ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مناسب ترین فروشگاه ساز برای من کدام است؟

♂lkhan
07-07-2014, 14:55
سلام دوستان.
من می خواهم یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم که تعداد زیادی تولید کننده که محصولات خود را به صورت دستی و در تعداد کم تولید می کنند، در آن عضو شوند و محصولات خود را به همراه توضیحی در باره آن با عکس و ویدئو و تمام خزئیات از جمله قیمت به نمایش بگذارند. اگر کسی این محصولات را خریداری کرد مبلغ به حساب من واریز شود و من جنس مورد نظر را از تولید کننده گرفته و به مشتری تحویل دهم.
لطفاً راه نمایی کنید چه فروشگاه سازی استفاده کنم بهتر است.:n27: یا اصلاً فروشگاه ساز بهتر است یا سیستم هایی مثل ورد پرس؟
لطفاً کمکم کنید. هرچه بیشتر می گردم بیشتر گیج می شوم!!!

kian98
07-07-2014, 15:03
سلام

صددرصد فروشگاه سازها بهتر هستند.

بهترین فروشگاه سازی که من میشناسم و خودم چندین بار ازش استفاده کردم و الآن هم دارم ازش استفاده می کنم فروشگاه ساز اپن کارت فارسی هست.

این فروشگاه ساز تمام امکانات یک فروشگاه ساز رو به اوج رسونده. هم میشه براش افزونه گرفت و هم میتونید مطالب رو به صورت انگلیسی و فارسی قرار بدید.همین طور هم میشه
به صورت آنلاین خرید و فروش کرد و پول به صورت آنلاین به حساب واریز بشه و هزار و یک امکان دیگه که با کمی جستجو در اینترنت می بینیدشون.

باتشکر

♂lkhan
07-07-2014, 17:58
ممنون از راهنماییت.
اما اوپن کارت همه اون قابلیت هایی رو که من می خوام داره؟ (
تعداد زیادی تولید کننده که محصولات خود را به صورت دستی و در تعداد کم تولید می کنند، در آن عضو شوند و محصولات خود را به همراه توضیحی در باره آن با عکس و ویدئو و تمام خزئیات از جمله قیمت به نمایش بگذارند. اگر کسی این محصولات را خریداری کرد مبلغ به حساب من واریز شود و من جنس مورد نظر را از تولید کننده گرفته و به مشتری تحویل دهم.)
می خوام هر تولید کننده ای خودش محصولات خود را مدیریت کند. اما در کلهمه این محصولات را من در سایت دسته بندی کنم.

♂lkhan
07-07-2014, 19:43
چرا کسی جواب نمیده؟ لطفاًجواب بدین

DogForum.ir
08-07-2014, 02:10
بنده هم با سه سیستم کار کردم ... PrestaShop.com / OpenCart / WooCommerce

بهترین گزینه برای شما PrestaShop هستش که پشتیبانی خوبی هم در ایران داره... مشکلات خیلی کمتری هم نسبت به OpenCart داره ...

موفق باشید

behnamy01
08-07-2014, 11:12
تعداد زیادی تولید کننده که محصولات خود را به صورت دستی و در تعداد کم تولید می کنند، در آن عضو شوند و محصولات خود را به همراه توضیحی در باره آن با عکس و ویدئو و تمام خزئیات از جمله قیمت به نمایش بگذارند. اگر کسی این محصولات را خریداری کرد مبلغ به حساب من واریز شود و من جنس مورد نظر را از تولید کننده گرفته و به مشتری تحویل دهم.)

شما فروشگاه ساز نمیخواین که! شما یک اسکریپت مثل همکاری در فروش نیاز دارید که اونم باید شخصی سازی بشه چون قراره بازدیدکننده بیاد و توضیحات محصول رو بذاره و پست بذاره نه شما (کاری که اسکریپت هایی مثل سایت ایستگاه میکنه) و همچنین شما میخواین از فروش پورسانت بدید(اسکریپت های همکاری در فروش)

kian98
08-07-2014, 15:44
ممنون از راهنماییت.
اما اوپن کارت همه اون قابلیت هایی رو که من می خوام داره؟ (
می خوام هر تولید کننده ای خودش محصولات خود را مدیریت کند. اما در کلهمه این محصولات را من در سایت دسته بندی کنم.

سلام

فکر می کنم اوپن کارت این کارها رو بتونه بکنه.

در ضن همونطور که بهنام خان گفتند برای این کار شما بیشتر به یک اسکریپت همکاری در فروش دارید.

باتشکر

♂lkhan
08-07-2014, 17:49
از همتون ممنونم که جواب دادین.
واقعاً فکرنمیکردم اینجا به این خوبی به سوالات جواب بدن.

لطفا اگر کس دیگه ای راجع به اسکریپت ها و cms ها اطلاعات داره عواب بده...

تا اینجا احتمالاً اپن کارت رو انتخاب کنم