مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع مشاوره به کاربران برای انتخاب اسکریپت و یا CMS مناسب جهت استفاده
بنام خدا
از این پس دوستانی که قصد انتخاب اسکریپت یا سیستم مدیریت محتوای مناسب جهت
استفاده برای امور مشخص را دارند ولی در انتخاب شک دارند می توانند اینجا سوال خود را مطرح کنند
تا دوستان آگاه به آنان مشاوره دهند.
قوانین:
اینجا محلی برای کسب تجربه و مشاوره از سایر کاربران در رابطه با اسکریپت ها یا CMS ها می باشد و سوال دیگری در اینجا پرسیده نخواهد.
باتشکر
با سلام
قصد دارم برای یک فروشگاه سایتی طراحی کنم که در قدم اول بازدیدکنندگان بتونن کالاها رو در دسته بندی های مختلف جستجو کنند و مشخصات کالا رو همراه با تصاویر مختلف از کالا ببینن و در آینده هر امکانات دیگه ای که این سایت ها باید داشته باشن بتونم اضافه کنم.
لطفا اول راهنمایی کنید که استفاده از CMS انتخاب درستیه؟
و بعد اینکه CMS مناسب برای این کار رو به من معرفی کنید.
با تشکر
سلام
CMS که همون سیستم مدیریت محتواست.اگه منظورتون استفاده کردن سی ام اس به جای اسکریپت هست که پیشنهاد من بیشتر اسکریپته. چون اسکریپت ها فراتر از سی ام اس ها هستند و قویترند.
ولی بهتره از همون سی ام اس استفاده کنید چون هم پشتیبانی خوبی دارند.(منظورم از سی ام اس،فروشگاه سازها هستند.پشتیبانی خوب هم اون فروشگاه سازهایی دارند که توی ایران یک سایت فارسی سازیشون کرده باشه) هم اینکه می تونید کارباهاشون ساده تره و هم اینکه چون بیشتر فروشگاه ها از سی ام اس فروشگاه ساز استفاده می کنند بهتره ماهم همین کار رو بکنیم.
همون طور هم که در خیلی جاها گفتم سی ام اس فروشگاه ساز موردعلاقه من اپن کارت فارسی هست. توی ایران پشتیبانی خوبی داره و امکانات زیادی هم داره.
باتشکر
سلام
خیلی ممنون از پاسختون. فروشگاهی که مد نظر من هست تک محصولیه و فقط محصولات رو در قالب برندهای مختلف داره. الان تمرکز من روی قابلیت فروش اینترنتی نیست و معرفی نقش مهمتری رو بازی می کنه. با این حال بهتره از سی ام اس فروشگاه ساز استفاده کنم؟ یا سی ام اس های دیگه که بعدا می شه افزونه فروشگاه ساز رو بهشون اضافه کرد هم مناسبن؟
سلام
سی ام اس فروشگاه ساز خوبه.
سی ام اس هایی که بعدا می شه افزونه فروشگاه ساز بهشون اضافه کرد توصیه نمی شوند چون هیچ وقت کار یک فروشگاه ساز رو یک افزونه نمی تونه انجام بده.
به نظر من اگه بیشتر تمرکزتون روی معرفی هست بهتره از اسکریپت های فروشگاه ساز استفاده کنید.
باتشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.