ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدوم ال ای دی؟ LG LED FULL HD TV 42LB5630 یا w600 سونی یا سامسونگ

sorena_hi
08-07-2014, 06:34
سلام خوبین؟ طاعاتتون قبول

احساس کنید به یکی از اعضای خانوادتون مشورت میدین خواهشا منو راهنمایی کنید.

تو خرید تلویزیون موندم اگه بشه میخوام از بانه بخرم

میشه تو انتخاب کمکم کنید؟
اول از همه که میخواستم شارپ بخرم به خاطر پنل ژاپنیش و چون خودم حضوری رفتم مغازه و با یکی از مدلای سامسونگ مقایسه کردم واقعا رنگها زنده تر بودن و بیشتر به دل میشستن. اما دیروز تماس گرفتم یکی از کارمندا که گوشیو برداشت گفت شارپو توصیه نمیکنم نمیدونم چرا؟
مورد بعدی w600 سونی سایز 40 هستش. و بعد LG LED FULL HD TV 42LB5630
که بین اینها و انواع سامسونگ مث F5500و F5300 و H6300 و H5100 گیر کردم با قیمت سونی اگه کمی روش بذارم میتونم 46 سامسونگ بخرم.
برا کسی که شبکه های تیوی خودمونو میبینه و خیلی اهل فیلم نیس ولی عاشق کیفیت برتر تصویر و صداس کدوم برند به نظرتون مناسبتره؟

خیلی لطف میکنید اگه راهنمایی کنید.

armin34
21-07-2014, 16:19
سلام دوست عزیز من ال جی 5630 رو تازه گرفتم از کیفیتش راضی هستم شبکه های بی کیفیت رو خودش تقویت میکنه بعد پخش میکنه شبکه های 1 و 2 و 3 رو در حد اچ دی نشون میده سونی رو ندیدم تا بگم کدوم بهتره قیمت سونی که 600 تومان گرونتره از این ماهواره هم داره با قیمت سونی میشه سه بعدی ال جی رو گرفت

temp759
26-07-2014, 11:24
سلام دوستان عزیز
می خوام تجربه خودم رو در اختیار دوستانی که قصد خرید تلویزیون دارند قرار بدم.

من تلويزيون ال جي مدل LG 47LA66100 دارم (که از نظر عملکرد مشابه مدل های LA66000 42LA6000 47LA66000 42LA66100 LA66100 هست). تلويزيون هاي ال جي داراي يک عيب بزرگ مي باشند و آن اينست که در تصاويري که دوربين حرکت مي کند کيفيت تصوير بسيار پايين است به گونه اي که احساس مي کنيد صفحه نمايش داراي لک و کثيفي فراوان است. اين لکه ها به صورت نوارهاي عمودي نامنظم در تمام صفحه پراکنده هستند و بسيار آزار دهنده مي باشند. اين اثر که به "پديده صفحه کثيف" Dirt Screen Effect يا DSE معروف است در برخي از تلويزيون ها وجود دارد. اما در تلويزيون هاي ال جي و به ويژه اين مدل بسيار شديد است به طوري که به عنوان مثال ديدن فوتبال در آن عذاب آور است. نمايندگي ها علیرغم پذیرش این مشکل، آنرا عیب به حساب نمی آورند (همینی که هست!)
کليپ هايي که در فروشگاه ها بر روي تلويزيون ها نمايش داده مي شوند طوري انتخاب مي شوند که اين پديده قابل مشاهده نباشد. چون همانطور که گفتم اين اثر در حالتي که دوريبن حرکت مي کند (panning) و عمدتا در رنگ هاي روشن ديده مي شود. نمونه بارز آن وقتي اتفاق مي افتد که در مسابقه فوتبال سانتر بلند انجام مي شود و دوربين بايد به سرعت آنرا دنبال کند. در این حالت لکه ها ی آزار دهنده به وضوح در زمین چمن دیده می شوند.
بنابراين در انتخاب خود دقت کنيد تا از خريدتان پشيمان نشويد.