ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ویندوز یا پردازنده؟

Time0ut
14-07-2014, 10:15
در تسک منجر ویندوز هیچوقت CPU به صددرصد نمیرسد ولی در باقی برنامه ها مثل گجت ها لود کامل و صددرصد را نشان میدهد

عکس در زمان تست PRIME
ویندوز 8.1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Time0ut
17-07-2014, 10:13
SpeedStep رو از بایوس غیرفعال کردم و تسک منجر فرکانس حقیقی Q9550 رو نشون میداد یعنی 2.84
و کامل هم لود یعنی تا صد در صد

اما در کل دما روی 60 بود

SpeedStep رو دوباره فعال کردم و در ویندوز Power managment رو گذاشتم روی High Performance جالبه تسک منجر بالاتر از 2.60 رو نشون نمیده
و تازه وقتی میره روی تست PRIME95 این فرکانس بجای اینکه بالا بره پایین میاد در حد 2.20 و 2.30 که عکسشو بالا گذاشتم
وقتی prime95 رو استپ میکنم فرکانس میچسبه به 2.60 و قفل میشه
این تست در تسک منجر اینطور نشون داده میشه ولی در CPU-Z همه چیز طبیعیه!

دما در SpeedStep خیلی خوبه در حدود 50 برای هسته اول هست
ولی مطمئن نیستم ایا از همه توان سی پی یو در بازی استفاده میشه یا خیر!

برای اینکه مطمئن شم از تمام توان سی پی یو در بازی استفاده میشه و تسک منجر خطا دارد باید چیکار کنم؟

Meysam Raz
18-07-2014, 22:56
برای اینکه مطمئن شم از تمام توان سی پی یو در بازی استفاده میشه و تسک منجر خطا دارد باید چیکار کنم؟
شما بایوس رو دیفالت کن
تنظیمات Power Options رو هم دیفالت کن ، بعد تست کن

Time0ut
22-07-2014, 14:15
دیفالت کردم نشد!
نکته:
مادربورد قبلیم هم روی همین ویندوز این مشکل رو داشت
مادربوردم بعد از مدتی خراب شد و با مادربورد جدید این ویندوز رو اوردم بالا و اون مشکل ادامه داره!

یک مشکل دیگه هم دارم!
سه رم پاتریوت دارم و یک رم ترنسند اینها ویندوز رو لود نمیکنند مگر اینکه ترنسند برداشته بشه و یا در اسلات اول قرار بگیره!
بهرحال همه چیز مخصوصا فریم بازیها به همین ترتیب خوب بود که من رم ترنسند رو برداشتم تا مشخصاتشو بخونم و دوباره گذاشتم سرجاش که دیگه ویندوز لود نشد و باز هم رمهارو در اسلات های مختلف چیدم و باز به همون حالت اول چیدم که اومد بالا بالاخره!
ولی حالا فریم بازیها مخصوصا watch dogs خوب نیست و کلا لگ داره!

Kharg Island
22-07-2014, 20:26
دوست عزیز روی win 7 هم همیچین تغییراتی هم مشاهده کردید؟

Time0ut
22-07-2014, 22:24
دوتا مشکل رو مطرح کردم
مشکل اول اصلا تو ویندوز 7 نبود و تسک منجر درست بود
مشکل دوم هم ویندوز 7 از نظر بازی کلا در حد 8 نیست
توی 8 همه چی عالی بود تا اینکه ما این رم رو دستکاری کردیم و لگهای ریز تو همه بازیها و لگ های سخت تو watch dogs مشاهده میشه

Kharg Island
23-07-2014, 17:23
باس رم هات یکی هستن؟ لطف کن مدل مادربرد و رم ها رو بزار.