مشاهده نسخه کامل
: ارور کارت گرافیک و پاچه گیری بیخودیش عصبیم کرده!!!!!!!!!!!!
pegah star
15-07-2014, 13:54
:24: salam dustan, man ru laptopam windows 7 dashtam, hala 8.1 nasb kardam, ghablan ba 7 barnameye bluestacks ke ye shabih saze android hastesh ro nasbo ejra mikardam, vali alan hamash error karte graphics mide, mige update kon vali harchi update mikonam fayede nadare
modele laptopam: sony vaio VPCEA36FG
mishe linke nasbe drivere graphice monasebo be man mo'arefi konin ke rahat sham az daste bahune girie laptopam?
sj.master
15-07-2014, 14:17
دوست عزیز
از حروف فارسی استفاده کنین.
با driver pack امتحان کردین؟
ویندوز 8.1 و بخصوص ویندوز 8 با درایور کارت گرافیک مشکل دارند....
تعدادی از کارت گرافیک های AMD این مشکل رو دارند
ولی اگه کارت گرافیکتون Nvidia یا Gforce است با یه سرچ تو نت میتونین پیداش کنین....
ali_mohandes
15-07-2014, 14:34
سلام دوست عزیز شما می تونید با مراجعه به سایت AMDاخرین ورژن کارت گرافیکتون رو پیدا کنید که معتبره من خودم هم کارت گرافیکم AMD Radeon 6570هستش همین نرم افزار بلو استسک رو باز می کنم هیچ مشکلی نداره این درایور رو دانلود کنید اگه بازم ارور داد به خاطر ویندوز8.1هستش به نظر من از ویندوز 7(64bit)استفاده کنید
pegah star
15-07-2014, 16:12
device manage>> display adapter>> AMD mobolity radeom HD 5000 series
in yani inke karte graphicam AMD hastesh? akhe zire laptopam neveshte intel:n27:
pegah star
15-07-2014, 16:15
سلام دوست عزیز شما می تونید با مراجعه به سایت AMDاخرین ورژن کارت گرافیکتون رو پیدا کنید که معتبره من خودم هم کارت گرافیکم AMD Radeon 6570هستش همین نرم افزار بلو استسک رو باز می کنم هیچ مشکلی نداره این درایور رو دانلود کنید اگه بازم ارور داد به خاطر ویندوز8.1هستش به نظر من از ویندوز 7(64bit)استفاده کنید
mamnunam aghaye mohandesh vali site amd baz nemishe, mishe adresesho be surate linke download vasam send konin??
mamnun misham
:n16:
Public Enemy
15-07-2014, 23:51
دوست عزیز
۱ - اولا دوستان با زبان شیرین فارسی نوشتن لطفا انگلیسی تایپ نکنین !
۲ - از این صفحه برای انتخاب درایور مناسب برای دانلود استفاده کنین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکات :
الف : حتما دقت کنین نسخه مناسب لپ تاپ دانلود کنین و نه نسخه مخصوص دسکتاپ
ب : شما باید مدل کارت گرافیک خودتونو بدونین
پ : تا حد امکان آخرین ورژن ممکن رو دانلود کنین . هم چنین به 32 یا 64 بیت بودن اون دقت کنین
pegah star
16-07-2014, 01:11
thanks a lot :n16:
ali_mohandes
16-07-2014, 15:15
mamnunam aghaye mohandesh vali site amd baz nemishe, mishe adresesho be surate linke download vasam send konin??
mamnun misham
:n16:
سلام مدل کارت گرافیکتون رو در اینترنت سرچ کنید حتما پیدا می کنید(اگه به همون ادرسی که دوست عزیز گذاشته برید بهتره چون سایت AMDبسته شده ) اخرین ورژنش4-14هستش
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.