PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوزاندن عمدی مادر بورد

elcboy
08-07-2014, 12:37
دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه که چجوری میشه مادر بورد رو سوزوند ؟

بدون باز شدن کیس باشه، بهتره

ممنون

lionf3
08-07-2014, 13:30

ممنون

دوستِ من نمیدونم خودِ شما بودین یا دوستان دیگه
یه تاپک در همین رابطه زده بودن که راهنمایی های خنده داری شده بود اما بعضیا راهنمایی خوبی هم کرده بودن.
عملا به نظرِ من یه کاربر عادی بدون دسترسی به کیس نمیتونه و امکاناتش رو نداره که مادربورد رو بسوزونه.
شاید با بالا و پایین کردن ولتاژ برق بشه آسیب زد به دستگاه/ دوستان هم نظراتشون رو اعلام کنن :n01:

amir200812
08-07-2014, 13:42

ممنون

باید کلا بسوزه؟
یا مثلا USB ها بسوزه و غیر قابل استفاده بشه هم قبوله؟
اگه سیم + و - که تو USB هست به هم بزنی، IC که برق USB رو تامین میکنه میترکه:n19:
اینطوری USB ها از کار میوفته و دیگه نمیشه از موس و کیبورد و فلش مموری و ... استفاده کرد!

بهترین راهش هم اینه که یدونه کابل USB پیدا کنی و سیم های یک سرش رو لخت کنی و به هم وصل کنی!
اگه طرف دیگه کابل که بشکل USB هست رو به پورت USB وصل کنی، اون پورت از کار میوفته! این کار رو باید با تمام پورت های USB انجام بدی.
هر بار هم یه صدای جرقه شنیده میشه که ناشی از انفجار IC تامین کننده برق USB هست:n02:

ولی در کل:
این کار رو نکن حسن!
خطرناکه حسن!
:n24::n24::n24:

lionf3
08-07-2014, 20:26
باید کلا بسوزه؟
یا مثلا USB ها بسوزه و غیر قابل استفاده بشه هم قبوله؟
اگه سیم + و - که تو USB هست به هم بزنی، IC که برق USB رو تامین میکنه میترکه:n19:
اینطوری USB ها از کار میوفته و دیگه نمیشه از موس و کیبورد و فلش مموری و ... استفاده کرد!

بهترین راهش هم اینه که یدونه کابل USB پیدا کنی و سیم های یک سرش رو لخت کنی و به هم وصل کنی!
اگه طرف دیگه کابل که بشکل USB هست رو به پورت USB وصل کنی، اون پورت از کار میوفته! این کار رو باید با تمام پورت های USB انجام بدی.
هر بار هم یه صدای جرقه شنیده میشه که ناشی از انفجار IC تامین کننده برق USB هست:n02:

ولی در کل:
این کار رو نکن حسن!
خطرناکه حسن!
:n24::n24::n24:

مادربورد و CPU هم میشه با بالا پایین کردن ولتاژ برق یه بلایی سرش آورد اگه اشتباه نکنم ؟ :n13:
یه سوال دوستان:
اگه روشن کنیم دستگاه رو و بعد یه نرم افزار سنگین باز کنیم که کامل CPU رو درگیر کنه و یه پارچ آب بریزیم رو کیس چی میشه؟ :n02:

amir200812
08-07-2014, 20:59
اگه روشن کنیم دستگاه رو و بعد یه نرم افزار سنگین باز کنیم که کامل CPU رو درگیر کنه و یه پارچ آب بریزیم رو کیس چی میشه؟ :n02:

مراحل اول لازم نیست!
قسمت قرمز رنگ رو انجام بدی کافیه:n20:

sistani14
08-07-2014, 21:09
اگه cpuرو اورکلاک کنی که به راحتی میسوزه و تموم میشه:n30: اما درباره برد اصلی همون یه پارچ آب کافیه:n20:

elcboy
09-07-2014, 01:57
اگه cpuرو اورکلاک کنی که به راحتی میسوزه و تموم میشه:n30: اما درباره برد اصلی همون یه پارچ آب کافیه:n20:

چجوری اوور کلاک میکنن ؟؟؟

Mr.Pooya
09-07-2014, 02:10
البته OverClock غیر تخصصی می سوزونه CPU رو.

برای سوزوندن مادر بورد شما اگر به بیرون کیس هم دسترسی داری می تونی انقدر بزنی تو سرش تا خودش بسوزه :n02:

خیلی سوال عجیبی هست تا حالا بهش فکر نکرده بودم چطوری می سوزه ولی من حدود 5-6 سال پیش یک سیستم داشتم که اومدم رم هاش رو در بیارم و دوباره جا بزنم در این بین یادم رفت پاور رو از برق جدا کنم و وقتی خواستم رم رو جا بزنم یک جرقه ای از سوکت رم زد و مادر بورد رفت هوا. خیلی راحت و شیک مادر بورد رو ترکوندم :n02:

MoXa
09-07-2014, 02:30
من این بلا رو سر 8 تا کیس آوردم ، میفهمم چی میگی .
برو تو تنظیمات مادربرد همین اورکلاک رو انجام بده ، بعد 20 دقیقه کارکردن دیگه تصویر نمیده .:n10:
بدون درد و خون ریزی :n09:

soroosh_cz
09-07-2014, 05:31
جناب برو مادربردتو بفروش، لازم نیست بترکونیش :n24:

sistani14
09-07-2014, 21:20
تو سی دی همراه مادربرد برنامه ایی برای استفاده از ویژگی های برد هست همین برنامه اورکلاکم هست نصبش کن وفرکانس کاری سی پی یو رو ببر بالا و سیستمو ویروسیابی کن تا سی پی یو خوب درگیر بشه بعد بعد از دقایقی سی پی یو میسوزه:n19:

mohsen_gh1991
09-07-2014, 21:28
میتونی به ای سی های مادربوردت برق وصل کنی فک کنم یه باتری کتابی هم جواب بده.

roya.rashidi
09-07-2014, 21:36
راه ترین راه اینکه جند از خازن هارو در بیاری و یه با یه تیکه سیم به متصل کنید. البته موقع روشن اینکار نکنی. بعدش روشن کن لذت ببر.
بدون باز شدنم بهترین راش اینه که اب ریزی روش.

lionf3
10-07-2014, 16:58
خُب مثکه بهترین راه همون یه پارج آب من شد :n09::n10:

roya.rashidi
10-07-2014, 20:08
خُب مثکه بهترین راه همون یه پارج آب من شد :n09::n10:
حالا میشه دلیلشو بگین ؟

Mr.Pooya
10-07-2014, 20:12
حالا میشه دلیلشو بگین ؟

دلیلش خیلی سادست. شما روی یک وسیله برقی آب بریزید چی میشه ؟ مثلا فرض کن تلویزیون رو در حالیکه روشن هست بیای با آب بشوری مطمئنا پنلش می سوزه و کلی آسیب می بینه. رایانه هم همینطور هست اگر یک پارچ آب بریزی رو کیس از منافذ و دریچه های تهویه هوای روی کیس آب وارد میشه و به قطعات می رسه و همشون می سوزند حتی اگر خاموش باشه هم آب میره داخل قطعات و همشون خراب میشن.

roya.rashidi
10-07-2014, 20:15
دلیلش خیلی سادست. شما روی یک وسیله برقی آب بریزید چی میشه ؟ مثلا فرض کن تلویزیون رو در حالیکه روشن هست بیای با آب بشوری مطمئنا پنلش می سوزه و کلی آسیب می بینه. رایانه هم همینطور هست اگر یک پارچ آب بریزی رو کیس از منافذ و دریچه های تهویه هوای روی کیس آب وارد میشه و به قطعات می رسه و همشون می سوزند حتی اگر خاموش باشه هم آب میره داخل قطعات و همشون خراب میشن.
ممنون بابت توضیحتون . منظورم این بود که براچی میخاد مادربردشو بسوزنونه .؟
حالا واقعا خاموشم باشه برقی در جریان نباشه اب بریزیم باز میسوزه ؟ چرا ؟

Mr.Pooya
10-07-2014, 20:27
ممنون بابت توضیحتون . منظورم این بود که براچی میخاد مادربردشو بسوزنونه .؟
حالا واقعا خاموشم باشه برقی در جریان نباشه اب بریزیم باز میسوزه ؟ چرا ؟

ببینید فرض کنید شما بیای تلویزیون رو برداری بشوری در حالی که خاموش هست با آب ریکا ! چه اتفاقی میفته ؟ آب وارد پنلش میشه و پنل کامل می سوزه ! رایانه هم همینطور هست شما اگر آب بریزی روی مادربورد حتی خاموش هم باشه باید بسوزه چرا که آب وارد قطعات میشه و بعضی از قطعات به هیچ وجه نباید آب بهشون بخوره مثلا شما آب بریزی آب میره تو پاور و خیش میشه و وقتی روشنش کنی اگر خیس باشه که می سوزه ( حتی شاید آتش بگیره ) اگر هم خشک شده باشه تا اون موقع که روشنش می کنی دیگه نباید کار کنه. کلا آب مثلا وارد هارد بشه وارد هر قطعه ای بشه خرابش می کنه و مادر برد هم از این قضیه جدا نیست.

موفق باشید

lionf3
10-07-2014, 21:52
منظورم این بود که براچی میخاد مادربردشو بسوزنونه .

حالا ایشون مگه گفتن میخوان مادربورد خودشون رو بسوزونن؟
شاید برا همسایه‌ای-فامیلی-شرکتی چیزی باشه :n10:

roya.rashidi
11-07-2014, 19:32
ببینید فرض کنید شما بیای تلویزیون رو برداری بشوری در حالی که خاموش هست
تو یکی ار زوستاهای دور افتاده که تازه برق کشیده بودن براشون. یه تلویزیون سیاه سفید گرفته بودن و خانومه کلا تلویزیونو شسته بود بعد که خشک شده بود روشن کردن و قشنگ کار کرده بود .
بجون بابام که خیلی دوسش دارم راست میگم .

Mr.Pooya
11-07-2014, 20:02
تو یکی ار زوستاهای دور افتاده که تازه برق کشیده بودن براشون. یه تلویزیون سیاه سفید گرفته بودن و خانومه کلا تلویزیونو شسته بود بعد که خشک شده بود روشن کردن و قشنگ کار کرده بود .
بجون بابام که خیلی دوسش دارم راست میگم .

بله شما دارید می گید سیاه و سفید و ۱۰۰٪ تکنولوژی ساخت تلویزیون سیاه و سفید های قدیمی با LCD یا LED های امروزی فرق می کنه. در ضمن این مبحث به این تاپیک ربطی نداره. اگر مایل بودید در تاپیک دیگه ای این بحث رو ادامه بدیم

موفق باشید :n16:

amir200812
11-07-2014, 20:30
بله شما دارید می گید سیاه و سفید و ۱۰۰٪ تکنولوژی ساخت تلویزیون سیاه و سفید های قدیمی با LCD یا LED های امروزی فرق می کنه. در ضمن این مبحث به این تاپیک ربطی نداره. اگر مایل بودید در تاپیک دیگه ای این بحث رو ادامه بدیم

موفق باشید :n16:

این کار رو خود منم انجام دادم!
یه TV سیاه سفید 14 اینچ بود با مارک پارس خزر!
روش شربت ریخته بود، کاملا با شلنگ شستیم و 2 روز گذاشتیم زیر آفتاب و بعد مثل روز اول کار میکرد!(حتی بعضی وقت ها برفک میزد که با شستن اونم درست شد...)
*البته این کار حداقل 15~16 سال پیش انجام شده که دستگاه ها به حساسیت دستگاه های امروزی نبودند!(البته خود تلویزیون مال قبل انقلاب بود)

ali_mohandes
16-07-2014, 19:32
مادربورد و CPU هم میشه با بالا پایین کردن ولتاژ برق یه بلایی سرش آورد اگه اشتباه نکنم ؟ :n13:
یه سوال دوستان:
چه کاریه برو تو تنظیمات بایوس در قسمت اور کلاک ولتاژروببر بالا cpu host speedهم روی400

roya.rashidi
16-07-2014, 19:57
چه کاریه برو تو تنظیمات بایوس در قسمت اور کلاک ولتاژروببر بالا cpu host speedهم روی400
شما سی پی یو رو یه حدی که مادربرد توان داشته باشه میتونی تورکلاک کنی. محاله بتونید اونقد اورکلاک کنید تا سریع بسوزه.

ali_mohandes
17-07-2014, 12:04
شما سی پی یو رو یه حدی که مادربرد توان داشته باشه میتونی تورکلاک کنی. محاله بتونید اونقد اورکلاک کنید تا سریع بسوزه.

میزاریم روی500
pcifrecuncyروی200
cpu voltage:روی درجه اخر
هم فشار میاد هم می سوزه

amir200812
17-07-2014, 13:00
میزاریم روی500
pcifrecuncyروی200
cpu voltage:روی درجه اخر
هم فشار میاد هم می سوزه

عزیز اگه فرکانس پردازنده و رم و ... روی 10000 هم که بزاری، هیچ کدوم نمیسوزه!
حتی بهشون فشار هم نمیاد.
فقط نا پایدار میشن که بعد از کاهش فرکانس به حالت طبیعی برمیگرده!

در این بین فقط ولتاژ هست که میتونه فشار وارد کنه و احتمالا باعث صدمه دیدن قطعه بشه!(تازه اگه بورد و بایوس و ... مجهز به امکانات محدود کننده افزایش ولتاژ نباشه)

ali_mohandes
17-07-2014, 19:37
عزیز اگه فرکانس پردازنده و رم و ... روی 10000 هم که بزاری، هیچ کدوم نمیسوزه!
حتی بهشون فشار هم نمیاد.
فقط نا پایدار میشن که بعد از کاهش فرکانس به حالت طبیعی برمیگرده!

در این بین فقط ولتاژ هست که میتونه فشار وارد کنه و احتمالا باعث صدمه دیدن قطعه بشه!(تازه اگه بورد و بایوس و ... مجهز به امکانات محدود کننده افزایش ولتاژ نباشه)

خوب من هم که گفتم ولتاژرو ببره بالا فن سی پی یو رو هم خاموش کنه یا کم کنه
راستی واسه چی می خواد مادر بورد رو بسوزونه؟؟؟؟؟؟؟؟

IRAN_KING
17-07-2014, 20:01
دلیلت برای این کار چیه خدا نکرده مرض که نداری ؟!:n02:

soroosh_cz
17-07-2014, 22:31
امیدوارم این تاپیک غیراخلاقی هر چه زودتر پاک بشه...
داداش میرفتی مادربوردتو میفروختی بدون اجازه خیلی بهتر از این کار بود... :n15: