PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سبزیجات و صیفی‌جات آلوده در تهران



wichidika
15-07-2014, 18:26
افشای مافیای کشت صیفی‌جات آلوده در تهران


معاون استاندار تهران گفت: 741 هکتار کشت صیفی‌جات آلوده تا سال 1392 در شهرستان ری به بهره‌برداری می‌رسید که تاکنون به 90 هکتار رسیده است.
کد خبر: ۴۱۳۸۴۹ / تابناک

معاون استاندار تهران گفت: 741 هکتار کشت صیفی‌جات آلوده تا سال 1392 در شهرستان ری به بهره‌برداری می‌رسید که تاکنون به 90 هکتار رسیده است.

به گزارش ایسنا، هدایت‌الله جمالی‌پور درباره کشت صیفی‌جات آلوده در شهرستان ری اظهار داشت: 741 هکتار کشت صیفی‌جات آلوده تا سال 1392 در شهرستان ری به بهره‌برداری می‌رسید که تاکنون به 90 هکتار رسیده است.

وی ادامه داد: با بررسی‌های صورت گرفته این 90 هکتار در دست 26 نفر است که با همکاری دادستانی و مصوبه شورای تأمین استان تهران نسبت به برخورد با این افراد با حکم قضایی اقدام می‌شود تا دیگر زمینی در شهرستان ری برای کشت صیفی‌جات آلوده نداشته باشیم.

فرماندار شهرری بیان داشت: استفاده از آب‌های نامتعارف برای کشت صیفی‌جات باید به صفر برسد و تا پایان سال جاری مطمئنا کشت صیفی‌جات آلوده در شهرستان ری نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: جهاد کشاورزی باید نسبت به کشت جایگزین در زمین‌های مشخص شده اقدام کند و با مذاکراتی که با جهاد داشته‌ایم برنامه‌های خاصی تدوین شده که به زودی اجرایی می‌شود.

جمالی‌پور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا تاکنون آماری از بیماری‌های ناشی از استفاده صیفی‌جات آلوده داشته‌اید، گفت: آمار خاصی در این خصوص کسب نشده است ولی ما با نتایج آزمایشگاهی که جهاد کشاورزی به عمل آورده است متوجه شده‌ایم که این صیفی‌جات آلوده هستند.

wichidika
06-08-2014, 18:42
تهران، دارای بیشترین سطح زیرکشت آبیاری با فاضلاب








[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت حذف پدیده آبیاری مزارع با فاضلاب، از تقلیل این موضوع به یک چهارم سال 89 خبر داد.

دکتر کاظم ندافی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره آخرین وضعیت آبیاری مزارع با فاضلاب و اقدامات انجام شده جهت حذف این موضوع، گفت: در سال 1389 هشت هزار هکتار زمین در کل کشور با فاضلاب آبیاری می‌شد که به دنبال اقدامات انجام شده در زمینه برخورد با این موضوع، اکنون این رقم به یک چهارم تقلیل یافته است.

وی با بیان این که اکنون حدود 2 هزار هکتار زمین در کشور با فاضلاب آبیاری می‌شود، افزود: کاهش ایجاد شده در میزان آبیاری مزارع با فاضلاب، حاصل برگزاری صدها جلسه و پیگیری‌های وزارت بهداشت است.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد که در این روند، متخلفان را به دادگاه معرفی کرده و حتی در مواردی هم حکم تخریب زمین‌ها را دریافت کرده‌ایم و این تخریب نیز انجام شده است.

ندافی افزود: به هر حال اکنون آبیاری مزارع با فاضلاب به یک چهارم کاهش یافته است اما هنوز به صفر نرسیده است. مقرراتی در کشور داریم که بر اساس آن استانداران موظف شدند این موضوع را پیگیری کنند.

وی گفت: تاکنون موفقیت در این زمینه بسیار چشمگیر بوده است اما انتظار آن است که استانداران و سایر دستگاه‌های ذیربط برای مابقی مزارع و به صفر رساندن این موضوع مساعدت کنند تا این پدیده به طور کامل حذف شود.

به گفته رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در حال حاضر بیشترین سطح زیر کشت که با فاضلاب آبیاری می‌شود در تهران است.

انتهای پیام