مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در مورد خرید لب تاپ لمسی با قلم
kawoshgar
13-07-2014, 17:04
با سلام به دوستان
یک سری ایده هایی توی ذهن من هست که می خوام براساس اونها یک لب تاپ-تب لت مناسب بخرم ولی نمی دونم که ایده هام، عملی هستن یا نه. بهمین خاطر خواستم یک مشورتی از دوستان بگیرم.
اول اینکه چون می خوام همیشه همراهم باشه، سبکیش برام مهمه. بهمین خاطر دو مدل 13 انیچ و 12.5 اینچ مدنظرم هستن ولی نمی دونم اندازه صفحه نمایششون برای کارهای مهندسی عمران مثل اتوکد، سپ، ایتبس، مت لب و... کفایت می کنه یا کوچیکی صفحش بعدها پشیمونم می کنه.
دوم اینکه مدنظرم اینه که ازش بعنوان یک وسیله حرفه ای برای مطالعه هم استفاده کنم. مطالعه کتاب، مقاله و... بهمین خاطر می خوام صفحه لمسی باشه و قلم حرفه ای هم داشته باشه.
حالا سوالم اینه که کلا از یک صفحه لمسی می شه بعنوان یک کتابخوان استفاده کرد؟
سوم هم اینکه مدل 13 اینچی، سونی، کر آی5 با رم 4 گیگ و گارانتی رهجو،
و مدل 12.5 اینچی، لنوو، کر آی 7 با رم 8 گیگه و با گارانتی سازگاره.
قیمت این دوتا مشابه همه.
سوالم اینه که کانفیگ بالاتر لنوو مهمتره یا 0.5 اینچ بزرگتر بودن و قشنگ تر بودن سونی!
با سلام به دوستان
یک سری ایده هایی توی ذهن من هست که می خوام براساس اونها یک لب تاپ-تب لت مناسب بخرم ولی نمی دونم که ایده هام، عملی هستن یا نه. بهمین خاطر خواستم یک مشورتی از دوستان بگیرم.
اول اینکه چون می خوام همیشه همراهم باشه، سبکیش برام مهمه. بهمین خاطر دو مدل 13 انیچ و 12.5 اینچ مدنظرم هستن ولی نمی دونم اندازه صفحه نمایششون برای کارهای مهندسی عمران مثل اتوکد، سپ، ایتبس، مت لب و... کفایت می کنه یا کوچیکی صفحش بعدها پشیمونم می کنه.
دوم اینکه مدنظرم اینه که ازش بعنوان یک وسیله حرفه ای برای مطالعه هم استفاده کنم. مطالعه کتاب، مقاله و... بهمین خاطر می خوام صفحه لمسی باشه و قلم حرفه ای هم داشته باشه.
حالا سوالم اینه که کلا از یک صفحه لمسی می شه بعنوان یک کتابخوان استفاده کرد؟
سوم هم اینکه مدل 13 اینچی، سونی، کر آی5 با رم 4 گیگ و گارانتی رهجو،
و مدل 12.5 اینچی، لنوو، کر آی 7 با رم 8 گیگه و با گارانتی سازگاره.
قیمت این دوتا مشابه همه.
سوالم اینه که کانفیگ بالاتر لنوو مهمتره یا 0.5 اینچ بزرگتر بودن و قشنگ تر بودن سونی!
سلام
دوستِ من، به شما پیشنهاد میدم یه تبلت High-End بگیرین. مثلا میتونین تبلت ویندوزی هم بگیرین که البته مسئله مهم هزینه هستش.
دوم اینکه مدل اون ۲ لپتاپ رو میشه ذکر کنید و همینطور قیمتش رو؟
kawoshgar
13-07-2014, 18:08
سلام
دوستِ من، به شما پیشنهاد میدم یه تبلت High-End بگیرین. مثلا میتونین تبلت ویندوزی هم بگیرین که البته مسئله مهم هزینه هستش.
دوم اینکه مدل اون ۲ لپتاپ رو میشه ذکر کنید و همینطور قیمتش رو؟
ممنون از پاسختون.
منظور از تب لت high-end دقیقا چه نوع تب لتیه؟
این دو مدل درواقع لب تابی ان که تب لت هم هستن.
لنوو: lenovo thinkpad yoga s100
سونی: sony fit lulti-flip 13A svf13n12sgs
جفتشون هم حدود 5 تومن هستن.
گزینه تب لت سرفیس مایکروسافت هم هست ولی هم صفحه اش 10.5 اینچه و هم کلا تکلیف گارانتی و تعمیراتش مشخص نیست. قیمتش هم توی همین رنجه
mg_mahyar
14-07-2014, 19:35
اگر انتظارات شما همینه به نظر توی برند سونی گزینه های زیادی داری فقط سعی کن پردازنده از Core i5 4200U کمتر نباشه برات. اگر i7 بود چه بهتر.
خیلی هم وسواس نداشته باش مطالعه و قلم نور چیز خاصی نیست که نتوی پیدا کنی یا توی بازار نباشه بیشتر به نظر خودت ربط داره.
برند فوجیتسو هم مدلهای خوبی داره یه نگاهی بندازی
ممنون از پاسختون.
منظور از تب لت high-end دقیقا چه نوع تب لتیه؟
این دو مدل درواقع لب تابی ان که تب لت هم هستن.
لنوو: lenovo thinkpad yoga s100
سونی: sony fit lulti-flip 13A svf13n12sgs
جفتشون هم حدود 5 تومن هستن.
گزینه تب لت سرفیس مایکروسافت هم هست ولی هم صفحه اش 10.5 اینچه و هم کلا تکلیف گارانتی و تعمیراتش مشخص نیست. قیمتش هم توی همین رنجه
منظوره من همون تبلت های فوقالعاده عالی هستن که Surface هم جزو این دسته میشه
اما همونطور که گفتین هم تعمیر پذیری سختی داره و هم صفحهاش کوچیکه
من که Lenovo Flex یا Lenovo Yoga رو پیشنهاد میدم و به نظرم با نیاز هاتون جور در بیاد.
سونی هم به دلایلی خریدش به صرفه نیست به نظرم.
mg_mahyar
15-07-2014, 02:03
این برای شماست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kawoshgar
15-07-2014, 17:21
نهایتا لنوو مدل thinkpad yoga corei7 , 8g ram, 256 ssd خریدم
از راهنمایی و همفکری دوستان ممنوووون
mg_mahyar
16-07-2014, 03:37
نهایتا لنوو مدل thinkpad yoga corei7 , 8g ram, 256 ssd خریدم
از راهنمایی و همفکری دوستان ممنوووون
کاش نظرت رو بعد از ک ماه کار باهاش بیای بگی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.