PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ●● اخبار مهدی احمدوند + عکس ●●

mhj2013
08-07-2014, 01:47
میگَنـ هیچـ عشقیـ تو دنیا ... :n12:

بیوگرافی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهدیـِ احمدوَنـ 29 بهمن 1370

در شهر کرج متولد و بزرگ شده همین شهر می باشد و اصالتا همدانی
با استعداد در موسیقی به طوری که شروع به کار موسیقی او از 14 سالگی و با ویولن بودهاولین کاری که او ساخت اهنگ 'خیلی دوست دارم یه روز' بوده که شعر و اهنگ سازی و تنظیم کار توسط خودشون انجام شداولین کاری که برای شخص دیگری تنظیم کرد اهنگ ' تاوان ' برای سامان جلیلی بود

نظرش در مورد سامان جلیلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :n16: :

سامان پسر خوب و با استعدادی هست بعضی ها میگن که تنظیم من باعث پیشرفت سامان جلیلی شده اما من همیشه گفتم سامان با هر کسی دیگه ای کار میکرد بازم پیشرفت میکرد چون توانایی بالایی داره و من فقط یک تنظیم معمولی انجام دادمخواننده مورد علاقه او استاد شادمهر عقیلی هستتعداد اهنگهای مهدی احمدوند تا به امروز 15 اهنگ بوده که تمامی شعر و اهنگ و تنظیم با خود مهدی بوده به غیر از اهنگ ' یه بهونه ' که شعرش برای یکی از دوستانشون بودهتنظیم اهنگ ها تو استدیو خونگیش انجام میگیره
و شخصا دوست داره یک خواننده خوبی باشه تا اهنگ ساز و تنظیم کننده خوب چون اعتقاد داره آهنگ سازی و تنظیم وقت و انرژی زیادی ازش میگیرهخیلی دوست داره که به صورت مجاز کار کنه و خیلی دنبال مجوز بوده اما تا به امروزنتیجه ای نداشته

------------------------------------------------------------------

خوب از این به بعد استاد مهدی احمدوند تاپیک جداگانه داره
اخبار و ... داش مهدی اینجا قرار میگیره
:n01:

mhj2013
08-07-2014, 03:28
- خبر اول از مهدی (احمدوند) که اینستاگرامشو راه انداخته و تو فیسبوکش نوشته :
البته البومشم که فعلا دسته شرکته نشر (#تصویر_گستر_پاسارگاد) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1_%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D 8%AF)قرار گرفته و هنوز چیزی مشخص نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
01-08-2014, 14:18
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مهدی احمدوند به نام بارون

دانلود اهنگ با کیفیت ۳۲۰ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود اهنگ با کیفیت ۱۲۸ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
20-08-2014, 21:50
دانلود تیزر تصویری آلبوم از این ساعت با صدای مهدی احمدوند

MP4 – 1080

Mehdi Ahmadvand – Az In Saat Tizer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]%20.mp4)

MP4 – 720
Mehdi Ahmadvand – Az In Saat Tizer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].mp4)

ramin1988
21-08-2014, 09:55
خوشحالم دوتا دوست ( مهدی احمدوند و سامان جلیلی ) مجوز گرفتن و آلبومشون رو به زودی میشنویم ..... دمو آلبوم هم خوب بود :n16:

NET DOCTOR
23-08-2014, 23:52
دانلود دموی آلبوم جدید مهدی احمدوند از این ساعت

دانلود آهنگ با کیفیت 320
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود آهنگ با کیفیت 128
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود آهنگ با کیفیت 64

NET DOCTOR
31-08-2014, 23:50
در گفتگو با «موسیقی ما» عنوان شد؛

آلبوم «از این ساعت» با صدای «مهدی احمدوند» چهارشنبه منتشر می‌شود
موسیقی ما – مدیر برنامه های «مهدی احمدوند» ازانتشار نخستین آلبوم این خواننده در روزهای آخر همین هفته خبر داد

. به گزارش «موسیقی ما»، مهدی کُرد (تهیه کننده و مدیر برنامه‌های احمدوند) درباره زمانانتشار نخستین آلبوم رسمی این خواننده به «موسیقی ما» گفت: «این آلبوم چهارشنبه در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد. همه مراحل تولید و بسته بندی آن انجام شده و از سوی پخش پاسارگاد در بازار موسیقی کشورمنتشرخواهد شد

.» وی همچنین درادامه افزود: «با توجه به استقبال صورت گرفته ازاین خواننده در فضای مجازی، پیش بینی چاپ دوم این اثر نیز انجام گرفته و قطعا در صورت تمام شدن آلبوم در دور ابتدایی پخش، پخش دوم این اثر در تهران و شهرستان بدون هیچ مشکلی انجام خواهد شد.

» این تهیه کننده آثار موسیقی و کنسرت‌های پاپ درباره تمدیددوباره کنسرت «مرتضی پاشایی» نیز گفت: «بله این برنامه باز هم تمدید شد و کنسرت مرتضی پاشایی شامگاه 11 شهریور در تهران برگزار خواهد شد.»

NET DOCTOR
03-09-2014, 23:57
خواننده آلبوم «از این ساعت» در اولین گفتگوی رسمی خود عنوان کرد؛

مهدی احمدوند: برخی کلماتی که باعث موفقیت یک قطعه می‌شود از نظر ارشاد کلمات سیاه هستند
موسیقی ما – «مهدی احمدوند» یکی از خواننده های جوان موسیقی پاپ است که چندی پیش مجوزهای لازم برای فعالیت در عرصه موسیقی رسمی را اخذ کرد. اولین آلبوم مجاز او به نام «از این ساعت» هم در این هفته به بازار عرضه خواهد شد. آثار هیت زیادی از جمله «عشق اول» با صدای این خواننده در زمان غیرمجاز بودن او مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. اولین زمزمه های مجازشدن احمدوند هم از ماه رمضان سال گذشته شنیده شد. زمانی که وی قطعه «بغض» را برای برنامه «شهر باران» شبکه اول سیما تولید کرد. به سراغ او رفتیم تا اولین گفتگوی رسمی وی با سایت «موسیقی ما» انجام شود. از او درباره جزئیات آلبوم از این ساعت، برنامه های آینده و آرزوهایش سوال کردیم. او با وجود اینکه بسیار کم حرف بود اما صحبت های جالبی را مطرح کرد که در ادامه می خوانید:

*شنیده ام که خیلی خجالتی هستی و مصاحبه با تو سخت است!

کم حرف هستم خجالتی نیستم.

*آلبوم تو پس از چند سال به مرحله انتشار رسیده است؟

اگر در اصل بخواهیم حساب کنیم پس از ده سال ولی کار اصلی را حدود دو سال و نیم است که شروع کرده ایم.

*از چه زمانی فهمیدی که می توانی در بازار موسیقی موفق باشی و فعالیت خود را به شکل حرفه ای دنبال کردی؟

آنجایی که فهمیدم می توانم حرفه ای کار کنم زمانی بود که آهنگ های من به عنوان پیشواز به اپراتور «ایرانسل» راه پیدا کرد و در سه یا چهار ماه در آنجا اول بودم. این اتفاق با قطعه «عشق اول» رخ داد و همان زمان بود که فهمیدم می توانم کار حرفه ای موسیقی را دنبال کنم.

*چند کار تو چه رکوردی گرفت؟

دقیقا یادم نیست که چه رکوردی داشتند.

*به یکصد هزار رسیدند؟

بیشتر از این عدد بود.

*برسیم به سوالی که من روی آن خیلی فکر کردم. یکی از مکان هایی که من کارهای تو را زیاد در آنجا شنیدم ترمینال ها و میدان انقلاب بود. کارهای تو در ترمینال ها طرفداران زیادی داشت و من دلیل این موضوع نمی دانستم.

مسافر بودند و لابد علاقه داشتند.

*خودت هم شنیده بودی؟

گاهی می شنوم ولی من معمولا زیاد از منزل خارج نمی شوم.

*سرانجام آلبوم های تو به لطف مدیر برنامه هایت مجوزهای لازم را اخذ کرد. کمی در مورد جزئیات آلبوم برای ما صحبت کن.

تنظیم ها توسط «میلاد ترابی»، «پازل باند»، «علیرضا افشار» و «حامد برادران» و خودم انجام شده است. اکثر ملودی ها را من ساخته ام و یک ملودی از ساخته های میلاد ترابی است. «مهرزاد امیرخانی»، «پیمان دوستی» و «علی عباسی» هم در بخش ترانه ها من را همراهی کرده اند.

*تا حدود خیلی زیادی می توان لفظ هنرمند مولف را به تو اطلاق کرد. مساله ای که در کارنامه کاری خیلی از هنرمندان زیرزمینی شاهد بودیم. این باعث می شد که حس جاری کارها زیاد باشد. با نظر من موافق هستی؟

برای آن ترانه ای که من می خواهم یا ترانه سرا پیدا نکرده ام یا آن چیزی که می خواستم را نمی توانستند بسرایند به همین دلیل خودم تصمیم گرفتم که بنویسم.

*چند ترانه برای خودت است؟

آلبوم 12 قطعه دارد که حدود 7 یا 8 ترانه را خودم نوشته ام.

* کسانی که در حوزه زیرزمینی کار می کنند آثار شنیده شده بیشتری دارند اما زمانی که وارد عرصه رسمی موسیقی می شوند دیگر آن احساس غلیظی که از آنها انتظار می رود در کارهایشان یافت نمی شود. دلایل زیادی از جمله بحث مجوز را برای این اتفاق ذکر می کنند ولی الان بهترین موقع است که از تو اعتراف بگیریم. آیا چنین اتفاقی برای تو هم رخ خواهد داد؟

صد در صد وزارت ارشاد یک مقدار کارها را عوض می کنند و سپس منتشر می شوند. بنابراین دیگر نمی توانیم آنگونه که در فضای مجازی فعالیت داشتیم ادامه دهیم. من تقریبا سعی کردم که بیشتر در آن فضا کار کنم.

*خودت کدام یک از این دو فضا را بیشتر دوست داری؟

فضای قبلی چیزی است که خودم می خواهم کار کنم ولی باز هم به گذشته نزدیک هستیم.

*در این فضای جدید باعث می شود در چارچوبی کار کنی که به احساس جاری کارهای تو لطمه بخورد.

به احساس لطمه نمی خورد. اگر بخواهم واضح تر توضیح دهم باید بگویم برخی کلماتی که باعث موفقیت یک قطعه می شود از نظر ارشاد کلمات سیاه هستند.

*از آلبوم های چهره های زیرزمینی که مجاز شده اند برای ما بگو و اینکه آیا خواننده ای بوده که تو او را به عنوان خط مشی خودت انتخاب کنی؟

خیر ولی کارهای همه دوستان را دنبال می کنم و دوست دارم.

*از کسی نمی خواهی اسم ببری ولی حداقل در مورد قهرمان های کاری خودت برای ما بگو.

قهرمان کاری من مجاز نیست.

*قهرمان این طرفی نداری؟!

خیر.

*می خواهم یک مقدار در مورد حال و هوای کلی آلبوم و تک تک ترانه ها صحبت کنی و اینکه به نظر خودت کدام کارها موفق تر خواهند بود؟

پس از این همه سال هنوز متوجه نشده ایم که چه کاری موفق می شود و چه کاری موفق نمی شود چون سلیقه مردم را هنوز نمی دانیم. خودم فکر می کنم که قطعه اول یعنی «از این ساعت» که آلبوم هم به همین نام است موفق باشد. قطعه شش و هشتی است که خودم ترانه آن را گفتم و مهرزاد امیرخانی هم خیلی به من کمک کرد. قطعه دوم آلبوم «سرگیجه» است که ترانه آن را من و پیمان دوستی گفته ایم و در ساخت ملودی این کار میلاد ترابی همراهی کرده است و تنظیم را هم خودم انجام داده ام. «زیربارون» سومین قطعه است که چندی پیش منتشر شد و خدا را شکر استقبال خوبی را به دنبال داشت. «فالش» چهارمین قطعه است که فضای متفاوتی دارد و ترانه اش را خودم سروده ام و تنظیم توسط پازل باند انجام شده است. قطعه 5 «پرواز» نام دارد و اسم آلبوم هم از ابتدا پرواز بود که به از این ساعت تغییر کرد. ترانه علی عباسی و ملودی و من و تنظیم هم اثری از میلاد ترابی است. بازنده ششمین قطعه آلبوم است که ترانه آن را پیمان دوستی نوشته است و با ملودی و تنظیم خودم شنیده خواهد شد. در قطعه هفت یعنی «نقاشی» ترانه و ملودی را هم خودم نوشته ام و تنظیم توسط پازل باند انجام شده است. این یک کار شش و هشت است که فکر می کنم موفق باشد چون مردم ما این قبیل کارها را خیلی دوست دارند؟

*چند قطعه شش و هشت و چند قطعه اکتیو داری؟

سه کار شش و هشت و 4 قطعه اکتیو داریم.

*پس فضای کلی آلبوم اکتیو و ریتمیک و مردم پسند است.

همه چیز مساوی است.

*البته کارهای اسلو و اکتیو و شش و هشت تو همگی موفق بوده اند و هر کدام طرفداران خاص خودش را داشته است.

فکر می کنم کارهای اسلو من طرفداران بیشتری دارد.

*آیا به کنسرت و اجرای زنده هم فکر کرده ای؟

بله صد در صد و با کمک «مهدی کرد» اجراهای زنده را پس از انتشار آلبوم آغاز می کنیم.

*آیا به آن لحظه اول که قرار است روی استیج حاضر شوی فکر کرده ای؟ لحظه ای که اولین سانس اولین کنسرت تو است و قرار است در سالنی با مخاطبان دیدار باشی.

من روی استیج حاضر شده ام ولی آن لحظه قطعا یک مقدار با استرس توام خواهد بود.

*پس تو که اینقدر ریلکس رو به روی من نشسته ای فکر می کنم یک مقدار هم استرس داشته باشی.

از یک مقدار که کمی بیشتر استرس دارم ولی باید ببینیم که چه اتفاقی رخ خواهد داد.

*تا کنون اجرا برای بیش از 1000 نفر داشته ای؟

بله.

*خب پس دیگر چه استرسی داری؟

اجرای پلی بک برای این تعداد از مخاطبان داشته ام و اجرای زنده خیلی سخت تر است. هنوز به آن لحظه خیلی فکر نکرده ام و بیشتر به درست اجرا کردن فکر می کنم.

*فکر می کنی که آلبوم در بین مخاطبان چه بازخوردی خواهد داشت؟

برخی از دوستان و اطرافیان که کار را شنیده اند راضی بودند ولی باید منتظر واکنش مردم باشیم که پس از انتشار مشخص می شود.

*بهترین و بدترین واکنش همین اطرافیان را برای ما می گویی؟

همه موافق هستند و بهترین واکنش این بود که بر سر خودشان زده اند! و یکی از دوستان قدیمی این کار را کرد!

*بدترین واکنش چه بود؟

واکنش منفی نداشتم.

*کمی در مورد آینده صحبت کنیم. برنامه ریزی ها و ایده آل های تو که در تنهایی به آنها فکر می کنی چیست و قله آرزوهای مهدی احمدوند کجاست؟

قله آرزوهای هر خواننده ای استیج است و سعی می کنیم که در فاصله کمی پس از انتشار آلبوم روی استیج حاضر شویم.

*آرزوهای بزرگتری هم وجود دارد و فکر می کنم که پس از دو یا سه کنسرت آن عطش اولیه فروکش کند.

آرزوهای من جدا از کار است و اگر بخواهیم این قبیل آرزوها برای شما بگویم یکی از آنها هواپیمای شخصی است!

*این قبیل آرزوها که آنچنان دست نیافتنی نیست. در مورد مسائل کاری چطور؟

در زمینه کاری به خواسته هایی که دارم خواهم رسید.

*اعتماد به نفس جالبی داری و برای ما بگو که این اعتماد به نفس از کجا سرچشمه می گیرد؟

شاید یک مقدار اعتماد به نفس کاذب باشد ولی از روز اول به هر چیزی که فکر می کردم رسیدم. الان هم می دانم که به هر چیزی فکر کنم به آن می رسم.

*این اولین گفتگوی رسمی تو بود و دوست دارم که به عنوان کلام آخر با مخاطبان خودت صحبت داشته باشی.

از همه مخاطبان عزیز بابت همه حمایت ها تشکر می کنم. جایگاه امروز من به دلیل حمایت های همه شما عزیزان است. سعی می کنم تمام بدقولی های گذشته را با آلبوم و کنسرت ها جبران کنم.

NET DOCTOR
10-09-2014, 14:07
از صبح امروز و در سراسر کشور؛

آلبوم «از این ساعت» با صدای «مهدی احمدوند» منتشر شد

به گزارش «موسیقی ما»، این آلبوم به تهیه کنندگی «مهدی کُرد» تهیه و تولید شده و شرکت «تصویر گستر پاسارگاد» نیز آنرا در بازار موسیقی کشور توزیع کرده است.

تهیه کننده این آلبوم صبح امروز در گفتگو با «موسیقی ما» درباره انتشار این اثر گفت: «از صبح امروز این آلبوم در بازار توزیع شده است و پیش بینی تیراژ دوم برای این آلبوم را نیز کرده ایم که درصورت اتمام تیراژ اول، چاپ مجدد اثر را در بازار توزیع کنیم.»

این آلبوم در دوازده قطعه روانه بازار موسیقی کشور شده است و این خواننده درباره عوامل تولید این اثر نیز پیش از این به «موسیقی ما» گفته بود:‌ «تنظیم ها توسط «میلاد ترابی»، «پازل باند»، «علیرضا افشار» و «حامد برادران» و خودم انجام شده است. اکثر ملودی ها را من ساخته ام و یک ملودی از ساخته های میلاد ترابی است. «مهرزاد امیرخانی»، «پیمان دوستی» و «علی عباسی» هم در بخش ترانه ها من را همراهی کرده اند.»

وی همچنین درباره پیش بینی هایش درباره این اثر نیز اعتقاد دارد: «شاید یک مقدار اعتماد به نفس کاذب باشد ولی از روز اول به هر چیزی که فکر می کردم رسیدم. الان هم می دانم که به هر چیزی فکر کنم به آن می رسم. از همه مخاطبان عزیز بابت همه حمایت ها تشکر می کنم. جایگاه امروز من به دلیل حمایت های همه شما عزیزان است. سعی می کنم تمام بدقولی های گذشته را با آلبوم و کنسرت ها جبران کنم.

NET DOCTOR
10-09-2014, 14:07
پوسترهای آلبوم

NET DOCTOR
17-09-2014, 22:28
28 شهریور و در سالن دانشگاه پیام نور؛

اولین کنسرت «مهدی احمدوند» در سقز برگزار می‌شود
یک خواننده پاپ پس از انتشار نخستین آلبوم رسمی خود برای اولین بار به صورت زنده به اجرای برنامه می‌پردازد.

به گزارش «موسیقی ما»، مهدی احمدوند که در هفته‌های گذشته نخستین آلبوم خود به نام «از این ساعت» را روانه بازار موسیقی کشور کرد، نخستین اجرای زنده خود را در شهرستان سقز برگزار می کند.

«مهدی کرد» (مدیر گروه و مدیر برنامه‌های احمدوند) ضمن تائید این خبر به «موسیقی ما» گفت: «این اولین کنسرت مهدی احمدوند است و قرار است در این برنامه با گلچینی از آثار محبوبش روی صحنه برود.»

مهدی احمدوند نیز پیش از این به «موسیقی ما» گفته بود: «قله آرزوهای هر خواننده ای استیج است و سعی می کنیم که در فاصله کمی پس از انتشار آلبوم روی استیج حاضر شویم.اجرای پلی بک زیاد داشته‌ام و اجرای زنده خیلی سخت‌تر است ولی بیشتر به درست اجرا کردن فکر می‌کنم.»

گفتنی‌ست در این برنامه قطعات آلبوم «از این ساعت» نیز اجرا خواهد شد.

NET DOCTOR
23-09-2014, 23:47
«مهدی احمدوند» در سقز روی صحنه رفت
اولین کنسرت خواننده آلبوم «از این ساعت» با حضور دوستداران این خواننده روی صحنه رفت.

به گزارش «موسیقی ما»، مهدی احمدوند پس از انتشار نخستین آلبوم رسمی خود «از این ساعت»، شامگاه 28 شهریور در سقز و سالن دانشگاه پیام نور این شهر به اجرای برنامه پرداخت.

احمدوند در این برنامه با گلچینی ازآثار رسمی و تک قطعات منتشر شده اش به اجرای برنامه پرداخت تا نخستین کنسرت اش را روی صحنه برده باشد.

«مهدی کرد» تهیه کننده و مدیر برنامه‌های این خواننده نیز از اجرای زنده این هنرمند در تهران و سالن میلاد نمایشگاه بین المللی در هفته های آینده خبر داد.

کنسرت مهدی احمدوند

11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AfuzE)

کنسرت مهدی احمدوند

12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cQptM)

کنسرت مهدی احمدوند

8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت مهدی احمدوند

9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6nGdo)

کنسرت مهدی احمدوند

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت مهدی احمدوند

6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت مهدی احمدوند

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B4Uz8)

کنسرت مهدی احمدوند

6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت مهدی احمدوند

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bOTb8)

کنسرت مهدی احمدوند

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DSbjE)

کنسرت مهدی احمدوند

کنسرت مهدی احمدوند

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت مهدی احمدوند

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت مهدی احمدوند

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AncXE)

کنسرت مهدی احمدوند

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] i6ZWU)

کنسرت مهدی احمدوند

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gola0)

کنسرت مهدی احمدوند

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F8ADY)

کنسرت مهدی احمدوند

کنسرت مهدی احمدوند

کنسرت مهدی احمدوند

کنسرت مهدی احمدوند

7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت مهدی احمدوند

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lu9iE)

کنسرت مهدی احمدوند

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QVKPg)

کنسرت مهدی احمدوند

کنسرت مهدی احمدوند

کنسرت مهدی احمدوند

کنسرت مهدی احمدوند

کنسرت مهدی احمدوند

6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rHqkA)

کنسرت مهدی احمدوند

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tyE6U)

کنسرت مهدی احمدوند

کنسرت مهدی احمدوند

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5ybaw)

کنسرت مهدی احمدوند

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7x5k4)

کنسرت مهدی احمدوند

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hCQqc)

کنسرت مهدی احمدوند

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cGXMA)

کنسرت مهدی احمدوند

کنسرت مهدی احمدوند

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _vXDk)

کنسرت مهدی احمدوند

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cyxWw)

کنسرت مهدی احمدوند

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 96OfE)

کنسرت مهدی احمدوند

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3KjcM)

کنسرت مهدی احمدوند

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت مهدی احمدوند

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] J_5Ms)

کنسرت مهدی احمدوند

کنسرت مهدی احمدوند

6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7DnKw)

NET DOCTOR
30-09-2014, 22:58
متن آلبوم از این ساعت

ا) بارون
این اتفاقی نیست که من تو این شلوغی دیدمت
فهمیدمت تا دیدمت، تا دیدمت فهمیدمت
این اتفاقی نیست که من می‌بینمت بازم تو رو
انگار تو تقدیر منی دیگه نمی‌بازم تو رو
زیر بارون با توام تو خیابون با توام
تو دلم برف اومده من تو زمستون با توام
حرفی از رفتن نزن نه نمیشه
من تو خیالم با توام تا خوبه حالم با توام
فنجون قهوه‌م خالیه اما تو فالم با توام
خواهشی دیگه ندارم این آخریشه
زیر بارون...
این اتفاقی نیست هنوز نگاه تو شکل منه
احساس من مثل توئه، احساس تو مثل منه
این اتفاقی نیست ببین عطرت هنوزم با منه
احساس این لحظه‌ی من بدتر از عاشق بودنه
زیر بارون با توام تو خیابون با توام
تو دلم برف اومده من تو زمستون با توام
حرفی از رفتن نزن نه نمیشه
من تو خیالم با توام تا خوبه حالم با توام
فنجون قهوه‌م خالیه اما تو فالم با توام
خواهشی دیگه ندارم این آخریشه
زیر بارون...

2) سرگیجه
دارم سرگیجه می‌گیرم، نیستی غَم می‌چرخه دورم
تو این روزا که دوری تو، همیشه من همینطورم
همه‌ش دلشوره می‌گیرم، روزایی که از من دوری
روزایی که از تو دورم، همه‌ش غمگینم اینجوری
دوسِت دارم به اون خدا به عشقمون قسم
خدا تو رو آورده واسه من بمون نرو همینه آرزوم
عشق تویی شدی تموم زندگیم
فقط بگو همیشه با همیم
بمون بذار یه راهی پیش روم
همه‌ش دلشوره می‌گیرم، روزایی که از من دوری
روزایی که از تو دورم، همه‌ش غمگینم اینجوری
همه‌ش دل تنگ تو میشم، اتاقم مثل زندونه
یه احساسی به تو دارم، این احساس از تو پنهونه
دوسِت دارم به اون خدا به عشقمون قسم
خدا تو رو آورده واسه من بمون نرو همینه آرزوم
عشق تویی شدی تموم زندگیم
فقط بگو همیشه با همیم
بمون بذار یه راهی پیش روم

3) پرواز
به چشمای تو مشکوکم به دنیای نفس‌گیرت
به چشمات که می‌گفت چیزی ازم نمیشه دستگیرت
تا بودی این نگاه من تو چشمای تو جون می‌داد
اگه چشمای تو می‌خواست بهم حس جنون می‌داد
تو از پرواز می‌گفتی هوات بوی سقوط می‌داد
می‌دونستم ولی چشمات بهم حق‌السکوت می‌داد
سقوط زندگیمونو با چشمای خودم دیدم
منو آسون رها کردی تو رو آسوده بخشیدم
یکی پای منو انگار از احساس تو قطع کرده
کدوم مسیرو باید رفت که بازم بازی برگرده
یه تَب به حال من دادی که تو مَرگم زمین‌گیرم
می‌دونم که همین روزا تو دنیای تو می‌میرم
تو از پرواز می‌گفتی هوات بوی سقوط می‌داد
می‌دونستم ولی چشمات بهم حق‌السکوت می‌داد
سقوط زندگیمونو با چشمای خودم دیدم
منو آسون رها کردی تو رو آسوده بخشیدم

4) فالش
داری باعث میشی دوریت چند روز و چند سال شه
که منم هر چی بخونم همه میگن فالش ــه
حالم خوندن ندارم من سازم اصلاً کوک نیست
نیستی و به این نبودت هیچکسم مشکوک نیست
داری باعث میشی خونه بعد تو متروک شه
که دلم به بودنِ اون خاطرات مشکوک شه
من غرورمو فروختم به نبودت چند وقت
تو نبودی تا ببینی روحیه‌م ازدست رفت
داری باعث میشی دوریت چند روز و چند سال شه
که منم هر چی بخونم همه میگن فالش ــه
حالم خوندن ندارم من سازم اصلاً کوک نیست
نیستی و به این نبودت هیچکسم مشکوک نیست

5) از این ساعت
نمیگی یه روزی تنها نکنه برات بمیرم
اگه پیش من نباشی سراغتو هی می‌گیرم
تا کجا پِیِ تو بگردم آخ تا کجا قهر و جدایی
یواشکی رفتی اما آخه تو که جلو چشم مایی
تو که جلو چشم مایی...
دیگه با غرور بی جا داری بازی درمیاری
میگی منو دوست نداری داری سر به سرم می‌ذاری
نگو منو دوست نداری من که برات می‌میرم
آره سراغتو هی می‌گیرم...
از این ساعت دیگه نمی‌ذارم
غرورت یه کاری کنه از من جدا شی
نمی‌تونم ببینم کنار یکی جز من تو باشی
نمی‌تونم ببینم از عشقم شی فراری
نمی‌تونی با دوریت هی اشکامو در بیاری
نمیگی یه روزی تنها نکنه برات بمیرم
تا کجا پِیِ تو بگردم آخهتا کجا قهر و جدایی
یواشکی رفتی اما آخه تو که جلو چشم مایی
تو که جلو چشم مایی...
دیگه با غرور بی جا داری بازی درمیاری
میگی منو دوست نداری داری سر به سرم می‌ذاری
نگو منو دوست نداری من که برات می‌میرم
آره سراغتو هی می‌گیرم...
از این ساعت دیگه نمی‌ذارم
غرورت یه کاری کنه از من جدا شی
نمی‌تونم ببینم کنار یکی جز من تو باشی
نمی‌تونم ببینم از عشقم شی فراری
نمی‌تونی با دوریت هی اشکامو در بیاری

6) بازنده
از قلب پریشونم بی واهمه رَد میشی
من خوبِ تو می‌مونم با این همه بَد میشی
این قلب تَرک خورده دلواپس فردات ــه
با هر قدم که میری محتاج نفسات ــههه
شاید نمی‌دونی بی عشق تو می‌میرم
من از تو و رفتارت از فاصله دلگیرم
تقدیر منم این شد بازنده‌ی این بازی
تو اولِ خوشبختی آینده‌تو می‌سازی

7) عاشقتم
آره عاشقتم...
کاش می‌شد از همه دل بکنی با من باشی دل بدی دل نکنی
کاش بگی قلب من جای تو بود به من بگی دل بکن از همه زود
کاش بگی خیلی بی تاب منی به من بگی خیلی تو خواب منی
کاش بگی بود و نبود منی به من بگی عشقمی جونِ منی
دار و ندارمی مال منی تو قلبمو فکر و خیال منی
کاش بگی دار و ندار منی به من بگی عشقمی یار منی
جز تو به هیچکسی دل نمیدم به هیچکسی زود تند بگو دل نمیدم
دل ندی جز من به هیچکسی کاش بمون فقط عاشق من یکی باش
آره عاشقتم...
عاشقتم...
عاشقتم...
عاشقتم...
عاشقتم...
دار و ندارمی مال منی تو قلبمو فکر و خیال منی
کاش بگی دار و ندار منی به من بگی عشقمی یار منی
جز تو به هیچکسی دل نمیدم به هیچکسی زود تند بگو دل نمیدم
دل ندی جز من به هیچکسی کاش بمون فقط عاشق من یکی باش
عاشقتم...
عاشقتم...
عاشقتم...
عاشقتم...

8) حال من
یادمه یه روز یکی بود عاشق نگاش شدم من
همیشه تو خواب تو رویا می‌دیدم کنارشم من
یادمه نگاش می‌کردم دست و پامو گُم می‌کردم
همیشه به خاطرش پشت به همه مردم می‌کردم
نه کسی واسه حالِ من دل سوزوند، نه!
نه واسه کسی حالم مهم نبود، نه!
نه کسی دلِ منو خواست که نمونه
بود ونبودم اصلاً مهم نبود
یادمه رو برگردوندو از اینجا دور شد
انقد گریه کردم تا چشمام کور شد
همه می‌گفتن رسیدی به حرف ما
نه! من میگم شاید مجبور شد
یادمه نگاش می‌کردم به نگاهش دل می‌باختم
هی واسه خودم تو رویا قصه و خیال می‌ساختم
فکر نکردم به نبودش وقتی رفت فکر منم بُرد
دیدم از ندیدنش دل نتونست وایسه زمین خورد
نه کسی واسه حال من دل سوزوند، نه!
نه واسه کسی حالم مهم نبود، نه!
نه کسی دلِ منو خواست که نمونه
بود ونبودم اصلاً مهم نبود
یادمه رو برگردوندو از اینجا دور شد
انقد گریه کردم تا چشمام کور شد
همه می‌گفتن رسیدی به حرف ما
نه! من میگم شاید مجبور شد

9) برگرد
یه قاب عکس خالی میگی حرفی نمونده باقی
تو باعث شکست سکوت این اتاقی
یه یادگاری از تو میگی نمی‌ذارم اینجا باشه
به من یه بار گوش بده اصلاً هر چی تو میگی باشه
برگرد بی تو تنهام دلگیر شده دنیا
واسه دیدنت میام من باشی اونور ابرا
باورم شد رفتی تنهام گذاشتی گفتی دوستم نداشتی
منِ ساده باورم شد گفتی کسی جز من نداشتی
یه قاب عکس خالی میگی حرفی نمونده باقی
تو باعث شکست سکوت این اتاقی
یه یادگاری از تو میگی نمی‌ذارم اینجا باشه
به من یه بار گوش بده اصلاً هر چی تو میگی باشه
باورم شد رفتی تنهام گذاشتی آخه منو دیگه دوست نداشتی
منِ ساده باورمشد گفتی کسی جز من نداشتی

10) نقاشی
همراتم هر جا که تو باشی به سرت نزنه جدا شی
می‌میرم فکر من نباشی عکست تو دل شده نقاشی
همیشه هر روز بم شکاکی میگی نباشم چش تو چشمی با کی؟!
انقدر مهربون و دل پاکی اسمت رو دل شد حکاکی
همیشه رو اسم تو حساسم حتی نباشی‌ـَم فکرت هست بازم
هر جا باشی اون سمته حواسم من رو عشقم رو تو وسواسم
همیشه از این قصه می‌خونم که نباشی از عشقت دیوونه‌م
باور کن عاشقت می‌مونم عشقمی می‌دونی می‌دونم

11) یادگار
یه روزی عاشقت شدم بچه بودیم یادش بخیر
هیچکی نفهمید حالمو حتی خودت یادش بخیر
یادمه خونه‌ی شما یه شهر خیلی دوری بود
سالی یه بار می‌دیدمت رفتنمون زوری بود
یادش بخیر روم نمی‌شد توی چشات نگاه کنم
همیشه آرزوم بوده اسم تو رو صدا کنم
خجالتی بودم ولی تموم فکر من تو بود
تا اون غریبه اومد و عشق منو ازم ربود
ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم
ای خاطرات اولین و آخرین دل دادگیم
ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درآم
از اون امید و آرزو مونده یه قلب پیر برام

12) عشق اول
میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست
می‌گذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیست
داغ عشق هیشکی مثل اون که پَس می‌زنتت نیست
چه بده تنها شی وقتی هیچکسی هم قدمت نیست
میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست
می‌گذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیست
داغ عشق هیشکی مثل اون که پَس می‌زنتت نیست
چه بده تنها شی وقتی هیچکسی هم قدمت نیست
چقده سخته بدونی اون که می‌خوایش نمی‌مونه
که دلش یه جای دیگه‌ست و همه وجودش مال اونه
چه بده برای اون که جون میدی غریبه باشی
بگی می‌خوام با تو باشم بگه می‌خوام که نباشی
چقده سخته بدونی اون که می‌خوایش نمی‌مونه
که دلش یه جای دیگه‌ست و همه وجودش مال اونه
چه بده برای اون که جون میدی غریبه باشی
بگی می‌خوام با تو باشم بگه می‌خوام که نباشی

متن آلبوم (انگلیسی)

1) Rain
It’s not an accident that I saw you in the crowd
I knew you the moment I saw you, the moment I saw you I knew you
It’s not an accident that I see you again
It’s like you’re in my destiny I won’t lose you anymore
I’m with you in the rain, I’m with you in the street
It has snowed in my heart, I’m with you in winter
Don’t talk about leaving, no it’s not gonna happen
I’m with you in my imagination, I’m with you until I’m okay
I can’t see my omen but I’m with you in my omen
I don’t have any other requests it’s the last one
In the rain…
It’s not an accident that your look is still like mine
My feeling is like yours, your feeling is like mine
It’s not an accident look… I can still hear your smell
The feeling that I have right now is worse than… being in love
I’m with you in the rain, I’m with you in the street
It has snowed in my heart, I’m with you in winter
Don’t talk about leaving, no it’s not gonna happen
I’m with you in my imagination, I’m with you until I’m okay
I can’t see my omen but I’m with you in my omen
I don’t have any other requests it’s the last one
In the rain…

2) Dizziness
I’m getting light headed, you’re not here and sorrow is around me
These days that you’re far from me, I’m always like this
When you’re far from me, I’m always anxious
When I’m far from you, I’m always sad like this
I swear to god, to our love, I love you
God has brought you for me, stay, don’t go, this is my wish
You’re love, you became all of my life
Just tell me we’ll always be together
Stay, show me a way
When you’re far from me, I’m always anxious
When I’m far from you, I’m sad like this
I always miss you, my room is like prison
I have feeling fot you, this feeling is hidden from you
I swear to god, to our love, I love you
God has brought you for me, stay, don’t go, this is my wish
You’re love, you became all of my life
Just tell me we’ll always be together
Stay, show me a way

3) Flight
I’m suspicious of your eyes, your breath taking world…
Of your eyes that were saying you won’t get anything from me
Until you were by my side, my regard would die in your eyes
If your eyes wanted, they would give me lunacy
You were talking about flight but your situation was more like crash
I knew it but your eyes was giving me hush money
I saw the crash of our life with my own eyes
You abandoned me easily, I easily forgave you
It’s like someone dismissed your feeling from my heart
Which way should I take in orderto the game return again
You gave a fever to me that I’m grounded in my death
I know that I’ll day in your world these days
You were talking about flight but your situation was more like crash
I knew it but your eyes was giving me hush money
I saw the crash of our life with my own eyes
You abandoned me easily, I easily forgave you

4) False
You’re making your separation last for like, a few days and years
That, everything I sing, everybody says it’s false
I’m not in mood of singing, my musical instrument isn’t tunable at all
You’re not here and no one is suspicious of your absence
You’re making home be deserted after you
That my heart become suspicious of those memories
For a period, I sold my pride to your absence
You weren’t there to see my spirit is ruined
You’re making your separation last for like, a few days and years
That, everything I sing, everybody says it’s false
I’m not in mood of singing, my musical instrument isn’t tunable at all
You’re not here and no one is suspicious of your absence

5) From This Moment (Hour)

You don’t thinksome day I may die for you
If you won’t be by my side I keep looking for you
Till Where should look for you, why all these sulk and separation
You sneak away but you’re in front of me
You’re in front of me…
You’re messing around with your pointless pride
You say you don’t love me, you are messing with me
Don’t say you don’t love me, I die for you
Yes, I keep looking for you…
From this moment(hour) , I won’t let…
Your pride make you be separated from me any more
I can’t see you be by anybody’s side except me
I can’t see you become elusive from my love
You can’t make me cry with your separation
You don’t think some day I may day for you
Till Where should look for you, why all these sulk and separation
You sneak away but you’re in front of me
You’re in front of me…
You’re messing around with your pointless pride
You say you don’t love me, you are messing with me
Don’t say you don’t love me, I die for you
Yes, I keep looking for you…
From this moment(hour) , I won’t let…
Your pride make you be separated from me any more
I can’t see you be by anybody’s side exept me
I can’t see you become elusive from my love
You can’t make me cry with your separation

6) Loser

You’ll pass my anxious heart, undaunted
I’ll be in love with you but with all this you become bad
This cracked heart is worried about your future
With every step that you take, it’s in need of your breaths
Maybe, you don’t know I’ll die without your love
I’m upset with you, your attitude and distance
It has become my fate to be the loser of this game
You’re at the beginning of happiness, you’re building your future

7) I Love You

Yes, I love you…

I wish you could forget about anyone, be with me fall in love with me, don’t forget me
I wish you’d saymy heart was your place, tell me forget about everybody
I wish you’d say you’re so impatient for me, tell me you’re in my dream too much
I wish you’d say you’re my everything, tell me you’re my love and my life
You’re my everything, you’re mine, you’re in my heart, my thought and my imagination
I wish you’d say you’re my everything, tell me you’re my love and my partner
I won’t fall for anyone except you, quickly say you won’t fall for anyone
Don’t fall for anyone except me, stay and just be in love with me
Yes, I love you…
I love you…
I love you…
I love you…
I love you…

You’re my everything, you’re mine, you’re in my heart, my thought and my imagination
I wish you’d say you’re my everything, tell me you’re my love and my partner
I won’t fall for anyone except you, quickly say you won’t fall for anyone
Don’t fall for anyone except me, stay and just be in love with me
I love you…
I love you…
I love you…
I love you…

8) My Condition
I remember one day there was a person, I fall in love with her regard
In dream, I always saw I was by her side
I remember I looked at her, I panicked
I always turned my back to everyone because of her
No, nobody had any kind of sympathy toward my condtion, No!
No, my condition wasn’t important for anyone, No!
No, nobody wanted my heart no to stay
My existence wasn’t important at all
I remember she turned her back and went away
I cried that much that I became blind
Everybody said, “We told you so”
No! I say maybe she had to
I remember, I looked at her I’d fall for her regard
I kept making stories in my dream for myself
I didn’t think about her absence, when she left, she also took my thought
I saw that from not seeing her, heart couldn’t stand, it fell
No, nobody had any kind of sympathy toward my condtion, No!
No, my condition wasn’t important for anyone, No!
No, nobody wanted my heart no to stay
My existence wasn’t important at all
I remember she turned her back and went away
I cried that much that I became blind
Everybody said, “We told you so”
No! I say maybe she had to

9) Come Back
An empty picture frame, you say there isn’t anything to talk about
You’re the cause of the breaking of this room’s silence
You say I won’t let a single memory of you be here
Just listen to me for one time, ok whatever ye say is right
Come back, I’m alone without you, the world is pokey
I’ll come to see you even if you’ll be on the other side of clouds
I’ll come to see you even if you’ll be on the other side of clouds
I believed you went and left me, told me you didn’t love me
I(the naive) believed you said you didn’t have anybody except me
I believed you went left me, told me you didn’t love me
An empty picture frame, you say there isn’t anything to talk about
You’re the cause of the breaking of this room’s silence
You say I won’t let a single memory of you be here
Just listen to me for one time, ok whatever ye say is right
I’ll come to see you even if you be on the other side of clouds
I’ll come to see you even if you be on the other side of clouds
I believed you went and left me, because you didn’t love me anymore
I believed you went and left me, told me you didn’t love me

10) Painting
I’m with you wherever you be, don’t think about separation
If you don’t think about me I”ll die, your picture is painted in my heart
Every day, always you’re suspicious of me, you say when I’m not there to whom are you staring!
You’re so kind and innocent that your name is carved on my heat
I’m always sensitive about your name, even if you won’t be there I think about you
Wherever you be, I pay attention to that side, I have obsession about my love for you
I always sing of this story that if you won’t be there I’m insane because of your love
Believe me I’ll stay in love with you, you’re my love you know that I know

11) Memorial
I fell in love with you one day, we were kids, oh good times
Nobody understood my condition even you yourself, oh good time
I remember your home was in a very far city
I saw you once a year, our leaving also was by force
Oh good times, I was ashamed to look into your eyes
It has always been my wish to call your name
I was shy but all I thought about was you
Untill that stranger came and stole my love from me
Oh the memorial of my childhood, oh the sky of my naivety
Oh the memories of my first and last falling in love
Oh my first love pray for me to forget about you
From that hope and wish, there is an old heart left for me

12) First Love
They say there isn’t any kind of love that is like the first love
A lifetime passes but you never forget about it
There isn’tstigma in a kind of love that rejects you
How bad it is to be alone when no one is there for you
They say there isn’t any kind of love that is like the first love
A lifetime passes but you never forget about it
There isn’t stigma in a kind of love that rejects you
How bad it is to be alone when no one is there for you
How hard it is to know that the one you want won’t stay
That her heart is somewhere else and her existence is his
How bad it is to be stranger for the one you’ll die for
You say I want to be with you, she says I don’t want you to be
How hard it is to know that the one you want won’t stay
That her heart is somewhere else and her existence is his
How bad it is to be stranger for the one you’ll die for
You say I want to be with you, she says I don’t want you to be

NET DOCTOR
30-09-2014, 23:02
دانلود آهنگ جدید مهدی احمدوند بنام عشق یک طرفه
تنظیم ، آهنگ و ترانه : مهدی احمدوند

متن آهنگ جدید مهدی احمدوند بنام عشق یک طرفه :
یادش بخیر یه روز تو رو دوست داشتم و دل تو یه جای دیگه بود
هر کاری کردم که با تو باشم اما عشق من یک طرفه بود
انقدر می خواستمت که خدا می دونه که باور نکردی هنوز
باور کن ای دل ساده که رفته و به پاش نشین و نسوز
چشمای من خیره به در می مونه تا برگردی
نفهمیدی با رفتنت قلبم و پرپر کردی
منتظرت می مونم و کنار این خاطره ها
دلم گرفت دلم شکست از غم این حادثه ها
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
گفتی به من برو پی کارت و نمی دونم دلم چقدر از این حرفت شکست
گفتی میری و آخرش باخنده رفتی و خنده ی آخرت هم به دل نشست
خیره نشو انقدر به جای خالیش دیگه رفت پی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ش تو نمیاد
ای دل ساده بسه دیگه اون دیگه یاد تو رو هم نمی خواد
چشمای من خیره به در می مونه تا برگردی
نفهمیدی با رفتنت قلبم و پرپر کردی
منتظرت می مونم و کنار این خاطره ها
دلم گرفت دلم شکست از غم این حادثه ها

دانلود آهنگ با کیفیت 320
دانلود آهنگ با کیفیت 128
دانلود آهنگ با کیفیت 64

NET DOCTOR
30-09-2014, 23:03
دانلود آهنگ جدید مهدی احمدوند به نام محال
تنظیم ، آهنگ و ترانه : مهدی احمدوند

متن آهنگ جدید مهدی احمدوند به نام محال :
محاله گریه کردنام یه روزی از یادم بره
دوباره یادم امدی دوباره عکس و خاطره
بازم هوای ساعت و دقیقه های بودنت
محاله از یادم بره یه لحظه عطر پی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رهنت
می خواستم عاشقم بشی اما دلت یه جای دیگه بود
خواستمت اما خواستنت برای من زیادی بود
دوباره تنهاییم و من به پای قسمت می زنم
دیونه تر میشم از این زخمی که عشق زد به تنم
دیونه تر میشم که این دیونه بازی مد شده
که بعد رفتنت برام عکس تو مثل بت شده

دانلود آهنگ با کیفیت 320
دانلود آهنگ با کیفیت 128
دانلود آهنگ با کیفیت 64

NET DOCTOR
05-10-2014, 12:56
24 مهر و برای اولین بار در سالن نمایشگاه بین المللی؛

«مهدی احمدوند» نخستین اجرای خود را در تهران روی سن می‌برد
خواننده آلبوم «از این ساعت» نخستین اجرای زنده خود را در تهران روی صحنه می برد.

به گزارش «موسیقی ما»، مهدی احمدوند پس از انتشار نخستین آلبوم رسمی خود و برگزاری نخستین کنسرت خود در شهر «سقز»، این بار در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی روی صحنه می رود.

این کنسرت که به نوعی نخستین مواجهه این خواننده با دوستداران پایتخت نشین خود نیز هست، 24 مهر در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی برگزار می شود تا این خواننده با گزیده‌ای از بهترین آثار و محبوب ترین قطعاتش، به دیدار دوستدارانش برود.

این خواننده به تازگی رهبری ارکسترش را به «حامد طاهری» (رهبر ارکستر پیشین مرتضی پاشایی) سپرده و ازاین پس قرار است به رهبری این نوازنده به اجرای برنامه بپردازد.

مهدی کُرد (مدیربرنامه ها و تهیه کننده احمدوند) درباره این کنسرت به «موسیقی ما» گفت: «همه سعی ما بر این است که مهدی احمدوند هم هر چه زودتر تور اجراهایش را در تهران و شهرستان جدی بگیرد و با توجه به درخواست هایی که از سوی دوستدارانش داریم، تصمیم داریم هر چه زودتر بازار اجراهای زنده این خواننده را نیز جدی تر پیگیری کنیم.»

گفتنی ست احمدوند شنبه 12 مهر نیز در شهرستان سرعین روی سن خواهد رفت.

NET DOCTOR
16-10-2014, 01:04

NET DOCTOR
20-10-2014, 18:05
در اولین کنسرت خواننده آلبوم «از این ساعت» در تهران اتفاق افتاد
مواجهه پرانرژی «مهدی احمدوند» با دوستدارانش

اولین کنسرت خواننده آلبوم «از این ساعت» در تهران، شامگاه 24 مهر در حالی در تهران روی صحنه رفت که در یک اتفاق غیر منتظره، در یک روز دو خواننده در دو سانس اول و دوم روی صحنه حاضر شدند.

مهدی احمدوند اولین کنسرت شخصی خود را در تهران و سالن میلاد نمایشگاه بین المللی روی صحنه برد تا اولین مواجهه پرانرژی اش با دوستداران تهرانی خود را رقم بزند.

این در حالی بود که در سانس اول اجرای برنامه آن روز یعنی 24 مهر، «مرتضی پاشایی» در همان سالن روی صحنه رفته بود و در سانس دوم «مهدی احمدوند» کنسرتش را به اجرا در آورد. «مهدی کُرد» تهیه کننده این کنسرت و مدیر برنامه های «مهدی احمدوند» و «مرتضی پاشایی» درباره این اتفاق گفت: «متاسفانه کمبود سالن برگزاری کنسرت در تهران باعث شد که چنین تصمیمی بگیریم.

استقبال از کنسرت مهدی احمدوند جوری بود که می توانستیم هردو سانس را هم به وی اختصاص بدهیم ولی متاسفانه بلیت فروشی کنسرت مرتضی زودتر آغازشد و همین باعث شد که تصمیم بگیریم دردو سانس مختلف، دوخواننده روی صحنه بروند.»

وی در ادامه افزود: «برنامه های زیادی را برای ماه های آینده برای احمدوند در نظر گرفته ایم که به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.»

مهدی احمدوند کنسرتش را قطعه ««بارون» آغاز کرد و با ترکیبی از آثار منتشر شده اش در آلبوم «از این ساعت» کنسرت را پیشبرد و قطعه «عشق اول» نیز انتهای برنامه این خواننده بود.

لیلا برخورداری، مرتضی پاشایی، میلاد ترابی، پازل باند (علی رهبری-آرین بهاری)، مصطفی یگانه و حامد برادران از جمله چهره های حاضر در این کنسرت بودند.

ahmadvand (1).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] qCmXc)

ahmadvand (32).jpg

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jPp34)

ahmadvand (2).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9Wn3w)

ahmadvand (33).jpg

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AkYY4)

ahmadvand (3).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tyHzg)

ahmadvand (34).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nGeRM)

ahmadvand (4).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1JeGo)

ahmadvand (35).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Jzlcc)

ahmadvand (5).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ahmadvand (36).jpg

ahmadvand (6).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dMXDM)

ahmadvand (37).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NUUzo)

ahmadvand (7).jpg

ahmadvand (38).jpg

ahmadvand (8).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CkQik)

ahmadvand (39).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tidsc)

ahmadvand (9).jpg

ahmadvand (40).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FrDQc)

ahmadvand (10).jpg

ahmadvand (41).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bmAQY)

ahmadvand (11).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NuW1I)

ahmadvand (42).jpg

ahmadvand (12).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TJXC0)

ahmadvand (43).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GJyow)

ahmadvand (13).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ahmadvand (44).jpg

ahmadvand (14).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5iLbU)

ahmadvand (45).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18wvA)

ahmadvand (15).jpg

ahmadvand (46).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4Qcc8)

ahmadvand (16).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ckncg)

ahmadvand (47).jpg

ahmadvand (17).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PMM6s)

ahmadvand (48).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] YV5_0)

ahmadvand (18).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] w1XKY)

ahmadvand (49).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HZ1wo)

ahmadvand (19).jpg

ahmadvand (50).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yn1AU)

ahmadvand (20).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vytOY)

ahmadvand (51).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bqnWs)

ahmadvand (21).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bt4Jg)

ahmadvand (52).jpg

ahmadvand (22).jpg

ahmadvand (53).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mi9i0)

ahmadvand (23).jpg

ahmadvand (54).jpg

ahmadvand (24).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xufEo)

ahmadvand (55).jpg

ahmadvand (25).jpg

ahmadvand (56).jpg

ahmadvand (26).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UGztM)

ahmadvand (57).jpg

ahmadvand (27).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] M2Izw)

ahmadvand (58).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] JiK1s)

ahmadvand (28).jpg

ahmadvand (59).jpg

ahmadvand (29).jpg

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EGCPo)

ahmadvand (60).jpg

ahmadvand (30).jpg

ahmadvand (61).jpg

ahmadvand (31).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OvorY)