مشاهده نسخه کامل
: دمای بیش از حد CPU و GPU لپ تاپ Lenovo هنگام بازی !
shab_2008
08-07-2014, 17:28
سلام دوستان
به تازگی یک لپ تاپ Lenovo Ideapad S510 با کانفیگ : سی پی یو Core i5 4200 U و جی پی یو Nvidia Geforce 720m.
حقیقتش یه بازی یعنی Castlevania: Lords of Shadow 2 را روش نصب کردم و بعد که دمای CPU و GPU را چک کردم متوجه شدم دمای CPU حدود 83 و GPU هم حدودا تا 90 رفته بود بالا !!
البته من از کول پد هم استفاده میکنم ولی خوب گویا تاثیر چندانی نداره !
حالا میخواستم ببینم آیا برای لپ تاپ های امروزی داشتن چنین دمایی در هنگام بازی عادی هست و یا لپ تاپ احتمالا هیت سینکش مشکل داره !؟
ممنون
Hessam_7800gtx
08-07-2014, 18:29
با اون مشخصات عادی نیست البته دمای اتاق هم خیلی مهمه.
Mr.Pooya
08-07-2014, 18:51
سلام
ببینید وقتی هیچ برنامه ای باز نیست چک کنید ببینید چقدر هست دما. در حد معمولی باید دما در حدود 50 باشه ولی خب تا 60 هم بالابره کاملا معمولی هست( دمای CPU )
بازی ای که گفتید نمی دونم چند گیگ هست و چه مقدار گرافیکی می خواد. ممکنه بازی خیلی سنگینی باشه. یا اینکه ممکنه بازی ویروسی باشه ! دقیقا ویروس هایی داریم که با کار کشیدن زیاد از سخت افزار باعث میشند دماشون بالا بره.
با چه نرم افزاری تست کردید ؟
موفق باشید.
shab_2008
08-07-2014, 19:00
ممنون از پاسخ هر دوی شما دوستان.
سلام
ببینید وقتی هیچ برنامه ای باز نیست چک کنید ببینید چقدر هست دما. در حد معمولی باید دما در حدود 50 باشه ولی خب تا 60 هم بالابره کاملا معمولی هست( دمای CPU )
بازی ای که گفتید نمی دونم چند گیگ هست و چه مقدار گرافیکی می خواد. ممکنه بازی خیلی سنگینی باشه. یا اینکه ممکنه بازی ویروسی باشه ! دقیقا ویروس هایی داریم که با کار کشیدن زیاد از سخت افزار باعث میشند دماشون بالا بره.
با چه نرم افزاری تست کردید ؟
موفق باشید.
وقتی هیچ برنامه ران نیست حدودا دما 40 تا 45 درجه هست.
حقیقتش من یک تست هم با نرم افزار AIDA64 گرفتم و دمای CPU در حالت فول لود تا 80 و GPU هم تا 94 رفت بالا و بعد دیگه من تست را قطع کردم !!
حالا به نظر شما آیا با توجه به این تست و دمایی نوشتم میتونه شرایط عادی باشه؟
در ضمن من دما را با نرم افزار Realtemp چک میکنم.
ممنون
Mr.Pooya
08-07-2014, 19:10
ممنون از پاسخ هر دوی شما دوستان.
وقتی هیچ برنامه ران نیست حدودا دما 40 تا 45 درجه هست.
حقیقتش من یک تست هم با نرم افزار AIDA64 گرفتم و دمای CPU در حالت فول لود تا 80 و GPU هم تا 94 رفت بالا و بعد دیگه من تست را قطع کردم !!
حالا به نظر شما آیا با توجه به این تست و دمایی نوشتم میتونه شرایط عادی باشه؟
در ضمن من دما را با نرم افزار Realtemp چک میکنم.
ممنون
ببینید وقتی که سی پی یو رو زیاد ازش کار بکشید ( همینطور کارت گرافیک ) دما می تونه حتی تا 100 درجه هم بالا بره ولی اینکه میگید موقع به اصطلاح IDLE بودن دما 40-45 درجه هست خیلی خوبه میشه گفت مشکلی نداره.
اگر بازی می کنید می تونید یک فن یا همون Cool Pad ای براش بخرید که مستقیم از برق استفاده می کنه نه از Power دستگاه. چون اگر با USB وصل بشه اون هم خودش جدا برق می کشه.
البته شاید نیازی هم نباشه ولی از این جهت عرض کردم که خیال خودتون رو راحت کنید و با خیال راحت باهاش بازی کنید.
موفق باشید
سلام دوستان
به تازگی یک لپ تاپ Lenovo Ideapad S510 با کانفیگ : سی پی یو Core i5 4200 U و جی پی یو Nvidia Geforce 720m.
حقیقتش یه بازی یعنی Castlevania: Lords of Shadow 2 را روش نصب کردم و بعد که دمای CPU و GPU را چک کردم متوجه شدم دمای CPU حدود 83 و GPU هم حدودا تا 90 رفته بود بالا !!
البته من از کول پد هم استفاده میکنم ولی خوب گویا تاثیر چندانی نداره !
حالا میخواستم ببینم آیا برای لپ تاپ های امروزی داشتن چنین دمایی در هنگام بازی عادی هست و یا لپ تاپ احتمالا هیت سینکش مشکل داره !؟
ممنون
دوستِ من خودِ من هم یه زمانی عشق بازی با لپتاپ بودم اما بعد از سوزوندن (:دی !) گرافیک لپتاپ قبلیم فهمیدم کلا بازی سنگین با لپتاپ اصن کارِ درستی نیست
و بهتره که از کنسول استفاده کنید.
در مورد دما هم معمولا از یه دمایی بالاتر دستگاه اتومات خاموش میشه تا آسیب جدی نرسه.
بهتره روی فرش یا پتو نذارین دستگاه رو.
در حالت کلی ایشالا مشکلی پیش نمیاد :n06:
(در حالت عادی یا همون IDLE هم وضع دما عادی هست و مشکلی نداره)
badboys_87
23-07-2014, 23:05
لپ تاپ که برای بازی نیست نهایت بازی های سبک باید انجام بشه مثل انگری بردز یا pes و. ....
لپ تاپ مخصوص گیم نخریدید که
ali_mohandes
24-07-2014, 14:24
یه لپ تاپ دمای سی پی یو تا105درجه می توونه بره ومشکلی نیست ولی اگه بیستر شد خطریه
امیر تتلو
27-07-2014, 10:30
اقا دمای لب تابت عادیه نگران نباش ماله منو و برادرمو و چن تا دیگرو هم که چک کردم موقع بازی همینه ولی سعی کن با لب تاب بازی نکنی
:n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.