مشاهده نسخه کامل
: چسباندن دو پارتیشن به هم
reza0707
10-07-2014, 18:09
سلام.من از طریق خود ویندوز 7 پارتیشن بندی کردم و الان دو تا پارتیشن آزاد دارم که یکیش 436 گیگ و اون یکی 35 گیگ هست.چطور میتونم این دو تا رو به هم وصل بکنم؟یه پارتیشن system resivered دارم که میخوام حدود 10 گیگ هم از اون بردارم و به پارتیشنای دیگه بدم با شایدم کلشو با اون دو تای دیگه ادغام بکنم.لطفا بگید چطوری اینارو با هم دیگه ادغام بکنم.اطلاعاتی توشون نیست(پارتیشن آزاد هستن اصلا نمیگفتم هم فرقی نداشت!!!) و دغدغه از دست رفتن اطلاعات ندارم فقط بگید چطور بچسبونم.سپاس
majid_sd2009
10-07-2014, 18:29
سلام
از داخل خود ویندوز؟ یا در زمان نصب؟
توی ویندوز که باید روی مای کامپیوتر کلیک راست کنید و manage رو انتخاب کنید.
بعد هم در صفحه باز شده disk management رو انتخاب کنید.
از اونجا میتونید درایو ها رو ببینید و دوتا درایو رو حدف کنید و دوباهر پارتیشن جدید بسازید.
reza0707
10-07-2014, 22:21
سلام
از داخل خود ویندوز؟ یا در زمان نصب؟
توی ویندوز که باید روی مای کامپیوتر کلیک راست کنید و manage رو انتخاب کنید.
بعد هم در صفحه باز شده disk management رو انتخاب کنید.
از اونجا میتونید درایو ها رو ببینید و دوتا درایو رو حدف کنید و دوباهر پارتیشن جدید بسازید.
از داخل ویندوز و از
disk management پارتیشن ها رو ساختم و الان دو تا free space دارم و نمیتونم یکیشون کنم.
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام دو تا پارتیشن سبز رو یکی کنم و اون درایو 49 گیگی هم 15 گیگشو یا تمامشو به اونا بدم.البته 49 گیگی رو حذف نکردم ولی وقتی حذف میکنم یه پارتیشن سیستمی میده که رنگش مثله اون پارتیشن 100 مگی سیاه رنگه.
100 مگ هم موقع نصب ویندوز خودش خالی گذاشت که خودم بعدا بر داشتمش.این 100 مگ بذارم خالی باشه؟دلیل خاصی داره که خالی گذاشته؟
سلام
ویندوز شما یه کم نامتعارف نصب شده ؛ولی مشکلی نیست.(معمولا اگر هنگام نصب ویندوز ؛ یک فضای خالی را جهت نصب به ویندوز معرفی کنید(unallucated) ویندوز به صورت خودکار یه پارتیشن کوچک 100 مگابایتی می سازد و سپس باقیمانده فضا را به درایو C اختصاص می دهد.)
شما نمی توانید system reserved را پاک کنید چون دیگر ویندوز بوت نخواهد شد. (ببینید چقدر از فضای ان استفاده شده؟)ولی می توانید از حجم ان کم کنید و به پارتیشن دیگر اضافه کنید.(با نرم افزار)
درایوهای F و E خالی هستند؟اگر خالی هستند انها را delete کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید.
اگر خالی نیستند کمی ریسک کار بالا می رود ولی باز هم با نرم افزار به راحتی می توانید آنها را یکی کنید.
reza0707
11-07-2014, 11:48
سلام
ویندوز شما یه کم نامتعارف نصب شده ؛ولی مشکلی نیست.(معمولا اگر هنگام نصب ویندوز ؛ یک فضای خالی را جهت نصب به ویندوز معرفی کنید(unallucated) ویندوز به صورت خودکار یه پارتیشن کوچک 100 مگابایتی می سازد و سپس باقیمانده فضا را به درایو C اختصاص می دهد.)
شما نمی توانید system reserved را پاک کنید چون دیگر ویندوز بوت نخواهد شد. (ببینید چقدر از فضای ان استفاده شده؟)ولی می توانید از حجم ان کم کنید و به پارتیشن دیگر اضافه کنید.(با نرم افزار)
درایوهای F و E خالی هستند؟اگر خالی هستند انها را delete کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید.
اگر خالی نیستند کمی ریسک کار بالا می رود ولی باز هم با نرم افزار به راحتی می توانید آنها را یکی کنید.
لطفا یه نرم افزار معرفی کنید.مجیک پارتیشن نصب کردم اجرا نشد
سلام
از نرم افزار زیر استفاده نمایید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای چسباندن دو فضای خالی می توانید هر دو پارتیشن F و E را به سمت راست یا چپ move نمایید.
در مورد system reserved هم می توانید حجم ان را کاهش دهید و یک پارتیشن دیگر بسازید و یا به C اضافه نمایید.
نکات مهم : اگر سیستم لپ تاپ است باید در شارژ کامل یا متصل به برق باشد.
هنگام اجرای این نرم افزار هیچ نرم افزار دیگری نباید در حال اجرا باشد.
با توجه به حجم داده های شما ممکن است این کار زمان بر باشد.
مسئولیت استفاده از این گونه نرم افزارها با شخص شماست!
استفاده از پارتیشن مجیک حتی اگر اجرا هم بشود توصیه نمی شود.
.AraMesh.
11-07-2014, 14:25
لطفا یه نرم افزار معرفی کنید.مجیک پارتیشن نصب کردم اجرا نشد
سلام" با این برنامه هم میتونید این کار رو انجام بدید. نسخه جدیدشه. کارش راحته، خطر از دست رفتن اطلاعات هم کمتره :
Acronis Disk Director 12.0 Build 3223
آموزشم داره با اینکه زیاد لازم نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.