PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شروع یک تازه کار

rezaqi
08-07-2014, 19:58
سالم من تصمیم گرفتم برنامه نویسی به زبان c رو یاد بگیرم باید از کجا شروعکنم ؟؟؟ چه کتابی بخرم ؟؟؟ کمک کنید:n06::n06::n06::n06::n06::n06::n06::n06::n 06:

Mr.Pooya
08-07-2014, 20:25
سلام

راستش کتابی رو من نمی شناسم ولی برای یادگیری می تونید از منابع وبی استفاده کنید.

منابع زیادی در وب موجود هست که میشه گفت 97% شون به زبان انگلیسی هستند و اگر سطح زبان خوبی دارید خیلی راحت تر می تونید شروع کنید و وارد این زبان برنامه نویسی بشید

موفق باشید

reza0707
10-07-2014, 13:01
کتاب مرجع خود من کتاب "برنامه نویسی به زبان c++"نوشته جعفرنژاد قمی هست و از کتاب تمرین "تمرین های c++ با الگوریتم و فلوچارت"نوشته غلامرضا رحیمی(افشین) هست که خیلی راضی هستم ازشون.ولی کتابی که خیلی تعریفشو شنیدم کتاب "دیتل اند دیتل"هست که برادران دیتل نوشتن که سخه انگلیسی و فارسی اون هستش.
درمورد کتاب جعفرنژاد اگه میخوای تو محیط بورلند کار بکنی ویراست 3 کتاب رو بگیر ولی اگه محیط ویژوال کار میکنی ویراست 4 بگیر که کدهاش تو محیط ویژوال نوشته شده و مخصوص اون هستش.
اگر هم c++ نمیخوای کار بکنی و c رو میخوای یاد بگیری دو کتاب اولی یعنی جعفرنژاد و رحیمی هر دو کتاب برای زبان c هم دارن تقریبا با همین اسم فقط c++ نیست نوشته c.ولی دیتل اند دیتل رو نمیدونم که کتاب c داره یا نه.
نکته دیگه اینکه من شنیدم جعفرنژاد فقط کتاب c++ رو خوب نوشته و کتاب های دیگه اون بدرد نمیخوره ولی چون c++وc تقریبا شبیه هم هستن فکر کنم به خوبی کتاب c++ باشه.
توضیح بدم که کتاب های "دیتل اند دیتل"و"جعفرنژاد" کتاب های مرجع هستن که از اونا یاد میگیری ولی تاب غلامرضا رحیمی فقظ تمرین هست که بعد از یاد گرفتن هر بخش میتون تمریناشو یاد بگیری(تمرینات با جواب هستن به همراه سی دی که کد یا سورس تمرینات توش هست)
و این که حتما سعی کن مثا و برنامه هایی که تو اینترنت هستن رو بخونی و یاد بگیری و کدهاشو خودت عوض بکنی تا خوب متوجه بشی و درک بکنی و خیلی خیلی کمکت میکنه.

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
"موفق باشی"

jorj
10-07-2014, 17:57
کتاب c++ بدون اشک . امید محبتی مقدم .

rezaqi
11-07-2014, 09:48
سلام برنامه نویسی c با c++ چه فرقی داره ؟؟ کدامش بهتره؟؟؟ترجیهن بذای نوشتن و*ی*ر*و*س*:n27::n27::n27:

reza0707
11-07-2014, 12:41
c قدیمی تر از c++ هست و جد اون به حساب میاد!!!
زبان C کمی از C++ سطح پایین‌تره و به اسمبلی نزدیک‌تر. در صورتی که زبان C++ کمی به زبان‌های سطح بالاتر نزدیکه.به طور کلی، زبان C برای نوشتن کدهایی استفاده می‌شه که بسیار نزدیک به زبان ماشین هست و بهینه‌سازی دقیق و زیادی لازم داره مثل درایورهای مختلف برای کارت گرافیک، مودم و ... و یا نوشتن کتابخونه‌های سیستم‌عامل‌ها یا موارد این چنیناما زبان C++ برای برنامه‌های سطح بالاتر استفاده می‌شه مثل باز‌ی‌های کامپیوتری و ...
هرکدمو یاد بگیری یاد گیری اون یکی هم برات ساده میشه ولی به نظر من c++ بخون که به روز تر هست یا c# بخون.من c# اصلا کار نکردم ولی میدونم زبان خیلی قوی ای هست تحت .NET
c# شی گرا هست و زبان ساده تری هست.
.NET يکي از انواع زبان هاي برنامه نويسي که توسط شرکت مايکروسافت توسعه داده شده است و به واسطه آن برنامه نويسي تحت وب توسعه پيدا کرد. دات نت زبان انعطاف پذيري است که به برنامه نويسان امکان مي دهد با زبان هاي ديگر کارکنند و آن را در محيط دات نت اجرا کنند. از پلاتفرم دات نت مي توان براي توسعه برنامه هاي وب، نرم افزارهاي رايانه اي، تلفن هاي همراه و ساير ابزارها استفاده کرد.
برای ویروس نویسی اطلاعی ندارم ولی کلا بیخیال ویروس نویسی شو!میای یه ویروس مینویسی باید 70 تومن پول آنتی ویروس بدیم.سرویس میکنی مارو!!! :n02:

arkadashdi
20-07-2014, 01:43
سلام
اگه از یک مرجع بخواید شروع کنید کتاب خود دنیس ریچی خیلی خوبه. درسته قدیمی هستش ولی خیلی عالیه. اسم کتاب: C programming Language: Brian W. Kernighan, Dennis Ritchie
برای ویروس نویسی باید هم c رو بلد باشید هم c++ رو. البته مفاهیم ویندوزی مثل win32 api و رجیستری و ... رو هم باید بخونید. برای شروع، اول زبان برنامه نویسی رو بخونید بعد یه کتاب انگلیسی هست در مورد ویروس و تحلیل ویروس البته درسته در مورده تحلیله ولی اطلاعات خیلی کلی و عمومی در مورد روش کار ویروس ها و مفاهیم برنامه نویسی ویندوز هم میده که خیلی مفیده. اسم این کتاب: Practical Malware Analysis: Andrew Hing

roya.rashidi
20-07-2014, 02:01
کتاب جعفرنژاد رو دارم من میخونم . کتاب کاملیه ولی بخایی از صفر شروع واست خیلی سخته .
اول c# نوشته محمدرضا هاشمیان رو بخون . چون خیلی ساده توضیح داده . بعد که درکتون از برنامه نویسی زیاد شد تو دوهفته میتونید سی رو تموم کنید

roya.rashidi
20-07-2014, 02:16
کتاب جعفرنژاد رو دارم من میخونم . کتاب کاملیه ولی بخایی از صفر شروع واست خیلی سخته .
اول c# نوشته محمدرضا هاشمیان رو بخون . چون خیلی ساده توضیح داده . بعد که درکتون از برنامه نویسی زیاد شد تو دوهفته میتونید سی رو تموم کنید

V i r u s e r
10-08-2014, 18:33
با عرض سلام و خسته نباشید
شما نفرمودید که قبلا برنامه نویسی کردید یا خیر. ولی من فرض می کنم که قبلا برنامه نویسی نکردید.
اولین قدم برای برنامه نویس شدن مشخص کردن هدف هست. یعنی هدف شما از برنامه نویسی چی باشه. که خدا رو شکر شما این مورد رو مشخص کردید که ویروس نویسی

ویروس نویسی کار راحتی نیست که هر تازه کاری با خوندن 2 کتاب یاد بگیره.. در درجه ی اول شما باید یاد بگیرید که ویروس کامپیوتر چیه؟ "ویروس کامپیوتری یک نوع مخرب هست که رفتاری شبیه ویروس بیولوژیکی داره. یعنی خودش رو به هر طریقی به یک میزبان میرسونه و بعد شروع به فعالیت میکنه و با تزریق در سلول های میزبان (فایل های اجرایی در کامپیوتر) تکثیر میشه"
اگر منظورتون از ویروس همین بود که بسم ا.. وگرنه که هیچی
چون مباحث این بحث زیاده من دیگه فقط تیترشو می گم خودتون بگردید پیدا کنید

اما برای شروع شما باید چه چیز هایی رو مشخص کنید:
1. نوع سیستم عامل و پردازنده ی هدف : این مورد رو فکر کنم منظور سیستم عامل ویندوز nt نسخه ی 6 با پردازنده ای با معماری X86 باشه
2. نحوه ی تکثیر
3. هدف از تکثیر : با یک کامپیوتر الوده چی کار کنه؟ فایل هاشو پاک کنه، یا ازش جاسوسی کنه یا تبدیل به زامبی کنه و الی اخر

زبان برنامه نویسی: خوب زبان های C و ++C (دقت کنید این دو تا 2 زبان مختلفند)، #C، جاوا و ویژوال بیسیک خیلی زبان های خوبی هستند. به خاطر همین موضوع ما همه ی این زبان ها رو وارد سطل زباله می کنیم و زبان اسمبلی رو پیشنهاد می کنیم چون تنها زبانیه که می شه باهاش ویروس بدرد بخور نوشت (با زبان های دیگه که کلا نمیشه ولی با C و ++C میشه نوشت ولی ویروس 100 کیلوبایتی تحویلت میده) برای یادگیری این زبان من کتاب Assembly language for X86 processors by Kip R. Irvine رو پیشنهاد میدم. خودم همینو خوندم. کامل راجع به نحوه ی کارکرد رم و protected mode و اینا توضیح می ده ولی پیشنهاد می کنم از قبل نحوه ی کارکرد رم و پردازنده رو یاد بگیرید.
برای اسمبلر هم Nasm در حال حاضر به نظر من بهترین هست سایتشم Nasm.us هست. masm32 هم بدک نیست مال مایکروسافته

خوب برای سیستم عامل ویندوز کار تقریبا ساده ست. برای تزریق کد در فایل های اجرایی PE نیاز به اطلاعات ساختاری این نوع فایل ها دارید که می تونید کتابچه ای با عنوان Microsoft Portable Executable and common object format specification رو از سایت مایکروسافت دانلود و مطالعه کنید. واقعا چیز بدرد بخوریه. و برای پردازنده X86 هم میتونید کتاب Intel® 64 and IA-32 Architectures Software Developer’s Manual رو دانلود کنید که تمام دستورات موجود در پردازنده ها با معماری x86 و amd64 رو داره و بسیار مفید و لازم

اما برای نحوه ی تکثیر. شما باید کدی بنویسید اولا حجم خیلی کمی داشته باشه و بتونه بدون جلب توجه انتی ویروس خودش رو در یک فایل دیگه کپی کنه. برای این کار من یه فلو چارت براتون کشیدم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* اشتباه تایپی incoded نوشته شده. منظور encoded بوده

برای انجام این کار ها داشتن دانش این کار خیلی مهمه. به خاطر همین شما باید به سیستم عامل و پردازنده تسلط کامل داشته باشید.
در ادامه پیشنهاد می کنم این کتاب ها و برنامه ها و اصطلاحات رو سرچ کنید یکم تحقیق کنید:
0. مبحث Code injection بسیار مهم
1. کتاب Linkers and loaders
2. مبحث Shellcoding و Buffer overflow
3. نرم افزار WinHex واقعا چیز توپیه
4. نرم افزار IDA pro برای دیباگ کردن و Disassemble کردن. بسیار عالی برای مطالعه ی ویروس های موجود ollydbg هم برنامه ی خوبیه برای این کار

در نهایت یاد اوری می کنم که اگه ویروس نویسی اسون بود الان هر بچه ی 15 ساله ای ویروس نویس بود (عین این برنامه های اندروید)

roya.rashidi
16-08-2014, 06:27
سلام. منم تصمیم گرفتم برنامه نویسی رو تخصصی بخونم . قبلا دنبال هـک و امنیت بودم ولی دیدم واسه من خوب نیست .
حالا واسه اینکه بی زحمت ، قشنگ راهنماییم کنید خدمتون عرض کنم:
بازر کارش (داخل کشور چه خارج کشور) برام خیلی مهمه
به تموم زبانای برنامه برنامه علاقه دارم وب /ویندوز اپلیکیشن. به سوکت نویسی هم علاقه دارم(البته نمیدونم دقیق چیه ) ولی دوست دارم برنامه ایی بنویسم که تو شبکه باهم در ارتباط باشن.
تا چند سال روزی 8.9 ساعت میتونم بخونم /تمرین کنم .
حالا شما چی پیشنهاد میکنید؟

Sh-Meteor
16-08-2014, 21:40
سلام. منم تصمیم گرفتم برنامه نویسی رو تخصصی بخونم . قبلا دنبال هـک و امنیت بودم ولی دیدم واسه من خوب نیست .
حالا واسه اینکه بی زحمت ، قشنگ راهنماییم کنید خدمتون عرض کنم:
بازر کارش (داخل کشور چه خارج کشور) برام خیلی مهمه
به تموم زبانای برنامه برنامه علاقه دارم وب /ویندوز اپلیکیشن. به سوکت نویسی هم علاقه دارم(البته نمیدونم دقیق چیه ) ولی دوست دارم برنامه ایی بنویسم که تو شبکه باهم در ارتباط باشن.
تا چند سال روزی 8.9 ساعت میتونم بخونم /تمرین کنم .

الان من دقیقا نمی فهمم سوالت چیه؟ می خوای برای برنامه نویسی یه زبون معرفی کنیم؟

roya.rashidi
16-08-2014, 21:46
الان من دقیقا نمی فهمم سوالت چیه؟ می خوای برای برنامه نویسی یه زبون معرفی کنیم؟
بله . میخام بطور حرفه ایی برنامه نویس شم .

Sh-Meteor
16-08-2014, 22:04
بله . میخام بطور حرفه ایی برنامه نویس شم .
به نظر من اول حوزه خودتو مشخص کن

می خوای تو زمینه وب کار کنی؟ یا تو زمینه اپلیکیشن؟ به نظرم جفتش رو باهم نمی تونی همزمان شروع کنی.

کسب در آمد از برنامه نویسی ( عمومی ) و بازارکار با توجه شرایط فعلی ایران، سخت هستش.
مگر اینکه برای شرکت ها، سازمان و یا ارگانی خاصی به طور اختصاصی بنویسی.

حقیقتش من برنامه نویس نیستم ولی اکثر برنامه نویسانی که میشناسم
این رشته رو به خاطر علاقه یاد گرفتن و دنبال می کنن واگه می خواستن پول در بیارن قطعا سراغ گرایش دیگه ای می رفتن.

برای زبون هم به نظرم C++ یا C# یاد بگیر. ( البته نظرات متفاوته که من این رو ترجیح میدم )

البته تو خارج فکر کنم همه Java رو بیشتر رو کار می کنن
.
.
.
.
راستی یادم رفت بگم که طبیعتا هر زبونی در جای خودش کاربرد خودشو داره و باید یتونی باهاش کار کنی!
:n16:

roya.rashidi
17-08-2014, 02:48
به نظر من.....

ممنون اقا شهاب .چون به همش علاقه دارم پس حوضمو میخام طبق بازار کارش انتخاب کنم. . نمیشه طراحی وب هم درکنارش در حد متوسط بخونم .الان html ، پی اچ پی، سی اس اس و کمی جاوا اکسکریپت بلدم .خودمم به سی شارپ علاقه دارم

خاهشا همه نظراتتونو بیان کنید .

hamsah
17-08-2014, 07:50
والا من الان ++C و java رو بلدم.
از نظرم جاوا بهتره ، چون بعدش به راحتی میشه وارد برنامه نویسی موبایل شد که الان پول بسیار خوبی توش هست.
ضمن اینکه با جاوا بعدش به راحتی میتونی سوییچ کنی روی برنامه نویسی تحت وب ، ساخت اپلیکیشن های تحت شبکه هم راحته باش.
از طرفیم #C الان توی شرکتا خیلی تو بورس هستش.
ولی پیشنهاد کلی من جاوا هستش که منابع بسیار خوبی هم برای شروع یادگیری سراغ دارم البته زبان اصلی.
ولی متاسفانه جاوا واسه کسی که هیچ سابقه ای نداشته تو برنامه نویسی یه مقدار سنگینه شروعش ، مثل دانشگاه ما بهتره که اول C کار بشه بعدش جاوا شروع بشه.

roya.rashidi
17-08-2014, 08:26
و.....
سلام . مرسی دوست عزیز . من سی شارپو فک میکنم خوب بلدم . کلاس ها ابجکتها و شرطها و .... غیر رو کامل میدونم . فقط درکم تو ارایه ضعیفه .
دیگه تصمیم دارم سی شارپو حرفه ایی بخوننم و جاوا رو هم درکنارش شروع کنم حالا اگه باز پیشنهادی یا نظری دارین که لازمه بدونم بگین .
دوباره مرسی .

Sh-Meteor
17-08-2014, 18:41
همون طور که دوستمون گفتن بازار سی شارپ برای شرکت ها و ... خوبه

ولی مسلما برای هر کسی به عنوان یه برنامه نویس، دونستن جاوا لازمه.
.
.
.

تو آرایه مشکل داری؟

خیلی آسونه که...

(( عوضش من برعکس تو توی کلاس ها و آبجکت ها و ... مشکل دارم :دی ))

.
.
.
پ.ن:
تو همین کنکور خودمون دیدی پنج تا سوال از کلاس ها داد؟؟؟ من 5 تا شو سفید رد کردم! :n26: ( در این حد بلدم :دی )

roya.rashidi
19-08-2014, 00:57
سلام من میخام اینارو بطور حرفه ایی بخونم
سی شارپ ، جاوا ، PHP ، HTML ، ASP.net حاوا اسکریپت شایدم وی بی اسکپریت .
بنظر شما میتونم همشونو حرفه ایی یاد بگیرم ؟؟ اگه نه کدومو حذف کنم ؟؟
قدرت یا کاربرد سی یا سی پلاس پلاس با سی شارپ و برنامه مشابه فرق میکنه ؟؟؟
بعد فرق asp.net و php فقط مربوط به اجراشون تو نوع سیتم عامل سرور هستش؟؟ یا قدرتش قابلیتاش هم فرق میکنه .

Sh-Meteor
19-08-2014, 18:35
سلام من میخام اینارو بطور حرفه ایی بخونم
سی شارپ ، جاوا ، PHP ، HTML ، ASP.net حاوا اسکریپت شایدم وی بی اسکپریت .
بنظر شما میتونم همشونو حرفه ایی یاد بگیرم ؟؟ اگه نه کدومو حذف کنم ؟؟
قدرت یا کاربرد سی یا سی پلاس پلاس با سی شارپ و برنامه مشابه فرق میکنه ؟؟؟
بعد فرق asp.net و php فقط مربوط به اجراشون تو نوع سیتم عامل سرور هستش؟؟ یا قدرتش قابلیتاش هم فرق میکنه .

سلام

لازم نیست همه رو کامله کامل یاد بگیری
در حدی که کارت راه بیفته کافیه...

asp و php هم زیاد تفاوتی با هم ندارن (جز اونایی که گفتی) که بهتره یکی شونو شروع کنی. ( من خودم php رو انتخاب کردم و می خوام شروع کنم )
در واقع هر سایتی رو می تونی هم با ASP و هم با PHP درست کنی.

در مورد اسکریپت هم به نظرم وی بی اسکریپت رو حذف کن و از بین Java Script و JQuery یکی شونو شروع کن ( در حد اینکه کارت رو راه بندازه )

همه ی اینا سوالات چند وقت اخیر منم بوده که من یه چنین تصمیمی گرفتم.
ممکنه شخص دیگه ای نظرش جز این باشه و دلایل خودش رو هم داشته باشه.

به نظرم از افراد زیادی بپرس و در نهایت یه راه رو بگیر و تا تهش برو!
.
.
.
.
.
.
.

یه استاد داریم تو دانشگاه که میگه:
سعی نکنین همه ی زبان های برنامه نویسی و نرم افزار ها رو در حد فوق حرفه ای یاد بگیرین.
چند نرم افزاری رو که Base اصلی کاره تون رو تشکیل میده کامل یاد بگیرین
نرم افزار ها و زبان های جانبی رو هم در حد کار راه انداز.

یه مثل جالبم زد :
بخوام تشبیه کنم اینطوری میشه گفت که، در حالت اول، انگار شما همه نرم افزار های رو در حد یک دریا بلد هستین ولی عمق دریا یک سانتی متر هستش.
سعی کنین یه دریاچه داشته باشین ولی به عمق 100 متر

موفق باشی

roya.rashidi
19-08-2014, 21:56
سلام

لازم نیست همه رو کامله کامل یاد بگیری
در حدی که کارت راه بیفته کافیه...

.

یه استاد داریم تو دانشگاه که میگه:
سعی نکنین همه ی زبان های برنامه نویسی و نرم افزار ها رو در حد فوق حرفه ای یاد بگیرین.
چند نرم افزاری رو که Base اصلی کاره تون رو تشکیل میده کامل یاد بگیرین
نرم افزار ها و زبان های جانبی رو هم در حد کار راه انداز.

یه مثل جالبم زد :
بخوام تشبیه کنم اینطوری میشه گفت که، در حالت اول، انگار شما همه نرم افزار های رو در حد یک دریا بلد هستین ولی عمق دریا یک سانتی متر هستش.
سعی کنین یه دریاچه داشته باشین ولی به عمق 100 متر

موفق باشی
کاملا موافقم برای همینم دارم میپرسم . دوس ندارم الکی بخونم میخام در حد نیاز بخونم وقتم الکی تلف نشه .
از همگی ممنون .بازم نظری هست دریغ نکنید مرسی

roya.rashidi
02-09-2014, 02:37
در کنار سی شارپ باید چیا بلد باشم که واسه بازار کار بدردبخوره
. من خودم ado.net رو دوست دارم . در حد کوئری زدنو اینام بلدم.
هر چی نیاز باشه علاقه دارم یاد بگیرم