مشاهده نسخه کامل
: شناخته نشدن هارد اکسترنال وسترن دیجیتال
frontlines
14-07-2014, 18:54
سلام
چند هفته پیش یه هارد 1 ترا اکسترنال وسترن رو دادم به یکی از دوستام وقتی برگردوند و زدم به پی سی دیگه شناخته نشد . هر جای دیگه غیر از پی سی خودم بشکل طبیعی کار میکنه
البته اگر خیلی صبر کنم تو دیسک منجمنت میاره ولی انقد سرعتش پایینه ک وقتی تو یه فولدر ازش میخوام برم 5 دقیقه باید صبر کنم! چه برسه به انتقال فایل. با یکی از نرم افزارا هم اسکنش کردم زد MBR هارد مشکل داره با نرم افزار mbrfix هم نشد کاری واسش کنم. الان یه ماهه همینجوری رو دستم مونده
کسی راه حلی داره?!
ممنون
سلام
چند هفته پیش یه هارد 1 ترا اکسترنال وسترن رو دادم به یکی از دوستام وقتی برگردوند و زدم به پی سی دیگه شناخته نشد . هر جای دیگه غیر از پی سی خودم بشکل طبیعی کار میکنه
البته اگر خیلی صبر کنم تو دیسک منجمنت میاره ولی انقد سرعتش پایینه ک وقتی تو یه فولدر ازش میخوام برم 5 دقیقه باید صبر کنم! چه برسه به انتقال فایل. با یکی از نرم افزارا هم اسکنش کردم زد MBR هارد مشکل داره با نرم افزار mbrfix هم نشد کاری واسش کنم. الان یه ماهه همینجوری رو دستم مونده
کسی راه حلی داره?!
ممنون
تو disk managment اومد میتونید عکس بدید ؟
frontlines
14-07-2014, 22:05
تو disk managment اومد میتونید عکس بدید ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اینم تو یه سیستم دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اینم تو یه سیستم دیگه :
توی سیستم شما فایل سیستمش raw شده من به نظرم از اطلاعات بکاپ بگیرید و پارتیشن هارد رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت مجدد و ببینید بازم اینطوری میشه یا نه
frontlines
15-07-2014, 14:32
توی سیستم شما فایل سیستمش raw شده من به نظرم از اطلاعات بکاپ بگیرید و پارتیشن هارد رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت مجدد و ببینید بازم اینطوری میشه یا نه
اطلاعات هارد رو به یه هارد دیگه منتقل کردم قبلا
الان کاری که گفتین رو کردم اما هارد رو سیستم نمیتونه فرمت کنه
با نرم افزار تست دیسک هم read error میده
اطلاعات هارد رو به یه هارد دیگه منتقل کردم قبلا
الان کاری که گفتین رو کردم اما هارد رو سیستم نمیتونه فرمت کنه
با نرم افزار تست دیسک هم read error میده
تو اون سیستمی که بدون مشکل میشناسه هم بازم نمیشه فرمت کرد ؟
frontlines
15-07-2014, 23:23
تو اون سیستمی که بدون مشکل میشناسه هم بازم نمیشه فرمت کرد ؟
چرا تو سیستمای دیگه میشه
قبلا فرمتش کردم بازهم فرقی نکرد ولی
اون سیستم مشکل دارتون ویندوزشو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید درایورهاشم آپدیت و دوباره تست کنید با این موارد هارد سالم است و مشکلی نداره چون روی سیستم دیگه بدون مشکل کار میکنه پس مشکل میتونه بیشتر از اون سیستم دیگه باشه
frontlines
16-07-2014, 12:58
اون سیستم مشکل دارتون ویندوزشو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید درایورهاشم آپدیت و دوباره تست کنید با این موارد هارد سالم است و مشکلی نداره چون روی سیستم دیگه بدون مشکل کار میکنه پس مشکل میتونه بیشتر از اون سیستم دیگه باشه
ویندوز رو قبلا چند بار عوض کردم فرقی نکرد
درایور های یو اس بی رو آپدیت کنید
اگرنشد با یک هاب usb تست کنید یا یک کابل افزایش
MoonLord
26-07-2014, 16:41
با سلام من ی هارد 500 wd elemnts1040
دارم که نمیدونم چرا بالا نمیاد وصل میکنم به سیستم صدای دیوایسش میاد علامت سبز پاین هم میاد اما درایوش نمیاد یه صدایی هم میداد 5تا دید دید میکرد باز بعد یه مدت قطع میشد باز شروع میشد اما trouble که کردم خودش فیکس کرد ویندوز صداش قطع شد اما بازم بالا نمیاد
با سلام من ی هارد 500 wd elemnts1040
دارم که نمیدونم چرا بالا نمیاد وصل میکنم به سیستم صدای دیوایسش میاد علامت سبز پاین هم میاد اما درایوش نمیاد یه صدایی هم میداد 5تا دید دید میکرد باز بعد یه مدت قطع میشد باز شروع میشد اما trouble که کردم خودش فیکس کرد ویندوز صداش قطع شد اما بازم بالا نمیاد
یک عکس از disk managment بدید
frontlines
10-08-2014, 15:01
مشکل از برق رسانی پاور بود که با تعویض پاور برطرف شد
ممنون از راهنمایی دوستان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.