ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در مورد دیفرگ کردن درایو سی بدون داشتن فضای کافی

fakhri
11-07-2014, 18:23
حجم درایو سی حدود سی گیگه که فقط 1 گیک فضای خالی داره. اما برای دیفرگ 15% فضای خالی احتیاج داره که در غیر اینصورت فایلهای غیر ضروری روی هارد دیسک رو پاک میکنه.البته بیشتر این برنامه ها مربوط به طراحیه و با توجه به اینکه کامپیوتر امانته میخوام بدونم با پاک شدن این فایلها توسط کامپیوتر برای افزایش حجم درایو مشکلی ایجاد نمیشه؟
حجم درایو دی و یی بطور متوسط 215 گیگه.

vahid javani
11-07-2014, 19:18
من متوجه نشدم، دیفرگ فایل ها رو پاک می کنه؟؟؟
پیشنهاد من اضافه کردن فضا به درایو C (با یک نرم افزار پارتیشن بندی مثل پاراگون یا آکرونیس)
البته حتما قبلش یه بک آپ از درایو سی بگیر

vahidmir2000
11-07-2014, 21:29
حجم درایو سی حدود سی گیگه که فقط 1 گیک فضای خالی داره. اما برای دیفرگ 15% فضای خالی احتیاج داره که در غیر اینصورت فایلهای غیر ضروری روی هارد دیسک رو پاک میکنه.البته بیشتر این برنامه ها مربوط به طراحیه و با توجه به اینکه کامپیوتر امانته میخوام بدونم با پاک شدن این فایلها توسط کامپیوتر برای افزایش حجم درایو مشکلی ایجاد نمیشه؟
حجم درایو دی و یی بطور متوسط 215 گیگه.

دوست من سوالتون رو واضح بیان نکردین ولی در کل با نرم افزارهای جانبی خیلی ساده مثل Deffraggler و ... میتونید بدون داشتن فضای خالی مورد نظر هم عمل دیفرگ رو انجام بدین. البته دقت و سرعت دیفرگ در این حالت پایین میاد.

fakhri
11-07-2014, 23:37
عکسو آپلود کردم لطفا ببینید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vissoto
14-07-2014, 22:17
سلام
شما یک بار disk clean up را اجرا کنید و همه تیک های آن را بزنید .
یک بار هم بر my computer زاست کلیک کنید و properties را بزنید و در تب system restore یک بار تیک turn off system restore for all drive را بزنید و apply را بزنید و دوباره تیک ان را قرار دهید و ok را بزنید . ببینید چقدر فضا ازاد شده است.