مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید لپ تاپ برای "گیم متوسط" بدون عجله
سلام دوستان خسته نباشید.
بنده لپ تاپ Lenovo Y560 دارم و نیم نگاهی هم به لپ تاپ های حال حاضر دارم تا در صورت داشتن "ارزش خرید" ارتقا بدم. و اصلا هم عجله ندارم(می توانم حتی یکی دو سال هم صبر کنم)
متاسفانه لپ تاپ های زیر 2 میلیون یا با گرافیک های ضعیفی ارائه شده اند و یا CPU های هسول دارند که خب کم مصرف تر ولی ضعیف تر هستند.(طبق نظر سایت های معتبر)
لطفا چند پیشنهاد که بتونه ATI 5730M لپ تاپ بنده رو شکست بده بفرمایید همچنین نظر خودتون رو درباره CPU مورد استفاده در لپ تاپ Acer E1-572G-5420 بفرمایید که آیا سرعت آن ضعیف است برای بازی؟
در آخر بفرمایید که روند تولید لپ تاپ ها طوری هست که صبر کردن مفید باشد یا نه؟ مثلا لپ تاپ با قیمت 1700 نسبتا قدرتمندی وارد بازار شود.
متشکرم
سلام
منظورتون از گیم متوسط در حد Pes هستش؟
والا با این شرایط بازار همه حرف از شکست لپتاپ ها و دسکتاپ ها میزنن و احتمال اینکه لپتاپی قدرتمند با قیمت مناسب بخواد وارد بازار بشه بعیده
متاسفانه تا ۲-۳ سال پیش با ۲ تومن میشد مک بوک خرید اما الآن....
این لپتاپ ایسر رو هم یکی از دوستانم دارن و نکته قابل توجه کیفیت ساخت خوبی که داره
کانفیگ هم نسبتا خوبه و برای بازی های متوسط کلاک پردازندهاش فک کنم کافی باشه.
سلام
منظورتون از گیم متوسط در حد Pes هستش؟
والا با این شرایط بازار همه حرف از شکست لپتاپ ها و دسکتاپ ها میزنن و احتمال اینکه لپتاپی قدرتمند با قیمت مناسب بخواد وارد بازار بشه بعیده
متاسفانه تا ۲-۳ سال پیش با ۲ تومن میشد مک بوک خرید اما الآن....
این لپتاپ ایسر رو هم یکی از دوستانم دارن و نکته قابل توجه کیفیت ساخت خوبی که داره
کانفیگ هم نسبتا خوبه و برای بازی های متوسط کلاک پردازندهاش فک کنم کافی باشه.
سلام و ممنون بابت پاسخ
نه منظورم این بود که اکثر بازی ها روی تنظیمات متوسط رو به بالا با فریم مناسب 20-30 اجرا بشن.
بنده لپ تاپ خودم رو 1/250 خریدم احتمالا اگر وضع دلار 3000 تومان امروز، سه سال پیش هم بود باید دو میلیون پول لپ تاپ می دادم.
ali_mohandes
14-07-2014, 17:10
سلام دوست عزیز از من به شما نصیحت (ببخشید)هیچ وقت از لپ تاپ برای بازی استفاده نکنیدزیرا سیستم خنک کننده کوچک دارد واین هم باعث خستگی زود سیستم وهم باعث کوتاهی عمر سیستم می شود
برای بازی تنها کامپیوترpcخوب است حتی بهتر از کنسول این تجربه من بود
سلام دوست عزیز از من به شما نصیحت (ببخشید)هیچ وقت از لپ تاپ برای بازی استفاده نکنیدزیرا سیستم خنک کننده کوچک دارد واین هم باعث خستگی زود سیستم وهم باعث کوتاهی عمر سیستم می شود
برای بازی تنها کامپیوترpcخوب است حتی بهتر از کنسول این تجربه من بود
حرف شما کاملا صحیح است دوست عزیز ولی با کول پد مشکل آن چنانی بنده در اجرای بازیها و گرمای خود لپ تاپ نداشتم. سه سالی که لپ تاپ را دارم همه جور بازی نصب کردم.
اما مسلما قدرت PC خیلی بیشتر از لپ تاپ است که البته برق بیشتری را هم مصرف می کند بر خلاف لپ تاپ که اگر اشتباه نکنم 90 وات مصرف دارد(حداکثر)
اما PC با کمترین قدرت هم دارای پاور 250 وات است.
بنده هم انتظار اجرای بازیها با تنظیمات High در لپ تاپ را ندارم، روی متوسط هم اجرا شوند کافیست اما لپ تاپ های حال حاضر(رنج قیمتی زیر 1900) اصلا توان رقابت در بحث قدرت گرافیکی با لپ تاپ قدیمی بنده Y560 را نیز ندارند، گرافیک های بسیار ضعیف ATI 8570 یا NVIDIA 710M. 820M روی آنها قرارداده شده و در واقع با اعداد بازی می کنند اینگونه القا می کنند که هر چه عدد بیشتر باشد بهتر است که اینگونه نیست.
ali_mohandes
17-07-2014, 15:09
بله حرف شما هم صحیح یه نگاه هم به سیستم من بندازید
سیستم عامل من
CPU:AMD Athlon x2(dual core) 260processor 64bit(اورکلاک شده از3.20روی3.84)
Graphic:AMD Radeon 2GB DDR3 HD6570Series
HARD:Green 1trabite
DVD ROM:24x samsung
RAM:4GBDDR3 ADATA
mother board:ASROCK 770DE3L
Power:green535W
--- technisat -sky star pci
case:TSCO4750
Windows:7 ultimate64bit
تمام بازی های روز رو مثلاwhatch dogsرو با تنظیماتبالا میاره بودون مشکل البته با استفاده از نرم افزارrazer game boosterبه دلیل پردازنده
جدیدا یک مدل رو دیدم وارد سایت های فروشگاه های لپ تاپ شده به این نام: HP ProBook 450 G1
گویا صفحه نمایش ضعیفی داره.(البته صفحه نمایش لپ تاپ خودم هم تعریفی نداره) صفحه نمایش مات هم هست که یکم شاید رنگ ها رو مرده تر از براق نشون بده.
اگر کسی اطلاعاتی درباره این لپ تاپ داره لطفا راهنمایی کنه که ارزش خریدش چقدره. قیمت هم 1800
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.