ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آلمان - آرژانتین | فینال | یکشنبه 23:30

صفحه ها : 1 [2]

Layken
14-07-2014, 21:39
قهرمانی المان رو تبریک میگم و المان شایسته این قهرمانی در این جام بود.

واقعا اگه ارژانتین به جای هیگواین و پالاسیو و اگورا فقط یک نفر Tevez رو به تیم دعوت می کرد الان مطمئنا وضعیت متفاوت بود و اگر اون موقعیت تک به تک به جای هیگواین دست توز میوفتاد وضعیت به گونه دیگری میشد چه بسا این که توز برای خودش یک پاسور خوبی هم هست و میتونست کمک حال مسی باشه.
المان ولی مثل همیشه با فکر و تدبیر جلو رفت و یکی دو بار حملات خیلی برنده ای داشت و تعویض های اقای لو هم که دیگه کار ارژانتین رو یک سره کرد. در یکی از صحنه ها که اوزیل به کروز پاس به عقب داد واقعا ضربه نهایی کروز در حد و اندازه های خود کروز نبود، گل گوتزه هم که فوق العاده زیبا و تماشایی بود.
+
اون صحنه ای که نویر با زانو رفت رو کله هیگواین 100 درصد خطا بود و این که داخل یا خارج محوطه بود بماند و حتا یک کارت زرد هم میتونست برای نویر داشته باشه و تعجبم از این بود که داور خطا رو به نفع المان گرفت، در کل دوران فوتبالیم من تا حالا ندیدم کسی بتونه با کله روی زانوی یک نفر خطا بکنه.
+
مورد بعدی که واقعا تعجب کردم صحنه ای بود که کرامر مصدوم روی زمین افتاده بود و خود المان ها توپ رو به بیرون نمیزدن تا به وضعیت بازیکن خودی رسیدگی بشه
اگه توپ دست ارژانتین بود باز یک چیزی ولی خب تعجب کردم چرا اینا حتا به یار خودشون هیچ توجهی ندارن چه بسا که دیدیم وضعیت خیلی وخیمی هم داشت.

در کل تبریک به ژرمن ها و نوش جونشون. :n16:

Arash4484
14-07-2014, 23:03
اتفاقا بین انگلیسی ها (به طرز عجیبی) کم طرفدار آرژانتین پیدا نمیشه، با وجود اون بازی تاریخی انگلیس و آرژانتین و گل هند مارادونا و ماجرای "دست خدا" اکثر ستاره های انگلیس همیشه طرفدار مارادونا و الان طرفدار آرژانتین بودن، کارشناس های Sky از قبل از جام همه از آرژانتین حمایت کردن و حتی فینال رو بر خلاف اکثر پایگاه های دیگه برد به سود آرژانتین پیش بینی کرده بودن. اما مسئله نفرت از آلمان رو دارن و ریشه تاریخی داره:n02:

من هم مطمئنم در این بین ترجیحشون به آرژانتین بود و برای همین گفتم با خودشون مسابقه دارن، و همین تحسینشون از آلمان رو جالبتر میکنه(آنچنان بی انصاف نیستن)
....

کم ندیدم برخورد منفیشون رو با آرژانتین....یک گزارش میدیدم از شبکه ITV از پنجاه گل برتر تاریخ جام جهانی ...بنظرم این لیست غرض ورزانه تنظیم شده بود...آوردن گل اوون به آرژانتین به مقام پنجم برترین گل تاریخ جام جهانی(گل فوق العاده ای بود ولی تا این رتبه بعید میدونم)، گذاشتن گل دوم مارادونا به انگلیس در رتبه دوم:n09:، لحن اپیک کارشناسان و ناگهان سرد شدنشان به بعضی از گلها و...
نکته ای هم که هست آرژانتین - انگلیس همین 1982 با هم جنگیند(انگلستان با کجا نجنگیده:n02:) و مارادونا هم این موضوع رو با دست خدا به زمین فوتبال کشید(توجیه تقلب...ما در جنگ مظلوم بودیم)

Actros
15-07-2014, 00:14
منبع این خبرتون کجاست؟
در این که آلمان شایسته قهرمانی بود کسی شکی نداره
این که نوشتید ما بهترینیم دقیقا منو یاد شخصیت المانی ها میندازه مغرور و خود پسند
عزیزه دل شکی داری که تو این جام آلمان بهترین تیم بود ؟؟ اگه شک داری من بحثی ندارم.
ما اینقدر از این صحبتای ضد آلمانی در فضای مجازی دیدیم دیگه نمیتونیم تحمل کنیم که بعد از قهرمانی هم زیر سوال بریم. طبیعیه که از همون جملات باید استفاده کرد
ضربه ای که کرامر خورد اونقدر شدید بود دقیقه 40 بازی تعویض شد برادر !

تنها چیزی که باعث میشه آلمان به تیم منفوری تبدیل بشه ، همین غرور طرفداراش تیمش هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : طرفداری

فکر نمیکنم آلمان منفور باشه !
شما احتمالا خودت بدت میاد از این تیم
همه تحسین کردن تیم 2014 آلمان رو که مصدومیت 5 دقیقه قبل از فینال هم ولش نکرد
اما شماها اومدین ایراد گرفتن که زمین کج بود و داور اینطوری بود و ........

Abdolreza2012
15-07-2014, 00:32
فکر نمیکنم آلمان منفور باشه !
شما احتمالا خودت بدت میاد از این تیم
همه تحسین کردن تیم 2014 آلمان رو که مصدومیت 5 دقیقه قبل از فینال هم ولش نکرد
اما شماها اومدین ایراد گرفتن که زمین کج بود و داور اینطوری بود و ........

من کلا دو تا پست تو این تاپیک گذاشتم که یکی تبریک به شماها بود
دومیش هم همین پستی هست که از من نقل و قول کردی
اتفاقا خیلی خیلی دوست داشتم آلمان آرژانتین رو ببره
شما کلا بد بینی مشکل من نیست

Masoud King
15-07-2014, 01:35
شما کلا بد بینی مشکل من نیست
مشکل بدبینی نیست، رفتار طرف مقابل آلمان بوده که همیشه بهانه ای برای برد این تیم آورده از شانس و داوری و ....

Abdolreza2012
15-07-2014, 01:48
مشکل بدبینی نیست، رفتار طرف مقابل آلمان بوده که همیشه بهانه ای برای برد این تیم آورده از شانس و داوری و ....

والله من از وقتی که اسپانیا حذف شد
دوست داشتم آلمان یا فرانسه قهرمان شن ( کلا برزیل ، آرژانتین و هلند نشن )
که آلمان و فرانسه به هم خوردن و فرانسه حذف شد و موند آلمان
پس من مشکلی با قهرمانی آلمان ندارم و میگم قهرمانی حق آلمان بود
ولی اون دوستمون فکر میکنه من گفتم زمین کج و ....

karimz
15-07-2014, 06:58
فعلاً برای امثال مولروفولروکولر... زوده به مسی برسن
توپ طلا رو که به تیم نمیدن به بازیکن میدن نمیشه که به همه بازیکنای آلمان توپ طلا داد توی کار تیمی خوب بودن نه توی کار تکنیکی و ... یعنی یه بازیکن خاص نداشتن که همه کارشون باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg

Mr.Crow
15-07-2014, 08:54
واقعاً آدم این لیست رو که می بینه، از شدت حیرت یه دور میره اون دنیا و برمیگرده! :دی
میرعالم (!) نفر پنجم و مولر نفر هشتم!
مانژوکیچ بالای تونی کروس!
تیم هاوارد نفر دهم، مانوئل نویر اصلاً بین 20 تای اول هم نه!!!!!
دمیکلیس حاضر، هوملس غایب!
فیلیپ لام مفقودالاثر!
باز خوبه افتخار دادن و از تیم قهرمان، دو نفر رو بین 20 تای اول گذاشتن! :دی البته به نظر میرسه لیست برای قبل از فینال هست، ولی با این چیزی که من می بینم بعید نیست بعد از فینال همون دو تا آلمانی هم از لیست خارج بشن! :دی

albertxx
15-07-2014, 09:00

توماس مولر نفر هشتم ؟؟؟ :n04:

تونی کروس 15 ؟؟؟ :n13:

این لیست رو از کجا برداشتید ؟؟؟
صفحه شخصی پلاتینی ؟؟؟ (( علایق ها )) :n13:

Lord of english
15-07-2014, 10:10
پس نویر کو؟
لام کو؟
عجب لیست چرتی.....

خوبه هر کی دم از مسی میزنه دید به فردگردایی داره....

یه تیم پرفروغ خیلی بهتر از یه ستاره کم فروغه:n15::22:

عزیزم مهم اتحاد و انسجام و روح تعاون و همکاری هست که مهمه و فوتبال هم بازی تک نفره نیستش 11 نفره هست
آلمان ها هیچ وقت دید فردگرایی و متکی به یک نفر نداشته و ندارند

در این که مسی بازیکنی بزرگ با تکنیکی عالی هست شکی نیست اما این بزرگی زمانی معنی داره که ساپورت و تغذیه بشه اونم از طرف تیم

حالا هی با مولر و اینها مقایسه اش کنید

A M ! N
15-07-2014, 10:36
وقتی از سایت whoscored ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنی همین میشه نتیجه! جدای این مباحث من در طول جام این سایت رو کاملن زیر نظر داشتم، شاید حتا پنج درصد کل پیش بینی هایی که این سایت کرد درست از کار درنیومد :n02:

توماس مولر با 5 گل و 3 پاس گل - یک گل با پای چپ و 4 گل با پای راست، رکورد بیشترین دوندگی، 2 بار مرد مسابقه، میشه رتبه ی 8ام.. بعد میرعالم با یک گل به ایران :n09: و یک پاس گل میشه رتبه ی 5ام. درصد پاسهای صحیح هم معلوم نیست از کجا به چنین نتیجه ای رسیده :n02::n02:

حالا بریم یه سری بزنیم به وبسایت فیفا ببینیم نظر فیفا چیه

- آمار بازیکنها بر حسب گل و پاس گل ، مدت بازی و..

- آمار دقیق پاسها، که نشون میده سایت whoscored چقدر از روی معده تصمیم گرفته طبق معمول:
(جالبه که تیم آلمان رکورد بیشترین و دقیقترین پاسهارو داشته!)

- آمار تیمی و بازیکنی و نتایج کمپانی کاسترول:

پ.ن هنوز تو حیرتم چطور یک سایت تونسته بخوبی این همه خزعبلات رو فقط در یک صفحه جمع آوری کنه :n13:

یه تیم پرفروغ خیلی بهتر از یه ستاره کم فروغه:n15::22:

عزیزم مهم اتحاد و انسجام و روح تعاون و همکاری هست که مهمه و فوتبال هم بازی تک نفره نیستش 11 نفره هست
آلمان ها هیچ وقت دید فردگرایی و متکی به یک نفر نداشته و ندارند

Like
یعنی این جمله ی ایشون رو باید قاب طلایی بگیرن بزنن سر در انجمن فوتبال.. این دید فردگرایی ویروس خطرناکیه که چسبیده به فوتبال این روزها..

City 17
15-07-2014, 13:21
وقتی از سایت whoscored ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنی همین میشه نتیجه! جدای این مباحث من در طول جام این سایت رو کاملن زیر نظر داشتم، شاید حتا پنج درصد کل پیش بینی هایی که این سایت کرد درست از کار درنیومد :n02:

توماس مولر با 5 گل و 3 پاس گل - یک گل با پای چپ و 4 گل با پای راست، رکورد بیشترین دوندگی، 2 بار مرد مسابقه، میشه رتبه ی 8ام.. بعد میرعالم با یک گل به ایران :n09: و یک پاس گل میشه رتبه ی 5ام. درصد پاسهای صحیح هم معلوم نیست از کجا به چنین نتیجه ای رسیده :n02::n02:

حالا بریم یه سری بزنیم به وبسایت فیفا ببینیم نظر فیفا چیه

- آمار بازیکنها بر حسب گل و پاس گل ، مدت بازی و..

- آمار دقیق پاسها، که نشون میده سایت whoscored چقدر از روی معده تصمیم گرفته طبق معمول:
(جالبه که تیم آلمان رکورد بیشترین و دقیقترین پاسهارو داشته!)

- آمار تیمی و بازیکنی و نتایج کمپانی کاسترول:

پ.ن هنوز تو حیرتم چطور یک سایت تونسته بخوبی این همه خزعبلات رو فقط در یک صفحه جمع آوری کنه :n13:
Whoscored بحثی هست که چند بار توی انجمن مطرح شده و هرچقدر بگیم این نمره ها قراره چجوری عادلانه محاسبه بشن و آیا اصلا میشه این آمار درصد پاس صحیح، شوت به دروازه و ... رو به شکل درستی سرهم زد تا یک نمره به شکل یک عدد بیرون بیاد یا نه، کسی به اون قسمت کار نداره و جدیدا این سایت داره تبدیل میشه به سایت "فوق معتبر Whoscored" و رتبه بندی ها "مطلق" هستن:n02:

در حالی که یک نگاه ساده به اختلاف امتیازدهی و رتبه های دو سیستم Whoscored با Castrol باید چشم ها رو باز کنه که یک سیستم آماری چقدر می تونه "تفسیر به رای" باشه و بسته به اینکه تاکید رو روی چه آماری بگذاره و به هر بخش چه ضریبی اختصاص داده بشه، یک نتیجه کاملا متفاوت بر اساس اون ضرائب به دست میاد، چیزی که در نتیجه های دو سیستم می بینیم.

البته من خودم از آمار Whoscored مثل آمار پاس و ... (نه امتیازات!) برای بازی های لیگ های اروپایی استفاده می کردم اما الان دیتاهای فیفا که دیتاهای رسمی و معتبرتر هست داره کاملا دیتاهای Whoscored رو نقض می کنه و اختلاف فاحشی توی آمار بازی وجود داره. به عنوان نمونه من هر دوتا رو بر اساس درصد پاس صحیح مرتب کردم و بازیکنان سرشناس رو مقایسه کردم اصلا همخوانی نداره و بعضا اختلاف فاحشی وجود داره، مثلا در مورد مسی قسمت PS% در Whoscored عدد 80.3 درصد ثبت شده و در سایت فیفا عدد 68 درصد! (در مورد خیلی بازیکنان دیگه هم به همین شکل هست) که این منُ به فکر فرو برد که مگه چقدر معیارهای "درصد پاس صحیح" می تونه متفاوت باشه که همچین اختلافی به وجود اومده، و اگه Whoscored (یا Castrol فرقی نمی کنه) این نحوه حساب کردن آمارشون هم مشکل داره یا اینقدر نتیجه متفاوت میده عملا چه استفاده ای می تونه داشته باشه:n13:

mehrdad8086
15-07-2014, 16:17

Lord of english
15-07-2014, 16:32
99 درصدش توی پخش زنده مراسم بعد از بازی نیست.:n29:

karimz
15-07-2014, 17:22
از قدیم گفتن گاهی پشت به زین گاهی زین به پشت دقیقا این جمله بر روی تیمایی که قهرمان جام شدن در این چند دوره اخیر اتفاق افتاده دوره بعد از قهرمانیشون حتی از گروهشون هم بالا نیومدن حالا به هر علتی بوده کار نداریم اما آلمان هم از این قاعده جدا نیست شاید تیمایی اروپایی همچین خصوصیتی داشته باشن که مغرور میشن و خودشون رو خیلی بالا میبینن به هرحال طبق آمار جام 2018 جام تلخی برای آلمان خواهد بود مگر اینکه گواردیولا در فوتبال آلمان بمونه تا دوباره بازیکنان آلمانی رو برای قهرمانی تربیت کنه

V E S T A
15-07-2014, 17:52

ghermezeteh
15-07-2014, 18:01
از قدیم گفتن گاهی پشت به زین گاهی زین به پشت دقیقا این جمله بر روی تیمایی که قهرمان جام شدن در این چند دوره اخیر اتفاق افتاده دوره بعد از قهرمانیشون حتی از گروهشون هم بالا نیومدن حالا به هر علتی بوده کار نداریم اما آلمان هم از این قاعده جدا نیست شاید تیمایی اروپایی همچین خصوصیتی داشته باشن که مغرور میشن و خودشون رو خیلی بالا میبینن به هرحال طبق آمار جام 2018 جام تلخی برای آلمان خواهد بود مگر اینکه گواردیولا در فوتبال آلمان بمونه تا دوباره بازیکنان آلمانی رو برای قهرمانی تربیت کنه

گواردیولا!؟
نخندون ما رو
حتما فکر می کنی قهرمانی آلمان هم به خاطر گواردیولاست؟
نسل فعلی آلمان حاصل دسترنج کلینزمن و لوو هست که از 10 سال پیش کلید خورد یعنی 9 سال قبل از اینکه کسی به اسم گواردیولا وارد آلمان بشه
از برکات حضور گواردیولا فعلا یک باخت 4 - 0 به رئال در الیانتز آره نا بوده و بردن لام از دفاع به هافبک که نزدیک بود این تعویض پست لام آلمان رو جلوی غنا و الجزایر به فنا بده و بعد که لام برگشت به پست تخصصیش از بازی فرانسه به بعد بازی آلمان به حالت عادی برگشت

حالا چون اینکه فرانسه و ایتالیا و اسپانیا وقتی قهرمان شدن 4 سال بعدش تو گروهشون حذف شدن دلیل نمیشه آلمان هم این اتفاق براش پیش بیاد
اگر قرار باشه تاریخ همش به صورت مشابه تکرار بشه که دیگه اسمش تاریخ نیست
تا حالا هیچ تیم اروپایی هم در امریکا قهرمان نشده بود ولی امسال شد و این طلسم شکست

ghermezeteh
15-07-2014, 18:14

متاسفم واقعا
حالا اگه یه طرفدار آلمان از این جور حرفا و به بازیکنای حریف توهین کنه میگن چقدر مغرورید و اعتماد به سقف دارید!
چون شما از مسی خوشت میاد دلیل نمیشه به دیگران توهین کنید
حالا که اینجور شد بذار منم مثل خودت جواب بدم
حیف که مارکو رویس مصدوم شد و گرنه ستاره بی چون و چرای این جام میشد و دیگه به مسی و فسی و چسی فرصت نمیرسید که با راه رفتن تو زمین توپ طلا بگیرن
حیف!

Mr.Crow
15-07-2014, 18:32
گواردیولا؟! :n29: گواردیولا همون کسی بود که با بایرن عزیز ما که با اون اقتدار قهرمان CL 2013 شده بود، کاری کرد که دیگه حالا حالاها توان کل کل با رئالی ها رو نداشته باشیم! البته فقط رئال هم نبود، کم مونده بود جلوی منچستری که توی لیگ برتر پشت سر هم گند میزد هم کم بیاریم!
نمیدونم واقعاً این نقش گواردیولا در فوتبال آلمان دیگه چه صیغه عجیبی هست که مُد شده. آلمانی های بیچاره از 2006 یه برنامه ریزی محشر رو شروع کردن و کاری کردن که تیم توی 2012,2010,2008,2006 هر سال توی نیمه نهایی (2008 هم فینال) باشه و در نهایت قهرمان بشه، ولی این وسط اسم گواردیولا هست که مطرح میشه!
در مورد اون قضیه قهرمانی و افت بعدش، به نظرم مهم ترین دلیلش میتونه سن و سال بازیکن ها و البته از بین رفتن عطش قهرمانی باشه. یعنی نسلی که کار خودش رو با یه تیم جوون شروع میکنه، به دوران پختگی و اوجش که میرسه قهرمان میشه و دوره بعدی تیم پیرتر میشه و باید دوباره با بازیکن های جوون جایگزین بشن. البته خوبی آلمان فعلی اینه که هر دوره بازیکن های جوون به تیم اضافه میشن و این طوری نیست که یه نسل با هم پیر بشن و یه دفعه تیم احساس کهنسالی کنه! :دی الآن بازیکنی مثل کلوزه داریم که از 2002 با جام جهانی آشنا بوده، افرادی مثل لام و شواینی داریم که از 2006 توی تیم بودن، نویر و مولر و کلی بازیکن دیگه از 2010 اومدن و گلزن فینال هم که تازه 22 سالش هست و پاس گل دهنده هم 23 سالش. (سال هایی که نوشتم، منظور جام های جهانی بود) یعنی از این نظر آلمان مشکلی نداره، فقط می مونه بحث عطش برای گرفتن جام که باید خیلی روی بازیکن ها کار بشه تا به مشکل نخورن.

yuseph
15-07-2014, 19:04

همین مولر،فولر و کولری که شما به تمسخر ازشون یاد کردی و توی ذهن خودت فکر کردی کوچیکشون کردی قهرمان جهان شدن.
افتخاری که مسی باید فقط توی خواب جامش رو لمس کنه.
پس اگه نمیتونی این مسئله رو هضم کنی [] اجازه بده دیگران از این لحظات لذت ببرن.

Lord of english
15-07-2014, 21:19
واقعا عجب نقطه نظرات گرانبهایی:n08:

اشکالی نداره شما و دیگر دوستان از الان دلتون خوش کنید برا 4 سال دیگه :n25::n22:

فقط اینو بگم رویس و گاندوغان و ... به این تیم کنونی برا 4 سال دیگه اضافه کن تازه فرض کنیم توی این 4 سال هیچ ستاره جدیدی در آلمان هم ظهور نکنه اونوقت می بینی که این نظراتتون چقد جالبه:n08:

Masoud King
15-07-2014, 21:37
واقعا آدم یه چیزایی میبینه شاخ در میاره!!
جالبه وقتی لوو از خرِ پپ پیاده شد، تیم تازه شد همونی که دوس داریم

قهرمانی آلمان همونطور که خود لوو هم عنوان کرده بود و همه اونهایی که گوش شنوا و چشم بینا داشتن میفهمن که حاصل یک پروژه 10 ساله هست که مطمئنا وقتی چرخ به این بزرگی رو بشه چرخوند، ایستادنش دیگه کار سختیه (از اینرسی هم میشه اینو فهمید:دی) و فوتبال آلمان چشم انداز خیلی روشن تری داره.
نسل امثال رویس، بندرها،گوتزه، درکسلر، کروس، مولر، هوملز،کرامر، شورله و ... خیلی جا برای عرض اندام داره

یه جور گفته میشه پپ که انگار آلمان تا قبل از 2014 افتخاری نداشته. شاید این افراد ندونن که آلمان از 2002 به اینطرف همیشه تو جام جهانی حداقل سوم شده و تو یورو یک دومی و یک حضور در 4 تیم پایانی رو داره.

خیلی خوشحالم که لوو به عنوان معمار اصلی این تیم تونست قهرمانی رو بدست بیاره، واقعا حیف بود که این همه مدت زحمت بکشی و بدون جام تیم عالی ای که ساختی رو ترک کنی.

حالا همه ی ما طرفدارای آلمان منتظر شروع یورو هستیم تا دوباره مردان لوو ثابت کنن که ژرمن ها تمام نشدنی هستند.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-07-2014, 22:06

نمیدونم چی بگم........................

فقط میتونم بگم آقای مسی بفهم گل دقیقه آخر چه حسی داره.
این به اون در

sj.master
15-07-2014, 22:31
من که از سال ۲۰۰۲ طرفدار سرسخت تیم ملی آلمان بودم و هستم و خواهم بود
واقعا حیف بود تیم به این یک دستی قهرمان نشه.
آلمان تیمی است که واقعا بازی زیبا رو دستور کارش قرار داده و ما طرفداران آلمان خیلی ناراحت شدیم وقتی که آلمان در نیمه نهایی متوقف میشد و با جام خداحافظی میکرد
با این که طرفدار آلمانم ولی دوست نداشتم مردم برزیل شاهد چنین شکستی در کشور خودشون باشند ( اگه آلمان بازی رو جدی میگرفت برزیل تا ۲۰ تا هم جا داشت واقعا بازی مفتضحی رو انجام داد. )
چیزی که مشهوده ما طرفداران آلمان دلایل بسیار بیشتری رو برای طرفداری از تیممون داریم تا دیگران،،،
در آخر هم از طرف خودم قهرمانی تیم شایسته آلمان رو به همه حامیان قلبی آلمان تبریک میگم...

xaxi
01-08-2014, 19:59
آقا من حال ندارم تاپیکو بخونم .. یه فایلی به اسم [Argentina] VS [Germany] با پسوند زیپ از اینجا دانلود کردم ولی پسووردشو ورنداشتم !
کسی میدونه پسووردش چیه؟

عایا اصلاً تو این تاپیک بوده فایل؟! :n13:

Arash4484
01-08-2014, 20:02
آقا من حال ندارم تاپیکو بخونم .. یه فایلی به اسم [Argentina] VS [Germany] با پسوند زیپ از اینجا دانلود کردم ولی پسووردشو ورنداشتم !
کسی میدونه پسووردش چیه؟

عایا اصلاً تو این تاپیک بوده فایل؟! :n13:

اگه اونیه که من تو تاپیک آلمان آپ کردم ...:n02: پسورد : p30

xaxi
01-08-2014, 20:10
اگه اونیه که من تو تاپیک آلمان آپ کردم ...:n02: پسورد : p30
چ زود ج دادی ! :n04:

آره همینه .. همه پسووردارو زدم ! از p30world تا دانلودها و میهن دانلود و همچی !

مچکرم :n16: