المپیاکوس به برتری 3 بر 0 رسید.
گل دوم بایرن را در این بازی ماریو گوتزه به ثمر رساند. گوتزه در این بازی بعنوان بازیکن جانشین وارد زمین شد. از ابتدای فصل تا کنون تنها یک بار در ترکیب ثابت بایرن قرار گرفته و همین امر باعث شده تا رسانه ها از بروز اختلافات میان پپ و گوتزه خبر داده اند، اما گواردیولا این شایعات را رد می کند و می گوید:
"من ماریو را خیلی دوست دارم. او بازیکن باهوشی است و استعداد خیلی بالایی دارد. می دانم که از نیمکت نسینی ناراضی است، تلاش می کنم به او کمک کنم تا با هم این مشکل را حل کنیم.
گوتزه آماده است، ولی ما لواندوفسکی و توماس مولر را هم در سطح مطلوبی در اختیار داریم. امیدوارم او بتواند شرایط ما را درک کند و دست از تلاش برندارد."
albertxx
18-09-2015, 19:37
اگرچه این تاپیک جای بحث نیست
ولی چون بحثش شد
اسپانیا سه برد یک مساوی یک شکست داشت :n39:
خیر
آلمان بهترین شروع رو داشت (( بهتر از اسپانیا ))
آلمان 3 برد و یک شکست که میشه میانگین امتیازی 2.25
اسپانیا 3 برد یک مساوری و یک شکست که میشه میانگین امتیازی 2
پس میبینید آلمان به طور میانگین بهتر کار کرده ! :n01:
hossein blak
18-09-2015, 23:47
گواردیولا پاسخ انتقاد بکن باوئر از ویدال را داد
پپ گواردیولا به حمایت از ویدال نسبت به انتقاد بکن باوئر پرداخته است.
بکن باوئر, ویدال را به کم کاری و تنبلی متهم کرده بود و از او خواسته بود تا در بایرن تمام تلاش خود را به کار بگیرد.
گواردیولا در کنفرانس خبری امشب خود اظهار داشت:
"من با نظر آقای بکن باوئر بسیار مخالفم، اصلا اینگونه نیست و احساس می کنم ایشان اشتباه فکر می کنند؛ آرتورو ویدال یکی از بهترین بازیکنان بایرن مونیخ است."
دتمار کرامر معروف هم درگذشت.
بایرن با کرامر تو سالای 75 و 76 موفق شده بود که پشت سر هم قهرمان جام اروپا بشه.
علاوه بر این فک کنم نصف مربیای سنتی ایران از افتخاراتشون این بود که توی کلاسای مربی گری کرامر توی دهه پنجاه شرکت کرده بودن.
hossein blak
19-09-2015, 18:01
گواردیولا: دارمشتات تیم قابل احترامی است
امشب در هفته پنجم بوندس لیگا، دارمشتات میزبان بایرن مونیخ است. این بازی در شرایطی برگزار می شود که بایرن مونیخ با 12 امتیاز و تفاضل گل کمتر در رده دوم جدول بوندس لیگا قرار دارد.
دارمشتات هم که بعد از 33 سال به بوندس لیگا راه پیدا کرده است برای به زحمت انداختن بایرن آماده است. این تیم تا اینجای فصل از 4 بازی خود 3 تساوی و یک برد شیرین مقابل لورکوزن بدست آورده و به زعم پپ حریف دست و پا بسته ای برای بایرن مونیخ نیست، او در مورد این بازی می گوید:
"دارمشتات تیم قابل احترامی است، آنها خوب تکل می زنند، خوب دفاع می کنند و در نبرد های فیزیکی به خوبی می جنگند. گل زدن به دارمشتات دشوار است، همه پیروزی آنها برابر لورکوزن را دیدند و شاهد بازی منسجمشان بودند."
در جریان بازی چهرشنبه شب بایرن مونیخ برابر المپیاکوس، آرتورو ویدال، آلونسو و لواندوفسکی به دلیل مصدومیت از بازی خارج شدند ولی هنوز خبر موثقی از میزان صدمه آنها منتشر نشده است، گواردیولا در باره اشاره می کند:
"ما تعداد زیادی مصدوم داریم. بعضی هایشان از فصل پیش مصدومند و بعضی بتازگی آسیب دیده اند. ویدال، آلونسو و لواندوفسکی دچار آسیب دیدگی های جزئی شده اند و احساس می کنم، مصدومیتشان طوری نباشد که در ادامه گریبانگیر شود، ولی مطمئن نیستم به بازی با دارمشتات برسند."
بایرن مونیخ ۵-۱ وولفسبورگ (۵ گل لواندوفسکی در 9 دقیقه)
واکنش جالب گواردیولا به گلباران لواندوفسکی
فرانتس بکن باوئر: گواردیولا هنوز تصمیمی درباره آینده اش نگرفته است ولی من امیدوارم او بیشتر بماند
کارل هاینتس رومنیگه: من درباره تمدید قرارداد پپ خوشبین هستم، پیشنهاد بزرگی برای او داریم که نمیتواند براحتی رد کند.
hossein blak
04-10-2015, 21:31
بایرن مونیخ 5-1 بورسیا دورتموند؛ زنبور کشی باوریایی ها در آلیانز آرنا
بایرن مونیخ موفق شد با نتیجه ی 5-1 بورسیا دورتموند را در هم بکوبد.
بایرن مونیخ که شانس اول قهرمانی در ادوار مختلف تا کنون بوده است در فصل جاری نیز با قدرت تمام ظاهر شده است، بورسیا دورتموند نیز رقیب این تیم هرچند برای یک هفته توانست صدر نشینی را از مونیخی ها برباید اما نتوانست این جایگاه را حفظ نماید و بایرن مونیخ باز هم صدر نشین این رقابت ها شد، در دوئل این دو تیم قدرتمند باواریایی ها امشب توانستند بار دیگر قدرت خود را به رخ بکشند.
در دقایق 26 و 34 توماس مولر موفق شد برای بایرن مونیخ گلزنی کند تا نتیجه ی بازی 2-0 به سود این تیم رقم بخورد.
در دقیقه ی 37 اوبامیانگ موفق شد تک گل دورتموند را به ثمر برساند تا اختلاف برتری به حداقل برسد.
در دقایق 46 و 58 رابرت لواندوفسکی ستاره ی بی چون و چرای این روزهای بایرن مونیخ موفق شبه گلزنی برای این تیم شد تا تیم اش را 4-1 پیش بیاندازد.
در دقیقه ی 66 ماریو گوتزه موفق شد برابر تیم سابق خود گلزنی کند تا دورتموند بیش از پیش تحقیر شود و نتیجه ی ی بازی 5-1 شود.
در پایان بایرن مونیخ موفق شد با نتیجه ی 5-1 بورسیا دورتموند را مغلوب نماید تا فاصله ی خود را بارقیب اش بیشتر کند.
آمار بازی:
ترکیب دو تیم:
گواردیولا: خوشحالیم چون یکی از بهترین تیم های اروپا را بردیم
افنبرگ: بایرن مهارنشدنی است
ستاره اسبق بایرن مونیخ معتقد است که موفقیت این تیم در بوندسلیگا برای تیم ملی آلمان هم مفید است.
به گزارش کاپ، شاگردان گواردیولا روز یکشنبه با پیروزی مقابل دورتموند، تیم دوم جدول رده بندی، به روند پیروزی هایش ادامه داد. اشتفان افنبرگ، بازیکن اسبق این تیم که سابقه قهرمانی در لیگ آلمان را هم دارد در این باره می گوید: استحکام، راسخ بودن و اعتماد به نفس بایرنی ها کار را برای حریفانشان سخت می کند. به نظر خیلی خوب می رسد که بایرن یک سوپر فصل را دارد و این برای تیم ملی هم خیلی خوب است. این تیم کیفیتی دارد که در بوندسلیگا نمی توان آن را متوقف کرد. البته مشکل تیم هایی مانند دورتموند، وولفسبورگ و لورکوزن این است که در طول لیگ امتیازات زیادی از دست می دهند. اگر این روند ادامه داشته باشد، در لیگی که بایرن در آن حضور دارد هیچ شانسی برای قهرمانی نداری.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA/76225
بکنباوئر: بایرن و گواردیولا متعلق به هم هستند
فرانتس بکنباوئر در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «اسکای» با ابراز امیدواری از اینکه سرمربی 44 ساله بایرن مونیخ پس از پایان قرارداد فعلیاش در انتهای فصل جاری در این تیم بماند، اظهار داشت: نباید چیزهایی را که متعلق به هم هستند (اشاره به بایرن مونیخ و گواردیولا) را از یکدیگر جدا کرد. پپ خیلی پرچانه و شوخ طبع است. جلسات تمرینی او همانند یک نمایش است و بازیکنانش میتوانند با چشم بسته به یکدیگر پاس بدهند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D9%85%D8%AA%D8%B9%D9%84%D9%82-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF
باسلر: دیدن بازی بایرن مونیخ به مانند رسیدن به همسر رویاها است
ماریو باسلر هافبک سابق باشگاه بایرن مونیخ تحت تاثیر بایرن مونیخ کنونی با پپ گواردیولا قرار گرفته است.
طرفداری- باسلر که دو بار با بایرن به قهرمانی بوندس لیگا و یک بار با آلمان به قهرمانی یورو رسیده است، همان بازیکنی است که در فینال جام باشگاه های اروپا در سال 1999 دروازه منچستر یونایتد را باز کرد.
به گزارش سایت گل، باسلر گفت:
این بایرن به مانند رسیدن به همسر رویاهاست. به مانند رودخانه ای از نوشیدنی که پایانی ندارد. به مانند 300 روز تعطیلات در سال. ظرافت گواردیولا را به عنوان مربی و فیلیپ لام را در زمین مسابقه دوست دارم. جنبش توماس مولر و داگلاس کاستا و شم گلزنی لواندوفسکی را می ستایم. آیا راهی برای متوقف کردن این بایرن وجود دارد؟ اینکه هر بار که گل می زنند بازیکنی را از دست بدهند و یا یورگن کلینزمن را به عنوان مربی بازگردانند!
Bayern better than dream s-e-x with your dream woman
hossein blak
09-10-2015, 20:33
خبر بد برای بایرنی ها؛ ماریو گوتزه برای 3 ماه خانه نشین شد
ماریو گوتزه هافبک بایرن مونیخ به دلیل عمل جراحی روی پای خود به دلیل پارگی تاندون های عضله پا برای مدت 3 ماه خانه نشین شد.
ستاره سابق دورتموند در دقیقه 35 بازی تیم ملی آلمان مقابل جمهوری ایرلند در مقدماتی یورو 2016 فرانسه که موجب شکست 1 بر صفر ژرمن ها شد، جالی خود را به آندره شورله داد.
پزشکان بایرن پس از بررسی های لازم و انجام تست های پزشکی مصدومیت این بازیکن را تایید کردند و در بیانه ای گفتند که:
"این اتفاق تلخ است که ماریو گوتزه نمی تواند برای بایرن بازی کند. او برای مدت 10 تا 12 هفته به دلیل پارگی تاندون عضله باید از میادین به دور باشد.معاینات در امروز نشان داد او باید برای این مدت استراحت کند و باید گفت مراحل درمان او در زیر نظر پزشکان فدراسیون فوتبال آلمان در لایپزیگ سپری خواهد شد.
گوتزه در 11 بازی چهار گل برای بایرن به ثمر رسانده است. پپ گواردیولا باید به بازی بدون او در آینده فکر کند. او در دیدار های بوندسلیگا و لیگ قهرمانان اروپا در مقابل آرسنال و در دور دوم جام حذفی مقابل وولفسبورگ غایب خواهد بود."
Dark Soul
09-10-2015, 23:24
باشگاه دیگه ای هم هست که هر فصل همیشه چند تا بازیکن کلیدیش مصدوم باشن ؟
باشگاه دیگه ای هم هست که هر فصل همیشه چند تا بازیکن کلیدیش مصدوم باشن ؟
معرفی میکنم : بروسیا دورتموند!!!
نویر: اشتباه بزرگی مرتکب شدم
مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ، پس از شکست تیمش مقابل آرسنال، تایید کرد که مقصر شکست تیمش در این دیدار بود.
به گزارش "ورزش سه"، ساعتی پیش در چارچوب مرحله گروهی لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا آرسنال در لندن پذیرای بایرن بود که در پایان موفق شد حریف قدرتمند خود را با نتیجه 2 بر 0 شکست دهد و نوار دوازده پیروزی پی در پی این تیم آلمانی را پاره کند.
پس از این بازی نویر با اعتراف به اینکه روی گل نخست تیمش مقصر بوده گفت:" عدالت این بود که بازی مساوی شود، ولی من اشتباه بزرگی کردم که منجر به پیش افتادن آرسنال شد؛ درکل فکر میکنم اصولا خوب بازی کردم تا اینکه این صحنه اتفاق افتاد. در چنین دیداری هر تیمی که گل نخست را بزند، برنده خواهد بود." او درمورد گل دوم هم گفت:" توپ را گرفتم ولی دیگر از خط دروازه رد شده بود."
گواردیولا: می توانستیم آرسنال را ببریم
پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، پس از شکست 2-0 تیمش مقابل بایرن مونیخ، به خاطر فرصت های از دست رفته تیمش ابراز ناراحتی کرد.
به گزارش "ورزش سه"، بایرنی ها در هر دو نیمه موقعیت های خوبی را از دست دادند تا در نهایت توپچی ها با گل های الیویه ژیرو و مسوت اوزیل به پیروزی برسند.
گواردیولا به خبرنگاران گفت:" ما فرصت هایی برای پیروز شدن داشتیم اما به آرسنال تبریک می گویم. در چمپیونزلیگ باید از هر لحاظ بی نقص باشید. در بعضی مناطق زمین ما اینطور نبودیم. ما تلاش کردیم توپ را کنترل کنیم و موقعیت به وجود بیاوریم. من به نمایشی که ارائه دادیم، افتخار می کنم.
ما با شخصیت بالایی بازی کردیم. ما به اینجا آمدیم تا صعودمان را قطعی کنیم اما نتوانستیم این کار را انجام بدهیم؛ بنابراین باید منتظر دیدار برگشت باشیم."
او در مورد گل اول آرسنال که روی اشتباه نویر به ثمر رسید، گفت:" باخت ما تقصیر مانوئل نبود. او دو سه واکنش خارقالعاده از خود نشان داد که باید آنها را هم دید؛ بنابراین فدای سرش!"
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%85
لام: از گواردیولا خواستم که با بایرن تمدید کند
پپ گواردیولا تا ژوئن 2015 با بایرن مونیخ قرارداد دارد اما هنوز در مورد ادامه حضورش در این باشگاه، تصمیم گیری نکرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25&w=620&h=430
به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته بایرن مونیخ با برتری 4-0 برابر کلن، هم دهمین برد متوالی فصل خود را جشن گرفت و هم به هزارمین پیروزی تاریخ خود در بوندسلیگا دست یافت. گواردیولا که سومین سال حضورش در بایرن را پشت سر می گذارد، دو بار این تیم را قهرمان بوندسلیگا کرده و امیدوار است که امسال بتواند باورایایی ها را به قهرمانی اروپا نیز برساند.
فیلیپ لام، کاپیتان بایرن، در مصاحبه با Sport1 و در مورد آینده گواردیولا گفت:" همه بازیکنان بایرن دوست دارند که گواردیولا قراردادش را تمدید کند؛ چون او یک مربی استثنایی است و از کار کردن با او لذت می بریم.خود من به شخصه با او صحبت کرده و به او گفته ام که در بایرن بماند اما باقی چیزها دیگر به ما بستگی ندارد و در دستان خود گواردیولا و نیز مدیریت باشگاه است. امیدوارم در نهایت او ماندن در بایرن را انتخاب کند و از ما جدا نشود."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%86%D8%AF
Lahm: Guardiola future out of Bayern's hands
Lahm tells Guardiola to stay as Bayern coach
hossein blak
11-11-2015, 17:22
به مناسبت تولد فیلیپ لام؛ کاپیتان محجوب آلمانی
فیلیپ لام زاده 11 نوامبر 1983 مونیخ است. وی در سن 32 سالگی به جز جام ملت های اروپا، هیچ عنوان فتح نکرده ای را در کارنامه ندارد.
هنگامی که میشاییل بالاک، به خاطر مصدومیت از بازی های ملی خداحافظی کرد، بازوبند کاپیتانی منشاف، به عنوان میراثی گرانبها که روزگاری بر بازوی بکن باوئر، ماتئوس و کوپکه بسته شده بود را به مردی سپرد که شاید در نگاه اول کاریزمای یک کاپیتان را نداشت.
فیلیپ لام زاده 11 نوامبر 1983 مونیخ است و امروز سالگرد 32 سالگی وی می باشد. وی در سن 32 سالگی به جز جام ملت های اروپا، هیچ عنوان فتح نکرده ای را در کارنامه ندارد.
بازیکن محجوب و خوش اخلاق بایرن مونیخ به جز دو فصلی که به طور قرضی به اشتوتگارت پیوست، تمام عمر ورزشی خود را در باواریا و تیم مطرح منطقه گذراند.
کاپیتان لام برای بایرن مونیخ تا کنون 451 بار به میدان رفته که حاصل آن 13 گل زده است. وی از محصولات باشگاه بایرن محسوب می شود و بازی خود را از تیم بایرن مونیخ 2 آغاز کرده است.
لام نه تنها در باشگاهش خوش درخشیده است بلکه به همراه تیم ملی آلمان، توانسته بازی های خوبی به نمایش بگذارد و با این تیم به قهرمانی جام جهان 2014 برزیل برسد.
پپ گواردیولا از وی به عنوان باهوش ترین بازیکن جهان نام برده است و یواخیم لوو، در دورانی که لام کاپیتان آلمان بود، او را ستون منشاف نامید.
وی دوران جدی حضورش در بایرن مونیخ را از سال 2005 آغاز کرد. با اینکه در فصل 2002/03 هم توانسته بود با این تیم قهرمان بوندسلیگا شود، اما حضور پررنگش به سال 2005 برمی گردد.
فیلیپ لام بدون اینکه تکنیک مسی یا رونالدو را داشته باشد و مثل بیل قراردادهای نجومی ببندد، ار مؤثر ترین بازیکنان جهان محسوب می شود که هم در رده ملی و هم در رده باشگاهی موفقیت ها را یکی پس از دیگری درو کرده است.
قهرمانی در جام جهانی 2014، مقام سوم جام جهانی 2010، مقام سوم جام جهانی 2006، نایب قهرمانی در جام ملت های اروپا 2008، 7 مقام قهرمانی بوندسلیگا، 6 قهرمانی در جام حذفی آلمان، دو قهرمانی در سوپرجام آلمان، یک قهرمانی و دو نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و همچنین سوپرکاپ اروپا و قهرمانی در جام جهانی باشگاه ها از افتخارات این بازیکن است.
گل تماشایی او به تیم ملی ترکیه در وقت های اضافه و حذف کردن تیم فاتح تریم که خود همه تیم ها را در وقت اضافه حذف کرده بود، از لحظات تماشایی زندگی حرفه ای فیلیپ لام است.
او برای تیم ملی آلمان 111 بازی ملی انجام داد و توانست 5 گل ملی نیز به ثمر برساند. فیلیپ لام درست بعد از قهرمانی آلمان در جام جهانی از بازی های ملی خداحافظی کرد و با اینکه تنها 30 سال سن داشت، میدان را برای ژرمن های جوان تر خالی کرد.
فیلیپ لام نماینده نسلی است که با اراده مثال زدنی آلمانی به هرچه خواست رسید. نسلی که با او، نویر، گوتزه، بواتنگ، هوملز، شورله، کروس و کلوزه جام جهانی فوتبال را برای چهارمین بار برای آلمان به ارمغان آورد.
hossein blak
11-11-2015, 22:50
مولر: گاهی با روبن در مورد صعود نکردن هلند به یورو شوخی می کنم!!
توماس مولر هم بازی آرین روبن در بایرن مونیخ اذعان داشته است با این بازیکن چند بار در مورد صعود نکردن هلند به یورو 2016 شوخی کرده است.
مولر اظهار داشت:
به روبن گفتم الان بهترین زمان برای شوخی کردن با تو است! به هر حال باید از هر چیزی استفاده کرد! ممکن است دیگر این فرصت پیش نیاید و نتوانم تو را اذیت کنم! او سکوت کرد و هیچی نگفت! در بایرن بازیکنان ملی پوش و زمان تمرین زیادی داریم. همیشه چند بازیکن هستند که در تیم ملی و بایرن کنارتان حضور دارند. تیم ملی از نظر تاکتیکی بی ثبات تر است چون زمان کمی برای تمرین وجود دارد اما سطح تیم ملی و بایرن تقریبا یکسان است
hossein blak
13-11-2015, 13:56
ریبری: بدترین دوران فوتبالی ام را می گذرانم
فرانک ریبری همچنان در حال گذراندن دوران سخت مصدومیت خود است، او در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت:
شرایط بسیار بدی را می گذرانم، واقعا توضیحی برای توصیف این شرایط سخت ندارم، نمی دانم کی می توانم به میادین باز گردم و این مرا بسیار آزار می دهد.هنوز هم در ناحیه ی قوزک پای ام احساس درد دارم، اما وقتی تمرین می کنم دردی احساس نمی کنم؛ می خواهم تمرینات ام را بیشتر کنم تا بدنم باز هم به شرایط ایده آل بازگردد. دلتنگ بازی کردن با هم تیمی هایم هستم، می خواهم باز هم با آنها در زمین فوتبال بازی کنم و به موفقیت برسیم.
هیتسفلد: گواردیولا باید برای یک سال دیگر در بایرن مونیخ بماند
اوتمار هیتسفلد انتظار دارد که پپ گواردیولا سال های بیشتری در باواریا باقی بماند.
طرفداری- گواردیولا که در سال 2012 با قراردادی سه ساله به عنوان جانشین یوپ هاینکس معرفی شد، تاکنون قرارداد خود را با مسئولان این باشگاه تمدید نکرده است.
به گزارش FFT سرمربی اسبق بایرن و دورتموند که با این دو تیم به قهرمانی اروپا نائل شده است در این خصوص گفت:
تمدید قرارداد برای یک فصل می تواند گزینه خوبی برای طرفین باشد.
قرارداد یک ساله برای مربی جدیدی که به باشگاهی می آید خوب نیست اما پس از سه سال عقلانی به نظر می رسد.
گواردیولا تیم را بازسازی کرده و نزدیک به انجام کارهای بزرگ است. بایرن فوق العاده بازی می کند. این نشان می دهد که باید این روند ادامه داشته باشد.
با یک قرارداد یک ساله، او آزادی عمل و اطمینان خواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE-%D8%A8%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF
Guardiola should sign one-year extension - Hitzfeld
بایرن آماده پیشنهاد 17 میلیون پوند سالیانه به گواردیولا تا او حداقل تا 2018 بماند
منبع Daily Mirror
ماتئوس: چه چیزی می تواند برای گواردیولا بهتر از بودن در بایرن باشد؟!
چه چیزی می تواند برای گواردیولا بهتر از بودن در بایرن باشد؟ تمام آرزوهایش در مونیخ به حقیقت پیوسته اند. او چه چیز بیشتری می تواند بخواهد؟
بایرن هیچگاه این اندازه مقتدر نبوده است. آن ها به کیفیتی جدید رسیده اند.
او تا کنون بارسا را هدایت کرده است، رئال مادرید هم که به نوعی برای او تابو محسوب می شود.
البته که انگلیسی ها پول زیادی دارند اما آن ها در حال حاضر از نظر ورزشی کمی عقب تر هستند.
مسئولان بایرن اما، آمادگی کامل برای جدایی او را دارند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF%D8%9F
No team better for Guardiola than Bayern Munich - Matthaus
hossein blak
15-11-2015, 18:18
مصدومیت تیاگو همان چیزی است که پپ از آن می ترسید
آنچه پپ از آن می ترسید بالاخره به سرش آمد! در حالی که تیاگو آلکانترا، بازیکن تکنیکی تیم ملی اسپانیا و بایرن مونیخ، در این فصل به طور ثابت برای باواریایی ها به میدان می رفت و اتفاقا خیلی مؤثر هم بازی می کرد، بار دیگر دچار مصدومیت شد و باید چند وقتی خارج از میادین فوتبال سر کند.
آسیب دیدگی تیاگو در جریان دیدار دوستانه دو تیم اسپانیا و انگلیس اتفاق افتاد.
وقتی خبر مصدومیت او به گوش پپ رسید، سرمربی گواردیولا خشمگین شدو در حالی که تیم تحت هدایتش در این فص به تعادل رسیده بود و به جز بادشتوبر و ریبری، تمام مردانش را در اختیار داشت.
پپ بارها درباره مصدومیت بازیکنان تیمش در جریان بازی های ملی هشدار داده بود و تیاگو از آن بازیکنانی بود که خیلی در ترکیب بایرن به او نیاز داشت.
hossein blak
16-11-2015, 07:33
مدیر برنامه لواندوفسکی تلاش رئال مادرید برای جذب لواندوفسکی را تائید کرد
باشگاه رئال مادرید کماکان در تلاش است تا شرایط انتقال رابرت لواندوفسکی را مهیا کند، خبر ی که پیش از این انتشار یافته بود، اما هیچکدام از طرفین آن را نه رد کردند و نه تائید کردند، اما در آخرین گزارشات، مدیر برنامه های این مهاجم لهستانی در مصاحبه با روزنامه مارکا اسپانیا اظهار داشت:
رئال مادرید به شدت برای به خدمت گرفتن لواندوفسکی علاقه مند است، ما چندین بار با یکدیگر در ارتباط بودیم، چند روزی است که مکاتبه ای با یکدیگر نداشته ایم، اما صحبت هایی در مورد این انتقال انجام شده است.
زیدان: گواردیولا بایرن را به سطح دیگری رسانده
زین الدین زیدان، اسطوره فوتبال فرانسه، معتقد است پپ گواردیولا از زمان نشستن روی نیمکت بایرن، این تیم را به سطح بالاتری رسانده است.
به گزارش "ورزش سه"، گواردیولا که در سال 2013 هدایت باواریایی را برعهده گرفت، در دو فصل اخیر، دو قهرمانی در بوندس لیگا و یک قهرمانی در جام حذفی برای این تیم به ارمغان آورد اما تیمش هر دو فصل در نیمه نهایی چمپیونزلیگ مغلوب شد.
زیدان که تحت تاثیر کار این مربی اسپانیایی قرار گرفته، معتقد است بایرن با گواردیولا به سطح بالاتری رسیده است.
او به تی زد گفت:" آنچه من متوجه شدم این است که پپ گواردیولا بایرن را به سطحی عالی و فوق العاده رسانده است. از وقتی که او به بایرن رفته، من بازی بدی از این تیم ندیدم.
او نه تنها بهترین بازی ها را از بازیکنان گرفته، بلکه از هر نفر 120 درصد توانش بازی می گیرد.
آلمان باید به داشتن چنین باشگاهی افتخار کند."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B7%D8%AD-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87
Zidane lauds Guardiola's impact at Bayern
پپ: شکست نیمه نهایی مقابل بارسلونا یکی از بهترین لحظات حرفه ام به عنوان سرمربی بایرن بود. همه هواداران ما را تشویق کردند. آنها احمق نیستند. آنها دیدند که بازیکنان همه چیزشان را برای پیراهن گذاشتند.
بکن باوئر: رفتن گواردیولا از بایرن شرم آور خواهد بود
مدیر افتخاری بایرن مونیخ، معتقد است که خروج پپ گواردیولا از این تیم، برای این باشگاه شرم آور خواهد بود و اعلام کرد که نمی خواهد گواردیولا از باواریایی ها جدا شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5&w=620&h=430
گواردیولا از ماه ژوئن سال 2013 که سکان هدایت این تیم را بر عهده گرفته، موفقیت های زیادی را با این تیم به دست آورده که از جمله آن ها می توان به قهرمانی های پیاپی در بوندس لیگا و همچنین موفقیت در جام حذفی این کشور، سوپرکاپ یوفا و جام جهانی باشگاه ها اشاره کرد.
اما به هرحال قرارداد این مربی در یایان این فصل به اتمام خواهد رسید و گمانه زنی ها در مورد انتقال این مربی به باشگاهی دیگر، آغاز شده است.
این در حالی است که منچستر سیتی، منچستر یونایتد و چلسی به عنوان محتمل ترین مقاصد بعدی این مربی چهل و چهار ساله برای فصل بعد عنوان می شوند.
بکن باوئر که خود دو دوره کوتاه هدایت این تیم را برعهده داشته در مقاله ای در یکی از روزنامه ها می نویسد: اگر پپ بایرن را ترک کند، برای این باشگاه شرم آور خواهد بود.
پپ اکنون بوندس لیگا را خیلی بهتر می شناسد و آلمانی را هم روانتر و راحت تر صحبت می کند و اکنون بازیکنان بیشتر و با کیفیت تری را در تیم در قیاس با ابتدای کارش دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%B4%D8%B1%D9%85-%D8%A2%D9%88%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF
Guardiola exit would be a shame for Bayern - Beckenbauer
روبن: گواردیولا بهترین است؛ امیدوارم در بایرن بماند
ستاره هلندی دوست دارد تا گواردیولا در بایرن بماند و باواریا را ترک نکند و یادآوری کرده که فعلا خودش هم قصد ترک تیم را ندارد.
به گزارش کاپ، آرین روبن ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ از پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی تیمش خواسته تا به حضورش روی نیمکت مربیگری تیم باواریایی ادامه دهد. این درحالی است که قرارداد کنونی پپ با بایرن تا پایان فصل جاری اعتبار دارد و هنوز مذاکرات برای تمدید قرارداد او آغاز نشده است. اما گزارشهای منتشره حکایت از آن دارد که او با سران سیتی به توافق رسیده تا در پایان فصل به انگلیس برود و از منچستر یونایتد هم به عنوان یکی دیگر از مقاصد احتمالی او یاد می شود.
در این میان آرین روبن در صحبت هایی گفته: ما یکی از بهترین سرمربیان دنیا را داریم. این را خیلی از بازیکنان تیم ما می گویند و همه ما می خواهیم که پپ بماند. با او کار کردن خیلی بامزه است. از نظر تاکتیکی او بهترین است و من این را به خاطر اینکه پپ فعلا سرمربی تیم ماست، نمی گویم. او یک فرد بی عیب و نقص است که کاملا با شرایط بایرن جور است.
روبن در ادامه یادآوری کرد که هیچ وقت به فکر ترک بایرن نیفتاده و گفت: من هیچ وقت به جدایی از بایرن فکر نمی کردم. من در مونیخ خیلی راضی و خوشحالم و خانواده ام هم اینجا خوشحالند. تا سال 2017 با این باشگاه قرارداد دارم و نمی توان در دنیای فوتبال آینده دور را دید ولی درحال حاضر همه چیز خوب است و امیدوارم که به همین ترتیب ادامه یابد.
Robben pleads for 'world's best' Guardiola to stay at Bayern
hossein blak
02-12-2015, 18:51
لمان: پپ با رفتنش بوندسلیگا را جذاب تر می کند!
ینس لمان، دروازه بان سابق تیم ملی آلمان و باشگاه آرسنال، اعتقاد دارد در صورت خروج پپ گواردیولا از فوتبال آلمان، بوندسلیگا خیلی جذاب تر می شود!
در هفته های اخیر خبر پیوستن گواردیولا به منچسترسیتی در فصل بعد، نقل محافل شده است. با این حال، پپ گواردیولا از اعلام رسمی تصمیم خود، 19 دسامبر و بعد از بازی بایرن مونیخ با هانوفر خبر داده است.
ینس لمان در مورد این انتقال احتمالی می گوید:
می دانم برای بایرن خیلی سخت است؛ بعد از پپ، مربی دیگری را جایگزین او کنند. او نشان داده فوتبال آلمان را خوب شناخته است و با بازیکنان ارتباط خوبی دارد.اگر گواردیولا از بایرن برود، اتفاق خوبی برای این تیم نمی افتد. چرا که بازیکنان این تیم سه سال است که با فلسفه پپ خود را وفق داده اند و برای آنها سخت است که استایلمربی دیگری را بپذیرند، اما احساس می کنم، رفتن او برای بوندسلیگا، خیلی بهتر باشد، حداقل بعد از 3 سال، هیجان به فوتبال آلمان بر می گردد! (اشاره به یکه تازی بایرن مونیخ در لیگ آلمان)
hossein blak
04-12-2015, 19:51
کاستا: گواردیولا بهترین مربی جهان است
داگلاس کاستا که در فصل تابستان گذشته به باشگاه بایرن مونیخ پیوست در تمجید از پپ گواردیولا اظهار داشت:
((هر روز از پپ یک چیز جدید یاد می گیرم، هر لحظه ای که با او می گذرانم برای من بسیار با ارزش است، بی شک او بهترین مربی جهان است و از کار کردن با او بی نهایت مفتخرم، او به خوبی با ما ارتباط برقرار می کند و می توانیم با داشتن او به موفقیت های بزرگ برسیم.
از روزی که به بایرن مونیخ آمده ام بسیار برخورد خوبی با من شده است و باشگاه و هوادران به گرمی از من استقبال کرده اند، سپاسگزار آن ها هستم، برای من مهم نیست که فرانک ریبری یا توماس مولر یا من در ترکیب تیم هستیم یا خیر! مهم نتیجه گیری تیم است.))
hossein blak
05-12-2015, 20:05
مونشن گلادباخ 3-1 بایرن مونیخ؛ طلسم شکست ناپذیری باوریایی ها شکسته شد، شکست بایرن در بروسیا پارک
مونشن گلاد باخ موفق شد با نتیجه 3-1 بایرن مونیخ را شکست دهد تا اولین شکست فصل باوریایی ها رقم بخورد.
شاگردان پپ گواردیولا که در رقابت های بوندسلیگا یکه تازی می کنند، در هفته ی پانزدهم بوندسلیگا باید به خانه ی مونشن گلادباخ سخت کوش می رفتند، این دیدار در حالی رقم خورد که بایرن مونیخ دیدار گذشته ی خود را با نتیجه ی 2-0 برابر هرتابرلین پیروز شده بود و همچنان در صدر جدول قرار داشت، مونشن گلاد باخ نیز در دیدار گذشته ی خود را با نتیجه ی تساوی 3-3 برابر هافنهایم به پایان رسانده بود و در رده چهارم جای گرفته بود؛ نکته ی جالب این دیدار بازگشت فرانک ریبری پس از ماه ها از بند مصدومیت در لیست 18 نفره ی بایرن مونیخ بود!
در جریان این دیدار شگفت آور، در دقیقه ی 54 اسکار وندت موفق شد گل برتری را برای مونشن گلادباخ به ثمر برساند؛ پس از آن در دقیقه ی 66 لارس استیندل اختلاف پیروزی را برای گلادباخ افزایش داد تا نتیجه ی کار 2-0 به سود این تیم شود، سپس در در دقیقه ی 68 مکسی لوپز گل سوم را برای گلاد باخ به ثمر رساند تا شکست بایرن در این دیدار حتمی شود، و در پایان در دقیقه ی 81 فرانک ریبری که پس از ماه دوری از میادین، برای دقایقی در میدان قرار گرفته بود موفق شد تک گل بایرن مونیخ را به ثمر برساند.
بایرن مونیخ با پذیرش این شکست همچنان با 40 امتیاز در صدر باقی ماند، مونشن گلاد باخ نیز 26 امتیازی شد و در رده سوم جدول جای گرفت.
hossein blak
06-12-2015, 14:38
واکنش گواردیولا به نخستین شکست تیمش در بوندس لیگا
پپ گواردیولا پس از شکست ۳-۱ تیمش مقابل مونشن گلادباخ که باعث شد روند شکست ناپذیری این تیم در بوندس لیگا متوقف شود به خبرنگاران گفت:" باید به مونشن گلادباخ تبریک گفت چون واقعا فوق العاده بودند. در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم و موقعیت های زیادی بدست آوردیم اما متاسفانه نتوانستیم به گل برسیم.
در نیمه دوم آسیب پذیر نشان دادیم و تعداد پاس های اشتباه مان زیاد بود. پس از گل نخست حریف تمرکزمان را از دست دادیم و بی نظم بازی کردیم. حریف هم به خوبی از فرصت هایش استفاده کرد. در نهایت باید بگویم که خودمان مقصر این شکست بودیم."
گواردیولا همچنین درباره بازگشت فرانک ریبری به میادین پس از نه ماه که موفق شد تنها گل بایرن را هم در این بازی بثمر برساند گفت:
" همه از بازگشت ریبری به میادین پس از این مدت طولانی خوشحال هستیم. "
ریبری: در شکست بی تاثیر نبودیم
بایرن مونیخ روز گذشته با نتیجه ی 3-1 برابر مونشن گلادباخ مغلوب شد تا اولین شکست فصل بایرن رقم بخورد، فرانک ریبری که در این بازی فرصت حضور را یافت اظهار داشت:
((ما شانس های گلزنی زیادی داشتیم، ما در نیمه ی اول می توانستیم حتی با نتیجه ی 3-0 پیروز شویم، اما از موقعیت هایمان استفاده نکردیم، اشتباه از خود ما بود که نتوانستیم از موقعیت هایمان استفاده کنیم، اما مونشن گلاد باخ به خوبی از موقعیت هایش استفاده کند و به پیروزی دست بیابد.))
شوبرت: نیمه اول شانس آوردیم، نیمه دوم کار را تمام کردیم!
تیم فوتبال بورسیا مونشن گلادباخ، دیشب توانست دست به کار بزرگی بزند و بعد از 14 بازی اولین شکست بایرن مونیخ را در این فصل بوندسلیگا رقم بزند.
شاگردان آندره شوبرت در این دیدار، با نتیجه 3 بر 1 حریف نامدار خود را شکست دادند.
شوبرت در پایان این بازی گفت:
((کار بزرگی انجام دادیم؛ بایرن مونیخ بهترین تیم حال حاضر اروپاست ولی بازیکنانم در مقابل این تیم بدون ترس بازی کردند و توانستند نتیجه را به سود خود رقم بزنند.
در نیمه اول روی چند صحنه شانس آوردیم که گل نخوردیم، اما در ادامه توانستیم حملات بایرن را مهار کنیم. نیمه دوم، دروازه آنها را باز کردیم و بعد از گل اول، اعتماد به نفس لازم برای گل های بعدی را بدست آوردیم. تلاش کردیم که در نیمه دوم کار بایرن را تمام کنیم و این کار را به خوبی انجام دادیم. بازیکنان جوان گلادباخ نشان دادند پتانسیل بالایی دارند و از پس کارهای بزرگ بر می آیند. حالا برای مصاف با منچسترسیتی آماد می شویم تا در اروپا هم مأموریتمان را کامل کنیم.))
فیلیپ لام نویسنده اختصاصی گل انگلیسی
hossein blak
09-12-2015, 13:33
لواندوفسکی: نمی توانم به رئال مادرید نه بگویم
رابرت لواندوفسکی در مصاحبه با روزنامه آ اس اسپانیا در مورد پیشنهاد باشگاه رئال مادرید و شرایط کنونی خود در بایرن مونیخ به گفتگو پرداخت:
وی در همین مورد گفت:
((خودتان را به جای من بگذارید، نمی توانم به رئال مادرید نه بگویم، باید تصمیم درست را بگیرم، نه با بایرن مونیخ مشکلی دارم نه با رئال مادرید، مدیر برنامه هایم در حال بررسی پیشنهادات است، مادرید تنها مقصد من نیست و من پیشنهاد دیگری نیز دارم که باید بررسی شود.
من بطور مستقیم با رئال مادرید در ارتباط نبوده ام، اما رابط آنها با مدیر برنامه های من در تماس است، ماجرای من را همه می دانند و چیزی تازه ای ندارم که بگویم، عضو رئال مادرید شدن نصیب هر بازیکنی نمی شود.))
hossein blak
10-12-2015, 11:41
دینامو زاگرب 0-2 بایرن مونیخ؛ پیروزی باواریایی ها در شب تشریفاتی گروه F
بایرن مونیخ تیم از پیش صعود کرده به مرحله 1/8 نهایی لیگ قهرمانان اروپا در دیداری تشریفاتی به مصاف دیناموزاگرب رفت و موفق شد با درخشش رابرت لواندوفسکی این تیم را با نتیجه ی 2-0 شکست دهد.
در حالی که شاگردان پپ گواردیولا با شکست برابر بایرلورکوزن در هفته ی گذشته ی بوندسلیگا آلمان اولین شکست فصل خود در بوندسلیگا را تجربه کرده بودند با انگیزه ای بالا برای جبران شکست خود در دیگر تورنمنت مهم، یعنی لیگ قهرمانان اروپا پای به ورزشگاه ماکسیمیر دینامو زاگرب گذاشتند.
در جریان این دیدار در دقیقه ی 61 رابرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی بایرن مونیخ که این روزها صحبت های زیادی مبنی بر جدایی او از مونیخ و پیوستنش به رئال مادرید می شود موفق شد گل برتری را برای بایرن مونیخ به ثمر برساند، پس از آن 3 دقیقه بعد در دقیقه ی 64 باز هم رابرت لواندوفسکی برای بایرن مونیخ گل زنی کرد تا این دیدار با نتیجه ی 2-0 به سود بایرنی ها به اتمام برسد.
در پایان بایرن موینخ با کسب این 3 امتیاز در شب پایانی مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا، 15 امتیازی شد و به عنوان تیم اول گروه F به مرحله 1/8 نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت، از آن سو در دیگر دیدار مهم گروه F، آرسنال موفق شد در خانه المپیاکوس با هتریک الیویر ژیرو این تیم را شکست دهد و با 9 امتیاز به عنوان تیم دوم جواز صعود به مرحله ی بعدی رقابت ها را بدست آورد، المپیاکوس نیز به عنوان تیم سوم گروه F به لیگ اروپا راه یافت.
Masoud King
11-12-2015, 13:59
لواندوفسکی: نمی توانم به رئال مادرید نه بگویم
اصلا لوا تصمیم گیرنده نیست این وسط
قرارداد طولانی مدت داره و بند جدایی هم نداره پس هیچ چیز نمی تونه بایرن رو مجبور به فروشش کنه
لوا با بیلد اشپورت هم مصاحبه کرده و رد کرده این شایعات رو.. این مصاحبه با آ س و اینطور حرفا خیلی خیالی به نظر میرسه
روش جالب گواردیولا برای انتقال اطلاعات
گواردیولا: امشب، جوابی ندارم. هفته آینده، جواب این سوال را خواهید دانست.
* در پاسخ به این سوال که آیا فصل بعد در بایرن خواهد بود
گواردیولا بایرن را ترک میکند
مشکل با دکتر ها - ریبری جدی مصدوم شده و حالا لام
کومان: از رفتن گواردیولا غصه میخورم
ملیپوش فرانسوی بایرن مونیخ معتقد است پپ گواردیولا بزودی از تیمش جدا خواهد شد.
به گزارش "ورزش سه"، از روز گذشته تا کنون موضوع ماندن یا نماندن پپ گواردیولا در بایرن بار دیگر به تیتر نخست رسانههای ورزشی آلمان تبدیل شده است.
کینگزلی کومان هم یکی از بازیکنانی است که از جدایی احتمالی گواردیولا از کادر فنی بایرن مونیخ متاسف است. این هافبک فرانسوی که پیش از شروع فصل جاری بوندسلیگا با انتقالی قرضی از یوونتوس ایتالیا به باواریاییها پیوست و درمدتی کوتاه اعتماد مربی اسپانیایی تیم جدیدش را به دست آورد، در مصاحبه با "اسکای اسپورت نیوز" گفت:" اگر پپ از بایرن جدا شود، بسیار ناراحت خواهم شد.
من او را بهترین مربی دنیا میدانم. او فردی بود که بیش از هر مربی دیگری باعث رشد و ترقی من شد؛ بیش از هر مربی دیگری به من فرصت بازی داد و مرا از نعمت اعتمادش بهرهمند ساخت. من مطئنم او هر جای دیگری باشد هم موفق خواهد شد. اگرچه همه چیز به تصمیم خودش بستگی دارد، نه من، اما هر جا هست برایش بهترینها را آرزو میکنم."
گفتنی است کومان تا اینجای فصل جاری در ده بازی برای بایرن به میدان رفته که حاصل آن به ثمر رساندن سه گل بوده است.
Guardiola hailed as 'the best in the world' by Coman amid Bayern Munich exit rumours
ماتیاس سامر: نمی دانم پپ چه تصمیمی بگیرد. نمی توانم بگویم.
هانوفر 0-1 بایرن مونیخ
گواردیولا: در تمام سال 2015 عالی بودیم
مربی بایرن مونیخ معتقد است تیمش به رغم مصدومان متعددی که در اختیار داشته و دارد واقعا کار بزرگی کرده است که توانست بیرقیب دور رفت را به پایان ببرد.
به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ صدرنشین ساعتی پیش موفق شد با نتیجه شکننده 1 بر 0 میزبانش هانوفر را از پیش رو بردارد تا نه تنها سال 2015 بوندسلیگا را با برد پشت سر بگذارد بلکه اختلاف امتیازش را با تیم دوم جدول یعنی بروسیا دورتموند به رقم هشت برساند.
بعد از پایان این مسابقه پپ گواردیولا گفت:" بازیکنانم را واقعا تحسین میکنم. دور رفت را با بیلان فوقالعادهای پشت سر گذاشتیم با پانزده برد و دریافت تنها هشت گل. شاگردانم در تمامی طول سال عالی کار کردند، هم در بوندسلیگا، هم در جام حذفی و هم در چمپیونز لیگ.
ما طی هفتههای اخیر بازیکنان محدودی در اختیار داشتیم، فقط 15-14 نفر. از این رو دستم برای چینش متنوعتر ترکیب تیمم بسته بود. بدون حضور آرین، فرانک، داگلاس کاستا و ماریو گوتزه بازی سرعتی رو به جلو را در دستور کار قرار ندادیم و بنا را بر این گذاشتیم که اولویت اولمان در بازی امشب کنترل بازی باشد.
با این وجود در نیمه اول فرصتهای زیادی خلق کردیم. در نیمه دوم وضعیت خطرناک شده بود، به عبارتی برتری 1 بر 0 همیشه خطرناک است. اما همینکه من فقط 15 بازیکن در اختیار داشتم و بازیکنان تیم جوانان هم از دو هفته پیش به تعطیلات رفتهاند خود گویاست که به سختی پیروز میدان شدیم."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2015-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%85
Guardiola: I'll reveal more about my future on Sunday
بایرن کلا چهار بازیکن ذخیره داشت :n38:
تو این بازیم ویدال مصدوم شد
رسمی: آنچلوتی جانشین گواردیولا میشه که آخر فصل قراره از بایرن جدا بشه
بکنبائر: حیف شد که پپ از بایرن می رود
فرانتس بکن بائر، رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ، از خبر جدایی پپ گواردیولا از این باشگاه ابراز ناراحتی کرد اما معتقد است که کارلو آنچلوتی جانشینی ایده آل برای مربی اسپانیایی است.
به گزارش "ورزش سه"، باشگاه بایرن مونیخ امروز اعلام کرد که گواردیولا در پایان فصل آلیانس آره نا را ترک خواهد کرد و آنچلوتی جای او را خواهد کرد. بکن بائر که پیش از این ابراز امیدواری کرده بود که گواردیولا در این باشگاه بماند، اکنون مطمئن است که باواریایی ها می توانند با آنچلوتی به مسیر درخشان چند فصل اخیرشان ادامه بدهند.
او در صفحه فیس بوکش نوشت:" حیف است که گواردیولا بایرن را ترک می کند. برای او تیم همه چیز است. او این تیم، اندیشه ها و ایده هایش را از اساس ساخت.
اما فوتبال همین است. نمی توان برای همیشه با یک نفر کار کرد. بایرن با به خدمت گرفتن آنچلوتی، بهترین جانشین را انتخاب کرد."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1-%D8%AD%DB%8C%D9%81-%D8%B4%D8%AF-%DA%A9%D9%87-%D9%BE%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%AF
هیتسفیلد: آنچلوتی کاملا مناسب بایرن است
اوتمار هیتسفیلد، سرمربی سابق بایرن مونیخ معتقد است که آنچلوتی کاملا مناسب بایرن مونیخ است.
به گزارش "ورزش سه"، قرارداد گواردیولا در پایان فصل با بایرن به پایان میرسد و سرمربی اسپانیایی، احتمالا بایرن را به مقصد لیگ برتر ترک خواهد کرد. جدی ترین گزینه بایرن برای جانشینی گواردیولا، آنچلوتی است و هیتسفیلد، سرمربی ایتالیایی را کاملا مناسب بایرن میداند.
او گفت:" آنچلوتی کاملا مناسب بایرن است. او همه جا موفق شده و 3 بار قهرمان چمپیونز لیگ شده است.
در این سطح، خیلی مهم است که بازیکنان بدانند مربیان چه تواناییهایی دارند و برای باشگاه هم مهم است. مربی بایرن باید مورد احترام باشد.
گواردیولا یه انقلاب گر است. او یک راه جدید در فوتبال ایجاد کرده است. او دفاع سه نفره با یک مدافع میانی را ایجاد کرده.
آنچلوتی تاکتیسین باهوشی است. فوتبال او کمی متفاوت است ولی با حمله و پرسینگ همراه است.
او میتواند سیستم تیمش را بر اساس حریف بچیند. با رئال او در مجموع هجومی بازی میکرد ولی مقابل بایرن رو به ضد حمله آورده بود."
The Premier League seems the logical next destination for Pep Guardiola when he leaves Bayern Munich, and he is unlikely to be short of offers
63065
Dark Soul
22-12-2015, 01:11
رفتن پپ ; شیرین ترین خبر این چند سال اخیر از بایرن .:42:
بی صبرانه منتظرم این فصل تموم شه .
گواردیولا، بیرقیب در بیلان مربیان بایرن
بررسی بیلان پنج مربی بایرن مونیخ نشان میدهد که گواردیولا با فاصله به عنوان امتیازآورترین مربی این تیم شناخته شده است.
به گزارش "ورزش سه"، تابستان سال آتی پپ گواردیولا باید به سمت چالش جدیدی برود، زیرا قرار است از یکم جولای جای خود در ایالت باواریا را به کارلو آنچلوتی ایتالیایی بدهد.
به همین مناسبت سایت "گل" نگاهی به بیلان این مربی در سه سالی که سکان هدایت بایرن مونیخ را در دست داشته و همچنین چهار مربی دیگر که در این تیم نتایج قابل توجهی از خود به جای گذشته انداخته است. برخی از مربیانی که نامشان در لیست "گل" آمده است، افرادی هستند که به تناوب دو بار یا حتی بیشتر روی نیمکت بایرن نشستهاند.
از آنجا که در فوتبال تنها اعداد و ارقام هستند که کارنامه یک مربی را توصیف خواهند کرد، در میانگینی که سایت "گل" از دستاوردهای این پنج مربی بایرن محاسبه کرده است، تنها دفعاتی که آنها به سه امتیاز مسابقات دست پیدا کردهاند مورد توجه قرار گرفته است و همانطور که در جدول دیده میشود، گواردیولا تنها مربی است که هشتاد درصد از بازیهایش در بایرن را با پیروزی پشت سر گذاشته است.
گفتنی است چنانچه این مربی اسپانیایی در مدت زمان باقیمانده از قراردادش بتواند بایرن را که در حال حاضر با کارنامه خیرهکننده 15 برد از هفده بازی و با هشت امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم (بروسیا دورتموند) بیرقیب بر صدر جدول بوندسلیگا تکیه زده، همچون یوپ هاینکس به قهرمانی سهگانه برساند، آنگاه آماری از خود بر جای خواهد گذاشت که دیگر مربیان به سختی بتوانند به آن دست پیدا کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D8%8C%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%B1%D9%82%DB%8C% D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86%28%D8%B9%DA%A9%D8%B 3%29
رومنیگه: گواردیولا بابت ترک بایرن از ما عذرخواهی کرد
کارل هاینتس رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن، مدعی شده که می داند مقصد پپ گواردیولا کجا خواهد بود.
به گزارش کاپ، اخیرا رومنیگه خبر مربی گری آنچلوتی در بایرن در پایان فصل را تائید کرده و این به معنی خروج پپ از این تیم است. پیش از تائید این خبر هم رسانه ها گمانه زنی درباره آینده پپ را شروع کرده بودند و بیش از همه او را به لیگ برتر انگلیس نسبت می دادند.
رومنیگه اما در گفتگویی با روزنامه آلمانی بیلد در این باره گفته:
فکر می کنم می دانم او کجا خواهد رفت. اما می خواهم خود او یا رئیس باشگاه جدیدش این اطلاعیه را صادر کند.
در جشن کریسمس دو هفته گذشته او پیش من آمد و گفت که به دنبال یک رقابت جدید است و همچنین معذرت خواهی کرد. این برایش خیلی سخت بود. اما من واقعا ناراحت نشدم.
دیدم که چطور گواردیولا عشق واقعی نسبت به بایرن و هوادارانش داشت.
او در ادامه درباره آنچلوتی گفته: آنچلوتی همه جا موفق بوده است. 3 بار قهرمان لیگ قهرمانان شده است. این هنوز هم یک رکورد است و او همه توانایی های لازم را دارد. او برای ما مناسب است، به همین سادگی. نیمی از اروپا به دنبال او بودند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7-%D8%B9%D8%B0%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
I know where Guardiola is going - Rummenigge
گفتگوی مفصل اولاف تون: گواردیولا می تواند حتی از نویر یک وینگر بسازد!
هافبک سال های نه چندان دور بایرن مونیخ به شکلی خاص از عملکرد پپ گواردیولا و تحول در نحوه بازی بازیکنان تمجید کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8i
طرفداری- بایرن مونیخ روز یکشنبه رسما اعلام کرد، که پپ گواردیولا در پایان فصل از این باشگاه جدا خواهد شد و کارلو آنچلوتی هدایت این تیم را به عهده خواهد گرفت. به نقل از FourFourTwo اولاف تون هافبک سابق باواریایی ها لب به تمجید از عملکر گواردیولا در این مدت در بایرن مونیخ گشوده و به صحبت در مورد کارلو آنچلوتی پرداخته است.
اولاف تون در گفتگویی اختصاصی با Omnisport چنین گفت:
جانشینی بازیکنانی مانند فرانک ریبری و آرین روبن، با بازیکنانی مثل داگلاس کوستا و کینگزلی کومان کاری خارق العاده بود. ژروم بواتنگ در دوران موربیگری گواردیولا پیشرفت فوق العاده ای داشت. گسترده شدن محدوده بازی فیلیپ لام، به طوری که او هم اکنون می تواند به عنوان بال راست بازی کند، و همچنین بازی رافینیا به عنوان دفاع چپ را می توان یک انقلاب توضیف کرد. چیزی که شاید هیچوقت فکرش را نمی کردیم. اوج این تحول می تواند تبدیل شدن مانوئل نویر به یک وینگر باشد! چنین چیزی توسط پپ گواردیولا غیر ممکن نیست!
در ادامه تون همکاری بایرن مونیخ با کارلو آنچلوتی را مثبت ارزیابی کرده است:
شکی در موفقیت انچلوتی در آلیانتس آرنا ندارم. بایرن مونیخ بهترین مربی ممکن را انتخاب کرده و درست ترین کار را انجام داده است. بایرن مونیخ رو به افول نخواهد رفت. بلکه شاهد استایلی جدید از مربیگیری با آنچلوتی خواهیم بود، و او با این سبک نیز بایرن مونیخ را به موفقیت خواهد رساند.
ادامه دادن راه گواردیولا کار راحتی نیست. پپ گواردیولا تیمی را از یوپ هاینکس تحویل گرفت که موفق به کسب سه گانه شد و از هر نظر کامل بود. او این تیم را حتی بهتر از قبل کرد، با اینکه نتوانست به موفقیت های زمان هاینکس دست پیدا کند.
از اولاف تون پیرامون آینده احتمالی پپ گواردیولا پرسیده شد:
گواردیولا کسی است که به عقیده او، حضور در یک باشگاه به مدت سه سال کافیست. او همواره به خود می گوید: می خواهم به نقاط مختلف دنیا بروم و عناوین مختلف را کسب کنم. اما به عقیده من او به چنین چیزی نیاز ندارد. او می توانست 10 الی 15 سال در بایرن مونیخ بماند، زبان آلمانی خود را بهبود بخشد و عناوین مختلف را درو کند. اما طرز تفکر و برنامه او برای زندگی اینگونه نیست و باید این را پذیرفت. به همین دلیل من برای او هر کجا که خواهد رفت، اعم از انگلستان آرزوی موفقیت می کنم. به نظر من مقصد بعدی او منچستر سیتی یا منچستر یونایتد خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AD%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D9%88%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D8%AF
Guardiola could make Neuer a winger - Thon
hossein blak
25-12-2015, 16:11
گواردیولا اول فصل بدنبال دارمیان بود
پپ گواردیولا آخرین فصل حضورش در بایرن مونیخ را سپری می کند. وی باید فصل آینده جای خود را به کارلو آنچلوتی ایتالیایی بدهد و به احتمال زیاد لیگ برتر انگلیس را برای ادامه دوران مربیگر اش انتخاب می کند.
پپ تغییرات زیادی در بایرن مونیخ بوجود آورد و در عین حال از ایجاد تغییر در برخی از پست ها هم ناتوان بود؛ نشریه بیلد به تازگی فاش ساخته است که وی در تابستان سال جاری سخت بدنبال به خدمت گرفتن متئو دارمیان یا دانیلو بوده است تا بتواند فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ را به یک خط جلوتر ببرد.
این اتفاق در حالی در تابستان افتاده که به ادعای بیلد، هیئت مدیره بایرن مونیخ با خرید مدافع کناری مخالفت کرده و در ادامه رأی به خرید آرتورو ویدال، بزیکن شیلیایی سابق یوونتوس داده است.
بیلد در قسمت دیگری از گزارشش آورده است که پپ همیشه به خاطر فروش تونی کروس به رئال مادرید از هیئت مدیره باشگاه بایرن مونیخ ابراز ناراحتی می کرده است.
داگلاس کاستا: پپ به من قول بازی کردن داده بود
هافبک برزیلی بایرن با تمجید از گواردیولا فاش کرد این مربی به او قول بازی کردن داده بوده است.
به گزارش "ورزش سه"، تابستان سال جاری داگلاس کاستا از تیم شاختار دونتسک اوکراین به رغم مشتریان بسیاری که داشت، بایرن مونیخ را انتخاب کرد و در ازای مبلغ سی میلیون یورو به این تیم آلمانی پیوست.
این بازیکن که در حال حاضر برای گذراندن تعطیلات سال نوی میلادی به کشورش برزیل بازگشته است، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی "گلوبو" فاش کرد:" پپ گواردیولا طی تماسی تلفنی به من گفت که میخواهد به تیمش بروم و شفاها تضمین داد اگر عضو بایرن شوم، حتما فرصت بازی در اختیارم قرار خواهد داد. من هم پاسخ دادم که آنها در پست من بازیکنان دیگری هم دارند و باید منتظر بمانم. اما او گفت اگر بروم مرا بازی خواهد داد. من هم به حرفش اعتماد کردم."
این بازیکن در دور رفت فصل جاری به رغم تازهوارد بودن عملکرد خیرهکنندهای از خود به نمایش گذاشت و با پنج گل و چهارده پاس گل یکی از موثرترین هافبکهای بایرن بود.
او افزود:" روزی به مونیخ رسیدم، گواردیولا گفت: آمادهای روحت را در خدمت فوتبال بازی کردن دربیاوری؟ گفتم: مسلما! این مربی معتاد فوتبال است، یک نابغه به تمام معنا. زیر نظر او شرایطی را تجربه میکنی که با هیچ مربی دیگری تجربه نخواهی کرد."
Douglas Costa reveals Guardiola's promise that sealed his Bayern Munich move
hossein blak
07-01-2016, 01:31
مانوئل نویر برای سومین بار بهترین دروازه بان سال جهان
در جریان 29 امین انتخابات سالانه فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال، متخصصان حرفه ای از 50 کشور جهان بهترین دروازه بان های سال 2015 را مشخص کردند.
او هم اکنون به جمع والتر زنگا(ایتالیا) ، خوز ه لوئیس چیلاورت(پاراگوئه) و الیور کان(آلمان) که پیشتر سه بار به این اتفاق دست یافته بودند، پیوست.
تنها بوفون با 4 و کاسیاس با 5 بار انتخاب در جدول کلی بهترین دروازه بان ها از نویر بالاتر قرار دارند.
1-مانوئل نویر (بایرن مونیخ-آلمان) 188 امتیاز
.
.
.
hossein blak
09-01-2016, 20:15
نامزد دریافت بهترین مربی سال، پپ گواردیولا و بقیه ی بازیکنان بایرن که نامزد حضور در جمع یارده بازیکن برتر سال هستند، در زوریخ حاضر نمی شوند.
البته پل برایتنر اسطوره مونیخی ها و نماینده بایرن، دوشنبه شب در مراسم اهدای توپ طلا حضور خواهد داشت.
خاوی مارتینز: پپ نگاهم به فوتبال را عوض کرد
مدافع اسپانیایی بایرن با تمجید بسیار از گواردیولا ادعا کرد به لطف همکاری با این مربی فوتبال را از دریچهای کاملا نو میبیند.
به گزارش "ورزش سه"، خاوی مارتینز در مصاحبه با یکی از روزنامههای کشورش به نام "ارا" با تاکید بر اینکه پپ گواردیولا در او رویکرد جدیدی به فوتبال بوجود آورده و این ورزش را برایش قابل فهمتر کرده است، این مربی را با تمام وجود تحسین کرد.
این مدافع 27 ساله که گاهی در خط میانی نیز بکار گرفته میشود اذعان کرد:" پپ ایدهای دارد که آن را برایت توضیح میدهد، با تو آنرا میپروراند و تحقق میبخشد و جوری شیرفهمت میکند که فوتبال برایت شکل دیگری پیدا میکند. او آنقدر برایم وقت گذاشت تا مفاهیمی راجع به دفاع، نحوه به جریان انداختن توپ از عقب میدان، پوشش دهی و جاگیری در من واقعا درونی شود."
گفتنی است مارتینز سال 2012 از اتلتیک بیلبائو به بایرن پیوست و یک سال پس از او هموطنش گواردیولا هم به مونیخ آمد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%D8%AA%DB%8C%D9%86%D8%B2-%D9%BE%D9%BE-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%B9%D9%88%D8%B6-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
نیمار: دوست دارم برای گواردیولا بازی کنم
نیمار، ستاره بارسا، اعلام کرد که دوست دارد در آینده زیر نظر پپ گواردیولا، سرمربی فعلی بایرن، بازی کند.
به گزارش "ورزش سه"، گواردیولا بین سال های 2008 تا 2012 دوران درخشانی را در بارسا سپری کرد و یک سال بعد از جدایی او، نیمار به آبی و اناری ها پیوست.
این ستاره برزیلی اعلام کرد که نمی داند در آینده چه اتفاقاتی برایش رخ خواهد داد اما مایل است بازی در MLS را تجربه کند و همین طور بار دیگر در لیگ برزیل به میدان برود. او که تا سال 2018 با بارسا قرارداد دارد، در پاسخ به این سوال که آیا مربی ای هست که دوست داشته باشد زیر نظرش کار کند، گفت:" بله، یک مربی هست. گواردیولا کسی است که من واقعا او را تحسین می کنم و دوست دارد با او کار کنم.
دشوار است بگویم که می خواهم در کشورهای دیگر بازی کنم. کسی از آینده خبر ندارد اما از اینکه در حال حاضر در بارسا هستم، بسیار خوشحالم. دوست دارم روزی به برزیل برگردم و همچنین می خواهم در آمریکا بازی کنم. این دو کشور جاهایی هستند که می خواهم بعدا در آنجا بازی کنم.
آمریکا کشوری است که فوتبال در آن در حال رشد است و توجه بازیکنان زیادی را جلب کرده است. فوتبال در آنجا محبوب و محبوب تر شده است. این باعث کنجکاوی من شده است. دوست دارم از نزدیک این رقابت ها را تجربه کنم."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85
Neymar: I would love to play for Guardiola
آلابا: گواردیولا فوتبال را بار دیگر اختراع کرد
دیوید آلابا، مدافع بایرن مونیخ معتقد است که پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ،فوتبال را دوباره اختراع کرده است.
به گزارش "ورزش سه"، گواردیولا سال 2013 هدایت بایرن را بر عهده گرفت و موفق شد دو قهرمانی بوندس لیگا برای این تیم به ارمغان آورده و حالا نیز در مسیر کسب سومین قهرمانی است. او در پایان فصل بایرن را به مقصد سیتی ترک خواهد کرد و آلابا به تمجید از مربی خود پرداخت.
او گفت:" جلسات تمرینی او فوقالعاده است. او فوتبال را بار دیگر اختراع کرده است. پپ کسی است که 24 ساعت روز به فوتبال فکر میکند. با حضور او، ما هر سال بهتر و بهتر میشویم. نمیدانستم میتوانم در این تعداد پستها بازی کنم."
بایرن با 8 امتیاز اختلاف نسبت به دورتموند رده دومی، در صدر جدول بوندس لیگا قرار گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
Guardiola reinvented football - Alaba
He's one of the most trustworthy people out there - Sammer defends Pep over Man City announcement
ماتیاس سامر: باید یک چیز را روشن کنم و آن این است که پپ گواردیولا یکی از درست ترین افراد است. من هر روز با او کار می کنم.
البته، ممکن است بعضی وقت ها احساساتی شود، اما همیشه می توان روی حرف هایش حساب کرد. ... پپ همانطوری هست که می بینید و کاملا قابل اعتماد است.
فیفا، بکن بائر را جریمه کرد
اسطوره فوتبال آلمان توسط کمیته اخلاق فدراسیون جهانی فوتبال جریمه شده است.
به گزارش "ورزش سه"، کمیته اخلاق فدراسیون جهانی فوتبال به ریاست جک کاریکو، فرانتس بکن بائر، اسطوره فوتبال آلمان را به علت عدم همکاری در جریان تحقیقات پیرامون اعطای میزبانی جام جهانی در سال های 2018 و 2022 به روسیه و قطر، جریمه کرده است. بکن بائر بر مبنای بندهای 18 و 14 قوانین کمیته اخلاق فیفا محکوم به پرداخت جریمه شده و جریمه او نیز مبلغ 7000 فرانک سوییس تعیین شده است.
علاوه بر این، اتهاماتی نیز به بکن بائر پیرامون اهدای میزبانی رقابت های جام جهانی 2006 به آلمان وارد شده و گفته می شود که اسطوره فوتبال آلمان، مبلغ قابل توجهی را از طریق کمپانی بزرگ آدیداس به اعضای کمیته اجرائی فیفا رشوه داده است.
Beckenbauer punished by Fifa Ethics Committee
گوتزه: گواردیولا برای من بهترین بوده است، اما نمی توانم برای کار با آنچلوتی صبر کنم
هافبک آلمانی باواریایی ها سرمربی فعلی تیمش را مورد تحسین قرار داد، اما بسیار مشتاق است تا با سرمربی جدید ایتالیای اش کار کند.
به گزارش بخش بین المللی ورزش 11، پپ گواردیولا در انتهای فصل جاری بایرن مونیخ را به مقصد منچستر سیتی ترک خواهد کرد و کارلو آنچلوتی سرمربی فصل گذشته رئال مادرید هدایت بایرن را بر عهده خواهد گرفت.
ماریو گوتزه که در سال 2013 از بورسیا دورتموند راهی بایرن شده بود، پپ را مورد ستایش قرار دارد و عنوان کرده است پپ برای او مربی قاطعی بوده است.
گوتزه که در حال حاضر پیش از 100 بازی برای بایرن انجام داده است و در گفتگو با سایت گل عنوان کرد:
من چیز های زیادی را از مربیان بزرگی آموخته ام، یورگن کلوپ، یواخیم لو و گواردیولا کسانی بودند که به من چیز های زیادی یاد داده اند.
گواردیولا از نظر تاکتیکی تاثیرات زیادی رو من داشته است، چیز های که از قبل در مورد آنها نمی دانستم. پپ گواردیولا به جزئیات خیلی فکر می کند و رفتار او روی من بسیار موثر بوده، و به پیشرفت من کمک زیادی کرده است.
زننده گل قهرمانی آلمان در جام جهانی 2014 برزیل در خصوص کارلو آنچلوتی سرمربی فصل آینده بایرن اظهار داشت:
من چیزهای بسیار مثبتی در مورد آنچلوتی به ویژه از تونی کروس شنیده ام، او رابطه بسیار خوبی با آنچلوتی دارد. کارلو یک مربی بزرگ و بسیار با تجربه است.
نمی توانم برای کار با مربی بزرگی به مانند آنچلوتی صبر کنم. برای فرا رسیدن تابستان لحظه شماری می کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7_%D8%A8%D 8%B1%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D9%86_%D8%A8%D9%87%D8%AA%D 8%B1%DB%8C%D9%86_%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D 8%B3%D8%AA%D8%8C_%D8%A7%D9%85%D8%A7_%D9%86%D9%85%D B%8C_%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%85_%D8%A8%D8%B1%D 8%A7%DB%8C_%DA%A9%D8%A7%D8%B1_%D8%A8%D8%A7_%D8%A2% D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C_%D8%B5%D8%A8%D 8%B1_%DA%A9%D9%86%D9%85/61383
Gotze: Guardiola's been decisive for me but I can't wait to work with Ancelotti
- - - Updated - - -
گوتزه: گواردیولا برای من بهترین بوده است، اما نمی توانم برای کار با آنچلوتی صبر کنم
هافبک آلمانی باواریایی ها سرمربی فعلی تیمش را مورد تحسین قرار داد، اما بسیار مشتاق است تا با سرمربی جدید ایتالیای اش کار کند.
به گزارش بخش بین المللی ورزش 11، پپ گواردیولا در انتهای فصل جاری بایرن مونیخ را به مقصد منچستر سیتی ترک خواهد کرد و کارلو آنچلوتی سرمربی فصل گذشته رئال مادرید هدایت بایرن را بر عهده خواهد گرفت.
ماریو گوتزه که در سال 2013 از بورسیا دورتموند راهی بایرن شده بود، پپ را مورد ستایش قرار دارد و عنوان کرده است پپ برای او مربی قاطعی بوده است.
گوتزه که در حال حاضر پیش از 100 بازی برای بایرن انجام داده است و در گفتگو با سایت گل عنوان کرد:
من چیز های زیادی را از مربیان بزرگی آموخته ام، یورگن کلوپ، یواخیم لو و گواردیولا کسانی بودند که به من چیز های زیادی یاد داده اند.
گواردیولا از نظر تاکتیکی تاثیرات زیادی رو من داشته است، چیز های که از قبل در مورد آنها نمی دانستم. پپ گواردیولا به جزئیات خیلی فکر می کند و رفتار او روی من بسیار موثر بوده، و به پیشرفت من کمک زیادی کرده است.
زننده گل قهرمانی آلمان در جام جهانی 2014 برزیل در خصوص کارلو آنچلوتی سرمربی فصل آینده بایرن اظهار داشت:
من چیزهای بسیار مثبتی در مورد آنچلوتی به ویژه از تونی کروس شنیده ام، او رابطه بسیار خوبی با آنچلوتی دارد. کارلو یک مربی بزرگ و بسیار با تجربه است.
نمی توانم برای کار با مربی بزرگی به مانند آنچلوتی صبر کنم. برای فرا رسیدن تابستان لحظه شماری می کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7_%D8%A8%D 8%B1%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D9%86_%D8%A8%D9%87%D8%AA%D 8%B1%DB%8C%D9%86_%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D 8%B3%D8%AA%D8%8C_%D8%A7%D9%85%D8%A7_%D9%86%D9%85%D B%8C_%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%85_%D8%A8%D8%B1%D 8%A7%DB%8C_%DA%A9%D8%A7%D8%B1_%D8%A8%D8%A7_%D8%A2% D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C_%D8%B5%D8%A8%D 8%B1_%DA%A9%D9%86%D9%85/61383
Gotze: Guardiola's been decisive for me but I can't wait to work with Ancelotti
اولی هوینس از زندان آزاد شد
رئیس سابق بایرن مونیخ که به اتهام فریبکاری مالیاتی در زندان به سر می برد امروز آزاد شد.
Lewandowski wants record fourth title in a row for Guardiola's send-off
روبرت لواندوفسکی: برای ما مهمترین چیز بردن بوندسلیگاست. بی دلیل نیست که هیچ تیمی 4 بار پشت سر هم برنده نشده است. میخواهیم به آن برسیم، داستان بزرگی خواهد بود.
بایرن مونیخ 4-2 یوونتوس
دانلود فول مچ با کیفیت HD
دانلود گل ها با کیفیت HD
Muller jokes Guardiola threatened to 'cut off our balls' if Bayern lost to Juventus
ژابی آلونسو: پپ از زمان خودش جلوتر است؛ میراث گواردیولا در بایرن تا مدت ها باقی خواهد ماند
هافبک تیم بایرن مونیخ به تمجید از سرمربی این تیم پرداخته است.
طرفداری- پپ گواردیولا در آخر این فصل از بایرن مونیخ جدا می شود به منچستر سیتی خواهد رفت. گواردیولا تفکر خاص خودش را به تیم بایرن مونیخ اضافه کرده است و روش بازی بایرن را تغییر داده است.
به نقل از گل، ژابی آلونسو اعتقاد دارد گواردیولا از زمان خودش جلوتر است و افزوده است میراث گواردیولا برای مدت ها در بایرن باقی خواهد ماند. خیلی ها به نحوه بازی بایرن ایراد می گیرند اما آلونسو اعتقاد دارد همه در تیم با تفکر پپ هماهنگ هستند.
این اصلا کار راحتی نیست. شما می دانید که پپ از زمان خودش جلوتر است. انجام این کار برای خودش و بازیکنان بسیار سخت بوده است. اما من فکر می کنم این روشی است که می خواهم بازی کنم. ما بازی با مالکیت را دوست داریم و پپ هم دوست دارد.
گواردیولا بازی با مالکیت را دوست دارد چون فکر می کند این بهترین روش برای بردن است. وقتی شما توپ را در اختیار دارید فرصت های زیادی ایجاد می کنید و فرصت های کمی هم به حریف می دهید. من فکر نمی کنم روش بازی بایرن زیاد تغییر کند. ببازیم و یا ببریم، با همین روش کار خواهیم کرد چراکه به آن اعتقاد داریم. اگر نتیجه نگیریم به فکر رفع اشکال خواهیم بود اما باید با این روش بازی کنار آمد.
گواردیولا تیمی را تحویل گرفت که فاتح سه گانه بود. آلونسو با وجود اینکه پپ موفقیت های گذشته بایرن را با این تیم نداشته است، اعتقاد دارد گواردیولا چیز های زیادی به این تیم اضافه کرده است.
من در سال دوم گواردیولا به اینجا آمدم و نمی توانم دقیقا بگویم نسبت به قبل چه فرق هایی کرده است. بازیکنان دیگر بهتر از من به این سوال پاسخ می دهند. اما من فکر می کنم او چیز هایی را در بایرن به یادگار خواهد گذاشت از جمله روش بازی. بازیکنان تیم زیر نظر او مهارت های زیادی کسب کردند و پیشرفت کردند. من مطمئنم این مسائل نقش کلیدی در آینده بایرن خواهد داشت. گواردیولا با بهترین روش بایرن را ترک خواهد کرد و دوران او همیشه به یادگار باقی خواهد ماند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B4-%D8%AC%D9%84%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9B-%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AB-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%AA%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D9%82%DB%8C
Pep is ahead of his time - Xabi Alonso lifts lid on Guardiola philosophy
نیکلاس دورش: ایده های فوق العاده پپ باور کردنی نیست
بازیکن جوان بایرن مونیخ به تمجید از سرمربی اسپانیایی این تیم پرداخت.
به گزارش "ورزش سه"، نیکلاس دورش، بازیکن جوان بایرن، می گوید طی مدتی کوتاه چیزهای زیادی را از پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی تیم، فرا گرفته است. نیکلاس دورش 18 ساله از آکادمی بایرن پرورش یافته و بسیاری او را جانشین تونی کروس و باستین شواین اشتایگر می دانند.
دورش گفت:" اگر شما ایده های گواردیولا را متوجه شوید، قطعا تحت تاثیر قرار خواهید رفت و از خود خواهید پرسید که چگونه او می تواند چنین ایده های خارق العاده ای در ذهنش داشته باشد. پپ با تمامی بازیکنانش به طور یکسان رفتار می کند. او اگر چیزی در شما ببیند، تمام تلاشش را می کند تا هر روز و هر روز کیفیتتان را بهتر کند. به همین علت من طی این مدت کوتاه چیزهای زیادی از او یاد گرفته ام."
دورش در ادامه پیرامون آرین روبن، ستاره هلندی بایرن، به صحبت پرداخت:" روبن یک دیوانه است. او تحت هر شرایطی از لحظه ای که به زمین تمرین می رسد، تا لحظه آخر که این زمین را ترک می کند، 100 درصد تلاش و توانایی خود را ارائه می دهد. او حتی در زمان نهار نیز این چنین است."
برنات: داوران با اتلتیکو مهربان هستند
لواندوفسکی: قهرمانی در اروپا، وداع شگفت انگیزی با گواردیولا خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9%DB%8C-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%D8%8C-%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B9-%D8%B4%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF
لام: می خواستیم با فتح اروپا با گواردیولا خداحافظی کنیم
کاپیتان باشگاه بایرن مونیخ می گوید سرمربی اسپانیایی این تیم عملکرد درخشانی در باواریا داشته است.
مایه ناراحتی است که بعد از چنین نمایشی از دور رقابت ها حذف شدیم. واقعا می خواستیم به فینال برسیم اما فوتبال است دیگر! بازیکنان می خواستند با فتح اروپا، با مربی خداحافظی کنند. گواردیولا کار بزرگی با ما انجام داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85
رومنیگه: احساس می کنیم که فریب خورده ایم
مدیر بایرن مونیخ از قضاوت داور ترک بازی بایرن مونیخ و اتلتیکو راضی نیست
ما کمی احساس می کنیم که فریب خورده ایم. گل اتلتیکو مادرید آفساید بود. خطایی که بر روی فرناندو تورس انجام شد در بیرون از محوطه بود و پنالتی نبود. این داور دو بازی در لیگ قهرمانان را در کمتر از 7 روز قضاوت کرد. نماینده یوفا به من گفت کاری که داور کرد شرم آور بود.
Alireza SM
07-05-2016, 21:55
به شخصه دوست داشتم بایرن به فینال برسه. بازی فینال خیلی جذابتر میشد. تماشا کردن دربی مادرید در یه شهر دیگه زیاد جذاب نیست.
هاینکس: پپ شایسته احترام و اعتبار است
سرمربی فاتح 3 گانه در بایرن مونیخ معتقد است که سرمربی فعلی این تیم دستاورد خوبی از خود باقی گذاشته است.
پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ، چهارمین عنوان قهرمانی پیاپی در رقابت های بوندس لیگا را به یوپ هاینکس، سرمربی سابق این تیم، تقدیم کرد و اکنون هاینکس نیز در واکنش به این حرکت گواردیولا، به تمجید از عملکرد این سرمربی اسپانیایی پرداخت.
سرمربی فاتح 3 گانه در بایرن مونیخ گفت:" بسیار خوشحال شدم که گواردیولا نام من را پس از فتح چهارمین عنوان قهرمانی در بوندس لیگا آورد. اما من تنها یکی از این عناوین را کسب کردم و گواردیولا توانست 3 جام دیگر را به دست آورد. او توانست در بایرن دستاورد بسیار بزرگی از خود ثبت کند. این جشن متعلق به گواردیولا خواهد بود. او می تواند وداعی شکوهمند با تیم داشته باشد. با او صحبت های زیادی در مورد فوتبال طی سال های گذشته داشته ام. و گواردیولا از اینکه می توانست با من اسپانیایی صحبت کند، بسیار لذت می برد."
گواردیولا در پایان فصل بایرن را به مقصد منچسترسیتی ترک خواهد کرد.
Guardiola deserves credit for Bayern success - Heynckes
آنچلوتی: گواردیولا هم روزی اخراج می شود؛ می توانستم مربی منچستر یونایتد شوم
من در چلسی دو گانه بردم، اخراج شدم. در رئال لادسیما بردم، اخراج شدم. هیچ مربی ای وجود ندارد که اخراج نشده باشد. فرگوسن، لیپی، کاپلو، مورینیو، بنیتز. تنها کسی که اخراج نشده است گواردیولاست که البته او هنوز خیلی جوان است و زمان زیاد دارد. پپ هم روزی به باشگاه ما می پیوندد: باشگاه اخراجی ها! یکی از جملاتی که خیلی دوست دارم از پدرخوانده است: "اصلا شخصی نیست؛ تجارت محض است!"
مصاحبه کامل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D9%87%D9%85-%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9B-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%B4%D9%88%D9%85
لام: برای گواردیولا باید قهرمان شویم
فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ عنوان کرد که در فینال با کسب پیروزی و قهرمانی میخواهند خداحافظی با شکوهی با پپ گواردیولا داشته باشند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%85
Lahm determined to give Guardiola perfect send-off
Bayern's skipper is aiming to give his team's outgoing manager the best possible send-off this weekend but remains wary of their final opponents
تبریک به دوستان.... قهرمانی خوبی بود!! پر از استرس.... من همیشه از پنالتی میترسم ولی عالی بود....
سطح قیچیزاسیون اعمال شده در صدا و سیما واقعا تهوع اور بودش :|
آخرین مصاحبه پپ به عنوان سرمربی بایرن مونیخ
گواردیولا: دلم برای بازیکنانم تنگ خواهد شد
سرمربی بایرن مونیخ با دوگانه آلمان از بایرن مونیخ خداحافظی کرد.
در دیداری پایاپای و نفس گیر برای هر دو تیم، بایرن مونیخ موفق شد در ضربات پنالتی بروسیا دورتموند را شکست داده و برای یازدهمین بار دوگانه رقابت های داخلی را بدست آورد. انتهای این دیدار برای پپ گواردیولا فوق العاده احساسی بود و چشم های گریان او بیانگر این موضوع بودند.
به گزارش وب سایت رسمی بایرن مونیخ، پپ گواردیولا پس از بالای سر بردن جام دی اف بی پوکال، برای آخرین بار به عنوان سرمربی بایرن مقابل خبرنگاران حاضر شد و گفت:
دورتموند موقعیتهای جدی گلزنی زیادی داشت. اما ما نیز فرصت های خیلی خوبی را داشتیم و از دست دادیم. 120 دقیقه مسابقه همه را خسته می کند. در انتها بازیکنانم توان نداشتند. پشت توپ قرار گرفتن در ضربات پنالتی می تواند برای هر بازیکنی اتفاق بیافتد.
ما بسیار بسیار خوشحالیم. مقابل تیمی فوق العاده و قدرتمند توانستیم پیروز شویم. به همه بازیکنان و هواداران بایرن تبریک می گویم.
سه سال حضور من در اینجا فوق العاده بود. من برای بایرن مونیخ در آینده بهترین آرزوها دارم. مطمئن هستم که آنها تا 15-20 سال آینده همچنان به این روند فوق العاده ادامه خواهند داد. هر روزی که در اینجا حضور داشتم تجربه خوبی برایم بود. باعث افتخارم است که سه سال سرمربی بایرن مونیخ بودم.
فیلیپ لام در تمام این مدت به عنوان یک بازیکن بزرگ به من کمک کرد. من دلتنگ تمام بازیکنانم خواهم شد. برای همه این لحظات ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AF%D9%84%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86%D 9%85-%D8%AA%D9%86%DA%AF-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%B4%D8%AF
خداحافظی گواردیولا و توخل پس از فینال
سرمربیان دو تیم بزرگ فوتبال آلمان پس از بازیِ امشب، از هم خداحافظی کردند. پپ گواردیولا فردا مونیخ را به مقصد انگلیس ترک خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D9%88-%D8%AA%D9%88%D8%AE%D9%84-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%B9%DA%A9%D8%B3
hossein blak
26-05-2016, 16:28
گوتزه می داند که بازیکن ثابت تیم کارلتو نیست!
کارل هاینتس رومنیگه اعتقاد دارد ماریو گوتزه باید با شرایطش در بایرن مونیخ کنار بیاید، چرا که کارلو آنچلوتی تضمینی نداده که او را به عنوان یکی از بازیکنان ثابت به میدان بفرستد.
این در حالی است که لیورپول و شخص یورگن کلوپ، مصرّانه بدنبال گوتزه هستند و برای انتقال او به آنفیلد نهایت تلاش خود را انجام می دهند.
ماریو در هفته های انتهایی بوندسلیگا، در چند بازی به طور ثابت به میدان رفت، اما در طول فصل و در اوج آمادگی توسط پپ گواردیولا روی نیمکت نشانده می شد. رومنیگه اعلام کرده وضعیت برای این بازیکن با وجود کارلو آنچلوتی حتی ممکن است سخت تر شود.
مولر: اشک های گواردیولا قابل درک بود
مهاجم بایرن مونیخ می گوید می تواند درک کند چرا سرمربی این تیم پس از آخرین بازیش احساساتی شده است.
پپ گواردیولا با فتح جام حذفی توانست وداعی شکوهمند با بایرن مونیخ داشته باشد. او پس از بازی در حالی که نتوانسته بود جلوی اشک هایش را بگیرد، با بازیکنان تیم خداحافظی کرد. توماس مولر می گوید دلیل احساساتی شدن سرمربی اسپانیایی قابل درک است.
مولر گفت:" پپ در حالی باشگاه را ترک می کند که توانست تیم را به اهدافش در فصل جاری برساند. عملکرد او در بایرن مونیخ توسط افرادی که خارج از مجموعه باشگاه هستند، کمتر از حد واقعی ارزش گذاری شده است. به همین دلیل او پس از پایان بازی احساساتی شد و این مسئله برای من قابل درک است. من برای پپ بسیار خوشحال هستم که توانست با جام خداحافظی کند."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D8%A8%D9%88%D8%AF
Guardiola's tears understandable - Muller
Alireza SM
27-05-2016, 16:26
گواردیولا بیچاره رو یکم زیاد کوچیکش کردن در بایرن. سه باری که نتونست به فینال چمپیونزلیگ برسه فقط یه بارش جلوی مادرید نتیجه خیلی بد گرفت و دو بار بعدی رو واقعا ایستاده حذف شد در حالی که هم بارسلونا رو شکست داد هم اتلتیکو رو. اگه هم فردا اتلتیکو قهرمان بشه فقط به دست سه تا تیم قهرمان حذف شده.
رومینیگه: فینال CL می توانست آخرین بازی پپ باشد
نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ تیمش را شایسته رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا می داند.
به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ با فتح جام حذفی آلمان توانست خداحافظی باشکوهی را برای پپ گواردیولا رقم بزند. با این حال کارل هاینس رومینیگه، نایب رئیس بایرن، می گوید آخرین بازی گواردیولا به جای فینال جام حذفی می توانست فینال لیگ قهرمانان اروپا باشد.
رومینیگه گفت:" 3 سال را در کنار گواردیولا بودیم و می خواهم بگویم که این 3 سال فوق العاده بود. جام های زیادی را زیر نظر او فتح کردیم. اما چیزی من را در این بین اذیت می کند و آن هم نبودن در فینال لیگ قهرمانان اروپا است. می توانستیم 1 هفته بیشتر در کنار گواردیولا باشیم. در مونیخ بازی فوق العاده ای را مقابل اتلتیکو مادرید انجام دادیم و تصور می کنم که کاملا شایسته حضور در فینال و بازی در میلان بودیم.
بعد از اینکه 3 گانه را در سال 2013 کسب کردیم، بدون گواردیولا ممکن نبود که در سال پس از آن بتوانیم به 2 گانه و همچنین جام باشگاه های جهان و سوپر کارپ اروپا دست پیدا کنیم."
کارلو آنچلوتی: پپ در مونیخ خیلی خوب کار کرده است. نمی خواهم تغییر زیادی بدهم، بلکه بر اساس کار او تیم را بسازم.
hossein blak
27-07-2016, 22:48
FC Bayern München | باواریایی |فصل 2017-2016 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.