مشاهده نسخه کامل
: شناخته شدن 10 گیگ از یم هارد 250 !!!!!!!!
albertxx
12-07-2014, 19:14
سلام خدمت دوستان عزیز
هداز مزاحمت
یه هارد داشتم و بعد از یه مدتی از دوباره رسید دستم (( تو این مدت که چه بلایی سرش اومده خبر ندارم ))
الان تست کردم و این نتایج تست هست
اول اینکه چرا فقط 10 گیگ رو میخونه ؟؟؟ (( فقط 3 تا درایو -- 2 تا 3 گیگ و یک عدد 4 گیگ ))
--------
رو ارور اول کلیک میکنم (( قرمز )) پایینش مشخصات ارور رو زده !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور دوم هم کلیک میکنم توضیحاتش رو نوشته (( ارور آبی رنگ ))
اینم تست بنچمارک
تست error scan هم گرفتم و سکتور خراب نداشت !!!
مشکل چیه ؟؟>
albertxx
12-07-2014, 19:51
اگه میشه سریع جواب بدید ممنون میشم !! :n16:
به شدت نیازمند این هارد هستم و خیلی فوری باید ازش استفاده کنم !!!!
آخه این چرا از 250 شد 10 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
12-07-2014, 20:07
اگه میشه سریع جواب بدید ممنون میشم !! :n16:
به شدت نیازمند این هارد هستم و خیلی فوری باید ازش استفاده کنم !!!!
آخه این چرا از 250 شد 10 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در تست Benchmarkـی که گذاشتید (سومین عکس) از کل فضای 250GB تست گرفته (خط افقی را ببینید) پس ظرفیت هارد دیسک بدرستی شناسایی شده . از Disk management ویندوز یک عکس بگذارید ، احتمالاً سایز پارتیشنها تغییر کرده .
در مورد CRC Error در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیحاتي دادم . موارد گفته شده را انجام بدید و بعد از چند روز کنترل کنید که آیا بازهم مقدار نوشته شده در ستون Data بیشتر میشود یا خیر .
albertxx
13-07-2014, 00:11
از 3 تا مشکل موجود :
یکی حلی شد
مشکل حجم برطرف شده و حق با شما بود
disk manage رو چک نکرده بودم و کل فضا استفاده نشده بود !!
دومی (( مشکل CRC ))
کابل ساتا رو عوض کردم و عدد current که تو عکس بالا 134 هست به 200 تغییر کرد !!!
تمامی اون چیزایی که تو اون پستی که معرفی کرده بودید خوندم و کابل رو هم عوض کردم (( پاور مشکلی نداره ))
این ارور از چی میتونه باشه ؟؟؟ و چیکار باید بکنم ؟؟
سومی ارور End to End Error
که توضیحی هم دربارش ندادید چیکار کنم
ارورش هم گویا جدیه و Fail زده !!!
اگه یه توضیح بدید ممنون میشم
و ضمنا یه سوال
واسه پارتیشن بندی کل 3 تا درایو رو کلیک راست کردم و delete volume رو انتخاب کردم و بعد کل 225 گیگ شد یه نوار مشکلی به اسم un......
بعدش با کلیک راست روی درایو از گزینه new .... کلش رو 1 درایو درست کردم
و بعد یه فرمت کلی انجام دادم
از بابت پارتیشن بندی مشکلی نداره ؟؟ (( چون اون قسمتی که در مورد crc گفته بودید به این مورد اشاره شده بود و منم انجام دادم
و ضمنا بابت وقتی که گذاشتید ممنون:n16:
ata.royalfalcon
13-07-2014, 07:21
دومی (( مشکل CRC ))
کابل ساتا رو عوض کردم و عدد current که تو عکس بالا 134 هست به 200 تغییر کرد !!!
تمامی اون چیزایی که تو اون پستی که معرفی کرده بودید خوندم و کابل رو هم عوض کردم (( پاور مشکلی نداره ))
این ارور از چی میتونه باشه ؟؟؟ و چیکار باید بکنم ؟؟
بايد عدد نوشته شده در ستون Data اين برنامه HDtune را در نظر بگيريد و فقط كابل نيست كه باعث CRC Error ميشود .
همانطوريكه قبلاً هم گفتم اين مشكل بدين معني هست كه CRC Code جنريت شده هيچ تطابقي با ديتاي خودش ندارد . يا ممكن هست CRC code تغيير كرده و يا حتي خود ديتا تغيير كرده . راه حلهايي كه يك كاربر ميتواند انجام دهد را در همان پست توضيح دادم . اگر باز هم بيشتر ميشود در صورتيكه گارانتي دارد بفرستيد گارانتي ، در غير اينصورت پيشنهاد ميكنم تعويض كنيد.
سومی ارور End to End Error
که توضیحی هم دربارش ندادید چیکار کنم
ارورش هم گویا جدیه و Fail زده !!!
اگه یه توضیح بدید ممنون میشم
مشابه همان Ultra DMA CRC Error Count هست . با اين تفاوت بجاي اينكه بين Host (سيستمي كه هارد ديسك بر روي آن نصب شده) و هارد ديسك باشد ، تغيير پيدا كردن ديتا و يا CRC Code جنريت شده مربوط به آن و عدم تطابق ايندو با بكديگر ، بين اجزاء داخلي هارد ديسك اتفاق ميافتد و در اين مورد متاسفانه شما هيچ كاري نميتونيد انجام بديد .
با توجه به End to End Error Detection و Ultra DMA CRC Error Count قطعاً ميتوان گفت كه هارد ديسكتان مشكل دارد و با كارهايي مثل تعويض كابل و ... مشكل برطرف نميشود .
و ضمنا یه سوال
واسه پارتیشن بندی کل 3 تا درایو رو کلیک راست کردم و delete volume رو انتخاب کردم و بعد کل 225 گیگ شد یه نوار مشکلی به اسم un......
بعدش با کلیک راست روی درایو از گزینه new .... کلش رو 1 درایو درست کردم
و بعد یه فرمت کلی انجام دادم
از بابت پارتیشن بندی مشکلی نداره ؟؟ (( چون اون قسمتی که در مورد crc گفته بودید به این مورد اشاره شده بود و منم انجام دادم
مشكلي از بابت پارتيشن بندي وجود ندارد .
albertxx
13-07-2014, 18:07
بايد عدد نوشته شده در ستون Data اين برنامه HDtune را در نظر بگيريد و فقط كابل نيست كه باعث CRC Error ميشود .
همانطوريكه قبلاً هم گفتم اين مشكل بدين معني هست كه CRC Code جنريت شده هيچ تطابقي با ديتاي خودش ندارد . يا ممكن هست CRC code تغيير كرده و يا حتي خود ديتا تغيير كرده . راه حلهايي كه يك كاربر ميتواند انجام دهد را در همان پست توضيح دادم . اگر باز هم بيشتر ميشود در صورتيكه گارانتي دارد بفرستيد گارانتي ، در غير اينصورت پيشنهاد ميكنم تعويض كنيد.
مشابه همان Ultra DMA CRC Error Count هست . با اين تفاوت بجاي اينكه بين Host (سيستمي كه هارد ديسك بر روي آن نصب شده) و هارد ديسك باشد ، تغيير پيدا كردن ديتا و يا CRC Code جنريت شده مربوط به آن و عدم تطابق ايندو با بكديگر ، بين اجزاء داخلي هارد ديسك اتفاق ميافتد و در اين مورد متاسفانه شما هيچ كاري نميتونيد انجام بديد .
با توجه به End to End Error Detection و Ultra DMA CRC Error Count قطعاً ميتوان گفت كه هارد ديسكتان مشكل دارد و با كارهايي مثل تعويض كابل و ... مشكل برطرف نميشود .
مشكلي از بابت پارتيشن بندي وجود ندارد .
گارانتی که نداره !!!!
2 تا سوال آخر
تعمیر نمیکنن ؟؟؟؟
اگه استفاده کنم مشکلی به وجود میاد ؟؟؟؟
ata.royalfalcon
13-07-2014, 18:48
گارانتی که نداره !!!!
2 تا سوال آخر
تعمیر نمیکنن ؟؟؟؟
اگه استفاده کنم مشکلی به وجود میاد ؟؟؟؟
اول ببینید بیشتر میشه یا خیر . اگر بیشتر نمیشه و اگر پرفورمنس و کارائی هارد دیسک کاهشی نداشته نیازی نیست بفرستید برای تعمیر و مشکلی برای استفاده هم نخواهید داشت . هارد 250GB ارزش تعمیر نداره مگر اینکه اطلاعات مهمی داشته باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.