ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون در مورد la66000 ( دوستانی که اطلاعاتی دارن یا این مدل رو دارن تو رو خدا نظر بدن مهمه ) ممنون

snowwolf
09-07-2014, 01:30
میخوام 47 اینچ la66000 بگیرم بعضی جا ها خوندم که موقی دیدن فوتبال لگ میزنه ایا صحت داره؟
بین la66000 وlm76100 کدوم بهتره ؟

snowwolf
09-07-2014, 18:12
کسی نیست جواب بده

snowwolf
10-07-2014, 06:36
شنیدم این مدل پیکسل سوزی داره حقیقت داره یا نه ؟

لاجورد
10-07-2014, 11:01
من همین مدل 42 رو دارم که نزدیک به یک سال میشه ولی اینی که شما میگین (پیکسل سوزی )نداره و کیفیتشم خوبه

لاجورد
10-07-2014, 11:01

من همین مدل 42 رو دارم که نزدیک به یک سال میشه ولی اینی که شما میگین (پیکسل سوزی )نداره و کیفیتشم خوبه

mhv_kntu
10-07-2014, 11:40
نه بابا
این حرفا چیه
کیفیت خوبی داره و من مشکلی توش ندیدم.

DJ DOUBLE
10-07-2014, 16:06
منم 55 شو دارم همچین مشکلی ندیدم
اتفاقا همین دیشب فوتبال هلند آرژانتین رو با ----- دیجیتال خودش از شبکه 3 دیدم خیلی عالی بود
مشکل پیکسل سوزی رو منم شنیدم هم از فروشنده و هم از سرویس کار پرسیدم گفتن به همچین چیزی تا حالا برنخوردن
این مدل تلویزیون خوبیه شک نکنید

snowwolf
24-07-2014, 07:39
اینکه میگن تو فوتبال و تصویر سریع لگ میزنه درسته ؟ مدل la74000 چطور؟

snowwolf
24-07-2014, 16:52
یکی جواب بده

temp759
26-07-2014, 11:18
یکی جواب بده

من تلويزيون ال جي مدل LG 47LA66100 دارم (که از نظر عملکرد مشابه مدل های LA66000 42LA6000 47LA66000 42LA66100 LA66100 هست). تلويزيون هاي ال جي داراي يک عيب بزرگ مي باشند و آن اينست که در تصاويري که دوربين حرکت مي کند کيفيت تصوير بسيار پايين است به گونه اي که احساس مي کنيد صفحه نمايش داراي لک و کثيفي فراوان است. اين لکه ها به صورت نوارهاي عمودي نامنظم در تمام صفحه پراکنده هستند و بسيار آزار دهنده مي باشند. اين اثر که به "پديده صفحه کثيف" Dirt Screen Effect يا DSE معروف است در برخي از تلويزيون ها وجود دارد. اما در تلويزيون هاي ال جي و به ويژه اين مدل بسيار شديد است به طوري که به عنوان مثال ديدن فوتبال در آن عذاب آور است. نمايندگي ها علیرغم پذیرش این مشکل، آنرا عیب به حساب نمی آورند (همینی که هست!)
کليپ هايي که در فروشگاه ها بر روي تلويزيون ها نمايش داده مي شوند طوري انتخاب مي شوند که اين پديده قابل مشاهده نباشد. چون همانطور که گفتم اين اثر در حالتي که دوريبن حرکت مي کند (panning) و عمدتا در رنگ هاي روشن ديده مي شود. نمونه بارز آن وقتي اتفاق مي افتد که در مسابقه فوتبال سانتر بلند انجام مي شود و دوربين بايد به سرعت آنرا دنبال کند. در این حالت لکه ها ی آزار دهنده به وضوح در زمین چمن دیده می شوند.
بنابراين در انتخاب خود دقت کنيد تا از خريدتان پشيمان نشويد.
در صورت نیاز می تونم کلیپی رو براتون بفرستم که بتونید تست کنید.

khansalar
26-07-2014, 15:00
اگه همونمدلیه که تو جشنواره عید قیمت 55 اینچش حدود 5 میلیون در میومد باید بگم آره LEG میزنه

snowwolf
26-07-2014, 16:45
من تلويزيون ال جي مدل LG 47LA66100 دارم (که از نظر عملکرد مشابه مدل های LA66000 42LA6000 47LA66000 42LA66100 LA66100 هست). تلويزيون هاي ال جي داراي يک عيب بزرگ مي باشند و آن اينست که در تصاويري که دوربين حرکت مي کند کيفيت تصوير بسيار پايين است به گونه اي که احساس مي کنيد صفحه نمايش داراي لک و کثيفي فراوان است. اين لکه ها به صورت نوارهاي عمودي نامنظم در تمام صفحه پراکنده هستند و بسيار آزار دهنده مي باشند. اين اثر که به "پديده صفحه کثيف" Dirt Screen Effect يا DSE معروف است در برخي از تلويزيون ها وجود دارد. اما در تلويزيون هاي ال جي و به ويژه اين مدل بسيار شديد است به طوري که به عنوان مثال ديدن فوتبال در آن عذاب آور است. نمايندگي ها علیرغم پذیرش این مشکل، آنرا عیب به حساب نمی آورند (همینی که هست!)
کليپ هايي که در فروشگاه ها بر روي تلويزيون ها نمايش داده مي شوند طوري انتخاب مي شوند که اين پديده قابل مشاهده نباشد. چون همانطور که گفتم اين اثر در حالتي که دوريبن حرکت مي کند (panning) و عمدتا در رنگ هاي روشن ديده مي شود. نمونه بارز آن وقتي اتفاق مي افتد که در مسابقه فوتبال سانتر بلند انجام مي شود و دوربين بايد به سرعت آنرا دنبال کند. در این حالت لکه ها ی آزار دهنده به وضوح در زمین چمن دیده می شوند.
بنابراين در انتخاب خود دقت کنيد تا از خريدتان پشيمان نشويد.
در صورت نیاز می تونم کلیپی رو براتون بفرستم که بتونید تست کنید.

مدل la7400 یا la8600 چطور اونام لگ میزن

temp759
26-07-2014, 18:15
مدل la7400 یا la8600 چطور اونام لگ میزن
این مشکلی که توضیح دادم با لگ زدن فرق می کنه. در این حالت در نقاط مشخصی از صفحه نوارهای عمودی بسیار شبیه به وجود گرد و غبار و کثیفی دیده می شه که خیلی آزار دهنده هست. البته همونطور که گفتم وقتی دوریبن حرکت می کنه این مشکل خودشو نشون می ده، مثلا در مشاهده فوتبال یا والیبال.

snowwolf
27-07-2014, 00:42
این مشکلی که توضیح دادم با لگ زدن فرق می کنه. در این حالت در نقاط مشخصی از صفحه نوارهای عمودی بسیار شبیه به وجود گرد و غبار و کثیفی دیده می شه که خیلی آزار دهنده هست. البته همونطور که گفتم وقتی دوریبن حرکت می کنه این مشکل خودشو نشون می ده، مثلا در مشاهده فوتبال یا والیبال.

همین مشکل که میگی تو مدل la7400 یاla8600 وجود داره؟ وبه جز این مشکل از خرید راضی هستی؟ به نظرت ال جی بگیرم یا سامسونگ؟

temp759
27-07-2014, 08:05
همین مشکل که میگی تو مدل la7400 یاla8600 وجود داره؟ وبه جز این مشکل از خرید راضی هستی؟ به نظرت ال جی بگیرم یا سامسونگ؟
به احتمال زیاد تو اونها هم وجود داره، چون این مشکل مربوط به تکنولوژی ساخت پنل هست. برای اطمینان می تونی یه ویدیوی تست روی فلش با خودت ببری و از فروشنده بخوای تا برات تست کنه.
به جز این مشکل، مشکل خاص دیگه ای نداره.
توی سامسونگ این مشکل رو ندیدم.

snowwolf
27-07-2014, 17:22
اگه میشه ویدیو تست رو برام بفرست

temp759
27-07-2014, 18:50
اگه میشه ویدیو تست رو برام بفرست

در این ویدیو اگر تلویزیون مشکل داشته باشد، لکه ها ی عمودی در قسمت های سفید تصویر دیده می شوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویدیوهای دیگه هم دارم ولی نشد آپلود کنم. خودتون هم می تونید ویدیوی تست بسازید. مثلا در حالیکه دوربین (گوشی موبایل) رو حرکت می دهید از آسمان فیلم بگیرید.
تیتراژ شاهگوش هم ویدیوی مناسبی برای تست هست.

vivaz360
05-08-2014, 03:23
در این ویدیو اگر تلویزیون مشکل داشته باشد، لکه ها ی عمودی در قسمت های سفید تصویر دیده می شوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویدیوهای دیگه هم دارم ولی نشد آپلود کنم. خودتون هم می تونید ویدیوی تست بسازید. مثلا در حالیکه دوربین (گوشی موبایل) رو حرکت می دهید از آسمان فیلم بگیرید.
تیتراژ شاهگوش هم ویدیوی مناسبی برای تست هست.
من این مشکل رو تو w904 سونی هم دیدم.راه حلی برای این مشکل نیست؟!

temp759
05-08-2014, 08:07
من این مشکل رو تو w904 سونی هم دیدم.راه حلی برای این مشکل نیست؟!

این مشکل به کیفیت ساخت پنل ارتباط داره و بعدش هیچ راه حلی نداره.
مقدارش تو سونی w904 چقدر هست؟ آیا به وضوح دیده میشه؟

magiteq1
05-08-2014, 11:54
مشکل dirty effect در w800A هم گزارش شده و اکثر ادیتورها رو آزار داده این این افکت های کثیف مانند. مثلا زمانی که دوربین میره رو چمن زمین فوتبال یا آسمان بیشتر مشخص میشه.در کل رنگ های روشن. و کاملا مرتبط میشه به پنل.

vivaz360
05-08-2014, 14:27
این مشکل به کیفیت ساخت پنل ارتباط داره و بعدش هیچ راه حلی نداره.
مقدارش تو سونی w904 چقدر هست؟ آیا به وضوح دیده میشه؟
فقط زمانی که تصویر به طور افقی سریع میچرخه دیده میشه و با ثابت شدن تصویر سریع میره.دوتا خط تقریبا نوار مانند وسط تی وی ظاهر میشه و خاکستری رنگ هست.
فکر میکردم بهترین ال ای دی سال هست و نباید مشکلی داشته باشه ولی این یه مورد با زاویه دید پایین خیلی منو ناراحت کرد.
ممکنه این مشکل فقط برای بعضی از مدلای ساخته شده باشه و بقیه سالم باشن یا برای همه همین طوره؟مثلا اگر من تی وی رو عوض میکردم ممکن بود یه w904 دیگه این مشکل رو نداشته باشه؟!

temp759
05-08-2014, 19:26
فقط زمانی که تصویر به طور افقی سریع میچرخه دیده میشه و با ثابت شدن تصویر سریع میره.دوتا خط تقریبا نوار مانند وسط تی وی ظاهر میشه و خاکستری رنگ هست.
فکر میکردم بهترین ال ای دی سال هست و نباید مشکلی داشته باشه ولی این یه مورد با زاویه دید پایین خیلی منو ناراحت کرد.
ممکنه این مشکل فقط برای بعضی از مدلای ساخته شده باشه و بقیه سالم باشن یا برای همه همین طوره؟مثلا اگر من تی وی رو عوض میکردم ممکن بود یه w904 دیگه این مشکل رو نداشته باشه؟!

بله، این مشکل در زمان حرکت دوربین به ویژه روی زمینه های با رنگ روشن مثل چمن زمین فوتبال یا آسمان دیده میشه و آزار دهنده هست.
این نوارهای عمودی که به شکل کثیفی هستند در هر کجای صفحه ممکنه وجود داشته باشند و مقدار اون حتی ممکنه در دو تلویزیون یکسان متفاوت باشه.
بله اگر عوض میکردید ممکن بود بهتر یا شاید بدتر باشه.
در ال جی LA66100 که من دارم این مشکل خیلی به چشم میاد و آزار دهنده هست.