مشاهده نسخه کامل
: مشکل تق تق کردن p1102
پرینتر من بعد از شارژ کارتریج وقتی که درش رو میبندم و روشنش میکنم یه صدای تق تق با سرعت زیاد برای 20حدود ازش خارج میشه و بعد قطع میشه. وقتی میخوام پرینت بگیرم دوباره تا وقتی که داره پرینت میگیره صدا میده. صدا از قسمت بالا و عقب پرینتره. وقتی درش بازه و من او شاسی رو فشار میدم ( داخل پرینتر) درست کار میکنه. میخوام بازش کنم ولی نمیدونم چطوری بازش کنم. ممنون میشم راهمنایی کنید
پرینتر من بعد از شارژ کارتریج وقتی که درش رو میبندم و روشنش میکنم یه صدای تق تق با سرعت زیاد برای 20حدود ازش خارج میشه و بعد قطع میشه. وقتی میخوام پرینت بگیرم دوباره تا وقتی که داره پرینت میگیره صدا میده. صدا از قسمت بالا و عقب پرینتره. وقتی درش بازه و من او شاسی رو فشار میدم ( داخل پرینتر) درست کار میکنه. میخوام بازش کنم ولی نمیدونم چطوری بازش کنم. ممنون میشم راهمنایی کنید
کسی راهنمایی نمیکنه؟:n27:
hamidchi
18-07-2014, 11:25
منم همین مشکلو دارم
اچ پی 1020 دارم به دلیل استفاده زیاد یه کارتریج اضافه واسش گرفتم ، ولی یکی از کارتریج ها بعد از این که یه بار شارژش کردم داخل پرینتر موقع پرینت گرفتن صدا میده
ولی با اون یکی کارتریج مشکلی نداره
h_khozooei
19-07-2014, 14:36
احتمالا هیتر دستگاهت یه مشکلی داره
باز کردنش خیلی ساده نیست. اگر فنی نیست باز نکن پیچ های پشت کن دو طرف بدنه رو در بیار اخر سر بدنه بالای رو در بیار. کلی کابل از دی سی به هیتر رفته. فکر کنم نتونی بازش کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.