ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید تلویزیون با بودجه 15 میلیون تومانی

PAK FA
15-07-2014, 11:55
سلام . من خیلی از تلویزیون سر در نمیارم . تو اخبار تکنولوژی هم فقط اخبار گوشی ها رو دنبال میکنم. اگر امکانش هست راهنماییم کنید. بودجه ی15 میلیون تومنی برای خرید تلویزیون دارم. تو این رنج قیمت بهترین تلویزیون تو بازار چیه؟ دوست دارم تا جای ممکن تلویزیون باریک باشه و تمام قابش هم صفحه نمایش باشه. چند تا تلویزیون تو این رنج قیمت معرفی کنید تا در موردشون تحقیق کنم و بهترینشون رو انتخاب کنم.سایز تلویزون هم 55 یا 65 اینچ. بیشتر کیفیت تصویر برام مهم تا سایز.

به این سوال هم لطفا پاسخ بدید. یکی از دوستام تلویزیون الجی خریده دقیق نمیدونم چه مدلی ولی یک تی وی فول اچ دی سه بعدی 47 اینچی با قیمت 4 میلیون. تصاویر خیلی روان هست.این به چه عاملی بستگی داره؟

PAK FA
18-07-2014, 11:19
دوستان کسی جواب من رو نمیده؟ با بودجه نهایت 15 میلیون تومانی تلویزیون
LG 65LA96500 UHD TV بهترین گزینه س به نظر شما؟

DJ DOUBLE
18-07-2014, 20:03
آره گزینه خوبی همین
4کی هم هست تا چند سال دیگه نیاز به تعویض تلویزیون ندارید
البته 8880 سامسونگ و 904 سونی هم هست ولی هیچکدومشون 4کی نیست
اگه از این افراد نیستید که هر 2 سال 2سال تلویزیون عوض میکنن همین مدل ال جی بهترینه

PAK FA
19-07-2014, 23:53
نوع صفحه نمایشش ال ای دی پلاس هست. چه تفاوتی با فول ال ای دی داره؟ اگر فول ال ای دی بهتره میشه یه مدل 4k 3d فول ال ای دی بم معرفی کنید؟ سایز 65 اینچ فقط.

magiteq1
20-07-2014, 10:50
دوست من به شما oled مدل LG EA9800 سایز 55 اینچ پیشنهاد میشه که فوق العاده اس و شاهکاری بی نظیر با قیمت 15.5. و هیکدام از TV های LCD در ه رکلاسی چه FULL HD و چه UHD , توان رقابت رو باهاش ندارن

PAK FA
20-07-2014, 13:29
دوس عزیز با این بودجه هدفم فقط خرید تلویزیون با کیفیت اولترا اچ دی هست. رسیوری که دارم (هیومکس) 4k هست . چون تصمیم دارم یه عمر تلویزیون رو داشته باشم میخوام سایزش 65 و کیفیتش هم 4k باشه.خواهش میکنم پیشنهاد بدید تا من تحقیق کنم.

DJ DOUBLE
20-07-2014, 22:26
اولد ها مخصوصا اون خمیدشو اصلا پیشنهاد نمیکنم
اول به خاطر اینکه خمیده هست - ایراد های خمیده بودن رو میتونی تو سایت زومیت بخونی
دوما هم به خاطر اینکه اولد ها هنوز بالغ نشدن
عمر اولد های فعلی حدود 8 هزار ساعته ( برای پلاسما ها و ال سی دی ها حدود 40 تا 50 هزار ساعته )
نکته بعدی هم اینکه چون ----- شما 4کی هست شما نمیتونین که شبکه هارو 4کی تماشا کنید
شبکه 4کی فارسی رو که فکر میکنم حداقل 10-15 سال دیگه داشته باشیم
انگلیسی زبان هاشم فکر میکنم تعدادش از 2 تا بیشتر نباشه اونا هم پولین

PAK FA
21-07-2014, 02:33
خواهش میکنم پیشنهاد بدید. دوست عزیز بنده کارت دارم و شبکه های مورد نیازم رو با کیفیت 4k دارم و فقط مونده خرید تلویزیون. هدف اصلی من تماشای مسابقات فوتبال با کیفیت 4k هست که با پکیج اسکای و بین اسپرتس این امر ممکنه. و این نکته رو اضافه کنم بنده ابدا قصد خرید تلویزیون فول اچ دی یا تلویزیون های خمیده با هر کیفیت و رزولوشنی ندارم و هدفم تنها خرید تلویزیون یو اچ دی هست با سایز 65 اینچ. خواهش میکنم پیشنهادی دارید بم بگید.

DJ DOUBLE
21-07-2014, 12:05
این دو مدل هست ولی هر دوش بیشتر از 15 قیمت داره و هنوز وارد بازار ایران نشده
این ال جی که حدود 7500 دلار قیمتشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این سام که بین 5 تا 7 هزار دلار قیمتشه :
اگه تا 15 4کی 65 اینچی میخواید من ویزیو رو پیشنهاد میکنم ولی تو ایران نیست باید از جای دیگه بگیرید
یه برند آمریکایی که تو خود آمریکا هم فروش خیلی خوبی داره
مثلا قیمت 70 اینچ 4کی ویزیو میشه 2600 دلار!!!!