ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست مشاوره از افراد مجرب درزمینه برنامه نویسی با پایتون

Alireza9112
11-07-2014, 22:55
درود//

تصمیم گرفتم برنامه نویسی باپایتون روشروع کنم//

میشه راهنماییم کنید//

نحوه آموزش درستش//

وازهمه مهمتر منابع و سایت های معتبر برای آموزش پایتون

تواین زمینه سایت هایی مث w3school وجود داره که پایتون رو آموزش بدن//

ممنون از راهنمایی شما//

milad_gta
11-07-2014, 23:08
کتاب Learning Python نوشته Mark Lutz یکی از کامل ترین مراجع برای یادگیری Python از پایه هست، بعد از تسلط به خود زبان کتاب Programming Python که باز هم نوشته Mark Lutz هست رو پیشنهاد میدم.

Dive into python ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و learn python the hard way ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم گزینه های خوبی هستند.

roya.rashidi
11-07-2014, 23:32
درود//

تصمیم گرفتم برنامه نویسی باپایتون روشروع کنم//

میشه راهنماییم کنید//

نحوه آموزش درستش//

وازهمه مهمتر منابع و سایت های معتبر برای آموزش پایتون

تواین زمینه سایت هایی مث w3school وجود داره که پایتون رو آموزش بدن//

ممنون از راهنمایی شما//

بنظرم اگه زبانت ضعیفه اول فارسیشو بخون بعد خارجی منم دارم پایتون میخونم این کتابه خیلی خوبه .
در کل باید زبان انگلیسیتم قوی کنی چون منبابع خارجی و اونی که دوستمون گفتن خیلی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).zip
334 صفحه اس .

Alireza9112
12-07-2014, 22:46
می خواستم بپرسم که این کتاب ها برنامه نویسی رو در غالب انجام پروژه هم یادمی دن؟

یااین که مث کتاب های دیگه فقط یک سری اصول و مثال های محدود روآوردن مث کتابای ج.ن.ق

جون می خوام نحوه استفاده ازون روهم حسابی تمرین کنم.....

roya.rashidi
12-07-2014, 22:54
می خواستم بپرسم که این کتاب ها برنامه نویسی رو در غالب انجام پروژه هم یادمی دن؟

یااین که مث کتاب های دیگه فقط یک سری اصول و مثال های محدود روآوردن مث کتابای ج.ن.ق

جون می خوام نحوه استفاده ازون روهم حسابی تمرین کنم.....

کتابی که من معرفی کردم خیر . ولی خیلی مفیده بخایی بخونی . درس هایی رو که باید یاد بگیریو یاد میده .بنظرم تو فارسی ها کامل ترینه کتابه .که بعد از اینم کتاب دوستمون حتما بخونید واسه تسلط

milad_gta
12-07-2014, 23:25
Learning Python اساس و پایه زبان رو به صورت کامل با جزئیات شامل میشه و Programming Python اینطور در نظر میگیره که شما به Python تسلط کافی دارید و روش به کارگیری اون در ایجاد برنامه های سیستمی، GUI، اینترنتی و... رو نشون میده، البته نه در سطح پروژه های بزرگ ولی این اطمینان رو حاصل میکنه که تسلط کافی برای ایجاد برنامه های مورد نظرتون رو خواهید داشت.