ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شناسایی هارد سیلیکون پاور

behnam_roli
09-07-2014, 22:09
سلام

هارد سیلیکون پاور Armor A30 من چند وقتی دست دوستام بود. امروز که هاردو گرفتم میبینم هارد رو نمیشناسه

وقتی هارد رو وصل میکنم چراغ ها روشن میشه و حتی صدای وصل شدن usb هم میاد ولی درایوی ایجاد نمیشه و هیچ اتفاقی هم نمیفته

لطفا راهنمایی کنید... ممنون

EXTREME
10-07-2014, 08:51
سلام

هارد سیلیکون پاور Armor A30 من چند وقتی دست دوستام بود. امروز که هاردو گرفتم میبینم هارد رو نمیشناسه

وقتی هارد رو وصل میکنم چراغ ها روشن میشه و حتی صدای وصل شدن usb هم میاد ولی درایوی ایجاد نمیشه و هیچ اتفاقی هم نمیفته

لطفا راهنمایی کنید... ممنون

هارد رو وصل گردید از disk managment عکس بدید

behnam_roli
10-07-2014, 09:51
این عکس برا زمانیه که با سیم خودش وصل کردم... انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه کابل دو سر usb دیگه پیدا کردم وصل کردم اینجوری شد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
10-07-2014, 10:08
هارد اصلا دیتکت نشده تو دیوایس مینیجر اخطاری نیومده ؟

هارد روی سیستم دیگه هم همینطوری است ؟ موتور هارد کار میکنه ؟

behnam_roli
10-07-2014, 10:40
نه اخطازی نمیاد

بله هارد رو سیستم دیگه هم همینطوریه

موتور هارد هم کار نمیکنه

EXTREME
10-07-2014, 12:22
نه اخطازی نمیاد

بله هارد رو سیستم دیگه هم همینطوریه

موتور هارد هم کار نمیکنه

اگه موتور هارد کار نمیمنه باید اول از کابل دیتا بررسی بشه درست نشد مشکل از طرف موتور یا خود برد است

xxxmmm
11-07-2014, 12:38
استاد من دقیقا همین مشکلو با یه هارد Toshiba 1tb دارم فقط فرقی که میکنه اینه که موتورشم کامل میچرخه ولی دیوایسی تو computer نمیاد
توی disk managment هم نگاه کردم کلا نشناختتش !!!

EXTREME
11-07-2014, 13:18
استاد من دقیقا همین مشکلو با یه هارد Toshiba 1tb دارم فقط فرقی که میکنه اینه که موتورشم کامل میچرخه ولی دیوایسی تو computer نمیاد
توی disk managment هم نگاه کردم کلا نشناختتش !!!

اگه روی سیستم دیگه هم تست شده و همینطوری است بیشتر این نوع مشکل میتونه از کابل دیتا باشه اگه کابل دیتا ایراد نداشت سوکت دیتا هارد برد یا فریم ویر میتونه مشکل داشته باشه

xxxmmm
11-07-2014, 15:04
آقا من حدود 10 دقیقه پیش هاردمو وصل کرده بودم و الان یه تکونی به خودش دادو اومده تو مای کامپیوتر ولی وقتی واردش میشم سیستم هنگ میکنه !!
اینم عکس disk managment
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
11-07-2014, 15:39
آقا من حدود 10 دقیقه پیش هاردمو وصل کرده بودم و الان یه تکونی به خودش دادو اومده تو مای کامپیوتر ولی وقتی واردش میشم سیستم هنگ میکنه !!
اینم عکس disk managment
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یک پارتیشن raw شده اون پارتیشن دیگه هم لیبل و فایل سیستم نداره
اطلاعات مهم در هارد داردی ؟

هاردتون رو روی یک سیستم دیگه تست کردید که ببینید اینقدر دیر هارد رو میشناسه یا نه ؟

xxxmmm
11-07-2014, 15:48
یک پارتیشن raw شده اون پارتیشن دیگه هم لیبل و فایل سیستم نداره
اطلاعات مهم در هارد داردی ؟

هاردتون رو روی یک سیستم دیگه تست کردید که ببینید اینقدر دیر هارد رو میشناسه یا نه ؟

اینجوری رو لپ تاپمه روی pc کلن همون جوریه که اتفاق خاصی نمیوفته
از مهماشون بک آپ دارم ولی اگه بشه که حفظ شه اطلاعاتش یا بعدا بشه برشون گردوند که خیلی بهتره :D

EXTREME
11-07-2014, 20:41
اینجوری رو لپ تاپمه روی pc کلن همون جوریه که اتفاق خاصی نمیوفته
از مهماشون بک آپ دارم ولی اگه بشه که حفظ شه اطلاعاتش یا بعدا بشه برشون گردوند که خیلی بهتره :D

با نرم افزار eases data recovery میتونید پارتیشن raw شده رو ریکاوری کنید اون پارتیشن دیگه رو هم تست کنید اطلاعات ریکاوری شد روی یک حجم دیگه بریزید کل پارتیشن های هارد رو پاک کنید که
unlocated بشه سپس دوباره پارتیشن بندی کنید در حالت mbr هم باشه

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune این هارد هم بدید

xxxmmm
12-07-2014, 11:55
آقا دوباره هونجوری که نمیشناستش شد !! فقط موتور میچرخه و خسته ام نمیشه که هاردو خاموش کنه حداقل :D !!
کابل اون یکی هارد دسکتاپمم که میزنم کلا به چرخوندن دیسک هم نمیرسه !!
من البته موضوعو باز نکردم فک کنم یه توضیح لازم باشه
حدود یه هفته پیش هاردو وصل لپ تاپ کرده بودم و سالم و سر حال مثه همیشه داشت کار میکرد بعد یه دفه از حرکت ایستاد
انگار مثلا موتورش قفل کرده باشه
جداش کردم یه ذره تکونش دادم و دوباره وصلش کردم که پارتیشناش اونجوری شده بود
دیگه هارد جدا بود تا 2روز پیش که یه هارد دیگه خریدمو زدم اون پارتیشن RAW ریکاوری شد ولی فایلای درایو FAT32 (اون یکی پارتیشن) قابل کپی نبود
زدم CHkdsk که اگه بد سکتور داره درست شه اینجوری شد !!
ضمنا باس بگم که حدود یه ماه پیشم health هاردو چک کرده بودم همشون ok بود و تا حالا هیچ مشکلی نداشته و مثه بنز کار میکرد !!! :D

EXTREME
12-07-2014, 12:50
آقا دوباره هونجوری که نمیشناستش شد !! فقط موتور میچرخه و خسته ام نمیشه که هاردو خاموش کنه حداقل :D !!
کابل اون یکی هارد دسکتاپمم که میزنم کلا به چرخوندن دیسک هم نمیرسه !!
من البته موضوعو باز نکردم فک کنم یه توضیح لازم باشه
حدود یه هفته پیش هاردو وصل لپ تاپ کرده بودم و سالم و سر حال مثه همیشه داشت کار میکرد بعد یه دفه از حرکت ایستاد
انگار مثلا موتورش قفل کرده باشه
جداش کردم یه ذره تکونش دادم و دوباره وصلش کردم که پارتیشناش اونجوری شده بود
دیگه هارد جدا بود تا 2روز پیش که یه هارد دیگه خریدمو زدم اون پارتیشن RAW ریکاوری شد ولی فایلای درایو FAT32 (اون یکی پارتیشن) قابل کپی نبود
زدم CHkdsk که اگه بد سکتور داره درست شه اینجوری شد !!
ضمنا باس بگم که حدود یه ماه پیشم health هاردو چک کرده بودم همشون ok بود و تا حالا هیچ مشکلی نداشته و مثه بنز کار میکرد !!! :D

من فکر کنم هاردتون مشکل سخت افزاری داره باید برید نشون بدید اول فکر میکردم شاید مشکل از mbr باشه ولی فکر کنم از این مورد نیست

xxxmmm
12-07-2014, 20:22
حالا این mbr چی هست ؟؟
نمیشه تا قبل اینکه نشونش بدم یه حرکتی روش زد ؟؟

EXTREME
12-07-2014, 21:16
حالا این mbr چی هست ؟؟
نمیشه تا قبل اینکه نشونش بدم یه حرکتی روش زد ؟؟

با نرم افزار hiren boot cd در قسمت mbr tools یک گزینه است به نام mbr restore برای برگرداندن mbr به حالت قبل یکی هم mbr install برای فیکس کردن mbr با این دو نرم افزار تست کنید اگه اطلاعات مهم رو کشیدید بیرون اینکارو بکنید اگه هنوز اطلاعات مهم دارین تو هارد بهتره اینکارو نکنید