مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد کارت گرافیک
سلام
یه کارت گرافیک رو سیستم دارم که همینطور الکی کار میکنه چون زیاد بازی نمیکنم شاید هر یکی دو ماه یه بازی رو برم حالا میخواستم بدونم اینجوری عمر گرافیک کم نمیشه بهتر نیست کارت رو در بیارم هر موقع خواستم بازی کنم نصبش کنم.
راهی وجود نداره وقتی که بازی نمیکنم گرافیک رو غیر فعال کنم و از آنبورد استفاده کنم؟
amir200812
10-07-2014, 10:59
سلام
یه کارت گرافیک رو سیستم دارم که همینطور الکی کار میکنه چون زیاد بازی نمیکنم شاید هر یکی دو ماه یه بازی رو برم حالا میخواستم بدونم اینجوری عمر گرافیک کم نمیشه بهتر نیست کارت رو در بیارم هر موقع خواستم بازی کنم نصبش کنم.
راهی وجود نداره وقتی که بازی نمیکنم گرافیک رو غیر فعال کنم و از آنبورد استفاده کنم؟
خطر این کار بیشتر از زمانی هست که داره مداوم کار میکنه!
بزارید همون جور بحال خودش باشه! مشکلی پیش نمیاد...
*گرافیکتون مگه چیه که اینقدر روش وسواس دارید؟
خطر این کار بیشتر از زمانی هست که داره مداوم کار میکنه!
بزارید همون جور بحال خودش باشه! مشکلی پیش نمیاد...
*گرافیکتون مگه چیه که اینقدر روش وسواس دارید؟
وسواس ندارم ولی خوشم نمیاد چیزی رو استفاده نمیکنم بی دلیل رو سیستم کار کنه
چیز زیاد بالاییم نیست 660ti هست
TREASURES
10-07-2014, 22:05
وسواس ندارم ولی خوشم نمیاد چیزی رو استفاده نمیکنم بی دلیل رو سیستم کار کنه
چیز زیاد بالاییم نیست 660ti هست
سلام
زیاد حساس نباشید .... اون گرافیک بیخودی هم رو سیستم باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد :n01:
پس میزارم رو سیستم باشه
ممنونم دوستان
من 5670 داشتم همیشه هم اورکلاک بود 5 سال کار کرد (حتی یبار اشتباهی فرکانس پی سی آی رو بالا بردم که دما تا 120 رفت!) آخر سرم بخاطر اشتباه در نصب فنش به سیم گیر کرد و سوخت بردم تعمیر با 25 تومن درست شد و هنوز کار میکنه!(البته فروختمش به دوستم)
در کل خواستم بگم این قطعات خیلی با کیفیتن که با روزی چند ساعت روشن بودن سیستم طوریشون بشه
kaveh-gh
12-07-2014, 10:33
سلام
لینک زیر چگونگی غیر فعال کردن کارت گرافیک از طریق BIOS رو توضیح داده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.