ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در فرمت هارد 4 ترا سیگیت

fantom176
09-07-2014, 16:11
سلام من امروز یه هارد 4 ترا سیگیت بک اپ پلاس خریدم الان خواسنم فرمتش مکنم و به پارتیشن NTFS تبدیلش کنم که نمیشه فقط به FAT 32 و اونم به صورت PRIMARY تبدیل میشه با نرم افزار

ACRONIS انجام دادم بازم نشد وقتی هم به FAT 32 تبدیلش میکنم و بعد میرم با خود ویندوز به NTFS تبدیلش میکنم بعد از تبدیل دیگه ویندوز نمیشناستش

ممنون میشم که راهنماییم کنید

EXTREME
09-07-2014, 20:15
سلام من امروز یه هارد 4 ترا سیگیت بک اپ پلاس خریدم الان خواسنم فرمتش مکنم و به پارتیشن NTFS تبدیلش کنم که نمیشه فقط به FAT 32 و اونم به صورت PRIMARY تبدیل میشه با نرم افزار

ACRONIS انجام دادم بازم نشد وقتی هم به FAT 32 تبدیلش میکنم و بعد میرم با خود ویندوز به NTFS تبدیلش میکنم بعد از تبدیل دیگه ویندوز نمیشناستش

به صورت gpt پارتیشن رو درست میکنید یا mbr ؟

fantom176
09-07-2014, 21:24
به صورت MBR

EXTREME
09-07-2014, 21:32
به صورت MBR

شما باید هارد رو ب صورت gpt پارتیشن بندی کنید با اینکار مشکلاتتون حل میشه

fantom176
09-07-2014, 21:37
ببخشید میشه بگید این دو چه فرقی با هم دارند؟ وبا چه نرم افزاری این کارو انجام بدم؟

EXTREME
10-07-2014, 08:52
ببخشید میشه بگید این دو چه فرقی با هم دارند؟ وبا چه نرم افزاری این کارو انجام بدم؟

برای هاردهای 2.4 ترا به بالا باید به صورت gpt پارتیشن بندی انجام بشه

برای اینکار باید کل هارد unlocated بشه یعنی همه پارتیشن ها پاک بشه بعد از disk managment روی دیسک مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه convert to gpt رو بزنید بعد از اون پارتیش بندی کنید هارد رو

fantom176
10-07-2014, 09:46
ببخشید هارد من اکسترناله از این اداپتور یهاست بازم باید به صورت gpt پارتیشن بندی کنم؟

EXTREME
10-07-2014, 10:06
ببخشید هارد من اکسترناله از این اداپتور یهاست بازم باید به صورت gpt پارتیشن بندی کنم؟

فرقی نمیکنه حجم هاردتون از 2.4 ترا به بالاست

fantom176
10-07-2014, 10:47
ببخشید تو این ادرسی که در پایین اوردم ناظر انجمن (اقای ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گفته که هاردهای اکسترنالو میشه به صورت mbr پارتیشن بندی کنیم من یه کم گیج شدم چکار کنم؟ به چه صورت باید پارتیشن

بندی کنم که بعدها به مشگل بر نخورم؟ چون الان هارد 2 ترای خودمو باید بدم بره یعنی فروختمش و اگه این بره دیگه جایی ندارم که اطلاعاتو بریزم توش تا هاردمو پارتیشت بندی کنم تا این هستش باید هارد

جدیدم و درست کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
10-07-2014, 11:14
سلام مهرداد جان .

برای هارد دیسکهای اکسترنال ، این قضیه کمی متفاوت هست . کمپانیهای سازنده برای اینکه این هارد دیسکهای اکسترنال پرحجم ، در سیستمهای عاملی که از GPT پشتیبانی نمیکنند (مثلWin XP) همچنان قابل استفاده باشد از تکنیکهای خاصی استفاده میکنند و در نتیجه با وجودیکه MBR هم هستند باز هم میتوان از تمام ظرفیت آن استفاده کرد . من در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) این تکنیک را بطور کامل توضیح دادم . عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال وسترن دیجیتال چهار ترابایتی خودم هست که بصورت MBRد، Initialize شده. حتی اگر فرض کنیم این تکنیک وجود نداشته باشد بازهم نباید مشکلی در فرمت کردن به NTFS داشته باشند . با این تفاوت که در MBR نهایت حداکثر 2.19TB قابل استفاده خواهد بود . مشکل دوستمون فرمت کردن به NTFS هست و نه مقدار حجم در دسترس ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام .

همانطوریکه توضیح دادم بذارید روی MBR باشد ولی اگر بصورت GPT هم Initialize هم کرده باشید اشکالی ندارد ولی دیگه نمیتونید در هر سیستم عاملی (مثلاً Win XP) از هارد اکسترنال استفاده کنید. این هارد دیسکهای اکسترنال از قبل با فایل سیستم NTFS فرمت شده (فقط مدلهای ویندوزی) و آماده استفاده بود و نیازی به انجام دادن این کار هم نبوده و مطمئناً برنامه های موجود در آن را حذف کردید (به چه علتی فرمت کردید ؟) .

با نرم افزار ACRONIS انجام دادم بازم نشد

ارور خاصی داده ؟ دقیقاً ذکر کنید که چه اروری داده ؟

میتونید از برنامه های دیگری مثل MiniTool Partition Wizard هم استفاده کنید. دقت کنید که از جدیدترین ورژنها استفاده کنید .

وقتی هم به FAT 32 تبدیلش میکنم و بعد میرم با خود ویندوز به NTFS تبدیلش میکنم بعد از تبدیل دیگه ویندوز نمیشناستش

وقتیکه به NTFS تبدیل کردید ، کلاً هارد دیسک اکسترنال توسط سیستم شناسایی نمیشود یا اینکه مثلاً آن پارتیشن Letter نداره ؟

برای راهنمایی بهتر بعد از اینکه کلیه پارتیشنهای موجود را حذف و مجدداً پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت کردید از Disk management ویندوز یک عکس اینجا بذارید.

fantom176
10-07-2014, 11:30
[QUOTE=ata.royalfalcon;8295295]سلام مهرداد جان .

برای هارد دیسکهای اکسترنال ، این قضیه کمی متفاوت هست . کمپانیهای سازنده برای اینکه این هارد دیسکهای اکسترنال پرحجم ، در سیستمهای عاملی که از GPT پشتیبانی نمیکنند (مثلWin XP) همچنان قابل استفاده باشد از تکنیکهای خاصی استفاده میکنند و در نتیجه با وجودیکه MBR هم هستند باز هم میتوان از تمام ظرفیت آن استفاده کرد . من در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) این تکنیک را بطور کامل توضیح دادم . عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال وسترن دیجیتال چهار ترابایتی خودم هست که بصورت MBRد، Initialize شده. حتی اگر فرض کنیم این تکنیک وجود نداشته باشد بازهم نباید مشکلی در فرمت کردن به NTFS داشته باشند . با این تفاوت که در MBR نهایت حداکثر 2.19TB قابل استفاده خواهد بود . مشکل دوستمون فرمت کردن به NTFS هست و نه مقدار حجم در دسترس ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام .

همانطوریکه توضیح دادم بذارید روی MBR باشد ولی اگر بصورت GPT هم Initialize هم کرده باشید اشکالی ندارد ولی دیگه نمیتونید در هر سیستم عاملی (مثلاً Win XP) از هارد اکسترنال استفاده کنید. این هارد دیسکهای اکسترنال از قبل با فایل سیستم NTFS فرمت شده (فقط مدلهای ویندوزی) و آماده استفاده بود و نیازی به انجام دادن این کار هم نبوده و مطمئناً برنامه های موجود در آن را حذف کردید (به چه علتی فرمت کردید ؟) .

اشتباه از من بود اینو نمیدونستم از روی عادت که هر هاردی میخریدم اول فرمتش میکردم این کارو انجام دادم

ارور خاصی داده ؟ دقیقاً ذکر کنید که چه اروری داده ؟

در برنامه acronis اون درایو و میشناسه ولی میزنه not formated ودر مای کامپیوتر نمیارتش

میتونید از برنامه های دیگری مثل MiniTool Partition Wizard هم استفاده کنید. دقت کنید که از جدیدترین ورژنها استفاده کنید .

وقتیکه به NTFS تبدیل کردید ، کلاً هارد دیسک اکسترنال توسط سیستم شناسایی نمیشود یا اینکه مثلاً آن پارتیشن Letter نداره ؟

کلا هارد شناسایی نمیشود تو اکرونیز میاردش ولی تو مای کامپیوتر نیست

ata.royalfalcon
10-07-2014, 11:44
در برنامه acronis اون درایو و میشناسه ولی میزنه not formated ودر مای کامپیوتر نمیارتش

کلا هارد شناسایی نمیشود تو اکرونیز میاردش ولی تو مای کامپیوتر نیست

کاملاً طبیعی هست . تا زمانی که با یکی از فایل سیستمهای شناخته شده توسط ویندوز فرمت نشود در my commuter هم دیده نخواهد شد .

همامطوریکه قبلاً هم گفتم :

برای راهنمایی بهتر بعد از اینکه کلیه پارتیشنهای موجود را حذف و مجدداً پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت کردید از Disk management ویندوز یک عکس اینجا بذارید.

موارد گفته شده را انجام بدید و از Disk management ویندوز یک عکس اینجا بذارید .