ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن پس از چند ثانیه pc

merajj2
16-07-2014, 16:02
سلام و درود
سه چاهار روز برق خونه ما میرفت روزی یکی دو بار بعد این چند روز من کامپیوترم. روشن کردم و دیدم تا روشن شد سریع خاموش شد دوباره روشن کردم دیدم باز روشن نشد دکمه پشت پاور رو زدم که کلا برقی که در داخلش هست از کار بیافته و به یه ربع دوباره تست کردم ولی بازم اینجوری بود دیگه نمیدونستم چیکار کنم خمین جوری دکمه جلو کیس هست که برای روشن کردنه رو 7 8 سری زدم و یه دفه روشن شد. حالا از اون به بعد همین جوریه میخواستم بدونم ایا مشکل از پاور من هست یا مشکل چیز دیگه هست خواهش میکنم کمکم کنید از لطفتون ممنون میشم.

EXTREME
16-07-2014, 19:07
خاموش شدن بعد از چند ثانیه یک علتش میتونه از fpanel باشه دکمه پاور سوئیچ رو از مین بکنید و با اتصال کوتاه سیستم رو روشن کنید اگه درست نشد یا از دمای قطعات است یا یکی از قطعه ها ایراد داره

برای عیب یابی یک بار گرافیک رو دربیارید و سیستم رو روشن کنید ببینید بازم خاموش میشه یا نه یک بار رم سیستم یک بار هارد و یک بار باتری مین اگه مشکل حل نشد با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید درست نشد کابل atx که بالای پردازنده است و از پاور گرفته میشه رو بکنیدو سیستم رو روشن کنید ببینید بازم سیستم خاموش میشه یا نه